Βελγιο-Ελλαδα

Η αληθεια ειναι οτι τα ματς της Εθνικης σπανια τα βλεπω, εκτος αν ειναι καλος ο αντιπαλος. Γιατι το να δεις π.χ Ελλαδα-Γιβραλταρ ειναι το ιδιο ενδιαφερον με το να διαβασεις τη διακηρυξη του ΚΚΕ, με το δευτερο ισως να εχει περισσοτερα highlights μιας και αρκετες θεσεις ειναι ιδιαιτερα ενδιαφερουσες, ειδικα για το τι πιστευουν αυτα τα ζωντανα απολιθωματα του 19ου αιωνα ακομη.

Επειδη ομως ειναι δυσκολες μερες με πολυ δουλεια ολο το ΣΚ στο γραφειο- ναι εμεις οι φιλελεδες δεν εχουμε ωραριο- ειπα να το δω να σπασει λιγο η μονοτονια. Ηταν και μαπα τα αλλα ματς, παιζαμε και με το Βελγιο οποτε θα ειχε ενδιαφερον. Απο πανω μου εστειλαν τα usual μυνηματα του στυλ:  το over το εχουμε το ακριβες σκορ ψαχνουμε να παιξουμε 4 η 5? Η αληθεια ειναι οτι αν επαιζα και εγω over θα εβαζα και μαλιστα φορτωμενο. Απο την αλλη αυτη τη ΑΗΔΙΑ που λεγεται Ελλαδα ποδοσφαιρικα δεν την εχω και πολυ σιγουρη. Γιατι μπορει να φαει 1 μπορει και 2 και να συνεχισει να παιζει τη δεκαπλη ζωνη αμυνας με το συστημα 10-1-0. Οταν σα λαος δε δημιουργεις πουθενα γιατι να το κανεις στο ποδοσφαιρο?

Δεν ειχα παρακολουθησει καθολου ρεπορταζ κλπ μιας και το ποδοσφαιρο της Ελλαδας με εχει κουρασει, γι αυτο εξαλλου και ενω εχω τη καρτα μου φετος δεν εχω παει στο γηπεδο παρα μονο οταν εχει καλο καιρο και σε κουλα ματς. Πηγα στη Βεροια δε πηγα ΟΣΦΠ-ΜΠΑΟΚ και χλωμο το βλεπω και για ΠΑΟ. Χαλια θεαμα, ξενε ατμοσφαιρα και στοχος να βγουμε πεμπτοι..

Ξεκινησε το ματς και βλεπω οτι το μισο Βελγιο ειναι εκτος. De Bruyne, Hazard και ο δικος μας Origi ειναι το μισο Βελγιο ειδικα οι 2 πρωτοι που ειναι ολη η μπαλλα. Βεβαια και οι αλλοι ειναι καλες μοναδες αλλα αυτοι οι 2 ξεχωριζουν. Το Βελγιο εχει πολυ καλες μοναδες και οχι ομαδα. Σχεδον ο καθε ενας τους ειναι σε top ομαδα και επιπεδο απο το τερμα μεχρι το CF. Σαν ομαδα ομως λιγα πραγματα. Δεν ειναι αυτο που ενω ειναι παικταραδες θα μπουν μεσα και θα επιβληθουν στο χωρο. Γι αυτο παιζει ρολο η φανελα που ειναι μικρη χειροτερη απο τη δικια μας. Ενω δηλαδη ακομη και την Αγγλια που ειναι αιωνιοι loosers τη βλεπεις και λες οκ η Αγγλια ειναι και ας ειναι χειροτερη του σημερινου Βελγιου, αυτοι ΔΕΝ το εχουν. Οπως δε το εχουν και οι Ολλανδοι που ενιοτε θα παιξουν και μπαλλα αλλα ξερεις οτι μολις εχουν απεναντι τους σοβαρο αντιπαλο το ματς θα το χασουν 90%.

