Ο ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ

13076646_819754534827377_118207860838017609_n

Ακομη δεν εχουμε μαζευτει. Οπως παμε θα φτασει 5-10 του μηνα να επιστρεψουμε στη βαση μας ετσι οπως εχουμε μπλεξει. Οχι οτι κακοπερναμε- αυτο μας ελειπε να γκρινιαξουμε- ισα ισα, αλλα οπως και να το κανεις αμα εχεις μαθει να δουλευεις απο τα 17 σου (part time τοτε βεβαια σε ολες τις διακοπες μου πιτσιρικας τωρα πια το λενε internship ), λιγο πριν τα 50 σου κακοπεφτει να καθεσαι.

I never liked this house, το ακουω 4 χρονια  τωρα. Καινουργιο σπιτι 8 χρονων -full extra- εχει τα παντα κυριολεκτικα. Ετσι γενικα, δεν εχει γιατι. Αμα τους καρφωθει κατι στο μυαλο δε βγαινει ουτε με αμμοβολη. Σε δουλεια να βρισκωμαστε λοιπον και αντε να αλλαξουμε σε μεγαλυτερο. Μη με ρωτατε γιατι- ειπαμε δε ξερω ειδικα οταν το χειμωνα κατα 60-70% στο σπιτι μενω μονος μου. Οποτε αν πανε ολα καλα- θα βαλουμε και ενα τερμα στο σαλονι να παιζουμε κανα μονο. Αφου εγιναν ολα οπως προσταζει το αφεντικο ειπαμε να το ξαναβαψουμε. Επισης καινουργιο σπιτι νεοδμητο, αλλα θελαμε? δικα μας χρωματα.

Ερχεται τυπος το βλεπει του λεμε τι και πως: 2500 ευρω + υλικα μου λεει σε μια εβδομαδα το πολυ θα ειναι ετοιμο. 5 μερες δηλαδη το πολυ.

-Ποσοι θα εισαστε?

– Εγω και αλλος ενας η απαντηση.

– Αρα θες για 2 ατομα για 5 μερες  1250 ευρω ανα ατομο δηλαδη θες μεροκαματο ως ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ 250 ευρω την ημερα! (και φυσικα μαυρα παντα). 4,000 το μηνα!!! ΠΑΣ ΚΑΛΑ?

– ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ? Ηταν η απαντηση!!!!

-Ακριβως επειδη λοιπον τι αναγκη εχουμε εμεις (που επειδη ”δεν εχουμε αναγκη” συμφωνα με το μποζιατζη παντα, το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε ηλιθιοι να τα σκορπαμε), τον ευχαριστησα και τη δουλεια τη πηρε ενας τυπος με 600 ευρω (παλι 2 ατομα) για 3  και οχι πεντε μερες. Επειδη δε (περναω μια βολτα απο το σπιτι πριν το γραφειο να δω τι γινεται) ο τυπος εκτος απο ευγενεστατος και κυριος, ειναι ιδιαιτερα προσεκτικος και τακτικος, θα παρει και αλλα 200 εξτρα πηρε και αλλη μια δουλεια να περασει και το γραφειο ενα φρεσκαρισμα μετα απο 7-8 χρονια.

Γιατι ο προλογος? Γιατι υπαρχουν 2 κατηγοριες ανθρωπων. Οι -τι αναγκη εχετε εσεις- και οι κανονικοι. Παμε στα ευκολα. Το περασμενο χειμωνα κανονιζεται απο πριν και κανουμε ενα φαγητο στο Melwood. Η ομαδα εκανε κανονικα προπονηση διπλα μας ακριβως. Οι δυο μας, ενας φιλος με τη γυναικα του που ειναι απο τους Head of Security στο main stand και μας συστησε και τον Chief Medical MD -με τη γυναικα του παντα- της Liverpool. Η κουβεντα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ποδοσφαιρικη παρα μονον για κανα δεκαλεπτο και αμα. Ενα πραγμα που ειπωθηκε ειναι οτι εχει συμφωνηθει ΓΡΑΠΤΑ να δωθει στον Klop ενα budget 100εκκ ΛΙΡΕΣ (τοτε η λιρα ηταν στο 0,68 απο 0,83 που ειναι σημερα με το Brexit) αρα χονδρικα 147εκκ ευρω + λευκη κολλα στο ποιους θα κρατησει ποιους θα δωσει δανεικους (η αναλογα θα μαζεψει απο τα δανεια) και ποιους θα παρει.

