ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ

Γραφειο και τρεξιμο μετα το ΣΚ, που μας βγηκε σε καλο. Με το ματς στις 19:30 που ακομη και εντος να ηταν, σιγα μη τρεχαμε να δουμε το Μανταλο στο ΟΑΚΑ. Με το νιονιο να ‘κυνηγα’ το πρωταθλημα- το αλλο με το Τοτο το ξερετε φανταζωμαι- δηλαδη τον Δαρρα τον πρωην γιατρο του ΟΣΦΠ (το λεγωμενο και χασαπη του Ρεντη, με την επικη ατακα: σηκω ερχεται ο Δαρρας, για οποιον παικτη χτυπουσε και επεφτε στο χορτο)  που οταν δε του πληρωνει μισα μισα ο Gay τον προπονητη, του ‘αγοραζει’ και τους αφηνει ‘δανεικους’ οτι μπορει. Οχι απλα τους αφηνει αλλα ενιοτε δεν τους παιρνει καν στο ροστερ του. Αυτα για οποιον εχει ακομη σκονη στα ματια απο τη ‘νικη’ του νιονιου πριν 15 μερες στο ταψι. ΑΥΤΟΝ τον Gay, οποιαδηποτε ομαδα που παιζει στοιχειωδες ποδοσφαιρο τον εχει και μαλιστα ευκολα. Δεν ειναι τυχαιες αλλωστε ουτε οι συνεχεις ηττες, ουτε το 1 στα 6 με ‘ευρωπαικες’ ομαδες τεταρτης ταχυτητας εντος, ουτε οι απωλειες δεξια και αριστερα απο την αρχη της χρονιας ακομη και απο τον 1,57 με 8ποντο τακουνι υπερασπιστη της νομιμοτητας.

Με την ΑΕΚ να κανει την ‘εκπληξη’ και να εχει στην αποστολη της τον Αραβιδη… που μας ελεγαν οτι ο Μαιστο τον ειχε ειδοποιησει οτι δεν υπολογιζεται. Τωρα πως δεν υπολογιζεις εναν υπαλληλο σε μια εταιρεια αλλα τον κρατας επι μηνες, αυτο μπορει να μας το πει ο λαμπατερ-Ντανιελ που κανει τον διακοσμητικο εκει μεσα, η ακομη και οι πιο πανω του, που αναλογα δεν υπολογιζαν τον αντικατασταστη του Ντιντακ- αυτον που επαιξε κατι δεκαλεπτα- και δεν κρατηθηκαν 7 ματς μεχρι να τον διωξουν. Οπως βεβαια δεν κρατηθηκαν περσυ τετοιο καιρο και ετρεχαν μεσα στη νυχτα στα ξενοδοχεια να απολυσουν τον Gus, μιας και αμα περιμεναν την επομενη το πρωι θα εχανε η ομας την ‘αυτοσυγκεντρωση’ της. Ειναι βεβαιως ενα σοβαρο θεμα η ακρατεια μετα απο καποια ηλικια. Προφανως με τον Ντιαζ για 7 ματς ειχαμε προβλημα, λες και τον ειδαμε 8 μηνες τωρα και μας χαλασε ο 1,5 που εμεινε μεχρι το τελος, ενω ο ‘δεν σε υπολογιζω’ Αραβιδης δεν μας δημιουργει τελικα τοσο μεγαλο θεμα οσο μας ελεγαν τα δημοσιογραφακια του εικοσαρικου. Απο τη πρωτη στιγμη βεβαιως εχω πει οτι ο Αραβιδης ΔΕΝ θα φυγει Ιανουαριο. Αποστολη αρχικα, καμμια αλλαγη αναγκης σε δευτερο σταδιο και rotation-βασικος θα παει το θεμα. Μη δουμε και καμμια ανανεωση απο τον ‘μετανιωμενο’ που θα αποτελει και μια ενωτικη λυση, προς ‘οφελος’ της ομαδος παντα. Η μηπως της κλικας? Γιατι εχει καμμια διαφορα?

Σε νορμαλ κατασταση πολυ αμφιβαλω αν καθομουν να δω σουπερ-λιγδα μιας και μια χαρα ματς ειδαμε με τον αναλογο πεμπτο-τριτο της premier χωρις να κουβαλαμε μονιμα κολυρια. Επειδη ομως ο Stevie λειπει, μου ειπε να γραψω εγω το post για να υπαρχει μια συνεχεια στο χωρο.

7,000 πανιωνιοι εμφανιστηκαν ξαφνικα- οταν εχουν μεσο ορο 1500 και με το Gay ειχαν παει 3100 – το ματς ξεκινησε με το γνωστο πλεον 4-2-3-1 και τον αξονα φορτωμενο, σωστα διαβασμενος ο κλοουν, γεμισε κοσμο το χωρο για να μπλοκαρει το τροπο παιχνιδιου του νιονιου. Ο νιονιος στο 5λεπτο τραβηχτηκε αναγκαστικα πισω, και ο κλοουν εκανε το κολπο του Gus: ο Νο 3 του κεντρου Γιοχανσον να ανεβαινει για να κανει παρεα στον Αραουχο, βαζωντας πιεση αλλα και ενα ψηλο κορμι στη περιοχη. Που δε χρειαστηκε υψος μιας και οι 3 καλες στιγμες- 2 οι καλυτερες- εγιναν με τη μπαλλα κατω και διωξιμο λιγο πριν γινει γκολ. Σωστο στησιμο λοιπον στη λογικη οτι πρωτα κοιταμε να μη χασουμε το ματς και μετα να πιεσουμε να σκοραρουμε. Ο Σιμοες στο κεντρο ειναι μεσα σε ολες τις φασεις, κανεις δε ξερει τι ακριβως κανει ο χοντρος εκτος απο το να περιφερεται στο χωρο ατακτως ειρημενος.

Ερχεται η φαση του 37 και σου δειχνει τι παθαινεις αμα δινεις 5 φραγκα σωστα και δε πας για λαχεια-λαβρακια και αλλα ομορφα να γεμιζουν στηλες το καλοκαιρι οι φυλλαδες. Ωραια πιεση κλεψιμο και γκολ απο τον Αραουχο που αμα ηταν εκει ο Πεκχαρτ ακομη θα τη ψαχναμε στα στενα της Ν.Σμυρνης. Οπως βεβαια ερχεται και η φαση του 42 που σου δειχνει τι πας να παθεις αφου παιζεις με τον Λαμπροπουλο ακομη CB που δεν εχει μαθει να ακουει το τερμα που ΦΩΝΑΖΕΙ οτι βγαινει. ΟΡΘΑ πεφτει κλωτσια στους νιονιους που την ειδαν ξαφνικα ομαδα και μεχρι και ο Φουντας κανει τσαμπουκαδες. Καλο πρωτο ημιχρονο με την ομαδα να κραταει γραμμες, να πιεζει τις μπαλλες και να μην αφηνει το νιονιο να κανει ουσιαστικα τελικη. Φυσικα δεν υπαρχει Λαζαρος παρα μονο να κανει το καμποσο στο πλαι, η ομαδα ορθα παει απο τον αξονα και απο εκει εκανε και τις φασεις και το γκολ.

Περιμεναμε λοιπον, και με το σκορ υπερ μας, τη λογικη στο Β. Δηλαδη να συνεχισεις να παιζεις ετσι εχωντας αυτη την ισχνη κατοχη και περνωντας η ωρα, με το ανοιγμα του αντιπαλου, να βρεις χωρους να τον τελειωσεις.

Φευ.. Ειπαμε να γυρισετε λιγο να δωσετε χωρο, οχι να κατεβει ολη η ομαδα 15-20 μετρα πισω, ουτε να παιζουμε φτου ξελεφτερια και να πεταμε τη μπαλλα οπου παει. Επιθετικος ειναι ο Αραουχο οχι κυνηγοσκυλο. Τρως τη φαση με τον Ντιντακ να μη μπορει να πετυχει οχι μπαλλα αλλα ουτε καν παικτη και να το 1-1. Γι αυτο αλλωστε 4 χρονια ψαχνουμε μπακ και ολο παιρνουμε-διωχνουμε και ολο με τον Ντιντακ ειμαστε.  Αληθεια αυτον τον Βινισιους που εχει να παιξει ενα χρονο μπαλλα για ποτε τον κοβετε να ειναι ‘ετοιμος’? Θα προλαβει φετος? Οπως βεβαια και με το Κολοβετσιο που χαζευε τη μπαλλα στους αιθερες! Κακη αμυντικη λειτουργια να τρως γκολ οχι σε κοντρα αλλα σε κανονικη επιθεση και να ειναι ενας με εναν σε μια σεντρα στο πουθενα. Συνεχιζουμε να παιζουμε με 9 μιας και ουτε Λαζαρος υπαρχει (ποτε δεν υπηρξε) ουτε φυσικα αυτο το ανεκδοτο εκ Σουηδιας. Με μιση ωρα μπαλλα περιμενουμε να δουμε αντιδραση απο τον κλοουν. Πια ειναι αυτη? Αστεια: ο κολοβετσιος (αυτο και αν ειναι ονειρο) να κανει κατι σαν εξτρεμ κατι σα μπακ, ο Ουγκο κεντρο και ο Αραουχο να τραβιεται απο πισω του. Τωρα απο ποιον θα παρουν τη μπαλλα ειναι μια σκεψη βαθια στο μυαλο του κλοουν που δε μπορω να ανακαλυψω.

Η ομαδα παιρνει μετρα, βγαζει ενα εξτρα παικτη μπροστα αλλα εχει και ενα Μανταλο που πλεον ειναι επισημο. Το παιδι δε μπορει να κανει πασα στα 3 μετρα, χτυπαει κορνερ και η μπαλλα δε φτανει καν στο πρωτο δοκαρι. Κλωτσια η μπαλλα οπου παει και πλεον γινεται διαγωνισμος: οποιος αλλαξει τριτη πασα εχει bonus απο το προεδρο. Κακιστο ματς με μονο χαρακτηριστικο οτι ολοι κυνηγανε ολους και κοιτανε οχι να παιξουν μπαλλα αλλα να μη παιξει ο αλλος. Η ομαδα παιζει πλεον επισημα συστημα τουρλουμπουκι και οι 2 δειχνουν να βολευωνται με το Χ και αμα μας κατσει τιποτε εκατσε. Το δε τουρλουμουκι επιβραβευεται με την εισοδο του τιμιου πιου στο 83. Οχι του Γαλανοπουλου να εχουμε μια τυπικη ομαδα, αλλα του Πιου να κανει παρεα στον Ουγκο:παντα τα ξυλαγκουρα πανε ζευγαρι.

Ενα παιχνιδι δικο μας με μια κακη ομαδα σημερα που δεν εκανε τιποτε, το εδωσε ο κλοουν στο παγκο χωρις λογο. Αψυχολογητες αλλαγες, ποδοσφαιρο γειτονιας. Οπως ειπα και πιο πανω οτι πληρωνεις παιρνεις. Μπορει οχι αμεσα αλλα στο τελος ειναι σιγουρο.

Η θλαση του 3 Αδελφια απλα με ξεπερναει. Τον εχω ικανο να παθει τραβηγμα και στο ταβλι σηκωνωντας και οχι ριχνωντας τα ζαρια.

Η ομαδα παραμενει εκτη και παει Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ οπως τα εχω πει βαθμολογικα εδω και 2 μηνες. Εχω πιασει -με εξαιρεση τον Ηρακλη που αφελως το ειχα σημειωμενο διπλο- σχεδον ολα τα αποτελεσματα μιας και ειναι απολυτα προβλεψιμο και το προγραμμα και η αποδοση. Δηλαδη δεν μπαινεις play-ωχ μιας και οι αγωνες περνανε και εσυ μενεις κολλημενος εκτος και ανετα μαλιστα.

Επτα ματς εμειναν και η λογικη λεει οτι αν δε κερδισεις το ΜΠΑΟΚ η σεμνη τελετη κατα 90% εχει λαβει τελος. Η μονη επιφυλαξη ειναι οι ομορφιες του ποδοσφαιρου που εχουμε παντα στα τελευταια ματς και μονο απο εκει υπαρχει η ‘ελπιδα’. Τωρα τι διαφορα θα εχει το να μπεις η οχι μη με ρωτατε. Καλυτερα να μας πουν εκει στη διοικουσα.