Περιγραφη Κοσταβαρας στον ΟΤΕ TV,  ο οποιος ειναι ΑΨΟΓΟΣ και στη περιγραφη και στη σοβαροτητα και στις πληροφοριες που περναει κατα τη διαρκεια του ματς. Χωρις να ουρλιαζει σαν αυτο το ΒΛΑΚΑ το Θαναηλακη καθε φορα που η θρυλοτα περναει τη σεντρα και χωρις ολη αυτη την απιστευτη ΜΠΟΥΡΔΑ του γραφικου ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Σωτηρακοπουλου. Νορμαλ πραγματα δηλαδη που εχουμε φτασει να τα θεωρουμε επιστημη. Η ομαδα με το γνωστο συστημα ταμπουρι-φτου ξελεφτερια και 3 ζωνες αμυνας. Η οποια οχι απλα πεταγε τη μπαλλα οπου ναναι αλλα εφτασε καποια στιγμη στο πρωτο μερος να εχει κατοχη 19% για να κλεισει συνολικα με 36%. Καταλαβαμε νομιζω ολοι τι παιζαμε, το γνωστο οργανο δηλαδη. Το οποιο και πηρε επικες διαστασεις οταν ειδα μεσα αυτο το ορθιο ΖΩΟ το Ταχτσιδη που πραγματικα απορω οχι γιατι ειναι στην ομαδα, αλλα γιατι παιζει ποδοσφαιρο και δεν κανει καποιο αλλο επαγγλεμα. Του σοβατζη η του χτιστη ας πουμε μιας και με τα προσοντα του- ειμαι πιο αργος απο θανατο και πιο αμπαλλος απο τον Κρισαντους- ανετα θα ειχε δουλεια και μαλιστα αρκετη.

Ολοι πισω κα ειχε πλακα η καρτελα με το ‘συστημα’ της Ελλαδας που εδειχνε ενα 4-2-3-1 στο χωρο που στη πραγματικοτητα ηταν 5-4-1 η 5-5-0 μιας και ο Μητρογλας πολλες φορες ηταν κατω απο τη σεντρα. Οποτε παμε λογω της ημερας στο πισω και σας φαγαμε με το Μανταλο αυτο τον ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΙΚΤΑΚΟ να συνεχιζει τις εντυπωσιακες εμφανισεις του και να μη μπορει να αλλαξει ΜΙΑ ΠΑΣΑ στα 3 μετρα. Για να δουμε δε το επιπεδο της ομαδας στο τερμα βαλαμε ενα τυπο που ηταν 3-4 μηνες τραυματιας και κανα χρονο αναπληρωματικος πιο πριν, μονο και μονο επειδη επαιξε ΕΝΑ (1) ματς με την ομαδα του. Αυτα τα καλα εχεις αμα εισαι στο Gay, με μια εμφανιση και μονο παιρνεις τη φανελα σπιτι σου. ΔΕΝ λεω αν αξιζε η οχι λεω οτι δεν γινεται με ενα ματς να παιζεις βασικος στην ομαδα. Το αν επαιξε καλα η οχι ειναι αλλη ιστορια τελειως, μπορει το ματς να σου βγει μπορει το αναποδο. Ο Σταφυλιδης εξαιρετικη παρουσια οπως και αρκετα καλος ο Τζαβελας. Το Σωκ το ξερουμε, ο Κωστακης ο τσαφ εκανε 2-3 κοψιματα και σε 2 φασεις τα αναλογα τσαφ που επαιρνε τη μπαλλα και την εβλεπε μερεντονα. Παλι καλα που τη γλυτωσαμε. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΝΤΕΡ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. Να βρεις τους αλλους τους αμπαλλους-loosers να κανετε παρεα.

Αυτος που με εξεπληξε μιας και εβλεπα μονο φασεις εδω και καιρο ηταν ο Μητρογλας. ΑΛΛΟΣ παικτης απο το χοντρο-αργο που ειχα δει πριν 2 χρονια στην Ελλαδα. Τον εχουν πιασει στη Μπενφικα απο κοντα ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ, εχει δεσει μυικα, εχει χασει βαρος και εχει αρχισει να συμμετεχει στο ματς αντι να αραζει στη μεγαλη περιοχη να περιμενει. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ και εγω και ανα του εχω σουρει παρα πολλα, μιας και εβλεπα ενα τυπο που ειχε αραξει ΩΣ ΕΛΛΗΝ και θεωρουσε οτι μπορεις να κανεις καρριερα αμα δε βιαζεσαι, πας χαλαρα και ο μηνας εχει 9 καθε μερα. Ο Σταφυλιδης μας κανει στην ΑΕΚ? Γιατι εμενα οχι απλα μου κανει αλλα μου αρεσει κα πολυ σε 2 ματς- χτες και με τους Βοσνιους- που τον ειδα και απο οτι ακουω στη Γερμανια κανει πολυ καλη σαιζον αναλογα. Καταλαβαινω οτι εχουμε το στοιχημα που ακουει στο ονομα Βινισιους και εχει να παιξει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ μιας και εχει ΜΗΔΕΝ χρονο συμμετοχης απο περσυ. Καλο το στοιχημα οκ, αλλα μηπως να περναμε και κανα παικτη? Γιατι και εγω παιζω ενιοτε κανα Joker αλλα το γραφειο μου το εχω και δε περιμενω τον ΟΠΑΠ για να ζησω..

