Astrit Ajdarević

Ο νεος μεταγραφικος στοχος. Νεανιας-26 ετων- σε σχεση με τον Λεσκοτ. Φυσικα ΙΤΣ μιας και πρεπει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στο κοσμο που οι 2 στους 3  σουηδους της δεν τελειωνουν σε son αλλα σε ic. Αμα εισαι αετοματης τα χουγια δυσκολα αποβαλλωνται. Αυτος ο παικτης λοιπον εχει μια μοναδικη ιστορια: Στην αρχη της καριερας του εκανε μια μεταγραφη, το 2007 στην ομαδα νεων της Liverpool οπου εκατσε ενα χρονο, και απο τοτε αλλη μια το 12/13. Ολες τις αλλες χρονιες, δεκα το συνολο, πηγαινε δανεικος η ελευθερος. Το προβλημα βεβαια θα μου πει καποιος δεν ειναι αυτο. Μπορει να ηταν ‘ατυχος’ 9 στις 10 χρονιες, απο τα 16 του δηλαδη. Οκ πασο σε αυτο. Η ερωτηση ειναι αλλη: Σε ΟΛΗ τη καριερα του ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΕΡΙ στην ιδια ομαδα. Καθε χρονο δηλαδη πηγαινε σε αλλη ομαδα η μπρος πισω σε αυτην που τον ειχε ως ιδιοκτησια. Μη πουμε για το επιπεδο των ομαδων που αν βγαλουμε καποια Στανταρ Λιεγης για μια χρονια, οι αλλες ειναι εφαμιλλες του Πλατανια και του Κομποτιακου Σουηδιας.

Οι θεσεις που παιζει να το πουμε σε απλα ΑΕΚ ειναι Πλατελας- Μανταλος. Η δεξι χαφο-εξτρεμ  δηλαδη η παει προς το κεντρο μιας και ειναι 1,90 και επειδη το αθλημα ειναι μπαλλα και οχι basket, τα εξτρεμ σου πρεπει να ειναι σχετικα κοντα και γρηγορα. 1,90 και γρηγορος δεν υπαρχει. Για να καταλαβετε η διαφορα με τη βολιδα–Πεκχαρτ ειναι 4-5 ποντοι. Γκολ δε βαζει γενικα: 4 περσυ.

Εχει ομως τα βασικα προσοντα:

  • Ειναι ΙΤΣ αρα περναει το τεστ του Βοσνιου αετοματη χωρις καν να τον δει
  • Ειναι γυρολογος αρα κολλαει στο ροστερ μας
  • Ειναι ΔΩΡΕΑΝ αρα κολλαει στη νοοτροπια του ιδιοκτητη
  • Τον ενεκρινε ο θερμαστης απο το Τσιμπουτι, που εχει και πειρα ως βοηθος βοηθου, ω βοηθε, βοηθεια μας…
  • Τον προβαλει ως παικταρα ο Κεφτετζογλου- ο ιδιος που γκρεμιζε τειχη για τον Λεσκοτ πριν 4 μηνες και μας γραφει οτι θελει τετοιες μεταγραφες στην ΑΕΚ. Τελειωμενους ΣΑΚΑΤΗΔΕΣ δηλαδη που ερχωνται για τα ενσημα στην ομαδα του μπανανισταν. Η οποια ΑΕΚ εχει και απωλεια!!! (καλα διαβασατε) που φευγει λεει ο παικταρας ο Τζολεον και θα σταματησουν να κρατανε τη κοιλια τους απο τα γελια ο Ιντεγε και ο Σεμπα.. μαλλον αυτο ηταν το πλανο να τους πεθανουμε στα γελια.

