Καλοριζικος

britshatefrench1Υπαρχει μια χρονια αγαπη των Βρεττανων για τους Γαλλους και φυσικα το αναποδο. Οπως φυσικα- μιλαω για μενα παντα- στο θεμα ειμαι οχι απλα με τους Βρεττανους αλλα χειροτερος τους μιας και ακουω Γαλλικα-Γαλλους και Γαλλια και με πιανει αλλεργια. Που να μην ειχα παει και καμμια δεκαρια φορες και τους γνωρισα απο κοντα: το ΚΟΜΠΛΕΞ που κουβαλανε απλα ειναι απιστευτο. Οι ΚΟΤΑΡΕΣ της Ευρωπης.

Υπογραφει μας λενε οι δημοσιογραφαρες σημερα ο Μοντανιε. Οι ιδιοι δημοσιογραφαρες που 4 μερες πριν μας ελεγαν για καθοριστικα ραντεβου του Αρουαμπαρενα και τον ειχαν φατσα καρτα σε σαιτ και πρωτοσελιδα μεχρι και στον αγωνα με το νιονιο που κατεβηκαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ συγκεκριμενοι παικτες να τους δουμε Live εν ωρα αγωνα. Την ωρα που 2 Σαββατοκυριακα πριν εχει κλεισει το θεμα και εμενε μονο το τυπικο που βλεπετε σημερα. Απο τη στιγμη που ο εταιρος Γαλλος-Πιελ και ο Ισπανος Πακο Χεμεθ δεν ηθελαν ΚΑΝ να ακουσουν για Ελλαδα, η αποφαση ειχε ληφθει.

Παραπονο απο εδω δεν εχετε, οποιος διαβαζει προσεκτικα χωρις να βιαζεται τα ειχε στο πιατο απο τη περασμενη εβδομαδα τουλαχιστον. Ακομη και τα συμβολαια και το κοστος γραψαμε. Που να μην ειμασταν χομπιστες και φυσικα ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ δημοσιογραφαρες.Αλλο πραγμα να εισαι επαγγελματιας ελληναρας και αλλο χομπιστας. Το ιδιο φυσικα ειναι το νουμερο που ειχε εγκριθει ΚΑΙ για τον Gus, μιας και αυτος καπου τοσα πηρε στη Μπετις- μια ομαδα με budget 52εκκ περσυ. Τωρα αν υπαρχει κανας λογικος που να πιστευει οτι ο Gus ειχε τρελλαθει ξαφνικα και ζηταγε οτι ναναι στην ΑΕΚ αλλα στη Ρεαλ Μπετις συμφωνησε και εκλεισε σε χρονο dt με 850, τοτε μπορει ανετα να διαβαζει ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ που κοντευε να φτασει τις απαιτησεις του ανθρωπου περιπου στο εθνικο χρεος της Ελλαδας. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ στο αφεντικο?

Καλοριζικος λοιπον. Επειδη γενικα με τους Γαλλους δε το εχω και πολυ-δεν υπαρχει γαλλικο ποδοσφαιρο ποτε δεν υπηρχε- αναμενουμε να τον δουμε. Πρωτος εγω ευχωμαι να μας βγει η δοκιμη αν και η προιστορια αλλα δειχνει. Μιλαω για τη σχεση Γαλλων-ποδοσφαιρο-ΑΕΚ-Ελλαδας. Ειναι ρισκο αλλα απο οτι διαβαζω ΣΕ ΞΕΝΑ SITE αν τον αφησουν στην ησυχια του χωρις να τον ζαλιζουν ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ, θα μας δειξει το εργο του και θα κριθει επ αυτου. Υπαρχει μια βασικη αντιμετωπιση με τους Βορειο-Ευρωπαιους (ειναι Νορμανδος): ειναι φιλικοι αλλα μεχρι ενα σημειο. Δεν εχουν δηλαδη αυτο το γιναμε κολλητοι επειδη βρεθηκαμε 2-3 φορες σε μια δουλεια η καπου αλλου. Αυτο χτιζεται εν καιρω και στους Αγγλους π.χ ο καιρος ειναι αρκετος, ασε που δεν τους αρεσουν τα χαζοχαρουμενα που κανουν συνηθως οι Ελληναρες που βλεπουν καποιον και σε 3 λεπτα εχει γινει ‘κολλητος’. Αυτο παει για το Joker που η δουλεια του ειναι προφανως να τα σπαει στους προπονητες. Γιατι δεν εχω δει να προσφερει τιποτε αλλο.

