Η Ροδα

westminster_view_from_london_eye

Για Χριστουγεννα ανεβηκα και με βλεπω χαλαρα κανα δεκαημερο ακομη. Απο οσο διαβαζω και μαθαινω δεν γινεται αλλωστε και τιποτε στην Αθηνα. Ολα ειναι off απο τα γνωστα πολιτικα μεχρι τη μπαλλα που τα παιδια ξεκουραζωνται για κανα 20ημερο μετα απο την υπερπροσπαθεια των 11-12 αγωνων απο το καλοκαιρι. Σε αντιθεση με την ομαδα μου που αφου εριξε αλλη μια τεσσαρα προχτες το Σαββατο και εχει τη City μπροστα της. Εχουμε πει τις αργιες εδω εχει μπαλλα για να περναει καλα ο κοσμος: 3 ματς σε 9 μερες δινει το club.  Εκανε το λαθος προχτες η Στοουκ να προηγηθει και λιγο ειναι το ντορτι που εφαγε. Σε 18 ματς εχουμε 11,062 πασες… 45 γκολ  και 9 δοκαρια με ΕΠΤΑ παικτες να σκοραρουν απο 3 γκολ και πανω! Οποιος μπαινει στο Anfield τρωει Μ.Ο 3,57 γκολ, να δουμε και με τη City που γυρναει και ο Αγκουερο μετα απο καιρο, τι θα κανουμε.

Φυσικα τετοια ματς δε χανωνται, καλο καιρο εχει με λιακαδα, ευκαιρια για εκδρομη να δουμε και λιγο μπαλλα μιας και την ΑΕΚ για φετος την απολαυσα  πρωτη φορα με τη Ξανθη και τελευταια φορα με τον Ηρακλη και πολυ ηταν. Με τις μεταγραφαρες δε που ακουω, με βλεπω στο γηπεδο οταν καλοκαιριασει κανα μεσημερακι αντι για καφε. Ετσι κ αλλιως τριτο- τεταρτοι θα βγουμε οποτε ο Αινταρεβιτς μια χαρα ειναι να κανει παρεα στον Μανταλεβιτς. Προσπαθουν να ξεφορτωθουν το συμβολαιο του Ουγκο απο την αλλη για να εξοικονομησουν τα 400. Ειπαμε πηραμε Αινταρεβιτς και τον αλλο το Βρανιες ΤΣΑΜΠΑ και τους δυο. Θα πληρωνουμε και Ουγκο? Εγινε η πρωτη κρουση και ο Ισπανος με δακρυα στα ματια εβαλε μια παραγγελια στο Βαρσο αλλο ενα βουνο κουραμπιεδες σαν αυτο που εχει η βιτρινα καθε χρονο. Η αληθεια ειναι οτι ειναι ΜΑΚΡΑΝ οι καλυτεροι- 125 χρονια μαγαζι δεν ειναι τυχαιο.

Ο Καμινης, διαβαζω, την ειδε φετος large και ειπε να μετατρεψει το Συνταγμα σε South Bank. Parliament εχουμε και εμεις απεναντι, Big Ben δεν υπαρχει αλλα δε πειραζει δε γινεται να τα εχεις ολα σε αυτη τη ζωη. Λιγο τη κατρουληλα απο τα Πακιστανα που βρωμαει ΟΛΟ το Συνταγμα  να μαζευαμε τι καλα που θα ηταν..Κουβαλησε μια ροδα 40 μετρων και ειπε να τη στησει στη πλατεια για να δεις λεει την Αθηνα απο ψηλα. Τωρα απο αριστερο να περιμενεις λογικη ειναι σαν να περιμενεις απο σκυλο να νιαουρισει: Το Eye ειναι 135 μετρα και οχι 40, σε μια πολη (οπως και σε μια χωρα) που ειναι εντελως ΙΣΙΑ χωρις καμμια υψομετρικη διαφορα. Απο μια μικρη ερευνα το Camden στο βορειο Λονδινο ειναι το πιο ψηλο μερος και εχει υψομετρικο στα 134 μετρα- οσο το Eye. Αρα η λογικη της  θεας εχει νοημα μιας και οντως απο τη μεση και περα- στη περιστροφη των 30 λεπτων- μπορεις να δεις σε μια καθαρη μερα μεχρι και 40 χιλιομετρα μακρια το Windsor Castle. Εχεις λοιπον μια οντως πανοραμικη εικονα ολης της πολης. Στην Αθηνα η ροδα του Καμινη με 40 μετρα υψος σε αφηνει να δεις τo Αττικον που παραμενει καμμενο μετα απο χρονια, τα ξενοδοχεια και …τελος. Γιατι η Ακροπολη  στα 70 μετρα υψος ειναι πιο ψηλα, αρα το μοναδικο θεαμα  ειναι οι πολυκατοικιες και η ταρατσα- με το οντως υπεροχο roof garden της Μεγαλης Βρεττανιας αλλα το καλοκαιρι που ειναι ανοιχτο για ποτο-lunch-  που μπορει καποιος να χαζεψει.

