No man’s land

img_1840-003

Eνας ανδρας γυρω στα 60 που λεγεται Hirst ξεκιναει να πινει στο γραφειο του στο σπιτι, παρεα με ενα ανωνυμο που μολις εχει γνωρισει σε μια pub. Ο υπερβολικα ομιλητικος καλεσμενος του Hirst, που αυτοαποκαλειται ‘ποιητης’, φλυαρωντας εξηγει πως ειναι υπερβολικα οξυδερκής, μεχρι που συστηνεται ως “Spooner”. O Hirst ξαφνικα πετα το ποτηρι, ενώ Spooner χλευάζει απότομα τον Hirst για την αρρενωπότητα και τη σύζυγό του. Ο  Hirst απλώς σχολιάζει «γη του κανενός … δεν κινείται … δεν αλλαζει … δεν γερνα … παραμένει … για πάντα … παγωμένη … σιωπηλή”

Το εργο ειναι μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ παρασταση με τους δυο κυριους ρολους στον  Sir Ian McKellen (CH CBE) και τον Sir Patrick Stewart (OBE), σε ενα εργο του νομπελιστα Harold Pinter, τα δε εισητηρια ειναι ΦΥΣΙΚΑ SOLD OUT εδω και μηνες και για να βρεις απλα δε βρισκεις.. Υπαρχουν αλλοι δυο χαρακτηρες, οι Foster and Briggs που στη πορεια του εργου αποκαλυπτεται οτι ο ενας ειναι ο προστατευομενος του Hirst και ο αλλος ο προσωπικος του υπηρετης. Το νεότερο ζευγάρι γινεται, στη πορεια της πραξης 1,  αμυντκο και κατηγορηματικο υποστηρίζοντας την υποχρέωσή τους να προστατεύουν Hirst απο “τους άνδρες του κακού».

To No man’s land παιζεται εδω και καιρο στην ΑΕΚ. Χρονια απο τοτε με το ενδοξο καλοκαιρι στο Βελεστινο. Τους ρολους τους ξερουμε, ανεφερα μονο την πρωτη σκηνη. Φανταζωμαι οτι ειναι πολυ ευκολο να αποδωσετε τους αναλογους ρολους στα αναλογα προσωπα.

Στην ομαδα βεβαια η πραξη απλα επαναλαμβανεται ανα εξαμηνο, αλλαζωντας τους 2 ‘βοηθητικους’ χαρακτηρες τους Foster and Briggs. Βρεθηκε και ενας που πηγε να κλεψει το ρολο του Spooner, αλλα φροντισαμε να τον διαβαλουμε και να τον σαμποταρουμε οσο μπορουσαμε για να κανουμε τον Hirst να τον απομακρυνει οσο ηταν καιρος. Γιατι αλλιως θα επρεπε να αρκεστουμε σε πιο ‘δευτερο’ ρολο και να βγει το ονομα απο τη κορυφη της μαρκιζας.

Οποτε φροντιζουμε ειτε ηθελημενα ειτε απο ανικανοτητα- δε ξερω ΤΙ υπερισχυει πλεον πραγματικα- να αλλαζουμε τους Foster and Briggs ανα εξαμηνο ωστε να υπαρχουμε παντα ως Spooner. Τωρα θα μου πειτε τι κανει ο Hirst γι αυτο? ΔΕΝ ασχολειται ειναι η απαντηση.

Για να το παμε πιο συγκεκριμενα και να παρω θεση ξεκαθαρη. Ναι ειμαστε τεχνοκρατες- σωστα εγραψε ο Stevie- και ο βοηθος θα κριθει απο τα εργα του. Απο την αλλη διαφωνω για τις κραυγες του βιογραφικου. ΟΦΕΙΛΕΙΣ οταν δινεις τα κλειδια σε μια σημαντικη θεση στην ομαδα, τη πιο σημαντικη ισως, να κοιτας το βιογραφικο του ‘υποψηφιου’ εκτος αν δεν σε ενδιαφερει καν οπως εκανε ο Σωκ και κουβαλαγε τον Μπιγκον και τον Γιαννη το Κολλια. Γιατι οπως αλλωστε ειχε δηλωσει ο gay δεν χειαζεται προπονητη για να παρει το πρωταθλημα. Επειδη ομως η ΑΕΚ ουτε τους παικτες που ειχε ο Gay τοτε εχει τωρα, ουτε τη δυναμη ‘παρασκηνιακα’ ακομη ουτε ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, θελει να μπει σε αυτο το καλουπι, μαλλον κατι κανουμε ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ.