Buonanotte (οχι το δεκαρι)

Stevie με αυτα που ειπαμε φερε και κανα κολυριο: συσκευασια λιτρου μονο.

ΥΓ Στις 22 Φεβρουαριου εγραφα για το Βαγγελα: Επισης μας ειπε οτι στηριζει την ομαδα και το Μπεντο. Οχι εμπιστευεται αλλα στηριζει. Μεγαλη η διαφορα που την εχει μαθει απο το Κροκους. Που οποτε στηριζε καποιον αυτος ηταν παρελθον στο δεκαημερο..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

84 Responses to ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Αφιερωμενο στο ρεπορτερ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Καισαρη. ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ. Αιντε να γλειψετε κ αλλο το Βαγγελα τωρα, παντα υπαρχει το επομενο εικοσαρικο, αλλωστε ο Μπεντο ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕ για αποψιλωση του ροστερ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. Κατι πρεπει να ταισουμε τα προβατα μετα απο 3 ηττες και μηδεν γκολ.

    Κυριάκου Κυριάκος:

    Για τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη: Η πραγματικότητα είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης αναγκάστηκε να κάνει τις δηλώσεις γιατί είχαμε συζητήσει για τα δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί για τις σχέσεις του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για αυτό το λόγο ξεκαθάρισε πως είναι μόνος του με βάση τις αρχές του.

    Μίλαγε για συμμαχία πάνω σε αρχές και πρόσωπα. Δεν υπάρχει κάποια συμμαχία – συμφωνία και αποκατάσταση των σχέσεων του με τον Μαρινάκη. Αν από την πλευρά τους, μείωσαν τις υποτιμητικές δηλώσεις για τον κύριο Σαββίδη, δεν αποδεικνύει πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση του Ιβάν Σαββίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

    Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τη διαιτησία:

    Εχουν προσωπική σχέση με τον κύριο Μελισσανίδη και το έχουν εκφράσει και οι δύο. Το παράπονο του Σαββίδη είναι από πέρσι, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κόστος. Από πέρσι μέχρι φέτος υπάρχει μεγάλη διαφορά, όχι όμως ακόμη τελειότητα. Είμαστε στην αρχή της διαδρομής και έχουμε μια κατεύθυνση της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου που είναι σε καλό δρόμο.

    Μπορώ να μιλήσω για τον Ιβάν Σαββίδη ως πρόεδρο του ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης θέλει ο πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη για αυτό και είπε το δικό μας.
    Προσπαθεί να υποστηρίξει ηθικά και με τη βαρύτητα του ΠΑΟΚ τον Βαγγέλη Γραμμένο, έχω την εντύπωση πως το ίδιο θέλει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ιδανικό για τον Ιβάν Σαββίδη είναι ο κύριος Γραμμένος να είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ και αυτό σημαίνει ευρεία συναίνεση.

    Είναι η υπαρκτή μια συμφωνία – συμμαχία με τον Μελισσανίδη. Ο Ιβάν Σαββίδης επιμένει σε νέα – φρέσκα πρόσωπα και άφθαρτα για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου για τις διοικήσεις της ΕΠΟ.

    Για τις χθεσινές δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη:

    Δεν χρειάζονται περισσότερο ερμηνεία. Ήταν ξεκάθαρες δηλώσεις! Ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει με προσωπικό κόστος του Σαββίδη αλλά και της ομάδας να έχει μια στρατηγική και ξεκάθαρη θέση για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η μεγάλη προίκα του ΠΑΟΚ για την επόμενη μέρα.

    Υπάρχουν εκ του πονηρού δημοσίευμα με σκοπό την εικόνα και την φθορά του κυρίου Σαββίδη. Αυτά συζήτησε και βγήκε να μιλήσει. Δεν γίνονται συμμαχίες και συμφωνίες που δεν μπορούν να υπάρξουν. Αυτό μόνο κακό κάνουν στη στρατηγική που έχει ο ΠΑΟΚ.

  2. Ο/Η mporat λέει:

    Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πως αν έληγαν τα ματς λέει στο 1ο ημίχρονο, θα ήμασταν πρώτοι στη βαθμολογία. Πόσα λέει άραγε αυτό για την προετοιμασία και τη φυσική κατάσταση της ομάδας; Ξέρουμε όλοι.
    Ελπίζω πάντως πως καταλαβαίνει μέχρι κι ο παραδόπιστος Μελισσανίδης πως πλέον μόνο τα λεφτά κάνουν τη διαφορά στο ποδόσφαιρο, λέγε με Αραούχο, κι όχι τα στοιχήματα και οι βετεράνοι συνταξιούχοι. Για το Μάνταλο τα λόγια περιττεύουν πλέον, όπως και για το Χιμένεθ που δεν θέλω να τον δω να μένει μετά το πρωτάθλημα, πρέπει να σοβαρευτούμε κάποτε.
    Νομίζω πως δεν καιγόμαστε και τόσο να μπούμε πλέι οφ ως 5οι, ίσως ελπίζουμε πάλι στο κύπελλο, ίσως περιμένουμε τη μη αδειοδότηση ενός εκ των νιόνιου και βάζελου;

  3. Ο/Η πατρινος λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη και καλώς όρισες.Ηθελα να σε ρωτήσω αν αυτά που έχεις γράψει για το γήπεδο ισχύουν ακόμα ή έχουμε κάποια αλλαγή;Ρωτώ γιατί από τους επαναστάτες του κώλου έχουμε κινητικότητα[συνεντεύξεις στην ΕΣΗΕΑ,ερωτήσεις στη βουλή κλπ]

  4. Ο/Η conpater λέει:

    @ snitch
    Με αυτα που γραφεις για τα γηπεδα στο νησι,θα πεσουμε σε καταθλιψη στο τελος..!!!
    Ο Σαββιδης παντως καλα το παει το πραγμα κι οχι μονο στον Παοκ αλλα απο Θεσσαλια και πανω.Το που θα βγει δεν το γνωριζω,αλλα οι κινησεις του δειχνουν σαρωμα.
    Μπεντο τελος..Ισως σκεφτηκε,οτι σε λιγο θα πουλησει και τα δοκαρια ο προεδρος,και σου λεει ασε να την κανω μηπως μου πει να κανω το ενα δοκαρι εγω και το αλλο ο Σαββας…

  5. Ο/Η conpater λέει:

    Με την ευκαιρια του σχολιου του “πατρινου”.
    Χθες βραδυ,ομαδα της συμπολιτευσης την επεσαν στην ξαδερφη μου σε καφε,αφου ο αντρας της ειναι υπερ του γηπεδου. Στην αρχη κοσμια,μπουρου-μπουρου,αλλα επειδη η κοπελλα ειχε βγει με φιλες για καφε,πηρε τον αντρα της ο οποιος επινε με φιλους παρακατω… Σε μιση ωρα σε παρακειμενο δρομο απο τα Αμπελακια η κατασταση γινεται American bar…Λεπτομερεια, η ξαδερφη μου μενει δυο δρομους ακριβως απο την πρωην “σκεπαστη”…, η ομας μενει Χαλκηδονα πολυ πισω απο τον σταθμο.

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κυριοι για τα σχολια θα σας απαντησω αυριο καθως η κουραση εχει φτασει στο αμην και απο το σκ αλλα και απο το δεκαπενταωρο στο γραφειο που λεω να φευγω σιγα σιγα.

  7. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Ο Μανταλος ηταν ο χειροτερος του β’ μερους και ακολουθει ο λαζαρος-κολοβετσιος. Πιστευω επρεπε να μπει ο Βαργκας.
    Σημερα ο Χιμενεθ απεδειξε οτι δεν αξιζει κατα την γνωμη μου να συνεχισει το καλοκαιρι, να παρουμε το κυπελλο να βγουμε ευρωπη( πιστευω θα αποτυχεις στην προβλεψη σου) και να ψαξουμε ενα πιο σοβαρο προπονητη. Αληθεια γνωριζεις κατι με το θεμα προπονη? Γινετε καποια ερευνα απο την ΠΑΕ?
    Αν δεν φυγει μανταλος, μανολο, αλμειδα, πεκχαρτ κ.λ.π. καλα ειναι να φυγει ο αραουχο. Μην ταλαιπωρειτε και τζαμπα, κριμα ειναι.

    Κανουν μεγαλη ομαδα τον πανιωνιο.

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η ομάδα έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, και σκάει μετά το 60′.
    Αυτός είναι ο λόγος που γυρίζουν τόσο πίσω για να κρατήσουν το γκολ.
    Αλλά οταν έχεις τόσους γκαφατζήδες στην άμυνα, ενα γκολάκι θα στο κάνει ο αντίπαλος, πλέον το έχουμε συνηθίσει.
    Το ματς το έχασε ξεκαθαρα ο Χιμένεθ με τις ακατανόητες αλλαγές και τις εμμονές του.
    Πήρε τον Αραβίδη αι άφησε εκτός το Γαλανόπουλο. Σε μια φάση που τραυματίστηκε ο Σιμόες σκεφτόμουν “τον ήπιαμε”, αφού δεν είχε αλλαγή στον πάγκο.
    Αλήθεια, τον Αλμέιδα δεν τον βλέπουν που έχει γίνει τόφαλος? πώς βάζουν να παίξει τόσο χοντρός παίκτης? ζυγαριές δεν έχουν στα Σπάτα? Εργομετρικά κάθε πότε τους περνάνε τους παίκτες? Ξέρουν σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας?
    Βγάζεις εξω τον μοναδικό επικίνδυνο παίκτη σου, για να μπεί ποιός? ο Μπακασέτας? Βγάζεις έξω το Λάζαρο για να μπεί ο Αλμέιδα? Βγάζεις Αϊντάρεβιτς για να μπεί ο Πέκχαρτ? ποιός να τους τροφοδοτήσει όλους αυτούς? ο Κολοβέτσιος ή ο Λαμπρόπουλος που πήγε να βάλει το αυτογκόλ του αιώνα?
    Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει καλά στημένα και μπορεί να περάσει καμιά κάθετη ο Βάργκας έχει εξαφανιστεί απο το χάρτη.
    Απο τη στιγμή που η ομάδα μετά το 60′ ψοφάει, πρέπει να ρίξεις φρέσκα πόδια για να κόψεις τη φόρα του αντιπάλου, δηλαδή το Γαλανόπουλο.
    Και μου ρίχνεις τα δυο αγγούρια και τον παλαίμαχο?
    Μου φαίνεται πως αρχίζει και το χάνει ο Χιμένεθ. Αλλά τον ξέραμε, δε μας ήταν άγνωστος. Είναι λογικό μέσα σε 1 μήνα και γκέλες θα κάνει και ισοπαλίες.
    Το θέμα είναι πως το σημείο που ανέλαβε την ομάδα είναι τόσο οριακό που με κάθε βαθμό που χάνεις ματώνεις.

  9. Ο/Η stelathen λέει:

    1. νομιζω πως πλεον ο στοχος ειναι εξοδος στην ευρωπη μεσω κυπελλου. γιατι και πλευ οφ να μπουμε , τελευταιοι θα καταληξουμε, το οποιο σημαινει ευρωπαϊκο αγωνα απο τον ιουνιο.

    2. ο μανολο μαλλον εβαλε τον πεκχαρντ για να εχει σε εγρηγορση τον αραουχο, μην νομιζει οτι ειναι ο καλυτερος εκει μεσα…………………

    3. σημερα παντως την πεφτει και ο γαβαθιωτης στον θειο, ο βαγγελας βλεπει πλεον παντου εχθρους ή ριχνει μελανι για να περασει αβαβα η απολυση μπεντο και το διπλο μεθαυριο με τους τουρκους?

    4. ο σαββιδης κανει οτι καλυτερο μπορει για τον παοκ, στο μετρο που του επιτρεπει η βλακεια που εχει στην ακρη του μυαλου του και τον επισκεπτεται τακτικα. εχει και τον υιο που τα μπερδευει τα πραγματα. μεγαλο πληγμα τελικα η διαδοχη κατασταση σε ομαδες, επιχειρησεις κτλ, το 90% των διαδοχων αποδεικνυονται νουμερα.

