Play off 2017

Εμεις εδω μεγιστανες δεν ειμαστε. Αναλογα δε βλεπουμε τη μπαλλα που βλεπει η διοικουσα και μας φερνει π.χ τον Αινταρεβιτς- για να πιασω το τελευταιο ‘λαβρακι’ πριν τον Ντιας που παλι διαβαζω οτι ειναι στο αεροπλανο. Ας του πει καποιος να βγει απο το αεροπλανο, ο τυπος κοντευει να καταντησει σαν τον Tom Hanks στο Terminal που ειχε κατσει κανα εξαμηνο στο αεροδρομιο και δεν τον αφηναν ουτε να βγει ουτε να μπει.

Πιστευω να ειναι αντιληπτο εκει στη διοικηση οτι η ζωνη υποβιβασμου ειναι πιο κοντα απο τη πρωτη θεση. Η ΑΕΚ εχει 22 ποντους και ειμαστε 11 ποντους απο τον υποβιβασμο (Βεροια με 11) και 16 ποντους απο Gay που εχει 38.

Η ομαδα εχει κανει 5 νικες 7 ισοπαλιες και 3 ηττες. Με τις 3 πρωτες νικες να ειναι επι Τιμουρ (Ξανθη, Βεροια, Λαρισα) και μετα σε 10 ματς ο Γουιλι να εχει κανει 2.Το δε εξωφρενικο της υποθεσης ειναι οτι ο Τιμουρ μαζεψε σχεδον τους μισους ποντους (10) σε 5 αγωνιστικες με τη μια να ειναι το τηγανι, και ο Γουιλαρος που εντυπωσιασε τον Μαιστοροβιτς εχει μαζεψει σε αλλες 10 αγωνιστικες τους υπολοιπους 12 ποντους. Δηλαδη 1,2 ποντους ανα ματς- ισως Ο ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ever αν σκεφτουμε οτι ο Πλατανιας π.χ ειναι στο 1,4 ανα ματς δηλαδη ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ. Οπως φυσικα καλυτερος ειναι και ο Ατρομητος και ο ΠΑΟΚ και τους μονους που εχει βαλει απο κατω σε επιδοση ο Γουιλι ο θερμαστης ειναι απο τη θεση 11 και κατω.

Ειμαστε στη πεμπτη θεση για 2 λογους. Πρωτον ισοβαθμουμε με τον Πας και δευτερον ο ΜΠΑΟΚ ξεκινησε με -3 αρα κανονικα ειμαστε ευκολα ειτε 6 θεση ειτε 7 (με το ΜΠΑΟΚ απο πανω μας). Αν παμε σε μια απλη λογικη θα δουμε οτι περσυ ενω η ΑΕΚ μαζεψε 54 ποντους με εκεινο το σερι του Gus επι 9 παιχνιδια, φετος εχει κατω απο τους μισους ποντους στο τελος του πρωτου γυρου. Η δε συνεχεια αναμενεται ιδια η χειροτερη, προσωπικα βλεπω να ειναι χειροτερη. Παμε δηλαδη- και βαση προγραμματος- για αλλους 23 ποντους, συνολο 45.

Το θεμα ομως δεν ειναι τοσο απλο. Εχουμε απο πανω μας τον νιονιο και τη ξανθη και οι δυο στο +6. Τους οποιους και εχουμε εκτος και τους δυο, και οπως ειμαστε δε παιρνουμε ουτε ισοπαλια. Αρα η λογικη λεει οτι αυτοι οι δυο πανε στο +9 και καπου τουλαχιστον η μια απο τις 4 θεσεις κλειδωνει αν δεχτουμε οτι η μια ομαδα θα κανει κοιλια. Η οποια κοιλια πρεπει να ειναι σαν το στομαχι του Ουγκο μιας και στο +9 (π.χ απο τη Ξανθη) πρεπει αυτη να κανει 3 ηττες και ενα Χ και εμεις να κανουμε ταυτοχρονα 4 νικες παραπανω απο οτι καναμε. ΧΛΩΜΟ ως αδυνατο λεει η λογικη.