Δεν εχω τιποτε με το σκουρο, δεν τον ξερω καν ουτε με ενδιαφερει να τον μαθω. Ανθρωπος που εφυγε κακην κακως απο την εννατη ομαδα της Τουρκιας και ειναι βοηθος, μου λεει ξεκαθαρα απο μονος του το ταβανι του. Σιγα μη ψηθω επειδη ηταν λεει πριν απο χρονια βοηθος του χαλβα. Γιατι ξερω το βοηθο του Αντσελοτι, η τον βοηθο του Πεπ και του Κοντε? Και τι με νοιαζει εμενα- ως ΑΕΚ- ο βοηθος? Οταν πας σε ενα σπιτι καλεσμενος πας για να συναντησεις τον οικοδεσποτη η τον βοηθο του?

Αντε να τον δουμε λοιπον και αντε να τον κρινουμε απο το ‘εργο’ του. Που θα ειναι τιποτα βαση παρελθοντος του. Εκτος αν ο Spooner της ΑΕΚ κανει τον σκουρο να μας δειξει οτι δεν εδειξε μεχρι τα 51 του. Επισης εχει jack pot και στο Joker και στο Lotto αυτη την εβδομαδα..

Γνωμη μου και κλεινω: Τη πρωτη παρελαση θα τη βγαλει μιας και ειναι την αλλη βδομαδα. Μαθηματικα δε τη χανει. Τωρα για τη δευτερη θα σας γελασω..

Εγω παντως αμα ειμουνα ο Spooner, καλου κακου θα κοιταγα για προπονητη απο τωρα. Γιατι καλο το μπαλωμα αλλα η ροδα θελει σαμπρελλα, μη σου πω ζαντα+λαστιχο.

Φανταζωμαι τι σκεφτεται ο Hirst που καθησε και ακουσε τους Foster and Briggs και εστειλε τον κανονικο προπονητη. Που μπορει να ζηταγε 4εκκ κατα Κεφτετζογλου αλλα εκλεισε σε Ισπανικη ομαδα με 500 τελικα..

ΥΓ. Gus γυρνα πισω. Εστω τηλεφωνα.

Καλημερα σας.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to No man’s land

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ All

    Ελευθεροι προπονητες (οχι βοηθοι) ΣΗΜΕΡΑ:

    1) Τομας Σααφ- 1,61 ποντους/ματς στη Γερμανια
    2) Pako Ayestarán Βαλενθια- 1,59 ποντους/ματς στην Ισπανια
    3) Viktor Skripnik Βερντερ-1,82 !!ποντους/ματς στη Γερμανια
    4) Dieter Hecking Βολφσμπουργ- 1,53 ποντους/ματς στη Γερμανια

    Επιλογη ΑΕΚ: Μοραις 1.25 ποντους/ματς στη…Τουρκια.

  2. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Ο τυπος που μας φερανε ειναι ενας αποτυχημενος. Τι να λεμε. Η μονη του επιτυχια ηταν να γινει βοηθος. Σε οτι αλλο εκανε στην καριερα του, ηταν ειτε αδιαφορο ειτε αποτυχημενο. Loosers ολοι τους εκει μεσα, looser φερανε. Διοτι με winners νιωθουν μειονεκτικα, βγαζουν το κομπλεξ τους.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Patikas
    Δημητρη το ειπα ξεκαθαρα: Βρεθηκε και ενας που πηγε να κλεψει το ρολο του Spooner, αλλα φροντισαμε να τον διαβαλουμε και να τον σαμποταρουμε οσο μπορουσαμε για να κανουμε τον Hirst να τον απομακρυνει οσο ηταν καιρος. Γιατι αλλιως θα επρεπε να αρκεστουμε σε πιο ‘δευτερο’ ρολο και να βγει το ονομα απο τη κορυφη της μαρκιζας.

