Greek Cup

Για το ματς τα ειπε ο Stevie. Αντε να γραψω και εγω 2 γραμμες προς το τελος. Ειχε βεβαια αλλα ενδιαφερωντα μιας και ηταν ημερα πληρωμων χτες. Βγηκαν διαφορα προσωπικα μαζεμενα και απο το πρωι πληρωνα σε συνδυασμο με τα εξοδα του γραφειου και εδω και στο Λονδινο. Το μονο καλο ηταν οτι πεσαμε στο πρωτο μηνα που δεν ειχαμε πληρωμες για την ελληνικη εταιρεια, μιας και πλεον τη κλεισαμε και επισημα οποτε ο λαοπροβλητος ηγετης Αλιεξης εχει μειον αλλο ενα κοροιδο που θα του πληρωνει 44% ταμειο, εισφορες αλλυλεγγυης, εισφορες των εισφορων, ΦΠΑ, φορο 29%, προκαταβολη φορου στο  φορο αλλο 29% και ολα αυτα τα ομορφα που εχουν σκαρφιστει οι πρωτη φορα για να ειναι συναιτεροι ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ μιας εταιρειας και μαλιστα κατα 70-80%. Βεβαια αυτο δε σταματα το ελληνικο κρατος να μας στελνει e-mail, σε μια εταιρεια που εχει κλεισει εδω και 4-5 μηνες, για να κανουμε δηλωσεις ΦΠΑ. Ετσι παει, αμα εχεις αργοσχολους στο δημοσιο σιγα μην ασχοληθουν να ανανεωσουν τις λιστες τους με το πια ΑΦΜ π.χ ειναι ενεργα και πια οχι.

Επειδη φυσικα οι αργοσχολοι δεν ειναι μονο στις εφοριες αλλα σχεδον παντου στο Ελλαδισταν χτες ειχαμε καποια τραγελαφικα στο ΟΑΚΑ που αμα δεν ειχα μαρτυρες, θα ελεγε καποιος οτι υπερβαλω.

Για αρχη παμε να μπουμε στο Parking. Εγω συνηθως παω με τη μηχανη οποτε δε βγαζω καρτα parking μιας και παρκαρουμε ακριβως εξω απο τη θυρα γλυτωνωντας και το οποιο περπατημα. Χτες επειδη ειχα το αμαξι, ειπαμε να παμε ολοι μαζι αρα να παρκαρουμε εντος. Στην εισοδο παει να δειξει ο Stevie τη καρτα στον ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΑΕ, ο οποιος δεν μπηκε καν στο κοπο να γυρισει το κεφαλι του και μας εκανε νοημα να μπουμε. Ετσι απλα και δε μιλαμε να εχει καν ενα μηχανημα οπως εχουν στα mall η σε parking δηλαδη με μπαρα μη το κανουμε και δυσκολο- αλλα εστω scanner χειρος για να μπαινεις.

Παρκαρουμε και παμε να περασουμε απο τον ελεγχο- την εξωτερικη περιμετρο του ΟΑΚΑ δηλαδη οπου και ενας τυπος ΤΗΣ ΠΑΕ κοιταει το εισητηριο σου και κατοπιν σε τσεκαρουν οι ΕΛ-ASS για τα γνωστα. Περναει ο Stevie πρωτος, ο γιος του δευτερος και εγω απο πισω. Στη βιασυνη μου απανω, βγαζω απο το πορτοφολι τη καρτα μου να τη δειξω ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΠΑΕ για να περασω. Ειχα και μια κληση στο κινητο και δεν προσεξα ακριβως τι καρτα τραβηξα μιας και στην ιδια θεση εχω το διαρκειας και αλλη μια. Κατα λαθος λοιπον, βγαζω την αλλη και τη δειχνω χωρις να κοιταω καν μιας και μιλαγα με Λονδινο. Περαστε μου λεει ο τυπος, συνεχιζω προς τον ΕΛΛ-ASS ο οποιος με βλεπει και απλα μου κανει νοημα να προχωρησω- αυτος ηταν ο ελεγχος. Με το γιο του Stevie να με περιμενει- κρατωντας τη καρτα στο χερι ακομη- κλεινω το κινητο και εκει βλεπω τι εχει γινει. Το διαρκειας μου ειναι ακομη στο πορτοφολι και εχω βγαλει ΚΑΙ ΔΕΙΞΕΙ τη καρτα απο το TFL του Λονδινου- το αγγλικο μετρο δηλαδη. Η οποια γραφει OYSTER με μεγαλα γραμματα ειναι ΓΑΛΑΖΙΑ- ΜΠΛΕ απο τη μια και λευκη απο τη πισω μερια με αγγλικα φυσικα πανω της. Αυτη η καρτα λοιπον φανηκε εντελως φυσιολογικη στον υπαλληλο της ΠΑΕ ΑΕΚ που δεν του εκανε καν εντυπωση οτι ειναι μπλε αντι για κιτρινη, μη παμε σε πιο τεχνικα θεματα οπως π.χ να κοιταξεις οτι γραφει Transport for London και οχι ΠΑΕ ΑΕΚ απανω. Ειπαμε στη χωρα του χαβαλε ειμαστε.

