Σωθηκαμε

img_5995

Οχι βεβαια απο τον Ομπαμα αλλα απο το αξιο συνομιλιτη του στο Ελλαντα. Το παιδι εχει βαλθει να σπασει ολα τα κοντερ. Μετα το διημερο ρεσιταλ με τον POTUS, που πρεπει να ονομαστει πλεον η βιβλος του γκαφατζη και να διδασκεται στο διπλωματικο σωμα, ο μικρος ΧΑΖΟΣ συνεχιζει ακαθεκτος το εργο του πρωτη φορα. Για τους μπαχαλακηδες τα ειπε ο Stevie. Ετσι κ αλλιως εγω μετα την ομιλια εφυγα αμεσως- πεταγαμε σχεδον ταυτοχρονα αλλα δυστυχως εγω οχι με AF ONE αλλα  British-  και πλεον μαθαινω μεσω web τι γινεται. Για να κανει ομως ο αλλος κειμενο μονο γι αυτο φανταζωμαι τι παρτυ εγινε μολις εφυγε ο POTUS απο την Αθηνα. Βεβαια και υπαρχει λυση και φανταζωμαι- ελπιζω, ειναι η σωστη λεξη- αυτο που ειπε ο αλλος οτι σε ενα μηνα καθαριζει τα Εξαρχεια να ειναι κατι παρομοιο. Κατεβαζεις οτι πιο σκληρο εχεις σε δυναμεις καταστολης, χωνεις και 10 ρουφιανακια μεσα στο ‘συστημα’ και ασκεις ωμη βια σε οποιο φαινομενο παει να εκδηλωθει με το καλημερα. Παει να ξεκινησει φασαρια? ΜΑΤ και ξυλο μεχρι να γινουν τα κεφαλια τους τουμπανο. Ξυλο ομως οχι χαδια. Και να πεσουν στον ‘αγωνα’ 2-3 κολοπαιδα δε τρεχει τιποτα. Ας μη πηγαιναν να πετανε μολοτοφ.  ΜΕΤΑ το ξυλο συλληψεις, αυτοφορο και μεσα. Συλληψεις, οχι προσαγωγες. Παρκαρεις 5 κλουβες περιμετρικα και δεν φευγεις αν δε τις γεμισεις. 200-300 ειναι max. Ασε που αμα μπουζουριασεις τους πρωτους 20 και βγει η βρωμα οτι ‘κατα λαθος’ σκονταψαν και επεσαν πανω σε κατι γκλοπ, θα δειτε πως οι υπολοιπες ΚΟΤΕΣ κανουν τουμπεκι και μαλιστα ευκολα.

Εκτιμηση ζημιων? ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ περιουσιας απο τους συλληφθεντες σε πρωτο βαθμο συγγενιας: αν αφηνεις το βλασταρι σου να φευγει απο το σπιτι ντυμενος ταλιμπαν, με κρανος κουκουλα σακιδια και λοιπα συνεργα θα πληρωσεις για τις ταλιμπανιες του. Απλα πραγματα. Ας χωσουν π.χ στο Σκουρλετη ενα δεκαρικακι προστιμο ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ για τις ζημιες που εκανε ο γιοκας του που πεταγε μολοτοφ να δεις μετα ποσο αλληλεγγυος θα ειναι και αυτος ο βλακας. Βαλτους να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ να δεις μετα πως παει η ιδεολογια περιπατο. Οπως πηγε σε ολα τα αλλα πρωτη φορα και ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ να πατησουν το ποδι τους σε ‘επετειο’ του Πολυτεχνειου! ΑΥΤΟ και ειναι ξεφτιλα..

Εφαρμογη του νομου:δεν υπαρχει ασυλο αμα εχεις κακουργηματικες πραξεις οπως φθορα περιουσιας και κινδυνος ζωης. Μεταφερετε και τη μια και μοναδικη σχολη που εχει μεινει και καντε το μουσειο. Κλειστε και τους server απο κατι indymedia και κατι χαβαλεδες μπιχλιδες και οποιος θελει ας τους μαζεψει στη Κουμουνδουρου να τους πληρωνει κιολας. Μπουκα μεσα στο Πολυτεχνειο και στα στεκια στα Εξαρχεια και ξυλο μεχρι να βγαλουν το γαλα της μανας τους.