Βαλαμε ενα γκολ με μια επιθεση. 100% ευστοχια δηλαδη. Αναλογα οι Βεγλοι δεν εκαναν κατι τρομερο, 3 αν θυμαμαι φασεις με τη μια να γινεται γκολ στο 90’. Περιμενα πολυ περισσοτερη πιεση και αυτο πιστωνεται στον Σκιμπε που δειχνει να ειναι κανονικος προπονητης και οχι αυτο το νουμερο ο Κλανιερι που εχανε απο τα Φεροε με το ΙΔΙΟ ροστερ. Ο τυπος ειδε τι ΤΣΟΥΡΟΥΚΕΣ ειμαστε και το παει αλλα Οττο και καλα κανει. Ουτε το Μανταλο θα μαθει ποτε του μπαλλα, ουτε ο …Ταχτσιδης θα γινει Ινιεστα. Κλεφτοπολεμο παιζουν μια ζωη οι Ελληνες εδω και χιλιαδες χρονια παντου και μονο ετσι μπορουν. Γιατι αμα βγουμε στο ξεφωτο θα μας φανε λαχανο. Μπραβο του λοιπον που δε πεταει στη συννεφα σαν τον αλλο το χαζο, εχει δεσει οπως εχει δεσει μια ομαδα αι να δουμε το επομενο ματς που αμα δε το χασουμε εχουμε καποια ελπιδα. Το λεω γιατι ξαναεχουμε ο Βελγιο μεσα που θα ειναι δυσκολοτερο ματς μιας και θα ‘ανοιχτουμε’ λιγο επειδη λογικα θα θελουμε τους βαθμους και εκει ειναι τα δυσκολα.

Ο Ref χτες τα εκανε μανταρα. Η πρωτη κιτρινη στο Ταχτσιδη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καν, αυτος ο εριστικοτατος Μερτενς επρεπε να παρει απ ευθειας κοκκινη για τη ΔΙΠΛΗ χειρονομια του να βαζει το χερι στη μυτη του δικου μας, που το ειδε μιας και εγινε μπροστα του. Ο τυπος ειναι για πολλες κλωτσιες, αναλογα με αυτο το Πιανιτς των Βοσνιων και απορω πως δε τις μαζεψε, ισως επειδη ειμασταν στην εδρα τους. Στη μανουρα Λουκακου-Τσαφ στο τελος ειναι ΚΟΚΚΙΝΗ και για τους δυο που σπρωχνωνται βριζωνται και τσαμπουκαλευωνται κανωντας το ματς ροντεο. ΑΞΙΟΣ μεγαλε τα εκανες ΜΠΑΧΑΛΟ.

ΥΓ Θα τα πουμε για το γηπεδο με την επιστροφη του Μελ. Το θεμα παει να ξεφυγει ο αλλος το ξερει και κρατιεται με 1000 ζορια, μιας και αυτος ειναι ο στοχος. Ετοιμαζωμαστε για αναχωρηση σε 20 μερες αλλα ετσι κ αλλιως η αληθεια ειναι οτι προσωπικα νιωθω οτι καπου τελειωνει και η ενασχοληση με το χωρο μιας και οτι επρεπε να ειπωθει, ειπωθηκε. Ποδοσφαιρικα και παρασκηνιακα. Τα πραγματα εχουν μπει σε μια σειρα, λογικα μεχρι το τελος της σαιζον θα κλεισουν και οι 2 εκκρεμοτητες που εχει η εταιρεια-ομαδα οποτε καπου εδω τελειωνουμε τουλαχιστον as we know it.

Bonus: ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to Βελγιο-Ελλαδα

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Τον Λουκακου τον ειχε διωξει το special ταραμας απο τη Τσελσυ για να παρει πισω τον μπαρμπα Ετο και να δηλωνει μετα οτι δε ξερει ποσο χρονων ειναι..