Ολα αυτα βεβαια με τη προυποθεση οτι οι κουτοφραγκοι Ολλανδοι που εχουν το project θα μπορουσαν να συννενοηθουν με Ελληνα πολιτικο και δη αριστερο. Δεν ρωταγαν τον Νταισελμπλουμ να μαθουν τι ΜΠΑΡΟΥΦΑ και τι ΜΠΟΥΡΔΑ εχει ακουσει 2 χρονια τωρα απο τους πρωτη φορα ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΑ? Πηγαν και εδωσαν σε υπερ-εργολαβο (γινεται χωρις μιζα η δουλεια?) τη ροδα και αυτος εβαλε λεει κατι ΤΑΒΛΕΣ και κατι ΠΑΛΛΕΤΕΣ!!! για να ευθυγραμμησει μιας και η υψομετρικη διαφορα ειναι γυρω στους 80 ποντους. Δηλαδη ο Καμινης θεωρησε λογικο να στησει στη κατηφορα του Συνταγματος ενα τετοιο εργο και οι αλλοι για να μη του χαλασουν το χατηρι εβαλαν εκει 2-3 ξυλα και βουαλα: ετοιμος ο τροχος της τυχης. Γιατι μονο απο τυχη δεν κατερρευσε αυτο το πραγμα, ακομη και που στεκεται απλα, να πλακωσει κοσμο ποσο μαλλον να μπει καποιος μεσα. Για το Καμινη και τα σαινια του βεβαια αυτα ειναι αναξια ενδιαφερωντος: 160.000 ευρω θα στοιχησει μονο η ‘γιορτη’ αλλαγης του χρονου. Την ωρα που ο ιδιος δημαρχος κανει κατασχεσεις σπιτιων για 300 ευρω (σωστα διαβασατε) εχει να δωσει 160k για να αναβοσβησει εν μεσω Πακιστανων-Σομαλων- Αφγανων και αλλων αδελφων τα φωτακια. Το λεω αυτο γιατι μονο κατι τριτοκοσμικοι πανε στο Συνταγμα καθε χρονο, οποιοσδηποτε με σωας τας φρενας το αποφευγει οπως ο διαλος το λιβανι.

Ροδα ειναι και γυριζει βεβαια και ακριβως επειδη ειμαστε στο Ελλαντα και πρεπει να εχουν δουλεια οι ΔΥ να κολλανε καμμια σφραγιδα στα πρωτοκολλα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας κανει προκαταρκτική έρευνα. Να εχουν κατι να ασχοληθουν για καμμια πενταετια, εισαγγελεις, δικηγοροι, γραμματεις, φαρισαιοι, σφραγιδαδες, κλητηρες και ολο αυτο το συμφερτο.

