Τα … Βοσκοτοπια

Βγαινουν ενα ενα στη φορα τα αδιαβλητα του διαγωνισμου. Αυτου ντε κατα της διαπλοκης. Εγινε λεει μια επιτροπη (ο θεος να τη κανει) που καλα καλα δεν γνωριζει βασικα οικονομικα. Μια αρπα κολα δηλαδη για να κραταμε και τη παραδοση της Φασιστερας. Τωρα γιατι πρεπει να γινει επιτροπη για οικονομικο ελεγχο και να μη παει αυτος μεσω ΕΦΟΡΙΑΣ οπως σε ολα, μη με ρωτατε. Να πει δηλαδη η εφορια ελα εδω κυριε επιδοξε καναλαρχη νυν βοσκοτοπα: Φερε τον ισολογισμο της εταιρειας σου, ελα να δουμε το ταμειο σου και ΚΥΡΙΩΣ ελα να δουμε τι χρωστας ΗΔΗ. Γιατι αμα εχεις ταμειο 5 και χρωστας 55 πως θα μας βαλεις αλλα 18 (πρωτη δοση) σε 14 μερες? Πες μας ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τι ταμειακες ροες εχεις ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ αλλα σημερα που σε ελεγχουμε και αν εχεις 18εκκ ευρω ΜΕΤΡΗΤΑ να μας δωσεις σε 14 μερες. Απλα πραγματα ειναι..

Ο Παπας ξερει, ο οποιος by the way τη ΚΟΠΑΝΗΣΕ στο Καναδα για να δωσει λεει κατι ομιλιες. ΔΕΣΑΝΕ οι Καναδοι. Μια αλλη ερωτηση βεβαια ειναι γιατι δε πηγε στη Βενεζουελα που ειναι και ο συντροφος Μαδουρο αλλα παει και τρεχει σε καπιταλες Καναδους. Η γιατι π.χ το ταξιδι του ΤΣΕ ΨΕΥΤΑΡΑ σε λιγο καιρο ειναι στις ΗΠΑ με συναντησεις με funds, θελει και συναντησεις ο I SPEAK ENGLAND VERY BEST τρομαρα του- οπως τοτε με τον Clinton που τον ρωταγε ο αλλος ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (μη το κανει τελειως ΡΕΖΙΛΙ) και αυτος κοιταγε μια τα παπουτσια του και μια τα φωτα στο ταβανο και γελαγε ΟΛΗ Η ΓΗ με το χαζο, αντι να κανει μια περιοδεια και αυτος στην Βενεζουελα, στο συντροφο Κιμ η στη χειροτερη στο συντροφο Φιντελ. Ισως γιατι ο τελευταιος το γυρισε σε viva la conomision τωρα τελευταια: 60 χρονια επανασταση και μουφα- ποσο να αντεξουν πλεον?

Ο εκλεκτος της τραπεζας του ΤΣΥΡΙΖΑ λοιπον (που γινεται ο κακος χαμος μιας και λειπουν κατι δεκαδες εκκατομυριακια) , αφου ελαβε ΜΕ 35ΕΚΚ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ εγγυητικη ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ για 3εκκ, οταν κληθηκε χτες να πει ΠΩΣ θα δικαιολογησει εστω τη πρωτη δοση απο τα χουβαρνταλικια στην αδεια (ΔΕΚΑΟΚΤΩ τον αριθμο) , παρουσιασε κατι ΒΟΣΚΟΤΟΠΙΑ στην Ιθακη που του τα εδωσε – ετσι απλα- ενας ….φιλος του! Τα οποια βοσκοτοπια, εδοθησαν λεει λιγες μερες (3 νομιζω) πριν τον διαγωνισμο, ετσι απλα για να κανει τη δουλεια του ο ανθρωπος. Τι πιο συνηθες αλλωστε να εχεις ενα ‘φιλο’ που σου δινει 5029 στρεμματα βοσκοτοπια, να τα εχεις καβατζα σε μια δυσκολη στιγμη? Τα οποια βοσκοτοπια, απο οσο διαβαζω, ο ‘φιλος’ του αδιαβλητου, τα εχει καταπατησει και ΗΔΗ διεκδικεί ως καταπατηθέντα ο δήμος Ιθάκης:

Συγκεκριμένα αποκαλύφθηκε ότι λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, η εταιρεία «ΑΓΙΑ» με νόμιμο εκπρόσωπό της τον δικηγόρο Σπ. Καραμπάτσο, δωρίζει στην εταιρεία Καλογρίτσα το 82% της εταιρείας, αλλά και τρία αγροτεμάχια στην Ιθάκη συνολικής έκτασης 5.029 στρεμμάτων.

