Κατι δε μας καθεται καλα..

Παιζεις σε λιγοτερο απο 48 ωρες (43 για την ακριβεια) 2 παιχνιδια με το ενα ντερμπυ και το αλλο εκτος εδρας που σημαινει εκτος απο ολα τα αλλα και ταξιδι με πουλμαν 200 να πας και αλλα τοσα να γυρισεις. Δηλαδη σημερα με το ματς να ειναι στις 15:00 η ομαδα ειναι απο το πρωι στο δρομο και θα γυρισει βραδυ πισω.

Την ιδια ωρα η Chleskey παιζει Σαββατο στις 17:00  εντος εδρας και το επομενο ειναι 2 μερες μετα απο μας- αρα 2 μερες παραπανω ξεκουραση σε σχεση με μας που κυλιολεκτικα λιωσαμε..  με ταξιδι μηδεν μιας και το ματς με την Tottenham ειναι στο Β.Λονδινο. Με το Tube πανε που λεει ο λογος σε 20 λεπτα max..

Στο ματς η ομαδα ΦΥΣΙΚΑ και μετα το 60 τα εχει φτυσει και βγαζει και τραυματισμους- ανθρωποι ειναι οχι μηχανες ουτε παιζουμε στη super Λιγδα με ρυθμους ΑΕΚ δηλαδη 3 πασες το τεταρτο. Αντε και ολα καλα. Τρως ενα πεναλτυ που οι σχολιαστες  χαρακτηρισαν τη πρωτη εφευρεση του 2017 και θα επρεπε να ντρεπεται οχι μονο ο ref που το σφυριξε αλλα και ο πλαγιος που δεν μιλησε. Αντε να το φαμε και αυτο. Στο δευτερο πεναλτυ (που ηταν καθαροτατο) ο ιδιος ref εχει δωσει ενα φαουλ πριν- απο το χτυπημα ηρθε το χερι του Μανε- που παλι χαρακτηριστηκε η δευτερη εφευρεση του 2017, ακομη μεγαλυτερη απο τη πρωτη!  Εχεις φαει δηλαδη 2 φασεις που οχι μονο δεν ηταν γκολ αλλα επρεπε να δωθει και καρτα- ειδικα η δευτερη- για θεατρο.

Καπακι στο 2-2 το αντιπαλο CB  εχει πεσει κατω απο το 86 μεχρι το 90 και κραταει το κεφαλι του. Εχει γινει και ΟΛΗ η μανουρα με το δευτερο γκολ που κρατησε ευκολα αλλα 3 λεπτα.  Με ολες τις αλλαγες να εχουν γινει- αλλα 3 λεπτα βαση κανονισμου- τι δειχνει ο ref? 5 λεπτα καθυστερηση συνολο. Το δε CB με το που ξαναμπηκε μεσα εγινε καλα και ετρεχε σα το διαολο..

Στο ματς ο πλαγιος εκανε μανουρες στα κορνερ γιατι λεει η μπαλλα ηταν 5 εκατοστα διπλα απο το ημικυκλιο στο σημαιακι. Το εκανε 4 φορες και εφτασε να τον κοιταει ο Milner και στο τελος να τον ειρωνευεται λεγωντας του να βαλει αυτος τη μπαλλα.  Τον ξερουμε τον Anthony Taylor απο το Manchester που εχει καταφερει να τον βριζουν ταυτοχρονα και η United και η City! Αστεια πραγματα ειναι αυτα για το καλυτερο πρωταθλημα του κοσμου.

Πρωτη φορα βλεπω τον Κλοπ στον ενα χρονο που ειναι στην ομαδα να μιλαει στους διαιτητες και να κανει αναφορα στη συνεντευξη τυπου λεγωντας τα παραπανω, τοσο για τα περιεργα του ref οσο και για τους ορισμους μας, η ομαδα να δινει ματς εκτος εδρας 43 ωρες μετα το προηγουμενο την ωρα που ο αντιπαλος απλα ξεκουραζεται.