Ξερω ειμαι φασιστας, Χ.Α, ρατσιστης και πολλα αλλα ομορφα. Δε πειραζει, ξυδακι και σε οποιον αρεσουμε. Σε οποιον δεν αρεσουμε και προτιμα ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ στην Αθηνα προβλημα του. Το οποιο ξυδακι  δεν χρειαζεται απο οσο βλεπω εδω που ειμαι μιας και ολα αυτα ειναι αυτονοητα. Στο Λονδινο η αστυνομευση ειναι διακριτικη και με τακτ. Εδω απλα δε παιζωνται. Εκανες μαλακια? Εχεις γινει σαλαμακι μεσα σε δευτερολεπτα και δε στριβεις που να εχεις τον Ομπαμια μπατζανακη. Η πολη ειναι φρουριο κανονικο και ο κοσμος αναλογα ΣΕΒΕΤΑΙ το μερος που ζει. Φανταζωμαι μετα το 9/11 ακομη περισσοτερο.

Στο θεμα μας ομως: ο μικρος ΤΟΣΤ αφου τα εφτιαξε ολα ειπε να καθαρισει και το ποδοσφαιρο. Εβαλε λοιπον ενα μουσατο ως υπουργο (για να εισαι αριστερος ΒΑΣΙΚΗ προυποθεση ειναι να εισαι ΜΠΙΧΛΗΣ και αξυριστος) μιας και ο προηγουμενος υπουργος μαλλον δεν εκανε καλο εργο οταν ΕΦΑΡΜΟΖΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ. Ετσι δεν μας ελεγε? Η ελεγε ψεμματα?

Αφου λοιπον εβαλε το μουσατο, ειπε να κανει και τη κινηση ματ: φωναξε στο Μαξιμου 3-4 παλαιμαχους ποδοσφαιρηστες να συζητησουν. Τον Μπασινα το Τσιαρτα το Γιουρκα και τον Φυσσα. Τεραστια μυαλα ολοι τους. Απο οσο γνωριζω ανεπαγγελτοι και αυτοι σαν τον ΤΟΣΤ. Η μαλλον οχι τοσο ανεπαγγελτοι μιας και αυτοι, εστω κλωτσωντας ενα τοπι, κανα ενσημο το κολλησαν. Σε αντιθεση με τον ΤΟΣΤ που δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ στη ζωη του.

Εκατσαν δηλαδη ο ΤΟΣΤ με τη τετραδα κατω να λυσουν το προβλημα του ελληνικου ποδοσφαιρου. Φανταζωμαι μονο τη κουβεντα, απο τη μια ο Βασιλης που μιλαει με ρυθμο 3 λεξεις το λεπτο και απο την αλλη ο ΤΟΣΤ χυμενος σε καμμια πολυθρονα να το παιζει σοφος. Ζουμε μεγαλες στιγμες και η αληθεια ειναι οτι σε 10-20-30-40 χρονια απο τωρα, θα τα κοιταμε οσοι εχουμε επιζησει και θα κουναμε το κεφαλι μας οπως κανουμε οταν βλεπουμε φωτογραφιες απο το σχολειο πριν 30 χρονια και λεμε: ωραια ηταν, πλακα ειχε αλλα ποσο αφελεις ειμασταν.

Στο ελληνικο ποδοσφαιρο διαβαζω οτι διαπρεπουμε. Βαλαμε αρχι-μαφιοζο το Τριτσωνη ενα τυπο που πρεπει να εχει διαρκειας στη Θ7 στη καλυτερη και απο οτι κοιταω και τη συνθεση που ετοιμαζουν μονο ο Τσουκαλας λειπει. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Μελ μου, ευγε. Τους καθαρισες σαν αυγο ολους. Διωξαμε τον Βασσαρα και τον γκρανκασα και βαλαμε το Γκαγκατση με τον Τριτσωνη να παει μπροστα το ποδοσφαιρο. Η επομενη κινηση ειναι να βγαλουμε το διδυμο Τσοχατζο-Παπαγεωργο απο τη μπουζου και να τους δωσουμε εν λευκω το οικονομικο της ΑΕΚ. Μη κανουμε μισες δουλειες. Τωρα που ο θερμαστης απο το Τσιμπουτι στηνει τη νεα ΑΕΚ (πρεπει να ειναι το πεμπτο στησιμο απο περσυ τετοιο καιρο επι Γκουαρδελλα), μη παει στραφι ολη η προσπαθεια. Ειναι και αυτο με τους τραυματισμους που μας κραταει πισω: πεφτουν σα τα κοτοπουλα οι παικτες μιας και εχουν βεβαρημενο προγραμμα. Eχασαν τις πρωτες 2 αγωνιστικες, εχουμε και αλλες 30 μερες διακοπη με τις Εθνικες (απο 15Χ2), ο ΤΟΣΤ απλα ξαναεκλεισε το πρωταθλημα με αποτελεσμα η ομαδα να εχει δωσει 8 ματς στις 19 Νοεμβριου! Και μεχρι να δωσει το ενατο εχει ο θεος καμμια δεκαρια μερες ακομη. Οκτω παιχνιδια εχουν παιξει επαγγελματιες αθλητες απο την προετοιμασια, μεσα σε 4+ μηνες και πεφτουν κατω ο ενας μετα τον αλλον με μυικα. Ειναι πραγματικα απιστευτο ποσο καλη δουλεια κανουν εκει στο Σπατο.