Φυσικα και θες τετοιους στην ΑΕΚ για να πουλας παραμυθι στα χαιβανια που σε διαβαζουν και να κονομας. Αμα σου εφερναν Γιοχανσον που δεν τον ηξερε η μανα του, ποσα κλικ θα πουλαγες στη Google? Εδω εχεις πουλησει απο Bob Kozonis μεχρι Σταυρακα και Βιντιαδα επι χρονια στο Λεσκοτ θα κολλησεις? Η μηπως οι αναγνωστες σου που εχουν μνημη χρυσοψαρου θα θυμουνται μετα απο 3-4 μηνες τι ΜΠΟΥΡΔΕΣ  τους αμολαγες?

ΥΓ Συγκινηση προκαλει το τσουναμι αγαπης του κλεφτοκοτα και της παρεας του στο γνωστο σταθμο που εξεθρεψε το μυθο. Οπως συκγινηση προκαλουν και οι αγωνιωδεις προσπαθειες επιστροφης που απο τις χυλοπιτες κοντευει να ανοιξει εστιατοριο. Το μονο καλο που προσφερει ο Βοσνιος στην ομαδα.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Astrit Ajdarević

  1. Ο/Η ΝThe Snitch λέει:

    @ all
    Μαθηματα ιστοριας για τους νεωτερους, γιατι οποιος ξεχνα- δεν γνωριζει την ιστορια του ειναι καταδικασμενος να την επαναλαβει:
    Ποιος εφαγε τον Φερερ στα αποδυτηρια, ενα προπονητη που ειχε κανει τη ΜΟΝΗ ομαδα μετα το 1994 που επαιζε μπαλλα? Φυσικα πριν του κανουν και αυτου κλειστο τριετες του δωσουν τα κλειδια και ως οποιοσδηποτε νοημων που βλεπει τι οικος ανοχης ηταν η ομαδα, αρχισει να κανει τα ΄δικα του’?
    Η γνωστη τριανδρια των ΑΕΚαρων. Ο πρωην προπονητης μας-πεστε κατω, ο πρωην ακαδημιας και ταυτοχρονα συναιτερακι σε εταιρεια με το αφεντικο τοτε και ο νυν απολυμενος αλλα αλωνιζων στη ΠΑΕ ‘τεχνικος διευθυντης’ της αρπαχτης.
    Αυτοι ντε της αφισας..
    Αυτοι που μαζευωνται εξωκοινοβουλευτικα να μιλησουν ‘σοφα’ εκ ραδιο-φονου εκφραζωντας ‘αγαπη’ και προσδοκωντας σε νεο γυρο-πιττα σωτηριας.

    ΕΝΑΝ να δω επισημα ως γενικο κουμανταδορο- ενας αλλωστε ξερογλυφεται αν και το παιζει μη απασχολουμενος, και θα πεσει post που θα παει συννεφο. Και ας μας λενε τα παπαγαλακια σε ‘συναντησεις’ οτι εγω δεν ξερω τιποτε δεν ακουσα κατι.
    Γιατι μπορει να μη ξερετε τιποτε, το ταμειο ομως ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ..

  2. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Ο Ατζάρεβιτς είναι μάλλον επιλογή του Μαϊστόροβιτς, και αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα οτι ήταν μάνατζέρ του. Ε να μη φέρει και ο ψηλός κανα σαπάκι μπας και τον φτιάξει η ΑΕΚ?
    Αυτοί που ανέφερες έχουν σχέση με το “γενικό κουμανταδόρο” που ετοιμάζεται να φέρει ο Μελισσανίδης για καπέλωμα στο Μπάγεβιτς?

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    O -καθε- Ατζαροβιτς ειναι επιλογη του Μελ και μονο με μοναδικο κριτηριο να ειναι ΤΣΑΜΠΑ. Γιατι αμα ειχε π.χ ο Μαιστο ενα παικτη (δεν ξερω τι σχεση εχει με αυτον, πραγματικα) των 5εκκ θα τον εφερνε? ΟΧΙ φυσικα.
    Εχουμε καταλαβει οτι παικτης ανω των 500 χιλιαδων ΔΕΝ υπαρχει στην ΑΕΚ ετσι? Δε μπορει να φταινε οι τεχνικοι διευθυντες λοιπον ΟΛΟΙ. Να πρωτεινουν δηλαδη ενα παικτη 2-3-4 εκκ και να μην ερχεται απο μονος του.
    ΚΑΠΟΙΟΣ δεν τους φερνει.
    Οπως τοτε με τον Ιμπισεβιτς που μας ελεγαν για 2,5εκκ και ειχε βγει ο αλλος και εγραφε βδομαδες πρωοσελιδα! ΡΕ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΤΕ 2,5 ΕΚΚ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ?

