Ο Ζορρο ζοριζεται

35

Στις 28/7 μετα το πρωτο ματς εγινε ενα post για τη ζωη χωρις τα 25. Στο οποιο κειμενο απλα εγραψα οτι ειδα. Μετα απο 40 χρονια που βλεπω μπαλλα, και πες 30 που καταλαβαινω τι βλεπω, η αναλυση ηταν ευκολη. Σε αντιθεση με το πολυ κοσμο που απλα παρακολουθει χωρις να κατανοει τι  βλεπει, αλλα απλα αναλωνεται σε τακτικες Αλεφαντου με τα κεφτεδακια (γνωστη η ιστορια με παρωντες απο το χωρο πιο παλιους) και σε αλλαγες που θα εκαναν οι ιδιοι: για τον Ελληνα οπαδο ΠΑΝΤΑ αυτος που δεν παιζει ειναι καλυτερος. Ακομη καλυτερος ειναι αυτος που ειχαμε μεχρι περσυ- αλλα βριζαμε ως ταγαρι/ασχετο ολη τη χρονια- φετος ειναι αυτοματα παικταρας και μακαρι να τον ειχαμε..

Αυτα που ειπαμε τα ξαναειδαμε παλι χτες σε ακομη χειροτερη μορφη quote:  μια αμυνα αργη ασυνδετη και με αυτον τον Φιγκέιρας να ειναι οτι πιο ΤΡΑΓΙΚΟ εχω δει σε δεξι μπακ εδω και χρονια. Δεν ειναι οτι εκανε λαθη ουτε οτι οι σεντρες θυμισαν εντονα Βυντρα. Ειναι οτι ο τυπος απλα δεν ηξερε που να σταθει στη θεση, αλλου για αλλου ηταν μονιμα. Οχι οτι ο αλλος απεναντι ο Ντε Λα Χαλιας ηταν καλυτερος, απλα δεν ηταν τραγικος. Στη μεση ο γνωστος Μεσι του λιμανιου ο Φορτουνακος που ως συνηθως πολυ κλο κλο και τηγανιτα μηδεν. Το εχω πει 10 φορες, ο τυπος ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ και εχει μονο αυτα: τρεχει με τη μπαλλα στα ποδια οταν εχει χωρο και κανει σουτ απο μακρια. Μολις του κλεισεις τους χωρους με ενα man to man εχει τελειωσει  αλλα Σιμοες.

Ακομη και αν γινει κανα θαυμα- πολυ αμφιβαλλω αν πας στο Ισραηλ οπως χτες και δε φας κανα διφραγκο– απο το play off δεν προκρινεσαι ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ με αυτο το χαλι. Τελευταια φορα ηταν η περσυνη που πηρες τα φραγκα και ΑΝ τα παρεις και φετος απο σποντα θα εισαι πολυ τυχερος. Απο του χρονου γιοκ και παμε στο τιτλο του post: Η ζωη χωρις τα 25. Μαθε την, συνηθισε την- αν δε τη κανεις- γιατι πλεον προς τα εκει παει το πραγμα. Unquote

180 λεπτα μπαλλα η υπεραρμαδα και δεν εκανε ΜΙΑ (1) ευκαιρια. Οχι απεναντι στη Μπαρτσελονα ουτε απεναντι στην Μπαγερν η σε ομαδες που τα αντιπαλα χαφ- στοπερ σε τρωνε ζωντανο πριν περασεις τη σεντρα. Απεναντι σε μια Μπερ Σεβα- το Πας Γιαννενα του Ισραηλ. Η δυναμικοτητα του αντιπαλου ειναι τοσο χαμηλη, που με το ζορι αλλαζαν 3 πασες ακομη και τα CB μεταξυ τους- μη παμε για πιο μπροστα που οι επιθετικοι παιζει Α-Ν-Ε-Τ-Α να ειναι χειροτεροι απο τη τριαδα Κρισαντους/Μπελεκ/Φουρταδο που λεει και ο γιος φιλου.. Η δε φαση που επρεπε να γινει το 1-0- γυρω στο 60- ειναι χαρακτηριστικη του επιπεδου των Ντα Κοστα και Μποτια: ενας ΧΑΒΑΛΕΣ τους εχει μπροστα του ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ απο το πλαι και απλα πεταει τη μπαλλα αναμεσα τους και περναει ΚΥΡΙΛΑΤΟΣ και κανει το σουτ που εβγαλε ο τερματζης. Τους εσωσε ο Καπινο χτες και αλλο ενα στο πρωτο ημιχρονο απο το να γινουν εντελως ρεζιλι και να φανε κανα διμπαλλο οπως ηταν η αρχικη προβλεψη. Φυσικα το τερμα υπαρχει γι αυτο το λογο βεβαια αλλα εδω μιλαμε για τον Κρισαντους που εκοβε βολτες ανενοχλητος στη περιοχη.

ΜΕΙΟΝ 25 λοιπον με το καλημερα και αλλα -22 που εχουν επιδικαστει και πρεπει να πληρωθουν παμε στα -47. Το γραφω χρονια: θα υπαρξει αποκαθιλωση ΜΟΝΟ μεσω οικονομικου στραγγαλισμου. Ο οποιος ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ και γι αυτο αρχισαμε το ξεπουλημα (Κασαμι- Ντολμας) απο οτι εχει μεινει στο ροστερ που μπορει να πουληθει (το λεμε πιο sic πλεον: δανεισμος εντελως τυχαια στη Nottigham)

Τωρα το πως και γιατι το Αλβανακι ‘αγορασθηκε’ 5εκκ απο τη Φουλαμ και δοθηκε δωρεαν, η πως ο Ρομπερτο επι χρονια λεγωταν οτι κοστισε 6εκκ και τελικα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ μας ειπαν γραψε λαθος 2,4εκκ ηταν τελικα- αφηνω το σοφο λαο να το κατανοησει. Εγω απλα θα θυμισω τη παλια διαφημιση με τους 29 κατασκευαστες και τη μπουγαδα..