Τι εκανε ο Κλοπαρος?

SALES:  Benteke £32m, Ibe £15m,Allen £12m, Skrtel £6m, Smith £6m, Sinclair £4m, Canos £2.5m. Total: £77.5m

PURCHASES: Mane £32m, Wijnaldum £25m, Karius £4.5m, Klavan £4.5m, Matip 0, Manninger 0. Total: £66m

PROFIT: £11.5m

Οχι μονο δε εδωσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΙΡΑ απο τα 100 εκκ αλλα εφερε και 11,5εκκ ΚΕΡΔΟΣ στο ταμειο- μεχρι σημερα παντα. Αυτα χωρις να υπολογισουμε και τα εξτρα κερδη απο τα μεγαλα συμβολαια που αντικατασταθηκαν απο μικροτερα (ο Benteke επαιρνε ΤΡΕΛΛΑ λεφτα). ΑΥΤΟΣ ειναι ο ανθρωπος. ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ? Η να συγκρινουμε με το καλημερα τα 120 (+90 το πενατετες) του Πογμπα, τα 45 του Μικιταριαν και τα αλλα 38 του Bailly (οι 2 αυτοι χωρις τα συμβολαια) + το συμβολαιο του Ζλαταν + τα δικα του που με το καλημερα εβαλε μεσα τη Referee United μια 370αρα? Θα αφησω τη Referee με τη προβλεψη οτι το φεσι στη διετια θα παει  ΑΝΕΤΑ πανω απο 600εκκ για να παρει (αν θα παρει) ενα κιουπι. ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΟΣ Ο ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ και να σας δω μολις τη κανει (αν αντεξει) σε καμμια τριετια ΠΟΣΟ ΜΕΙΟΝ θα γραφει το ταμειο.. Δε ξερατε δε ρωταγατε κανα Μορατι, κανα Abramovic καμμια Ρεαλ τι σημαινει να σου μασανε, special παντα, το ταμειο το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 500εκκ ευρω? Ο Μορατι ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνηλθε απο το περασμα special και αναγκαστηκε να πουλησει την ομαδα μιας και το ταμειο δεν ερχωταν στα ισια ουτε σε καρναγιο..

Ενα ταμειο που πλεον εχει βγαλει οχι καβουρια αλλα αστακους στο Gay, οπως γραφω εδω και χρονια οτι θα γινει με το που θα μεινει ΜΙΑ (οχι παραπανω) φορα εκτος των 30+ εκκ του ch.l. Πηγαν να φερουν εναν Νιλμαρ λεει (που μου θυμιζει εντονα περιπτωση Ντιογκο) , τον ανακοινωσαν κιολας αλλα ξεχασαν να πληρωσουν λεει κατι αραβες και κομπλαρε η μεταγραφη στο Αλ Χαλιλι. Παραλληλα εχουν αρχισει και κανουν την εμφανιση τους 19χρονα ταλεντα – σας θυμιζει κατι? που με εντολη της διοικησης (αυτοι τα λενε οχι εγω) πρεπει να αξιοποιηθουν. ΕΝΝΕΑ (9) απο την Κ-20 ανεβασε σε επαγγελματιες ο Gay- σας ξαναθυμιζει κατι? Που ειναι οι εποχες των Melberg των Καρεμπε ακομη και των Κοβασεβιτς και των Ιμπαγασα? Δε θα παω πιο πισω σε Ζιοβανι κ σια. Μεχρι και αυτον τον Πουλιδο που μας τον ειχαν βγαλει κατι μεταξυ Σουαρες και Καβανι εβγαλαν στο σφυρι. Κασαμι, ντολμαζ, μουζουακου αντε γεια κρατησαμε τον Τσορι με τα μισα και τον Καμπιασο με το 1/3 απο τα περσυνα.