  4. Ο/Η Κάρολος λέει:

    Βρε όπου βλέπω τον Patrick Stewart περιμένω ανά πάσα στιγμή να πει: “Warp 9, engage!”. 😀

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Κάρολος
    Indeed. Αν και ο τυπος ειναι Σαιξπηρικος και μαλιστα απο τους καλυτερους (μελος του Royal Shakespeare Company απο το 1966 ως το 1982), εγινε γνωστος ως Picard.
    Τωρα θα μου πεις υπαρχουν και μερικοι μογγολοι που αυτα δε τους λενε κατι. Λογικο οσα αδυνατεις να τα καταλαβεις να σου φαινωνται δυσκολα. Σαμπως ανοιξες και ποτε σου κανα βιβλιο να ξεστραβωθεις? Βιβλιο οχι την Espresso και την Ωρα. Κατι δηλαδη που να μην εχει μονο φωτογραφιες η φωτογραφιες και απο πανω συννεφακι με λογια..
    Περιμενεις απο μογγολο να δει περα απο τη μυτη του? Στο Ελλαντα εισαι. Που ο Σεφερλης εχει γεματο ‘θεατρο’…και ο Λαλακης θεωρειται κωμικος.

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Ενταξει,ουτε γω τον ξερω τον προπονητη και ουτε με ενδιαφερει να μαθω. Αυτα που διαβασα με καλυψαν για να παρω μια ιδεα. Απο κει και περα ομως,αυτος ειναι αυτος που ειναι. Το αν θα σου βγει η οχι θα το δειξει η πορεια της ομαδας. Τελικα αυτο ειναι το ζητουμενο? Να κρινουμε καποιον πριν τον δουμε? Μπορει για την ΑΕΚ να ειναι ο τελειος. Το ξερεις? Δεν το ξερεις… Αλλο ξερεις,και ξερουμε ολοι, οτι ΠΑΡΑΓΙΝΕ το ΚΑΚΟ με την γαμημενη κωλονοοτροπια οτι σκοτωνουμε – γαμαμε- μια μαντρα αρχιδια, με το στομα φυσικα. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΗΡΘΑΜΕ, ΦΤΑΣΑΜΕ και λοιπες μαλακιουλες δεν τις χαυει ουτε 15χρονος πλεον. Φαγαμε αμασητη την παπαρια με την ΕΠΟ, για τωρα μιλαω,τι θα γινει τον Μαρτιο η τον Μαη Θαναση στα αρχιδια μου,θα ειμαι 15 βαθμους πισω. Εχεις κανει την ομαδα κωλος-μουνι-γαρυφαλλο, με την ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ, και με τον αλλον τον ατσαλακωτο να νομιζει πως ακομα ειναι στο `93…. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να ασχοληθει καποιος εκει μεσα ΣΟΒΑΡΑ με την ομαδα και ΠΡΩΤΙΣΤΑ την ΕΤΑΙΡΙΑ ? ΝΑΙ η ΟΧΙ ?????

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν κρίναμε κανενα και ισα ισα που ειπα οτι θα κριθεί απο τις πράξεις του.
    Αυτο δεν αναιρεί το γεγονός του βιογραφικού του που ειναι τίποτα. Και αν δε τους πειραζει το τίποτα η μπορεί να βγει, τοτε να σταματήσουμε να κοιταμε βιογραφικά και στατιστικά και να πηγαίνουμε με το ευχολόγιο να καλύπτουμε θέσεις.
    Να πάρω κ εγω ενα αμόρφωτο σαχλαμάρα- εχει μπόλικους κ εδω μεςα- να του δώσω το οικονομικό και να ευχωμαι να μου βγει;
    Ο άλλος δεν ασχολείται το έχουμε πει, οπως δεν ασχολιόταν και ο Κόκκαλης και ο ριγκο με την ομάδα.
    Εδω κουβαλάει προπονητές και παίκτες ο Λυμπεροπούλος τωρα!! και εσυ ψάχνεις σοβαρότητα; ο τύπος επρεπε να εχει φάει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ εισόδου δε οτιδήποτε εχει κίτρινο χρώμα απο τα γραφεία και το γηπεδο μέχρι το σκάκι..
    Είχες τον ραν ταν πλάν και καλα τεχνικό διευθυντή και κουβαλάγε το λαμόγιο το Μοντανιέ. Τωρα τα ίδια πάλι με μαιατοροβιτς. Τι σκατα ειναι δηλαδή ο λυμπεροπουλος και παρακάμπτει τα παντα ; και μετα θες εσυ να τους πάρεις σοβαρά;

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Ο κοντός κανει κατι μεταξύ ξεμούδιασματος και προπόνησης..

