Μαρμάρινα χρονια

dimcd5

Ειναι αυτα που ΗΡΘΑΝ πλεον και δεν ερχωνται. Μαρμαρινα και οχι πετρινα μιας και ανεβηκαν ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ και οπως λενε the higher you get the harder the fall. Το κειμενο χτες το βραδυ απο κινητο-σορρυ αν εχει λαθακια το οποιο ανεβαζω τωρα μετα απο 350km στη πρωτη σταση για φαγητο.. (btw να περνανε 27 GS μεσα απο το MC και να κοιτανε τα φλωρια: αξια ανεκτιμητη..). Απο το κινητο αλλωστε ειδα και το ματς. Ενα ματς που δεν καναμε κατι τρομερο, ισα ισα που καναμε αρκετα λαθη ειδικα μεταξυ 20-45’.
Λαθη που ειναι κυριως απο τα εξτρεμ μας στα ακρα που αφηναν μονα τα μπακ και εδειχνε ο ….Ρετσος παικτης. Ο οποιος Ρετσος- ως γνησιος γαυρος- πολυ αερα εχει παρει 18 χρονων ΣΚΑΤΟ και καλο θα ειναι να φαει καμμια φαπα απο κανα δικο μας να συνελθει λιγο. Μεγαλε ΟΥΤΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΣΑΙ που σε παρουσιαζουν, ουτε μαγκας εισαι. Οι μαγκες δε πουλανε μουρη εκ του ασφαλους. Μαγκας ειναι ο καλογερος που σας καταπιε χτες μονος του, ενω ειχε να παιξει 3 μηνες μπαλλα, για να ξερεις. Αναλογες μαγκιες εκανε και ο Φορτουνακος- που χαθηκες ΠΑΛΙ ρε μερεντονα?- στο Γκαλο μπροστα στην 7 επειδη καταλαβε οτι τον επαιρνε και λογω αντιπαλου (ειναι πολυ ηρεμο παιδι ο δικος μας) αλλα και λογω μερους. Καπακι μετα απο 2 φασεις που τον ανελαβε ο Βρανιες και εφαγε και 2 ψιλες ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ ο κολοπαιδαρας ως γνησια ΚΟΤΑ που ειναι.
Μια χαρα πηγε η ομαδα, οπως μια χαρα ειναι και το κειμενο με τις παρατηρησεις του Stevie. Αραουχο-Σιμοες-Τσιγκι ηταν η ομαδα που για αλλη μια φορα απ-εδειξε οτι αμα εχεις κανονικους παικτες (χωρις να ειναι εκκατομυριων)και μια νορμαλ διαχειρηση στην Ελλαδα κανεις βολτα. Μια παρατηρηση μονο: καποιος να κανει ευθανασια στον Ανεστη. Ελεος πλεον ο ανθρωπος ειναι ΒΛΑΚΑΣ. Σεντρα κανει ο αλλος στο 1 απο το πλαι και δε μπορει να υπολογισει ΚΑΝ τη τροχια της μπαλλας ΣΥΝ οτι πηδαει σε λαθος χρονο.
Μπραβο σε ολους- η αληθεια ειναι οτι ΔΕΝ το περιμενα οπως δε περιμενα μεσα στο τηγανι το Gay να ειναι οχι μονο τοσο κακος αλλα να ΚΛΑΤΑΡΕΙ στο ημιχρονο. Συνηθως οι αγυμναστες ομαδες οταν βγαινουν αντεχουν 10-15 λεπτα, λογω της αναπαυλας. Αυτοι χτες ηταν ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ απο το 46’. Οπως για γελια ειναι φυσικα- ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ- το νεο σκηνικο χωρις τα ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ CHL που σε κανουν να εχεις το ΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ στο παγκο!! που ειπε οτι τον φρεναρε ο ref και οτι επρεπε να νικαει 4 η 5 μηδεν στο ημιχρονο. Πραγματικα δηλαδη ΟΥΤΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ δε τα λεει αυτα.
Μπραβο στο κλοουν που κανει τα αυτονοητα- εκει καταντησαμε- αλλα ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και οχι ΝΟΥΜΕΡΟ στο παγκο, που σε μια φαση μαλωνε με το ref για 3 ποντους στη γραμμη του πλαγιου, μου θυμισε το Γουιλι που ετρεχε να μαζεψει-ως ball boy- τις μπαλλες.
Το μεγαλο μπραβο ειναι στον ΜΕΛ που μπορει να του σουρνουμε πολλα για το καλο της ομαδας και μονο κρινωντας τις πραξεις, ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, αλλα σε 1,5 χρονο καταφερε να ξηλωσει το πουλοβερ της παραγκας, να μας παιζουν στα ισια και να μη βλεπουμε ‘πεναλτυ’ και ‘offside’, οπως και καταφερε να κανουμε 4 νικες (με ενα τιτλο) σε 6 ματς. Χωρις Μελ χτες ειχε δωσει χαλαρα ‘πεναλτυ’ στο Μαριν για παραδειγμα. Οποιος νομιζει οτι οποιοσδηποτε αλλος μπορουσε να το κανει, μπορει ανετα να δει το παρεακι του 2004 και ολους αυτους τους ΑΓΑΘΙΑΡΗΔΕΣ που τους ξεβρακωναν οχι στο τηγανι αλλα στο ΟΑΚΑ οι Κομποτηδες και οι Μπεοι..
Χτες ο conpater ειπε για διπλο. Ομολογω οτι οχι μονο δε το πιστευα αλλα ελεγα παμε να μη χασουμε με πανω απο 2 διαφορα και αμα σκοραρουμε θα ειμαστε οκ. Ενα 2-1 δηλαδη η καμμια ισοπαλια. Την ιδια αισιοδοξια ειχαν και 1-2 αλλοι φιλοι σχολιαστες, ομολογω επισης οτι με αυτα που εχω δει ειμαι-και εγω- πεσιμιστης, αλλωστε 20 χρονια μας εχουν κανει ετσι. Μια χαρα ηταν ο Ref και αυτα για χερι στο δευτερο γκολ- που δεν το καταλαβαινεις μετα απο 5 replay ειναι να εχουμε να λεμε. Δεν ειδα βεβαια να λενε τιποτε ουτε για τη κλωτσια του Σεμπα σε νεκρο χρονο στον Αραουχο στα πανυγηρια του δευτερου γκολ-ΜΑΡΣ ΚΟΚΚΙΝΗ- ουτε στο πιασιμο και πεταγμα κατω απο το Ρομαο στο Μανταλο επισης σε νεκρο χρονο (ειχε σφυριξει φαουλ) και την επισης ΜΑΡΣ ΚΟΚΚΙΝΗ.
Παστιλιες για το πονο του γαυρου, σοβαροτητα στον επαναληπτικο, το ιδιο γαυρο θα βρουμε που μετα το 50 θα ειναι κλαταρισμενος, και με αγχος, παμε να τους τελειωσουμε με μυαλο και οχι με ενθουσιασμο. Οι-οποιες- τεσσαρες ερχωνται απο μονες τους αν ειμαστε απλα προσεκτικοι. Οπως ερχωνται και τα καζα αμα ειμαστε υπεροπτες.
ΥΓ Οσο χερι ηταν του πατατα χτες αλλο τοσο ηταν και του Χαρα πριν 2 χρονια. Γιατι σε αυτη τη ζωη ΟΛΑ ειναι δανεικα.. See you from Barcelona. Εχουμε 5 Βρεττανους στη παρεα. Ετοιμαζουν χοντρη πλακα (σημαιες Union Jack etc.) στα συνορα στο Gibraltar..

