DDOS

Image result for ddos

Στους υπολογιστες, το  denial-of-service attack (DoS attack) ειναι μια κυβερνο-επιθεση, οπου ο ‘δραστης’ στοχευει να κανει μη διαθεσιμο ενα server η ενα δικτυο στους χρηστες του ειτε προσωρινα ειτε μονιμα. Διακοπτωντας την υπηρεσια πολλες φορες του παροχου (server) στο δικτυο.

Με απλα λογια ο δραστης πλυμμηριζει με αιτηματα τον server και αυτος αδυνατει να ανταποκριθει. Αν π.χ η δυνατοτητα ειναι (παραδειγμα και μονο) να ανοιγει 10 κλικ ταυτοχρονα ανα δευτερολεπτο, ο δραστης μεσω προγραμματος στελνει 1000 κλικ τα οποια και ‘μπουκωνουν’ την ανταποκριση  του συστηματος μιας και αυτος ο βομβαρδισμος ειναι συνεχης. Επειδη δε ο ογκος μεγαλωνει γεωμετρικα το συστημα αδυνατει να εκτελεσει ακομη και αυτα τα 10 καθε φορα μιας και ‘μαζευει’ χιλιαδες αιτησεις οποτε και ‘καταρρεει’.

Οπως κανει η Ελλας που δανειζεται και ξοδευει περισσοτερα απο οσα μπορει να καλυψει ενα πραγμα. Γι αυτο και μονιμα παμε χειροτερα μεχρι να σκασει το μαγαζι και επισημα μιας και ανεπισημα εχει σκασει απο το Μαρτιο του 2015. Τοτε που με αξιοπρεπεια ειπαμε το ΟΥΑΟΥ και αντι να κοιταξουμε να μη δεχωμαστε επιθεσεις ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ SERVER. Τις τραπεζες δηλαδη.

Θα τα πουμε λοιπον μιας και δειχνει να στρωνει το πραγμα. Οχι τιποτε αλλο αλλα και η ΑΕΚ μας εξεπληξε θετικα, ο ΜΠΑΟΚ τηρησε το κανονα των Τεμπων αλλα και η Liverpool καταφερε να παρει το ντρεμπυ με Burnley με τη ψυχη στο στομα παιζωντας κακιστα ως συνηθως με τις ομαδες του υποβιβασμου.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

43 Responses to DDOS

  1. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ποιος σας την έκανε την επίθεση; Μήπως ο Δενέχωλαιμό από το γραφείο τύπου; Ή μήπως η χοντρή;

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Τι να σου πω δε ξερω τι εκανε ο Stevie εκει στο Αμερικα. Αυτοι ομως που ειπες εχουν τοση σχεση μα αυτα οσο και με το ποδοσφαιρο η τη ΄δουλεια΄ τους οποτε το αποκλειουμε. Απο τη βλακεια κινδυνευει μονο η ΠΑΕ και η ΚΑΕ αναλογα. Εκει ειναι ‘καμμενος’ ο server χρονια.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    εγω λεει βουταγα. οι αλλοι γιατι τα σφυραγαν? ε πως να σφυριξει ο αλλος απο μονος του? δε λεει.. καποιος πρεπει να κανει το καραγκιοζη.
    αλλωστε πως θα κοροιδεψουμε κοσμο και κοσμακη, οπως θα φτασουμε να κλεβουμε το μισθο συναδελφων που τους αφηναμε εκτος ευρωπης η τους υποβιβαζαμε?
    τωρα βεβαια οταν λες εγω κλεβω κα το παιδι μου για να νικησω ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΜΕΣΟ ΓΑΥΡΟ οποτε ολα τα αλλα ειναι περιττα. ΚΟΚΚΑΛΙΣΤΑΝ

  4. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    ο βλάκας επί της ουσίας ήθελε να μας πει ότι το ”αφεντικό” δεν το είχε τελειοποιήσει το σύστημα τόσο καλά ώστε να δίνονται πέναλτι χωρίς να χρειάζονται βουτιές…
    πχ σκέφτηκε ο αμυντικός να ανακόψει τον Αλεξανδρη που πάει προς την περιοχή, πέναλτι! άλλη φορά να μην τα σκεφτεί

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    ΑΛΕΚΑΚΙ μια ζωη. Που ειναι ‘αυθεντικος’ αλλα μετα απο 10-20 χρονια θυμηθηκε και το Μπαγεβιτς και τη Γιουβεντους και ολα. Δηλαδη κοτα.

    P.S Πια 700 ρε παιδια? Πανω απο 4εκκ ειναι ο παικτης ως αξια, 2,5 τον πηρε η Λας Παλμας με 30% δικαιωματα στη Μποκα. Που αμα συνεχισει ετσι θα χτυπησει ΑΝΕΤΑ το 5-6αρι. Ποσο ΑΣΤΕΙΟ για Ισπανικες ομαδες αλλα απαγορευτικο για εμας.
    ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟ ΠΑΙΚΤΗ, η μαλλον δειτε τον 6-7 αγωνες ακομη και τελος.
    Η ομαδα εχει το ακριβοτερο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ (δηλαδη ο παικτης ειναι δικος της) με 420 χιλιαρικα στον 3 Αδελφια και ως backup – που εγινε βασικουρα- το θωμα το τυλεγραφοξυλο των 100,000 ευρω. Σιγα μη δωσει τα διπλα για δανεικο 1 χρονο..

    Γιατι τα λεω ολα αυτα (θα τα πουμε σε post): γιατι εχω μαθει να μην ενθουσιαζωμαι για τιποτε, ποσο μαλλον αν το business ΔΕΝ ειναι στο χερι μου αλλα σε χερι αλλου να αποφασισει (Las Palmas) που εχει 2 επιλογες:
    H πεφτει λαδακι στο Ραν ταν πλαν ηδη αρχισε τις δηλωσεις και καλα αξιας του παικτη , που τον πιτσευαν τοσο πολυ και τον αφησαν δανεικο στην ελλαδα κατα τα αλλα..
    Η κανει ενα καλο promotion και τον βγαζει στο ραφι για 3,5-4 εκκ.ΣΗΜΕΡΑ η αμα συνεχισει ετσι για 5+, σε μια μεσαια ισπανικη-πορτογαλικη η ακομα και γαλλικη ομαδα. Που γι αυτους τα 5 ειναι οτι ειναι για εμας τα 200 χιλιαρικα του Χοντραρεβιτς που εχει μαγουλακι μεγαλυτερο απο το δικο μου και εγω αθλητης δεν ειμαι…
    Απλο deal ειναι, και δεν ειναι μακρια ο καιρος- ουτε χρονος- που αναλογα ενθουσιασμενος και ετοιμος να τα δωσει ολα ηταν με καποιον αλλον ο Μελ, απο την Ουραγουαη αν θυμοσαστε. Τα λεω γιατι ο Ελλην εχει τη ταση να ξεχναει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. Νομιζω ξερουμε που και πως κατεληξε η ιστορια εκεινη και πως πορευτηκε η ομας στη συνεχεια μεχρι και σημερα.
    Εχω ΗΔΗ τη δικαιολογια αμα δε μας κατσει. Κακος χαρακτηρας (του ριχνουμε και μια τραγουδιαρα απο διπλα για κανα μηνα) και απο δω πηγαν και οι υπολοιποι.

