Ωριμανση

Ειδα την ομαδα με τους Γαλλους πριν κανα μηνα. Ενα ματς που για το κοσμο ειχε τη πιεση της επιτυχιας, αν θεωρειται κατι τετοιο να περασεις σε εναν ομιλο χωρις να το αξιζεις. Φυσικα και ολοι θελαμε τη προκριση στην εξεδρα. Στο γηπεδο ομως, ειδα μια ομαδα ανετοιμη και ενα προπονητη-συστημα που κοιταξε οχι τοσο να προκριθει αλλα να μην εκτεθει. Ροστερ που δεν εχει παιξει επισημο ματς, αρχες Αυγουστου, ειναι πολυ ευκολο να φαει μια μπουφλα ολκης και να αρχισει η εσωστρεφεια με τη γκρινια. Φυσικα η ομαδα ειχε- και συνεχιζει να εχει- χτυπητες ελλειψεις, που απο τοτε ΨΙΛΟ-καλυφθηκαν με την αποκτηση 4 παικτων.

Αυτο και μονο δειχνει ποσο ερασιτεχνικη (στη καλυτερη) ειναι και η στελεχωση αλλα και η δουλεια που γινεται στην ομαδα που φιλοδοξει να ειναι πρωταθλητρια Ελλαδας σε 8-9 μηνες απο τωρα: καποια στιγμη σταματαει να φταιει ο υφισταμενος και η ευθυνη παει στο προισταμενο που και τον διαλεξε αλλα κυριως ανεχεται τις επιλογες-πραξεις του.

Δυο πραγματα λοιπον μπορει να συνεβησαν και η ομαδα πηγε μετα απο 5 χρονια να παιξει στην Ευρωπη με το ροστερ που πηγε. Η δεν τους ενδιεφερε η δε τα υπολογισαν σωστα. Εκ του αποτελεσματος, και των τεσσαρων  (4) μεταγραφων ενδεκαδας, βλεπω το δευτερο. Γιατι αμα δεν σε ενδιαφερει δεν ενισχυεις το παρα πεντε και μετα απο αποκλεισμο την ομαδα σου αλλα την αφηνεις να παει οπως πιστευες – πριν ενα μηνα- οτι ειναι οκ.

Χτες ειδαμε μια αλλη ομαδα, οσο τουλαχιστον επετρεπε το πρωτο ματς της περιοδου. Πρωτο ειναι οταν βασικοι παικτες σου αγωνιζωνται πρωτη φορα: Λεσκοτ, Αλμειδα, Πατιτο 3/11 χτες και αν ηταν και ο Λαζαρος καλα θα ειχαμε 4/11. Χωρις το τερμα δηλαδη 4/10 σχεδον τη μιση ομαδα. Ετσι κ αλλιως στο πρωτο ματς ξερεις οτι μεχρι το 60 θα δεις οτι ειναι να δεις. Μετα- στην Ελλαδα ειμαστε- οι μισοι θα εχουν σκασει και θα περιμενουν να περασει η ωρα. Αν δε το σκορ βοηθα τα πραγματα γινωνται μεχρι και πολυ χειροτερα, απο απλα ασχημα. Χτες εισαι στο δεκατο λεπτο 2-0 και στο εικοστο 3-1. Οποτε περιμεναμε τη σουπα να αρχισει να σερβιρεται πιο νωρις. Προς τιμην τους, παικτες και προπονητης, οσο ειχε νοημα δηλαδη μεχρι το 55-60 το τραβηξαν με σχετικη αξιοπρεπεια. Δε θα μπω σε τεχνικα θεματα και αναλυση, αλλωστε ο Stevie  εχει πει οτι πρεπει να ειπωθει και μαζι τα βλεπαμε. Το ποδοσφαιρο, οσο και να λεμε διαφορα, παιζεται και μεσα στο γηπεδο και οτι και να κανεις εκτος αυτου, πρεπει να εχει και μια στοιχειωδη αποδοση για να κερδισεις τα ματσακια. Σιγουρα θες την εξωτερικη βοηθεια στα δυσκολα, αλλα μονο αυτη δεν φτανει αν δεν μπορεις να κανεις τα βασικα.