Δεν ειναι δικαιολογια αυτα και ουτε χρειαζεται, η ομαδα κατω απο αυτες τις συνθηκες επαιξε μια χαρα, εβαλε εκτος εδρας 2 γκολ και ετρεξε οσο αντεξε. Οταν βλεπεις τους πιο fit αθλητες, οπως ο Milner που βαζει κατω ΟΛΗ την ΑΕΚ για πλακα μονος του, η ο Firmino  να παραπονιουνται για καταπονηση τοτε κατι εγινε λαθος. Το να δινεις 43 ωρες μεταξυ 2 ματς πρωταθληματος με το ενα ντερμπυ και το αλλο εκτος, και καπακι 6 μερες για ενα αδιαφορο ματς κυπελλου δειχνει κακο προγραμματισμο και πρεπει να το δουνε. Δεν ειναι μονο οι μερες που πρεπει να μεσολαβουν απο τα παιχνιδια, πρεπει να λαμβανεται υπ οψιν και ο αντιπαλος. ΟΚ στη premier δε καταλαβαινουν απο τετοια, αλλα αλλο να παιζεις ντερμπυ και εκτος εδρας σε 1,5 μερα και αλλο να κανεις ενα φιλικο εντος και μετα απο 4 μερες να παιζεις διπλα στο σπιτι σου.

Οι πληροφοριες απο κοινο γνωστο λενε για ενισχυση σημαντικη μιας και ειναι φανερο οτι το ροστερ εχει ελλειψεις: χτες στο παγκο ειχαμε 2 κανονικους παικτες και 3 πιτσιρικαδες. Ενισχυση κατα Κλοπ βεβαια δεν ειναι να παρουμε για να παρουμε, αλλα να ερθουν παικτες που και θα βοηθησουν αλλα και θα ειναι εναρμονισμενοι με το κλιμα του club.

Σε αντιθεση με κατι Αινταρεβιτς που εκαναν την εκπληκτικη δηλωση απο οσο διαβασα:

«Ακόμα και τώρα στο πρωτάθλημα δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, είμαστε top ομάδα και πρέπει να καλύψουμε τη διαφορά που μας χωρίζει από την κορυφή. Οσο αυτό είναι πιθανό, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι άποψη ζωής για μένα αυτό. Αν θέλεις κάτι να πετύχεις στη ζωή, και σαν άτομο και σαν ομάδα, θα πρέπει να στοχεύεις πάντα την κορυφή. Αν δεν κοιτάς την κορυφή, τότε δεν υπάρχει λόγος να παίζεις ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να αρκείσαι στα λίγα, δεν μπορείς να λες ότι είσαι οκ, πρέπει να ζητάς το παραπάνω από το οκ. Θέλουμε να γίνουμε οι καλύτεροι»

Οι παρατηρησεις ειναι οι εξης:

  • Απο που και ως που ηξερες εσυ οτι η ΑΕΚ ειναι top? Παρακολουθουσες τη πορεια της στη Γ, Β και Α Εθνικη εδω και 3-4 χρονα? Το top συμπερασμα το εβγαλες απο τους 31!!! ποντους που τελειωσε περσυ πισω η οτι βγηκε τεταρτη στα play ωχ?
  • Εχεις καταλαβει οτι η ομαδα στις 863 πασες εχει 549 λαθη? Οτι δηλαδη το 63% η αλλιως οι 6,3 στις 10 πασες ειναι λαθος? Δε πετυχαινετε σταματημενο ελεφαντα στα 3 μετρα και εσυ μας λες για top?
  • Εχεις καταλαβει οτι σε 12 αγωνες εχεις χασει 16 ποντους με αυτο το βλακα το Γουιλι προπονητη? Οτι δηλαδη χανεις μεσο ορο 1,33 ποντους ανα ματς? Πια top ρε καραμητρο?
  • Εσυ που στοχευες ψηλα στη ζωη σου αγωνιζωσουν στην Erebro και μιλας για κορυφες και πρασινα αλογα? Που δεν αρκεισαι στα λιγα και επαιζες στη ΕΝΝΑΤΗ (9) ομαδα της Σουηδιας? Αιντε παλικαρι μου…που σε βλεπω και σενα θρεφταρι με κατι μαγουλακια μια χαρα.