    Γερο παιδι, πολυ καλο CF παλαιας κοπης, μετρα τελειωματα μεχρι στιγμης. Εχει χωρο για βελτιωση μικρος ειναι. Απο την αλλη παιζει στην Everton.. ΟΚ καλα ειναι αλλα παντα Everton θα ειναι, μια ομαδουλα της μεσης και κατω δηλαδη. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να κανει το βημα παραπανω, να παει ακομη και ως δευτερος σε μια πιο βαρια φανελα να δουλεψει ακομη και αν τα λεφτα ειναι λιγοτερα. ΗΔΗ εχει αργησει επρεπε να παει απο περσυ. Νομιζω φετος τελειωνει το συμβολαιο του.

    Ο Πογμπα ειναι πολυ καλος παικτης. Αλλα και η θεση και ολο το πακετο ειναι max 40 αντε 50εκκ. Τα αλλα τα δινεις αμα εισαι ΚΕΦΤΕΣ.
    Κοστισε 120 μεταγραφη, 95 αυτος (στη πενταετια) και 25 ο Ραιολα. 240 τους πηγε το μαλλι. Ειπαμε: ΚΕΦΤΕΣ…

  2. Ο/Η Savvi λέει:

    Εγώ νομίζω ότι θα γίνει το CF της δεκαετίας αν δουλέψει και είναι σοβαρός γιατί είναι μόλις 23 χρονών. Δεν τον θεωρώ παλαιάς κοπής (δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς) έχει τελειώματα και με τα δύο πόδια, κεφαλιά, σουτ, πλασέ, μπορεί να εκτελεί φάουλ και να σκοράρει, και μπορεί να παίξει και εκτός περιοχής. Τι άλλο να θέλω από ένα CF; Και επειδή τον παρακολουθώ όταν μπορώ, θεωρώ ότι είναι και ευφυής σαν παίκτης.

    Αν και την Εθνική δεν την είδα, στις φάσεις δες στο γκολ που τον μαρκάρει ο Παπασταθόπουλος και σε μία άλλη φάση ο Μανωλάς δεν μπορούν να τον κάνουν καλά. Και δεν μιλάμε για σαπάκια αμυντικούς αλλά για δύο από τους καλύτερους στον κόσμος.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γνώμες ειναι αυτές. Δε διαφωνώ μεν αλλα να ξέρεις οτι το 23 έξω χωρις να λεω πτι ειναι μεγάλος δεν ειναι το 23 στην Ελλάδα. Θελω να πω αναλογα ο συμπαικτης του Origi στην εθνικη και με συμμετοχες στη Liverpool (συνηθως πρωτη αλλαγη ετσι οπως παιζει ο Κλοπ) ειναι 21 και για χαρη του εδιωξε τον Μπεντεκε που ειναι ιδιο στυλ με το Λουκακου, και ο τριτος της παρεας στην εθνικη Βελγιου
    Τον εχω δει αρκετά λογω premier ΔΕΝ εχει τη ποιότητα για κορυφαίος, αυτο που εχει ο κουν ο Σουάρεζ ο καβανι ο ιμπρα δηλαδή δε θα σπυ κανει το απρόβλεπτο και αυτο ειναι θεμα “ευφυΐας”
    Παλιάς κοπής ειναι το cf που παιζει μεςα στο κουτί με το εκτόπισμα του χωρις ταχύτητα αλλα με δύναμη- οπως εβαλε το γκολ με μας δηλαδη.
    Ο Ουγκό πχ ειναι παλιάς κοπής σε σχέση με τον αραουχο που θα τραβηχτεί και εκτος θα πει στο πλάι η θα πετάξει τη Μπαλλα στο χωρο να τρέξει τον αμυντικό απο ψηλά.

    Μεγαλη η χαρη σου που δεν εκοψα το video των ανυπαρκτων.. με το ζορι κρατιεμαι.. Ειδικα 1 εβδομαδα πριν το ματς μεταξυ μας.

  4. Ο/Η sirax23 λέει:

    “Ετοιμαζωμαστε για αναχωρηση σε 20 μερες αλλα ετσι κ αλλιως η αληθεια ειναι οτι προσωπικα νιωθω οτι καπου τελειωνει και η ενασχοληση με το χωρο μιας και οτι επρεπε να ειπωθει, ειπωθηκε. Ποδοσφαιρικα και παρασκηνιακα. Τα πραγματα εχουν μπει σε μια σειρα, λογικα μεχρι το τελος της σαιζον θα κλεισουν και οι 2 εκκρεμοτητες που εχει η εταιρεια-ομαδα οποτε καπου εδω τελειωνουμε τουλαχιστον as we know it.”