  6. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    και εγώ αυτό πιστεύω ο Αραούχο θα μας είναι μια γλυκιά ανάμνηση μετά το πέρας της σεζόν.Μόνο με κάποιο θαύμα θα μείνει πχ τώρα που ανοίγει ο καιρός και τα μπαράκια στην παραλία να πει να ΄΄ξεσκάσει΄΄ λίγο το παιδί…

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χαρη
    Δεν ειναι μονο αυτος το θεμα. Δουλεια εχεις και ξερεις. Δε γινεται να εχεις ενα υπαλληλο που κανει 3-5εκκ και ο αμεσως επομενος να κανει 300 χιλιαρικα. Διαταρασσεις εταιρικες ισορροπιες και διαλυεις το μαγαζι εκ των εσω μονος σου.
    Δε λεω οτι ολοι πρεπει να ειναι η των 5εεκ η των 300k. Λεω οτι αμα εχεις τετοιες διαφορες θα αρχισει η μουρμουρα στη στραβη- που θα ερθει ΣΙΓΟΥΡΑ- του στυλ σε ειδαμε και σενα που παιρνεις π.χ 1εκκ.
    Θα αρχισει ο αλλος που ειναι 2-3 χρονια στην ομαδα (Σιμοες-Γιακομπ) να λεει εγω χαζος ειμαι που εχω τρεξει Αθηνα-Λονδινο 20 φορες, ειμαι μονιμα 3 χρονια στους διακριθεντες και παιρνω π.χ 200-300?
    Θα αρχισει ο Χ-Ψ που παιρνει 100-150 να ζηταει και αυτος 200-300 (και ειναι πολλοι αυτοι).
    Αρα δε πας μονο για τα λεφτα του παικτη αλλα πας για μια γενικοτερη αναδιαρθωση του budget απο ψιχουλα των 4εκκ σε σοβαρα λεφτα των 20εκκ. Γιατι και αναπροσαρμογες θα κανεις και 2-3 αναλογους θα πρεπει να φερεις. Η θα παιζεις με το Πετρακη το βλακα που δε μπορει να αλλαξει μια πασα στα 3 μετρα?
    Οταν (που δεν) κανεις αυτα θα αφησεις 15-20εκκ στο κλοουν στο παγκο? Ο ανθρωπος ΔΕΝ..
    Αρα θες και αλλο 1,5εκκ για παγκο.
    Δηλαδη με λιγα λογια ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ.
    Χλωμο αν κρινουμε απο την ιστορια..και με το γηπεδο ετοιμο να ζηταει λεφτα.

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    σωστά κι Μελλ κάπως έτσι τα βλέπει, γι αυτό και δεν κρατήσαμε τότε τον Σουκουλίνι. Σιγά μην ανεβάσει αισθητά τους μισθούς. Μερικά χιλιάρικα ίσως όπως έκανε ελαφρώς με Σιμόες και Γιόχανσον.
    Θα τα ρίξω στο γήπεδο- μαυσωλείο θα πει

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Χαρη οπως ξερεις το πρωτο πραγμα που κοιτας οταν ριχνεις λεφτα καπου ειναι το ROI.
    Ποτε και με τι ορους θα τα παρεις πισω- αρχικα- και ποσο θα σου φερουν νεα λεφτα.
    Αλλιως ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΕΙΣ?
    Εμεις λοιπον λεμε για 15-20εκκ αλλα για πες μου απο ΠΟΥ θα τα παρει πισω?
    Απο τα 5 αντε 7 να ειμαστε Large AN (μεγαλο ΑΝ) μπει σε ομιλο του Europa?
    Απο τους ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ στο εμπορικο που δεν μπορουν να στησουν μια μπουτικ και εχουν το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ E-SHOP στο πλανητη που δεν πουλαει το πιο κοινο προιον? Μια κουπα του καφε? Οι ανθρωποι ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    Απο τα διαρκως μειωμενα διαρκειας?
    ΗΔΗ εχει -4,5 στον ισολογισμο. Ερχεται το γηπεδο..
    Τα εσοδα ειναι στανταρ: 2εκκ τηλεοραση, αλλα τοσα χονδρικα ΟΠΑΠ, αλλα 2,5 τα διαρκειας και να πουμε 1εκκ (μεικτα χωρις το ΟΑΚΑ-ΦΠΑ μεσα) απο τα απλα, + οτι βγαλει απο σαχλαμαρες διαφημισεις μιας και δε μπορουν να κλεισουν ενα σοβαρο χορηγο. Κανα 8αρι μεικτο εχει εσοδα. Μονο το ΟΑΚΑ ειναι 300k.
    Τον εχεις εσυ να δινει 15εκκ ετσι μονο για μεταγραφες ΧΩΡΙΣ συμβολαια? Μπααααα

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    (Άπορων)
    Εγώ βούταγα αυτός γιατί το έδεινε; Μήπως για γίνει αρεστός κάπου αλλου;
    Απαντώ: βούταγες γιατί ήξερες ότι θα το πάρεις ηλίθιε. Αλλά που να νιώσεις ντροπή. Τα λεφτά ήταν παρά πολλά (εσυ το είπες) και η λεζάντα μεγάλη. Έλα όμως που όλα εδώ πληρώνονται, που έφτασες στο σημείο να παρακαλάς να γίνεις προπονητής στην Παναχαϊκή όπου φυσικά και εκεί πήρες από τα τρία……Είναι τόσο ηλίθιος που δεν κατάλαβε ότι 1ον με αυτή τη δήλωση επικυρώνει μια κατάσταση όπου ο κοσμος το’ χέ τούμπανο και 2ον ξεφτιλίζει και τον άνθρωπο που του έδωσε ψωμί να φάει.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ (Άπορων)
    O κοσμος το χει τουμπανο και οι γαυροι ‘κρυφο’ καμαρι.
    Η αλλιως κλεβω το παιδι μου!!! στο ταβλι…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.. σε παραφραση του ο Ολυμπιακος και το Αιγαλεω να κερδανε και οι αλλοι να πανε να αγαπηθουνε.
    OΛΟΣ ο πλανητης κανει τα παντα για τα παιδια του- ακομη και οταν αυτα ειναι μεγαλοι ανθρωποι ποσο μαλλον οταν ειναι μικρα- ποιος δεν εχει αφησει το παιδι του να ‘κερδισει’??? , το αλεκακι τα εκλεβε στο ταβλι..μαλλον για να νιωθει πρωταθλητης οπως δηλωσε. ΕΥΓΕ!

