Καλα ξεκινησες..

arsenal_liverpool 3-4 _2

 

Απο 1-0 ανατροπη σε 1-4 εφτασε να γραψει το κοντερ για να κλεισει 3-4. Ακομη η ομαδα βγαζει προβληματα, δεν ειναι δυνατον να εισαι 1-4 να αδειαζει το Emirates καθως εφευγαν οχι 10-20-50  αλλα ΧΙΛΙΑΔΕΣ (αδειασε σχεδον το 1/4 του γηπεδου στο 68′) και να τρως 2 γκολ επειδη χαλαρωνεις μιση ωρα πριν τη ληξη.

Απο την αλλη το ντορτι επεσε ευκολα: Ο Wijnaldum κανει ΠΟΛΥ δουλεια στο κεντρο, σαν το Μανε στις μπουκες ΔΕΝ εχει αλλο παικτη στο νησι (το λεω απο τη προετοιμασια και γι αυτο αγορασθηκε) και ο Κουτινιο τοσο στο φαουλ οσο και στο πλασε με αλμα εν κινησει στο 3-1 εδειξε γιατι ειναι το 10αρι στη Βραζιλια απο πλευρας τεχνικης.

Η ομαδα χτες χωρις Karius, Matip, Ings, Sturidge, Milner χωρις Mamadou με τον Benteke ακομη στο ροστερ και με τον Origi να μπαινει στο 80′.

Θελουμε ΧΤΕΣ αριστερο μπακ. ΧΤΕΣ, ο Μορενο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Λεφτα υπαρχουν στο ταμειο η θεση εχει προβλημα και πρεπει να κλεισει με παικτη καλο εκει.

4εκκ για τον Ragnar Klavan? Αυτος χτες επαιξε πρωτο ματς και νομιζα οτι ειναι καμμια δεκαετια στην ομαδα. Αλανθαστος, ηρεμος, σωστες πασες, 77,8% κερδισμενες μονομαχιες εγραψε η στατιστικη σε εκτος εδρας με την Arsenal!!!

Εδωσες 5,5 τον Škrtel, πηρες με 4 τον Klavan και σου εμεινε και 1,5εκκ?

Που πας και τους βρισκεις ρε ΚΛΟΠΑΡΕ? Γιατι δεν εδωσες και εσυ 200+ εκκ σα καποια αλλη ψυχη για ενα παικτη? Τοσο κοστισε συνολικα ο Πογμπα μονο. Που περσυ τετοιο καιρο Η ΙΔΙΑ ψυχη μας δηλωνε οτι καποιοι πανε λεει να αγορασουν το πρωταθλημα με τις μεταγραφες? Ρε για κοιτα ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ για αγορες!! Ο τυπος που γονατισε μεχρι και τον Abramovic -1 ΔΙΣ ΛΙΡΕΣ μεσα τον εβαλε ο αθεοφοβος- πριν τον διωξει ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, δευτερη φορα..

Ρε πλακα που εχουν μερικοι μερικοι χαζοβιοληδες.

Ολα τα λεφτα οι  φωτο. Ο Μανε εχει κανει το 1-4 και ΟΛΟΙ εχουν τρεξει πανω στο manager μας. ΟΛΟΙ μαζι ΟΜΑΔΑ.

Ο – ειμαι ο τελειος, λιγο κατω απο το Θεο- Ιμπρα εχει κανει το 0-3 και ο special – ειμαι ο καλυτερος απο ολους σας- (ΚΕΦΤΕΣ) χειροκροτουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ  απο αποσταση. ΠΟΙΟΣ ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ να πλησιασει τον αλλον να χασει δοξα?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ.

YNWA

 

ΥΓ Για την ΑΕΚ δεν εχουμε να πουμε κατι μιας και τιποτε δεν ειναι επισημο και ολα ειναι απλα κουβεντα περαν μιας ανακοινωσης. Αυτη την εβδομαδα θα πεσει το πρωτο γελιο με το βασικο να ερχεται στις 13-14/9. ΕΚΕΙ θα πεσει το χοντρο, στο συνεδριο-εκλογη. Παντως πρωταθλημα την αλλη εβδομαδα οπως ειναι σημερα τα πραγματα, ΔΕΝ αρχιζει.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Καλα ξεκινησες..

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Δημητρη, ο δικος μας παραιτηθηκε – τον παραιτησαν ??? – απο την Aegean Maritime κτλ. Θα παρει και μια 100αρα σε δολλαρια….Τι εσυνεβη ξερουμε?

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Δες εδω: http://www.bloomberg.com/quote/ANW:US

    Πως βγαινουν 6εκκ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ (11,3 εκκ τμχ Χ 0,52 ανοιγμα), στο ταμειο της εταιρειας, παραλληλα παιρνεις αλλα 100εκκ cash, και η μετοχη απο 5,21 στις 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ανοιγει στα 9,33 σε λιγο- δηλαδη εχεις γραψει 79% αυξηση σε 40 μερες.

    Οποιος παρακολουθει σοβαρα και δεν βιαζεται βγαζει λεφτα απο το Μητσο.Το εχω ξαναπει και περσυ που μου εδωσε ενα 42% καθαρο στο τετραμηνο..
    Το μονο που θελει ειναι να κοιτας τα report με αντικειμενικο ματι και τι παιζει στις μεταφορες.