Αντε και η μια ομαδα εφυγε μπροστα (λογικα ο νιονιος) αντε και τη δευτερη τη ψιλοφτανουμε (π.χ στους 3-4 ποντους) , αντε και ηρθε ο Ντιας και εβαλε 5 τριποντα. Ο ΠΑΟ θεωρω οτι θα παει καλυτερα στο Β γυρο, μιας και θα μαζεψει αυτο το καναβαλλο του Στραπατσονι. Ειναι ηδη πανω μας αρα παλι η λογικη λεει οτι θα μεινει εκει-hence παει και η τριτη θεση στα play off.

Μας μενει η τεταρτη – και τελευταια- θεση που ειμαστε εμεις, ο ΜΠΑΟΚ και το ΠΑΣ. Αυριο εχει ΠΑΣ-νιονιος, Ξανθη-Ηρα και ΜΠΑΟΚ-κομποτιακος. Λογικα Ξανθη και ΜΠΑΟΚ καθαριζουν. Το ματς ειναι στο ΠΑΣ. Αν δε κερδισει ο νιονιος και αφου ουτε εμας μας βλεπω να κερδιζουμε, τοτε η ομαδα εχει προβλημα απο αυριο μιας και ζοριζουν τα λουρια βαθμολογικα. Τα οποια θα ζορισουν και αλλο στο ματς στη Ξανθη και φυσικα στο ματς με το Gay.

Με λιγα λογια η ΑΕΚ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ- στα επομενα 6 ματς θα παρει απο επτα ως 10 ποντους και αυτους με τη προυποθεση να παρεις Χ αυριο και νικη με τον ΗΡΑ τον Αστερα και τη Βεροια εκτος. Ξανθη και Gay ξεχνα τους.  Θα κανει ο Γουιλι 3 νικες σε 6 ματς? Η λογικη λεει οχι. Το ιδιο λεει και η προιστορια του με 2 στα 12. Πρεπει να τριπλασιασει τους ποντους του και αυτο με νικες εκτος, μαλλον ειναι προτιμοτερο να πονταρουμε στα ποσα σουβλακια σταματανε οι εγκυροι δημοσιογραφοι παρα αυτο. Που αμα κρινω απο τη σιλουεττα τους ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ οπως ειπε ΟΡΘΟΤΑΤΑ Ο ΤΙΜΟΥΡ.

Μπορει να βγαζει κακιουλα το Τιμουρ, μπορει να εκανε μπαχαλο την ομαδα και να μη κανει για την ΑΕΚ- την ωρα που μας κανει ο Γουιλι- μπορει να εχει 500 ασχημα. Αλλα αυτα που ειπε ειναι μια χαρα και ας μας πειραζουν. Το θεμα δεν ειναι αν μας ενοχλουν, το θεμα ειναι αν και που λεει ψεμματα η οχι. Η αληθεια συνηθως πειραζει και αυτο το εχουμε καταλαβει και εδω απο τους κατα καιρους ‘ανωνυμους’ που μπαινουν και σχολιαζουν στα γραπτα τα δικα μου και του Stevie. Που δεν ειναι τοσο ανωνυμοι οσο θελουν να νομιζουν.

Το ποδοσφαιρο ως αθλημα ειναι σχετικα απλο. Το ιδιο απλο ειναι να τρεξεις και τη αναλογη ποδοσφαιρικη εταιρεια πισω σου, απο τη στιγμη που εχεις αποφασισει τι θες να κανεις. Σε οποιαδηποτε εταιρεια αν αλλαζεις πλανο ανα διμηνο εισαι καταδικασμενος να αποτυχεις. Γιατι οταν κανεις κατι πρεπει πρωτον να το εχεις σκεφτει ΑΝ μπορει να δουλεψει, δευτερον να το στηριζεις αναλογα και τριτον να το διορθωνεις οταν βλεπεις προβλημα και οχι για να δειχνεις οτι κατι κανεις.