    Ο γενικος κουμανταδορος απαιτει 2 πραγματα.
    1) Να φυγει ο Βοσνιος απο τη θεση- αλλιως τι θα κανει (οχι οτι κανει κατι τωρα) επισημα? Θα κουμανταρει τον κουμανταδορο?
    2) Οταν και ΑΝ γινει αυτο να αλλαξει η πολιτικη 100% (για αλλη μια φορα) και να παμε στο αντιπαλο συστημα. Αυτο που πηρε την ΑΕΚ με -17εκκ και σε 3 σαιζον μεσα τη πηγε στο αγνωστο, οι κακες γλωσσες λενε για κανα 60αρι μειον.
    Ο αλλος βεβαια δεν ειναι ουτε παππας ουτε νοτιας, ασε που θα αρχισει ενα βιολι ανευ προηγουμενου με ολους τους ‘παρατρεχαμενους’ που θα κουβαληθουν σιγα σιγα. Ξερεις ποσοι ‘φιλοι’, ‘ΑΕΚΑΡΧΕΣ’, και παρατρεχαμενοι περιμενουν στη γωνια? Παλαιμαχοι, γνωστοι και αλλοι ανεπαγγελτοι?

    Μη κοιτας το σκαψιμο απο πισω.

  4. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Ήμουν στο αυτοκίνητο και έτυχε να ακούσω στο ράδιο Μουζάλα. Τι είπε;
    α) Το 30% είναι πρόσφυγες
    β) Το 70% είναι παράτυποι μετανάστες
    γ) Μεγάλος αριθμός των παράτυπων μεταναστών είναι παραβατικά στοιχεία
    δ) Πρέπει να φτιαχτούν κλειστά κέντρα κράτησης και η ΝΔ τα υπονομεύει.

    Τι έλεγαν αυτός και όλοι οι αλήτες/θολοκουλτουριάρηδες/gay/οικολόγοι/επαναστάτες/κηφήνες/ανίκανοι του ΣΥΡΙΖΑ δυο χρόνια πρίν;
    α) όλοι είναι πρόσφυγες
    β) δεν υπάρχουν παράνομοι μετανάστες, δεν υπάρχουν παράνομοι άνθρωποι
    γ) αν τους ταΐσουμε, τους ντύσουμε, τους κοιμίσουμε, τους φροντίσουμε, τους φερθούμε ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, δε θα έχουν παραβατική συμπεριφορά
    δ) Δεν χρειάζονται κλειστα κέντρα κρατησης γι αυτο ανοίγουμε την Αμυγδαλέζα και όλα τα άλλα κλειστα κέντρα και τους μεταφέρουμε με πουλμαν στο κέντρο της Αθήνας.

    Εφαγαν τη χώρα τριάντα χρόνια τωρα καταλαμβάνοντας καίρια ποστα επιρροής με δημοσιογράφους, καθηγητές, δασκάλους, καλλιτέχνες και δημοσίους λειτουργούς. “Δεν κυβέρνησε η Αριστερά τριάντα χρόνια” απαντάνε οι αλήτες. Αυτό που έκαναν ήταν ακόμα χειρότερο, διότι αν κυβερνούσαν όπως σήμερα, θα χρειαζόταν 3 χρόνια για να δούμε την ανικανότητα τους και τα χάλια τους στην πράξη και να τους διώξουμε με κλωτσιές στον αγύριστο. Αυτο που έκαναν όμως ρήμαξε επι 30 χρόνια τη χώρα. Ορίστε τα χάλια της Αριστερής Παιδείας στην Ελλάδα