Οι ΕΛΛ-ASS αυτο το παν-μεγιστο σωμα που βαριεται μεχρι και να ξυστει απλα με κοιταξαν- με ενα εντονα βαθυ βλεμμα ειναι η αληθεια- του στυλ ΣΕ ΒΛΕΠΩ μη τυχον και πας να πεταξεις τιποτε μεσα στο γηπεδο. Σε βλεπω λεμε, και ως γνωστον οπου μιλανε τα ματια, ολα τα αλλα- ακομη και ο τυπικος σωματικος ελεγχος- ειναι περιττα. Αφηνωντας πισω τις γεματες κατανοηση ματιες με τα οργανα, μπηκαμε μεσα. Εκει οπου οργανωμενα ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ειχαμε ανα 10-15 μετρα απο ενα βλακα ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ να αναβει ενα πυρσο και να ντουμανιαζει ολο το γηπεδο. ΦΥΣΙΚΑ οι security του γηπεδου αυτα τα θεωρουν φυσιολογικα και μερος του πρωτοκολλου διεξαγωγης του παιχνιδιου, ισως γι αυτον το λογο οχι απλα δεν εκαναν κατι αλλα κοιταγαν το θεαμα ως συμμετεχωντες. Ολα καλα λοιπον και μπραβο στα παιδια που το εκαναν τοσο ομορφο, φανταζωμαι θα σκεφτωνταν. Οπως μπραβο σε ενα αναλογο μαστουρι που χωρις κανενα λογο απλα αποφασισε ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ να αναψει στο ασχετο ενα ακομη κατα τη διαρκεια του ματς και να τον βριζουν ΟΛΟΙ να το σβησει μιας και μας ντουμανιασε και ηταν επικίνδυνο και για φωτια και για καποιον που εχει ο οποιο αναπναυστικο προβλημα (π.χ ασθμα) αλλα και να καουμε ζωντανοι, με αυτον φυσικα να μην ακουει κανενα. Και παλι η αντιδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ ηταν ακαριαια με τους security να κοιτανε με το αναλογο αυστηρο βλεμμα του ΕΛΛ-ASS του στυλ αμα το ξανακανεις θα σε κοιταξω πιο αγρια.

Εδω θα προσθεσω τη ευστοχη παρατηρηση του γιου του Stevie για τη σωστη διαχειρηση των βεγγαλικων απο τα μαστουρια στο πεταλο, μιας και δεν αναψαν ολο το στοκ με τη μια- αντε δυο, αλλα φροντιζαν να μας ντουμανιαζουν ανα τακτα χρονικα διαστηματα περιπου ανα τεταρτο και για να μη χανουμε την αυτοσυγκεντρωση μας (οτι ειμαστε στο Μπανανισταν) και για να ειμαστε και σιγουροι οτι εξερχωμενοι του αγωνος θα ειμαστε ολοι ασορτι ως καπνιστες ρεγγες η prosciutto στη μυρωδια.