Παικτες θα δουμε μεσα στο μηνα. Οποτε μη βιαζεστε μιας και ονοματα απο εδω ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ, οπως και ΔΕΝ θα δειτε οτιδηποτε φωτογραφιζει καποιον πριν αυτος κλεισει επισημα στην ομαδα. Ο λογος ειναι απλος: οταν γινεται κουβεντα ειναι ιδιωτικη, εμπιστευτικη και προς ενημερωση ΜΑΣ και οχι του Ιντερνετ. Κατι που οποιοσδηποτε νοημων μπορει να καταλαβει: τι μπορει να γραφτει, τι μπορει να γραφτει μετα το συμβαν και τι ΔΕΝ μπορει να γραφτει.. Γιατι υπαρχουν ΠΟΛΛΑ που δεν μπορουν να γραφτουν και αυτα ειναι και τα σοβαρα συνηθως.

Για το αλλο θεμα- της διατησιας- το 50/50 δεν ειναι μονο το ζητουμενο για εμας. Επισης ζητουμενο, ειναι ο γνωστη ομαδα-γαλαξιας του Σιοβα και του Ερνανι, να μη παιρνει ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ 29 στα 30 ματς (το 30 ειναι με εμας που εχασε). Ειναι πραγματικα απιστευτο αυτη η ομαδα-σουργελο να απαγορευεται να χασει οπουδηποτε και να κανει αυτα τα εξωπραγματικα σερι που ουτε η Μιλαν των Ολλανδων, η Liverpool του Paisley παλιοτερα και η Μπαρτσελονα του Μεσι απο το 2008 και επειτα ΔΕΝ μπορουν να κανουν: φετος η Μπαρτσα εκανε 4 ισοπαλιες και 5 ηττες. Η Μπαγερν -που παιζει μονη της- εκανε 4 ισοπαλιες και 2 ηττες. Η θρυλλαρα μια ισοπαλια και μια ηττα!!! Ο Μεσι με το Σουαρες το Νευμαρ και το Μασερανο εχασαν 23 ποντους, ο Πεπ με τον Λεβαντοφσκι τον Νοιερ τον Ριμπερι τον Ρομπεν  εχασε 14 ποντους  και ο Σιοβας με το Ντακοστα και τον Ιντεγε 4!!!! Τωρα θα μου πειτε η Μπαρτσα και η Μπαγερν δεν εχουν τον βουτηχτη-Φορτουνη στο ροστερ και εκει παμε πασο.

Η ομαδα θελει Α-Ξ-Ο-Ν-Α. Το λεμε 3 χρονια τωρα, ελπιζω τουλαχιστον φετος να το δει ο αλλος και αναλογα να πραξουμε. Αξονας ειναι: Τερμα-CB-επιτελικος-CF. MONO ετσι χτιζεις ομαδα, τα αλλα ειναι προσθηκες που πολλες φορες δεν ειναι και υποχρεωτικο να ειναι ποιοτικες οσο ο αξονας: η ΑΕΚ επαιξε μεγαλη μπαλλα με Μπορμποκη δεξι μπακ !!! και με Βαιο Καραγιαννη πολλες φορες βασικο. Ειχε ομως Ατμα στα καλα του- Στελιο- Κετσπαγια-Μπατιστα και σχεδον παντα ενα γκολτζη μπροστα- συνηθως αμπαλλο. Γιατι μπαλλαδορο γκολτζη η ελλαδα ποτε δεν εβγαλε – εκτος απο το Θωμα- και ο finisher δεν χρειαζεται (για την Ελλαδα τουλαχιστον και το level που πανε οι Ελληνικες ομαδες) να κανει το παραπανω. Ο Blanco πρεπει να ειναι απο τους πιο ατεχνους παικτες που εχουν περασει, αλλα για τη δουλεια που τον πηρες ΗΤΑΝ 74 ΦΟΡΕΣ ΑΨΟΓΟΣ.

Αναμενουμε λοιπον τα επισημα και καλοριζικος. Φυσικα στοχος του χρονου ειναι το πρωταθλημα. Ετσι κ αλλιως ψαχνεται αποχωρηση, δε πηγε και ασχημα το project, και η εμπλοκη οπως και τα ραντεβου και των δυο ειναι για πολυ σοβαροτερα θεματα απο το κλωτσοσκουφι.