Για να τα κανουμε λιανα στο πρωτο σκεφτεσαι αν μπορεις να δωσεις τα κλειδια μιας ΑΕΚ σε ενα Δελλα, ενα Μανωλα, ενα Τιμουρ η ενα Γουιλι. ΔΕΝ μπορεις γιατι δεν μπορουν να τη σηκωσουν. Δε γινεται να ζητας απο ανθρωπους που ειναι περιορισμενων δυνατοτητων να σου κανουν πρωταθλητισμο. Αλλιως κανενα club στην Ευρωπη που θελει να πρωταγωνιστει δε θα πληρωνε δεκαδες εκκ για προπονητες, απλο ειναι.

Στο δευτερο οταν αποφασισεις να παρεις ενα Gus ενα Μοντανιε ενα Κλοπ, αποφασιζεις αναλογα να του δωσεις αυτα που θελει για να σου φερει το αποτελεσμα που του ζητας. Τι μιλαγατε με το Gus και γιατι κουβαλησατε τον Μοντανιε (τυχαια τα ονοματα) αφου ειτε δε ξερατε τι ζητανε, ειτε δε εισαστε διατεθειμενοι να τα παρεχετε?

Στο τριτο κοιτας να εχεις ενα ορθολογικο τροπο λειτουργιας και στην ομαδα και στη εταιρεια. Η ΑΕΚ αυτη τη στιγμη εχει 7 ατομα ΔΣ, 6 διευθυντες και δε ξερω και εγω ποσους παρατρεχαμενους. Συνολο 110 ατομα να τρεξει μια ΠΑΕ, που εχει να λειτουργησει μια ομαδα η οποια εχει οριακα εσοδα και δανειζεται ΗΔΗ για να βγει! Η κατασταση θυμιζει ελληνικο δημοσιο που για να παρεις ενα χαρτι θες 7 σφραγιδες και 12 υπογραφες. Στο δε αγωνιστικο- για να παρουμε το τελευταιο παραδειγμα- η ομαδα κανει μεταγραφη ενα υπερβαρο σερβο ο οποιος ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ (γιατι να ηξερε κιολας παει στα κομματια)  για να στειλει στο παγο ενα ταλαντουχο Ελληνα που ΗΔΗ ΕΧΕΙ, ενω δε κοιταει καν στις θεσεις που υπαρχει προβλημα να δει τι θα κανει.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ- ΟΛΑ ΟΜΩΣ- εχουν τα αποτελεσματα που αρχικα ανεφερα εκει που μετρανε, δηλαδη στο γηπεδο.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε μια εταιρεια παιζουν ρολο. Απο το ποσο σοβαρα ειναι τα στελεχη της στο top επιπεδο μεχρι τη καθαριστρια. Γιατι αμα ο υπαλληλος βλεπει οτι το αφεντικο εχει κανει μια συμβαση με μια καθαριστρια που δεν καθαριζει αλλα κοροιδευει, καταλαβαινει οτι τον παιρνει να κοροιδεψει και αυτος. Αν οι απο κατω βλεπουν τον απο πανω να πουλαει τρελλα, θα πουλανε τρελλα και αυτοι.

Αν ο -καθε- Μαιστο βλεπει να φερνουν το Μπαρμπαλια, καταλαβαινει οτι τον παιρνει να φερει τον Αινταρεβιτς και να κοροιδευει 1 μηνα με καποιον Ντιας. Λες και οταν ερθει ο Ντιας, θα παιρνει τη μπαλλα απο το Μπαρκα, θα περναει 11 και θα βαζει τριποντο.