Τα οποια βασικα και εγιναν χτες, συν το γεγονος οτι ειδαμε μεσα στο ματς με μια αντιπαλο που εχανε 3-1 στο εικοσι, το προπονητη να ψαχνεται και αυτους που ειναι επαγγελματιες σοβαροι να το δειχνουν οσο επαιξαν. Ο Αλμειδα ενω ειχε βαλει 2 γκολ (το δευτερο πραγματικα πανεμορφο) και γενικα εκανε πολλη δουλεια, μπορουσε με την αγκωνια που ειχε φαει να μεινει στα αποδυτηρια στο ημιχρονο. Μας εξεπληξε ολους που τον ειδαμε να ξαναβγαινει και οσο επαιξε το κυνηγησε. Το ιδιο και ο Πατιτο που ελιωσε στο τρεξιμο- τον ειχαμε απο τη μερια μας και τον βλεπαμε- αλλα και ο καλογερος που εφτασε να κανει μεχρι και coast to coast, δυο φορες και ενα καλο σουτ που με δυσκολια εβγαλε το τερμα της Ξανθης.

Στην αναποδη οχθη ειδαμε τον Λεσκοτ να κρυβεται απο το ματς, να μη συμμετεχει και το χειροτερο- για μενα- να μιλαει συνεχεια και να δινει οδηγιες σε ολους με κορυφαια τη στιγμη που ΕΝΩ ΠΑΙΖΕΙ η μπαλλα, εχει σταματησει και φωναζει στο ref την ωρα που ο αντιπαλος του κανει σουτ! Οπως ειπα και σε σχολιο,  καλα θα κανει να εμπλακει στο παιχνιδι περισσοτερο και να κοψει το πολυ μπλα μπλα και τις οδηγιες: ουτε ο Μασερανο ειναι ουτε οι αλλοι ειναι τοσο ασχετοι που τους εδειχνε συνεχεια τι και πως. Οπως ειδαμε και τον Βαργκας που μπηκε μεσα και ξεκινησε τα τακουνακια και τις σαχλαμαρες ΠΑΛΙ. Ειπαμε η διαφορα του επαγγελματια απο το χαβαλε ειναι οτι ο πρωτος ακομη και αν εχει συμβαλει τα μεγιστα ακομη και αν η ομαδα του εχει καθαρισει το ματς, αυτος θα ειναι σοβαρος και προσηλωμενος ΟΣΟ ειναι στο χορτο. Ο δευτερος ακομη νομιζει οτι ειναι καποιος και το γεγονος οτι πλεον βλεπει παγκο συνεχεια δεν του κανει καμμια εντυπωση.

Καλη αρχη χτες, δουλεια θελουμε ακομη αρκετη. Οπως π.χ η εικονα να παιζει ο Λαμπροπουλος ποδοσφαιρο, ποσο μαλλον ανασταλτικος ηταν απλα για γελια με μια Ξανθη που ουτε καν πιεσε στη θεση. Που να πεσουμε με κανα σοβαρο. Παμε στη Βεροια και αν θελουμε κουπα, οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα εκτος απο το διπλο ειναι αποτυχια.

ΥΓ1 Ο Βαζελος οντως εχει μαζεψει μερικους καλους παικτες. ΜΗ ΨΗΝΕΣΤΕ. Στη πρωτη γκελα με αυτον τον ψυχακια στο παγκο θα γινει το ελα να δεις στα αποδυτηρια.

ΥΓ2 Οποιος ζοριζεται ξυδακι. Ξερει αυτος.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Ωριμανση