ΥΓ Ερωτηση: Ποσο  θα κοστιζε το ΟΑΚΑ- με το πλανο Κιντη- ειδικα τωρα που οι πρωτη φορα τα εκποιουν ολα οσο οσο?  Περισσοτερα η λιγοτερα για ενα ΕΤΟΙΜΟ γηπεδο με ΟΛΕΣ τις ανεσεις και φυσικα ολα τα αλλα (μπασκετ-τεννις-ποδηλατοδρομια-πισινες- εμπορικους χωρους κλπ)

Ρωταω για απο θεμα χρονου αυτο που εχει γραψει ο Γιωργος ειναι ενα καλοκαιρι ΚΑΙ ΑΜΑ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

42 Responses to Καλοριζικος

  1. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλημερα Snitch, βλεπω οτι διαπραγματευσεις με τον Μοντανιε πανε λιγο με ρυθμους χελωνας ολο ξεκινανε οι συζητησεις και ολο διακοπτονται……

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Ακόμα δεν έχεις μάθει μου φαίνεται για one man show.

  3. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Τι εννοεις Στηβεν? Παιχτηκε απο κανεναν μαλακια στην διαπραγματευση?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν εχεις καταλάβει οτι δεν υπαρχει εταιρεία και γίνεται οτι θέλει ο Μελ.
    Που έβαλε τον αλλο μπροςτα και άλλαξε σημερα τους όρους στους δυο για να το παίξει.
    Δεν μιλάμε για λεφτα αλλα για μαγκιά νεοέλληνα

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    για γελια ειναι αν ισχυει κατι τετοιο

  6. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch αυτο το ξερουμε για τον Μελ. Το θέμα ειναι αν θα τελειώσει θετικά αύριο ή θα ανακοινώσουν Αρουαμπαρενα !! Δεν τρελαίνομαι για τον Γαλλο αλλα με ενοχλεί που δίνουμε τροφή για σχόλια και ειρωνείες απο αντιπαλους και φιλους

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ a better tomorrow
    Επαιζα μπαλλα και μου τα ειπαν- τι εχει γινει.
    Ασε σου λεω, δεν υπαρχουν αυτα που κανουν. Να αλλαζουν μεσημερι αυτα που ειχαν πει και ο αλλος να πουλαει τρελλα. Να τον πηγαινοφερνουν στο αεροδρομιο και μετα να το τρεχουν στα σπατα να περασει η ωρα οσο μιλαγαν στο γραφειο. Αν ειμουν εγω στη θεση του (να ειναι ολα ετοιμα και νατα αλλαζουν στο παρα ενα) ειχα φυγει ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και το λεμε οσο πιο κομψα μπορουμε..

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Δεν ειναι θεμα τρελλας. Και στο λεω εγω που ακουω Γαλλους και τους βριζω οταν δε τους κοροιδευω by default.
    Αλλα εδω ειναι ξεκαθαρα νταβατζηλικι και κανει μπαμ. Η οτι γυρισες σε μια κατασταση που ποτε δεν εφυγες οπως φαινεται. Ο Poyet τελικα μηπως δεν ηταν τοσο ‘τρελλος’? Μη πουμε αλλα δε κανει

  9. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Αυτο φοβαμαι και το λεω.Δεν εχω Αδαμιδη να κανει τετοιες ιστοριες. Περιμενα πιο επαγγελματικη προσεγγιση απο την ΝΕΑ εταιρια. Οποτε καταλαβαινω τι θα γινει και με παικτες. Καθρεφτακια στους ιθαγενεις θα μοιρασουν παλι

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Ξαναλεω: γυρισες σε μια κατασταση που ποτε δεν εφυγες οπως φαινεται. Ο Poyet τελικα μηπως δεν ηταν τοσο ‘τρελλος’?
    Μονος σου απαντησες γιατι εγινε η μανουρα. Κουβεντα καναμε στο γραφειο για το θεμα και ελεγα ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ σε αυτα που ακουγα.
    Γιατι καλος ειναι ο ενθουσιασμος αλλα εχεις να κανεις με το Μελ. Δε ξερω για τα υπολοιπα αλλα στην ΑΕΚ εχει το μαγνητη της γκαφας. Ξερεις οτι ο μαγνητης παντα εχει 2 πολλους.
    Ο αλλος εκτος του διπολου -που παει με τη λογικη – θα αρχισει τα φαρμακα στο τελος

  11. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Μαλλον ο Poyet την εκανε με ελαφρα. Και προφανως το επεδιωξε. Μην μεινουμε με Τσιωλη στο τελος

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Ο Gus ειδε τι εγινε το Ιανουαριο, και μολις ειδε τι παει να παιχτει φυσικα και την εκανε. Οχι θα κατσει να γινει μπαλλακι και στο τελος να φταιει κιολας.
    Τον εχεις κοψει για χαζο, για δειλο, η για καμμια λουλου να τον δουλευουν?