Oλα φυσιολογικα δεν ακουγωνται? Μια εταιρεια απλα ΔΩΡΙΖΕΙ το 82% της σε μια αλλη, ετσι για να μη χαλαμε τις καρδιες μας. Ο δωρητης εκτος απο οτι δινει ΤΣΑΜΠΑ την εταιρεια του, ΦΥΣΙΚΑ και δεν περιμενει κανενος ειδους ανταλλαγμα. Αμα εισαι κνιτης αλλωστε τα υλικα αγαθα δε σε ενδιαφερουν- ειναι γνωστο αυτο. Μην ακουτε αυτα που λενε οι κακοβουλοι για το ΚΚΕ οτι ειναι το πιο πλουσιο κομμα, οτι πουλησε τον 902 ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ και αλλα τετοια φαιδρα.

Αναλογα η ….επιτροπη του ποθεν εσχες αντι λεει να κανει ελεγχο απο ΠΟΥ προηλθαν τα λεφτα και αν οντως ΥΠΑΡΧΟΥΝ και δεν ειναι μιλητα, εκανε ελεγχο τιτλων ιδιοκτησιας!!! Αρα- κατα την επιτροπη που τα βρηκε ολα καλα- ο Καλογριτσας θα πουλησει 5029 στρεμματα βοσκοτοπια- του φιλου του που του τα χαρισε- μεχρι το τελος του μηνα που ειναι η προθεσμια και μαλιστα θα παρει και ΜΕΤΡΗΤΑ 18εκκ ευρω (για βοσκοτοπια στην Ιθακη!!!) να τα δωσει για προκαταβολη- ολα αυτα σε 14 μερες απο σημερα εκ των οποιων οι 4 ειναι ΣΚ.

Γινωνται αυτα? ΑΜ ΠΩΣ που ελεγε και ο Ζηκος: «Η αδιάβλητη διαδικασία της αδειοδότησης προχωρά κανονικά, τόνισε, και τώρα είναι στο χέρι της Δικαιοσύνης να κάνει τη δουλειά της», υπογράμμισε χθες ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Ελευθέριος Κρέτσος.

Ωπα μισο: η δικαιοσυνη τι δουλεια εχει αφου η επιτροπη ΣΑΣ τον ελεγξε και προχωρατε κανονικα? Η στο ελεγχο ολα ηταν οκ αρα προχωρατε, η κατι περιεργο υπαρχει στο βασιλειο της Δανιμαρκιας που επιβαλλει την εμπλοκη της δικαιοσυνης. Η κανω λαθος?

«Εμένα με παραξενεύει πάρα πολύ πώς είναι δυνατόν κάποιος  που θέλει να πάρει κανάλι να επικαλείται τέτοια στοιχεία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος.

Απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ αν «μπορούν να μπουν κανόνες με βοσκοτόπια» ο κ. Παπαδόπουλος συμπλήρωσε: Πώς μπορεί να επικαλείται τέτοια στοιχεία προκειμένου να του δώσουν τη δυνατότητα να θεωρεί ότι έχει άμεσα προς εκταμίευση τα χρήματα που του ζητούνται?

Παράλληλα ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του και για την κατάργηση του ασυμβίβαστου ανάμεσα στις ιδιότητες του καναλάρχη και του εργολάβου όπως αυτή προκύπτει από τη διάταξη του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις που ψηφίστηκε στις 2 Αυγούστου και δημοσιεύθηκε στις 8 Αυγούστου στο ΦΕΚ.

«Με βάζει σε πειρασμό η σκέψη για τον βασικό μέτοχο και το κατά πόσο μπορούν οι εργολάβοι να είναι κάτοχοι καναλιών» σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ΑΝΕΛ έχουν μια ευαισθησία για τα θέματα της διαπλοκής και γι’ αυτό είπαμε ότι δεν θα πρέπει να κατέβει ο Καλογρίτσας στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, είπε ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Καμμένος στα Παραπολιτικά 90,1.