Αριστερά του χαβιαριού του αστακου και της σαμπανιας χτες. 3,5εκκ καταθεσεις ο ενας, 2 εκκ ο αλλος, 1,5 ο τριτος ΟΛΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, σπιτια, αυτοκινητα κλπ. Η πλακα ειναι οτι ΟΛΑ αυτα τα απεκτησαν ΠΡΙΝ γινουν κυβερνηση και πολλοι απο αυτους πριν γινουν βολευτες. Αριστεροι παντα με δεξιες τσεπες, ειναι η λογικη του ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ που ειχε πει και ο αυθεντικος ΠΑΣΟΚ (ο γνησιος). Αυτη η Γιδοβασιλη π.χ εχει λεει εισοδηματα 223+165k το 2013 και το 2014 (400 χιλιαρικα σε 2 χρονια) και καταθεσεις 60ευρω! Τα δε λεφτα τα εβγαλε λεει απο ενα ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στην Άρτα ιδιωτικο- η υπερμαχος της δημοσιας υγειας.

Η ευρωβουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα εμφανίζει αυξημένες τραπεζικές καταθέσεις με χρήματα που προήλθαν από δωρεές. Όπως δηλώνει η ίδια στο πόθεν έσχες για το 2015 (χρήση 2014) διατηρεί 340.843 ευρώ στην LCL της Γαλλίας και στην Πειραιώς σε Ελλάδα και Βουλγαρία με προέλευση χρημάτων από δωρεές και άλλα περίπου 8.200 ευρώ από την μισθοδοσία της ως ευρωβουλευτής. Επίσης, η ακίνητη περιουσία αποτελείται από διαμέρισμα 102 τ.μ. με αποθήκη και πάρκινγκ που της παραχώρησε ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας και ακόμα 2 διαμερίσματα 72 και 75 τ.μ. με αποθήκες. Αυτα ειναι. Κοροιδο που πηγα και εφαγα 5 χρονια να σπουδαζω και αλλα 5-10 σε πολυεθνικες ως υπαλληλος. Καθαριστρια Βουλγαρα επρεπε να γινω να μου χαριζει το κρατος διαμερισμα με αποθηκη και parking, αντι να ΠΛΗΡΩΝΩ για να αγορασω σπιτι και να εχω και 350 καβατζα…

Οπως λεει και ο Παν: Η κοινωνία έχει σοβιετικές δομές που τις υπερασπίζονται φανατικοί εκατομμυριούχοι… κομμουνιστές

Κλεινω με το ανεκδοτο της ημερας. Κυβερνητικος εκπροσωπος Τζανακοπουλος: Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 θα κάνουμε δοκιμαστικές εξόδους στις αγορές και θα προετοιμαστούμε για την τελική ανάκτηση της οικονομικής μας κυριαρχίας με το τέλος του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018.

Στη δοκιμη να βαλετε χοντρο καλσον μη το σκισετε με τη μια και να μην ξεχάσετε να πάρετε κ τα νταούλια μαζί. Για το χορο των αγορων ντε..που 2 χρονια περιμενουν το νταουλιερη να βαρεσει.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

7 Responses to Η Ροδα

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Eιναι και αυτος ο Σταθακης. Που πρωτη φορα και αυτος που με ενα μισθο απο καθηγητης στο Πανεπιστημιο Κρητης, μετα απο σκληρη αποταμιευση καταφερε να μαζεψει 2.178.161,01 ευρω και συμμετοχη σε 36!!! ακινητα. ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ ακινητα ξαναλεω.
    Οπως και να το κανεις 2.178εκκ και 36 ακινητα ειναι καλα για καθηγητης, καλυτερα και απο τα 350 και μολις 3 ακινητα της Βουλγαρας καθαριστριας.
    Που να εισουν και κανας πρυτανης δηλαδη. Χτυπαγες τη Motor Oil ευκολα.

    Τα 2,1εκκ ΠΑΛΙ ΧΑΘΗΚΑΝ στο χθεσινο ποθεν εσχες. Τη μια χανει 1,8 το 2013 την αλλη 2,1 το 2015, απροσεχτο το κοβω το Σταθακη με τα ψιλα.
    Κατω απο τα μαξιλαρια στο καναπε κοιταξες? Η αναμεσα στα καθισματα στο αυτοκινητο? Συνηθως εκει βρισκω εγω διαφορα..