Μαζεψαμε τη σαρα και τη μαρα παλι απο ελευθερους. Αλλαξαμε το Πλατελα με τον Αινταρεβιτς και παμε για πρωταθλημα…

Στο δουλεμα και στην τσαμπα αρπακολλα το εχουμε σιγουρα!

Καλη χρονια.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to Κατι δε μας καθεται καλα..

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Θυμιζει Τεβες λεει ο αλλος. Και εγω θυμιζω Κοτζακ και Γιουλ Μπρυνερ αλλα ηθοποιος δεν ειμαι..
    Σπασατε το σανομετρο σημερα. Μονο ο Κεφτες μπορει να σας συναγωνιστει πλεον.
    Ο Χοντρος εχει ξεφυγει τελειως. Και καλα κανει. Καποιος τον προσελαβε και καποιος τον πληρωνει.
    Αιντε να ερθει ο θυμιζει Τεβες μπας και γινουν 4000 στο γηπεδο. Γιατι μεχρι τωρα το παλευετε στα high three’s …

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα & Καλη Χρονια
    Μηπως εγινε μια λαθος διαχειρηση του περιορισμενου ροστερ μας,με την εννοια ότι δεν επρεπε να ειμαστε στο 120% συνεχως?Μηπως σε καποια παιχνιδια επρεπε να το παμε πιο συντηρηριτικα?Ισως ετσι δεν εκανες μαγκες τα χωρια (1-3 σε 4-3) κλπ.
    Τσπ πιστευω ότι θα γινει ενισχυση ουσιας στις θεσεις που χρειαζομαστε.Για το πρόγραμμα θα συμφωνησω αλλα όπως γνωρίζεις το πρόγραμμα είναι γνωστο εδώ και καιρο αν δεν κανω λαθος.O Firmino νομιζω τον εχει επηρεασει το συμβαν με το αλκοολ.Ο Milner και εδώ που εφτασε στο ρυθμο που εφτασε είναι επίτευγμα.Μεγαλη απωλεια ο Henderson.Sturidge θελει ακομη δουλεια γιατι βλεπω ότι δεν πρεπει να είναι 100% ετοιμος.Θα δουμε και αυριο την Τοτεναμ με την τσελσυ.Αν φυγουν με το διπλο ανοιγει επικυνδυνα η ψαλλιδα.
    Τωρα οσον αφορα τα δικα μας ειχα πει παλιοτερα ότι για να ξεπαρκαρει το διαρκειας θελω να δω εργα και μονο.Νισάφι πια με τα λογια.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το προγραμμα το γνωριζεις οντως. Δε ψαχνω δικαιολογιες απλα λεω οτι ειναι λαθος μια ομαδα να παιζει ενα ματς (ποσο μαλλον ντερμπυ με τη city) και καπακι σε 1,5 μερα να πρεπει να ταξιδεψει 4 ωρες με το πουλμαν και να ξαναπαιξει.
    Αν επρεπε ντε και καλα να γινει ετσι, τοτε αυτο επρεπε να ισχυει για ολους και οχι μονο για τους μισους.
    Θελουμε ακομη παικτες το ροστερ ειναι μικρο δε βγαζεις χρονια με 15-16 παικτες. 3 να σου χτυπησουν εχεις θεμα.
    Θα παρουμε- ηδη μιλαμε με 2 καλες λυσεις.