    http://www.iefimerida.gr/news/303159/keraynoi-komision-gia-tin-ekpaideysi-lathos-oles-oi-allages-fili-stin-paideia
    1.Ο νέος τύπος ολοήμερων σχολείων, που εφαρμόστηκε πρώτη φορά φέτος, αποτελεί υποβάθμιση.
    2.Οι νέοι πάσχουν σε δεξιότητες όπως ανάγνωση και μαθηματικά.
    3.Οι εκπαιδευτικοί είναι γηρασμένοι και κακοπληρωμένοι. (ναι, αλλα είναι πολλοί και κάνουν ΚΑΙ ιδιαίτερα λέω εγώ)
    4.Το σχέδιο αναδιάρθρωσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης απέτυχε, αφού στην πράξη δεν οδήγησε στον αναμενόμενο οικονομικό εξορθολογισμό.
    5.Περιορίστηκε σημαντικά η αυτονομία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ υποβαθμίστηκε ο ρόλος των Συμβουλίων
    6.Κακώς σταμάτησε η αξιολόγηση σχολικών μονάδων και εκπαιδευτικών

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.Patikas
    ΔΕΝ υπαρχουν προσφυγες στην Ελλαδα ανθρωποι δηλαδη που ηρθαν απ ευθειας απο εμπολεμη κατασταση, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.
    ΟΛΟΙ ηρθαν μεσω 2-3-4-5 χωρων σε εμας και εγκατασταθηκαν αρα ειναι μεταναστες. Τα εχουμε πει αυτα αλλα μας ελεγαν φασιστες. Πολεμο εχει μονο η Συρια και το Β.Ιρακ (οχι ολο το Ιρακ).
    Μαροκινοι, Αλγερινοι (αυτοι που εκαναν τις φασαριες) Πακιστανοι Αφγανοι ΟΛΟΙ οι υποσαχαριοι Αφρικανοι (Σομαλοι-Νιγηριανοι-Γκανεζοι-Κογκολεζοι κλπ) κ ολοι οι αλλοι -νοι ειναι απλα τυποι που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα στις πατριδες τους και τη βρηκαν στο ΤΣΥΡΙΖΑ σε μια χωρα που κατα τον πρωθυπουργο της ανατολικα δεν εχει συνορα γι αυτους, αλλα ξινιζει στον Ερντογαν που λεει τις παπαριες του για τη Τουρκια της καρδιας του που φτανει μεχρι τη Βαρκελωνη (εχω ικανο το σουλτανο να μας πει οτι ο Μεσι και ο Σουαρες ειναι τρισεγγονα του Κεμαλ οπως το παει).
    Η ΝΔ ειναι 2 χρονια κυβερνηση? Δηλαδη η ΝΔ (το ΚΚΕ το Ποταμι κλπ) αποφασιζει και κυβερνα τη χωρα? Δηλαδη στην εταιρεια σου αμα θες εσυ να κανεις κατι, δε γινεται επειδη σε υπονομευει ο αποθηκαριος με τη γραμματεα σου?

    Σε λιγο θα μας πουν οτι ο Μελισανιδης θελει να φερει τον Αζαρ με τον Σουαρες αλλα δεν τον αφηνει ο Μαιστοροβιτς…

    Μιλαει ο ΤΣΥΡΙΖΑ που εκαιγε την Αθηνα 2 φορες την εβδομαδα για τα δικαιωματα των gay ποδηλατων για υπονομευση? Ο ΟΧΙ σε ΟΛΑ και ο ο ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ με τον αλλον που πηγαινε και ξαπλωνε στο Συνταγμα με τους μπιχλιδες παρεα και εκανε απεργια πεινας (και στη ζουλα τσακιζε τις ζαμπονοτυροπιτες απο το everest!)

