Money Talks

Bullshit walks. Τα ΠΑΝΤΑ ειναι ταμειο και ΜΟΝΟ ταμειο. Εχεις εσοδα? Κανεις δουλεια. Δεν εχεις εσοδα? Κανεις το καραγκιοζη. Απλα πραγματα ειναι. Ποιος κανει το κραγκιοζη στην Ελλαδα εδω και 1,5 χρονο? Ο Αλιεξης ο διδακτωρ οικονομικων, που αρχικα εβαλε το Μπαρουφακη το λεγωμενο και asset- αυτος τα ελεγε οχι εγω- και μετα αυτη τη γατα το τσακαλωτο. Τρομερα κεφαλια μαζι με το Σταθακη παντα, αυτον που καπου ξεχασε 1,8εκκ ευρω. Τωρα θα μου πειτε σε ενα τσουρμο ΗΛΙΘΙΩΝ ποιον να βαλεις? Οταν αρχηγος ειναι ενας κουτοπονηρος ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ κοινος ΨΕΥΤΗΣ- sorry ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ ηθελα να πω- αυτοι που τον ακολουθουν τι θα ειναι? Τιποτε σοβαροι? ΟΥΑΟΥ και ανθρωποι που δεν εχουν βασικες γνωσεις ειτε συντακτικου ειτε γεωγραφιας, ειτε εχουν επισημα δηλωσει οτι κρατανε μαυρα ταμεια, σα το βαρυμαγκα που πλεον ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ με την υποθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Το κρατος σημερα 21-6 εχει εισπραξει γυρω στα 18ΔΙΣ ευρω. Στο εξαμηνο δηλαδη και με τα εσοδα- Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ- να υστερουν μεχρι και το Μαιο γυρω στα 480εκκ. Βαλτε εσεις φορους και ξερετε τι θα εισπραξετε ετσι? Ε λοιπον τα τζιμανια θελουν στο ετος να μαζεψουν 50,1ΔΙΣ δηλαδη στο δευτερο μισο θελουν 150% αυξηση εσοδων. Απο ενα λαο ο οποιος ΟΡΙΑΚΑ πληρωσε τα πρωτα αυτοι ονειρευωνται οτι θα μαζεψουν οχι απλα τα διπλα αλλα και 50% παραπανω! Αλλιως λεει μπαινει ο κοφτης.. Ρε θα φατε κοφτη και θα αρχισουν τα γελια μιας και αυτος πλεον παει στις δαπανες του κρατους δηλαδη στους ΔΥ. Στα ΑΙΩΝΙΑ κοπροσκυλα που ΔΕΝ μπορουμε να απολυσουμε ακομη και αν εχουν κανει οτι γουσταρουν: υπεξαιρεση- μιζες κλπ. Μη πουμε για την αποδοτικοτητα τους που ο μονος που πρεπει να τους πληρωνει ειναι η Nestle για τη καταναλωση φραπε που κανουν ολη μερα. Οσοι πανε για ‘δουλεια’ παντα..

Ηδη υπαχει σημαντικη μειωση καταναλωσης σε βασικα αγαθα- γι αυτο αλλωστε και η μια μετα την αλλη, μεγαλες εταιρειες μας αφηνουν χρονους. Ειτε με ελληνικο τροπο-κανονι ειτε απλα αποχωρουν. Οι τιμες- με αφορμη το ΦΠΑ- ειναι πλεον επισημα ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ετσι απλα. Γιατι το λεω? Ενα απλο παραδειγμα μιας και ουδεποτε ασχολουμαι με το θεμα αλλα αυτο μου χτυπησε: Αγοραζω μια ταινεια Hansaplast για να δενω στη μπαλλα τα ποδια κατω απο τις επικαλαμιδες. Το προιον ειχε 1,40 ευρω οσο το θυμαμαι τα τελευταια 2-3 χρονια. Χτες που πηρα μονο αυτο μου λεει η ταμιας στο super 1,53! Πληρωνω το 1,53 και στην εξοδο σταματαω στο γκισε που ηταν ο διευθυντης του καταστηματος:

Πως το 1,40 εγινε 1,53? Ανεβηκε το ΦΠΑ !!!! ηταν η classic απαντηση του ελληναρα.

Μα το προιον με 23% ΦΠΑ ειχε 1,14+ 23% =1,40. Που σημαινει οτι 1,14+24% ΦΠΑ κανει 1,41. Το υπολοιπο 8,5% ( 12 λεπτα στα 114) αυξηση ΤΙ ΕΙΝΑΙ?

Απαντηση: Τοσο εχει κυριε αν δε σας αρεσει μη το παρετε…

Τοσα μας λειπουν τοσα θελουμε τοσο εχει. Αμα σ’αρεσει. Που θα μας κανεις και ελεγχο..