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν αναφερθηκα σε σενα προσωπικα,και πιστευω το καταλαβαινεις. Και φυσικα συμφωνω στο οτι παιζει ρολο και το βιογραφικο. Ειπα, οτι ο ανθρωπος ειναι αυτος που ειναι. Τελος με αυτην την παραμετρο. Θα ξαναπω για αλλη μια φορα , ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και Υπευθυνοτητα ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ σε αυτη την εταιρια .ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ να το λυσεις ?

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε φταει λοιπον ο άνθρωπος και μακάρι να παει καλα. Αυτος που τον κουβάλησε φταει και αυτος που τον δέχτηκε.
    Τα έχουμε πει ΕΝΑΣ άνθρωπος κανει μονο σοβαρη δουλεια εκει μεςα οι άλλοι ειναι οτι κατςει. Γι αυτο άλλωστε και κάθε έξι μήνες αλλάζουν.
    Οποτε οχι

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Χτες ειχα την αγωνια… του Μπαρτσα-Σιτυ μιας και ειχα παιξει Over 10 (ολοκληρα) ευρω. Βασικα για ενα Lotto μπηκα στο πρακτορειο σχεδον διπλα στο γραφειο μιας και ειχαν βαλει μια ταμπελα για κατι εκκατομυρια που ειναι να δωθουν και δε ξερουν ποιος θα τα παρει. Χρονια το πρακτορειο εκει, το εχει μια ευγεναστατη κυρια παντα προσεγμενη ευγενικη ντυμενη στη τριχα κλπ και ολο και μπαινω να ψωνισω ‘τυχη’ γνωριζωντας απο πριν οτι δεν θα πιασω ουτε ληγοντα.
    Το Over ηρθε αρα βγαλαμε τους καφεδες σημερα, με ενα Μεσι να κανει ΠΛΑΚΑ και να πηγαινει σε χαλαρο tempo να βαζει 3. Οκ ο τυπος απλα δεν υπαρχει και απο δω και περα οποιος ξαναπαει για τον ζελεδακια και τολμησει συγκριση ειναι για κραξιμο και κλωτσιες.

    Σε αυτο που λεγαμε: Τα βιογραφικα υπαρχουν σε αυτο το κοσμο για καποιο λογο. Οπως για καποιο λογο καθωμαστε και τρωμε ΧΡΟΝΙΑ με ξενυχτια και ΧΡΗΜΑΤΑ για να παρουμε πτυχια, και να ξεστραβωθουμε την ωρα (που σε ηλικιες 20-25 χρονων) βλεπεις τους αλλους να κολοβαρανε και να τη παιρνανε κοτα.
    Αναλογα υπαρχει και η εργασιακη εμπειρια, που εισουν τι θεση ειχες και τι εκανες. Στη πρωτη μου δουλεια νυν Vodafone (τοτε Παναφον) αν δεν χτυπαγες χαλαρα 10ωρο δεν υπηρχε περιπτωση να φυγεις. Δεκαωρο ΔΟΥΛΕΙΑΣ οχι κολοβαρας και φτιαξε ενα φρεντο. 20 λεπτα διαλλειμα ειχε το μαγαζι- ουτε καν μισαωρο για φαγητο. Ο σκοπος ηταν στο τελος της ημερας να εχεις αφησει πισω σου λιγοτερα ανοιχτα θεματα απο αυτα που ειχες το πρωι που πηγαινες..