    ΑΥΤΟΙ ειναι και δε περιμεναμε να τους μαθουμε τωρα. 20+ χρονια τα βλεπουμε, ας νομιζουν οτι ολοι ειμαστε τυφλοι με IQ 12.
    Πλεον τα ομολογουν μονοι τους απο παικτες μεχρι διατητες μιας και καταρρεει το συστημα και τα ΠΟΝΤΙΚΙΑ πηδανε πρωτα. Οπως ο αεκαρας το 2008 που αναλογα κανει το ραδιοφωνα.
    Ολοι οι ποντικαραδες ιδιοι ειναι μη φοβασαι, δεν εχει καμμια σημασια ουτε το χρωμα ουτε η φανελλα ουτε το κομμα.
    Once a rat always a rat.

  12. Ο/Η Koreas λέει:

    @ the snitch

    Συμφωνώ με το συλλογισμό σου , όντως στις επιχειρήσεις υπάρχει μια νομοτέλεια τόσο κοινή και δυνατή όσο και η δύναμη της βαρύτητας στη φύση. Από την άλλη όμως μη νομίσεις ότι έχει τρελαθεί ο πλανήτης για τον αραουχο. Προσωπικά ο αραουχο σήμερα είναι ένας από τους λόγους που πηγαίνω στο γήπεδο, γιατί μου αρέσουν οι παίκτες με εμπνεύσεις, αλλά δε νομίζω ότι είναι και ο μεσι.

    Διαισθάνομαι ότι ο τίγρης θα βρει τρόπο να τον κρατήσει άλλο 1 χρόνο. Άλλωστε συμφέρει και τη Λας Πάλμας να παραμένει άλλο 1 χρόνο, στα αζήτητα είναι. Τώρα για μεταγραφή το ξεχνάμε.

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    DIMI ένας φίλος που έχει ένα άλλο φίλο γαύρο με πολλά μηδενικά στον λογαριασμό του μου είπε ότι αυτός είναι έτοιμος να επενδύσει στο γήπεδο της ΑΕΚ όταν αυτό ξεκινήσει. Αλήθεια ή ψέμα δεν ξέρω Το επίθετο του αρχίζει από Κ και θα πάθουν πλάκα τα γαυράκια όταν το μάθουν Ο δικός σου έχει καμιά σχέση;

  14. Ο/Η Koreas λέει:

    Σε συνέχεια του προηγούμενου μηνύματος και για να μην παρεξηγηθώ να πω ότι οι σοβαρές ομάδες δεν επενδύουν μόνο σε παίχτες ποδοσφαιρικά βιρτουοζους. Πιστεύω κοιτάζουν και αλλά πράγματα όπως είναι η πειθαρχία του παίκτη ο χαρακτήρας του η θέληση του να κάνει θυσίες και να δουλέψει σκυλίσια. Ο αραουχο αν είχε αυτά τα στοιχεία δεν θα είδε έρθει στην Ελλάδα, θα ήταν ήδη σε μια Μπιλμπάο κΑϊ θα δούλευε για να πιάσει ταβάνι ποδοσφαιρικά για μεγαλύτερη ομάδα. Αυτά δεν συνέβησαν όποτε είναι σε άλλη πορεία καριέρας. Σε αυτή την πορεία η ΑΕΚ έχει να φοβάται καμιά πρόταση από Κίνα Ρωσία Τουρκία και λοιπές ομοουσιες ποδοσφαιρικές ααγορές.Ε αυτούς ο μελ τους παλεύει άνετα…

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΧΑΡΗΣ
    Ο ‘δικος μου’ κινηται αυτονομα ΠΑΝΤΑ. Εννοω ως ταμειο. Το οποιο εχει για πλακα το Μελ, το γηπεδο, την ΑΕΚ κλπ ως μεγεθος. Οχι στα λογια αλλα στους ισολογισμους τους επισημους. Οχι της Ελλαδας..
    Εχει πει- και οταν λεει κατι ειναι ΤΕΛΟΣ- οτι εμενα με εχετε για ενα ταληρο. Οπως- αντε να το πουμε- το σπιτι στο Λονδινο κοστισε παραπανω απο το γηπεδο της ΑΕΚ συνολικα (με τις περιφερειες τα αλση και ολα μεσα) και πληρωθηκε cash ADVANCE. Αστο.. δε παιζεται 35-40 χρονια φιλος και υπαρχουν στιγμες που μενω καγκελο με αυτα που βλεπω, και πιστεψε με ΔΕΝ εντυπωσιαζωμαι ευκολα.

    Απο κει και περα το project εχει μεγαλο ενδιαφερον και δε βλεπω το λογο να μη μπει κανεις αν μπορει. Τα λεφτα δεν εχουν χρωμα και σιγουρα δεν εχουν ομαδα.
    Αμα βεβαιωθω οτι το χ project του αρη του παο του γαυρου της αεκ θα μου φερει τα λεφτα μου επι τοσο γιατι να μη μπω δηλαδη? Ξερεις κανενα που λεει στο μαγαζι του εξυπηρετω μονο ΑΕΚτζηδες,ΠΑΟΚτζηδες η Ζελια?

    Εκει που εχει το γελιο ειναι στο ονομα του γηπεδου. Που αν προχωραγε/προχωρησει – δε ξερω αν ξαναγινει η κουβεντα και αναθερμανθει το ενδιαφερον, που βρισκεται και αν οντως γινει- εχει να πεσει οχι απλα γελιο αλλα θα δεις γαυρους να αποκαθηλωνουν ιερα και οσια σε μια βραδυα.

  16. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Καλησπερα, μπορεις να πεις τι συνεχεια θα εχουμε μεχρι να βγει η αδεια? Θα υπαρξει καποια νομοθετικη ρυθμιση που λενε, και ποτε θα γινει αυτη η ρυθμιση?