Ενα αλλο ομορφο-κυριολεκτικα- ειναι αυτη η τρομερη μασκοτ μας ο HAGA. Εκτος της εξωτικης ομορφιας -που συνδυαζει το look της Alessandra Ambrosio με το class της Cate Blanchett με τη δευτερη να ειναι καλη φιλη της φιλης μου και απο τις πιο εντυπωσιακες ΓΥΝΑΙΚΕΣ που εχω δει live στη ζωη μου και σαν ομορφια αλλα ΚΥΡΙΩΣ ΣΑΝ ΣΤΥΛ- εχουμε να κανουμε, υποθετω με μασκοτ. Η δουλεια της μασκοτ απο οσο ξερω ειναι να ξεσηκωνει το κοσμο, να ανακατευεται μαζι του και να κανει τις λεγωμενες ‘χαριτωμενιες’ ετσι για το χαβαλε να βγαζει καμμια φωτο κλπ. Ο HAGA χτες ηρθε μπροστα μας- στο επιπεδο του στιβου φυσικα- στη σεντρα του γηπεδου μας γυρισε τη πλατη και καθησε να απολαυσει ανευ εισητηριου το ματς στη πιο προνομιακη θεση κυριολεκτικα διπλα απο τη γραμμη του out. Συμμετειχε δε στο παιχνιδι μιας και αναλογα που ηταν η μπαλλα και το ενδιαφερον κινουνταν μεταξυ των 2 μεγαλων περιοχων, παντα με τη πλατη γυρισμενη στο κοσμο. Box to box ο HAGA χτες και ποιος ασχολειται με το κοσμο που υποτιθεται οτι ειμαι η μασκοτ? Εδω εχει προκριση, ειναι ζορι το ματς..

Πισω μας εχουμε το γνωστο παππου- μας ελειψε φετος που δε πηγαμε- ο οποιος χαριζει γελιο. Μια ατακα π.χ χτες ηταν: Μα τι κανει ο Μανταλος δεξια- αριστερα δε παιζει? Αριστερα ειναι, του απανταει ο φιλος του διπλα. Ε Αριστερα τι κανει εκει? Ειναι το λεγωμενο και πρωτη φορα αριστερα που ζουμε ολοι η το λεγωμενο εισαι αριστερος οπως σε βλεπω η οπως με βλεπεις?

Αλλη μια ομορφη φαση ηταν οταν φτανει απο μακρια η μπαλλα στον Ανεστη- δε θυμαμαι αν ηταν απο αντιπαλο η απο γυρισμα- και η μιση θυρα φωναζει πιαστη και η αλλη μιση αστη. Με το ΠΙ εμπροσθεν να μας δειχνει ποσο πλουσια ειναι η ελληνικη γλωσσα, αλλα και ποσο ευκολα μπορει ακομη και ενας τεραστιος keeper σαν τον Ανεστη να μπερδευτει υπο τη πιεση του κοινου και να κανει το λαθος. Τελικα μιλησε η εμπειρια και ουτε την επιασε ουτε την αφησε αλλα την εδιωξε πλαγιο.

Για το ματς δεν εχω να πω κατι. Θεωρω απλα οτι ηταν ενδεικτικο του επιπεδου μας και του αντιπαλου. Δηλαδη το απολυτο τιποτε. Πρεπει να ειναι ενα απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω δει, εκανα ενδιαμεσα και ενα τηλεφωνο γυρω στο 10λεπτα στο Λονδινο απο το ενδιαφερον μου για να κατανοησετε ποσο βαρετο ηταν. Με τη φιλη μου να ακουει μεν το κοσμο γυρω αλλα να μου κανει καζουρα για το επιπεδο φυσικα. Επειδη ειχα καιρο να παω, ομολογω οτι περασα καλα οχι φυσικα απο το θεαμα αλλα απο ολο αυτο το cartoon που λεγεται Ελλαδα, Ελληνικο ποδοσφαιρο και φιλαθλος κοσμος. Ετσι και αλλιως αδιαφορο μου ηταν το αποτελεσμα και υπηρχε και μια ‘σιγουρια’ ειδικα μετα το τεταρτο που ειδαμε ποσο ΧΑΛΙΕΣ ειμαστε αμφοτεροι οτι ναι μεν γινωνται τα παντα στη μπαλλα αλλα απο την αλλη δυσκολα θα χαναμε τη προκριση. Για γκολ δε το συζηταμε μιας και για να βαλεις γκολ πρεπει να φτασεις να κανεις σοβαρη ευκαιρεια και εμεις αν θυμαμαι στο β καναμε 2 μια με το Λαζαρο που στα 30 του ψαχνει το ταλεντο του και μια με τον Ουγκο που κατ εμε επρεπε να επιχειρησει τριπλα στο Καπινο που ηταν εκτος περιοχης. Δηλαδη πετας τη μπαλλα either way μπροστα και περνας σε αδειο τερμα. Ο keeper εκει εχει 2 επιλογες αφου ειναι εκτος περιοχης και δε σε προλαβαινει: η σε ανατρεπει και αποβαλλεται, η τρωει το γκολ. Either way η κατασταση για τον επιθετικο ειναι win-win και για το keeper loose-loose.