    Ετσι ομως θα μαθεις και θα γεμισεις βιογραφικο-αρα εμπειριες αρα θα μπορεις να διαχειρηστεις καταστασεις.
    Για να στο παω πιο απλα: Ο Gus εκτος απο οτι εχει σηκωσει ΑΥΤΟΣ σαν παικτης ευρωπαικα κιουπια (και σαν αρχηγος) και copa, εχει παιξει Ισπανια-Αγγλια σε μεγαλες ομαδες και ειχε συμπαικτες κατι γατακια τυπου Τζολα-Βιαλι κλπ εχει φαι κουταλι ως πρωτος προπονητης χρονια στο πιο δυσκολο μερος που υπαρχει:στο νησι. Ειναι ΓΕΜΑΤΟΣ και αυτο κανει ΜΠΑΜ με το που τον βλεπεις 5 λεπτα να κινηται σε ενα παγκο.
    Τι να μας κλασει τωρα ο βοηθος του σαχλα πριν 5 χρονια? Πλακα κανουμε? Εννοω σαν συγκριση αμα παρεις τα 2 βιογραφικα και κατσεις σε ενα γραφειο και τα βαλεις διπλα διπλα.
    Μπορει να βγει στην ΑΕΚ? ΜΠΟΡΕΙ και μακαρι να βγει. Αυτο δεν αναιρει οτι οι επιλογες ειναι αρπα κολλα, δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ οργανωση και αλωνιζει στη παε ενα ΛΑΜΟΓΙΟ ο Λυμπεροπουλος που παρακαμπτει τεχνικους διευθυντες (δευτερη φορα σε 4 μηνες) και κουβαλαει προπονητες. ΩΣ ΤΙ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ? Ειναι υπαλληλος της ΠΑΕ, η μηπως τον πεταξαν πριν 2 χρονια ΜΕ ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ απο αυτην?
    Οταν λοιπον το ιδιο το αφεντικο- ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ- δεχεται τετοιο μπαχαλο στο-οποιο-οργανογραμμα τοτε η ερωτηση σου νομιζω εχει απαντηθει.
    Τωρα ΓΙΑΤΙ εχει τον Ντανιελ τεχνικο για να αλωνιζει το ρουφιανακι μεσα στη ΠΑΕ, πως και γιατι ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ο Μοντανιε εβαλε τα ποδια στη πλατη και εφυγε τρεχωντας, πως πριονισανε το Gus και αλλα τετοια ομορφα ειναι απλα ερωτησεις-απαντησεις που η ιδια η κατασταση του ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ στις απαντα μονη της.

    Ελπιζω να σε καλυψα

  12. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Αν όλες οι ομάδες κοιτούσαν μόνο το βιογραφικό, κανένας απο τους γνωστούς προπονητές δε θα έκανε καριέρα. Διότι όλοι ξεκίνησαν απο ποδοσφαιριστές – βοηθοί – μεταφραστές και πάει λέγοντας. Όλοι απο κάπου ξεκινάνε. Και αν δε θες να πληρώσεις, ρισκάρεις.
    Απο την άλλη ενα βαρύ βιογραφικό δε σου εγγυάται πως ολα θα πάνε καλά. Σίγουρα έχεις περισσότερες πιθανότητες, αλλά και πάλι η μπάλα είναι ρίσκο.
    Εγω θα ήθελα να έβγαινε όπως έβγαινε η φετινή χρονιά και το καλοκαίρι να έδιωχνε το Μπάγεβιτς και να φώναζε πίσω τον Πογιέτ.
    Ζητάω πολλά μάλλον ε? Έγιναν πολλά για να ξεπεραστούν ολα τα εμπόδια.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Το βιογραφικο ΔΕΝ παει με το βαρος ουτε με την ηλικια. Αν εγω π.χ δω ενα τυπο 35-38 χρονων και ειναι σταθερος σε μια θεση 10 χρονια παει να πει οτι δεν… Αν δω ενα τυπο που εχει αλλαξει 3 εταιρειες στη πενταετια, παλι δεν… Αν δω ενα τυπο που εχει ασχετες επιλογες μεταξυ τους π.χ απο πωλητης αυτοκινητων εγινε σεφ και μετα διευθυντης σε σουπερ μαρκετ παλι δεν..
    Ολοι απο καπου ξεκινανε φυσικα κανεις δεν ξεκινησε CEO αλλα να εισαι 51 και το highlight της καριερας σου να εισαι πριν χρονια βοηθος, ε δεν ειναι και το καλυτερο. Για καποιο λογο εμεινες βοηθος. Γιατι ακομη και το αφεντικο σου τοτε- ο σαχλας- οπως σωστα λες απο μεταφραστης ξεκινησε και εγινε οτι εγινε. (ΤOP TIP απο υψηλοτατο στελεχος της Liverpool: ειχαν συμφωνησει ειχαν δωσει χερια δηλαδη και του εφαγε τη θεση ο Rafa. Γι αυτο το ΚΟΜΠΛΕΞ, οπως αναλογα εχει και με τη Barca που ουδεποτε του πρωτεινε δουλεια- σε αντιθεση με τον συγχωρεμενο και με τους επομενους).
    Κανενα βιογραφικο δεν εγγυαται τιποτα. Ειδικα στη μπαλλα που το δεσιμο παιζει τεραστιο ρολο και στο προπονητη και στους παικτες.
    Αλλα το ρημαδι ολο και κατι δειχνει.
    Αυτο που λες ωραιο ειναι αλλα απλα δεν γινεται.