    5. η κινηση των 21 συριζαιων στη βουλη ηταν αναμενομενη στα πλαισια της πολιτικης μετρα-αντιμετρα. πρεπει να τα εχει καλα με ολους

  10. Ο/Η Jason λέει:

    “Η θλαση του 3 Αδελφια απλα με ξεπερναει. Τον εχω ικανο να παθει τραβηγμα και στο ταβλι σηκωνωντας και οχι ριχνωντας τα ζαρια.”

    Quote of the week. Μου φύγαν τα σουσάμια από το στόμα.

    Εύγε!

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ mporat
    Ισως. Ισως βεβαια αν εληγε το ματς στο 1′ η ακομη καλυτερα με τη σεντρα, δε θα χαναμε ποτε.Μπορει να μη κερδιζαμε αλλα σιγουρα δε θα χαναμε.

    Επισης το παλιο saying λεει οτι αν η γιαγια μου ειχε τρολλετες θα ηταν τρολλευ..
    Αυτες οι ‘αναλυσεις’ πραγματικα με ξεπερνουν ως λογικη φιλε μου.

    Οι αδειοδοτησεις ειναι οντως ενα θεμα. Το κυπελλο απο την αλλη γι αυτη την ΑΕΚ εχει για μενα μια πιθανοτητα 20% και αυτο πολυ ειναι μιας και εχει καταφερει να ειναι χειροτερη και απο το ζελα. Σε 2 ματς δηλαδη ΙΣΩΣ προκριθεις με το σημερινο ζελα και παντα αναλογα που θα παιξεις το πρωτο. Με το σημερινο ΜΠΑΟΚ δε περνας ουτε για πλακα- οχι επειδη ειναι κατι τρομερο απλα εμεις δε βλεπωμαστε ειδικα στο Β.

    Ειδωμεν.
    Το οτι εχει φτασει η ΑΕΚ να ειναι 6η κατω απο τη Ξανθη και να εχει εστω ως σκεψη την ΜΗ αδειοδοτηση των απο πανω πραγματικα δειχνει τη ΤΡΑΓΙΚΗ διαχειρηση ολων εκει μεσα.

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Το ταβάνι της φετινής ΑΕΚ όσο και αν μας πονάει είναι 8-5 θέση μάξιμουμ. Για το κύπελο δεν το συζητάω καν γιατί είμαστε μια κακή ομάδα και εγώ προσωπικά δεν θέλω να παραμυθιάζω τον εαυτό μου. Μπορεί η ομάδα να κατέβηκε πολύ σωστά τακτικά στο πρώτο μέρος αλλά αυτό μη μας ξεγελάει γιατί μας το επέτρεψε ο Πανιώνιος και αυτό φάνηκε στην συνέχεια. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος θα συμφωνήσω «οχι να κατεβει ολη η ομαδα 15-20 μετρα πισω». Εγώ από την πλευρά μου είδα ότι όταν η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους πίεσε ψηλά έκοψε κατευθείαν την επιθετικότητα του Πανιωνίου αλλά τα χαφ δεν ακολούθησαν με αποτέλεσμα να γυρίσει όλη η ομάδα 20 μέτρα πίσω και να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο. Παιχνίδι που σου στραβώνει και δεν μπορείς να κάνεις υποψία ευκαιρίας για πείτε μου τι απαιτήσεις να έχεις; Ο Κολοβέτσιος με διαφορά ο χειρότερος παίκτης μας. Το ότι δεν έπαιζε στην φυσική του θέση δεν είναι δικαιολογία όχι για το γκολ όχι για το δεξί μπακ που δεν είναι αλλά για το γεγονός ότι δεν μπορεί να δώσει με πλασέ την μπάλα σε συμπαίκτη του σε πάσα πάνω από 3 μέτρα. Από την άλλη ο φιλότιμος Ντίντακ το παιδί κάνει ότι μπορεί δεν έχω την απαίτηση να μάθει να βγάζει σέντρα αφού αυτό είναι το ταβάνι του και με αυτό το κριτήριο τον κρίνω. Στο κέντρο ο Αϊντάρεβιτς αν και στο πρώτο μέρος ήταν ανεκτική η παρουσία του στο δεύτερο απλά δεν υπήρχε και όταν υπήρχε έπεφτε πάνω σε Σιμόες και Γιόχανσον. Να προσθέσω και το γεγονός ότι μάλλον κουραστικέ γι αυτό δεν εκτέλεσε και άλλο κόρνερ φαντάζομε. Ο Ούγκο απλά απογοήτευση. Ο Μάνταλος άσε μας ρε Μάνταλε…. Ένας Λάζαρος που με δυσκολία βγάζει 20λεπτο. Άκυρη αλλαγή του Αραούχο. Θες να κλειδώσεις το ματς βάλε Γαλανόπουλο στη θέση του Αϊντάρεβιτς, δίπλα στον Σιμόες και τον Σουηδό ακριβώς μπροστά τους δώσε και εντολή οι γραμμές να παίξουν κοντά η μία με την άλλη και τέλος. Είσαι πίσω στο σκορ και θες να πιέσεις βάλε Βάργκας (δεν ξέρω αν τον είχε) και Μπακασέτα στη θέση του Αϊντάρεβιτς. Μην πας σε σύστημα καμινάδα μπας και γίνει κάνα τσάφ στην περιοχή και μπορέσεις να σκοράρεις.

    Και τώρα έχουμε την εντύπωση ή την αμυδρή ελπίδα ότι αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει κάτι είτε στο κύπελο είτε στο πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ αυτή την στιγμή πληρώνει τα εγκλήματα του καλοκαιριού τα οποία συνεχίστηκαν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Όπως έστρωσε έτσι να κοιμηθεί, είναι πλέων πολύ αργά για δάκρια.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ πατρινος
    ΟΤΙ εχω γραψει ισχυει. Ο ΑΒ αυτη τη στιγμη απο 19-02 ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και ΑΝ θελει η Δικεφαλλος του κανει μηνυση η οποια ειναι κακουργηματικου χαρακτηρα. Και σε αυτον αλλα και στη προισταμενη τεχνικων υπηρεσιων του Δημου.
    Κακουργημα = 5 ως 15 ετη ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΑ.
    Ορθως γινεται η κινητικοτητα και το λεμε εδω και χρονια οτι επρεπε day one να ξεσηκωσουν το κοσμο.
    Τους Αριστερους- μας εδειξε η ιστορια- δε πρεπει να τους λυπασαι ουτε να τους αφηνεις σε χλωρο κλαρι. Θελουν κυνηγι ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΜΟΝΙΜΑ γιατι αμα τους αφησεις αποθρασυνωνται και καβαλανε καλαμι.Επειδη δεν ειναι ανθρωποι, δες τι ΨΗΦΙΖΑΝ στη βουλη, τη μια υπερ την αλλη κατα για το ΙΔΙΟ νομοσχεδειο πριν 2-3 χρονια. Λεγανε θα ψηφισουμε ΝΑΙ και ψηφισαν ΟΧΙ.
    Οι ανθρωποι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ και ειναι ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ. Οποιος το καταλαβει αυτο εχει καλως.

    Τα χρονοδιαγραμματα δεν εχουν βγει απο το κεφαλι μου, ειναι βαση νομου. Η αδεια επρεπε να εχει βγει και ο ΑΒ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ειναι παρανομοι πλεον. Εκει ειναι και η πιεση μιας και τα φασιστερα νομιζουν οτι ο νομος ειναι για τους αλλους και οποτε βολευει για εμας.

  14. Ο/Η Savvi λέει:

    Η ΑΕΚ για εμένα χεριάζετε 3 παίκτες ένα φορ ένα χαφ και ένα μπακ με προσωπικότητα και τίποτα παραπάνω. Αυτοί είναι που θα παρασύρουν και τους άλλους, αυτοί είναι που θα πάρουν την μπάλα όταν καίει και θα δώσουν τις λύσεις, αυτοί είναι που θα ηρεμίσουν το παιχνίδι, αυτοί είναι που θα δώσουν το σύνθημα για αντεπίθεση.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλεξης
    Θα δουμε λοιπον αν αυτα που ειπα πριν 2.5 μηνες στο post play off βγουν η οχι. Προς το παρων παντως οχι απλα βγαινουν μιας και ειμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που ειπα, αλλα οπως επισης ειπα ΔΕΝ θα βγαλεις καν τους 54 περσυνους ποντους και πας περιπου γυρω στους 45. Που μπορει να ειναι 50 οριακα.
    Μεσα ΜΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΚΕΡΚΥΡΑ. Να πουμε 6 ποντους το καλο σεναριο? 1 απο τα 2 ντερμπυ και τη κερκυρα δηλαδη. Μην ειναι 4 μονο..
    Εξω Αρομητος-Πλατανιας-Κομποτης-Πας. Για μια ομαδα που εχει να κανει εκτος εδρας νικη απο τοτε που ο Τσιπρας ειπε τελευταια φορα αληθεια.. Να βαλουμε αλλους 6 ποντους? Αντε να κανουμε 2 στα 4.
    37 που εχεις και 12 = 49. Στο καλο σεναριο ξαναλεω.
    Ε με 49 ΔΕΝ μπανεις play off

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Καμμια καταθλιψη. Θεμα αποφασης ειναι και μονο.

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Ο Παρατηρητής
    Φυσικα και το εχασε το ματς ο κλοουν. Σιγα που κλαταραμε εμεις στο 60 επειδη οι απεναντι ειναι ομαδα premier. Τα ιδια χαλια ειμαστε απο αντοχες, κτο δε γκολ που εφαγες ξεκιναει απο πουλημα του Χοντραρεβιτς, γκαφα του Ντιντακ και Κολοβετσιου. Σιγα τη πιεση που σου εκαναν.
    Χαβαλεδες εναντιον αμπαλλων ειναι το ματς.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ stelathen
    1. Δυσκολο πολυ. Φετος πρεπει να καθαρισεις σε διπλα παιχνιδια ενα μεγαλο και καπακι το ιδιο στο τελικο. Δεν εχει Γκουαρδελλα στα ημιτελικα να περνας με τη ψυχη στο στομα..
    2. No comment…
    3. Παραμυθι. Νικολακο-Καισαρο-Γαβαθιωτες ειναι στο εικοσαρικο απο το προεδρο για να περναει η γραμμη της Αλεξανδρας. Με εντολες Σαββα αφου θες να το παμε πιο περα. ΓΛΥΦΤΕΣ ειναι μη μασας παραμυθι σε προβατα πουλανε. Ειδικα αυτος ο στοκος ο Καισαρης (μπαμπας και γιος) που το παιζουν και αντικειμενικαρες ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. Προχτες την ωρα που σφυριζε ληξη στη Τουμπα ο ref παραλληλα ο ΣΤΟΚΟ-ΚΑΙΣΑΡΗΣ παταγε upload ως κυριο αρθρο τη διαλυση της συμμαχιας. ΑΧΝΑ για το διμπαλλο.Μετα βεβαια βγηκε η ανακοινωση του ΜΠΑΟΚ – τη διαβασες εδω πρωτο σχολιο μου- και ξαναμπηκε στο λαγουμι του ο ΓΕΛΟΙΟΣ.
    4. Συμφωνω. Οπως βεβαια υπαρχει και το ρητο: η πρωτη γενια χτιζει και η δευτερη γκρεμιζει..
    5. Σαχλαμαρες. Εχουν χασει τη μπαλλα και απλα κανουν πανικοβλητες κινησεις. Χτες την ωρα που ο Αλιεξης-ΠΙΝΟΚΙΟ ελεγε απο το βημα της βουλης οτι εχουμε αναπτυξη και μαλιστα πανω απο το στοχο!! η ΕΛ.ΣΤΑΤ εβγαζε τη χειροτερη ΥΦΕΣΗ απο το 1998..
    Οι ανθρωποι εκτος απο ΨΕΥΤΕΣ ειναι ΣΤΟΚΟΙ απο αγγλικα, γεωγραφια, τροπους, μαθηματικα. Γιατι να ειναι καλοι στα οικονομικα?
    Ποιος μιλησε? Ο Φιλης? Ξυπνιος ηταν η ειχε πεσει σε ληθαργο μετα απο καμμια 40αρια σουβλακια?