    Η ΝΔ που εφτιαξε τα κεντρα κρατησης και την Αμυγδαλεζα π.χ την οποια ανοιξαν ΑΥΤΟΙ για να λιαστουν οι απλυτοι και μετα απλα να ‘εξαφανιστουν’, υπονομευει τα κεντα κρατησης?

    ΚΑΙ για τη παιδεια τα χαλια ειναι γνωστα:οταν βαζεις ενα αποφοιτο λυκειου ΑΜΟΡΦΩΤΟ χοντρομπαλλα που κοιμαται στη βουλη συνεχεια απο το φαι, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να παραγει εκτος απο κομπλεξ?
    Οταν εβαζες ενα ΑΝΟΗΤΟ ΝΑΡΚΙΣΣΟ (ο ιδιος ο Αλιεξης το ειπε οχι εγω, αφου πρωτα μας τον ελεγε ASSET!!!) να σου κανει διαπραγματευση τι περιμενεις? Αποτελεσμα απο τον ανοητο?

    Ποιος ειναι ο μεγαλυτερος ανοητος? Αυτος που ειναι απο τη φυση του η αυτος που τον ακολουθει?

    Οταν ο ΙΔΙΟΣ λες οτι ειχες αυταπατες- ειναι η αριστερη λεξη του ΕΛΕΓΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΜΟΥ- τι περιμενεις? Φανταζεσαι τη Μερκελ (τη γκοου χοουμ ντε) τον Ολαντρεου η τον Ομπαμια το φονια των λαων να βγει να πει στη χωρα του τα εκανα σκατα γιατι ειχα αυταπατες?

    Πανε για τριτο κομμα asap, κατσε να δεις τωρα που αντι για αξιολογηση και μειωση χρεους ΣΚΑΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    ΗΔΗ ο προυπολογισμος εχει μεσα ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2,5 ΔΙΣ χωρις να εχουν παρει ουτε σεντ..
    Τη τετραετια 2018-2022 το ελληνικο δημοσιο πρεπει να πληρωσει 105 ΔΙΣ σε δανεια και τοκους. ΑΠΟ ΠΟΥ? Απο το λεφτοδεντρο?

    Εγω αυτο το λεω μνημονιο. Εσυ?

  6. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    τι να συζηταμε τωρα για παιχτακια κ παιχτες..
    ο αλλος δικεφαλος εφερε αλλο ενα τεραστιο διπλο χθες ( εχει νικησει Ντορτμουντ κ Τοτεναμ προσφατως ) και ο Κετσετζογλου κανει αφιερωματα στις προ20ετιας ευρωπαικες μας βραδιες..εκει φτασαμε…να ζουμε με τις αναμνησεις..

    ο Ροντριγκεζ του ΠΑΟΚ του επεφτε ακριβος περυσι του εγγυητη…τι να λεμε τωρα !!!

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Warlock1924
    Ο Ροντριγκεζ, το εχω ξαναπει αλλωστε πολλες φορες, ειναι πολυ καλος παικτης, επιπεδου premier league στη τεχνικη και στις κινησεις του. Αντοχη δεν εχει πολυ αλλα αυτο φτιαχνεται. Χτες εβαλε γκολαρα, πιο πριν (εβλεπα το ματς) εχασε το αχαστο. Ειναι ομως παικτης με τεχνικη καταρτιση και προσηλωμενος στη θεση του και στο ρολο του.