Μολις φαγαμε το γκολ- courtesy του παικτη ουσιας και ηγετη μας- η κερκιδα ετριζε δοντια απο την αγωνια της. Με το που ληγει το ματς και ξεκινανε καθυστερησεις ρωταω τι ωρα ειναι. Εννια παρα δωδεκα μου λεει ο νεαρος Αβραμιδης. Το ‘ματς’ -ο θεος να το κανει στις καθυστερησεις-εληξε με το ιδιο ρολοι στις εννεα και τεσσερα και κατι ψιλα. Τα πεντε λεπτα εγιναν τεταρτο δηλαδη. Για σου ρε Σιδηροπουλε τεραστιε που ως γνησιος Ελλην πηγες να κλεψεις τη δοξα χωρις ομως να υπολογιζεις τον μοναδικο Γιαννη Ανεστη που πρεπει να παει για ρεκορ Guinness. Δυο καρτες για καθυστερηση στην ιδια φαση στις καθυστερησεις του αγωνα, με τον ref να του δειχνει ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ με τα δαχτυλα το ΔΥΟ αμα δεν ξεκιναγε το παιχνιδι, πριν τον αποβαλλει και ολο το γηπεδο να φωναζει ΣΟΥΤΑΡΕ ΒΛΑΚΑ, δε πρεπει να εχει ξαναγινει! Μιλαμε για ΤΕΡΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ και αμεση λυση συμβολαιου λογω βλακειας.

Επειδη ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ ομως φτασαμε να παιζουμε με τον Ουγκο το σουβλακοφαγο τερματζη. ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ εκτος Μπανανισταν? Φανταζεστε να δειτε π.χ τον Σουαρεζ τερμα στη Μπαρτσα η τον Ζιρου σε Αρσεναλ-Τσελσυ στη θεση του Τσεχ που θα εχει φαει 2 καρτες σε 2 λεπτα καθυστερησης? Πισω απο το τερμα εχουν μαζευτει οι security, καμμια 50αρια χαβαλεδες δηλαδη που θα σταματαγαν αν γινωταν κανα ντου τις 2-3 χιλιαδες μπαφιασμενα απο το πεταλο. Οι οποιοι security φορανε ακριβως το ιδιο χρωμα με τη φανελλα του Ουγκο αναποδα του Ανεστη για να κρυψει το νουμερο βαση κανονισμου ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ μιας και ο παικτης επαιξε –οσο επαιξε- χωρις αριθμο φανελλας. Το πιο ωραιο το ειπε ο Stevie: κανονικα για να του μπερδεψουμε πρεπει να μπαινοβγαινουν στο τερμα οι security και να εχουμε 5-10 τερματοφυλακες- τα ιδια φορανε… Η μονη διαφορα βεβαια ηταν οτι ο Ουγκο φοραγε σορτσακι αντι για παντελονι.

Στο φευγα- ως αποχαιρετισμο για τη ωραια βραδυα- περασαμε 45 ρομαντικα λεπτα κολλημενοι στο parking του ΟΑΚΑ ακουγωντας στο ραδιο το κερατουκλη να λεει ιστοριες και να καταγγελει πραγματα που ΔΕΝ ΕΙΔΕ! Οταν δε ακουγωνταν τα γνωστα γαλλικα απο πισω- ειπαμε ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ- ο κερατουκλης βουτηξε το μικροφωνο και εκανε μονος του το show. Μας ειπε δε οτι δεν τον ενδιαφερει το κυπελλο μιας και εχει πολλα, και το αφηνει!!  να το παρει και κανας αλλος, προφανως ξεχνωντας (ειναι και μεγαλος ανθρωπος) οτι και περσυ μας ζηταγε ως αντιπαλο σε ενα θεσμο που δεν τον ενδιαφερει, αλλα και εκει το εχασε. Οποτε δε καταλαβαινω πως αφηνεις κατι που ΔΕΝ εχεις, γιατι συμμετεχεις σε κατι που δεν σε ενδιαφερει και προς τι ολη αυτη η φασαρια.

