O TRUMP μας μαρανε..

13925390_868808543255309_981101394579870389_n

«Βόμβα» Δαβαράκη: Παίρναμε 1500 ευρώ το μήνα για να γράφουμε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις που έκανε ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Άρης Δαβαράκης για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με το portal.gr και τον Νίκο Παππά.

Ειδικότερα, ο κ. Δαβαράκης είπε σε συνέντευξή του στη lifo.gr πως το toportal.gr φτιάχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ενόσω ήταν ακόμη στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και συνέχισε να χρηματοδοτείται μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης,με χρηματοδότηση απευθείας από το γραφείο του Νίκου Παππά, ενώ ο ίδιος ο Άρης Δαβαράκης εξομολογείται ότι λάμβανε από το γραφείο Παππά μηνιαίως 1.000 ευρώ για να τρέξει την ιστοσελίδα από το 2013.

-Βάζοντας σε κίνδυνο και την επαγγελματική σχέση που είχατε. Αναφέρομαι στο portal.gr. Αλήθεια, ποια ήταν η πηγή χρηματοδότησής του; 

Ήταν το γραφείο του Νίκου Παππά. Αλλά πολύ συγκεκριμένα θα σας πω ότι εγώ έπαιρνα 1.000 ευρώ και ο συνεργάτης μου 500 ευρώ. Όλοι έγραφαν αμισθί. Δούλευα δέκα ώρες την ημέρα. Το έκανα γιατί ήταν κάτι που μου ανέθεσαν με πίστη και το έκανα με ευθύνη και χαρά. Το έκανα γιατί ήθελα να ξεμπερδέψουμε με το παλιό πολιτικό σκηνικό. Άργησα, αλλά κατάλαβα καλά ότι και ο Αλέξης είναι ακριβώς αυτό το παλιό πολιτικό σκηνικό. Το ίδιο και όλοι οι συνεργάτες του. Ταυτίστηκαν με ό,τι είχαμε πριν, υπουργοποίησε και το μισό ΠΑΣΟΚ, και όλο αυτό ήταν μια μεγάλη απογοήτευση.

-Πότε ήταν η τελευταία φορά που μιλήσατε με τον Αλέξη Τσίπρα;

Πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν τέθηκε ένα θέμα να αναλάβω το Τρίτο Πρόγραμμα. Το καλοκαίρι της τρέλας, πριν γράψω το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, με πήρε ο ίδιος να μου προτείνει να αναλάβω το Τρίτο Πρόγραμμα. Κάτι που χάρηκα πολύ. Αλλά δεν ήθελε καθόλου ο Διονύσης Τσακνής – και αυτοί διορισμένοι με τον ίδιο τρόπο. Δεν ήθελε ούτε ζωγραφιστό να με δει. Θεωρούσε ότι δεν είμαι κατάλληλος, δεν έχω διπλώματα… Με πρόσβαλε κανονικά μπροστά στα μούτρα μου. Μου είπε «δεν σε θεωρώ κατάλληλο». Ο Ταγματάρχης ήταν πολύ πιο θετικός. Πάντως, έκανα την αίτησή μου, ακολούθησα κανονικά όλη τη διαδικασία…

-Αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία;

Ναι. Δεν τον πήρα ποτέ να του πω την αντιμετώπιση που είχα. Και βέβαια κάθε εμπόδιο για καλό, αφού προφανώς δεν θα μπορούσα να κάνω αυτά που ονειρευόμουν

-Θα είχατε πολιτικό προϊστάμενο τον Νίκο Παππά; 

Ναι. Ο Νίκος, όχι δεν μπορώ να πω Νίκος… Ο Νίκος Παππάς είναι μια κακή επιρροή. Έχει την αντίληψη «ήρθαμε, πρέπει να μείνουμε, πρέπει να αγκιστρωθούμε». Μπορεί να την έχει και ο Αλέξης Τσίπρας, δεν ξέρω, αλλά αυτή την αίσθηση την έχω έντονα για το πρόσωπο του Παππά.

-Τι σχέση είχατε;

Τον έχω δει σε δυο-τρεις συσκέψεις που κάναμε για το Portal. Το site το σκέφτηκε ο Χριστόφορος Βερναρδάκης και πήγαμε στο γραφείο του Τσίπρα να δούμε πώς θα γίνει. Ήταν εκεί και ο Νίκος Παππάς. Στα γραφειάκια της Μητροπόλεως βρεθήκαμε. Εκεί κάναμε κάποιες συναντήσεις, μου έδωσε τα μίνιμουμ που είπα προηγουμένως και έτσι προχωρήσαμε.