    Πια δικα μας? Ακομη ασχολησαι με την ΑΕΚ? Who gives a fuck πραγματικα..
    Δε πα να κοψουν το λαιμο τους? Οχι γηπεδο ουτε καν τα ματς δε καθομαι να δω. Δεν διαβαζω καν τι εγινε Waste of time.
    Την αλλη μερα μονο κανα ρεπορταζ, για να τους τα χωνουμε. ΜΟΝΟ γι αυτο αξιζει η εταιρεια του Μελλισανιδη με τους Λυσσανδρου-Μπαγεβιτς και Μανταλου.
    Ας κοψουν το λαιμο τους ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ μου ειναι πλεον.
    Τα ειδαμε τα εργα. Ελευθεροι-ΙΤΣ και Γουιλι, 11 ποντοι πισω και μεγαλα λογια συνεχεια. Μολις τους πετυχει καμμια αναγεννηση η καμμια λαμια τα βαζουν στο κολο τους τα λογια. Τα ιδια περσυ το καλοκαιρι τα ιδια το χειμωνα τα ιδια φετος το καλοκαιρι τα ιδια και τωρα. Παραμυθιαζεται μονος του οτι κατι κανει και ολα καλα. Πρωταθλημα με ΙΤΣ και ελευθερους απο το Μαλαισιανο δε σηκωσε ουτε στη Ουγκαντα ο Γουιλι.
    Ελπιζω πλεον να ειναι ξεκαθαρο και στο μεγαλυτερο γκασμα γιατι εφυγε ο μοναδικος αξιολογος ανθρωπος που πατησε το ποδι του εκει μεσα.

  4. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Καλή Χρονιά παιδιά.
    Αυτός που λέτε ο καλοθρεμμένος με τα μαγουλάκια σήμερα δήλωσε σε εφημεριδα της πατρίδας του πως έχασε 7 κιλά σε 16 μέρες.
    Μήπως να ανοίξει η ΑΕΚ κανα κέντρο αδυνατίσματος, να κονομήσει και τίποτα μπας και πάρουμε κανα παίκτη ρε παιδί μου.
    Δηλαδή δεν υπάρχει παίκτης που να μην ήρθε υπέρβαρος, κουτσός, ανάπηρος και πάει λέγοντας. Αλλά θα μου πείς, you pay peanuts – you buy monkeys

  5. Ο/Η Κώστας λέει:

    Με αυτή τη Liverpool κάθε χρόνο κάτι θα συμβεί και η καρδάρα με το γάλα θα πάει χαμένη. Αν και έχει ένα ολόκληρο γύρο το πρωτάθλημα και σίγουρα η Chelsea θα χάσει και αυτή πόντους, αρχής γενομένης (ελπίζω) με την Tottenham. Πάντως πιστεύω πως μπορεί να καλυφθεί η διαφορά και να σηκώσει κούπα ο συμπαθής Klop και η Liverpool. Θεωρώ πως πρέπει να μαζέψει ακόμη περισσότερο την άμυνα. Να την κάνει πιο σφιχτή.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    7 κιλα σε 16 μερες ειναι σχεδον μισο κιλο την ημερα. Δεν υπαρχει αυτο.. εκτος αν σε πανε κλισμα 24/7 και τρεφεσαι με κουνουπια, little grasshopper.. Ρε πλακα κανουνε και εσεις τους ακουτε σοβαρα? ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΑ ειναι η ΑΕΚ, βρειτε μια ομαδα- αν δεν εχετε- που σας αρεσει απο τη premier, primera και δειτε κανονικη μπαλλα.
    Οι τυποι ειναι για να παιζουν οχι με +3000 που παιζουν σημερα αλλα ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ σαν να ειναι κεκλεισμενων.
    Οταν παρει παικτες και σοβαρευτει μπορει να κλεισει και με λιγοτερους απο 30 ποντους τη διαφορα.

    Λυθηκε και το μυστηριο γιατι ερχωνται στη ΑΕΚ του Μελισσανιδη ολοι αυτοι οι ΤΣΑΜΠΑ. Για να αδυνατησουν! Ενα εξαμηνο προγραμματακι και μια 50αρα αρπαχτη ειναι μια χαρα για το καθε πικραμενο χοντρο να κανει το κομματι του.

    ΥΓ You get monkeys ειναι η εκφραση. Και απο monkeys εχουμε μπολικους απο το παγκο το Γουιλι μεχρι σχεδον ολο το ροστερ. 4-5 ειναι οι κανονικοι ο καλογερος ο σουηδος λιγο ο γκαλο, δειχνει ο γαλανοπουλος, αντε και ο σιμοες με τον πατατα και το Μπαρκα. Ολοι οι αλλοι ειναι για καμμια λαικη. Ροστερ με Ανεστη Πεκχαρτ και Λαζαρο τους κανουμε χαζους με στοιχημα εμεις που ειμαστε χαβαλεδες στα 8Χ8.