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τί ΟΝΤΩΣ συνέβη μια βδομάδα νωρίτερα
    -Ο.Υ.Κ, λέγετε παρακαλώ.
    -Καλημέρα, απ’ το γραφείο του υπουργού.
    -Α, καλημέρα σας. Τί κάνετε;
    -Μια χαρά. Εσείς;
    -(ΚΩΛΟΒΑΡΑΜΕ) Στο καθήκον. Σε τί μπορούμε να βοηθήσουμε;
    -Όπως ξέρετε, την άλλη βδομάδα, ο κύριος Καμμένος θα επισκεφθεί τη σχολή σας.
    -Το ξέρουμε.
    -Και θέλει να ντυθεί Ο.Υ.Κ
    -Τί εννοείτε «θέλει να ντυθεί Ο.Υ.Κ»; Ψυχολογία στη Λυών δεν έχει σπουδάσει;
    -Ναι αλλά θέλει να ‘ναι ασορτί.
    -Με ποιους;
    -Με τους κομάντο.
    -Μα δεν είναι κομάντο.
    -Ναι αλλά είναι υπουργός.
    -Ε ας έρθει ντυμένος υπουργός.
    -Αυτός θέλει κομάντο.
    -Ο…κεϋ. Τί νούμερο φοράει;
    -4XL.
    -Δε βγαίνει σε 4XL η πράσινη στολή κομάντο.
    -Κι οι υπέρβαροι κομάντο τί φοράνε;
    -Δεν υπάρχουν υπέρβαροι κομάντο.
    -Γιατί;
    -Γιατί είναι κομάντο.
    -Και τώρα τι θα γίνει;
    -Έχουμε κάτι καφέ κουρτίνες παραλλαγής-θα κάνουμε ο,τι μπορούμε.
    -Μας σώζετε.

  2. Ο/Η aliatas λέει:

    Απλά… Σχετικά με το timing των μεταγραφών πιστεύω ότι ήταν μία καθαρά επιχειρηματική κίνηση. Δηλαδή αν τους ίδιους ποδοσφαιριστές τους αποκτούσαν εγκαίρως δεν θα γινόταν αυτό στην εξαιρετική τιμή που αποκτήθηκαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ aliatas
    Σιγουρα. Απο την αλλη αν τους ειχες στην ωρα τους ισως να ειχες βγαλει τα συμβολαια τους με μια προκριση επι των γαλλων. Που απο οτι φανηκε- και μαθαμε εκ των υστερων- δεν απασχολησε ιδιαιτερα.

  4. Ο/Η Dimgalan λέει:

    Πάντως αυτό που λες για τον Λεσκοτ, ότι κρυβοταν εμένα μου δείχνει ότι δεν ήθελε να εκτεθεί, πράγμα που φανερώνει επαγγελματισμο και ευαισθησία. Δεν είμαι έτοιμος ακόμα, πάω σοβαρά και χωρίς πολλά πολλά και βοηθάω όπως μπορώ τους υπόλοιπους. Γιατί αν είναι να μιλήσει κάποιος στην ομάδα εννοείται ότι είναι ο Λεσκοτ, και λόγω εμπειρίας και λόγω ηλικίας. Θα δείξει

  5. Ο/Η Dimgalan λέει:

    Και εναισθησια εννοούσα όχι ευαισθησία. Αν και μπορεί να έχει και ευαισθησία!

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @dimgalan
    Οκ ας ειναι ετσι. Ξαναλεω ο Λεσκοτ της premier ΔΕΝ ειναι τίποτε το ιδιαίτερο, ειδικά τα 2 τελευταια χρονια. Ποτε δεν ηταν ακομη και στα καλα του ( τα υποτιθέμενα) και μην ακούτε τι γράφουν. Οκ δεν ειναι Κολοβέτσιος αλλα ΔΕΝ ειναι αυτα που λένε.
    Αν εχω φάει premier με το κουτάλι… δεκαετιες κυριολεκτικα.
    Πάντως εγω αμα ειμουνα ο καλόγερος χτες κ μου μίλαγε συνεχεια ο κρυφτόυλης θα τον ειχα αρπάξει εύκολα απο το σβέρκο.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Για να το παμε λιγο πιο κατω: Για τον Πατιτο ειχαν βαλει να μας γραφουν οτι ειναι λεει ο νεος Σκοκο. Χτες βγηκε και ο Μελ και ειπε οτι ειναι παικταρα.
    Θα δικαιολογησω τον Μελ για τη δηλωση μιας και απο εκει που πηγαινε για ενα 300αρι με ποσοστο μεταπωλησης, εφτασε το μισο σκετος νετος και ειναι 100% δικος μας.
    Επισης θα δικαιολογησω και τον ενθουσιασμο και της εμφανισης αλλα και του γεγονοτος οτι κανονικο εξτρεμ ειχαμε να δουμε στην ΑΕΚ πολλα χρονια- εστω και τη μια φορα που ειδαμε τον Αργεντινο- και σιγουρα δεν εχουμε δει οσο εχει την ομαδα ο ιδιος.