Γιατι αυτη η εισαγωγη? Κοιταγα διαφορα με το Brexit- με κυριο θεμα τα συμβολαια και τους φορους στη Premier. Καπου πεφτει το ματι μου στα στοιχεία από τους ισολογισμούς της UEFA και τι εχουν παρει οι ομαδες στην Ελλαδα. Με αυτα τα νουμερα ειναι ξεκαθαρο πλεον γιατι εχει στηθει ολο αυτο το σκηνικο με πακιστανικα τηλεφωνα, διατητες, εκβιασμους, ταγμενους απο διατητες μεχρι αστυνομικους και εισαγγελεις: Προχτες εκανε μπουκα η εισαγγελεας στο Σκαι ΧΩΡΙΣ ο προισταμενος της- εισαγγελεας Πειραια- να εχει δωσει εντολη και με ανθρωπο της προσωπικης φρουρας ΚΑΙ ΜΟΝΟ του Βαγγελα να τη  συνοδευει! Το ντου επιπλεον δεν ειχε ΚΑΝ νομικη υποσταση μιας και κανενα αδικημα δεν ειχε διαπραχθει. Ο ισχυρισμος ηταν οτι υπαρχει δικαστικη αποφαση για το Μαρινακη στο Σκαι. Με τη διαφορα ομως οτι οι υποκλοπες που αναφερθησαν ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ- το οποιου το ονομα ΔΕΝ αναφερθηκε- αλλα το αντιπροεδρο του Gay το γνωστο κυρ-Σαββα το κερατουκλη. Ψιλα γραμματα αυτα, οπως ψιλα ηταν οτι οι αστυνομικοι πηγαν για συλληψη ΧΩΡΙΣ χαρτια!!

Παμε ομως στο θεμα μας που ειναι οι εισπραξεις των ομαδων απο το 1994 μεχρι σημερα και καθηστε αναπαυτικα να θαυμασετε ΠΩΣ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και ο Gay χρωσταγε και 96 στο περσυνο ισολογισμο (χωρις τα 20+ προστιμο που εφαγε ηδη και με τα παλια δανεια της Τραπεζας Κρητης εγγυημενα απο το Ελληνικο Δημοσιο- ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ).

CHAMPIONS LEAGUE

ΟΣΦΠ: 239.834.12O ευρω

ΠΑΟ: 102.329.120

AEK: 28.735.000

Στο συνολο 370εκκ ο Gay εχει παρει τα 240εκκ. Εχει δε παρει αλλα 3,266εκκ τις φορες που η ομαδαρα συνεχιζε στο Europa οταν και ως συνηθως αποκλειωνταν απο το CH.L.

243 εκκ ευρω εχει τσιμπησει ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA ο εκαστοτε επενδυσακιας.  Να βαλουμε τι αλλο τσιμπαει απο Nova-ΕΡΤ (τα καλα τα χρονια περναμε μεχρι και 14εκκ/σαιζον) χορηγιες, ΕΠΟ, διαφημισεις, διαρκειας, εισητηρια κλπ?

Οποιος καταλαβε καταλαβε. I rest my case

ΥΓ Κερδιζω αυριο ενα στημενο Joker και παω και αγοραζω μια DB11 με V-12/600 αλογα. Οποιον πετυχαινω με κανα Fiat/Hyundai κλπ στο φαναρι, του κουναω το δαχτυλο και του λεω παμε να σε σκισω. Μα εχω Fiat 500 ακουω!

Τι με νοιαζει εμενα? Κανε επενδυσεις και μετα μιλα. Μεχρι τοτε φαε σκονη.

ΟΥΓΚ

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Money Talks

  1. Ο/Η Φώτης λέει:

    “Μα το προιον με 23% ΦΠΑ ειχε 1,14+ 23% =1,40. Που σημαινει οτι 1,14+24% ΦΠΑ κανει 1,41. Το υπολοιπο 8,5% ( 12 λεπτα στα 114) αυξηση ΤΙ ΕΙΝΑΙ?”

    Κ εννοείται ότι απόδειξη ΔΕΝ. Λες και το ΦΠΑ το αυξάνουν για την τσέπη τους, επίδομα ένα πράγμα.
    Κ όταν τους ζητάς,σου δίνουν μια χτυπημενη 2 ώρες πριν. Να σου κόψει το ΦΠΑ αφού δεν κόβει απόδειξη ούτε για συζήτηση. Παλιά με τον φόβο της καταγγελίας στο εκοβαν. Τώρα χεστηκανε.
    Κ δεν καταλαβαίνουν μετά ότι θα χωσουν κ άλλη φορολογία κ στους ίδιους κ θα λένε αλήτες κτλ κτλ.
    Πάταξη φοροδιαφυγής μόνο στους άλλους όμως.
    (Τελικά έπρεπε να είχα παίξει τελικό Αγγλία – Ουαλία χαχα)

  2. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    ο χοντρος κανει επενδυσεις με το στομα