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    Για Liverpool καλά τα λες…….το πρόγραμμα βγαίνει (συμφωνείται στην ουσία) και με βάση την εμπορικοτητα των ομάδων……….άλλο Liverpool άλλο Chelsea άλλο spurs ………..

    Έτυχε να δω ζωντανά τη Chelsea φέτος………απίστευτη ρέντα…….ότι κάνουν μέσα στο γήπεδο τους πιάνουν όλα…..η ρέντα κάποια στιγμή τελειώνει………επίσης δε ξέρω πόσα παιχνίδια έχει δώσει η Chelsea μακρυα από το Λονδίνο………..εΚτός Λονδίνου να δούμε τι θα κάνει……..

    Η premiership έχει πολύ ψψωμί. …………γκέλες θα γίνουν πολλές……..εύχομαι ο τίτλος να πάει σε κάποια ομάδα από το Birmingham και πάνω …….

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εχεις παρει παικτη μεταγραφη πριν 10 μερες.
    Ο Γουιλι – τρομαρα του- τον υπολογιζει βασικο στη ντερμπαρα με τον Παναιτωλικο.
    Σε ολες τις προπονησεις παιζει στο βασικο σχημα και αναλογα προσαρμοζεται- λεμε και καμμια μαλακια να περναει η ωρα- η ομαδα: Πως κινουνται που παιζει ο καθενας τι καλυπτει κλπ.
    Λιγες ωρες πριν το ματς μαθαινεις οτι ο εδω και ΔΕΚΑ (10) μερες παικτης σου δε μπορει να παιξει γιατι οι Λυσσανδρου και οι Μπαγεβιτς (αληθεια ΤΙ ΣΚΑΤΑ κανει αυτος εκει μεσα? με τι ασχολειται ΟΛΗ ΜΕΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ τωρα?) δεν ασχοληθηκαν να εχει ο παικτης τη μπλε καρτα. Δεν την εστειλαν λεει οι Ρωσσοι. Φυσικα οι Ρωσσοι φταινε- σιγα μη φταει ο κυπριος δικηγορισκος της συμφορας..
    Το οτι η ΑΕΚ και οχι οι Ρωσσοι βεβαια ειναι αυτη που ‘καιγεται’ και οφειλει να προστατευει τα περιουσιακα της στοιχεια, για τους Λυσσανδρου ειναι ψιλα γραμματα.
    Σιγα μην ασχοληθει ο μεγαλοσχημος, αφου βλεπει οτι υπαρχει θεμα, να στειλει εναν υπαλληλο να τελειωσει το θεμα ΕΠΙΤΟΠΟΥ. 3,5 ωρες και 300 ευρω ειναι τα αεροπορικα αντε να δωσεις συνολο ενα χιλιαρικο για το ταξιδι. Στη τελευταια μου δουλεια ως υπαλληλος μας στελνανε στη Μοσχα για ψηλου πηδημα κυριολεκτικα: πρεπει να εχω παει πανω απο 30 φορες μεσα σε ενα χειμωνα. Αλλα βλεπεις εκει αφεντικο ηταν ο Σωκρατες και οταν λεγαμε κατι κοιταγαμε να το τελειωσουμε κιολας. Εμεις εδω απλα ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ και ολα ειναι στον αερα μονιμα.