    Ασε σου λεω μου τα ειπαν στη μπαλλα- αλλος εστελνε μυνηματα εχει γινει της τρελλης. Φαντασου να μην ειχαν συμφωνησει σε ολα τοσες μερες!!
    Παγοκυστες στα γονατα για αποκατασταση- ποτακι- skype για τα μακρινα… (ετσι κ αλλιως πριν τις 3 δε κοιμαμαι ποτε) και χαζευω το καρναβαλι..

  13. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    αυτο με την γκαφα ποσο αληθινο.Παρακολουθω ΑΕΚ πολλα χρονια και ακομα και στα πρωταθληματα την γκαφα την ειχαμε. Ακομα και με Ντεμη βαζαμε αυτογκολ. Στο Dna μας μαλλον ειναι γραμμενο. Οποτε παμε plan Β.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Παμε για τι? ΔΕΝ υπαρχει plan B -η να το πω ευγενικα ειναι τοσο καλο οσο το Α.
    Να πουμε τα γρηγορα: ο ενας ψαχνει να τα μπαλωσει αλλα δε το χει, ο αλλος το παιζει ταχα μου οτι κανει κουμαντο και αυτος που κανει κουμαντο ειναι αλλου..
    Ο Γαλλος προσπαθει να καταλαβει τι εγινε.
    Γιουνανισταν

  15. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    και γω ακουω τα καρναβάλια…….μας.Και τις δικαιολογίες τους

  16. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    “ο ενας ψαχνει να τα μπαλωσει αλλα δε το χει, ο αλλος το παιζει ταχα μου οτι κανει κουμαντο και αυτος που κανει κουμαντο ειναι αλλου..”
    Τα ειπες ολα. Αλλη μια χαμενη χρονια. Και ακομα και να συμφωνησει αυριο στις πρωτες στραβες θα χαιρετησει

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Κατσε να σου πω μερικες- απο τη βιβλιοθηκη ΚΕΦΤΕΤΖΟΓΛΟΥ
    1) Αυξησε τις απαιτησεις του ο Μοντανιε
    2) Απαιτησε περισσοτερο τεχνικο team
    3) Ηθελε κλειστο διετες-τριετες
    4) Απαιτησε budget μεγαλυτερο απο αυτο που αρχικα ειχε συμφωνηθει σε παικτες
    5) Η ΕΠΟ μπηκε σφηνα
    6) Ο Βαγγελης μπηκε σφηνα
    7) Μας μπηκε μια σφηνα στο κολο

    Χωρις πλακα θελω να πιστευω οτι θα τελειωσει. Αλλιως- και μετα το GUS- ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ειναι απεριγραπτο. Μονο τα Σερβα μπορουν να το κανουν αυτο

    Μη πουμε τι συμφωνηθηκε και επικρατησε η λογικη: να το φερουμε στην Αθηνα και θα τον τουμπαρουμε..

  18. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Λοιπον 1ον. ειχαν συμφωνήσει στα λεφτα αλλα η πρόταση ηταν για ολο το τιμ ενώ ο Γαλλος “κατάλαβε” οτι ήταν μόνο γιαυτον.
    2ον Οτι το λαθος ηταν του Μπαεβιτς και κακη συνεννόηση για το μπατζετ .
    3ον οτι οι πιθανοτητες ειναι 80-20 να κλεισει αυριο.
    Αυτα προς το παρον.
    Επισης δεν παιζει Φινκ και Αρουαμπαρενα.
    Δωστε σανο στον λαο του Αλεξη εχει συνηθισει

  19. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    σοβαρο μαγαζι ειναι παντως η ΑΕΚ και σαφεστατα ο Μελ πρεπει να ειναι πολυ περηφανος για την εταιρεια του. Οσο για τον Κεφτετζογλου ποιος τον γαμει τον χοντρο τωρα…….