Welcome to reality κυριε επενδυτα (σανου) που εχεις αλλαξει ΤΡΕΙΣ (3) προπονητες πριν τον δεκαπενταυγουστο εχεις ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 14,35ΕΚΚ απο ΠΩΛΗΣΕΙΣ και εχεις δωσει-κρατηθητε- 3,6εκκ σε αγορες, εκ των οποιων το 1,5 ειναι η αποπληρωμη του Παρντο. ΜΕΙΟΝ 10,75εκκ εχει επενδυσει-παντελονιασει ο μεγαλοεπενδυτης σημερα – 20/08/2016- η οπως ακουγαμε τοσα χρονια: φτιαξτε ομαδα να νικατε τους Μπερσεβαδες και μετα μιλατε. Αυτο μαζι με τα διαρκειας φετος  και το τηλεοπτικο μας   κανει ενα στρογγυλο 20αρικο-  Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ – ακριβως το ποσο της ΑΜΚ που ο χουβαρντας προεδραρας θα ριξει στη θρυλλαρα να ‘ουμ γιατι ειναι large. Η αλλιως other people’s money που λεει και η ταινεια..

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΕΛ στην ΑΕΚ. Ο Μπαρμποσα επωληθει και ειναι μεν ενα μειον στην ΑΕΚ που περσυ εκανε μερικα ματς καλα (επι Πογιετ κυριως) αλλα ΔΕΝ ειναι παικτης για την ΑΕΚ. Εκει θες πιο ποιοτικο εξτρεμ που θα σου κανει περισσοτερα πραγματα. Αρα θες εξτρεμ (και πριν ηθελες) και ενα CB. Ο χρονος τελειωνει σε 10 μερες για μεταγραφη- αλλα η μη εναρξη βολευει την ΑΕΚ και εκνευριζει ΟΛΟΥΣ τους αλλους με πρωτο το Gay.

Τωρα δε που φορτωσε, αντιλαμβωνωντας το χαρακτηρα του- δεν τον κουναει απο την ΑΕΚ ουτε ο Ομπαμιας και ας κανουν ονειρα και συνηρμους οσο θελουν: η ΑΕΚ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ειναι μαζεμενενο μαγαζι και κινηται αυτονομα. Μπορει να μη μας αρεσει (ουτε εμενα μου αρεσει που μας εχουν βγαλει το καρκινο να παρουμε 3 παικτες) αλλα απο την αλλη μου αρεσει που ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΥΡΩ πουθενα. Σε αντιθεση με κατι αλλους με κοκκινους και πρασινους κοκκους.

Στις 15 Αυγουστου τα ειπαμε: ΥΓ Για την ΑΕΚ δεν εχουμε να πουμε κατι μιας και τιποτε δεν ειναι επισημο και ολα ειναι απλα κουβεντα περαν μιας ανακοινωσης. Αυτη την εβδομαδα θα πεσει το πρωτο γελιο με το βασικο να ερχεται στις 13-14/9. ΕΚΕΙ θα πεσει το χοντρο, στο συνεδριο-εκλογη.

Παντως πρωταθλημα την αλλη εβδομαδα οπως ειναι σημερα τα πραγματα, ΔΕΝ αρχιζει.

Μετα απο 3-4 μερες το ειπε και ο Κοντονης βεβαια επισημα. Εδω θα δωσουμε και αλλο hint. ΟΥΤΕ στις 5/9  θα αρχισει οπως ειναι σημερα τα πραγματα και αυτο ειναι αποφασισμενο ΗΔΗ. Οσο δε κατεβαινουν οι Ποντιοι (ο αλαφ-ουζος ειναι της πλακας) δε κουνιεται φυλλο. Μολις πεσει το Ντα απο Βορεια (μαζι με την αδεια…) και το ναι στα κοκκινιωτικα, θα παρει μπροστα το καταστημα.

Μεχρι τοτε μπορει ανετα να σκουζει το τριο μπελκαντο: ο Gay (που ερχωνται και οι παραπομπες για την Ε.Ο σε κακουργηματα), ο Δαρρας και ο μεγαλοπαραγων του 1,57.

No money no honey- και αυτα τα εχω γραψει- απο τη Nova και να δω τωρα που εκλεισε η κανουλα απο που θα πληρωσει ο …Δαρρας το νιονιο. Μια καλη λυση ειναι να παρει κανα δανειο απο τον μοντελοπνιχτη. Η κανα εμβασματακι..