Οπως ποσο καλο ‘σχεδιασμο’ συνεχιζουν να εχουν. Παρατησαμε τους γιουγκους και κοιταμε ΜΟΝΟ σουηδους τωρα. Τρομερο? Να μη μπορουμε να βρουμε ΕΝΑΝ τυπο που να εχει ακρες εκτος της χωρας του? Γιατι να καταλαβω οτι ο Ντανιελ ειναι Σουηδος και εχει πρωτιστα εκει τις επαφες του. Τιποτε παραεξω εχουμε? Γιατι με αυτη τη λογικη ο Μπεκιρισταιν στην City επρεπε να φερνει μονο Ωβραιους, ο Κλοπ στη Liverpool μονο Γερμανους κ.ο.κ

Δεν υπαρχει σωτηρια απο πουθενα. Αμα κανεις αλλαγες για το καλυτερο και αυτο το εκφραζει ο Τριτσωνης και ο Μοραις, I rest my case.

Για τον ΤΟΣΤ δεν εχω να πω κατι. Με εχει καλλυψει ΠΛΗΡΩΣ ο ιδιος με τις πραξεις του στη επισκεψη POTUS. Αυτο το διημερο ειναι η επιτομη προς αποφυγη οποιουδηποτε λογικου ανθρωπου με μια σταλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αξιοπρεπεια.

Η πρωτη φωτο ειναι απο την επισκεψη του Κ.Καραμανλη στις ΗΠΑ επι προεδριας JFK. Αυτου που οι αριστεροι  λεγανε βλαχου μωρε. Οι high society του Mayfair που μπορειτε να θαυμασετε εδω:

img_5850

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Σωθηκαμε

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Bandog
    Tα ιδια ηταν και στην Αγγλια πριν 20 χρονια, μη σου πω και καλυτερα. Εγω ως φοιτητης το τελευταιο χρονο π.χ δεν ειχα καν λογαριασμο για το γκαζι- ολα στο νησι ειναι με γκαζι- παρα ενα meter. Ενα κουτακι σαν παρκομετρο δηλαδη που εριχνα κερμα της μιας λιρας καθε εβδομαδα και ειχα ζεστο νερο, θερμανση, ολες τις ‘ηλεκτρικες’ συσκευες. Για ολα αυτα- στο Λονδινο θυμιζω που δε κανει και ζεστη και η θερμανση δουλευε μονιμα- εδινα τοτε γυρω στις 5 λιρες/εβδομαδα.
    Αυτο με τα διοδια ειναι αλλο, εμεις εδω χτιζουμε ‘σταθμους’ γιατι πρεπει να αποσχολησουμε κοσμο και να σπαμε τα νευρα των οδηγων με τα κερματα καθε 30-40 χλμ. Αθηνα-Θεσσαλονικη εχει 13-14 αν θυμαμαι καλα σταθμους. Ancona μπηκαμε στην autostrada πηραμε ενα χαρτακι και το δωσαμε μετα την Aosta βγαινωντας απο Ιταλια στο Μonte Bianco μετα απο 630χλμ. Ο τυπος απλα το εβαλε στο μηχανημα, μας εβγαλε το κοστος πληρωσαμε και φυγαμε. Τοσο δυσκολο. Το μονο που εκανε, βλεπωντας την ωρα εισοδου-εξοδου που ηταν κατω απο 3 ωρες.. ηταν να χαμογελασει.. λεγωντας την ωρα.