    Ο Κεφτετζογλου ειναι ενας ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ που ζει ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ σε βαρος της ΑΕΚ. ‘Γραφει’ (ταχα μου) αρθρα που τα μισα και βαλε ειναι προιοντα επιστημονικης φαντασιας, αρκει να πας πισω να δεις τι ΣΩΤΟ πουλαγε επι χρονια με ολους τους επενδυτες που εφευρισκε ο σταυρακας ο δημητρεχας και ως δια μαγειας την αλλη μερα- κατοπιν συσκεψης στα γιουρταδικα- τα εμφανιζε ως ‘αποκλειστικα’. Τη μιση υφηλιο ειχε κατεβασει στην ΑΕΚ. Τα αλλα μισα ειναι ταχα μου ‘γραμμη’ που παει να περασει: το τελευταιο καιρο ειναι η Ε.Ο, η ΕΠΟ και ιστορικες αναδρομες τι καναμε πριν 20-30-50 χρονια, πασπαλισμενα ολα αυτα με ΑΕΚοφροσυνη του κολου και αναλογο σωτο για ομαδαρες και κιτρινα αλογα. Προσπαθωντας να πουλησει ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ και ΑΕΚοφροσυνη στη ΠΑΕ που σε υψηλα κλιμακια δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ επαφη. Ειδησουλες του κολου απο χαμηλα στελεχακια απλα τις παρουσιαζει ταχα μου ως πληροφορηση. Στοχος παντα ειναι το μαζεμα των κλικ για να κονομαμε απο τις διαφημισεις στη google: o τυπος εκανε (ταχα μου) πολεμο στη δουρου γραφωντας τοτε για τα περιβοητα ραντεβου με το βαγγελα στις ταβερνες και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ απο πανω επαιζε διαφημιση με banner να ψηφισουμε Δουρου για τη περιφερεια!! Γιατι μπορει τα ‘αρθρα φωτια’ να ειναι πιασαρικα για τους ΟΥΓΚ21 αλλα τα φραγκα πεφτουν απο τη google..Παντα τα φραγκα ειναι παραπανω απο την ‘αγαπη’ μας. Με αγαπη μονο δε χορτασε κανεις, με τα κλικ ομως?
    Ο τυπος δεν εχει κανενα ενδοιασμο και καμμια αναστολη αρκει να ‘πουλαει’ ΑΕΚ στα προβατα που βαρανε κλικ, για να τα μετουσιωνει σε λεφτα απο τη διαφημιση. Αλλωστε αν κανεις μια απλη αναλυση των αναγνωστων βλεπεις και το επιπεδο τους και που απευθυνεται: οι μισοι ειναι ανορθογραφοι, οι αλλοι μισοι ειναι ασυντακτοι και το λεξιλογιο εξαντληται σε max 70-80 λεξεις ΜΕ τις βρισιες μεσα.

    Μερικες φορες τον διαβαζω- αμα τον πετυχω απο link η αμα σπαει (και το κανει συχνα) το κολογλυψομετρο και λεει τις αρλουμπες του μονο και μονο για το κραξιμο που του ριχνουμε. Ο ιδιος ειναι καθημερινος αναγνωστης εδω και ενιοτε και σχολιαστης με ψευτικα ονοματα μπας και αλιευσει καμμια τριχα και τη κανει τριχια.
    Το δε κοινο του εχει επιχειρησει πολλες φορες εδω μεσα να το κανει σα τα μουτρα του, αλλα αποβαλλεται μονο του μιας και δεν αντεχουν κειμενα που εχουν πανω απο τρισυλλαβες η ξεπερνανε τις 30 διαφορετικες λεξεις ανα παραγραφο και δε περιεχουν εκφρασεις τυπου: παμε μωρη αρρωστεια, βασιλισσα και αλλες ομορφες ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