    “Γιατί ασχολούμαι με την Αεκ ακόμα; Είναι στο τέλος της κι αυτή. Πίστεψε με, είναι τα τελευταία κύκνεια άσματα μου, όπως και η επικοινωνία με το κοινό. Θεωρώ την μοναξιά μου τελικά, καλύτερη διέξοδο.” του Στηβεν.

    Θα ηταν κριμα αν απο οτι φαiνεται οι 2 βασικοι αρθογραφοι αυτου του blog αποσυρονται σταδιακα… Ως φιλος της ΑΕΚ αλλα και του ποδοσφαιρου αυτο ειναι το μοναδικο blog που ειχαμε εμεις οι αναγνωστες την δυνατοτητα να διαβασουμε πραγματα που δεν λεγονται πουθενα αλλου -και οχι μονο αθλητικου περιεχομενου- καθως επισης και να συμμετασχουμε σε συζητησεις και σχολιασμους που ,σε γενικες γραμμες, ηταν σε αξιοπρεπες επιπεδο παρολες τις επιμερους διαφωνιες που αλλωστε παντα προκυπτουν.

    Ευχομαι απο καρδιας να συνεχισει να υπαρχει αυτος ο χωρος ,για οσο το δυνατον μεγαλυτερο διαστημα, αλλα σιγουρα ο καθενας απο εσας ξερει πως να διαχειριστει καλυτερα τις αναγκες και τις επιθυμιες του.

    Υ.Γ. Αναφερθηκες σε 2 εκκρεμοτητες… Η μια ειναι του γηπεδου… Η αλλη ??

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Θα δεις την αλλη μετα τα μεσα Μαιου μολις τελειωσει το πανυγηρακι.

  6. Ο/Η sirax23 λέει:

    Ok. Got it. Προφανως εννοεις αυτον για τον οποιο ο Ιβαν ο Μακεδονομαχος… ειπε ” αυτος ειναι δικος μας”….

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    H ζωη κανει κυκλους. Καποια στιγμη- και αφου εχεις κανει 4-5 στροφες- αρχιζεις και τα βλεπεις πιο καθαρα μιας και η εισαι απομακρος η καταλαβαινεις τι σου γινεται.
    Ενιοτε βαριεσαι απλα και κοιτας να απεχεις μιας και τα βλεπεις ξανα και ξανα αλλα και βαριεσαι να λες τα ιδια και τα ιδια.
    Υπαρχουν αλλα που αξιζουν περισσοτερο το χρονο και την προσοχη μας πλεον. Μενεις αναγκαστικα στο παιχνιδι αλλα απο αποσταση γελας με αυτα που βλεπεις και ακους.

  8. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Με δυο παιδιά (10 μηνών και 3 ετών) και με τη δουλειά να χρειάζεται να είμαι όλο και περισσότερες ώρες απο πάνω, νομίζω οτι σε καταλαβαίνω όταν γράφεις “Υπαρχουν αλλα που αξιζουν περισσοτερο το χρονο και την προσοχη μας πλεον. “.

  9. Ο/Η koreas λέει:

    @ the snitch @ steven

    θα σου στείλω το σχόλιο που εκανα στο Steven. ισχύει και για εσένα αυτούσιο.

    “@Steven

    Όπως νοιώθεις φίλε μου. Δε σε ξέρω προσωπικά αλλά μου φαίνεται ότι έχεις και το μικρόβιο είσαι και ευφυής ανθρωπος. Αυτά τα 2 κοντράρονται μέσα σου. Κάποιες φορές υπερτερεί το ένα κάποιες φορές το άλλο. Στο τέλος το μικρόβιο νικά κατα κράτος την ευφυία. Θα το δεις.Οποίος έχει το μικρόβιο πεθαίνει με αυτό.”