Η ΑΕΚ ΩΣ ΕΧΕΙ, δεν μπαινει στα play off. ΑΝ μπει θα ειναι απο ‘αυτοκτονιες’ των αλλων και οχι απο δικη της ικανοτητα μιας και ειναι ανικανη και σαν ομαδα αλλα κυριως σαν οργανισμος. Οταν εχουν παρει στο ψιλο ακομη και οι δικοι μας τον ιδιοκτητη (δικαιως) και του εχουν γυρισει τη πλατη, οταν ο ‘προπονητης’ απλα περιμενει ποτε θα του πουν το ΣΟΥΤ, οταν μαζευεις χυλοπιττες απο ανυπαρκτους (γιατι αυτα μπορει να μη βγαινουν παραεξω αλλα οι παικτες μια χαρα τα μαθαινουν) οταν το ροστερ το εχει ριξει στη τρελλιτσα και ο ενας λεει μην ερθετε στο γηπεδο και ο αλλος λεει ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ, ριχνουμε το βαρος μας στο κυπελλο, τοτε απλα βλεπεις τη διαλυση σε ολα τα επιπεδα.

Η χρονια χαθηκε και για μενα το να μη μπεις στα play off ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ. Αυτο που ειναι το ασχημο ειναι να μη δειχνουν να εχουν καταλαβει τι εχει γινει. Θα το καταλαβουν στον ισολογισμο βεβαια, θα το καταλαβουν στα διαρκειας, θα το καταλαβουν στη παρουσια του κοσμου. Βλεπεις τα νουμερα, οσο και να τα αγνοεις, λενε παντα την αληθεια. Αμα με το καλημερα λοιπον τη δευτερη χρονια δανειστηκες 4εκκ, και μετα ξεκινησες να κουβαλας τον Λεσκοτ, η λογικη λεει οτι του χρονου δηλαδη τον Ιουνιο θα ξαναδανειστεις αλλα 4-5. Αμα ειναι να τη παμε στο -20 σε 3-4 χρονια μεγαλε αστα βραστα.

Οχι τιποτε αλλο αλλα μας εγραφε και αυτος ο στοκος η Βρεττακου οτι η εταιρεια εχει απογειωθει!Τοτε στις 1-4-2015 σχεδον πριν 2 χρονια που η απογειωμενη μας εγραφε οτι το γηπεδο ξεκολλησε… και οτι κανω κατα φαντασια οικονομικες αναλυσεις οταν εγραφα οτι η ιστορια της  Elite ειναι απλα ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ που την πεταξατε χωρις να εχετε ιδεα φυσικα ουτε περι τινος προκειται ουτε απο LSEG. Εδω δε μπορειτε να κανετε ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που τα κανει ο πρωτος λογιστης Γ ταξης, οπως να εχετε στον ισολογισμο το ιδιο ΜΚ με το καταστατικο. Θελετε και LSEG τρομαρα σας..

Πρωτη φορα βλεπω απογειωση με 6,500 κοσμο Μ.Ο, ξεκινημα δανεικων και ροστερ κατι χοντρομπαλλαδες που ειναι στην εκτη θεση με ενα προπονητη που δεν τον διωχνουμε γιατι ΟΥΔΕΙΣ δεχεται να ερθει εστω 4 μηνες να παρει μια 80αρα.

Τοσο ελκυστικη τη κανατε. WELL DONE.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to Play off 2017

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    2.10 δινουν την ΑΕΚ να νικησει αυριο, 3,10 την ισοπαλια οι Αγγλοι.
    Στην ομαδα δηλαδη που ο Αστερας εριξε 4 μολις προχθες, εμας μας δινουν 2,10 να νικησουμε…
    Αν ΑΥΤΟ δεν ειναι ξεφτιλα δε ξερω τι αλλο περιμενετε..