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi

    Spot on my friend.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi

    Η ΑΕΚ χρειαζεται να παρει μια σκουπα και να πεταξει με τις κλωτσιες κατα σειρα:
    Αυτον τον ΑΣΤΕΙΟ που κανει τον CEO, ο οποιος ειναι να γελας πραγματικα με το νιανιαρο.
    Αυτον τον ΑΣΤΕΙΟ που κανει τον εμπορικο- που δε μπορει να πουλησει παγωμενο νερο στην ερημο. ΑΧΡΗΣΤΟΣ..
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ απο το Βοσνιο μεχρι τον Βασιλομπιλαρο-Johnny Walker που πληρωνεται να κανει το κοκκορα στο πλαγιο.

    Μεχρι τοτε θα βλεπεις π.χ τη τελευταια μεταγραφη σου: εναν Βινισιους που μπηκαμε τριτο μηνα του 17 και ακομη τον ζεσταινουμε.

  21. Ο/Η Savvi λέει:

    Αυτό εξυπακούεται. Αλλά σαν Πόντιος στην καταγωγή θα σου πω το εξής. Εμείς αντιλαμβανόμαστε ότι από το ένα σημείο για να πας στο άλλο ότι ο μόνος δρόμος είναι η ευθεία. Έλα όμως που μπορούν και υπάρχουν και άλλες διαδρομές που θα σε οδηγήσουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Άρα αυτούς επέλεξε και με αυτούς θα πορευτεί. Άποψη μου πάντα.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Βασικη γεωμετρια Α?? Γυμνασιου. Δεν χρειαζεται να εισαι Ποντιος η κατι αλλο. Διαδρομες υπαρχουν εκκ. Το θεμα ειναι και ΠΟΤΕ αλλα και ΠΩΣ θα φτασεις. Μπορεις να παρεις ενα παπι και να φυγεις απο την Αθηνα να πας στο Λονδινο. Μπορεις να κανεις το ιδιο με αεροπλανο..
    The choice is yours..

    ΥΓ Αν θυμαμαι περσυ μαζι καναμε μια κουβεντα για αυτοκινητα. Εχουμε παραδοση 09/07/2017 πλεον confirmed απο το εργοστασιο.. Μας (μου βασικα να τη ψησω μιας και η αλλη το πηρε) πηρε κανα χρονο αλλα χαλαλι

  23. Ο/Η Savvi λέει:

    Σου βγάζω το καπέλο με 70 χιλιόμετρα!!!! είσαι κτήνος υπομονής χαχαχαχαχα. Άντε με το καλό : ) σας βλέπω για ταξιδάκι nurburgring.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    70 μιλια, οχι χιλιομετρα! 112 χλμ δηλαδη για την ακριβεια. Αν ηταν χλμ ακομη θα κατεβαιναμε.. Που για το θηριο ειναι σαν να εισαι σταματημενος. Ειχε τοσο πολυ αστυνομια σε ολη τη διαδρομη που ΔΕ λεει να τζογαρεις. Αμα σε πιασουν που ειναι θεμα χρονου καθαρα στη διαδρομη, δηλαδη μολις σε πιασουν, σου παιρνουν το διπλωμα αμα πας πανω απο 100 μιλια (160χλμ).
    Αν ειναι να τρεξεις θα τρεξεις, δε θα πας με 80-85 μιλια (130χλμ) να φας προστιμο 300 λιρες (350 ευρω) για 20χλμ.. Και εκει το προστιμο ΣΤΟ ΔΙΝΟΥΝ και καλο θα ειναι να μην αρχισεις τη κλαψα γιατι τους εκνευριζει και θα ψαξουν τα παντα μετα. Μπορει να σε κρατησουν μιση ωρα μεσα στο κρυο και να σου ξηλωσουν ολο το αμαξι ψαχνωντας. Μετα βεβαια θα στο παραδωσουν οπως το βρηκαν αλλα δεν εχω καμμια ορεξη. Εξ αλλου αυτη ηταν και η ‘εντολη’: Don’t speed..

    Μπα δεν ειναι για πιστα αυτο. Οχι οτι δε παει αλλα δεν ειναι.
    Πηγαμε στη Βρεττανικη σχολη του V12.. αν το καταλαβες. Κυριλε πραγματα, δεν ειμαστε και πιτσιρικαδες

    1 mile= 1.6km
    1 Nautical Mile= 1.8km

  25. Ο/Η Savvi λέει:

    Λάθος μου(θύμα της γρήγορης ανάγνωσης και αυτή σκοτώνει χαχαχα) αλλά και πάλι είναι λίγα ένα όριο 120-150 είναι καλά (χιλιόμετρα). Η κάθε χώρα όμως έχει τους νόμους της.

    Δεν παίζει ρόλο. Η εμπειρία και μόνο είναι όλα τα λεφτά. Όχι για να πάει κάποιος να πλακωθεί, νορμάλ πράγματα.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΟΛΟ το UK εχει οριο 70 αυστηρα. Επειδη ειναι σοβαρη χωρα το τηρουν. Ειχαμε coppers πισω μας με μια BMW 5αρα (λογικα ειναι 530-535 diesel) οποτε δε πηρα ρισκο.
    Συνηθως η ταχυτητα ειναι εκει 80-85 max δηλαδη στα 130km που πρεπει να πεσεις σε περιπτωση να σε σταματησει. Παραπανω ομως σου εχουν παρει το διπλωμα χωρις δευτερη κουβεντα.

    To ψησιμο ειναι να το βαλουμε στο Fiorano. Να τη σπασουμε στους Ιταλους λιγο χαχα..Αλλα αμα θες να κανεις καλη δουλεια και να μαθεις να το πηγαινεις γρηγορα και με ασφαλεια σου δινουν ημερησια courses με δασκαλο και οντως μαθαινεις, το εχει κανει η αλλη 3-4 φορες.

    Αν κανεις απροσεκτη οδηγηση ως ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ (οι μαλακες της Ελλαδας που νομιζουν οτι ειναι τα αφεντικα του δρομου) εχεις μεχρι 2500 λιρες προστιμο.

    Εχω αρπαχτει με ενα τσουρμο απο αυτους τους μαλακες που βγαινουν Παρασκευη βραδυ βολτα και με ειχαν να περιμενω με τη μηχανη, ενω περασαν 2 κοκκινα, μεχρι να περασουν ολοι και μου εκαναν και κολοδαχτυλα. Οταν βεβαια κατεβηκα full gear (δερματινα κρανος κλπ) και σταματησα τον ενα μαγκα – ηρθαν και 2-3 αλλοι απο μηχανες διπλα μου, καταπιε τη γλωσσα του..

    *Causing death by dangerous driving: 14 years’ imprisonment / Unlimited fine / Obligatory disqualification (minimum 2 years) 3 to 11 (if exceptionally not disqualified)

    *Dangerous driving : 2 years’ imprisonment / Unlimited fine / Obligatory disqualification 3 to 11 (if exceptionally not disqualified)

    *Causing death by careless driving under the influence of drink or drugs :14 years’ imprisonment / Unlimited fine / Obligatory disqualification (minimum 2 years) 3 to 11 (if exceptionally not disqualified)

    Careless and inconsiderate driving Unlimited fine / Discretionary disqualification 3 to 9

    Driving while unfit through drink or drugs or with excess alcohol: or failing to provide a specimen for analysis 6 months’ imprisonment / Unlimited fine / Obligatory disqualification 3 to 11 (if exceptionally not disqualified)

    Failing to stop after an accident or failing to report an accident 6 months’ imprisonment / Unlimited fine / Discretionary disqualification 5 to 10

    Driving while disqualified 6 months’ imprisonment (12 months in Scotland) / Unlimited fine / Discretionary disqualification 6

    Driving after refusal or revocation of licence on medical grounds 6 months’ imprisonment / Unlimited fine / Discretionary disqualification 3 to 6

    Driving without insurance Unlimited fine / Discretionary disqualification 6 to 8

    Using a vehicle in a dangerous condition LGV or PCV unlimited, other vehicles £2,500/ Obligatory disqualification if offence committed within 3 years of a previous conviction for a similar offence – 6 months min. Otherwise discretionary 3 in each case

    Failure to have proper control of vehicle or full view of the road and traffic ahead £1,000 fine (£2,500 for PCV or goods vehicle) / Discretionary disqualification 3

    Using a hand-held mobile phone when driving £1,000 fine (£2,500 for PCV or goods vehicle) / Discretionary disqualification 6

    Driving otherwise than in accordance with a licence £1,000 fine / Discretionary disqualification 3 to 6
    Speeding £1,000 fine (£2,500 for motorway offences) / Discretionary disqualification 3 to 6, or 3 (fixed penalty)

    Traffic light offences £1,000 fine / Discretionary disqualification 3

    No MOT certificate £1,000 fine –
    Seat belt offences £500 fine –
    Dangerous cycling £2,500 fine –
    Careless cycling £1,000 fine –
    Cycling on pavement £500 fine –
    Failing to identify driver of vehicle £1,000 fine / Discretionary disqualification –

    Κοιτα τις ποινες να δεις τι εννοω..

  27. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Γιατί διατηρώ την ψυχραιμία μου ; Γιατί ξέρω ή προσπαθώ να μάθω ,γιατί δεν ανέχομαι να μην αιτιολογώ τη είναι αυτό που μου συμβαίνει ,ακολουθώντας κάποιο κοπάδι .
    Γιατί θέλω να ΔΩ ,να παρακολουθώ και όχι απλά να βλέπω .
    Στόν Αφρό μας έχετε, ευχαριστούμε για το ήθος (και ύφος) συνέπεια και φυσικά ειλικρίνεια από όλους τους αρθρογράφους .

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Φυςικα υπστηριζουμε gunners άσχετα αν ειναι σχεδον ακατόρθωτο.
    Έχουμε και .. οικογένεια.
    Που ειναι μεςα ΟΛΟΙ κ στέλνουν διαφορα.

    Ενα πχ ειναι που βρήκαμε αυτο το μποζο-κλόουν-ανέκδοτο (μεταφράζω ακριβως τα μυνηματα) που κανει το ρέφερι. Ο τύπος εχει χάσει μια πεναλταρα που εγινε μπροςτα του κ ενα μέτρο απο τον πλάγιο, εχει χάσει 2-3 φάουλ σκληρά. Παει να το παίξει premier και καλα το γίδι και εχει μπλέξει τα μπούτια του.
    Ειναι εξαιρετικά σπάνιο ενα γηπεδο ολόκληρο να γιουχάρει διαιτητή σε αγώνα gunners που δε τους λες κ τίποτε φανατιλες αλλα KOP.
    Το να πω; Έλληνας διαιτητής απλα ..

    Ενα δεύτερο ειναι η αλαζονεία αυτού του ΑΧΩΝΕΥΤΟΥ ΝΟΙΕΡ. Που στο γκολ παει να το παίξει ταχα μου το χω και το πνιγεί στη κλειστή γωνία με τη μπαλλα μα περναει πανω του.

    Βεβαια ολοι οι φριτς -για μένα- ειναι αχωνευτοι (πλην λέβα και τσαμπί που ειναι και δικός μας) αλλα εχει κατι σκατοφατσες που μου γυρνάμε τα αντερα:
    Πχ ο ρομπεν, ο Ριμπερί ο νοιερ.
    Αλαζονεία, τουπεδακι και φριτς..

    Αλλάζει ο άνθρωπος;

    Update: Ρεζίλι μας εχει κανει ο βλάκας. Οτι ναναι σφυράει. Τη κόκκινη κανένας δε κατάλαβε γαιτι τη έδειξε.