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Φυσικα και αν ηταν σοβαρος θα ειχε αλλη καριερα και οχι να παιζει συμπαικτης του Μανταλου στο Ελλαντα. Δε λεω οτι θα επαιζε με το Μεσι αλλα το ελληνικο ‘ποδοσφαιρο’ με γηπεδα τυπου ΠΑΣ και ομαδες τυπου Βεροιας ειναι ΚΑΡΑ-υποβαθμιση.
    Μη μπερδεουμε ενα καλο η αληθεια παικτη με ενα παικταρα. Επειδη μαθαμε στους Κολοβετσιους και στους Κρισαντους δηλαδη, ξαφνικα ειδαμε ενα νορμαλ επιθετικο που νικαει το Μαλεζα και μειναμε σαν τους Ιθαγενεις με τα καθρεπτακια.
    Στην ΑΕΚ εχουμε- αμ μη τι αλλο- δει επιθετικους απο τον Μπαγεβιτς το Μαυρο μεχρι τον Δημητριαδη που τη πετυχαινε με το καλαμι το Μπατιστα το Νιλσεν… το Πατικα!! το χασογκολη τον Σαντμπεργκ το μπουνταλα τον Σλισκοβιτς τη κομμωτρια και τοσους αλλους. Σκοκο – οταν δε βαριεμαι παιζω- μπλανκο ντεμη για τους πιο συγχρονους.
    Το οτι ειχαμε το Γκουαρδελλα που δηλωνε καλλυμενος να παρει πρωταθλημα με το μπεκρο-Τζιμπουρ 90 κιλα και τον Πιου και μας συνηθισαν σε Κρισαντους Μπρεσεβιτς και Πεκχαρτ μας εχει κανει να βλεπουμε τα αυτονοηα και να πανυγηριζουμε.
    Αναλογα με τον δε πετυχαινω ουτε ελεφαντα σε μισο μετρο Μακο δηλαδη η τους Γκετζογλο-Ταχτσιδηδες και τοςυ Γροντο-Φουντες και τωρα που απλα εχουμε 2 ΑΤΕΧΝΟΥΣ κοφτες Σιμοες-Γιοχανσον που τα παιδια κανουν τη δουλεια τους σωστα και μεχρι εκει αλλα μας φαινωνται Gerrard και Alosno στα ντουζενια τους.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλεξης
    ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ τι κανουν οι βολευτες και δη του ΤΣΥΡΙΖΑ? Ειναι να τους εμπιστευεσαι σοβαρα αυτους? Αλλα λενε το πρωι αλλα το μεσημερι αλλα το βραδυ. Ξεχασες για το νομοσχεδιο που λεγανε θα ψηφισουμε ΥΠΕΡ στις 11 το πρωι και πηγαν το μεσημερι ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ και ειπαν ΟΧΙ? Ο ιδιος ο Αλιεξης το ελεγε!
    Υπαρχει πολιτικη πιεση μεσω ΝΔ παντως και μαλιστα σοβαρη. Οπως υπαρχουν πλεον και οι μυνησεις κακουργηματικου χαρακτηρα τα αδικηματα- τα εχω πει μηνες πριν- και στον ΑΒ για αυτουργια αλλα και στις υπηρεσιες του Δημου ΚΑΤ ΟΝΟΜΑ, δηλαδη στη προισταμενη τεχνικων υπηρεσιων. Τις οποιες και παρελαβε κατ εντολη ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. Αυτο σημαινει ΚΑΙ εκπτωση αξιωματος αλλα ΚΑΙ φυλακιση ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗ. Επειδη αριστερος=ΧΕΣΤΗΣ οχι απλα θα λυθει το ζητημα αλλα οι τζιφρες θα ειναι και καλλιγραφικες να ειναι ομορφες. Απλα η αδεια επρεπε ΗΔΗ να εχει βγει οπως ειχα πει βαση νομου απο τελος Ιανουαριου.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Το θέμα το καθάρισε ο έμμισθος φραπεδιάρης και υπάρχει παράκαμψη του ΟΤΑ.

  20. Ο/Η πατρινος λέει:

    Δημήτρη καλησπέρα.Γνωρίζοντας το Μελισσανίδη,πιστεύεις ότι μόλις πάρει την άδεια,θα δώσει τόπο στην οργή ή θα τον ταράξει στα χουνέρια [σκουπιδιάρες,νομικό κυνήγημα]κλπ;

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πατρινός
    Κανονικά θες τη συνεργασία.
    Τα χουνερια ετσι κ αλλιώς ερχωνται μόνα τους. Το θεμα με τις σκουπιδιάρες υπαρχει δεν χρειαζεται να κανει κατι πχ
    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗΣ.

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Stevie αμα δε δω πράξεις δε πιστεύω τίποτε απο αριστερο. Οι τύποι ειναι παθολογικοί ψεύτες δεν εμπιστεύομαι ουτε λέξη απο αυτούς.
    Πάντως ο σαμαράς δούλεψε..

  23. Ο/Η sirax23 λέει:

    Σ’αυτη τη @#;#@@@@ χωρα οταν ενας οικονομικος παραγοντας της εμβελειας (sic) του Μελισσανιδη με τις πλατες ενος συλλογου σαν την ΑΕΚ απο πισω του και με δεκαδες νομους,εγκρισεις,γνωμοδοτησεις ΣΤΕ ολα υπερ μας και παρολα αυτα εδω και 3 1/2 χρονια παιδευομαστε να βγαλουμε μια γαμω αδεια ολοι αντιλαμβανομαστε ποσο ανημπορος και ανυπερασπιστος φανταζει ο απλος πολιτης σε μια οποιαδηποτε συνναλαγη του με το δημοσιο απο το πιο απλο εως το πιο συνθετο.Πρεπει να παραδεχτουμε οτι μονο αν προωθηθουν πολιτικες που πραγματικα εξυπηρετουν το δημοσιο συμφερον μπορουν να προκυψουν οι συνθηκες εκεινες που να συμβαλουν και στην βελτιωση του βιοτικου επιπεδου για τους πολιτες της χωρας. Αυτο βεβαιως προυποθετει και το “ξεβολεμα” πολλων απο διαφορες ομαδες.

    Στα αγγλικα υπαρχει η εκφραση “common sense”.Την εχουμε και στη γλωσσα μας:κοινη λογικη.Ειναι αυτη που σε ενα οποιοδηποτε θεμα προκυψει ανθρωποι αναξαρτητως φυλου,κοινωνικης ταξης,σεξουαλικου προσανατολισμου κλπ , σε ενα πολυ μεγαλο ποσοστο, εχουν πανω κατω την ιδια αποψη. Στην θεωρια ομως…. Οταν φτανει η ωρα της πραξης ομως πετιουνται ολα στον βροντο και ΑΥΤΗ ειναι η νο 1 παθογενεια αυτης της χωρας. Αν θελουμε καποια στιγμη να μπορουμε να λεμε οτι ειμαστε μια δημοκρατικη -στην ουσια, και οχι τυποις-,ευνομουμενη χωρα τοτε θα πρεπει οι πραξεις απο τον πρωτο ως τον τελευταιο πολιτη της να παψουν ανακολουθες ως προς την κοινη λογικη.

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    @ the snitch

    Ο σαμαράς δούλεψε με το αζημίωτο πάντα…..