-Όταν γράψατε για το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα τι ακολούθησε; 

Δεν υπήρξε καμία αντίδραση από μέρους τους.

-Και ήταν το σημείο όπου άλλαξε η σχέση οικονομικής υποστήριξης προς το Portal; 

Ναι. Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο, δεν υπήρξε καμία επαφή. Απλώς σταμάτησαν να μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς. Προσπαθούσα να επικοινωνήσω, αλλά δεν απαντούσαν. Ο μόνος, ο οποίος, αν του έστελνα μήνυμα για καλά Χριστούγεννα μου απαντούσε αμέσως, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτη ειναι η συνεντευξη του κ.Δαβαρακη (ο οποιος εχει κανει και ενα φεγγαρι ψειρου για οποιον θυμαται) στο lifo.gr

O TRUMP μας μαρανε..και πραγματικα θελω να δω ποσοι απο αυτους θα κατσουν στο σκαμνι. Οχι φυσικα για τη διαπλοκη και τη παραπληροφορηση, εδω εδωσαν 70+εκκ σε καποιο Καλογριτσα με κατι βοσκοτοπια, αλλα για το αδικημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, κατι που ΗΔΗ ειναι σε εξελιξη για τον Γιανη με ενα ν. Δε φτανει να εισαι ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ βλεπεις πρεπει να εισαι και ανορθογραφος απο αποψη. Οταν θα ερθει εκεινη η ωρα, που πολυ το ευχωμαι, να δεις πως θα ανοιξει το στοματακι του ο ενας ν και θα γελασει ο καθε πικραμενος. Ειδικα αυτα τα ΖΩΑ- γιατι μονο τετοιο πρεπει να εισαι για να τους υποστηριζεις και να τους ψηφιζεις- που μας κουβαλησαν αυτο τον ΚΑΡΝΑΒΑΛΛΟ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to O TRUMP μας μαρανε..

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL

    Στα διπλωματα κολλησε ο Παππας. Λες και Φιλης ειναι απο το MIT, ο Λαφαζανης απο την Οξφορδη και ο Πολλακης ο κοπι-ΠΑΣΤΕ/ΧΙΒ ειναι απο το Cambridge, ενα ο Καρανικας- ως συμβουλος ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ εχει τελειωσει το LSE (στη καντινα εφτιαχνε σαντουιτς)
    Ο δε Τσιπρας που εγινε μηχανικος μετα απο 15-20 χρονια – αφου τον εκρινε το συμβουλιο που αποτελειται απο υπουργους και στελεχη του ΤΣΥΡΙΖΑ- μετραει το υψος των υδατων απο την επιφανεια του χωματος!

    Τα διπλωματα σας μαραναν ΑΕΡΓΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ που θεωρειτε την αριστεια ντροπη και τη καριερα χολερα.

  2. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Υποθετω δια της κοινης λογικης,οτι δεν θα κατσουν ουτε αυτοι στο σκαμνι.
    Διοτι αν κατσουν αυτοι θα προκυψει θεμα σκαμνιου για τους προηγουμενους.
    Κι αν προκυψει για τους προηγουμενους θα ακολουθησουν και οι προηγουμενοι
    των προηγουμενων.
    Μιλαμε για κανονικο σκαμνι ετσι;Οχι πλαστικουρα απο γυφτο.

    Ο ενας καλυπτει τον αλλο φιλε μου.
    Η αλληλοκαλυψη ειναι απαραιτητη προυποθεση για να ακολουθησεις τη καριερα
    του σωτηρα.
    Η κυρια και βασικη εκπαιδευση που πρεπει να αριστευσεις για να μπορεσεις
    να συμμετεχεις στη καταστροφη της χωρας,ειναι οι αλλαξοκολιες…

    https://youtu.be/2rKHZFngpZ8

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΤΑΚΗΣ
    Φυσικα πρεπει να κατσουν ΟΛΟΙ οσοι διεπραξαν εθνικη προδοσια. Το οτι εχω την ιδεολογια που εχω δε με κανει ουτε τυφλο ουτε χαζο. ΑΛΛΟ ομως να εχεις μια κατασταση εξοδου απο μνημονιο- οπως το τελος 2014 και ΕΠΙΤΗΔΕΣ να σαμποταρεις ΟΛΗ την οικονομια και ΑΛΛΟ να προσπαθεις- εστω μεσω μνημονιου- να ορθοποδησεις ως χωρα, με οτι αυτο συνεπαγεται.