AT-GIB-logo-positivo

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to Μαρμάρινα χρονια

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν το ειπα στην τυχη. Προσεξε, ειπα για διπλο,και η αναφορα γινεται για την ηττα του Ολυμπιακου,κι οχι για την νικη της ΑΕΚ. Τους εχει παει η κατω βολτα σε ελευθερη πτωση, συν οτι ο Μελ. εχει κανει αυτα που ανεφερες με τα κορακια. Βαλε, και το τσαγανο που αποκτουν ξαφνικα καποιοι παιχτες μας σε αυτα τα παιχνιδια…Να το διπλο.Αυτα,για να ειμαι ειλικρινης.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ηδονη ειναι να τους ακους να κλαιγωνται για τη διατησια, για τα ματ (που ξαφνικα τρελλαθηκαν μονα τους) και εδειραν λεει παικτες, για ‘χερι’, για ποδι, για κεφαλι και για τον επιταφιο που πρωτη φορα βγηκε Μ.Πεμπτη..
    Μεχρι και οτι η κυβερνηση εστησε το ματς μας ειπαν! επειδη ειναι λεει κολλητος ο Φλαμπουραρης με τον Μελ, ενω ο Παππας που εδινε ‘αδειες’ σε εταιρεια του Βαγγελα που δεν ειχε ουτε τραπεζικο λογαριασμο!!! ειναι εναντιον τους..
    Το οτι 5 χρονια τωρα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ το δανειο στο ταψι και δεν τους ακουμπαει ανθρωπος ειναι το ‘δωρο’ της κυβερνησης για το γηπεδο της ΑΕΚ (τα λενε ΚΑΙ αυτα) που εχει ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ σε αντιθεση με κατι αλλους που ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
    Το οτι 3 χρονια παλευει ο αλλος να παρει μια αδεια με το καθε απιθανο ειναι το ‘δωρο’ στην ΑΕΚ…

    Φανταζωμαι αφου τους ‘εδειραν’ τοσο πολυ ΜΙΑ (1) ΦΩΤΟ ενος παικτη δαρμενου ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΜΑ, θα υπαρχει. Τι ΟΧΙ? Χαλασαν ΟΛΩΝ τα κινητα? Κριμα ρε γαμωτο…

    Δωσε σανο Καραπαπαρα. Μονο οτι σας εδειρε η Αρκαδη δεν μας ειπες ακομη, μαλλον το κρατας για τον επαναληπτικο..