  2. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Ξανά και ξανά τα ίδια “λάθη”.
    Τώρα λέμε για τα λάθη του καλοκαιριού και σε κανα μήνα θα γράφουμε για τα λάθη του χειμώνα.
    Αλήθεια, το Μαϊστόροβιτς τον έφερε για να “οργανώσει” την ομάδα και να διορθώσει τις λάθος κινήσεις που έγιναν? Τότε η διόρθωση των λαθών θα έπρεπε να είχε αρχίσει διώχνοντας 3-4 παίκτες τουλάχιστον. Ο μόνος που αποχώρησε ήταν ο Πλατέλλας αφού βρήκε ομάδα για να συνεχίσει. Ούτε τον Αραβίδη που τους έκανε ρόμπες δεν έχουν ξεφορτωθεί ακόμα.
    Για μένα η αρπαχτή που έκανε με τον Αϊντάρεβιτς είναι κακό σημάδι. Δηλαδή η πρώτη κίνηση ως νέος ΤΔ ήταν να βολέψει τον χοντρό παίκτη που το καλοκαίρι τον είχε απορρίψει ο Ατρόμητος. Και φυσικά τον βόλεψε επειδή τον είχε πελάτη όταν έκανε το μάνατζερ ενα φεγγάρι. Μπορεί να σταθεί στην ΑΕΚ αυτός ο παίκτης που δεν έκανε για τον Ατρόμητο? οι ίδιοι οι μάνατζέρς του έγραφαν πως είναι “για μικρομεσαίες ομάδες”.
    Και ο Μπάγεβιτς που υποτίθεται πως είναι εκεί για να “ελέγχει”, απ’το καλοκαίρι δεν έχει σταματήσει ούτε μια περίπτωση απ’τα σαπάκια που υπέγραψαν στην ΑΕΚ.
    Η μισή ομάδα αποτελείται απο πρώην ποδοσφαιριστές με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό χωρίς προετοιμασία, και άλλους με +10 κιλά επιπλέον.
    Πώς γίνεται να υπογράφουν συμβόλαια στην ΑΕΚ όλοι αυτοί? Ούτε ερασιτεχνικό σωματείο δε θα τους φορτωνόταν.
    Πληρώνει συμβόλαια σε τουρίστες, δε μπορεί να πουλήσει κανέναν, οι παίκτες που πέρυσι απέκτησαν μια υπεραξία, φέτος δεν αξίζουν ούτε το 1/3..
    Ακόμα και αν κάθε μήνα πιάνει το τζόκερ και παίρνεις 5 εκατ. δε σώζεσαι, οχι με αυτό το μπάχαλο.
    Ο Μελισσανίδης δε βλέπει πως τον κοροϊδεύουν? δε βλέπει τι σάπιους του φόρτωσαν και πληρώνει? 400 ο Αλμέιδα, 350-400 ο Τσιγκρίνσκι, 350-400 ο Λέσκοτ (δεν ξέρω πόσα πήρε για να φύγει), 200-250 ο Αϊντάρεβιτς, 250-300 ο Λάζαρος, 500 ο Πατίτο και πάει λέγοντας.. και παρακαλάμε μην τραυματιστεί ο .. Πέκχαρτ (!)
    Αμα τους μαζέψεις όλους αυτούς σου κάνουν 2-3 αξιοπρεπή συμβόλαια.
    Απο πωλήσεις μηδέν. Αν δεν πίεζε ο Μπαρμπόσα για μεταγραφή, ακόμα εδω θα τον είχες και αυτόν.Η ομάδα μόνο πληρώνει συμβόλαια και στο τέλος τους αποζημιώνει για να φύγουν.
    Έτσι κάθε χρόνο θα μπαίνεις μέσα. Δώσε και μένα μπάρμπα.
    Και πάλι ομάδα δεν έχεις.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Αυτο που θελετε να κανετε στη ΠΑΕ (ταχα μου) δε γινεται ουτε στα εργα. Προπονητης που θα συμφωνησει τωρα, αλλα δεν θα ερθει αμεσα και θα τα ξαναπειτε το καλοκαιρι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αυτο μονο εσεις μπορουσατε να το σκεφτειτε.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ για 3 λογους:

    Πρωτον: Εισαστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ. Αυτο ειναι πολυ ευκολο να το δει ο καθενας αρκει να δει τι ειπαν και πως εφυγαν οι 2-3 τελευταιοι. Ο Gus και o Timour που τον εχετε αφησει να σας ΔΙΑΣΥΡΕΙ και επι προσωπικου πλεον οπου βρεθει και οπου σταθει επειδη δεν τιματε τις υπογραφες σας.