    Απο την αλλη θα θυμισω 2 πραγματα.
    1) Και για τον Αρθρο τα ιδια ελεγε. ΟΚ λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα, μαζι σου, αλλα να τη λεμε και να εχει και λιγο νοημα
    2) Σκοκο ΔΕΝ ειναι. Η τουλαχιστον δεν εδειξε να ειναι. Ξαναλεω απο ενα ματς. ΕΝΑ ΙΣΟΝ ΚΑΝΕΝΑ και για τη δικια μου λογικη ο παικτης κρινεται σε μια σαιζον. Ο Σιμοες π.χ φετος θα δειξει αν οντως αξιζε τα πολυ καλα λογια περσυ μιας και η διαρκεια ειναι το ζητουμενο και οχι μονο η αποδοση.
    Απο τη αλλη ο Σκοκο ΔΕΝ ειχε τα τρεξιματα του Πατ- ηταν τεμπελακος, η τριπλα του ηταν ΑΠΕΙΡΩΣ καλυτερη (εχει αυτο το σε κανω χαζο σε μισο sec απο το πουθενα) και μενει να δουμε αν εχει σουτ. Γιατι ο Νατσο πεταει κατι τουβλα απο το πουθενα ειναι η αληθεια.. Μακαρι να βγει

    ΥΓ δε παιζωνται ετσι; Ακομη κ Σουηδό που φερανε ΙΤΣ ειναι κ αυτος

  8. Ο/Η ΑΕΚμου λέει:

    Διαβάζω τα σχόλιά σου πάντα με ενδιαφέρον. Άλλοτε συμφωνώ άλλοτε όχι. Στο θέμα του Λέσκοτ, με όλο το σεβασμό αλλά όπως έχει πει και ο Μύρτσος στον Λουκόπουλο (κατά τον αστικό μύθο): “πρόεδρε, και γω κάθε βράδυ στα μπουζούκια είμαι αλλά μπουζούκι δεν έμαθα να παίζω”. Το ότι έχεις παρακολουθήσει μια ζωή Premier μπορεί να σημαίνει από το ότι ξέρεις πολλούς παίχτες μέχρι το ότι έχεις μάθει να βλέπεις μπαλλάρα. Γενικά δεν μου αρέσουν οι αφορισμοί. Ούτε εγώ τρελάθηκα με την εμφάνισή του αλλά κρατάω μια σοβαρή επιφύλαξη και λαμβάνω ως σοβαρό το ενδεχόμενο αυτοί που του έδιναν συμβόλαιο μέχρι πριν λίγους μήνες και του επέτρεπαν να κάνει 30 συμμετοχές στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, να ξέρουν πέντε δράμια μπάλα παραπάνω από εμάς. Στην τελική ρε φίλε, στην Ελλάδα έρχεται. Στην Ελλάδα των μπαοκτσ΄γδων που πανηγυρίζουν επειδή κάποιος Τζαβέλας -σεντερ μπακ και καλά-ανανέωσε μέχρι το 2020. Στην Ελλάδα όπου η απουσία του….Κουτρουμπή προκαλεί πονοκέφαλο στη βαζέλα εν’όψει Άγιαξ. Σε αυτό το πρωτάθλημα, επίτρεψέ μου να θεωρώ εύλογα, ότι το δίδυμο Λέσκοτ-Τσιγκρίνσκι είναι το κορυφαίο και επαρκέστατο. Με κάθε σεβασμό στο λέω και θα χαρώ αν μου απαντήσεις.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚμου
    Δεν νομιζω οτι ειπα οτι ξερω μπαλλα- σαν ταλεντο- οπως ελεγε ο μυθος. Αν ηξερα μπορει να επαιζα επαγγελματικα να βγαλω και κανα φραγκο!
    Οτι ΒΛΕΠΩ μπαλλα και δεν παρακολουθω απλα, ειναι το μονο σιγουρο.