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @koreas
    Δε ξερω γιατι δούλεψε και πιο ειναι το κέρδος.
    Ξερω οτι κάποιος δούλεψε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
    ΠοΥε ειδες καποιον απο ολους αυτούς τους βρωμιαρηδες να δουλεύει εδω κ 2 χρονια και να μη κοροϊδεύει λέγοντας ψέμματα μονιμα ;
    Μακάρι να μην είχε πέσει ο κάθε σαμαράς το 14. Τουε που ειχαμε ανοικτές τράπεζες, ειχαμε τελειώσει με τα μνημόνια, δε ξανά δανειστήκαμε 100 δις, δε δώσαμε για 99 χρονια τα κλειδιά της χώρας, το ELA (δανεισμός τραπεζών είχε φτάσει στα 44 δις) σημερα ειναι κοντα στα 100 δις, τα ταμεια είχαν αποθεματικά και δε τα εξαφανίσαμε για τους καρανικες, και η αγορά είχε αρχίσει (πίστεψε με τη ζω καθημερινά) να κινείται. Οι ιδιώτες χρώσταγαν 45 δις σημερα χρωστάνε 105, το κράτος χρώσταγε 2,8 δις σημερα πανω απο 10. Το ΦΠΑ ηταν 23 σημερα 24. Που το έλεγα στους αγγλους τη περασμένη εβδομάδα μαζί με τη φορολογία καο γέλαγαν.
    ΦΕΝ είχες φόρο στη τηλεόραση στο τηλέφωνο στο Ίντερνετ -πρέπει να ειμαςτε η μόνη χώρα στο κοσμο που εχει φόρο στο Ίντερνετ! Αλλα κοροϊδεύαμε το Σαμάρα που έβαζε δωρεάν οσο πρόλαβε να βάλει (Σύνταγμα κεντρο κλπ)
    Κατι πουρακια στο περίπτερο που τα βλέπω κάθε μερα σχεδον είχαν 9.5 ευρω. Επειδή καπνίζω πούρα απλα χαζεύω τι εχει κάθε φορα.Χτες κοιταω το ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ και είχε 14!! 50% φόρο στη τιμη. Έξτρα φόρο that is γιατι και πριν είχε φόρο.

    Αλλα ο σαμαράς ηταν πιτσαδόρος γκαβός και μαλακας. Οπως σημερα ο Κυριάκος ειναι Κούλης και γουρλοματης. Αυτα δε μας έγραφαν; βεβαια οταν λένε τη αεκ κουλά Στράβωνουμε αλλα σιγά τωρα..
    οσο πιο αμόρφωτος ειςαι τοςο πιο μαλακα και αυτα ειναι πταίσματα

  26. Ο/Η Koreas λέει:

    Φιλε μου the snitch ο καθένας στο είδος του…..μην νομίζεις όλοι μια συνέχεια είναι……το μέλλον άγνωστο ………..

    Ps. Δε νομίζω ότι χρειάζεται να δηλωσω ότι οι ζυριζαιοι είναι επιεικώς για τα μπάζα. Φαντάζομαι ότι με έχεις για τουλάχιστον ελαφρώς σκεπτόμενο νιό.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απλα αναφέρω μερικά -πολυ λίγα- δεν ειναι θεμα σκέψης για σενα.
    Υπαρχουν άλλοι εδω μεςα που και μας έλεγαν αυτα αλλα και τα πίστευαν με πάθος οπως και μας έχουν πει για τις κατω πλατείες που θα έρθουν στα πράγματα και θα στρώσουν και αλλα όμορφα. Οι ίδιοι που μας έχουν πει διάφορες αρλούμπες και τωρα το παίζουν αλλα για αλλα και κοψοχερηδες.
    Και οχι φίλε μου ΔΕΝ ειναι ολοι ίδιοι.
    Μπορεί να υπαρχει λαμόγια γενικώς αλλα υπαρχει κι τεράστια διαφορα που τη ζούμε εξ αιτειας αυτών των ηλιθίων που μας κουβάλησαν τους βρωμιαρηδες.
    Αλλα αμα δεν εχεις κανει τίποτε στη ζωη σου και δεν εχεις κοπιάσει ποτε σου, ολα αυτές οι μπούρδες σου φαινωνται φυσιολογικές..
    Δεν ειναι τυχαίο το κοινό τους άλλωστε: ΚΑΤ ομοίωση ειναι. Αμόρφωτοι τεμπέληδες και κολοτουμπακηδες.

    ΥΓ ματσαρα στο Μονακό. Αλλα να εχει φίλαθλο τον χαλβά τον Αλβέρτο με κασκόλ ( δε ξερω αν καταλαβαίνει τι βλέπει) και το γηπεδο σου να το λένε λουι ντε; ξενέρωμα

  28. Ο/Η Αλεξης λέει:

    3-1. ONLY LIVERBOOL

  29. Ο/Η conpater λέει:

    Με εχεις μπερδεψει πολυ με το γηπεδο…

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα ξεμπερδέψεις σύντομα. Δεν ειναι τίποτε

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλέξης
    Εμεις εκει μεςα θα τα ειχαμε φάει τα φλωρια πρωινό.. αυτα τα ματς τα έχουμε για πλακα. Και περσυ τελικό αμα είχαν σοβαρη ομάδα πιο καλα θα παίζαμε. Τη μπερνλυ και τη μπορμουθ φοβόμαστε

  32. Ο/Η conpater λέει:

    Αντε να δουμε τι… θα ακουσουμε !!!

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η υπογράφει η παει εκπτωτος αλλα Αχιλλέα και παει μεςα. Παρεα με τον αντιδήμαρχο και τη γκομενα που ειναι διεθυντρια τεχνικών. Απλα πραγματα ειναι πλεον

  34. Ο/Η sirax23 λέει:

    Εχει μεγαλο ενδιαφερον το πως θα μπορεσει να διαχειριστει την μεγαλη πιεση που σιγουρα θα ασκηθει στον Πεπ ισως για πρωτη φορα στην καριερα μετα την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχια να προκριθει επι της Μονακο.Ειναι θετικο γιαυτον που δουλευει στην Σιτυ που οι ιδιοκτητες της δεν εχουν δειξει να ειναι trigger ready σε αντιθεση πχ με καμια Τσελσυ και τον Αμπραμοβιτς.