    Δευτερον: Ο καθενας μπορει να δει με μια απλη ερευνα το κοστος του ροστερ αλλα και την πολιτικη να περνετε τζαμπατζηδες και ελευθερους απο τα πανερια. Ειναι λιγο δυσκολο π.χ να πεισεις καποιον (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟ) οτι ξαφνικα θα γινεις large και απο εκει που παζαρευεις ΤΣΑΜΠΑ ενα τυπο απο τη Μαλαισια, θα δωσεις 10εκκ ευρω το καλοκαιρι. Αυτα μια χαρα τα πουλαει στα προβατα το ΣΟΥΒΛΑΚΟ ΔΙΔΥΜΟ αλλα μεχρι εκει.

    Τριτον: Σοβαρος προπονητης στο μπιρι μπιρι απο τα fax και τα skype ΔΕΝ κλεινει. Γιατι ας πουμε ως πρωτη εντυπωση δειχνεις ποσο ΤΣΙΠΗΣ εισαι.

    Γι αυτο αλλωστε και φαγατε και αλλη πορτα ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΟ, την ωρα που ανακαλυπτετε νεα εργασιακα μοντελλα. Εχετε μεινει στο 1962 που θα ταξετε καθρεπτακια και ο αλλος θα ερθει? ΝΑΙ αμα ειναι κανα λαμογιο να κανει αρπαχτη μπορει. Αλλα ουτε αυτη δεν πηρωνετε πλεον και εχει βουηξει η πιατσα..

  4. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Ο Μελισσανίδης τους διευθυντές του απο το Skype τους προσλαμβάνει?

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Το μεγαλύτερο λάθος του Μελησσάνιδη ηταν ή πώληση στον Τροχανά.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Πλακα κανεις ετσι? ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ο Μελ..(μαζι με αλλες 2 δουλειες που δεν ειναι επι του παροντος) οχι τοσο οικονομικα οσο καθορισε τη πορεια του. Αν ειχε μεινει στη μπαλλα, θα ηταν αλλος ενας Γιδοπουλος.

  7. Ο/Η Savvi λέει:

    Δεν λέω ότι δεν έπρεπε να πουλήσει αλλά εστιάζω σε ποιόν πούλησε.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στις δουλειές αμα εχεις ROI X10 που είχε εκείνη τη στιγμη οχι απλα πουλάς αλλα πουλάς με κορδέλα.
    Παντελώς αδιάφορο ειναι τι θα κανει ο αγοραστής απο τη στιγμη που πληρώνεσαι as agreed.
    Δουλεια και συναίσθημα δεν υπαρχει, στο εμπόριο δεν υπαρχει τίποτα παρα μονο το ταμείο.

  9. Ο/Η Κώστας λέει:

    Εμείς αύριο με τον αιώνιο δεν μας βλέπω τουλάχιστον να χάνουμε. Αν και γενικά έχουμε άσχημη παράδοση εντός, θεωρώ πως θα να νικήσουμε. Αλλά στο τέλος της χρονιάς δεν μας βλέπω play off. Επίσης βλέπω πως κάπου θα σπάσει και η άλλη η “Λέστερ” η Ξάνθη και θα ξεφουσκώσει. Αν και δύσκολα πιστεύω πως θα μπείτε στο τέλος. Όλο και κάπου θα σπάνε και οι άλλοι. Τον ΠΑΟΚ βλέπω να ανεβαίνει. Βέβαια, με αυτήν την εικόνα η ΑΕΚ δεν είναι για πουθενά, αλλά τι στο καλό δεν θα πιάσει και αυτή κανα σερί;

  10. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Έλα όμως που μέχρι στιγμής σπάει μόνο η ΑΕΚ και δε μπορεί να εκμεταλλευτεί τις ήττες των άλλων..

  11. Ο/Η Koreas λέει:

    Δηλαδή και να μπει η ΑΕΚ στα play off τι θα αλλάξει;………..θα συγκινηθεί ο μελ και θα χορέψει κανένα ποντιακό χώρο ή θα γονατίσει η ποδοσφαιρική Ευρώπη από την μεγάλη επιτυχία…;

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε θα μπει. Ουτε η αεκ θα γινει μπαρτσα ουτε 5 ομαδες θα κατσουν να χανουν σερι για να τους περασεις.
    με 45 ποντακια δε μπαινεις
    η μαλλον μπαινεις οσο μπηκε η αεκ στο χρηματιστηριο του λονδινου..
    θελουνε και λονδινο τραμαρα τους!!!!