  29. Ο/Η conpater λέει:

    Ειδικα αυτον τον Ρομπεν δεν τον χωνεψα ποτε μου…
    Να δω τι θα πει για την κοκκινη.Βγαζει την κιτρινη με σιγουρια και αφου περασουν 15“ δειχνει και την κοκκινη,αφου κατι του ψιθυρισαν στο αυτι.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε φαντάζεσαι τι ακούει ο βλάκας απο ολους τους αγγλους- εχω βάλει sky και του τα σουρνουν κανονικά. Ρεζίλι τελείως τρώει τρελλη ειρωνία.
    Το οποίο “πέναλτυ” δεν υπαρχει μιας καο η φαςη ξεκινάει απο offside καθαρό που παραδέχτηκε μόλις ο rumenige!!

    Τωρα οι άλλοι εκτος απο αχωνευτοι ειναι καο ρεζίλια.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ έχετε 5-1 απο το πρώτο μαυς.
    Κάνετε το 1-1 αντε το 2-1 ο άλλος ειναι με 10 και 5 γκολ κατω και κανεις λυσσαλέα επίθεση στο 85 να βάλεις το πέμπτο;
    Ποςο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ειςαι.

  31. Ο/Η conpater λέει:

    Επιδειξη δυναμης κανουν χρονια τωρα…Υπεροπτες οσο δεν παει αλλο.
    Αν τους παιξεις με τον τροπο τους,χανουν τα αυγα και τα πασχαλια. Θυμασαι τα γκολ που εφαγε αυτος ο πιθηκανθρωπος ο Καν μεσα σε τρια λεπτα στο 89` φευγα με την Μαντσεστερ? Ακομα θυμαμαι τις φατσες τους που ηταν ” ριχτε τους στο ψαχνο”…Αλλα και οι αλλοι της Αρσεναλ αδερφε μου,ειναι να τους κλαινε οι ρεγγες…Ουτε την μπαλα δεν μπορουσαν να κρατησουνε !!!

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @conpater
    Ακριβώς αυτο λεω και το εχω ξαναπεί και για την ΑΕΚ πριν λιγο καιρο αν θυμάμαι με το Κομπότη. Πολλοί διαφωνούν άλλα πιστεύω οτι ειναι λάθος.
    Σε μονο παιχνίδι να δεχτώ και το 4και το 5. Μέχρι εκει οκ. Ακομη κ εκει για μενα υπαρχει όριο. Βάλτου 5 δηλαδη κ σταματά. Παραπανω δεν εχεις να αποδείξεις κατι.
    Όπως τοτε αυτος ο μαλακας ο ζιο ο μάγος που ΜΑΓΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΟΖΩΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ και έκανε μαγκιές με το 6-0 σε ενα παιδάκι 18 χρόνων στην ΑΕΚ το πιττο..αφου ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ είχαν πάρει το ματς στα χαρτιά με το ποντικη..
    Μετα τον Πετύχαιναν κατι μολντε και κατι χερενφειν και του εξηγούσαν το όνειρο του καραγκιόζη.

    Τωρα σε διπλό να εχεις το 5-1 να μενει ο αλλος με 10 και να νικάς π.χ 2-1 δηλαδη να εχεις διαφορα 6 γκολ ειναι ΞΕΦΤΙΛΑ οταν ο αλλος ειναι στο καναβάτσο να τον πατάς πέσμενο.
    Δείχνεις ασέβεια πρώτα στον εαυτό σου και μετα στον αντίπαλο σου με το να εισαι 1-4 και ενώ βλεπεις οτι ο αλλος εχει παραδωθει εδω και ώρα εσυ να συνεχίζεις να κανεις φουλ επίθεση στο 85 για το 1-5.
    Τα ίδια έκαναν στη Βραζιλία με το 1-7.
    Τι ειναι αυτο μαγκιά; Η την αλλη τη σαχλα που έλεγε αυτος ο ΜΠΟΥΦΟΣ ο Σωτηρακόπουλος χτες ( ο άνθρωπος εχει παει τη μαλακια σε αλλο level τελείως πλέον εχει γινει η προσωποποίηση του ΓΕΛΟΙΟΥ) οτι καλα έκανε λέει και τους “τιμώρησε”..
    Κατα τη διάρκεια του ματς βεβαια η μπαρούφα πήγαινε σύννεφο, μιας και ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ offside, που στο Sky το έδειχναν συνεχεια, όπως μας έλεγε οτι ο ref δεν έκανε και κατι τρομερό. Σωστα: άμα ενα offside το εχεις μετατρέψει σε πέναλτυ-ισοφάριση και αποβολή ε ναι δεν ειναι κατι τρομερό.. Άμα απέβαλε 2-3 και διατάζει εκκένωση του γηπέδου ε ναι τοτε να το συζητήσουμε. Γι αυτο ΜΑΛΑΚΑ ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΕ εσυ και το συνάφι σου οι Καίσαρο-Νικολακόπουλο-κετσετζογλοι κλπ δεν εχετε δει κατι τρομερό και εχουμε κατρακυλάει στο πάτο ΚΑΙ στη μπάλα.
    Ποτε άμα εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ Μ κεφάλαιο δεν ειναι κατι τρομερό. Απλα το αποδέχεσαι και πας παρακάτω. Τωρα θα το μάθουμε το γελοίο? ο άνθρωπος 30 χρονια δε μπορει να καταλάβει τι βλέπει και νομίζει οτι ποδόσφαιρο ειναι να αραδιάζεις στατιστικά..που δεν ενδιαφέρουν κανενα. Τι έγινε πριν 50 χρονια και ποτε πήγε για χεσιμο το Σέντερ μπακ. Σαχλαμάρες μια ζωη. Όπως χτες που μας έλεγε οτι δεν εχει ξαναφάει 5 η Άρσεναλ εντός έδρας καμμια 20αρια φορές μέχρι που προφανώς κάποιος του σφύριξε οτι λέει ΜΑΛΑΚΙΕΣ και πήγε να το μαζέψει.
    Όπως στη μετάδοση τον Αλάμπα τον έκανε άλαμπα ετςι γιατι γουστάρει να αλλάζει τα ονόματα..

    Μιλάμε για ηλίθιο πατενταρισμένο. Της Ελλάδας που αντι να παραδεχτεί τη μαλακια της λέει δεν έγινε και τίποτε. Γι αυτο εισαι εδω που εισαι Μογγόλε έλληνα . Επειδη ποτε δεν έγινε και κατι. Γινεται μονο άμα το κάνουν οι άλλοι, άμα κανεις και λες εσυ τις μαλακιες σου δε τρέχει μια.

    Δε λεω οτι θα άλλαζε κατι και δικαιότατα πέρασαν οι Γερμανοί αλλα ασε να παιχτεί ενα ματς στα ίσια. Όπως άμα νικάς 5-6 γκολ οκ σταματα.

    Η μαγκιά ΔΕΝ βγαίνει με τον εξευτελισμό του αντιπάλου οταν αυτος εχει παραδοθεί.
    Ίσα ίσα που άμα εισαι jentelman ( αυτο ακριβώς λέει η λέξη) με τις πραξεις σου νικάς μεν καθαρα και με ενα καλο σκορ αλλα ΙΠΠΟΤΙΚΑ αφήνεις την αξιοπρέπεια στον αντίπαλο σου.
    Βεβαια ιππότης κ Γερμανός δεν υπαρχει. Αγγλική ειναι η έννοια και το knighthood.

    Τωρα θα μου πεις για γερμανους μιλάμε..τα μεγαλύτερα ζώα του πλανήτη, και περιμενουμε απο τα γουρούνια σα το νοιερ να γίνουν άνθρωποι.

  33. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να σταματήσουν στο 1-2 ή 1-3 επειδή προκρίθηκαν, ούτε γιατί η ΑΕΚ δεν έπρεπε να βάλει 6 στον Κομπότη. Δεν είναι θέμα αποδείξεων, φυσικά και δεν έχεις να αποδείξεις κάτι εφόσον προκρίθηκες.
    Δηλαδή αν ήταν ο Κομπότης στη θέση σου δε θα έβαζε και 10 γκολ αν μπορούσε?
    Το ποδόσφαιρο είναι ανταγωνιστικό άθλημα, δεν είναι για αβροφροσύνες ούτε για τσάι και συμπάθεια. Όταν βρίσκεις τον άλλο μπόσικο τον πατάς, όπως το ίδιο σου έχει συμβεί και σένα. Σιγά μην αρχίσουν τα πλάγια απο το 60′ για να δείξουν ευγένεια. Γιατί πρέπει να είσαι ευγενικός με τον αντίπαλο? Μιλάμε πάντα σε αγωνιστικά πλαίσια. Και 10 γκολ θα τα βάλεις.
    Και η ΑΕΚ έπρεπε να ξεμπουκώσει και βρήκε τον κατάλληλο αντίπαλο. Αυτόν που τη χλευάζει στα χειρότερα χρόνια της ιστορίας της. Πολύ χειρότερα λαμόγια απο τον Κομπότη έχουν σεβαστεί την ΑΕΚ περισσότερο. Οπότε 6 και λίγα ήταν.

  34. Ο/Η conpater λέει:

    περασαν πανω απο 50 χρονια απο το ΒΠΠ. Κι οπως ειχε πει ο Τσωρτσιλ ,καθε 50 πρεπει να τους κανουμε λαμπογυαλο.Φημιζονται για την ακριβεια τους,εδω κανουν οχι φαουλ αλλα καραμπινατο πεναλντυ…

  35. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα
    Κυριε Σωκρατη που πας και το δινεις??????? Ε γιατι δεν μας λες? Γιατι δεν απαντας στον Κο Μανωλη? Που είναι τα συμφεροντα σου??????
    Αντε γιατι θα σε ξεμπροστιάσουμε για όταν μας πουλησες το μαγαζι και μας αφησες 40 μυρια φεσι.Αλλα ο τιτανοτεραστιος επενδυτης σε κοπο και αιμα ,΄αλλων, ,αλλα χωρις χρημα? τα καταφερε. Α ρε succes story,να τρως και του παιδιου να μην δινεις,που από ότι όμως βλεπω από σενα πηρε.Τελικα όλα είναι θεμα timing.Απλα για να καταλάβεις τι γινεται πρεπει να βρεις και να ενωσεις τα κομματια του παζλ,τα οποια υπαρχουν εκει εξω απλα πρεπει να ψαξεις να τα βρεις.
    Η μηχανη προπαγάνδας όμως δεν σταματα να δουλευει ,Παρε να εχεις selling club,διαιτησιες εχθροι παντου αλλα ερχεται εκεινη η στιγμη που οι δικαιολογιες στερευουν.Τα νουμερα το ριξανε στα νουμερα,γεμισε ο κοσμος οικονομικούς διευθυντες είναι οι ιδιοι που πριν λιγο καιρο ηταν προπονητες ,ειδικοι διαιτησίας κλπ κλπ κλπ. Το εχω ξαναπει οι ριζες είναι βαθια.Πιστευω ,ευχομαι ότι η ωρα που θα πρεπει να μιλησετε καθαρα πλησιαζει,τα προβατα ξυπνησαν και το εχετε παρει χαμπαρι,για να σας δουμε τωρα? Απλα η αλαζονια και το τουπε σας είναι ιδιο η και χειροτερο των Γερμαναράδων που λεει και ο Δημητρης,απλα να σας θυμησω ότι εχασαν δυο πολεμους και βλεπω να χανουν και τον τριτο

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    Sorry αλλα εσυ χαλαστηκες για μια πλακέτα στο Παράσχο, θα καταλάβεις γιατι πρέπει βα σέβεσαι τον άλλον;
    Το οτι ο κάθε Κομπότης ειναι γύφτος ειναι δικαιολογία να γίνεις ίδιος γύφτος με αυτόν;
    No offence αλλα σκεφτώμαι διαφορετικά στο θεμα.

  37. Ο/Η Koreas λέει:

    Πρέπει να είσαι πολύ κομπλεξικός με τρέλα απωθημένα και πολύ ηλίθιος για να βάλεις 6 σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

    Οι Γερμανοί μια ζωή losers.

    Καποτε υπηρχε ενα ωραιο γνωμικο

    Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Αλλά αυτά είναι κόλπα για χορτάτους ανθρώπους.