    Ειπα οτι ο Λεσκοτ ΔΕΝ ειναι αυτο που θελουν να παρουσιασουν οι κεφτετζογλου και οι φυλλαδες: η αμυντικαρα κλπ
    Ειπα οτι ειναι καλος παικτης και σιγουρα καλυτερος απο οτι ειχαμε- ισως και καλυτερος απο οτι εχουν αλλες ομαδες στην ιδια θεση.
    Ειπα οτι ΠΟΤΕ δεν ηταν στους κορυφαιους στη premier οπως ηταν π.χ ο Τερι, ο Φερνιναντ, ο Τουρε (κολο οχι ο γιαγια μιλαμε για τη θεση CB) και ας πηρε κουπα με την City.
    Ειπα οτι η εθνικη Αγγλιας σιγουρα ειναι μεγαλο πραγμα να πας, αλλα απο την αλλη και σε αυτο το επιπεδο – αμυντικα δηλαδη- δεν ειναι ουτε εθνικη Ιταλιας (οκ ειναι κορυφαιοι στην αμυνα) ουτε γερμανιας ουτε ισπανιας: η Αγγλια σχεδον παντα ακομη και με τους παραπανω ως παραδειγματα ειχε το προβλημα στην αμυνα και το μεγαλυτερο προβλημα στο τερμα φυσικα.
    Ειπα επισης οτι η καριερα του ακομη και τωρα που στην Αγγλια τα CB ειναι της πλακας – σε σχεση με τα budget που ξοδευωνται στις ομαδες- εδω και 3-4 χρονια ειναι εντονα πτωτικη. Μιλαμε για ομαδες οπως η Τσελσυ που ακομη παιζει ο Τερυ στα 38 του, στο τελικο η Liverpool επαιξε με τον Τουρε επισης στα 38 του, στην Αρσεναλ παιζει ο Μερτεζακερ που ειναι ο Γερμανος κολοβετσιος κλπ. Η μονη ομαδα που δειχνει να εχει σοβαρα CB ειναι η city με Οταμεντι (τον πηρε περσυ) Στοουνς (φετος) μιας και ο βελγος ειναι μονιμα τραυματιας κια αναγκαζεται να παιζει μεχρι και ο Κολαροφ στη θεση.
    Γενικα υπαρχει ελλεψη CB αν δεις, ολοκληρη Μπαρτσα εχει ενα Πικε τοσα χρονια, η Ρεαλ παιζει με τον ΑΣΤΕΙΟ (το λιγοτερο) Πεπε, η Μπαγερν πηρε φετος τον Χουμελς μπας και το λυσει. Μονο η αθλετικο εχει τον Γοδιν που μπορει να παρει μια μεταγραφη. Οι ιταλοι ακομη παιζουν με τον Κιελινι..

    Ειπα οτι ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι και εχει εμπειρια- μπορει να διαβασει τις φασεις
    Ειπα οτι ΔΕΝ εχει ουτε πασα ουτε θα σου κατεβασει τη μπαλλα.
    Μπορεις να δεις ενα CB αν το εχει απο το τροπο που παιζει οταν ειναι αμαρκαριστο, ο Λεσκοτ προχθες επαιζε παραλληλα τγη μπαλλα στο καλογερο και οσες φορες πηγε να περασει καθετες πηγαιναν στον αντιπαλο. Κατι που ο Αρθρο το ειχε π.χ και εβγαζε μακρινες διαγωνιες στο Μπαρμποσα απεναντι ΜΟΝΙΜΑ, ενω σε ολα τα αλλα ηταν αστα να πανε.
    Ειπα οτι θα σε βοηθησει στα στημενα και αμυντικα αλλα και επιθετικα μιας και σου δινει μια εξτρα λυση ειδικα μπροστα που θα απαοσχολει αμυντικους σε σχεση π.χ με τον Αρθρο που ηταν ανυπαρκτος.

    θα δεχτω οτι ακομη ειναι ανετοιμος και σιγουρα θα στρωσει στο συνολο με το καιρο.
    ΔΕΝ δεχωμαι να το παιζει και να φωναζει συνεχεια οδηγιες, ας κοιταξει να ειναι πρωτα αυτος οκ και μετα να ασχοληθει με τους αλλους. Για να κανεις μια συγκριση ο Ουγκο δε πρεπει να εβγαλε αχνα στους συμπαικτες του οσο επαιξε. Να πεις οτι εχει διπλα του κανα παιδαρελι? Ο καλογερος δεν ειναι και χθεσινος..