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    Sirax
    Δεν ειναι αυτής της λογικής στο νησι. Κοιτά τη εκανε ο τσίχλας τα πρώτα χρονια.
    Η το κανουμε εμεις με το ΚΛΟΠΑΡΟ που ανανέωσε φετος μέχρι το 2022!!
    Η Μονακό ειναι καλη ομάδα αλλα εξίσου άπειρη με τη city.
    Ok 6-6 με εκτος έδρας γκολ ηρθε, και οι 2 ομάδες δηλαδή σε 2 ματς έπαιξαν όσα πανε και οσο έρθουν. Με τετοια μπαλλα αμα πετύχεις σοβαρη ομάδα εχεις παει σπιτι σου. Το να φας δηλαδή 6 γκολ και να προκριθείς -άσχετα μα ποιος απο τους 2 πέρασε- ειναι αφέλεια.
    Τη Κυριακή εχει καλο ματς που παμε στο etihad και λογικά θα ειναι ματσαρα

  36. Ο/Η sirax23 λέει:

    Ματσαρα περιμενω και εγω σιγουρα την Κυριακη. Οσον αφορα τον Πεπ ομως αν η Σιτυ μεινει και εκτος 4δας πρωταθληματος να μου το θυμηθεις οτι θα υπαρχουν πολλές φωνες εναντιον του ακομη και αν στην Αγγλια ,οπως σωστα λες δεν ειναι αυτης της λογικης.Αλλες οι προσδοκιες που πηγε ο Κλοπ με μικροτερο διαθεσιμο budget , να φτιαξει ομαδα σε βαθος καποιων ετων κλπ και αλλες ο Πεπ που πηγε στην Σιτυ με την προοπτικη να την κανει αδιαφιλονικητη νο 1 στην Αγγλια και να κοιταξει στα ισα τα big boys της Ευρωπης.Νομιζω ειναι ευδιακριτη η διαφορα.

  37. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι αλλα καο πάλι μιλάμε για μια ομάδα που ξόδεψε μεν-οχι αλόγιστα αν σκεφτείς οτι η ακριβότερη μεταγραφή της ηταν ο stones cb απξ την Everton.
    Φυςικα θα του τη πουν ηδη του τη λένε αλλα μιλάμε και για ενα πρωτάθλημα που εχεις 6 σχεδον ισάξιους η με μικρές διάφορες διεκδικητές και προπονητές επιπέδου κοντε κλοπ πεπ ( ο κεφτές δεν ειναι προπονητής αλλα διερμηνέας)
    Αν βάλεις και το οτι η σιτυ δεν ειναι και κανα φόβητρο μενει να δούμε τι θα γινει.
    Περιμένω πως και πως τη Κυριακή το ματς, τέτοιους αντιπάλους θελω

  38. Ο/Η sirax23 λέει:

    Αρχισαν τα οργανα για τον Πεπ …

    http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/katakeraynwnei-ton-gkoyardiola-o-agglikos-tupos.4577843.html

    On another note οι αρχιψευταραδες λενε τωρα για γηπεδο του ΠΑΟ στο Γουδη,καταδεφιση και αναπλαση της Λεωφορου και αλλες ηλιθιοτητες…. Ποιοι ???? Αυτοι που πριν απο 10 σχεδον χρονια σταματησαν την διπλη αναπλαση Βοτανικου/Λεωφορου -με προσχημα τους …κορμορανους- οταν ειχε ηδη ξεκινησει το εργο και υπηρχαν τα φραγκα για να τελειωσει. Επειδη δουλευω σχεδον διπλα στην περιοχη και περναω καθε μερα ,βλεπω αυτη την τραγικη κατασταση που επικρατει σημερα που αμφιβαλλω ακομη και αν την αντικρυζει κανεις σε βομβαρδισμενες πολεις της Συριας…

    Να δουμε τι θα γινει και με το δικο μας επιτελους…

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Πες μου ΕΝΑ πραγμα που εχουν πει ναι να γινει. ΕΝΑ. Εδω και τους ‘προσφυγες’ που νοιαζωνται ταχα μου τους αφησαν σε σκηνες και πεθαιναν απο το κρυο 2 χρονια τωρα. Οταν ο Δενδιας ειχε κανει την Αμυγδαλεζα τον ελεγαν φασιστα και γερμανοτσολια και το πρωτο που εκανε αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ ο Μουζαλας ηταν να παει να την κλεισει. Μετα απο κανα εξαμηνο βεβαια βγηκε και ειπε οτι εκανε ΜΑΛΑΚΙΑ και ζητα ΣΥΓΝΩΜΜΗ απο το Δενδια μιας και αυτος ειχε ‘αυταπατη’, ξανα-ανοιγωντας της με την ουρα στα σκελια..
    40-50-60 χρονων ΝΟΥΜΕΡΑ οι περισσοτεροι αποφοιτοι?? λυκειου ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ που το μονο που ξερουν ειναι να λενε οχι σε ολα. Μονο να γραφουν μανιφεστα, κειμενα και λοιπες σαχλες ειναι καλοι κατηγορωντας τους κακους ξενους και γενικα οποιον δεν ειναι σα τη μουρη τους: Αμορφωτος, τεμπελης, αραχτος και ελληναρας που για να μιλησει πρεπει να ανοιξει το βοθρο του να βριζει. Βεβαια πως αλλιως θα μας δειξει το ‘επιπεδο’ του? Μετα περιμενει με απλωμενο το χερι να τον σωσουν οι κακοι.

    Θα ανεβει post για το γηπεδο σε λιγο

    ΥΓ Φυσικα ΟΛΑ αυτα απο πισω εχουν τα συμφερωντα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι πολεμανε. Στο Βοτανικο ειναι οντως κριμα που δεν εγινε το γηπεδο αν και με το Βωβο (το γιο) εχω προσωπικα τρομερη αντιπαθεια, ο ανθρωπος ειναι … ασε.
    Για το συγκεκριμενο εργο επεσε ΜΕΓΑΛΗ επιθεση απο αλλη οικογενεια που ηθελε MALL πιο δυτικα στην Αττικη και αν δεν εσκαγε ολο αυτο το 2010 ισως να το ειχε κανει. Η ιδια οικογενεια τρωει τα μουτρα της απο αυτους που ειχε βαλει μπροστινους τοτε (ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΛΛΕΓΙΕΣ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ) σε αλλο τεραστιο project εδω και 3 χρονια..

  40. Ο/Η sirax23 λέει:

    Σιγουρα υπαρχει αρκετο παρασκηνιο πισω απο το σταματημα των εργων τοτε -εχω διαβασει και εγω αρκετα για εμπλοκη επιχειρηματια που εχει στην κατοχη του τα 2 μεγαλα mall στα Βορεια προαστια- ,και ξεχωρα απο το ποσο αντιπαθης μπορει να ειναι ενας ανθρωπος το θεμα ειναι οτι μια κατασκευαστικη εταιρια βιωσιμη,λειτουργικη,κερδοφορα που απασχολουσε και 1000 ατομα πτωχευσε με αυτην την ιστορια αφηνοντας τεραστια χρεη απο πισω και ολους αυτους τους ανθρωπους στο δρομο + το γεγονος που δεν ολοκληρωθηκαν ποτε και τα 2 project που θα εδιναν αλλη εικονα και στη Λεωφορο αλλα κατα βαση και στον Ελαιωνα. Πραγματικα η κατασταση ειναι τοσο τραγικη που ντρεπομαι οτι υπαρχει ενα τετοιο αστικο κενο 2 βηματα απο το κεντρο της Αθηνας. Ειμαι σιγουρος οτι σε καμια ευρωπαικη χωρα δεν θα αφηναν ποτε για δεκαετιες να διαιωνιζεται μια τετοια κατασταση.