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Δες το κειμενο: Υπαρχει μια βασικη αντιμετωπιση με τους Βορειο-Ευρωπαιους (ειναι Νορμανδος): ειναι φιλικοι αλλα μεχρι ενα σημειο. Δεν εχουν δηλαδη αυτο το γιναμε κολλητοι επειδη βρεθηκαμε 2-3 φορες σε μια δουλεια η καπου αλλου. Αυτο χτιζεται εν καιρω και στους Αγγλους π.χ ο καιρος ειναι αρκετος, ασε που δεν τους αρεσουν τα χαζοχαρουμενα που κανουν συνηθως οι Ελληναρες που βλεπουν καποιον και σε 3 λεπτα εχει γινει ‘κολλητος’.

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ a better tomorrow
    Μαλλον δεν εχεις δει σοβαρα μαγαζια. Ειναι ευκολο να τα διακρινεις απο τα ανθρωποκεντρικα της Ελλαδας.
    Ειχαμε μια κουβεντα 3 ανθρωποι το χειμωνα σε ενα φαι στο σπιτι του ενος. Σοβαροι με μεγαλα μαγαζια και ο ενας ισως ο πιο μπασμενος στη πιατσα. Πανω στα κρασια ειχε περασει και η ωρα, ξερεις τι μου ειπαν και καπου εκει εκλεισε το θεμα?
    ‘ Μη ψαχνεις λογικη και μη συγκρινεις το πως μεγαλωσες εσυ τι εχεις βιωσει και τι εισαι. Καλο η κακο εχεις κανει-ζησει 5 πραγματα. Ο αλλος εχει θεμα ακομη και σε αυτα που θεωρεις αυτονοητα’.
    Καπου εκει σταματησε η κουβεντα για το θεμα και αυτος που το ειπε δεν ειναι κανας τσοπανης που εντυπωσιαζεται ευκολα..
    Απο τσοπανηδες στην Ελλαδα εχουμε μπολικους. Οι περισσοτεροι (ειδικα της πρωτης γενιας λεφτα) να δεις. Μιλαω για σοβαρα λεφτα οχι τιποτε που εγιναν με 1-2 αρπαχτες και πηραν ενα σκαφος και 3 σπιτια

  22. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΤΣΑΝΤΙΡΟΓΥΦΤΟΙ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ ΗΔΗ ΝΕΑ ΙΜΕΙΛ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ.

  23. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    το διαβασα και το καταλαβαινω.Γνωριζω λιγο απο Γαλλους λογω επαγγελματικης συνεργασιας και το πως μας βλεπουν.
    Το θεμα εδω ειναι περα απο τον Γαλλο η κουτοπονηρια μας οπως εγραψεςπριν.
    “φερτον εδω και θα τον τουμπαρουμε”
    Δεν ειναι ολοι “κοτσυφια’ να πιανονται σε ξόβεργες
    Με τους Καμινσκι και τους Αρθο θα μεινουμε

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΒΠ
    Που να δεις για φετος τι ειπε ενα τσακαλι απο εκει μεσα σε μια κρουση. Μεχρι και το αφεντικο του γυρισε επι τοπου και ειπε: μαλακιες λεει αυτος αστον

  25. Ο/Η Nacho λέει:

    @ΒΠ
    με τα email θα μείνεις δυστυχώς, Δεν ιδρώνει το αυτι κανενός.

  26. Ο/Η Nacho λέει:

    Και ενα σεναριο που θα παιξει αυριο. Ο Γαλλος θα φυγει οι διαπραγματευσεις θα τελειωσουν και αποτελεσμα 0. ΘΑ παρουμε ονομα αλλα με λιγοτερα γιατι καποιον θα εχουν προτεινει στον Μελ και ισως και γιαυτο εξαφανιστηκε σημερα ενω ηταν προγραμματισμενο δειπνο στις 9 με Μοντανιε. Θα χρεωσουν το ναυαγιο στον Γαλλο και θα πουν πηραμε καλυτερο coach.Ο λαος θα φαει το παραμυθι και θα βαλει ο Μελ κερασακι κανεναν Μπακασετα, Βελλιο για τα προβατα και ολα καλα. Παμε γερα για πρωταθλημα και ολα τα συναφη πεφτει και η παραγκα και ολα καλα
    Ελπιζω να διαψευστω αλλα κομματακι δυσκολο