  38. Ο/Η Koreas λέει:

    @the snitch

    Στο λιμάνι ακούω για φουρτούνες. Ο χοντρός εναντίον του κασκαντερ , η θύρα 7 στην πείνα, τσουκαλαδες με κομμένο χαρτζιλίκι , ο δήμαρχος εναντίον του αντιδημάρχου, ο αντιδήμαρχος εναντίον του δημοτικού συμβούλου, η παράγκα γκρεμίστηκε, ο κουβελας στο νοσοκομείο για ανάσες, ο κυρ Σάββας με ανεβασμένη πίεση………..ω ρε πως αλλάζουν τόσα γρήγορα οι καιροί .

    Όπως λέει και ο ποιποιητής

    Φταίει το ζαβό το ριζικό μας.
    Φταίει ο θεός που μισεί.
    Φταίει το κεφάλι το κακό μας.
    Φταίει πρώτα από όλα το κρασί.
    Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα δεν το βρε και δεν τοπε ακόμα.

    Ps. Κατά τις φουρτούνες ς και ο φορτουνακος.

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    Koreas
    Δεν ειναι τα 5. Αντε να δεχτούμε πτι σε ενα ματς βάζεις. Που για μένα οτι φεύγει πανω απο 4 διαφορα την ίδια αξία εχει. Δειχνει δηλαδή οτι ο αντίπαλος δεν. Είτε φάει 6 είτε 16 ειναι καθαρά θεμα διάθεσης του επιτιθέμενου: αν εχεις τη δυναμική να του βάλεις 4 μπορείς βα του βάλεις 14
    Αυτοι απο το πρώτο ματς ερχωνται με ενα σκορ 5-1. Οκ
    Φτανει το δεύτερο μαυς και ειςαι στο 60 1-2 καο ο άλλος με παίκτη λιγότερο.
    Στο 85 που το σκόρ ειναι 1-4 καο ο άλλος εχει παραδώσει απο το 1-1, το να έπιτιθεσαι να κανεις το 1-5 και να πας το συνολικο σκορ απο 2-9 σε 2-10! τι ακριβώς ειναι; μαγκιά; ειςαι ομαδάρα; πας να τελειώσεις κατι; θες να μας πείσεις οτι ειςαι καλύτερος καο δε σπυ φθάνουν τα 9;

    Ποςο μαλακας μπορεί να ειςαι να μη σέβεσαι τον άλλον;
    Μετα απορούν γιατι δε τους χωνεύει κανένας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ουτε εχει να κανει με Ελλάδα Γερμανία.

    ΥΓ προς τιμήν του αυτος ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο καρλιτο προσπάθησε να κατεβάσει ταχύτητα με τις αλλαγές, οπως και εμέσα τους ειπε με χειρονομίες οτι ΦΤΑΝΕΙ..
    Καταλαβαίνουν τα βλαμμένα ομως τι σημαίνει sport και τι sportsman?

    Θες να σπυ κω το νο1 κανόνα άγραφο που έχουμε οταν παιζουμε στο Λονδίνο; οταν το σκορ παει +5 απο μια ομάδα κανουμε αλλαγές μεταξύ μας για να ισοσκελίσει η διαφορα και να εχει ενδιαφέρον το ματς..
    Γι αυτο εξάλλου υπαρχει καο η καθημερινή έκφραση: be a sport δηλαδή μα δέχεσαι την νίκη και την ήττα με αξιοπρέπεια και ευγενικά.
    Αλλα αυτο ειναι Άγγλοι, οχι φριτς.

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    Koreas
    Σημερα ειναι η μερα multi.
    Άγγλοι το πρωι, διαλλειμα μια ωρα, Ολλανδοί μετα.
    Δεν εχω δει τίποτε. Θα τα δω αυτα που λες και θα τα πουμε.
    Τα λεω χρονια και ήμουν γραφικός…

    Μόλις σταμάτησε το μπαγιοκο βγήκαν τα μαχαιροπηρουνα. Και φαντάσου οτι ειναι πρωτη χρονια. Που να μείνουν 3-4 φορες χωρις την 25αρα.. Α τοπικό θα πανε.

    Αντε παω στους van-τέτοιους.,

  41. Ο/Η Koreas λέει:

    @the snitch

    Η πρώτη μου γυναίκα Ολλανδέζα. Οι ορανιε να δεις τη γνώμη έχουν για τους αλλεμανιους. ΟΥΤΕ εμείς με τους Τούρκους τέτοια αγάπη.

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    @koreas
    Give us back our bicycles
    Dutch WWII resistance!
    Ναι ξερω εχω ξαναδουλέψει παλιότερα

  43. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τhe Snitch
    Δεν θεωρώ δείγμα μη σεβασμού το να βάλεις οσα γκολ μπορείς στον αντιπαλο, είτε αυτός είναι ο Κομπότης είτε είναι ο ολυμπιακός.
    Αντίθετα, αν απο το 60′ αρχίσεις τις πασούλες και τα σουτάκια για να περάσει η ώρα, τότε αυτό θα σήμαινε πως δε σέβεσαι ούτε το ίδιο το άθλημα ούτε όσους πληρώνουν εισιτήριο για να το απολαύσουν.
    Οσο για την πλακέτα στον Παράσχο δε χαλάστηκα, απλώς τη θεώρησα μια κίνηση άνευ ουσίας. To να του απονείμουν πλακέτες για την προσφορά του οι ομάδες που έχει προπονήσει, το βρίσκω λογικό. Αλλά εσυ ως ΑΕΚ δε χρειάζεται να βραβεύεις τα αυτονόητα. Αλλιώς στους περισσότερους προπονητές στο ΟΑΚΑ πρέπει να τους δίνουμε και απο μια πλακέτα, εκτός απο μερικά νούμερα που αποτελούν εξαίρεση.
    Anyway, καθένας το βλέπει διαφορετικά.

  44. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Επίσης μιας και μιλάτε για Αγγλία, να φανταστώ πως πάνω απο 4 γκολ δε μπαίνουν ποτέ στα παιχνίδια εκεί. Οχι?

  45. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο καθενας το βλέπει σίγουρα διαφορετικά.
    Δείγμα σεβασμού ειναι οταν ο αντίπαλος εχει παραδώσει να ΣΕΒΕΣΑΙ τη παράδοση του και οχι να το παίζεις μαγκας σε ΔΙΠΛΑ ματς. Δηλαδή δε τους έφτανε το 2-9 και έπαιζαν φουλ επίθεση να κανουν το 2-10 γιατι σεβάστηκαν το άθλημα..
    Αυτο για μένα ειναι ξεφτίλα για σενα οχι. Θα με συγχωρέσεις αλλα σαν το Παράσχο ειναι λίγοι πι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο. Και εκει έχουμε διαφορα σε θεμα ηθικής.
    Οπως σπυ εχω ξαναπεί και μάλλον δε το πιάνεις Βραβευεις τον άνθρωπο για τη συμβολή του στο χωρο, οχι για το που και με ποιες ομάδες έπαιξε.
    Δηλαδή θεωρείς λάθος ανάλογα η αεκ να βραβεύσει π.χ το Βαζέχα η ο ΠΑΟ το μαύρο επειδή δεν έπαιξαν εκει; απο ποτε η προσφορά κάποιου εχει αξία μονο για τις ομάδες που έπαιξε και οχι για τους άλλους και το άθλημα γενικότερα;
    Δε σε χαλάει αλλα απο την άλλη θεμα το έκανες επειδή κάποια φίλος ειπε απλα οτι ηταν ωραια κίνηση.
    Δυστυχώς και Σορρυ που στο λεω έχουμε πολυ δρομο για να μάθουμε και να σεβόμαστε τον άλλον και να αναγνωρίζουμε την αξία του αντιπάλου.

    Εκει ειναι που έχουμε άλλη γμωμη και άλλη οπτική εντελως.

  46. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Και η ομάδα σου η Λίβερπουλ πάντως φέτος έχει βάλει και 5άρες και 6άρες σε πιο αδύναμες ομάδες. Για να μην λέμε μόνο για τους Γερμανούς.

  47. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τί θέλω να πω μ’αυτό? πως είτε βάλεις 3 είτε 7 γκολ προφανώς θεωρείται κάτι φυσιολογικό σε αθλητικά πλαίσια πάντα. Πόσο μάλλον σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως πχ το Μουντιάλ ή το champion’s League όπου είναι ο θάνατός σου – η ζωή μου

  48. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ρε μεγάλε μιλάμε για διπλό ματς που ηδη ειςαι 5-1. Και εχεις βάλει αλλα 3-4 εκτος έδρας. Πλακα μας κανεις;
    Φυςικα μπαίνουν σε μόνα ματς ενίοτε 4-5-6 γκολ.
    Σε ποςα ματς εχεις δει τη Liverpool να νικάει 9-2 και να παιζει φουλ επίθεση να το κανει 10-2; σε διπλό ματς με 5 γκολ εκτος έδρας και ο άλλος με παίκτη μείον;
    Τέλος καλο θα ειναι να μην ειρωνεύεσαι.
    Γιατι ξερω κ εγω να το γυρίσω και εύκολα κιόλας.

  49. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Επομένως μιλάτε μόνο για την περίπτωση των διπλών παιχνιδιών. Κατανοητό.
    Στο μουντιάλ το 7-1 των Γερμανών που τους κράζετε πάντως, δε θυμάμαι να ήταν διπλό παιχνίδι.

  50. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μιλαω για οποιοδήποτε σκορ εχει σκοπό. Α εξευτελίσει τον αντίπαλο πέρα απο μια μεγάλη νίκη.
    Οταν εχεις 4 γκολ διαφορα δεν υπαρχει κανένας λόγος να επιτίθεσαι στο 85 φουλ τα κανεις 5.
    Οτι ηταν να δείξεις το έδειξες με το +4 αντε το +5.
    Απέχουμε έτη φωτός σε νοοτροπία. Την άλλη φορα ανέφερες πτι ο σιμοες πήγε διακοπές επειδή παντρεύτηκε λες και τη κοπάνησε απο καπου, δεν εχει δικάιωμα να παντρευτεί η εκανε κατι διαφορετικό άο οτι του ειπε η ίδια η ομάδα.
    Προχτές πεταγες σπόντες για το τσιγκι
    Την άλλη φορα σε χαλαςε η πλακέτα στο Παράσχο.
    Τωρα 3-4 άνθρωποι σου λένε οτι αμα νικάς 2-9 ΦΤΑΝΕΙ και δεν αποδεικνύεις τίποτα με το να το κανεις 2-10 παρα μονο ποςο κόμπλεξ κουβαλάς ως ομάδα και λαός που θες να χτυπάς καποιον που ειναι κατω και λεει enough.
    Το ιδιο ισχύει και για τη Γερμανία που νικούσε 5-0 στο μισάωρο και ο ΜΟΝΟΣ λόγος που έβαλε και αλλα 2 ηταν να ταπεινώσει την εθνική Βραζιλίας μεςα στη χώρα της. Εκτος αν φοβήθηκαν οτι η Βραζιλία του φρεντ, χωρις Τιάγκο σιλβα νεύμαρ, θα κανει αντεπίθεση και θα βάλει έξαποντο..

    Ειπαμε έχουμε διαφορα νοοτροπίας. Εσυ εχεις τη κλασική ελληνική. Εγω ευτυχώς για μένα πιστεύω οτι σιγά σιγά την εχω αφήσει πιςω μου.

  51. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Οτι γράφω το γράφω με επιχειρήματα. Φυσικά εκφράζω προσωπικές απόψεις και ποτέ δεν ισχυρίστηκα οτι κατέχω τη μοναδική αλήθεια.
    Το να μη συμφωνεί κάποιος είναι καλοδεχούμενο και απολύτως κατανοητό.
    Κυρίως όμως, προσπαθώ να μη βγάζω εμπάθεια για κανέναν άνθρωπο της ΑΕΚ είτε αυτός είτε παίκτης είτε προπονητής είτε πρόεδρος είτε κλητήρας.

  52. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα.
    Αυτό στον τελικό του μουντιάλ ελπίζω κάποια στιγμή να το πληρώσουν.
    Εκεί ειδικά το ξεφτίλισαν. Την μόνη ομάδα που έβαζε πολλά γκολ κ δεν την παρεξηγουσα ήταν η Μπαρτσελονα των περασμένων ετών.
    Αλλά ακόμη κ αυτή κάπου πάταγε φρένο.