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas/Patikas/sirax
    Δεν αντιλεγω. Λεω οτι νιωθω πολυ κουρασμενος, εχω πολλες αλλες προτεραιοτητες και πλεον- αν πανε ολα καλα με τα νεα πραγματα που κανουμε- πολυ λιγη ορεξη μιας και αναλωνω ΠΟΛΥ χρονο στο γραφειο. Χτες εφυγα 2:40 το βραδυ- πρεπει να προλαβαινω τους Κινεζους που ειναι 8 ωρες μπροστα, δηλαδη 10:40 δικια τους μιας και ακομη και 9 να παω το πρωι η μερα χαθηκε γιατι εκει ειναι 17:00.
    Αλλωστε απο οτι βλεπεις δεν εχει και τιποτε τρομερο να ασχοληθεις στη Ελλαδα του ΤΣΥΡΙΖΑ και την ΑΕΚ 2017.
    Τα ειπαμε 1-2-3, μονο ευθυμογραφημα μπορεις να κανεις πλεον.
    ΜΟΝΟ με τη Liverpool ασχολουμαι πλεον, κατι που ετσι κ αλλιως παρακολουθω πολυ περισσοτερο απο την ΑΕΚ μιας και με εξιταρει Χ100 παραπανω, και τη Premier που εχει πραγματικο ενδιαφερον.
    Στα της Ελλαδας με τα οικονομικα και τις αξιολογησεις εχω πεσει μεσα 1000% εδω και 9 μηνες οταν απο περσυ το καλοκαιρι ελεγα οτι αξιολογηση ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ οχι τον Οκτωβριο οχι το Δεκεμβριο οχι τον Ιανουαριο αλλα ουτε το Πασχα. Και οταν και ΑΝ θα κλεισει θα σημαινει το 4 μνημονιο με τους ορους που θα εχει.

    Την ώρα, που η κατάσταση είναι πλέον οριακή κι η πραγματική οικονομία κι η αγορά έχουν «στεγνώσει» από ρευστό, ο κ. Τσίπρας, μαζί με τον πρόεδρο της Βουλής και την μισή κυβέρνηση ταξίδευε στην Ηλεία για να εγκαινιάσει το μουσείο του Νίκου Μπελογιάννη, που για πολλούς ανακινούσε μνήμες Εμφυλίου Πολέμου, εντελώς άχρηστες στην παρούσα επικίνδυνη συγκυρία….

    Στο γηπεδο ειπα τον Ιουλιο το χρονοδιαγραμμα και εκει 1000% μεσα ειμαι. Το οτι ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ ο ΑΒ και ειναι πλεον σε εισαγγελικη ερευνα με μηνυσεις δεν μπορει ουδεις να το προβλεψει..η μαλλον μπορει οσο να προβλεψεις την επομενη ΠΑΡΑΝΟΜΗ πραξη του καθενα.

    Στα της ΑΕΚ τι να πουμε? Ειπα οτι οριακα ΑΝ θα μπεις στα play-ωχ ως πεμπτος πριν τα Χριστουγεννα οταν ειχες 13 ματς μπροστα σου. Ε τωρα εχεις 5 και ακομη εκει εισαι: 5ος με το Πλατανια 2 ποντους πισω σου και τα 2 ματς εκ των 5 με το ΠΑΟ μεσα (2 ποντους πανω σου αρα του κανει και το Χ) και τον Πλατανια- αν ειναι δυνατον!!!- 2 κατω σου που παιζεις την επομενη αγωνιστικη το ντερμπυ των play-ωχ εκτος εδρας.
    Εχεις 43 ποντους και 5 ματς. Να τους κανεις 50-53? Να μπεις η οχι ΟΡΙΑΚΑ στα play-ωχ? Ε αυτο ελεγα πριν 2 μηνες! Σιγα τα δυσκολα που θελανε και προβλεψη…Ε αμα ηξερα πριν 2-3 μηνες ακριβως τα αποτελεσματα θα επαιζε στοιχημα να μας βγει και τσαμπα το DB..

    ΥΓ Μεσα σε ολα- που αν τα ηξερα δεν θα το εκανα- εχουμε και το ταξιδι με τους παλαβους και τη προετοιμασια. Εκει και αν πεσει κουραση..

  11. Ο/Η koreas λέει:

    @the snitch

    να πουμε οτι έχετε πετυχει και εσυ και ο steven και τις εξελίξεις στο παρασκηνιο του ποδοσφαίρου, που εκει κι αν υπάρχει μεγαλο ενδιαφερον στην ελλάδα.