  27. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Πόσο δύσκολο πιστεύετε είναι να πήρε ο Μοντανιέ τηλέφωνο τον Πογιέτ ο ίδιος ή οι εκπρόσωποι του και να ήρθαν στην Ελλάδα ”δασκαλεμένοι” ;;;

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Στις 13/05/2016 εγραφα:
    Αν ειμουν ο Σαμπαολι και μου μιλαγαν απο την ΑΕΚ τι θα ηταν το πρωτο πραγμα που θα εκανα? Μα το πιο απλο: ενα τηλεφωνο στο Gus να μου πει με τι εχω να κανω. Αργεντινος ο ενας, Ουραγουανος ο αλλος ε δεν ειναι και μακρια. 3 ωρες με το πλοιο ειναι το Buenos Aires απο το Μontevideo.. Αυτο για να δειτε εκει στη ΠΑΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΣΑΣΤΕ με τη νοοτροπια ΒΛΑΧΟΥ που κουβαλατε ακομη και νομιζετε οτι ειστε το κεντρο της γης..

  29. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Θέλεις να αγιάσεις και δε σ’ αφήνουν ρε π$#$# μου….δε χρειάζεται να επαναλαμβάνω πως μας βλέπουν εδώ στην εσπερία, τα λέει ο dimi….σουβλάκι, τζατζίκι, ήλιος, ουζάκι, θάλασσα, ως εκεί και όχι για παραπέρα…καλά, κάποιος άνθρωπος δε μπορεί να φέρει 2 (δύο) γα$#@$#@ επαγγελματίες να τρέχουν το μαγαζί και έχουμε ξεμείνει με ΒΒ, βατράχους, ραντανπλάν και δημάτους? Ένα σοβαρό CFO και CEO δε μπορούμε να βάλουμε στο μαγαζί? από κάτω ας είναι όποιος νάναι, το δάχτυλο στο μέλι μη βάζουνε μόνο.
    Φαντάζομαι το γάλλο, μαθημένο από μιά κάποια οργανωμένη λειτουργία να έρχεται εδώ και να τον έχουνε στο αμάξι όλη την ώρα με το ρανταπλάν ξεναγό (καλά, τι γλώσσα του μιλάει κιόλας? φαντάζομαι το μπίρι μπίρι φάση “You foul…who? you? you?….”) και τον πρίγκηπα να κάνει τη διαπραγμάτευση….προφανώς ο άνθρωπος έχει πάρει το επόμενο αεροπλάνο κι έχει φύγει αν είναι σοβαρός ή δεν έχει ανάγκη τα λεφτά…(ναι, μετά έφταιγε ο Πογιέτ, που ήταν απαιτητικός, κόστιζε πολλά, ήταν τσαντίλας και ήταν και μαρτυριάρης).

  30. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Ρε δε πα να φερει και τον Μπαμπη Τεννε και κανα κουτσο παλαιμαχο ταλεντο απο την Ονδουρα, μαγαζι του ειναι ας το κανει και τελεμαρκετινγκ να πουλαει χαλια και κατσαρολες.Μονο μην βγουνε σαν τις πεοζητιανες μετα οι υπαλληλοι της ΠΑΕ και οι δημοσιογραφοι λιγουρια να ζητανε οικονομικη στηριξη απο τον κοσμο, με οτι εχουνε στην τσεπη να την βγαλουνε λιτο βιο αλλα μπαρουφακη και ετσι, αιντε ανεκδοτα ε ανεκδοτα που καθομαστε και ασχολουμαστε κιολας.

  31. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Επισης μαγκες ο Μοντανιε μας εριξε ακυρο και επισημα πλεον, παμε δυνατα για Σακη Τσιωλη τωρα

  32. Ο/Η Nacho λέει:

    Το πρώτο σκέλος έγινε. Εισέπραξε η ομάς ενα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ το οποίο ίσως να το ήξεραν και απο χτες βραδυ. Πάμε για αλλα τωρα. Το φταίξιμο διαβάζω παει στους μανατζερ του του. Τους Ελληνες όποτε η Παε δεν φταίει σε τίποτα και τα έκαναν όλα σωστά . Για να δούμε το επόμενο σενάριο ποιο θα ειναι ? ΑΝ δεν ανακοινωσουν αμεσα Ροδολφο μας βλεπω να ψαχνουμε στο Footbal manager