    Στο Λονδινο σημερα ΟΛΑ (ΟΛΑ ΟΜΩΣ) γινωνται ηλεκτρονικα και δεν χρειαζεται να πας ΠΟΥΘΕΝΑ. Απο utilities (gas-power-water-phone-internet) φυσικα banking και σχεδον ΟΛΕΣ τις δημοσιες υπηρεσιες. Γνησια υπογραφης οπως και ταυτοτητες και λοιπες ΜΠΟΥΡΔΕΣ ειναι φυσικα αγνωστες. Οι ανθρωποι κοιτανε να κανουν τη δουλεια τους ευκολα και αποτελεσματικα οχι να ταλαιπωρουν το κοσμο για να βολευουν ΔΥ σε αχρηστες θεσεις.

    Αναλογα στην Ελλαδα, η VISA απο την πρεσβεια των US εκδοθηκε ηλεκτρονικα και για μενα και για τη κορη μου και φυσικα ηλεκτρονικα την λαβαμε. Ενω για να βγαλει η μικρη ως ανηλικη διαβατηριο, επρεπε να παμε και οι 2 γονεις στο τμημα να υπογραψουμε και επισης να ξαναπαει ενας απο τους 2 να παραλαβει το διαβατηριο. Βεβαια στο τμημα ειχε 2 αστυνομικους! (που η δουλεια τους δεν ειναι να φυλανε το κοσμο αλλα να συμπληρωνουν αιτησεις) στην εκδοση και ενα πολιτικο υπαλληλο που πια ειναι η δουλεια του νομιζεις? Να παραδιδει διαβατηρια 9-13:00 καθε μερα. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Γιατι αν πας να παραλαβεις το διαβατηριο σου, οι ΔΥΟ αστυνομικοι ΔΕΝ μπορουν να στο παραδωσουν γιατι και δεν ‘προλαβαινουν’ αλλα και δε φτανουν! Ξερεις ποσο δυσκολη δουλεια ειναι να ανοιξεις ενα συρταρι και να δωσεις ενα διαβατηριο? Να δινεις 10 την ημερα? 20? Τεραστιος κοπος..και θες και ειδικο υπαλληλο. Δε τα κανει ο καθενας αυτα, ασε που μολις παει και 50 χρονων θα πρεπει να τον ‘βγαλουμε’ στη συνταξη..

    Νομιζω το καλυψαμε..

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    2799 Δολλαρια ( 2600 ευρω περιπου ) το καινουργιο 15” Macbook Pro στην Apple. Η οποία κα φυσικα δεν πουλάει στους αντιπροσώπους σε αυτη τη τιμη (λιανικής) αλλα χαμηλότερα.
    3449 ευρω το ιδιο μηχάνημα 850 Ευρω ακριβότερα!!! στην Ελλαδα η αλλιώς 25% πιο ακριβο!
    Να μη βγάλει ο αντιπρόσωπος για το κόπο του;
    Αν δηλαδη επιλεξεις την Αμερικη αντι για την Ελλαδα ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ παιρνεις και ενα iPhone 7 32GB δωρο (649USD) και ενα Apple Watch Series 2 (249USD) KAI ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ 850 ευρω δηλαδη!!!! αντι να κανεις πλουσιο το ‘διανομεα’ εδω..

    Στην Ελλαδα το ‘πακετο’ παει 3449+819+449 = 4767 ευρω. ΜΟΛΙΣ 1300 ΕΥΡΩ παραπανω για τα ΙΔΙΑ πραγματα και σε τιμες λιανικης. Μην ακουσω τη λεξη ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ γιατι θα σας μαλωσω.

    Αναλογα στο Λονδίνο εχει 3075 (2699 λιρες με το σημερινο rate) , δηλαδη πας το Λονδίνο βόλτα το παίρνεις, κανεις και το ταξιδάκι σου ενα ΣΚ και σου έρχεται οσο να το πάρεις απο τον ελληναρα αντιπρόσωπο που θέλει με κάθε μηχάνημα να βγάζει ενα-δυο μισθους κερδος…ΣΥΝ τo κερδος που βγαζει η απο την Apple ως διανομεας

    Centrum Men πολυβιταμινες: 14,50 ευρω το κουτακι των 30 στην Ελλαδα. 19,90 δολλαρια (18,50 ευρω περιπου) το κουτακι των 200 στην Ν.Υορκη!!
    96 ευρω στην Ελλαδα οι 200, 18.5 ευρω στην Αμερικη… Πηρα 2 200αρια με 36-37 ευρω να εχω για 1,5 χρονο αντι να δωσω 192 στην Ελλαδα της διαφανειας.

    Αναπτυξη οχι αστεια..

  3. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Για τον ορισμο του Τριτσωνη μοκο ο Κεφτετζογλου και οι αλλοι αεκαρχες κατ επαγγελμα, πετυχε η καθαρση σαινια μου ε?