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Γεροβασιλω και κουνιεβα., μπορείς να το πεις και Greek dream………..αποτελουν τις πιο ξεκάθαρες περιπτώσεις του ελληνικού ονείρου των καιρών μας……..εύγε πατρίδα σε ευχαριστούμε για όλα………

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη Καλησπέρα & Χρονια Πολλα
    Θα κανει γκελα αυτή η Chelsea?Τελικα νομιζω ότι η διαφορα είναι ότι ο Κοντε βρηκε μια ομαδα που επαιζε αμυνα αλλα με “αποκρουστικο” τροπο και απλα ο Κοντε εκα;νε αυτόν τον τροπο παιχνιδιού πιο ευπεπτο.Προσαρμοσε το συστημα την ομαδα ολη επανω στο αποτέλεσμα.Εν αντιθεση με μας που η φιλοσοφια είναι ότι πρεπει να παρεις το αποτέλεσμα μεσω της δημιουργιας.Η ικανοποιηση ερχεται μεσα από το σωστο παιχνιδι καθ’αυτο ,το οποιο συνηθως φερνει και το επιθυμητο αποτέλεσμα, ενώ οι αλλοι περιοριζουν την χαρα αποκλειστικα στο αποτέλεσμα.Ειναι μια διαμαχη δυο κυριαρχων φιλοσοφιων για την επιτευξη ενός στοχου.Δεν είναι τυχαιο ότι ο Μακιαβελλι ηταν Ιταλος….. Καταλαβαίνεις από αυτή την φιλοσοφικη αναζητηση μεσημεριάτικα ποσο παχιες είναι οι μυγες εδώ στην Αθηνα. Όλα βαινουν καλως και πιστεψε με ητε ερθεις σε πεντε η δεκα μερες δεν θα παρατηρήσεις καμοια διαφορα.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Κοντε δε παιζει αμυνα με τη λογικη πουλμαν. Μια χαρα αναπτυσεται η ομαδα του και παιζει μπαλλα. Απλα ειναι πιο πολυ του αποτελεσματος σε σχεση με εμας. Θελω να πω οτι αν βαλει ενα- χωρις να ταμπουρωνεται προς το παρον- του ειναι αρκετο. Εμεις πρεπει να βαλουμε 4 Minimum για να χαλαρωσουν, γι αυτο αλλωστε και εχεις 6 ποντους διαφορα. Το ματς που ειμασταν 2 γκολ μπροστα και το χασαμε με 4-3 ο Κοντε δε θα το εχανε. Απο την αλλη χαιρωμαι να βλεπω την ομαδα φετος και το Σαββατο πιστευω οτι θα ειναι καλο τεστ για το τι θελει να κανει και ο Κλοπ και ο Πεπ.
    Μας λειπει ο Κουτινιο πολυ παντως και δειχνει οσο το ματς ειναι 0-0. Μολις μπει το πρωτο μετα πεφτει φατουρο: το να εχεις 2,5 γκολ μεσα εξω και 3,57 μεσα μεσο ορο σκοραρισματος ειναι απιθανο στατιστικο. Θα μας λειψει και ο Μανε που εχει αλλα 2 ματς ακομη (City-Sunderland), λογικα μετα θα δουμε ενα σχημα Firmino-Couthinio-Origi με μπροστα τον Sturidge. Μια χαρα ειναι αλλα τις μπουκες και τα τρεξιματα του Μανε ενα μηνα θα τα χασουμε.
    Boxing day εχω κανει στο Anfiled, παραμονη πρωτοχρονιας θα ειναι η πρωτη φορα.
    Ιδωμεν.

    ΥΓ Θα κανει γκελα ο αλλος δε γινεται να παει μονο νικες στη premier, οπως θα χασει και παικτες στη σαιζον. Ειναι θεμα χρονου και στο νησι οι γκελες ερχωνται απο το πουθενα. Εμεις ειμαστε masters σε αυτο αλλωστε.

  5. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Kαλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους.
    Κάπου διάβασα οτι η ΠΑΕ προσπαθεί να λύσει οσο πιο βελούδινα γίνεται το συμβόλαιο του Αλμέιδα, ισχύει?

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    2 weeks now..
    said so in main body

  7. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    A ναι σωστά, απλώς το διάβασα και στο contra και ξέχασα τη δική σου αναφορά