    ΜΑΚΑΡΙ να κανει μαζι με τον αλλον αυτο που θελουμε και εγω ειμαι πρωτος που εχω πει οτι τα CB γινωται κορυφαια οταν τα στοπερ και τα αμυντικα χαφ κανουν καλα τη δουλεια τους: ΤΡΕΙΣ ΓΚΑΜΑΡΑ να βαλεις αμα σου ερχωνται 3 χαφ και εχεις και 2 CF ΗΔΗ διπλα σου θα χασουν το μπουσουλα. Δες τι παθαμε περσυ στο ταψι με το βλακα που πηγε και μου αφησε ενα στο κεντρο. Δε τρελαθηκε ξαφνικα ο (οποιος) Ανταμ ενω πηγαινε σχετικα καλα στο Α ημιχρονο. Απλα δεν ηξερε τι να πρωτοφυλαξει απο τα γιουρουσια που τρωγαμε: εβαζαν στη μεση το αμυντικο χαφ, με 2 πασες το εξουδετερωναν και ξαφνικα εβγαιναν 5 με 3 η 5 με 4 στην αμυνα μας. Μετα και αφου φαγαμε 3 εβαλε αλλαγη τον Κορδερο.. Μιλαμε για εγκληματα κοινης λογικης, γι αυτο αλλωστε ειναι και Δελλας και παντα Δελλας θα μεινει: τα ιδια εκανε και με εμας στον ημιτελικο (εβγαλε τον Σουμπινιο) και εκανε βολτα ο Γιοχανσον στο 1-1.

    Το μονο σιγουρο ειναι οτι φετος εχουμε Λεσκοτ-καλογερο και περσυ κολοβετσιο-λαμπροπουλο-αρθρο, αυτο απο μονο του ειναι τεραστια αναβαθμιση. Απο εκει και περα θα τον δουμε στη πορεια αλλα κυριως οταν δεχτει πιεση απο σοβαρα CF.

    Τωρα το τι εγινε με τις 30 συμμετοχες περσυ ΔΕΝ μου λεει κατι μιας και η αμυνα στη συγκεκριμενη ομαδα ηταν ΧΩΝΙ. Τι να τις κανω τις 30 συμμετοχες οταν η ομαδα του εφαγε 75 γκολ σε 38 ματς?

    ΥΓ Πλεον μετα απο 40+ χρονια στα γηπεδα (πηγα στο πρωτο ματς της ΑΕΚ στα 9 μου και ενα χρονο νωριτερα σε ματς-τοτε- QPR με καποια δεν θυμαμαι πιτσιρικας στο πρωτο ταξιδι μου το 1976 στο νησι) κοιταω αλλα πραγματα οταν ειμαι στο γηπεδο. ΟΚ καλο το ματς αλλα προχθες κοιταγα οτι υπηρχε εντολη (προφανως) οταν ξεκιναγαμε ο καλογερος να βγαινει δεξι μπακ, ο γκαλο να ανεβαινει στη σεντρα και να παιζουμε 3 πισω- κερδιζωντας θεση στα χαφ αρα υπεροπλια και στη πασα αλλα και οταν χαθει η μπαλλα.
    Αναλογα απο την αλλη κραταγε πισω τον Ντιντακ (το αναποδο δηλαδη) μιας και ειχες υπεροπλια με τον Πατιτο στο ενας με εναν και τραβαγε τον Μανταλο στα 5 μετρα πισω η μπροστα του.
    Ο Ουγκο π.χ επαιζε αυστηρα αξονα σε ενα βαθος 20-25 μετρων και ουδεποτε πιεσε τη πρωτη πασα η εβγαινε στο πλαι μιας και θα κουραζωταν χωρις λογο.
    Κατι που εκανε π.χ ΑΝΟΥΣΙΑ ο αραβιδης με αποτελεσμα οταν ηθελες το παικτη να σου κανει τη μπουκα στον αξονα να μην τον εχεις γιατι ειτε ειχε κανει σπριντ ενα λεπτο πριν και δεν αντεχε, ειτε ηταν τραβηγμανος στο πλαι.
    Επισης σταματησαν τα βολε απο τον ανεστη, και κατεβαινε ΠΑΝΤΑ ενας εκ των Γιοχανσον-Μανταλου ΑΝΑΜΕΣΑ στα CB και για να δωσει μια λυση στη πρωτη πασα αλλα και για να κρατησει το CF του αντιπαλου πανω του.
    Οποτε ναι -ισως- βλεπω λιγο διαφορετικα ποδοσφαιρο απο οτι ο πολυς κοσμος..

