Από την Ν.Υ. με αγάπη

 

Το παραπάνω βίντεο, είναι από  μηνιαία εκπομπή  των μελών του club της ΑΕΚ στην Νέα Υόρκη,από την New Greek t.v.

Ο εξ  αριστερών μορφονιός με το δεμένο χέρι  ονόματι Παύλος Στεφανίδης  είναι γιος ενός εκ των εδώ τακτικών σχολιαστών μας. Φυσικά μας διαβάζει και μας σχολιάζει και ο ίδιος από ΗΠΑ όπως και αρκετοί άλλοι φαντάζομαι.

Το ζητούμενο όμως είναι άλλο. Ο λόγος κυρίως που αποφάσισα να αναρτήσω το εν λόγω βίντεο,είναι για να δούμε όλοι μαζί – οι εντός Ελλάδας διαμαρτυρόμενοι- αλλά κυρίως να καταδειχθεί προς του διοικούντες την ΠΑΕ, πως οι  άβολες για εκείνους απόψεις και θέσεις που έχουμε εμεις εδώ, δεν απέχουν και πολύ από την άποψη και την ιδέα που έχουν αποκομήσει για αυτούς (τους διοικούντες) και ο κόσμος που ζει στο εξωτερικό. Και μάλιστα νεαρής ηλικίας, δηλαδή όχι απλά “απογοητευμένοι τιγρολάγνοι” ούτε  “γκριζομάλλιδες Μπαγεβιτσομάχοι”.

Μιλάνε για την “επιλογή” Χιμένεθ, για  τις προηγούμενες “επιλογές” στον πάγκο, για  τις μετεγγραφές και τον τρόπο μετον οποίο γίνονται, την έλειψη πλάνου και σχεδιασμού, την έλειψη χρημάτων και την “φτώχια” που μας δέρνει,ελπίζοντας πως από τα απανωτά “στραπάτσα” και χαστούκια, οι διοικούντες θα συνέλθουν και θα ξεκινήσουν επιτέλους να ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα.

Νεαροί, καθαροί άνθρωποι που δεν αισθάνονται και τόσο ως “πελάτες” με την ΑΕΚ, και ούτε την βλέπουν κυρίως ως “εταιρεία”- της οποίας “ιδιοκτήτης” φέρεται να είναι κάποιος που δεν έχει ούτε μία μετοχή.  Παιδιά που βλέπουν τα  απλά και προφανή,τα οποία γράφουμε,υπογραμίζουμε και τονίζουμε με κάθε τρόπο και εμείς από εδώ.

Θα μου πεις “και τί έγινε”; Τϊποτα δεν έγινε. Οτι θέλει ας γίνει. Αλλωστε οι διοικούντες γνωρίζουν καλύτερα από έμας και αποκτούν πείρα-με το αζημείωτο- μέρα με τη μέρα και προφανώς θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα αποφασίσουν να ασχοληθούν κανονικά με την εταιρεία τους την οποία δεν την “τρέχουν”  επιτυχημένα ούτε  ως ΑΕΚτζίδες αλλά και ούτε ως επιχειρηματίες.

“μέσα” είναι η ΑΕΚ και ως Α.Ε και ως ποδοσφαιρικό μέγεθος. Το μόνο που δεν έχει χρεωκοπήσει,-ακόμα- είναι η αγάπη  παιδιών όπως αυτά  που-  δυστυχώς-όπως μας λένε- “δεν έχουν τόσα λεφτά να δώσουν στην ΑΕΚ για να κάνει μια μεταγγραφή της προκοπής, να πάρει έναν προπονητή  της προκοπής,για να κάνει μια ομάδα της προκοπής, αφού ο “ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ” (επιτέλους έμαθε το μάθημά του ο Κετσετζόγλου και δεν τον “καρφώνει” ως ” ο πρόεδρος της ΑΕΚ” ) αυτός ο προκομένος άνθρωπος στα γεράματα  προέκυψε τελείως ανεπρόκοπος για  την ΑΕΚ.