ΥΓ Μια χαρα τα παει ο Μοντανιε, ο Βελλιος και ο Κασαμι στη Championship: 3 ματς- 2 ηττες..

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Ο ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ

  1. Ο/Η bandog λέει:

    ο κλοπ βαδιζει στον σωστο δρομο ο οποιος δυστυχως ομως εχει αποδειχτει οτι δε φερνει τιτλους στο νησι.
    τρανο παραδειγμα η αρσεναλ που παιζει στο ιδιο τροπαρι τοσα χρονια και κερδιζει μεν το χειροκροτημα και την εκτιμηση του φιλαθλου κοσμου αλλα απο τιτλο γιοκ…
    ακομη και περσι που ολοι ηταν ψοφιοι , ετρεχε μονη της και το εχασε απο το ρανιερι…..

    η ομαδα χρειαζεται ενα σεντερ φορ και ενα σεντερ μπακ μεγαλου βεληνεκους. , αντιαξιο της φανελας.
    και φυσικα ενα αριστερο μπακ αυριο το πρωι….

    η αεκ καλα την παει την δουλεια.
    ο μητσος προφανως εχει αποφασισει να παρει την ομαδα απο το χερι με τον τροπο που ξερει αλλα εμεις που δε θελουμε να γινουμε γαυροι τοσο απροκαλυπτα, θελουμε και καμια μεταγραφη.

    σωστα φευγει με πωληση ο μπαρμποσα που δεν εκανε τιποτα αξιομνημονευτο στην αεκ αλλα θα ειναι εγκλημα αν δεν ερθει αντικατασταστης στη θεση γιατι δε βγαινει χρονια με πατιτο και πλατελιτο μονο…

    ΥΓ: βλεποντας σημερα την διακυμανση του σκορ στο νοτιγχαμ ακριβως το ιδιο σκεφτηκα.
    ελληνικη μαγια στο νησι….

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Τα CB (LOVREN-SHAKO-KLAVAN-GOMEZ) μια χαρα ειναι. Εδω η Τσελσκυ παιζει με τον Τερυ!!! το ετος 2016/17 που ειναι 38 χρονων- στη premier που ο ρυθμος και η ταχυτητα ειναι Χ10 απο το δευτερο πρωταθλημα στο κοσμο- και η referee united με τον Μπλιντ (τον ολλανδο Μανωλα-καπτεν ΤΣΑΦ δηλαδη) και τον Σμολινγκ!
    Μονο η City με Οταμεντι και Κομπανι (οταν παιζει μιας και κανει κοντρες με το Σταριτζ ποιος θα ειναι πιο πολυ τραυματιας) και τον Stones που πηραν φετος και θα δειξει, ειναι πιο δυνατη.
    Το προβλημα ειναι η αμυντικη λειτουργια οταν χανεται η μπαλλα και δεν υπαρχει ακομη η νοοτροπια της καλυψης. Χτες π.χ ειχαμε καποια στιγμη 85%!!!! κατοχη, οι αλλοι περναγαν τη σεντρα μονο στα ελευθερα του keeper για 3 δευτερολεπτα και ομως φαγαμε 2 γκολ στο ξεφωτο και χασαμε το ματς! Αυτο ηταν απιστευτο, θυμισε βαζελο με τον Αξιαξ που επρεπε να ειναι 7-0 και πηρε το ματς επειδη εκανε μια κουρσα ο Δωνης..
    3 τελικες και φαγαμε 2 γκολ!! Ουτε σε τοπικο δεν τα κανεις αυτα.

    Αριστερο μπακ θες μιας και ο Μορενο ειναι για να κοντραρει το Σοιλεδη και ο Μιλνερ ΔΕΝ ειναι μπακ ο ανθρωπος- ανασταλτικο χαφ ειναι- ποσο μαλλον αριστερος ποσο μαλλον στα 30 του να κανει κουρσες.