    ΥΓ2 Κοιτα αυτο για να δεις ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ειμαστε σαν λαος:

    Everton donate £200,000 to aid five-year-old Sunderland fan’s cancer battle

    Την ιδια ωρα που σε εμας ο …..Κουγιας παιζει μπουνιες (εκ του ασφαλους) με τον τερματοφυλακα του που εκανε ενα λαθος!!!

  10. Ο/Η ΑΕΚ μου λέει:

    Δεν διαφωνω επι της ουσιας. Ισως ειμαι παραπανω αισιοδοξος. Μετα τον Κολοβετσιο τον Αρθο και τον Κουτρουμπη ολα μου φαινονται καλυτερα. Ηλικιακα μου ριχνεις μια εφταετια, αρα μπαλιτσα εχουμε χαρει απο την ΑΕΚ πανω κατω την ιδια. Ελπιζω η ΑΕΚαρα κσι η Λιβερπουλαρα μας να μας δωσιυν χαρες και φετος. Κατι μου λεει οτι θα χαρουμε διπλα.

  11. Ο/Η ΑΕΚ μου λέει:

    Θελω την αποψη σου: Μονο εγω πιστευω οτι ο Γιοχανσον θα ηταν το τελειο στοπερ; Φαντασου τρεις πισω, με Λεσκοτ Τσιγκρι και Γιοχανσον, Σιμοες Μανταλο οχταρι, Γκαλο, ΝτιαςΠατιτο και Λαζαρο Αλμειδα μπροστα,σε 3-5_2..Η ακομα σε 4 4 2 οταν λειπει ο Λεσκοτ με Μανταλο πιο πισω. Γενθκα πιστευω οτι ο Μανταλος πρεπςι να μαθει να παιζει οχταρι, box to box. Χωρις τελικες και σκοραρισμα απο μακρια, δεκαρι δεν υπαρχει, τοτλςχιστον οπως εγω το θελω

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Γιόχανσον το μεγαλύτερο διάστημα προχτές στόπερ έπαιξε. Ειδικά στο α πρέπει να έπαιξε μονο στόπερ..
    Ο Μάνταλος ειναι ΑΡΓΟΣ παίκτης ( και πολυ βρώμικος στο παίξιμο του παιζει μονιμα με τα χέρια- σε αντίθεση πχ με τον Γιόχανσον που ειναι πολυ καθαρός στα μαρκαρίσματα του γι αυτο σπάνια κανει φάουλ) και δεν αντέχει να παίξει τη θεςη που λες.

  13. Ο/Η Dimgalan λέει:

    Πέρυσι χωρις Μανταλο αντίο ζωή. Φέτος δεν είναι έτσι. Και αυτό είναι αναβάθμιση σε άλλη μια γραμμή εκτός του cb
    Το ζήτημα είναι όμως όχι να συγκριθεί η περυσινή ομάδα με τη φετινή, γιατί πέρυσι τερματισαμε 30 β πίσω από τον πρώτο.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Συμφωνώ. Αλλα μη ξεχνάς οτι και ο πρώτος μάζευε πόντους με το ετσι θελω σε πολλα ματς. Με τον Αστέρα εκτος π.χ γέλαγανε και οι πέτρες με το Σπάθα. Με το βαζελο δεν έπαιξε καν. Δε θα θυμηθώ αλλα ( ξέρουμε οτι εχει μπόλικα ) αυτα τα 2 ειναι 6 ποντακια δηλαδή το 20% της διαφοράς..
    Μια διαφορα που περσυ επρεπε να ειναι 10-12 με το ζόρι.
    Αν θυμάμαι εκανε 28 νίκες μια ισοπαλία μια ήττα. Ουτε η μπαρτσελονα δε τα κανει αυτα με το μέσι νεύμαρ Σουάρεζ, αλλα τα κανει ο φόρτουνακος με τον Ίντεγε..

    Τελος θα θυμίσω και την αφέλεια του χαζού που μας άφησε καμμι δεκαριά πόντους πιςω στη παρέλαση, οπως και τα πουληματα στο τελος. Εκτος αν θεωρείς σύμπτωση τα … Αυτογκόλ με το Κομπότη πχ …