Όταν κάποιος διαγωνιζόμενος πατάει ένα κουμπί και λέει έχω τα χρήματα θα πρέπει να έχει τα χρήματα, σημείωσε με νόημα, και πρόσθεσε: Αν δεν τα έχει αυτό είναι απιστία κατά του Δημοσίου.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση και κατά της Νέας Δημοκρατίας επικρίνοντας τη στάση της στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών με τις αναφορές περί επιστροφής 246 εκατομμυρίων ευρώ στους υπερθεματιστές που έλαβαν τηλεοπτική άδεια.

Καλα μη τρελλαινεσαι ωρε Καμμενε (κυριολεκτικα) και εσυ. Για να επιστρεψεις κατι πρεπει πρωτα να το λαβεις. Ο αλλος δεν ειχε καν εταιρικο λογαριασμο, ο τριτος εχει δεσμευση περιουσιας για Ποθεν Εσχες αλλα για το καναλι βρεθηκε οκ.. Κατσε να παρεις κανα ευρω πρωτα και μετα βλεπουμε. Ετσι κ αλλιως ΟΛΟΙ ειπαν το γνωστο σε εσας:  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αμα δε βγει η αποφαση του ΣτΕ. Μετα θα ξαναπουν ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ γιατι ερχεται η αποφαση απο την Ε.Ε.  Μη κοιτας που ο ΤΣΕ ΨΕΥΤΑΡΑ μοιρασε τα εκκ ΠΑΛΙ στα κοροιδα, την ωρα που αυτα ειναι ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ απο την τροικα- sorry τους θεσμους ηθελα να πω. Δηλαδη μοιρασε λεφτα που ΔΕΝ του ανηκουν και ΔΕΝ ΘΑ παρει.

Παντως ενα καλο απο ολη αυτη τη ΠΑΡΩΔΙΑ βγηκε: Βρεθηκαν 5029 στρεμματα βοσκοτοπια για να τρωνε ΣΑΝΟ οι ψηφοφοροι του ΤΣΥΡΙΖΑ. Τωρα αν χωρα το 36% (του 50% που ψηφισαν δηλαδη κατω απο 15% τυ συνολου του λαου) σε 5029 στρεμματα, αν φτανει το χορτο και πως θα τους πατε στην Ιθακη ειναι αλλο θεμα.

ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. Τα προβατα εδω ειναι, πεινασμενα για σωτο ειναι, εκταση βρεθηκε- εστω απο δωρεα φιλου- τι θετε? που ελεγε και ο Γκιωνακης…

ΥΓ 5029 στρεμματα (καταπατημενα κατα το δημο Ιθακης) δια 18εκκ ευρω μας κανουν 3,579 ευρω το στρεμμα. Βοσκοτοπια. Στην Ιθακη.Στα λαγκαδια. Που θα τα πουλησει σε 10 εργασιμες. Ολα. Και θα παρει μετρητα 18εκκ ευρω να τα δωσει στον Αλιεξη. Σε 10 εργασιμες.

ΟΚ…

ΥΓ2 Χτες ειδα βαζελο. Σας το ειχα πει απο τη Δευτερα ΜΗ ΨΗΝΕΣΤΕ. Αλλα γι αλλα ηταν ο Στραπατσονι: τους εβαλε και ετρεχαν σα τα σκυλια- χωρις ματς στα ποδια τους- στο εικοσαλεπτο εσκασαν, τσιμπα 2 και καλο βραδυ. Ο Λεντεσμα ειχε λεει 3-4 μερες γαστρεντεριτιδα και πυρετο και τον εβαλε μεσα να περνανε οι Ολλανδοι και να κοβουν βολτες οπως οι αφγανο-πακι περνανε κατα χιλιαδες στο αιγαιο.. Τρομερη εμπνευση!

Παρε και 2 αποβολες, δειγμα του ποσο χυμα στο κυμα- εκνευρισμος- ανοργανωσια-απειθαρχια  υπαρχει και απο εδω παν κ αλλοι. Ολα αυτα με μια ομαδα ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ δυναμικοτητας που της εχει μεινει το ονομα μονο σε σχεση με το παρελθον: στο κανονικο Αγιαξ μονο ενας παικτης ο Τραορε παιζει κανονικα μπαλλα.

Μολις γινουν 2-3 στραβες- ειναι θεμα χρονου με τον αλλοπροσαλο- να τους δουμε τους χαβαλεδες με το Κουτρουμπη.