    P.S. Περιμενουμε εναγωνιωδως τα νεα για το γηπεδο ,με οσο το δυνατον περισσοτερες λεπτομερειες μπορεις να δωσεις στην παρουσα φαση…

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Ο κυρ Μπαμπης (μπαμπας) ειχε ΗΔΗ θεμα στην εταιρεια, εξ ου και επαιξε τα ρεστα του στο Βοτανικο. Ο Αρης (γιος) ειναι απλα ενας μαλακας και το αφηνω εκει μιας και τον ξερω 40 χρονια και ουδεποτε τον χωνεψα. Αμοιβαια τα αισθηματα εκει.
    Απλα οταν εχεις ενα βεληνεκες ταξης 10 δε πας να τα βαλεις με ενα ταξης 1000. Αν τα βαλεις, και δεις οτι σε πολεμαει το 1000 κοιτας να κανεις συμβιβασμο και συναιτερισμο οχι να τα διαλυσεις ολα. Γιατι αν χαθουν τα 10 για σενα ειναι διαλυση για τον αλλον απλα παει στα 990…
    Τοσο απλα.
    Just Business.

  42. Ο/Η koreas λέει:

    @the snitch

    προηγούμενο σχόλιο: Φιλε μου the snitch ο καθένας στο είδος του…..μην νομίζεις όλοι μια συνέχεια είναι……το μέλλον άγνωστο ………..

    με την ευκαρία των σχολίων σου, εχω και λίγη διάθεση σημερα για “κουβέντούλα”, ξέρω ότι είσαι και λίγο έως πολύ κοσμοπολίτης, με φτιάχνει και ο διάλογος μαζί σου, οπότε πάρε ένα κατεβατό:

    ανέφερα ότι και αυτή η κυβέρνηση είναι μια συνέχεια της προηγούμενης όχι με την έννοια ότι όλοι είναι ίδιοι. αλλιμονο στον άνθρωπο που πιστεύει ότι όλοι είναι ίδιοι. απλά εγώ πιστεύω ότι το βασικό έργο και αυτής της κυβέρνησης είναι να διαχειριστεί τη μεταβατική κατάσταση της οικονομικής προσαρμογής της ελλάδας. δεν χαρακτηρίζω αυτό που μας συμβαίνει ως κρίση, αλλά ως οικονομική προσαρμογή. ε λοιπόν σε αυτή την προσαρμογή και αυτή η κυβέρνηση ειναι συνέχεια της προηγούμενης, όπως είναι και προάγγελος της επόμενης μιας και φάινεται ότι και η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση προσαρμογής. και μάλιστα θα εφαρμόσει δυσκολες αποφάσεις που θα περάσει η συγκεκριμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

    εκεί που συμφωνω μαζί σου είναι ότι η κυβέρνηση σαμαρα – βενιζέλου έτρεξε αρκετα πιο γρήγορα τα βήματα της προσαρμογής. αυτό εγώ δε το ονομάζω δουλειά-έργο γιατί ένα συστημα εξουσίας πέρα από τη διαχείριση πρέπει να δίνει στους πολίτες και ένα χειροπιαστό οραμα, μάλλον δύο οράματα ένα προσωπικό κι ένα κοινωνικό. αλλιώς τι νόημα έχει η δημοκρατία, το κοινοβούλιο , οι εκλογές. να ορίζεται μια κυβέρνηση από ελίτ ή από τεχνοκράτες ή από παπάδες και να κυβερνούν.

    το αποτελεσμα αυτό όμως δεν της πιστώθηκε από τον ελληνικό λαό, μιας και η πορεία προσαρμογής ειναι επίπονη, δύσκολη και έχεις να κάνεις πράξη πολύ δυσκολες (σε πολλές περιπτώσεις βέβαια απαραίτητες) αποφάσεις.

    δημοκρατικά πάντα έχασε της εκλογές και ήρθε η απόφαση του εκλογικού σώματος να δωσει τα σκήπτρα της εξουσίας σε ένα χώρο ο οποίος προέκυψε από την αντίδραση, τα καφενεία και είχε σχεσεις ακόμη και με το λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο. φαντάσου δηλαδή να σε πάρουν εσένα και την ομάδα σου να είσαι άθεος και να σε κάνουν πάτριάρχη. υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα; και επιπρόσθετα πιστευεις ότι έιναι έυκολο ή πρόκειται ποτέ όσες κωλοτούμπες και μεταλλάξεις να κάνεις να παράξεις έργο;

    το μέλλο άγνωστο: το τι θα φέρει το μέλλον δεν το ξέρει κανείς. η προσαρμογή δείχνει ότι θα συνεχιστεί για αρκετά χρόνια μιας και το πολιτικό σύστημα δε θέλει να τρέξει γρήγορα την προσαρμογή.
    πιθανολογώ όμως οτι ο συριζα και ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος θα υποστεί τέτοια καθίζηση και αφανισμό που θα λες συριζαίος και θα είναι συνώνυμο των ανθρώπων του νεάντερταλ. δηλαδή είδος προς εξαφάνιση. βεβαια τι μας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη εξαφάνιση, ανθρωπολόγοι είμαστε; ειδκά από τη στιγμή που και ο συριζα και όλη αυτή η αντίδραση που τον γιγάντωσε βγήκε τελικά σε βάρος της χώρας μας. μην ξεχνάμε όμως ότι η πλειοψηφία έδωσε στα χέρια τους την εξουσία. εκεί θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί τους τη δώσαμε; (εννοείτε αυτή η αυτοκριτική δεν πρόκειται να συμβεί ούτε σε 500 χρόνια). ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ και αυτό που βιώνουμε στην τελική-τελική είναι το αποτελεσμα της μεγαλύτερης ανθρώπινης κοινωνικής κατάκτησης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    δε χρειάζεται να πω ότι περιμένω τα σχολια σου

    PS. η ΑΕΚΑΡΑ θα κάνει γηπεδάρα ο κοσμος να χαλάσει!