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Αυτος ο Ανεστης μαλλον πλακα μας κανει. Δεν ειναι δυνατον, δε γινεται να εισαι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ.
    Πασαλειψτε τη μπαλλα με LOGO, δωστε του καμμια αποχη με διαμετρο 5 (τουλαχιστον) μετρα, ας παει ο ‘προπονητης’ τερματοφυλακων και αντι για προπονηση να του ριχνει σφαλιαρες με ρακετα παραλιας βρεγμενη μπας και κουνηθει λιγο ο στοκος που εχει στο κεφαλι του.

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ρε σεις εκει στο Σπατο με τα τεραστια μυαλα σας για να καταλαβετε οτι ο τυπος ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ απλα. Οχι για βασικος, οχι για δευτερος, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ να παιζει ποδοσφαιρο. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ τον Ιανουαριο, η αν τον λυπωμαστε και αυτον δωστε του μια τσουκγρανα και ενα κλαδευτηρι να κανει το κηπουρο.

    Εμας ΠΟΙΟΣ θα μας λυπηθει πλεον?

    ΥΓ Αρχιζει και δειχνει η δουλεια του θερμαστη απο το Τζιμπουτι. Αν στο πρωταθλημα φερνεις ισοπαλια και στο φιλικο χανεις- μια προοδο την εχεις..αμα εισαι προπονητης του Ατρομητου!

  5. Ο/Η bandog λέει:

    @snitch και λοιποι φιλοι

    γνησιο της υπογραφης ! τι μου ειπες τωρα….
    πηγα σε δημοσια υπηρεσια (ειλικρινα δε θυμαμαι το ονομα της, ειναι εκπληκτικο ποσοι φορεις υπαρχουν ) χωμενη καπου σε ενα στενακι του ιστορικου κεντρου της καλαματας ωστε να μη πολυφαινεται. μαλλον γι’αυτον τον λογο φωναζα μιση ωρα “ρε παιδια , ειναι κανεις εδω??” αφου πορτες και γαρφεια ηταν ορθανοιχτα, απο καπου απροσδιοριστα ακουγοταν μια μουσικη αλλα δεν υπηρχε πουθενα ψυχη.

    – βρηκατε και σεις ημερα να ερθετε που λειπει η συναδελφος που χειριζεται το συστημα
    – συγνωμη ρε παιδια αν ενοχλω κιολας. μηπως να φυγω να ερθω αλλη μερα? να σας παρω και τηλεφωνο πρωτα μηπως εχετε κανονισει τιποτα και το διακοψω…

    η υπηρεσια ηταν κατι για διαχειριση υδατινων πορων κλπ
    πηγα να δηλωσω ενα πηγαδι .
    σου εχει τυχει να εχεις δικαιωμα σε ενα πηγαδι που δεν ειναι στο χτημα σου ή σε αλλου το χτημα αλλα να ειναι σε ουδετερο χωρο , να το εχει ανοιξει ο προππαπους σου το 1925 , να εχει μοιρασει την περιουσια σε 7 παιδια του που καναν 2-8 παιδια εκαστο και απεκτησαν και 2-4 εγγονια ανα παιδι και να εχει αφησει ορο στη διαθηκη “οποιος κληρονομος λαβει κληρο να εχει δικαιωμα χρησης του πηγαδιου”???

    ε, μου ετυχε εμενα.

    και εβγαλε το ελληνικο κρατος ανακοινωση να παμε να δηλωσουμε πηγαδια και γεωτρυσεις οσοι εχουμε γιατι αλλιως θα χασουμε δικαιωματα.

    φαντασου λοιπον τα παραπανω + το γεγονος οτι το πηγαδι εχει ρευμα γαι το μοτερ στο ονομα του παππου μου που εχει πεθανει απο το 1999 + το οτι τα μσια αδερφια-ξαδερφια δεν λενε ουτε καλημερα στα αλλα μισα + το σοφο ελληνικο κρατος που ζηταει οπο ολους αυτους να κανουν δηλωση ιδιοκτησιας-δικαιωματος στην προαναφερθησα υπηρεσια και εχεις την μαγικη εικονα !!!!!!!!!