    Κατα τα αλλα ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ και το εχει μαζεμενο το μαγαζι απο το να σκορπας λεφτα ετσι γενικα για να το παιζεις καποιος- Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑΣ- με τα λεφτα των αλλων. Ακου 200εκκ για μεσο, δεν ειμαστε καλα..Δηλαδη αμα θες να ‘φτιαξεις’ (βλεπε αγορασεις) μια τριαδα μπροστα – ο Ζλαταν ειναι 35 πλεον- ΠΟΣΑ θα δωσεις? Το Manchester με το λιμανι υποθηκη? Ασε, με 2 ΔΙΣ αγορες τη τελευταια δεκαετια και ο Μπαμπης ο Τεννες θα ειχε σηκωσει CHL. Σιγα το κατορθωμα. Το συστημα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ: ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ- ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ και ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ στη κοντρα και αν.

    Τωρα για την ΑΕΚ φυσικα και σωστα φευγει ο Μπαρμποσα που μονο επι Gus εκανε – οπως ολη η ομαδα τοτε- ενα 3-4μηνο καλο. ΔΕΝ εδειξε κατι στα 2 χρονια, το κατι δεν ειναι να βαρας 3 φαουλ τη σαιζον αυτα ειναι για τους ηλιθιους που επειδη πανε στο γηπεδο ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι βλεπουν μπαλλα. Δεν ειναι μονο τα 500 που θα παρεις, ειναι και αλλα 250 το συμβολαιο= 750 το κερδος. Αρα ΜΠΟΡΕΙΣ να φερεις παικτη.

    Hint: O τιμουρης ζηταει 3. Ενα CB, ενα αμυντικο χαφ και ενα CF. Ο Βοσνιος επιμενει οτι στο κεντρο ειμαστε οκ (με το γαλανοπουλο) και μιλαει μονο γι CB – ο Αλμειδα εκτος οτι ΟΛΗ τη χρονια δε θα παρει καρτα, δεν θα παθει τιποτα απο τραυματισμο- ουτε καν ενα τραβηγματακι- θα βαλει και 40 γκολ μονος του:
    Tα 6 του μπουναταπα, τα 2 του τζιμπουρ και το 1 του κρισαντους + τα 7 του Μπαρμποσα μας κανουν 16 και μετραω ΜΟΝΟ αυτους που εφυγαν για αρχη. Αλλα 9 εβαλε ο Αραβας που ΔΕΝ θα παιζει αμα ειναι μεσα ο Αλμειδα αρα πας στα 25.
    Ζητας ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΕ (25) ΓΚΟΛ απο το παικτη (αντε να βαλει και 4-5 ο Ροντριγκεζ) μονο και μονο για να ισοφαρισεις το περσυνο ΧΑΛΙ. Για να πας καλυτερα και να καταφερεις να νικησεις π.χ τη Λειβαδια και τη Καλλονη η τη Ξανθη (αναφερω απλα 3 ματς εκτος που ΔΕΝ σκοραρες) δε θες αλλα 20?

    Ε ΟΛΑ αυτα τα 40-45 γκολ θα τα βαλει ο Αλμειδα. Δηλαδη σε 30 αγωνιστικες ζητας 1,3με 1,5 γκολ μεσο ορο ανα αγωνιστικη!!
    Αντε να βαλει τα 30-35 και να βαλει και αλλα 5-10 ο λευκος Πιου απο τη Τσεχια. Λογικο ε?

    Μιλαω φυσικα ΜΟΝΟ για το πρωταθλημα και οχι για το κυπελλο που και εκει θα δωσεις- αν θες να πας π.χ μεχρι τελικο- αλλα 5 ματς που θες αλλα minimum 5 γκολ, δηλαδη να ΜΗΝ σκοραρει ο αντιπαλος και να παιρνεις τα ματς ΟΛΑ με 1-0!

    Περσυ εβαλες 43 γκολ και εφαγες 21 και εμεινες 30 ποντους πισω. Ο Gay εβαλε 81 γκολ και εφαγε 16 (οκ με ολο το σπρωξιμο- αλλα αυτο δεν θες φετος?) . Οτιδηποτε κατω απο 70 γκολ πρωταθλημα ΔΕΝ δινει- ειναι 30 ματς και θες μεσο ορο κανονικα πανω απο 2,5 για να το παρεις.