  3. Ο/Η ΒΠ λέει:

    Κιτρινη Μποτια για φαουλ στο Μανταλο στο 0-1 ΔΩΡΟ κιτρινη φορτουνη ΔΩΡΟ κοκκινη Ρομαο ΔΩΡΟ κιτρινη φιγκειρας με αραουχο σε γραμμη πλαγιου ΔΩΡΟ, κοκκινη στο Σεμπα για χτυπημα εκτος φασης ΔΩΡΟ (σκανδαλο αν δεν φαει 3 απο τα βιντεο), ενω ζητανε και πεναλτι ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ του Σιμοες. Εμμετικη περιγραφη ο Παλομπαρινι. Στη ρεβανς βαλτε τον διδυμο με Θαναηλακη να ειναι διπλασια η κλαψα.

    Πραγματι δεν ειμασταν καλοι ειδικα στο διαστημα 15-45, που στην πλευρα Πατιτο-Ντιντακ ειχαμε προβληματα και μας εκαναν πλακα σε 3-4 φασεις. Στο δευτερο απλος περιπατος εκαναν μια φαση μονο στο επομενο λεπτο απο το 1-2. Ειδικα αφου μπηκε και ο 37χρονος Καμπιασσο (που τον σεβομαι) εγιναν χειροτεροι στο κεντρο. ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ.

    Κορυφαιος και αλανθαστος ο Τσιγκρινσκι με εξαιρεση ενα διωξιμο στο 1-1 στο διαστημα του πανικου. Ο Αραουχο που μετα το γκολ, στο 10′ δινει παρε βαλε στον Πετρακη για το 0-2 ενω ολα τα λεφτα ηταν το καθαρο τακλιν που κλεβει την μπαλα απο το Φιγκειρας, ο οποιος μετα τον χτυπαει απο πισω. Ο Σιμοες εχουμε πει πως παικτες σαν το Πεφτουνη τους εχει για χαβαλε (γεια σου μαστροκωστα). Αλανθαστος και ο Βρανιες αν και δεν ξερει μπαλα, ειναι ταλιμπαν. Ο Ανεστης πρεπει να αλλαξει επαγγελμα, ενω αναρωτιεμαι τι κανουν στα σπατα οι προπονητες τερματοφυλακων που 3 χρονια δεν του χουν μαθει ουτε να διωχνει, ουτε εξοδο, ουτε να κατευθυνει την αμυνα. Παντως πιστευω πως δεν εχει και αυτοπεποιθηση.

    Ειμαστε πλεον το φαβορι, χωρις να εχει τελειωσει κατι. Χαλια ο γαυρος και δεν βλεπεται, αλλα χρειαζεται σοβαροτητα και οχι αλαζονεια και ετσι θα ερθει αλλη μια νικη, η 5η σε 1,5 χρονο. Που χωρις το Μελ μαλλον δεν θα ειχε ερθει καμια, για να μην κοροιδευομαστε, εννοω βασει διαιτησιων.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Viron
    Αν και Inter, τον σεβωμαι και εγω. Μεγαλος παικτης. Καιρος να σεβαστει και αυτος το ονομα του και να σταματησει ομως γιατι εκτιθεται πλεον και ειναι κριμα.
    Καποιος πρεπει να φευγει οταν τα πρωτα σημαδια κανουν την εμφανιση τους: Gerrard ΔΕΝ μπορουσε τη τελευταια χρονια στο ρυθμο της Premier και απλα σταματησε. Το ιδιο και ο Pirlo που ειδε οτι δεν.. Το να το τραβας απο τα μαλλια δε λεει..

    Ο υγειης Σιμοες απλα ΔΕΝ βγαινει απο την ομαδα. Δεν εχει αλλη κουβεντα να κανουμε για το παικτη, ειναι απλο.

    ΥΓ Χτες 1097 χλμ. Αυριο γυρω στα 650-Μουρθια .Μεθαυριο αλλα 600 στο rock (Gibraltar is ours.. χαχα). Και μετα απεναντι- οπου σοβαρευουν τα πραγματα. Σημερα ολη μερα ξαπλα στον ηλιο..

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    @the snitch

    Καλα να περνάτε.