    ΑΛΛΟ να εχεις φτασει να θες 700εκκ μετρα (και αλλα 300 ΑΝ χρειαζωντουσαν- δεν ηταν σιγουρο- μας εκαναν 1 δις) για να βγεις απο το M.Ο.U και ΑΛΛΟ να φερνεις αλλο ενα μνημονιο 90δις, να χανεις 25 απο τις τραπεζες ως αξια και μετα να τις κλεινεις, να εχεις παρει 5,5 μετρα να χρωστας ΠΑΝΤΟΥ (το δημοσιο αν δε ξερεις εχει κανει σταση πληρωμων στους ιδιωτες- αμα σου χρωσταει η εφορια επιστροφη απο φορο η απο ΦΠΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ετσι απλα, για να μη ξεχναμε και τα συνθηματα μας) και να θες και ΤΕΤΑΡΤΟ μνημονιο.

    Αληθεια εχεις ακουσει τιποτε για ΑΡΣΗ των capital controls? Γιατι εγω δεν εχω ακουσει κατι και πλεον για τη ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ ειναι μαλλον φυσιολογικο να ειναι κλειστες οι τραπεζες ΕΝΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΟ τωρα!
    Τι πιο λογικο απο το να ΜΗΝ σε αφηνουν να παρεις τα λεφτα σου? ΜΑΖΙ δε τα βγαλατε? Τι? Δεν τα βγαλατε μαζι? Δε πειραζει αυτα για τους ΣΑΝΕΛ δε μετρανε…

    Μου αρεσει που κανουν και διαφημισεις για να γυρισουν καταθεσεις λεει στις τραπεζες. Σωστα. Απο που αλλωστε θα δεσμευουμε λογαρισμους να πληρωνουμε το ΚΑΡΑΝΙΚΑ και τον κοπυ-ΠΑΣΤΕ?

  4. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    Άνθρωπος που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ (και δεν εννοώ να έχει διοριστεί με κομματικά κριτήρια, αλλά να έχει χρειαστεί να διαβάσει, να έχει στείλει βιογραφικά, να έχει δουλέψει, να έχει συγκρουστεί, να έχει απορριφθεί, να έχει ξαναδουλέψει, να έχει την αγωνία αν βγαίνει τέλος του μήνα να πληρώσει ΟΑΕΕ, ΙΚΑ υπαλλήλων, νοίκι ότι έχει μια επιχείρηση δηλαδή) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχει άποψη για τον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης πόσο μάλλον ενός κράτους. Το παραδέχτηκε άλλωστε και ο καινούργιος των οικονομικών: σαν θεωρητικός άλλα έλεγα, αλλά τώρα πρέπει να προσαρμοστώ γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως νόμιζα (αυτός ντε που ήθελε το παράλληλο νόμισμα).
    Λυπάμαι με αυτά που βλέπω γιατί πλέον δεν είμαι μόνος μου σε αυτό τον κόσμο.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @άπορων
    ΑΚΡΙΒΩΣ εκει ειναι το κόμπλεξ όλων των άπλυτων: προσαρμόζονται μιας και βλέπουν οτι η ΜΠΟΥΡΔΑ της αριστεράς στον πραγματικό κοσμο απλα δεν υφίσταται. H μαλλον υπαρχει στη εξωτικη Βενεζουελα και στη παραδεισενια Β.Κορεα. Ωραια τα λέμε στις καταλήψεις αλλα αμα πρέπει να δουλέψεις για να μη σε πληρώνουν άλλοι ως παράσιτο, αλλαζουν τα πράγματα..
    Το αλλο και χειρότερο βεβαια ειναι οτι με τη προσαρμογή αυτα που λένε οτι κανουν ειναι μια τρύπα στο νερό: ΠΟΤΕ δε μπορείς να πετύχεις κατι στη ζωη σου αν δε το πιστεύεις και απλα συνθηκολογείς απο ανάγκη.
    Τωρα που ξαναγυρνάνε βεβαια στο 3% θα έχουν άπλυτο (σωστά το έγραψα) χρόνο μεταξύ μπαφων να λένε τις βλακείες τους μεταξύ τους και να παραμυθιάζονται οτι κατι ειναι..
    Το κακο βεβαια γι αυτους ειναι οτι τους πηρανε χαμπαρι μεχρι και οι ΑΦΕΛΕΙΣ που μεχρι πριν απο 2 χρονια πιστευαν οτι η φασιστερα ειναι κατι ομορφο και ιδεολογικο. Αν βεβαια κατσεις και διαβασεις ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ πρεσβευουν και λενε τοτε βαζεις τα γελια. Ειναι δυνατον να υπαρχουν ανθρωποι που πιστεουν τετοιες ανοησιες?
    Οχι βεβαια. ΣΤΥΓΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΓΟΙ ειναι και το αποδεικνυουν με καθε ευκαιρια.