    Ειναι σαν να πληρωσεις καπου κατι- ως πελατης- και αυτος που πρεπει να στο στειλει να κανει 10 μερες τη παπια και εσυ απλα να το κοιτας..Δε πας στο μαγαζι του να του βαλεις τις φωνες. ΟΟΟΟΟΧΙ. Απλα κανεις τον ΙΩΒ και περιμενεις.
    Βεβαια ειπα τη μαγικη λεξη: Πληρωσεις..
    Εμεις ως γνωστον ΔΕΝ

    Ρε συ Αινταρεβιτς, παικταρα απο την Ερεμπρο που δεν αρκεισαι στα λιγα ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ – αυτο με τα 7 κιλα σε 15 μερες δε μας το λες και εμας πως το εκανες? Γιατι εγω βλεπω κατι τυπους που χτυπιουνται να χασουν 2 το μηνα και αμα.
    Επειδη απο μπαλλα- βαση της ανυπαρκτης καρριερας σου- δε σε κοβω για πολλα, μηπως να ανοιγες κανα χοντραδικο (ετσι τα λεω τα κεντρα αδυνατισματος) να κονονησεις?
    Σου εχω και πρωτο πελατη, το CF της ομαδας μας.

    ΥΓ Ευτυχως που ο Παναιτωλικος ερχεται χωρις Ουαρντα Ουιλσον σημερα. Αν και μεταξυ μας τον Ματζουρακη τον εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση απο τον Γουιλι το δικο μας ευκολα του κοβει ποντους του ηλιθιου.. Βασικα και τον Αλεφαντο τον εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση απο τον μυρωδια της Υεμενης.

  9. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Δηλαδη αμα επαιζε ο Ουαρντα και ο Ουιλσον δεν θα παιρναμε ουτε ισοπαλια σημερα?
    Μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα…..

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΦΥΣΙΚΑ με τον Ουαρντα δε θα επαιρνες ισοπαλια- το κολοβετσιο τον εχει για πλακα.
    Το ποδοσφαιρο ειναι απλο αθλημα και το πρωι το ειπα:Αν και μεταξυ μας τον Ματζουρακη τον εχω σε μεγαλυτερη εκτιμηση απο τον Γουιλι το δικο μας ευκολα του κοβει ποντους του ηλιθιου..

    Το Γουιλι το καραμπουζουκλη απο την Υεμενη και τον Αινταρεβιτς το πρωην χοντρο που εγινε μοντελλο σε 2 βδομαδες εχεις ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

    Ξερεις πολλες ομαδες με προπονητη απο την Υεμενη?
    Ξερεις πολλους παικτες που περιμεναν την ΑΕΚ-BODYLINE για να αδυνατισουν?

    ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ.
    Απο τον CEO μεχρι τη γραμματεα και απο τον τεχνικο-τρομαρα του- διευθυντη που τον εκανε καποιος ζοριτς γιο γιο 3 χρονια, μεχρι το τελευταιο παικτη της Κ17
    Δικαιωμα του και μπραβο του. Οπως δικαιωμα μου που αφου πληρωσα το κραζω. Πελατης δεν ειμαι? Εστω απο μακρια!

  11. Ο/Η Savvi λέει:

    Άντε την έκανε την δουλειά η Τότεναμ. Πολύ ωραίο το Hotspur.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι το βλεπουμε τωρα! Ειπαμε να παμε σε pub αλλα εχει παγωνιά δε λεει οποτε σπιτι . Ματσαρα ετσι; τους βλέπω να τρέχουν κ εχω κουραστεί…
    Οπως αεκ με γουιλι..
    Κάτσε να τελειώσει θέλει ακόμα..
    Premier ειναι εδω οι άλλοι γύρισαν απο 3-0

    ΥΓ αυριο ενα ποστ με μια φωτο να δεις τι σημαίνει ANFIELD.

  13. Ο/Η Savvi λέει:

    ΑΕΚ δεν είδα. Η Τσέλσι δεν κάνει τίποτα 2-0 θα λήξει ενώ η Τότεναμ δαγκώνει και δείχνει να το θέλει πιο πολύ.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ουτε εγω ειδα ρε συ πλακα κανω. Σιγά μη χάνω το χρόνο μου με την αεκ. Who gives a fuck? Haha
    Ασε που είχε γραφειο ειμαςτε δυο ώρες πιςω εδω ..
    Λογικά η Τσέλσκυ το εχαςε.
    Τελος του μηνα έρχεται ANFIELD
    Για Χριστούγεννα ήρθα πανω δε με βλέπω να γυρνάω ..