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Συμφωνεις σε ολα (ετσι λες) και οταν ερχεται η ωρα της υπογραφης τα αλλαζεις. Γιατι? Γιατι ο Μιλοβανοβιτς ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΖΑ (μεσω τριτων) απο το πουθενα. ΠΑΛΙ. Γιατι εχει ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ και τον εχουν κανει και τσακωτο κιολας.
    Καλοριζικος λοιπον και sorry που βιαστηκα να το γραψω. Νομιζα οτι ειχα να κανω με ανθρωπους εστω στα στοιχειωδη και οχι ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.
    Θελω πραγματικα να δω ΤΙ ΑΛΛΟ πρεπει να κανουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ για να τους διωξεις.
    Μελ τελικα ο Gus ηταν τρελλος? Ζηταγε την Αρτα και τα Γιαννενα?
    Η μηπως σε επιασαν λιγο κοτσο? Δεν ειναι ντροπη ΟΛΟΙ την εχουμε παθει. Ντροπη ειναι αυτο που λενε οι Βρεττανοι:
    Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me..

  34. Ο/Η Δημήτρης Σουηδία λέει:

    πάντως αν η ομάς ξεμείνει από εναλλακτικές, είμαι διαθέσιμος. Η ομάς έχει γνωρίσει τρομερές επιτυχίες με εμένα στο manager.
    Φθηνός είμαι και άμα λάχει μπαίνω και βγάζω ένα ημίχρονο. Είμαι φιλότιμο δεξί μπάκ και βγάζω καλε σέντρές.

  35. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Πάντως οπου εχει βαλει το χεράκι του ο Ρανταπλαν εκτέθηκε η ΑΕΚ.
    Απο πέρυσι θυμάμαι με κατι Βραζιλιανους που ολο συμφωνουσαν και ολο περιμέναμε τους εκπροσώπους τους. Γενικα Τεχ.Διευθυντης απο τα Lidl.
    Ψαχνω να βρω μια συμφωνία που εφερε εις περας. Καλο ειναι ο Μελ να τον στείλει αμεσα.Αν ηταν στην εταιρία(Agean) του θα τον κρατούσε ενω ειχε καταλάβει οτι βουτάει στο μέλι το χεράκι του? Σε καποιο σαιτ ελεγε οτι οι Ελληνες μανατζερ εχουν φιλικη σχεση με τον Ρανταπλαν

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Nacho
    Τα καλα στοιχεια φανηκαν με το καλημερα, τοτε με εκεινο το καμηλιερη το Μασουντ το Ιρανικο ατι. Που ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΣ ΕΦΤΥΣΕ!! Οπως περσυ που ετρεχε για επιθετικο στη Βραζιλια τα Χριστουγεννα και πηραμε αμυντικο χαφ απο τη Σουηδια. Αλλα για αλλα δηλαδη. Αν ο αλλος ο Ορλαντο Σα που τον κυνηγαμε 2 χρονια τωρα? Μονο για να μη του τα σπαμε ενα περασμα θα το εκανε.
    Ασε σου λεω μεγαλη επιτυχια.
    Τωρα χτες η δουλεια χαλασε ΕΞΑΙΤΙΑΣ του και μονο με τους μανατζερ που εχωσε για να επιτελεσουν ΑΥΤΟ ακριβως το εργο: να μη γινει το deal μιας και ηταν στην απ’εξω

    Βεβαια για να ξερεις, ο λογος που καθεται ειναι αλλος. Παντα συμφερει να εχουμε καποιον να ριξουμε το αναθεμα απο τη μια και απο την αλλη εχουμε το ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που δεν πρεπει να του χαλασουμε τη καρδια..
    Θα ερθει – αν δεν ηρθε ηδη- η στιγμη που ΟΛΑ αυτα θα τα βρεις μπροστα σου: ηδη βγηκες ΤΕΤΑΡΤΟΣ στο πρωταθλημα φετος πανω απο το νιονιο.

    Μη τυχον και φανει η γυμνια του βασιλια

  37. Ο/Η Nacho λέει:

    @Snitch
    Με λιγα λογια ουτε απλωμενη κουβερτα δεν πιανει στον αερα αυτος.
    Το οτι ειναι χρησιμος ηλιθιος το καταλαβαίνω, το οτι προσπαθει να σε δαγκάσει ομως δεν σε εξοργίζει? ΘΑ μου πεις ποιον να φερεις χωρις να εχει απαιτησεις. Ειχες Λυμπε και δεν σου εκανε- γιατι δεν εκανε για Τεχ. Διευθυντης- τωρα αυτον ,σοβαρο παντως δεν προκειται να παρεις.Εδω ο Αφραγκουζος εφερε Ζιλμπερτο και μεις με τα λιμα.