  3. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη. Όπως λένε μια εικόνα χίλιες λέξεις, εσύ μας τα είπες όλα με λίγους αριθμούς. Και σε σχέση με το ΦΠΑ, αλλά και με το μαρούλι του Τσ. Λ. Και το παράδειγμα με τη DB 11 τέλειο. Μπράβο σου. Έχω βαρεθεί φίλους γαυρους να μιλάνε για δήθεν επενδύσεις και χρήμα που χώνει ο χοντρός και να μην καταλαβαινουν τα απλά που είπες. Όταν τους λέω ότι το παιχνίδι αλλάζει και θα παιχτεί αλλιώς του χρόνου, γελάνε. Όταν λέω ότι ο χάπιας θα λακισει ή θα τον λακισουν, επίσης γελάνε. Και όταν λέω ότι του χρόνου θα γίνει μάχη για το πρωτάθλημα, το ίδιο! Τους ρωτάω ‘δεν θέλετε να δούμε κι ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί στο νήμα ‘?κι εκεί λένε ναι, αλλά δεν μπορείτε! Ανυπομονώ να ξεκινήσουν όλα όσα λέμε ότι θα συμβούν και να τους δω που θα κρύβονται όλοι αυτοί μετά. Μεταγραφικά τι γίνεται? Φορ, εξτρεμ και αριστερά μπακ ακούμε, όμως δεν τους βλέπουμε κι ο χρόνος περνάει. Ξέρεις κάτι?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @iron Jim
    Υπομονή. 23 εχει το προ-πάνυγηρακι και 24 το κανονικό.
    Μετα τα υπόλοιπα απο βδομάδα.
    Εχεις 2 παίκτες

  5. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Αρα ειναι σημαδειακη κατα καποιον τροπο η παρουσιαση των διαρκειας την Παρασκευη τις 24

  6. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Δηλαδή αυτή την εβδομάδα πάμε για δύο παίκτες με παρουσίαση των διαρκείας? Θα έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις φέτος. Βέβαια το καλό το περιμένουμε να γίνει στην επο στις 24…..
    Οσον αφορά το φπα θα δούμε πολλά παρατράγουδα ακομη, αφού πλέον δε μου κόβει αποδειξη κ α ν έ ν α ς σπό αυτούς που ψωνίζω. Ο κόφτης έρχετε…….πρώτη φορά….

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Δημήτρης μονο ΑΕΚ
    Μετα τα υπόλοιπα απο βδομάδα.…
    Ειμαι ξεκάθαρος νομιζω. Ασε που όλοι ειναι εκτός αυτη τη βδομάδα.

  8. Ο/Η Ποντιακό placebo ! λέει:

    LARGE……. καλούς δρόμους !

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ποντιακό placebo !
    Μπα κοτσο με πιασανε. Μονο εγω ειμαι εδω- εχει λιγο τρεξιμο στο γραφειο- ολοι οι αλλοι την εχουν κοπανησει ειτε για business ειτε για pleasure ειτε και τα 2 μαζι (που ειναι και το πιο συνηθες).
    Παιρνω εκδικηση απο Παρασκευη ομως για λιγες μερες. Ειπαμε να ψηφισει πρωτα και μετα! Ετσι κ αλλιως διακοπες- με την εννοια αδειας 15-20 μερες- εχω να κανω απο το 2004 και δεν προβλεπεται να ξανακανω. Εκτος του οτι ειναι αδυνατο να εχεις εταιρειες και να λειπεις 20 μερες (αν δε θες μετα να τρεχεις κανα μηνα σα τρελλος), βαριεμαι στη βδομαδα πανω ειδικα αν δεν αλλαζω μερος. 3-4ημερα κανουμε (με ΣΚ μεσα), εκτος απο ενα 7-10ημερο που παμε βαρκαδα καθε χρονο εκει τελος Ιουλιου.

    ΥΓ Στις 23/3 εγραφα εδω: Ο Ρομπερτο εφυγε και ακολουθουν αλλοι τρεις ξενοι. Ο ενας ειναι ο Καμπιασο ΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ο αλλος ο Ομαρ και ο τριτος ο Μαζουακου που παει για την αρπαχτη. Ιδια αρπαχτη που παει και αυτος ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ ο Μιλιβογεβιτς, με το διλλημα να ειναι: τους δινω τωρα η περιμενω την Ευρωπη? Καλλιο 5 και στο χερι η 10 και καρτερι? Και αμα γινει καμμια στραβη? Πες οτι η ομαδα δε ρολλαρει η πες οτι ρολλαρουν αλλα πραγματα..

  10. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Καλημερα Snitch, πως σου φανηκαν οι τιμες των διαρκειας? Εγω φυσιολογικες τις βρηκα παντως.

  11. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Kαλησπέρα παιδιά, ένα διαρκείας για φέτος κωλολέει πάντως.
    Και θα το τιμήσουμε δεόντως. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, άσχετα με τα ονόματα που θα έρθουν στην ομάδα.

  12. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΩΤΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.