    Το οτι υπαρχουν και καθε φορα και ΗΛΙΘΙΟΙ που τους ακολουθουν δε το συζηταμε. Εχει και εδω μεσα μπολικους ΒΛΑΚΕΣ που τωρα δηλωνουν κοψοχερηδες. Απο ΒΛΑΚΑ ομως τι περιμενεις? Κριτικη σκεψη, νοημοσυνη η λογικη? ΜΟΓΓΟΛΟΣ γεννηθηκε μογγολος και αμορφωτος θα πεθανει.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο De Niro ειναι ενας πολυ καλος ηθοποιος. Τελευταια- εδω και 15 χρονια βεβαια- εχει γινει ενας μετριος τυπος που εχει καταντησει γραφικος στην επαναληψη χαζων ρολων σε light αμερικανιες, μονο και μονο για τα φραγκα. Ιδιοι ρολοι, ιδιες γκριματσες, ιδιες ατακες, συνηθως παριστανει τον πρωην μαφιοζο-wise guy-cia, γενικα ενα τυπο ex που ειναι πλεον μπαμπας-παππους κλπ.
    Για να δεις τι εννοω κοιτα την αναλογη επιλογη ρολων του ΓΙΓΑΝΤΑ AL PACINO που επαιξε π.χ απο αρωμα γυναικας (ενα εργο που ο τυπος απλα εδωσε ΡΕΣΙΤΑΛ) απο carlito’s way απο 88 minutes μεχρι Simone και Humbling και συγκρινε. Αυτα και σαν ταλεντο και σαν δουλεια.

    Στα πολιτικα εκανε ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ να μιλησει ετσι. Μπορεις ως δημοσιο προσωπο να εκφρασεις την θεση σου αλλα το να βριζεις χυδαια δεν την ισχυροποιει. Βεβαια στην Αμερικη εισαι και μιλας σε Αμερικλανους. ΟΚ.
    Μπορουσε να πει ενα low level, ενα απλο fool ενα non-experineced, non educated κλπ.
    Το να λες κλοουν και μποζο εναν υποψηφιο για προεδρο των ΗΠΑ δεν ειναι και οτι καλυτερο. Μπορει ο αλλος να ειναι ο μεγαλυτερος καραγκιοζης, αυτο δε σημαινει οτι βγαινεις να το λες ετσι χυμα.
    Τωρα ΦΥΣΙΚΑ βγηκε και τα μαζεψε αν και ΔΕΝ μαζευωνται τετοιες εκφρασεις.
    Οπως ΦΥΣΙΚΑ ειναι ΚΟΤΑΡΑ και δεν τα εχει μαζεψει να φυγει ΗΔΗ. Γιατι αμα λες οτι θα κανεις κατι, εχεις δεκαδες εκκ περιουσια και εισαι 73 χρονων, ε ΚΑΝΕ ΤΟ και σταματα να κοροιδευεις πρωτα απ ολα τον εαυτο σου.
    Δεν εχει σημασια αν συμφωνω η οχι, αλλα ο Ντεπαρντιε αναλογα τα εχωσε στη Γαλλικη κυβερνηση και σηκωθηκε και εφυγε και πηγε στον Vladi.
    Η λες κατι και το κανεις, η αλλιως δε το κανεις και γινεσαι απλα γραφικος. Ακομη καλυτερα δε λες τιποτα και απλα κανεις οτι πιστευεις. Αν δε, νομιζεις οτι πρεπει να το ανακοινωσεις απλα το κανεις ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ. Προς το παρων shut the fuck up και κανε μια κυβιστηση ΚΑΙ εσυ μεχρι να κανεις πραξη τα λογια σου..