    εκει τι βλέπεις μετα την εκθρονιση του παλαιου χαλίφη;

    τον ιβανακο στην θεση του νέου χαλίφη; το δικο μας σε ρολο μωαμεθ του πορθητη ή σεβαχ του θαλασσινου; δυαρχία; ενδοποντιακη συρραξη μεχρις εσχατων; αντεχετε τελικα το 50 50;

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ koreas
    Βλεπεις εσυ κανενα χαλιφη? Εγω οχι..
    Τη διαφορα που εχει τη πηρε εκεινες τις 4 αγωνιστικες με τα οργια- τοτε που εγινε η ανακατωσουρα με την ΕΠΟ τον Οκτωβριο- και εκει εμεινε. Που αμα δεν την ειχε σημερα θα παλευε στα ιδια με μας με μειον 8-10 ποντους δηλαδη στους 44-46. Μη ξεχνας και το -3 του ΜΠΑΟΚ..
    Μεχρι στιγμης υπαρχει το τιποτα. Δεν ειδαμε περαν 1-2 ματς τιποτε περιεργο στα κορακια. Οπως χασαμε στη Τουμπα με σεντρα απο αουτ στο 94, ετσι πηραμε και σπορια σε αλλο ματς..
    Μια χαρα παει το θεμα, εμεις ειμαστε αχρηστοι κανενας ref δε μας φταει που ειχαμε τον Γουιλι και μας πηγε απο το -2 στο -52, ουτε που με τον Ηρακλη!!! χασαμε 4 ποντους.Μονο αυτα τα 2 ματς να ειχες (ασε τα αλλα) θα εισουν δευτερος με 47-48 ποντους οσους επρεπε να εχει και ο χαλιφης.

    Ειναι πολυ ευκολο να δεις την Ελλαδα σε ολα της. Παρα πολυ..

  13. Ο/Η koreas λέει:

    @th snitch

    αυτα που λες ετσι ειναι. στο αμεσο μελλον τι βλέπεις ομως; βλεπεις να συνεχιζεται η ιδια κατασταση με φετος και του χρόνου; ( αναφερομαι στο φετος εκτος απο τις πρωτες αγωνιστικές που πεσανε όντως καποιες τελευταίες πιστολιές)

  14. Ο/Η koreas λέει:

    @ the snitch

    επίσης πιστευω ότι αν η αεκ διεκδικούσε πρωταθλημα να ξερεις οτι και ο μποροθρύλος θα ετρωγε κανα δυο καλες πιστολιές. θα μου πεις σε ποια παιχνίδια; παντα βρισκονται παιχνιδια.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ koreas
    Αν παρουμε ως δεδομενο οτι τα 25 του CHL ΔΕΝ υπαρχουν- ακομη και ο πρωτος ΑΝ περασει καμμια ΜπερΣεβα μετα εχει προκριματικο με καμμια Liverpool-Balencia-Milan η κανενα… ΑΠΟΕΛ που ανετα σε πεταει εκτος- ολοι στο ιδιο ζουμι βραζουν.
    Φυσικα υπαρχει ο τιτλος με την ελπιδα- περαν του σανου της κουπας- να σπασει ο διαολος το ποδι του και να περασεις.
    Μεχρι στιγμης το μοιρασμα ειναι το ιδιο, αλλα εχουμε εκλογες το Μαιο-Ιουνιο. Που επισημα αλλαζει το συστημα.
    ΦΥΣΙΚΑ θα πεσουν πιστολιες-ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΦΤΑΝ- απλα δε θα εχουμε αυτη τη ΑΗΔΙΑ με το ‘πρωταθλητη’ Αυγουστου.
    Και θα φας και θα ριξεις, αλλα ως γνωστον το πρωταθλημα ΔΕΝ κρινεται σε ενα ματς- ποσο μαλλον ντερμπυ- αλλα στη συνεχεια που εχεις σαν ομαδα. Αυτο ισχυει παντου (ποσα ντερπυ ειχε παρει ο Βοσνιος οταν σηκωνε κουπες?) απο την Ελλαδα μεχρι την Αυστραλια. Δες τη Liverpool φετος που ειναι αηττητη (κυριως με νικες) με τους top 10! και παλευει τη 4αδα επειδη εκανε ηρωες τις Χαλ και τις Μπερνλυ.

    Ειδικα φετος (μη νομιζεις οτι θα αλλαξει και του χρονου) δεν ειχε αναγκη πιστολιες ο Gay ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ απο οτι ειδες. ΤΣΙΡΚΟ ειναι που εφτασε να φερει το ΛΕΜΟΝΗ!! να τους σωσει ενα κυπελλο (ετσι νομιζουν) μη τους παρουν με τους κορνεδες τους Φορτουνηδες.

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παντως μια συνεχεια ο Αγγελοπουλος στο τροπο λειτουργειας τον εχει.