    Ξαναλεω ΧΩΡΙΣ το κυπελλο θες 70+ γκολ με τους επιθετικους να βαζουν τα 40-45, αν πουμε οτι οι μεσοι (μανταλος-βαργκας-μπακασετας) μαζι με τους υπολοιπους θα βαλουν τα αλλα 30.. περσυ μπουονανοτε-μανταλος-βαργκας-γιοχανσον εβαλαν ΟΛΟΙ μαζι 19!

    ΑΥΤΗ ειναι η αναλυση, ειναι τοσο απλη, αμα δεν εισαι Βοσνιος βεβαια που αυτο σου δειχνει κατι μεταξυ κβαντικης φυσικης και εντροπιας-ενθαλπιας.

    Το οτι αποκλειστηκαμε ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο το λογο- με την ελλειψη του Γιοχανσον- για το Βοσνιο δε λεει κατι: αμα εισαι ΑΜΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΚΟΣ τοσα χρονια, στα 65 σου θα μαθεις? Μηπως περσυ δε ξεκινησε τη σαιζον (μαζι με το αλλο τουβλο το Βδελλα) με τον Κρισαντους και τον Τζιμπουρι +10 κιλα και ΠΙΣΤΕΥΕ (οντως το πιστευε) οτι ειμαστε καλλυμενοι? Φαντασου δε οτι ο Κρισαντους ΔΕΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟΣ (οπως π.χ ο πατιτο) μιας και τον ειχε ηδη 6 μηνες στην ομαδα. Ε απο ΑΥΤΟΝ το παικτη δηλωνε καλλυμενος..

    Τι ψαχνεις τωρα λογικη στην ΑΕΚ του Μελ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…

  3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ρε παιδια καλά όλα αυτά που γράφετε, αλλά εδώ στην Πάτρα ζούμε μοναδικές στιγμές. μεταγραφικό μπαμ η Παναχαικη με την απόκτηση του Χαλκια ( έχει να παίξει 4 ΤΈΣΣΕΡΑ χρόνια μπάλα ). Επεται και συνέχεια στα μπαμ.
    ΥΓ. Πρόεδρος στην Παναχαικη ο Κατσουρανης για όσους δεν το γνωριζουν

  4. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα.
    Εύχομαι καλή επιστροφή σε όλους στην καθημερινότητα.
    Να σε ρωτήσω κάτι, μιας και είναι ένας τομέας που δεν γνωρίζω κ εσύ από ότι καταλαβαίνω γνωρίζεις πολύ καλύτερα από εμένα.
    Στην υποτιθεμενη περίπτωση που πάρει την άδεια για το γήπεδο, πρέπει να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ομαδα;ή στην Δικέφαλος Α. Ε;
    Σε ρωτάω γιατί είχα μια συζήτηση περί αυτού, κ μου ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο.
    Κ την προσωπική σου άποψη :πιστεύεις ότι θα καταλήξουμε τελικά στο ΟΑΚΑ;
    Εμένα το ότι εκεί γίνανε τα γραφεία, κάτι μου λέει. Μπορεί να είμαι κ λάθος.
    Ευχαριστώ.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φώτη εχω γράψει παλιότερα ενα ποστ γι αυτο που ρωτάς
    Μπορείς να δεις εδω http://www.dikefalos1924.gr/Enimerotiko_Dikefalos1924_04_03_2014.pdf τι ισχύει. Εχει κάποιες τρύπες (αρκετές κατα τη γμωμη μου και σοβαρές) βεβαια το σημείωμα.. Αυτο λεω μονο.

    Η ομάδα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, η μια ειναι η ΑΕΚ ΠΑΕ και η άλλη η ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΣ ΑΕ, άλλες εταιρείες αλλα ΑΦΜ άλλοι μέτοχοι αλλα ΔΣ, καμμια σχέση.