  53. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το να γραφεις αυτα που έγραψες για το σιμοες ειναι οχι εμπάθεια αλλα ανηθικότητα. Που ειναι χειρότερο.
    Που σχολίασες γιατι λεει πήγε διακοπές λες και οι άλλοι δε πήγαν οπως ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ και τι κανει στη προσωπική του ζωη για να στηλιτεύσεις ενα τραυματισμό..
    Τα ίδια πετάξεις και καλα σποντιτσα για τον άλλον που έσπασε το χέρι του! Αυτα ηταν τα επιχειρήματα. Έλεος δηλαδή μπορεί να μην έχουμε το IQ σου αλλα δεν ειμαςτε εντελως ηλίθιοι.

    Τωρα για τα αλλα επειδή μόλις έφυγε απο ποτάκια άνθρωπος που πλήρωσε πολλα εκκ στην αεκ ( και παιδικό φίλο) έξ ου και χαζεύουμε στα κινητά μας, ολα αυτα τα λαμόγια έπετρεψε μου οχι να εκφράζω απλα άποψη αλλα να τους κράζω οσο μπορω δημοςια.
    Γιατι αν μη τι αλλο στον οργανισμό ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουμε και 5 ανθρώπους.
    Εχω τον Νο1 νομικο της Arsenal στο γράφειο ολο το πρωι μαζί με 2 του legal της Amazon U.K. Και κανουμε αυτη τη κουβέντα ακριβώς στα ενδιάμεσα. Που τη συνεχίσαμε ακομη over drinks μιας και μετακομίσαμε σε μέρος με TV φαγώθηκαν. Επρεπε να τους βγάλω φυςικα ποτά φαγητο.

    Ολοι -οι 2 Chelskey κα West Ham- λένε το ιδιο πράγμα. Οτι αυτο χτες ηταν UNFAIR.

    Η άποψη του καθένα ειναι σεβαστή. Αλλο αυτο και αλλα να λες πράγματα που δεν ξέρεις.
    Anyways ..

  54. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φώτη μου ολα πλήρωνωνται κάποια στιγμη.

    3-0 στο 50;
    Παμε Μωρή μπαρτσα με τα γαλλακια τα φλωρια και ας μη περασεις που ειναι πολυ δυσκολο να βάλεις 5 και να μη φας κανενα, πρέπει να παίζεις φουλ γκάζι συνεχεια

    Ο ενας εχει το μέσι και ο άλλος το ντραξλερ.. (ποιον;)
    Who the fuck is draxler?

  55. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Μαι μωρή ΜΠΑΡΤΣΑ

    ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΩΜΌΠΑΡΙΣΙ ΣΑΣ ΑΡΚΟΥΔΟΓΥΦΤΟΙ. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

    Άι στα τσακίδια με πρώτο αυτο το γυφτουλα τον Εμερι. Που θες με τους ντραξλερ και chl.

    Οι Άγγλοι με τις φωνές κάλυψαν ολο το κοσμο..

    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΕΣ

  56. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτα δεν γινονται ουτε σε αμερικανικες ταινιες…
    Εχεις φαει 4 στο πρωτο,κανεις το 3-0 και εκει που λες τους εχω απο κατω,σου κανει ο δολοφονος ο ΚΑΒΑΝΙ το γκολ , και θες αλλα τρια . Και μεσα σε 5` βαζεις 3 γκολ και μαλιστα απο το 89` εως το 93`…. Κανεις το 6-1 και γραφεις ΙΣΤΟΡΙΑ και ταυτοχρονα 96000 κοσμος εκσπερματωνει στο Νοου Καμπ ….
    This is BARCELONA

  57. Ο/Η sirax23 λέει:

    @snitch Μαλλον δεν ηταν και τοσο υπερβολικο το σχολιο μου προ ολιγων ημερων ε ? Μονο Barca !!!

  58. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτα μονο η Liverpool τα κανει.
    Αλλα σημερα η μπαρτσα -είδαμε απο το 2-0 καο μετα- πραγματικά …

  59. Ο/Η The Snitch λέει:

    Sirax
    Αυτο σημερα ειναι άγραφο…
    οχι μονο τα 6 αλλα πτι βάζεις το 3-0 στο 50 και μετα αλλα 3 μετα το 89!

  60. Ο/Η conpater λέει:

    Μην το ξεχασουμε…
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ vs Μητρογλου ( Σαμαρης) 4 – 0…..

  61. Ο/Η Κώστας λέει:

    Παίζει τελικά απίστευτο ρόλο η ψυχοσύνθεση, το dna ενός λαού. Το σκορ στο 3-1 και οι όντως αντιπαθητικοί Γάλλοι πέφτουν κάτω, βογκάνε, καθυστερήσεις.. Θα μου πει κάποιος εκ του αποτελέσματος καλά έκαναν, αλλά φάνηκε πόσο λίγοι είναι.. Πάντως, Τάσος Πάντος, λίγες ομάδες μπορούν να τα κάνουν αυτά. Εκείνος ο Πενάλντο σε καποιανού την αγκαλιά θα μοιρολογάει τώρα.

  62. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν υπαρχει μπενφικα μπροςτα στη ντορτμουντ. Ειναι πολυ καλη ομάδα οι Γερμανοί καμμια σχέση τι σαμαρης κ Μήτρογλου τωρα πλακα κανουμε;
    Ομπαμεγιανκ έχουν οι άλλοι, άκου μητρογλου …

  63. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κώστα δε γίνεται να εχεις 4 γκολ και να μη βγαίνεις στο γηπεδο. Ανύπαρκτοι.
    Που κατεβαίνεις με κάποιο ντραξλερ τωρα και κάποιο Λουκας, που πας ρε Καραμήτρο;
    Άσχετα απο το αποτέλεσμα- αυτο ηταν κ τύχη- ειναι τωρα ομάδα αυτο να πάρει κούπα; αστεία πράγματα

    Μόλις άκουσα οτι ο Εμερι εχει 12 στα 12 στο καμπ νου. Ήττες..

  64. Ο/Η Κώστας λέει:

    Μόλις το έψαξα και βρήκα πως για αυτόν τον Draxler έδωσαν λέει 40 εκ.. Τζήζας..

  65. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οποίος εχει πάρει Γερμανό παίκτη εχει κονομησει. Ειδικά εκείνη η Ίντερ που είχε πάρει τους ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ Παγκόσμιους τον Ματέους τον Μπρέμε …
    Ποιον να πιάσεις;
    Τον Οζιλ στη Άρσεναλ;
    Τον ντραξλερ (who the fuck is draxler?)
    Τον κροος -Τρελλη ΓΙΔΑ άχρωμος άοσμος άγευστος
    Τον μπάρμπα κεντιρα;
    Τον ζβαν-σταιγκερ που κρατάει το ολο το νησι οχι μονο η Mancs το στομάχι του απο τα γέλια;

    Παρ τον ενα και βάρα τον άλλον ειναι..τα έχουμε πει.

  66. Ο/Η conpater λέει:

    Για αυτο εγραψα με κεφαλαια τον Σωκρατη…
    Και θα συμφωνησω με τον Κωστα για την ψυχοσυνθεση ενος λαου. Οι Καταλανοι μαζι με τους Βασκους ειναι οτι πιο σκλητοτραχηλο υπαρχει στον Νοτο της Ευρωπης.
    Για τον μονο που καπως ας πουμε στεναχωρηθηκα ειναι για τον Καβανι.Τον παω σαν παιχτη,ειναι Ουρουγουανος, ειναι δολοφονος… Και τον αφηνει ο αλλος μονο του να βγαλει τα καστανα απο την φωτια. Κανει το δοκαρι,κανει το γκολ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ??

  67. Ο/Η conpater λέει:

    Ξεχασες την παιχτουρα,την γερμανικη φρεγατα, το στουκας,τον… Μαριν ,την αλλαγη του Φουρτουνη….

  68. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κάτσε να μείνουν 2/3 φορες χώρις την 25αρα καο τη βιτρίνα να πουλάμε τα παλτά, και ο Μαρίν θα τους δειχνει Τσαβι. Γιατι τους βλέπω με κανα τσαλουχιδη πάλι η κανα μάνταλο- το ΜΕΡΕΝΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ CHEETOS.

  69. Ο/Η Κώστας λέει:

    @conpater Ναι, όντως για τον Καβάνι συμφωνώ. Η Ουρουγουάη έχει το ίδιο εθνικό μότο με εμάς. “Ελευθερία ή Θάνατος”. Αυτήν συμπαθώ και υποστηρίζω σε mundial και copa america. Συνδυασμός μπάλας/τεχνικής με νοοτροπία καμικάζι. Όταν παίζαμε κανα 5×5 στο πανεπιστήμιο και χάναμε το “γυρνάγαμε” σε Ουρουγουάη.. Ουρουκχαισμός, τρέξιμο, η σημαία ψηλά, καμιά κλωτσιά για το καλό. Πλάκα κάνουν στη Νότιο Αμερική με το copa america με 15 κατακτήσεις. Τις περισσότερες ή τις ίδιες με Αργεντίνους, αν θυμάμαι καλά.

  70. Ο/Η Εκ Ολλανδίας λέει:

    UEFALONA ήταν ειναι και θα παραμεινουν..δε λεω μεγαλη ανατροπη αλλα ειναι η πιο προστατευμενη ομάδα στην ιστορια ολων των αθλημάτων. Όσο για την Παρι ήταν ειναι και θα παραμείνει μια πολυ μικρη φανέλα, κάνοντας παρέα με Σιτυ, Αρσεναλ και σια

  71. Ο/Η sirax23 λέει:

    Δειτε οπωσδηποτε το βιντεακι με Λινεκερ,Τζεραρντ,Οουεν,Φερντιναντ και την αντιδραση τους στο 6ο γκολ της Μπαρτσα…

  72. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το Πέναλτυ στο Σουάρεζ δεν ειναι. Η μαλλον ειναι απο αυτα που άμα τα δώσει ο ref δε του λες κατι. Ειδικα άμα ειναι στο 91 και θέλει αλλο ενα γκολ.
    Τωρα αυτα για τα ΟΥΕΦΑλονα πες τα σε καποιον άλλον που περνάνε. Την ΟΥΕΦΑλονα τη καθαρισαν σαν αυγο με 2 ακυρωθεντα γκολ (που κανενας δε καταλαβε) και ενα ορισμο του offside γιατι ΕΠΡΕΠΕ Η ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΕΦΤΕ να παρει κουπα με το ζορι.
    Ομάδα με μεσι Σουάρεζ νεύμαρ ινιεστα και πιο παλια τςαβι Ρόνι Πουγιόλ κλπ δεν υπαρχει. Που εχει καθαρισει για πλακα κουπες και απλα καθωμασταν να δουμε το τελικο σκορ.
    Τα αντίπαλα ειναι το παιδι μπριγιαντινη με κάποιον μπειλ που σε κατι τουρνουά καλεσμένων ομάδων εχουν τα 5 πρώτα -ταχα μου – chl και κατι ρομπεν και πράσινα άλογα. Κουνούπια δηλαδη.
    Απο το 2006 και μετα τη μπάλα που παίζει η μπαρτσα με μικρές διακοπές όπως ειναι λογικό δεν την εχει παίξει αλλη ομάδα στη δεκαετια. Δεν εχει βρεθεί σύλλογος να κανει πλάκα σε Ρεάλ με πεντάρες σε μπαγερν σε σε σε.
    Αναλογα εκανε η μεγαλη Liverpool ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΟΥΣ-ΜΠΟΣΜΑΝ (να αγοραζεις δηλαδη ολη την αφροκρεμα του πλανητη) γι αυτο και ειναι τα πιο δυσκολα και αξιομνημονευτα CHL αρχες δεακαετιας 80, αλλα και μετα η Μιλαν των Ολλανδων με αμυνα Μπαρεζι Μαλντινι Κοστακουρτα.
    Δηλαδη ομαδες ΘΡΥΛΛΟΙ κανονικοι- οχι γαυρισταν.