    το ωραιο λοιπον ειναι οτι πηγα να κανω τη δηλωση και μου ζητουσαν :
    α) ποσο βαθος εχει το πηγαδι
    β) ποσο μηκος εχουν οι σωληνωσεις μεχρι το χτημα μου (το οποιο σημειωση δεν συνορευει με το πηγαδι αλλα το χωριζουν οι γραμμες του ΟΣΕ κατω απο τις οποιες περνουν οι σωληνες !!!)
    γ) ποση διαμετρο εχουν οι σωληνες (οι θαμμενες ντε που εβαλε ο παππους μου πριν 50 χρονια)
    δ) ποια ειναι η ακριβης θεση του πηγαδιου με συντεταγμενες !!!
    κλπ που δε τα θυμαμαι ολα…

    στα περισσοτερα απαντησα με τυχαια επιλογη οπως ειναι φυσικο.

    φαντασου τωρα αυτη τη διαδικασια να την κανουν και οι υπολοιποι δικαιουχοι του πηγαδιου!
    γελιο που θα πεσει στην διασταυρωση στοιχιεων του πηγαδιου του bandog !!!

    επειδη το κρατος αδυνατει να στειλει εναν μαλακα της υπηρεσιας με ενα tablet , ενα τηλεμετρο λεηζερ και ενα gps να κανει τις μετρησεις και τις καταχωρησεις σε 10 λεπτα…
    και βασιζεται στη μαρτυρια τη δικη μου που μπορει να ειμαι μαλακας ή λαμογιο ή ασχετος…

    καπως ετσι εδινε και τις επιδοτησεις. πηγαινε ο μπαρμπας μου ο Τασης και δηλωνε οτι ειχε 500 γιδια ενω ειχε 50…

    α, ξεχαστηκα με το γραψιμο για το πως ανεσυρα στη μνημη μου την ιστορια.
    ειναι που ειπες για το γνησιο της υπογραφης. λοιπον στη συγκεκριμενη υπηρεσια πρωτη φορα στη ζωη μου αντιμετωπισα το απσιτευτο και ομως ελληνμικο φαινομενο να μου ζητουν να παω στο κεπ να παρω γνησιο της υπογραφης για εγγραφο που συμπληρωνα και υπεγραφα μπροστα τους.

    να το ξαναπω αν δεν το καταλαβες.
    ειμαι στη συγκεκριμενη υπηρεσια. μου δινουν ενα χαρτι να υπογραψω και μου λενε :

    – τωρα παρε αυτο το χαρτι , πηγαινε στο κεπ με την ταυτοτητα να σου βαλουν γνησιο της υπογραφης και ξαναφερτο μας

    – μα ρε παιδια. εχω ταυτοτητα μαζι μου . οριστε. εδω μπροστα σας υπογραφω. γιατι να παω για γνησιο της υπογραφης σε αλλη υπηρεσια (2 χιλιομετρα μακρια)???

    – ε , ετσι ειναι η διαδικασια…….

    φαντασου τωρα κατι Φουχτελ και σια της τροϊκα που ηρθαν να δουν τα των δημων και δημοσιων υπηρεσιων τι σοκ θα εχουν παθει….

    ρε 500 μνημονια θα ερθουν και κρατος δε θα εχουμε γινει ακομη.

    το πηγαδι του bandog δεν ειναι τιποτα μπροστα στο πηγαδι που λεγεται ελληνικο δημοσιο….

    ΥΓ: εχθες κατι αναρχοαπλυτοι επιτεθησαν με λοσταρια και τραυματισαν τον βουλευτη της ΧΑ γιωργο γερμενη , τον συνοδο αστυνομικο του και μια κοπελα επειδη εκαναν το λαθος να πανε να πιουν ενα καφε χωρις να παρουν την αδεια του γιου σκουρλετη και της παρεας του…

    σημερα ανακοινωση-αναλυψη ευθυνης της επιθεσης εξεδωσε η αναρχοαπλυτη ομαδα “καταληψη επαυλης κουβελου”.

    αυτοι , που εχουν και ιστοσελιδα και διευθυνση παρακαλω, στοχοποιουν με την ανακοινωση πολιτες , πολιτικους και αστυνομικους (τους εκπροσωπους του νομου , δλδ) χαρακτηριζοντας μαλιστα τους τελευταιους συλληβδειν φασιστες .

    σε ποια στοιχειωδως σοβαρη χωρα του κοσμου δεν ειχε δωσει εντολη εισαγγελεας να γινει φυλο και φτερο η συγκεκριμενη καταληψη?
    σε ποια σοβαρη αστυνομια του κοσμου , η συγκεκριμενη ανακοινωση θα ειχε τοσο χλυαρη και ανευθυνη αντιμετωπιση???

    εχουμε το κρατος και την κοινωνια που μας αξιζει.

    και τα χειροτερα ερχονται….