    Τα γραφεία ειναι πένταετους (η 7 αλλα νομιζω 5) μίσθωσης.
    Γραφεία στο γηπεδο ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ με τίποτα, ασε που τα γραφεια νομικά λογίζονται ως χώρος για εμπορική χρήση. Σα να κανεις κατάστημα δηλαδή – κατι που ΔΕΝ θέλουν. Εχεις δει τις εμπορικες χρησεις του γηπεδου ειναι μηδαμινες. Αν πας να βαλεις 4-5,000 τετραγωνικα γραφεια (καπου εκει το βλεπω 800-1000 ανα οροφο το σημερινο χωρις να εχω μπει μεσα- απλα κρινω απο αναλογα κτιρια) οι εμπορικες ΝΟΜΙΚΑ εκτινασωνται και θα πεταχθει ο αλλος να σου πει οτι πας να κανεις mall, ασχετα αν δεν εχει καμμια σχεση. Ο λογος ειναι οτι θα νοικιαζεις αυτα τα μετρα απο μια εταιρεια (Δικεφαλλος) σε μια αλλη (ΑΕΚ) δηλαδη θα εχεις βγαλει προς εμπορικη χρηση (οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη) τον αναλογο χωρο.

    Το θεμα του γηπέδου ειναι μεγάλο και ακομη υπαρχουν αρκετά πράγματα που ΔΕΝ γίνεται να γράφουν δημοςια.

    Το ΟΑΚΑ αν βγει πρως πωληση ΔΕΝ το συζηταμε καν- δεν υπαρχει το νουμερο που θα ζητηθει καθως η εκτιμηση (μου) ειναι πανω απο 1ΔΙΣ ευκολα. Οταν το Ελληνικο πουληθηκε ως οικοπεδο (5300 στρεμματα με 1000 οικοδομησιμα) 700εκκ με δεσμευσεις επενδυσεων, το ΟΑΚΑ με 1000 στρεμματα με γηπεδο, κλειστο, τεννις, ποδηλατοδρομιο, κολυμβητηριο, parking ΦΟΥΛ υποδομες κλπ κλπ ποσο πρεπει να πουληθει?
    Εχω γυρισει το εσωτερικο του ΟΑΚΑ πολλες φορες σε μερες που δεν ειχε δραστηριοτητα για αλλους λογους, το σταδιο απλα εχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ υποδομες παντου.
    Ασε που ανηκει στην ΕΟΑ και οχι στο Τσιπρακο που νομιζει οτι επειδη εκατσε σε μια καρεκλα προσκαιρα ειναι ο αυτοκρατορας και μπορει να κανει οτι του καπνισει. ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (κυβερνηση-υπουργειο αθλητισμου-κλπ) αν δεν πει το ΟΚ η ΕΟΑ.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ανώνυμος
    Εδω ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ πηγε και προτεινε Τζιωλη!!!!!! στην ΑΕΚ σε χαλασε ο Χαλκιας στη Παναχαικη?

    Να βολεψουμε το φιλαρακι μας να κανουμε και μια αρπαχτη ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΛΑ στα πισω γεραματα, αλλαζει ο ανθρωπος αμα ειναι ΛΑΜΟΓΙΟ?

    Καταλαβες τωρα γιατι ο Ρεχαγκελ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΤΟ ΚΛΙΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ? Οπως δεν ηθελε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΙΚΑΚΗΔΕΣ (Στολτιδη-Γεωργατο-Ζηκο)να του κανουν τα αποδυτηρια ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ η να πουμε κ αλλα?

    Αετοματης ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ, σου λεει κεντρο δε εχουν back up, ασχημα θα μας πεσει μια 80-100αρα τελη αυγουστου?
    Το οτι μια τριφυλλη ντουλαπα ΧΩΡΙΣ ΡΟΔΑΚΙΑ απο το ΙΚΕΑ στριβει πιο γρηγορα απο το Τζιωλη δεν το εξεταζουμε καν.
    ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΑ τον εχει κερδισει και στο σπριντ Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Α..
    Και ομως ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ τον αφηνουν και περναει μεσα στα γραφεια της ΠΑΕ, αντι να φαει πορτα μονο που λερωνει το χαλακι στην εισοδο.
    Ακου Τζιωλη.. Πως δε μας πρωτεινε και τον Μπασινα reloaded..η το Γκουμα με το Μιχαλακη το Καψη.

    Γιατι ο Τζιωλης πιο γρηγορος ειναι?

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Sorry για την ανωνυμία ( έγραφα από κινητο). Για το θέμα της Παναχαικης ο απορων ειμαι.