    Αστο χτες. Δεν υπαρχουν Γάλλοι, μια ζωη νούμερα ήταν ειναι και θα ειναι.
    Οι Γάλλοι ειναι ο λαός που θα σταμάταγε το χιτλερ με τη περίφημη γραμμή μαζινο και σε τρεις μέρες παραδόθηκαν όλοι. Η κρητη μονη της με τουφεκια και σπαθια! αντεξε το δεκαπλασιο χρονο σχεδον. Ειναι ο λαός που όπου πολέμησε ηττήθηκε. Χτες και 8 να ήθελαν οι αλλοι, ήταν ικανοί να τα φάνε για να χάσουν. Losers σα τους φρανσουαδες δεν εχουν ξαναπεράσει στην ιστορία.
    Λίβερπουλ Μίλαν Mπαρτσα Ρεάλ μπαγερν . ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ. Αυτές ειναι οι πέντε φανέλες της Ευρώπης
    Καποιοι αλλοι εχουν κανει πραγματα (Referee-Juve) αλλα εχουν δρόμο ακόμα.

    Μετα ειναι το χαος. Δηλαδη φανελλιτσες Τσελσκυ και Ελλαδα 2004.

  73. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Πανουτσος σημερα.

    Τα αγγλικά Μέσα που διάβασα το τελευταίο που τα απασχολεί είναι το πέναλτι. Από περιέργεια τα διάβασα περίπου όλα. Telegraph, Mirror, BBC, Sun αναφέρονται στο πέναλτι σαν αμφισβητήσιμο, κανά, δύο στο πέναλτι του πρώτου ημιχρόνου που δεν δόθηκε και επικεντρώνονται σε αυτό που ήταν μοναδικό. Το οποίο φυσικά δεν ήταν αν το πέναλτι στο 5-1 δεν υπάρχει αλλά ότι το ειδικό βάρος της Μπαρτσελόνα είναι τόσο μεγάλο που οι Γάλλοι «διπλώσανε». Folded.
    Προσοχή όχι με το να επικεντρώνονται στην αδυναμία των Γάλλων αλλά στην εξωπραγματική δύναμη της Μπαρτσελόνα. Για την οποία θα πω ότι σε αυτό το επίπεδο και μετά το 4-0 του πρώτου ματς το 99% των ομάδων αν τους δώσεις τρία πέναλτι να χτυπήσουν στα τελευταία 7 λεπτά για να προκριθούν το ένα θα το χάσουν.
    Υ,Γ Και στην Ισπανία είμαι Ρεάλ

  74. Ο/Η sirax23 λέει:

    “Το Πέναλτυ στο Σουάρεζ δεν ειναι. Η μαλλον ειναι απο αυτα που άμα τα δώσει ο ref δε του λες κατι. Ειδικα άμα ειναι στο 91 και θέλει αλλο ενα γκολ.
    Τωρα αυτα για τα ΟΥΕΦΑλονα πες τα σε καποιον άλλον που περνάνε.
    Ομάδα με μεσι Σουάρεζ νεύμαρ ινιεστα και πιο παλια τςαβι Ρόνι Πουγιόλ κλπ δεν υπαρχει.
    Τα αντίπαλα δεη ειναι το παιδι μπριγιαντινη με κάποιον μπειλ που σε κατι τουρνουά καλεσμένων ομάδων εχουν τα 5 πρώτα -ταχα μου – chl και κατι ρομπεν και πράσινα άλογα. Κουνούπια δηλαδη.
    Απο το 2006 και μετα τη μπάλα που παίζει η μπαρτσα με μικρές διακοπές όπως ειναι λογικό δεν την εχει παίξει αλλη ομάδα. Δεν εχει βρεθεί σύλλογος να κανει πλάκα σε Ρεάλ με πεντάρες σε μπαγερν σε σε σε. Αστο χτες. Δεν υπαρχουν Γάλλοι, μια ζωη νούμερα ήταν ειναι και θα ειναι.
    Οι Γάλλοι ειναι ο λαός που θα σταμάταγε το χιτλερ με τη περίφημη γραμμή μαζινο και σε τρεις μέρες παραδόθηκαν όλοι. Ειναι ο λαός που όπου πολέμησε ηττήθηκε. Χτες και 8 να ήθελαν οι αλλο ήταν ικανοί να τα φάνε για να χάσουν. Τέτοια losers σα τους φρανσουαδες δεν εχουν ξαναπεράσει στην ιστορία.
    Μίλαν μπαρτσα Ρεάλ μπαγερν Λίβερπουλ. Αυτές ειναι οι πέντε φανέλες της Ευρώπης
    Οι άλλοι εχουν δρόμο ακόμα.”

    I’m glad you’re finally coming to your senses snitch boy …

  75. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Φιλε μου μαλλον τα μπερδευεις. Μπαρτσελονα ειμαι και μαλιστα με παθος στην Ισπανια. ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ CLUB και επειδη σιχαινωμαι τη Ρεαλ και οτι αυτη πρεσβευει. Το Φρανκο δηλαδη που με το ΖΟΡΙ την εκανε δυναμη πολιτικα παλια.
    Απλα το 4-0 ηταν ενα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΚΟΡ που δεν εχει ξανα ανατραπει.
    Βεβαια και το 0-3 στη πολη ημιχρονο δεν εχει ξαναγινει.
    Και το 1-3 παλι στο ημιχρονο με τη Ντορτμουντ να γινεται 4-3.
    Ειναι οι φανελλες που λεμε.
    Αλλες ζυγιζουν ΤΟΝΟΥΣ και αλλες τις παιρνει ο αερας με ενα φυσημα.

  76. Ο/Η sirax23 λέει:

    I’m just messing with you. Don’t get all fired up. You’re spot on,though when I commented about Barca a couple of days ago and said only them could ever pull something like this off you characaterized my comment as extreme…

  77. Ο/Η sirax23 λέει:

    Συμφωνουμε μεχρι κεραιας και στις ομαδες 2/3 .ΑΕΚ & Barca κοινες ενω στην Αγγλια παρ’ολο που ειμαι Αρσεναλ η δευτερη ομαδα που συμπαθω ειναι η Λιβερπουλ ενω referre utd ,chlesky -πιο πολυ επειδη εχει συνδεθει με αυτον τον κεφτε τον Μουρινιο- ,ρεαλ και μπαγερν ειναι μακραν οι πιο αντιπαθεστερες ομαδες στην Ευρωπη.

  78. Ο/Η Εκ Ολλανδίας λέει:

    Την καθαρισαν σαν αυγο γιατι την προηγουμενη χρονια ειχε προηγηθει η μεγαλυτερη σφαγη ολων των εποχων με Τσελσυ!!! Κανεις δεν αμφισβητησε την ανωτεροτητα της ομαδας σε καποιες χρονιες, που απλα οι αντιπαλοι δεν ειχαν βρει τροπο να την αντιμετωπισουν. Η μπαρτσελονα τα τελευταια χρονια ειναι ενα προιον βιτρινα της UEFA για να καλυπτει ολες αυτες τις βρωμιες που βγηκαν προσφατα στη φορα.

    Ξαναλεω δεν αμφισβητω οτι ειναι μεγαλη ομαδα, απλα χθες ολα συνηγορησαν υπερ στο να κερδισει (διαιτησια, ανυπαρκτη παρι).

  79. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Απορώ γιατί προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα…

    Αφού ο Καρπετόπουλος είχε πει πρίν 1-2 εβδομάδες ότι έκανε τον κύκλο της…

    Δεν το διάβασαν αυτό πρίν τον αγώνα;

    Και η Ρεάλ ευνοήθηκε από τον Φράνκο αλλά και η Ατλέτικο.

  80. Ο/Η The Snitch λέει:

    It is extreme since nothing like this has ever happened before.
    Unique makes it extreme

  81. Ο/Η Savvi λέει:

    Κάτι άσχετο. Δηλαδή ο Μελ. ξέρει τι παίζει γενικά στην ομάδα από ότι έχω καταλάβει από αυτά που γράφετε εδώ και καιρό. Άρα αν βγει η οικοδομική άδεια θα έχουμε γενικά ανακατατάξεις τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Σωστά ή λάθος;

    ΥΓ: Εντάξει ο Αγγλικός κοκ δεν είναι παίξε γέλασε αλλά ούτε και ο Ελληνικός. Το πρόβλημα για εμένα υφίσταται καθαρά στο κομμάτι της εφαρμογής του νόμου στην Ελλάδα και όχι μόνο όσον αφορά τον κοκ αλλά γενικότερα.
    Ωραία και η Fiorano Circuit και σχετικά πιο εύκολη από nurburgring (πραγματικά υπέροχο το δάσος που αγκαλιάζει τον δρόμο) αλλά δεν ήξερα ότι ιχ μπορούν να μπουν μέσα. Εγώ προσωπικά θα γούσταρα περισσότερο κάποια στιγμή να οδηγήσω όλες τις Άλπεις.

  82. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Προσπαθω (πραματικα) να απαντω σε ολους. Απλα το γραφειο ειναι ΟΗΕ μεχρι και αυριο λογω της αναχωρησης εταιρικα, οποτε λιγο υπομονη.
    Θα τα πουμε με το θεμα γηπεδο, λιγο υπομονη Το μονο σιγουρο ειναι οτι πλεον η ΑΕΚ επρεπε ΗΔΗ να εχει τη αδεια και ο ΑΒ κινηται σε πολυ λεπτες ισορροπιες μιας και ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ σε βαθμο ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. Δε ξερω ακριβως τη νομοθεσια αλλα ειναι κατι με παρακωληση δημοσιου εγγραφου η κατι τετοιο.
    ΠΡΕΠΕΙ να μπει η υπογραφη γιατι με αυτην παραδεχεται τα παντα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ στο μελλον μιας και συναινει. ΕΚΕΙ ειναι ολο το παιχνιδι. Οχι οτι εχει καμμια ελπιδα αλλα για να μη βρει ΟΥΔΕΜΙΑ αφορμη εστω να καθυστερει στο μελλον, μιας και με τη νομοθεσια αλλα και στο ΣΤΕ το εχει χασει αμετακλητα.

    Η διαφορα του ΚΟΚ δεν ειναι τοσο πολυ στο κωδικα – που ειναι δικαιωτερος και καλυτερος- αλλα οπως σε ολα τα αλλα αυτο που λες. Η εφαρμογη του. Στην ελλαδα οι νομοι εφραμοζωνται το πρωτο διμηνο και μετα ειναι στη ευχερεια του καθενα να τον εφαρμοσει η οχι. Αναλογα εχουμε διαβασει και εδω μεσα- για να μη ξεχνιωμαστε- οτι ο Ελληνας εφαρμοζει οποιους νομους πιστευει αυτος !!!!!!! οτι πρεπει να ισχυουν. Γι αυτο αλλωστε ζουμε στο Μπανανισταν.

    Το Fiorano το εχω δει -δεν το εχω οδηγησει.
    Το Ring τιποτε απο τα 2. Ειναι αλλο πραγμα και εχει μεχρι και διαφορετικο καιρο, μπορει ευκολα στο ενα μερος να εχει λιακαδα και στο αναποδο να βρεχει καταρρακτωδως!
    Οι Αλπεις εχουν πολλες ωραιες διαδρομες αναλογα πως θες να κινηθεις. Χτυπα π.χ το Στελβιο για να δεις.
    Μονο η Σκωτια εχει αναλογα μερη.

  83. Ο/Η The Snitch λέει:

    Που πας ρε Βούζα?
    Για 1-3 κ over ειναι το ματς κ το γράφω στο 1-0. Μονο να πιέσουν λιγο ολη άλλοι κ να μη πηγαίνει ο καθενας -ειδικά ο κουεραεσμα- να βάλει γκολ μονος του.

    Για γέλια ειναι η θρυλλαρα.
    Κάθε βδομάδα κ χειρότερος, μονο ο Μάνταλος ο βλάκας λείπει.
    Αν τον σπρώξει ο Μελ στο βαγγελα θα ειναι το τελειωτικό χτύπημα, να δέσουν με τον αλλο τον ΑΜΠΑΛΛΟ το βουτήχτη