Πανε για ΤΡΙΤΟ προπονητη και ακομη εχουμε αρχες Αυγουστου!!

Οσο για τις παλταδουρες τυπου Φορτουνη-Μαζουακου και λοιπων Μεσι που πουλανε σωτο εδω και κανα δυο χρονια οτι θελουν 872εκκ αλλιως δε τους δινουν, μετα και τα χθεσινα ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ (εσυ το ελεγες Βαγγελα οχι εγω) τους βλεπω να τερματιζουν στη πενταδα φετος.

Εγινε μια κουβεντα προχτες σοβαρη. ΔΕΝ καταλαβαμε ακομη αν η ΑΕΚ θελει να προχωρησει στην Ευρωπη η οχι. Και αφου δεν το καταλαβαμε εμεις, φαντασου τι γινεται ΜΕΣΑ στην ομαδα. Αυτο που μπορουμε να πουμε μονο ειναι οτι ο Τιμουρης το εχει παρει προσωπικα και εχει απομονωσει το ροστερ απο ΟΛΟΥΣ τους αλλους. Το ματς ειναι δυσκολο και βλεπω- ΑΝ ΔΕ ΦΑΜΕ ΓΚΟΛ ΝΩΡΙΣ- παρατα να ερχεται χαλαρα: δεν θα παρουμε ρισκο μιας και α) δεν υπαρχει λογος β) αμα φαμε γκολ θελουμε δυο.

Θεωρω οτι αν δεν γινει κατι αλλοπροσαλο στυλ μαλακιες Γκουαρδελλα (που δεν τον εχω τον αλλον για τετοια) οι πιθανοτητες ειναι 40-60 κατα μας. Ειναι ομως ενα ματς και μπορει η ομαδα να το παρει. Οχι ευκολα αλλα μπορει γιατι εχει δειξει αρκετα καλα στοιχεια ΩΣ ΟΜΑΔΑ. Υπολοιπωμαστε στην αναπτυξη αλλα ακομη ειναι νωρις να μιλησουμε.

Ο στοχος παντως του Μελ ειναι ΜΟΝΟ το πρωταθλημα. Αυτο για να ξερετε τι θα γινει ακομη και αν περασουμε σημερα  η χασουμε, η ακομη και αν χασουμε (το πιο λογικο) στον επομενο γυρο.

ΟΛΟΙ μαζι σημερα στο γηπεδο με καρτες – μπουθ  που δε βλεπω να μενουν εντος- να στηριξουμε ΕΝΕΡΓΑ την ομαδα μας και οτι γινει. Αφου φτασαμε ολα τα παιδια μας να ερχωνται Αυγουστο μηνα στο γηπεδο και να μας παιρνουν τις καρτες, μονο θετικα μπορουμε να λεμε οτι παμε..

ΥΓ Αναμενω επενδυσεις. . Στην Ελλαδα οχι στη Nottigham, εκτος αν τη καναμε ΗΔΗ. Εστω σε λουκουμοσκονη

ΥΓ2 Φτιαξτε ομαδα να νικατε τη Μπερ Σεβα και μετα μιλατε

ΥΓ 3 (Απο trollαρισμα) Σέντραραν ο Φιγκέιρας και ο Ντελαπέγια και οι… Παλαιστίνιοι έμπαιναν σε κρύπτες για να μη σκοτωθούν από τις οβίδες

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Ο Ζορρο ζοριζεται

  1. Ο/Η πατρινος λέει:

    Δημήτρη γεια σου.Φίλε μου δεν κάνεις αντικειμενική κριτική.Ξέχασες ότι χθες έλειπε ο μέγας Σιόβας.

  2. Ο/Η Tasos λέει:

    Καλησπέρα snitch

    Επειδή δεν είδα ούτε γαύρο ούτε ΠΑΟΚ χθες, ο δεύτερος ήταν τόσο καλός όσο λένε; Είδες κάτι;

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Tasos
    Δεν ειδα μπαοκ, αλλα διάβασα στα γρήγορα οτι ο κλαους το πιστόλι έχασε τα άχαστα..
    ΜΠΑΟΚ ειςαι οποτε ΜΠΑΟΚ θα μείνεις μια ζωη βεβαια.. γνωστά πράγματα
    Άλλωστε γι αυτο λεω 25 ( ολο το market pool) και οχι 20.
    ΜΠΑΟΚ και νίκη σε ματς που καίνε ειναι τσακωμένοι εδω καο δεκαετίες

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    πατρινος
    Και ο σεμπα το εργαλείο..Ο ΝΤΟΛΜΑΔΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ……
    ΣΟΥΡΓΕΛΑ ειναι γι αυτο και τους πήραμε σβηστά στο κύπελλο, τους πήραμε στ πρωτάθλημα, έχασαν και τη πρόκριση με 3-0 απο την arsenal, έχασαν τη πρόκριση σβηστά με την Άντερλεχτ και έχασαν τη πρόκριση απο τους σαλομ χτες που ειναι ομάδα Β εθνικής Ελλάδας.
    ΣΟΥΡΓΕΛΑ ειναι ξαναλεω μονο με πέναλτυ και offside ξέρουν να “προηγούνται” και να το παίζουν μάγκες.
    Οποία ομάδα τους κόντραρε τους ξεβράκωσε