    Ο Ιβαν- που εχω κραξει πολλες φορες- μπορει να κανει πολλα λαθη αλλα ΟΥΔΕΙΣ μπορει να πει οτι δεν εχει χωσει λεφτα στο ΜΠΑΟΚ. Φυσικα θελει να πληρωσεις για να μαθεις και καποια στιγμη θα στρωσει ο ΜΠΑΟΚ. Στρωσει δε σημαινει οτι θα γινει κανα φοβητρο- αυτο θελει πολλα χρονια.
    Λεφτα ομως στη ΠΑΕ εχει ριξει, δεν επεσε η ομαδα π.χ για να σβησουν τα χρεη εστω αυτα τα 15-20 (12 ηταν το δημοσιο) και παικτες ΠΛΗΡΩΝΕΙ και φερνει, το αν δεν κανουν δεν ειναι δικια του επιλογη. Ενας σοβαρος φιλος-συνεργατης μου στη Θεσσαλονικη ΜΠΑΟΚ μου εχει πει χονδρικα για 55-60εκκ ευρω αυτα τα χρονια που ειναι στο ΜΠΑΟΚ (χρεη παικτες υποδομες παλιες αματριες κλπ) οχι απο το μυαλο του αλλα με νουμερα. Οταν σου εφερνε π.χ τον Στεφενς με 1,5εκκ εμεις βαζαμε στοιχημα στο Δελλα με 80 χιλιαρικα..οταν σου εφερνε τον Περπατοφ (ασχετα αν δεν εκατσε) με 2 εκκ εμεις φερναμε τον Πιου με αλλα 80..
    Καποια στιγμη λοιπον που θα δεσει θα σε περασει- αν δε το εχει κανει ηδη

  8. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Ο Κιοφτές έχει μπανάρει όσους “ενοχλούσαν” και άφησε μόνο περιπτώσεις καθυστερημένων Κλεφτάκηδων. Αυτό απο μόνο του είναι αρκετό για ν’αντιληφθείς τι ρόλο βαράει αυτός και το site του.
    Παρατηρείς οτι αυτοί που γράφουν εκεί καθημερινά είναι κάτι ανορθόγραφοι και περιορισμένης ευθύνης users. Παλιά ονόματα που έγραφαν 2-3 αράδες σωστά, έχουν εξαφανιστεί. Βλέπεις ολο τους ίδιους και τους ίδιους, μέχρι να γράψουν κάτι “ενοχλητικό” και να τους φάει και αυτούς η μαρμάγκα.
    Απλώς έχει μεγάλη επισκεψιμότητα επειδή ήταν το πρώτο site που βγήκε για την ΑΕΚ.
    Οχι πως οι υπόλοιποι είναι καλύτεροι, αλλά τουλάχιστον μπορείς να γράψεις την άποψή σου και δημοσιεύεται αυτούσια και χωρίς πονηριές.

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξανδρος
    Σχεδον ολα τα οπαδικα σαιτ παζουν καπως ετσι. Η διαφορα ειναι οτι αυτος την εχει δει οτι κατι ειναι και πουλα το αναλογο σανο. Τα εγραψα χονδρικα πως.
    Ευτυχως που ΔΕΝ ειμαστε σαιτ αλλα απλα ενα blog με περισσοτερους του ενος αρθογραφους, που φυσικα δεν γραφουν μονο για την ΑΕΚ και οταν το κανουν δε τα βλεπουν ολα ροδινα αλλα οπως ειναι.
    Με το κυριοτερο παντα οτι ΔΕΝ εχουμε βγαλει ουτε ενα ευρω ολα αυτα τα χρονια, ΔΕΝ εχουμε διαφημιση και ο χωρος ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να ειναι στο αερα και δεν πληρωνεται. Εγω π.χ οπως και ο stevie- μιλαω για εμας τους 2- εχουμε τις δουλειες μας και ο χωρος ειναι καθαρα εκφραση αποψης για οτι εχουμε ορεξη καθε φορα και οποτε φυσικα την εχουμε.
    Ασε που απο τα κειμενα, πιο πολυ ειμαστε εναντιον οχι της ΑΕΚ αλλα των επιλογων, γι αυτο και θεωρουμαστε ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ δηλαδη αντιπολιτευση στις υψηλες θεσεις της ΠΑΕ, στο Νο1 μεχρι το Νο3. Ισως γι αυτο ΕΚΕΙ η αναγνωση ειναι καθημερινη και πολλα που λεγωνται μεταξυ μας off the record και αναγνωριζωνται αλλα και λαμβανωνται υπ οψιν.
    Παρακατω απο το Νο3 εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει το γινεται και το εχω πει. Με τους Billy Walker ας ασχοληθει ο αεκαρχης του web.