    Η ομαδα αλλαζει παικτες ανα δεκαπεντε (ενιοτε και πιο γρηγορα) η τη μια τους διωχνει μετα του ξαναπαιρνει μετα τους ξαναδιωχνει κλπ, αλλαζει προπονητες, πλανα κλπ. Οποιος βγαλει μια φωτο με την ομαδα π.χ σημερα αυτη αποτελει αυτοματα κειμηλιο και μαλιστα συλλεκτικο μιας και την επομενη εβδομαδα οι μισοι εχουν αλλαξει και χρειαζεσαι καινουργια.
    Καπως ετσι αλλαζει και ο ‘σχεδιασμος’ για το γηπεδο μπασκετ.
    Ξεκινησε απο το Γαλατσι, μετα πηγε στο ΟΑΚΑ, μετα στο ποδηλατοδρομιο, και τωρα στο τεννις. Ολα αυτα μεσα σε 1,5 χρονο μας δειχνουν τη σοβαροτητα του ανδρος που εχει αλλαξει 4 φορες γνωμη που θελει να στεγασει την ομαδα-εταιρεια του.
    Αφου αλλαζουμε το προσωπικο καθε μηνα γιατι να μην αλλαζουμε και γηπεδο?

    Δοξα τον Βουδα και τη μανταμ (που πλεον ξανεγινε καπιταλα και δε στηριζει το ΤΣΥΡΙΖΑ), απο Ολυμπιακα ακινητα η Ελλας εχει να φανε και οι κοτες. Μολις τελειωσουν τα του ΟΑΚΑ (εχουν μεινει οι πισινες νομιζω) παμε προς τα κατω, εχει πολυ πραγμα στη παραλια και να ειναι κοντα στους συνονοματους απο τη μια, αλλα και απο την αλλη μερια προς το Ελληνικο, μετα εχουν μεινει επισης κατι στο Μαραθωνα, το σπιτι Αρσης-ΝΤΟΠΑΣ της Εθνικης καπου στου διαολου στην Αττικη οδο δεξια και αλλα πολλα.
    Θα μου πειτε εκει ειναι διαφορετικα αθληματα. Τι σχεση εχει π.χ το κανοε-καγιακ, το baseball, το tae kwon do κλπ (αθληματα ιδιαιτερα διαδεδομενα στην Ελλαδα γι αυτο και χτισαμε μονιμες εγκαταστασεις), με το basket?
    Οσο σχεση εχει η ΑΕΚ με αυτη τη μαλακια που λεγεται basket και οποτε εχει κανα ματς με αντιπαλο λιγο πιο ισχυρο απο τα σουβλακια ο Μπαμπης χανει με κατω τα χερια.
    Οποτε ΒΟΥΡ στο σανο για γηπεδο και μη μασατε. Εδω ιδρυσαμε τμημα ΠΟΛΟ!!! σε ενα γηπεδο θα κολλησουμε?

  17. Ο/Η bandog λέει:

    για τις θερμοπυλες ειμαστε διασιμοι , θερμοπυλες θα εφαρμοζουμε και στο ποδοσφαιρο.
    με αυτο το συστημα σηκωσαμε ευρωπαϊκο οταν ειχαμε πολυ καλυτερους παικτες απο τους σημερινους , οποτε βρισκω οτι τουλαχιστον μας ταιριαζει.
    και τι αλλο να παιξεις δλδ οταν εχεις δεκαρια μανταλο-φορουνη και σεντερ φορ τον καγκουρα και μετα το χαος.

    συμφωνω για σταφυλιδη και ειναι απο τους ελληνες που μου αρεσουν. εχει αγωνιστικο θρασσος και ταχυτητα που δεν βρισκεις ευκολα σε ελληνα ποδοσφαιριστη.

    αυτο που με ξεπερασε ειναι οτι επαιξε ο τζιωλης.
    ειλικρινα νομιζα οτι αυτος ειχε σταματησει την μπαλα….
    καποια στιγμη να ξεπερασουμε και αυτο το δημοσιοϋπαλληλικι στην εθνικη ομαδα….
    δλδ να εχεις σιωπης μηχανακι και να παιζει ο τζιωλης μεχρι ο πρωτος να παρει μεταγραφη στον γαυρο…

    απο την αλλη οι προπονητες προφανως κατι βλεπουν στις προπονησεις και κανουν τις επιλογες παικτων…..

    οσο για το βελγιο , παικταραδες εχει αλλα ομαδα δεν θα γινει ποτε.
    αν τους παιξεις ανοιχτα σε ξεβρακωνουν αλλα αν τους παιξεις κλειστα χαθηκαν…
    α, με ισπανο προπονητη εχουμε πει δεν πας πουθενα….