ΥΓ Υπαρχουν καποια μικρα θεματατακια για τα admin accounts στο site που δεν επηρεαζουν τους αναγνωστες, αλλα ισως επηρεασουν τη λειτουργια του μεχρι να λυθουν, οπως π.χ καποιες καθυστερησεις. Ελπιζουμε να μην υπαρχει προβλημα.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

65 Responses to Greek Cup

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παντα κανω πρωτο σχολιο εγω. Για 2 λογους:
    1) Για να μπαινω στο ματι του Jason που με ρωταει γιατι δε το γραφω στο κειμενο
    2) Food 4 thought για τους αναγνωστες

    Χτες η ομαδα ειχε ΜΟΝΟ ενα παικτη για μενα, το Καλογερο, ο οποιος δειχνει τη διαφορα του ποδοσφαιρηστη απο τους υπολοιπους που ειτε κανουν τη καλα τη δουλεια τους (π.χ Σιμοες-Αραουχο) η απλα ειναι τουριστες οπως ολοι οι αλλοι.
    Σε μια φαση κατεβαινει η μπαλλα απο το θεο και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ απλα θα της εδινε μια να επιστρεψει στο μεγαλοδυναμο. Ο καλογερος τη κατεβαζει με τη μια προς τα πισω, δινωντας μετρα και χρονο στον εαυτο του να τη γυρισει με ανεση στο τερμα και να τελειωσει τη φαση, εχωντας απλα βγαλει εκτος παιχνιδιου το αντιπαλο φορ. Τοσο απλα..

    Για τον Αραουχο και τα χρηματα τυχον μεταγραφης-νεου δανεισμου υπαρχουν ολες οι πληροφοριες και αν ενδιαφερει θα τις πουμε.

  2. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη. Θα ήθελα να μας δώσεις τα φώτα σου σχετικά με το θέμα Αραούχο

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλεξη (και ολοι φυσικα):

    Ο Αραουχο ΔΕΝ θα μεινει στην ΑΕΚ- αυτο ειναι ξεκαθαρο πιστευω.
    Ο παικτης εχει μια ρητρα πωλησης 4-4,5 εκκ ευρω. 4,2 ειναι το νουμερο που ξερω αλλα δε νομιζω οτι ειναι τα 200-500 χιλιαρικα το θεμα μπροστα στο 4.
    Ρητρα σημαινει οτι δεν εχεις διαπραγματευση προς τα πανω αλλα μονο προς τα κατω. Δηλαδη αν πας και καλυψεις ως αγοραστης το νουμερο που γραφει η ρητρα τον παιρνεις και τελος (φυσικα με τη συμφωνη γνωμη του παικτη) απο το club.
    Αυτα τα 6,5 που γραφουν και τα 10 που ακουστηκαν ειναι σανο για το ποπολο και παιχνιδακια για να ανεβει η τιμη.
    Που φυσικα ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ μπορει να παει οσο και οι 3 MSN δηλαδη 500εκκ.
    ΟΠΟΙΟΣ ομως θελει σημερα π.χ να παρει το παικτη- ξαναλεω με τη συμφωνη γνωμη του ιδιου- καταθετει στο λογαριασμο τη ρητρα και τον παιρνει.
    ΦΥΣΙΚΑ παικτης ανω του 1-1,5εκκ για την ΑΕΚ ειναι ονειρο θερινης- ποσο μαλλον παικτης των 4εκκ. Οποτε μονο και μονο γι αυτο αποκλειουμε τη παραμονη του.
    Ο τυχον επαναδανεισμος του για ολη τη σαιζον παει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΕΚΚ (700 στοιχησε Ιανουαριο- Μαιο) και εκτος οτι επισης ειναι δυσκολος να γινει μιας και ο παικτης ειναι στα πανω του αρα ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ (αυτος ηταν ο αρχικος σκοπος του δανεισμου αλλωστε να παρει μπρος) αλλα και ασυμφορος. Το να δωσεις 1,5 εκκ για κατι που δεν θα ειναι δικο σου μετα απο 1 ετος ειναι επιχειρηματικα ΧΑΖΟ αλλα και πανακριβο. Αν δηλαδη σου κοστισει για 16 μηνες 4 μηνες φετος και 12 για ενα χρονο: 700+1,5= 2,2εκκ και μετα τον χανεις για μηδεν, ας τον παρεις απο την αρχη να εχεις και ενα περιουσιακο στοιχειο προς πωληση αξιας ισης με το αρχικο σου εξοδο: its called business.