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ koreas
    Μιας και δουλεια δεν εχουμε σημερα- και μαλλον ουτε αυριο παμε λοιπον- θα το βαλω και στο νεο pοst γιατι εδω μπορει να χαθει στις αναγνωσεις:

    Θεωρω οτι ΚΑΘΕ κυβερνηση πρεπει να ειναι συνεχεια της προηγουμενης και οχι μονο αυτο αλλα σε βασικους αξονες (οικονομικη πολιτικη- εξωτερικα θεματα-παιδεια) να υπαρχει ενα συνεχες εργο- με τις αποκλεισεις που θα κανει ο καθενας φυσικα- και μια κοινη γραμμη. Το να ερχεται ο καθενας και να αλλαζει τελειως τα του προηγουμενου δε φερνει ΚΑΝΕΝΑ αποτελεσμα και κανεις μονιμα μια τρυπα στο νερο. Λεγεται business plan και φανταζωμαι ξερεις οτι δε γινεται να το αλλαζεις 180 μοιρες καθε 3 χρονια γιατι απλα εκτος οτι δε πετυχαινεις ποτε σου τιποτε, χανεις και την οποια αξιοπιστια εχεις με τους αλλους που βλεπουν ενα ανεμονυλο που ποτε δε θα παρουν σοβαρα.
    Καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι η χωρα ειναι μια μεγαλη εταιρεια. Εταιροι ειμαστε ΟΛΟΙ μας μιας και ΕΜΕΙΣ ειμαστε το κρατος και οχι καποιοι alien απο το Δελτα του Κενταυρου, η οι 300 που ενιοτε καθωνται στις καρεκλες. Το μαγαζι πηγε κατα διαολου για τους λογους που ολοι ξερουμε. Μιλαω για σκεπτωμενους ανθρωπους και οχι νουμερα που απλα φωναζουν. Οταν λοιπον ο αλλος εκανε 5 καλα και 5 λαθος κραταμε τα καλα και κοιταμε τα λαθος.
    Ηταν εργο το κλεισιμο της ΕΡΤ που μας στοιχιζει τα κερατα μας για να βολεουμε 6500 κοσμο να μας ψηφιζει. Γιατι? Γιατι αυτα τα λεφτα που πεταμε (ΔΙΣ κυριολεκτικα) σε λαμογια τηλεθεασης 0,0001% μπορουσαν να πανε σε 5 μαγαζια (ιδιωτικα η ακομη και κρατικα αν θες) που να δημιουργησουν 10 δουλειες να φαει ο κοσμος και αρα να καταναλωσει και να υπαρχει μια αναταποδωτικοτητα (και μεσω ΦΠΑ-ΤΑΜΕΙΩΝ-ΦΟΡΩΝ) με λιγα λογια να γυρναει και αλλου το χρημα περαν των ψηφοφορων μας.
    Το οραμα που ζητας σωστα, δεν εχει να κανει με το αν ειναι τεχνοκρατες (ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ) οι διαχειρηστες. Μπορεις να εχεις ενα που θα δινει κατευθυνσεις – θες πολιτικο? οκ- αλλα απο κατω αν βαλεις ανθρωπους που δεν ξερουν τη δουλεια αλλα κοιτανε να ευχαριστησουν για τη καρεκλα- θα στα κανουν ροιδο. Ειναι καθαρα θεμα προταιρεωτητων και αποτελεσματων.
    Η εξουσια δοθηκε απο αντιδραση και συμφωνω. Δε γινεται ομως να παραδιδεις το μελλον σου σε ανθρωπους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ μονο και μονο επειδη εταξαν και ειπαν πραγματα που ΜΟΝΟ ΑΦΕΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ για να πιστεψεις οχι ολα αλλα το 10% αυτων που ελεγαν. Δηλαδη αν μπορουσε ο καθε Χ προηγουμενος δε θα εδινε ‘παροχες’ να κανει το καλο? Ξερεις κανενα που κανει το κακο απο χομπυ?
    Θα συμφωνησω επισης στο τελευταιο, οτι με ΟΛΟ αυτο που περναμε το αφηγημα της αριστερας ΤΕΛΕΙΩΣΕ πλεον επισημα και πρεπει να εισαι εντελως στοκος για να κατσεις εστω να αντιπαραθεσεις οποιοδηποτε επιχειρημα τους.
    Το κακο ειναι οτι για να τελειωσει το 4% (τοσοι ειναι στη πραγματικοτητα οι υπολοιποι ειναι απλα ανεγκεφαλοι που αναλογα ψηφιζαν Τσοβολα δωστα ολα και Παγκαλο που τους χαλασε οταν ειπε μαζι τα φαγαμε) μας τραβαει στο πατο και μας γυρισε πισω 30 χρονια. Ο κοσμος εχει αλλαξει, αλλαζει συνεχεια, η πληροφορια πλεον ταξιδευει αστραπιαια παντου και αυτο το μοντελλο ακομη και σε παλιοτερες εποχες (σοβιετιας) οπου εφαρμοστηκε απετυχε παταγωδως.
    Θα ξαναγυρισουν λοιπον στις καταληψεις και στο 3% εκει που ανηκουν για να λενε τις αμπελοφιλοσοφιες τους αλλα στο μεταξυ πισω τους αφηνουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ το χαος. Απο την αλλη βλεπω το φιλελευθερο χωρο οτι ενα 25% το εχει ΜΟΝΙΜΑ σα βαση ακομη και στα χειροτερα του. Εχω πει αλλωστε οτι οι Βρεττανοι και οι Αμερικανοι εχουν το καλυτερο συστημα: 2 κομματα και οποιος θεωρει οτι προσκειται καντυτερα αναλογα ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΧΤΟΥΝ προσχωρει. Αυτη τη μπουρδα με τα 15 κομματα πρεπει να τη κοψουμε.

    Καποια στιγμη λοιπον πρεπει να καταλαβουμε οτι η ΜΟΝΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ειναι η οικονομικη και καμμια αλλη. Επισης πρεπει να καταλαβουμε οτι δε πας μπροστα με το να λες ΟΧΙ σε ολα ουτε με το να το παιζεις μαγκας κοροιδευωντας και χλευαζωντας τους παντες γιατι το μονο που καταφερενεις ειναι να γινεσαι ενας γραφικος καραγκιοζακος που ολοι λενε καλως το αμορφωτο αξεστο. Οπως λεγανε για το Μπαρουφακι και για τον αλλον το ΞΕΥΤΙΛΑ που ηρθε ο Ομπαμα και ηταν σα στραβοχυμενος λουκουμας που δε μπορουσε οχι να πει 5 πραγματα αλλα να κανει εστω μια σοβαρη κουβεντα γενικου περιεχωμενου..

    Φυσικα θα γινει γηπεδο το λεω 2 χρονια τωρα. Απλα ΚΑΙ ΕΚΕΙ εχουμε μπλεξει με κατι τυπους ΑΒ και φραπεδιαρηδες..
    Η διαφορα σοβαρων ανθρωπων με χαβαλεδες αποφοιτους λυκειου που επειδη φωναζουν νομιζουν οτι κατι ειναι.