  14. Ο/Η conpater λέει:

    Απολυτως… Αλλα για να ξερουμε και τι λεμε,αυτα ισχυουν σε σοβαρες εταιριες. Αν ο αλλος θεωρει σοβαρη την εταιρια του,και παει και παιρνει για μια υπευθυνη θεση τον οποιοδηποτε Χ μονο και μονο γιατι θατην βγαλει με 450 ευρω μηνιαιως,τοτε γαματα… Κατι αναλογο ειναι και στην ΑΕΚ.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Τωρα ανοιγεις αλλη κουβεντα που ποναει. Σε πληοφορω οτι αμα- αφου θες να πουμε για σοβαροτητα- κατσεις και βαλεις κατω τι εχει δωσει σε ενα χρονο μεσα για προπονητη π.χ θα δεις οτι ειναι πολυ περισσοτερα απο το να ειχε παρει εξ αρχης εναν Gus (τυχαιο το ονομα) και εκτος των αλλων να υπηρχε και μια σχετικη ταξη-ηρεμια-πλανο στην ομαδα.
    Βαλε ποσα εχει πληρωσει το Γκουρδελλα-Μανωλα-Γκας-καπακι Μανωλα (πηραμε το γιοκα του μη τυχον και ξεμεινουμε απο Μανωλαδες στην ομαδα και παθουμε τιποτε) Τιμουρ και τωρα τον βοηθο.
    Να πουμε 100 ο δελλας αλλα τοσα ο στελιος 250 ο Γκας κανα 150-200αρι το τιμουρης και κανα 300αρι ο βοηθος? Εχει δωσει δηλαδη απο 700-1εκκ χιλιαρικα η ομαδα σε ενα χρονο ειναι ΜΟΝΙΜΑ χωρις προπονητη και το κλιμα αστα να πανε. Η εξεδρα μουρμουραει, πωλησεις (διαρκειας-απλα) δεν κανεις και φυσικα κανεις παικτης δε σε παιρνει σοβαρα και ο καθενας κανει οτι του ερθει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.
    Με ποσα πηγε ο Γκας στη Μπετις? 500 ειναι η απαντηση και αλλα 200-300 ολο το team. Δηλαδη οσα εδωσες για να αλλαζεις 6 προπονητες, θα ειχες γλυτωσει και 200, αντε να ηταν τα ιδια και θα εκανες δουλεια. Με το καθε Γκας που θα σου ζηταγε 1εκκ για να ερθει.
    Ενταξει τωρα?

    ΥΓ Να ξερεις οτι η εννοια της τιμης ειναι παντα σχετικη. Φθηνο ΔΕΝ ειναι οτι ειναι φθηνοτερο απο κατι αλλο, αλλα ΠΑΝΤΑ υπαρχει σχεση κοστους-αποδοσης. Αν κατι κανει 10 και χαλαει ανα 3μηνες και σε αναγκαζει να δινεις 3-4 δεκαρικα στο χρονο- και να μη κανεις τη δουλεια σου και να εισαι συνεχεια στο τρεξιμο- παρε αυτο που κανει 40-50 απο την αρχη να εχεις ενα προιον-υπηρεσια day one σωστη- και με τα αναλογα αποτελεσματα- να τελειωνεις. Αυτο ισχθυει παντου και παντα: Στην ΑΕΚ εχουμε αλλαξει 5-6-7? σεντερ μπακ. Των 100-150 ο καθενας με αποτελεσμα μια τρυπα στο νερο. Παρε το καλογερο με 700-800 και τελος..

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτο ακριβως εννοω… Οπως το περιεγραψες. Οταν αρχιζεις τα …να κοψω απο δω,να κοψω απο κει, τα μια δουλεια ειναι θα την βγαλει, και… σιγα τον μαλακα μην του δωσω ενα χιλιαρικο αφου βρισκω δεκα με 450,στο τελος και δουλεια δεν κανεις,και εχεις ξηλωθει , και την λεζα του μαλακα την τρως ο ιδιος.