Ορεβουάρ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

3 Responses to Από την Ν.Υ. με αγάπη

  1. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Ναί Ναί..δεν την «τρέχουν» επιτυχημένα ούτε ως ΑΕΚτζίδες αλλά και ούτε ως επιχειρηματίες.

  2. Ο/Η Τυχερός Λουκ λέει:

    Ευχαριστούμε θερμά το blog για την προβολή!

    Εδώ στην ξενιτιά υπάρχουν πολλοί ΑΕΚτζήδες που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την βλέπουν να πηγαίνει ψηλά. Σαν και εσάς εδώ στο blog, δεν βγάζουμε λεφτά από την ΑΕΚ οπότε λέμε αυτά που βλεπουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο…

    Κανείς δεν είναι τέλειος ή αλάθητος αλλά εγώ αισθάνομαι προσβεβλημένος όταν η ομάδα μου (η δοιήκηση που την εκπροσωπεί) με ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ! Αλλά σαν τους πολιτικούς γίνανε και αυτοί και αν δεν αλλάξουν ρότα θα πάρουν ότι τους αξίζει… Φταίνε βέβαια και τα οπαδικά ΜΜΕ που μας πουλάνε σανό αλλά ευτυχώς μάτια έχουμε.

    Μακάρι να τα δουνε και στην διοίκηση αυτά, κόσμος άλλωστε που αγαπάει την ομάδα υτάρχει και θα ανταποδώσει!

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “Τυχέρό Λουκ”: Αυτό θέλουμε όλοι μας.Ο καθένας μας βέβαια το εκφράζει με τον δικό του τρόπο.
    Ο “εγγυητής”-που παραδέχθηκε λάθη και υποσχέθηκε νέα…ε συγνώμη,ορθότερες επιλογές, αποφάσησε μεσούσης της περιόδου,να πάρει τα “γκέμια” και φέρνοντας έναν λιγότερο χειρότερο προπονητή από τους τελευταίους που πέρασαν και κάνοντας μερικές μετεγγραφές των οποίων την χρησιμότητα θα διαπιστώσουμε προσεχώς,προσδοκά να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα στον κόσμο (το οποίο έχει προσωπικές αιχμές).
    Ο οποίος “εγγυητής” προσδιόρησε-επιτέλους- και τους στόχους της ομάδας: “κύπελο και έξοδο στο C.L.”. Αφού δηλαδή η βάρκα δεν ταξίδεψε βαθιά για καλή ψαριά,όπως ΟΛΟΙ ψιλοφοβόντουσαν-κατάκατσε στα ρηχά και είπε να πιάσει κανένα χταπόδι.
    Καλό είναι κι αυτό. Λιαστό κυρίως.
    Ελπίζουμε του χρόνου να βρουν το θάρρος -αλλά και τις προυποθέσεις- ώστε ΠΡΟ της έναρξης του πρωταθλήματος να πουν το αυτονόητο,το οποίο έλεγε ακόμα και ο Μαύρος με τα πιτσιρίκια (έστω και αν τότε οι πιθανότητες ήταν εξαιρετικά περιορισμένες) “Πάμε για το πρωτάθλημα” να πουν. Επιτέλους δηλαδή να ξαναβρεθεί στον κανονικό της δρόμο η ΑΕΚ και να αγωνίζεται για την πρώτη θέση και ως καλύτερη και όχι να κυνηγά την ουρά του Ολυμπιακού και να τρώει από τα “αποφάγια” που πετάει.
    Δεν είναι ΑΕΚ του Μελισσανίδη αυτή και δεν είναι Μελισσανίδης για την ΑΕΚ αυτός.
    Ελπίζω,ελπίζουμε δηλαδή-μετά και την δεύτερη χαμένη χρονιά στην Α κατηγορία,συν τις προηγούμενες εντελώς χαμένες χρονιές στις πιο κάτω κατηγορίες- να έχουν χωνέψει εκεί στην ΠΑΕ και κυρίως ο “εγγυητής” της, πως με πορδές μπορείς να κάνεις περιουσία,αλλά αυγά δεν βάφεις.