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το εχω πει πολλες φορες εδω και χρονια. Οσο υπαρχει ο Βοσνιος στην ΑΕΚ μη περιμενεις ουτε σοβαροτητα ουτε προκοπη. Κανα κιουπι σα φετος να ΜΑΣΚΑΡΕΨΟΥΜΕ τη κατασταση και καλα οτι κατι γινεται
    ΥΓ Καλα ο Ζιλμπερτο ηρθε. Ποτε θα φυγει και πως δε ξερω με τον Αλαφ-ουζο το τιτανα..

  39. Ο/Η Nacho λέει:

    Δεν αντεξε την πιεση πρωταθλητισμου ο Γαλλος γιαυτο απαντησε αρνητικα
    Αυτα και ο σανος προσφερεται φρεσκοκομμενος
    ΥΓ. Ο Αλαφ-Ουζος τουλαχιστον εφερε καποιον με διασυνδεσεις , εμεις?

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι οκ. Δεν αντεξε την υπερπρωταθλητρια ομαδαρα με τις προσωπικοτητες του Πλατελλα του Ανεστη και του Σοιλεδη. Τη πιεση που ασκει ο Κολοβετσιος στα αποδυτηρια..

    ΥΓ Ασε μη γραψουμε για τον Αλαφ-ουζο. Θα γελανε και οι πετρες κυριολεκτικα. Ο ανθρωπος δεν ειναι καλα εχει θεμα ΣΟΒΑΡΟ.

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Γιώργης ο Γαρατζέος
    Γιωργο εσυ ειδικα ξερεις πολυ καλα πως μας βλεπουν. Φυσικα και δεν φταινε αυτοι αλλα εμεις που δινουμε δικαιωματα. Στη δουλεια οταν λες κατι πρεπει ΑΠΟ ΠΡΙΝ να εισαι 1000% ετοιμος να το πραξεις αμεσα. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ λογιζεσαι ως σοβαρος και επαγγελματιας σε αυτο που κανεις. Φυσικα θα ερθουν και στραβες αλλα ακομη και εκει πρεπει να εχεις ενα backup να διορθωσεις ΑΜΕΣΑ το προβλημα η ενα plan b αν αυτο δεν δεχεται διορθωση και η ζημια ειναι μη αναστρεψιμη.
    ΑΥΤΟ εμαθα τοσα χρονια στο νησι και ΑΥΤΟ ειναι το σωστο για να μπορεις και να απαιτεις αλλα και να σε σεβωνται και να μη γελανε πισω απο τη πλατη σου.

  42. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    ….και να συμπληρώσω ότι επιβάλλεται να υπάρχουν τα ελάχιστα στεγανά και εχεμύθεια. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ να κάνεις οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με άνθρωπο για να τον πάρεις στην εταιρεία σου και τα λεφτά που συζητάς να βγαίνουν όχι σε εφημερίδες (όπως γίνεται εδώ) αλλά έξω από τους συμμετέχοντες στο interview. ΑΦΟΥ (και ΑΝ) δωθούν τα χέρια το ποσό περνάει στα κατάστιχα και μόνο εκεί.
    Ακόμα και αν τα νούμερα που κυκλοφορούν από χθες είναι σώτο, όσοι τα διαλαλούν τρών κλωτσά από τον οργανισμό.
    Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε! καταλαβαίνουν (και ειδικά ο εγγυητής) πόσο ΓΤΠΚ και μασάι φαίνεται ο οργανισμός και αυτοί οι ίδιοι? Την έννοια reputation risk φυσικά δεν περιμένω ΚΑΝ να καταλαβαίνουν τι είναι, σα να τους μιλάς Κινέζικα θα σε κοιτάν άμα τους την αναφέρεις…
    Φαντάζεσαι ο επόμενος που θα προσεγγίσουν πως θα μας βλέπει, πραγματικά δε μπαίνουν αυτά στο μπλογκ. ρε φίλε…στο τέλος ξέρεις τι? Θα μας κάνουν να παρακαλάμε να έρθει ο Τσώλης…Και φαντάσου ότι είμαι ο τελευταίος που τραβάει ζόρι (επειδή ξέρω…) πως μας βλέπουν οι αστακομούρηδες…