  13. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Πολύ ησυχία πάντως στην ΠΑΕ.
    Ή ο Μελισσανίδης την κοπάνησε και ακόμα δε μας το’χουν πει, ή είναι λίγο πριν την έκρηξη. Η ομάδα είναι εντελώς παρατημένη απο κάθε άποψη

  14. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Δημήτρη έχεις καταλάβει που το πάει; Ποιος είναι ο σκοπός του, τι θέλει να κάνει; Διότι το πράγμα πάει απο το κακό στο χειρότερο. Γιατι μπήκε στην ομάδα το 13; Εαν δεν είχε σκοπό να βάλει ένα σεβαστό ποσό (τουλάχιστον στην αρχή) για να φέρει τους κατάλληλους ανθρώπους, τότε τι περίμενε; Δεν τον έχω για τόσο αδαή, να πίστευε οτι στο τζάμπα, με Δέλλα, Μιλοβάνοβιτς και τα ψέμματα τύπου Κρισάντους, Αρθο κτλ οτι θα φτιάξει ομάδα. Εαν είχε σκοπό εξαρχής να μην βάλει ΛΕΦΤΑ, αλλα ΛΕΦΤΑ όχι μαλακίες, τότε εξαρχής γνώριζε οτι αργά ή γρήγορα θα πέσουν σφαλιάρες και κράξιμο. Τι ήθελε δηλαδή, σε αυτη την ηλικία να τον βρίζουν και να τον χλευάζουν ; Ας μην έμπαινε. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω εγώ, είναι οτι τα βρήκε σκούρα με το χοντρό. Περίμενε οτι θα τον τελειώσει και θα παίξει μόνος του. Αυτό δε συνέβη και εχουμε αυτά που έχουμε. Ποια η άποψη σας Στηβεν και Δημήτρη;

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ J.Patikas
    Δημητρη ειναι πολλα. Τη πατησε γιατι αλλα περιμενε και αλλα εγιναν σε πολλα θεματα που δε λεγωνται . Και δε μιλαω για την ομαδα μονο, αλλα σε θεματα που εδειξε και ο ιδιος μια πρωτοφανη αφελεια. Την οποια πληρωνει τωρα ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ να κανει αλλιως. Μονο χαζος δεν ειναι, απλα περιμενε αλλα πραγματα πιστευω με αλλα χρονοδιαγραμματα. Η ομαδα ειναι το μονο ευκολο και ισως και το πιο φθηνο ως ροστερ.
    Οπως εχω ξαναπει ομαδες γινωνται μεσα σε 2 χρονια και δε θελει και τιποτε τρελλες κινησεις.
    ΔΕΝ μπορω να γραψω δημοσια, θα τα πουμε.
    Θελω να μιλησουμε για κατι αλλο στειλε μου ενα mail η παρε με ενα τηλ- δεν εχω τα δικα σου

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Πιστευω οτι με λιγη προσπαθεια συγκεντρωση και αμα συνεχισουμε τη σκληρη δουλεια που λεει και ο Γουιλι θα ξεφυγουμε απο τη ζωνη του υποβιβασμου. Αν και ποτε δε ξερεις..ειναι μακρυς ο Β γυρος.

    ΥΓ Οι αλλαγες ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Αμα ΘΕΣ να χασεις το κεντρο ΑΥΤΑ δε τα κανεις

    ΥΓ Η Ανταλιασπορ απο τοτε που εφυγε η προπονηταρα σκαρφαλωσε 7η απο τελευταια..

  17. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Μπορεις να τα παρεις απο τον Στηβεν. Διαφορετικα θα μιλησω αυριο εγω μαζι του και θα σε παρω.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    ok