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Τα … Βοσκοτοπια

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Καλα ολα αυτα στα οποια και συμφωνω. Γιατι ομως η αντιδραση της ΝΔ ειναι σχεδον αβαβα η δουλεια ?
    Μου λεει ενα φιλαρακι να παιξουμε στοιχημα εναν αγωνα εγω,εναν αυτος. Ξερει οτι δεν παιζω… Διαλεγω το ΙΝΤΕΡ – ΜΠΕΡΣΕΒΑ και αυτος το ΠΑΟ-ΑJAX , και αρχιζει το δουλεμα τι παιζω κτλ. Ενα 20ευρο παιξαμε, πιανουμε το πρωτο και χανουμε τον ΠΑΟ, ακομα να απαντησει στο τηλεφωνο……

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Βαζελο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πιστεύω θα είναι η απογοήτευση της χρονιάς. Το βασικότερο πρόβλημα του εκτός από μυρωδιά κόουτς είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου ελληνικό στοιχείο, όπως και στο γαυρο βέβαια. Νομίζω στην ενδεκάδα του δεν ήταν κανένας Έλληνας

  3. Ο/Η Dimgalang λέει:

    Βαζελο συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πιστεύω θα είναι η απογοήτευση της χρονιάς. Το βασικότερο πρόβλημα του εκτός από μυρωδιά κόουτς είναι ότι δεν υπάρχει καθόλου ελληνικό στοιχείο, όπως και στο γαυρο βέβαια. Νομίζω στην ενδεκάδα του δεν ήταν κανένας Έλληνας

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πλακα τους κανει ο ΚΛΟΠΑΡΟΣ..
    Με το χαμόγελο και χαλαρά παει και η Τσέλσκυ.
    4 εκτος στην arsenal, 4 εντός στη Leicester 2 εκτος στη Τσέλσκυ, τα περισσότερα γκολ στη premier league απο τη μερα που ηρθε.

    ΕΥΚΟΛΑ..

    YOU NEVER WALK ALONE ??????

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Ο εργολάβος που αγόρασε την εταιρεία του μπαμπά του Αλέξη, παίρνει έργα από το δημόσιο και συγκεκριμένα από τον κουμπάρο του, υπουργό υποδομών. Παράλληλα, “χτυπάει” κανάλι με το ασυμβίβαστο εργολάβου-καναλάρχη να αίρεται τον Αύγουστο, με εκπρόθεσμη εγγυητική που βγήκε απο τράπεζα, η οποία αποδέχτηκε ως περιουσία του οικόπεδο-βοσκοτόπι, που του δάνεισε φίλος του. Ο διοικητής της τράπεζας της Ελλάδας,που απέρριψε την προτεινόμενη από την κυβέρνηςη διοίκηση της εν λόγω τραπεζας, δέχεται έφοδο εισαγγελέα στο σπίτι του σήμερα .

  6. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Αυτά δεν είναι τίποτα, έχουμε να δούμε πολλά ακόμη τύπου Ανατολικής Γερμανίας

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Χαρης
    Μου ειπαν κατι πολυ εξυπνο: Οι δεξιοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ο Τσιπρας ειναι αριστερος ενω ειναι απλα ενα ΛΑΜΟΓΙΟ..

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Σίγουρα, αριστερός με λεφτά του μπαμπά που προήλθαν από δημοκρατικές περιόδους της Ελλάδας.και με μέντορα έναν από τους πιο πλούσιους πολιτικούς. Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι, κάπως έπρεπε να περάσει μια εικόνα και χρησιμοποίησε αυτή του και καλά Ευρωπαίου αριστερού τρομάρα του.
    Όσο Ευρωπαίος είναι άλλο τόσο αριστερός.
    Λαμόγιο είναι σίγουρα όπως και το 99% τον πολιτικών και εκτός αυτού είναι και Δούρειος ίππος δυστυχώς για μας Ποιών; μα αυτών που θα έχουν αγοράσει τα πάντα στο ξεπούλημα που συντελείται..

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ξανά στη θεςη του ο Ντογιακος απο τους συναδέλφους του.
    Ειχα γράψει πριν μέρες:
    Αν ενα πράγμα σιχαίνονται οι δικαστικοί ειναι να τους κουνάς το δάχτυλο και να κανεις τον έξυπνο..
    Για ποιον χτυπάει η επανεκλογή;; Οέο;;