    Τα χρηματα για το παικτη (4-4,5 εκκ) δεν ειναι παραλογα βαση αυτου που ειδαμε οτι μπορει να προσφερει, απλα ειναι εκτος πραγματικοτητας για την ΑΕΚ που παιρνει κυριολεκτικα μια ενδεκαδα με τα ιδια λεφτα, ετσι αλλωστε ενεργει η ΠΑΕ (Μελισσανιδης) εδω και χρονια και δεν βλεπω το λογο να αλλαξει αφου ουτε εσοδα προσδοκα για την επομενη σαιζον (ακομη και να παει στο Europa ενα ταληρο θα μαζεψει αντε 6 με το ζορι) και παραλληλα εχει πλεον και το γηπεδο να τρεχει.

    Οι αλλοι δυο (Βαγγελης-Ιβαν) αντιθετα μπορουν- για διαφορετικους λογους ο καθενας- να δωσουν το νουμερο ανετα (και ο Μελ μπορει μιας και ειναι φορτωμενος αυτο το καιρο απλα δεν το κανει και το ξερουμε) για να παρουν μια αξιοπιστη οσο γινεται λυση για τα ελληνικα δεδομενα. Ο μεν Βαγγελας παιζει σε αυτα τα νουμετα εδω και χρονια (μονο για Καρντοσο και Καμπιασο σκαει κατι αναλογα) ο δε Ιβαν επισης εχει δειξει οτι ενα 4αρι δεν ειναι το προβλημα- εχει χαλασει πολυ παραπανω σε παλταδουρες ολκης τυπου Περπατωφ που του στοιχησε 2εκκ για 6 μηνες η για αυτον το Κλαους που δινει 800 το χρονο!

    Αρα η λογικη- οσο μπορει να υπαρχει- ειναι οτι ο παικτης δεν θα ειναι στην ΑΕΚ εκτος απροοπτου. Τωρα βεβαια λογικη και ΑΕΚ εχουν παρει διαζυγιο εδω και χρονια, εγω απλα αναφερω τα οικονομικα δεδομενα.

    ΥΓ Ενα αλλο ΒΑΣΙΚΟ προβλημα ειναι οτι ΑΝ γινει καποια κινηση τετοια (η αναλογη) θα εχεις ενα παικτη των 4,5 εκκ στο ροστερ και ο δευτερος πιο ακριβος θα ειναι στα 400 χιλιαρικα. Πραγμα που αυτοματα δημιουργει δυσαρμονια στην ομαδα και σχεδον 100% ανακατωσουρα στους παικτες με τα υπαρχωντα συμβολαια..Δε γινεται ενας να κανει 10 φορες παραπανω απο το πιο ακριβο σου και η οποια γκρινια ειναι επισης 100% σιγουρο οτι θα υπαρξει με το καλημερα, ειδικα απο παικτες που ειναι και συνεπεις και ‘κρατανε’ την ομαδα αγωνιστικα (Γιοχανσον-Σιμοες-Τσιγκι π.χ) αλλα και απο τους μικροτερους που ειναι στα 150-250αρια συμβολαια και λογικα θα ‘κλωστησουν’ για αυξηση αποδοχων. Με λιγα λογια δημιουργεις ενα ντομινο που ακομη και αν τα σκασεις στον εναν, θα πρεπει να ακολουθησεις και σε αλλους.

  4. Ο/Η Κάρολος - (Anders Carlsson) λέει:

    Ε, ας ευθυμήσουμε και λίγο κλικ

    Η πλάκα; Οι δικοί μας (με Αραούχο εξ αρχής και σοβαρό προπονητή) θα έπαιρναν νταμπλ σε αυτό το αστείο πρωτάθλημα

  5. Ο/Η Αλέξανδρος λέει:

    Προχτές που βγήκε η “είδηση” για τον Αραούχο όλοι έσπευσαν να χλευάσουν το Βαγγέλα και το “ενδιαφέρον” του. Εμένα μου φάνηκε πολύ λογικό να ενδιαφερθεί οποιαδήποτε ομάδα για τον Αραούχο, είτε λέγεται Ιβάν είτε Βαγγέλας. Διότι όπως πολύ σωστά λές Δημήτρη, αυτοί έχουν αποδείξει πως δίνουν λεφτά για συμβόλαια και για μεταγραφές, άσχετα αν τους βγαίνουν οι παίκτες. Πάντως τα δίνουν.
    Απορώ λοιπόν απο πού πηγάζει τόση “σιγουριά” πως ο Βαγγέλας δε μπορεί να πλησιάσει τον Αραούχο. Δε μας ανήκει, αρα μπορεί να πάει σε όποιον δώσει τα περισσότερα.
    Θα ήταν win-win για τον γαύρο να αποκτήσει τον Αραούχο. Με οφέλη αγωνιστικά και οχι μόνο. Καταρχάς δέν έχουν τέτοιον παίκτη στην ομάδα τους, και δε μιλώ μόνο για την ποιότητα αλλά και για την θέση όπως την παίζει. Και δεύτερον επειδή το επικοινωνιακό χαστούκι στην ΑΕΚ θα ακουγόταν απο δω μέχρι την Αργεντινή.
    Δηλαδή τον παίκτη που έχουν ερωτευτεί οι ΑΕΚτζήδες και τους θυμίζει παλιές καλές εποχές, τον πήρες δανεικό και αφού φορμαρίστηκε τον παίρνει ο χειρότερος ανταγωνιστής σου. Και εσυ παλεύεις να λύσεις το συμβόλαιο του Αλμέιδα που τα τρώει σε σουβλάκια.
    Δηλαδή δυναμώνει το ρόστερ του ο γαύρος και γεμίζει με γκρίνια τον αντίπαλο. Και φυσικά παίζοντας Ευρώπη σε 1-2 χρόνια ο Αραούχο θα πουληθεί 3 φορές πάνω.
    Οσο για αυτό που λες Δημήτρη με τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, σίγουρα έχει βάση. Αλλά απο την άλλη δε γίνεται κάθε φορά που θες να πάρεις έναν παικταρά να σκέφτεσαι ως ΠΑΕ πόσα δίνεις στους άλλους. Μακάρι να ήταν και οι ίδιοι τόσο καλοί και να άξιζαν τόσα, και μαγκιά τους να τα πάρουν.
    Σίγουρα θέλει ειδική διαχείριση το θέμα, αλλά πιστεύω πως σε περίπτωση που έμενε στην ΑΕΚ τελικά ο Αραούχο, αυτό θα ήταν το μικρότερο πρόβλημα διότι όλοι θα έβλεπαν (αν δεν το είδαν ηδη) πόσο βοηθάει αυτός ο παίκτης όλη την ομάδα με την απόδοση και τα γκολ του.
    Για δανεισμό εκ νέου και γω το αποκλείω. Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου, μιας και η δουλειά της Λας Πάλμας έγινε. Ο παίκτης ξαναβρήκε τον εαυτό του και είναι έτοιμος προς πώληση όπως φαντάζομαι επιθυμούν.
    Θα ήθελα πολύ να βρεί μια άκρη ο Μελισσανίδης έστω και για συνιδιοκτησία, μια φόρμουλα, κάτι.. και να τον κρατούσε. Και 4,5 εκατ. τα αξίζει. Εγω στη θέση του θα τα έδινα έτσι σαν δώρο για την ΑΕΚ ρε παιδί μου. Μια ταμειακή διευκόλυνση, κάτι. Θα τον κράταγα αυτόν τον παίκτη εφόσον φυσικά το ήθελε και ο ίδιος.
    Αλλά αν κρίνω απ’τις υπόλοιπες κινήσεις που γίνονται, προφανώς και είναι όνειρο θερινής νυκτός και απλά περιμένουμε τον “αντικαταστάτη”.

  6. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Ακόμη γελάω…Oyster αντί κάρτας διαρκείας….

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πιστεύω πτι οποιοδήποτε σενάριο απο πλευράς λας παλμας πέραν της πώλησης ειναι ανέφικτο. Ειδικά για Ελλάδα που η προβολή του παίκτη θα ειναι μικρή αυμμετεχωντας σε προκριματικά Ευρώπης άρα εξίσου μικρή και η οποία χρηματιστηριακή άνοδος του.
    Ακομη και αν αυτη γινει θα χάσει ενα χρόνο και το ρίσκο να χάσεις το παίκτη απο ενα τραυματισμό, ενα χιαστό πχ μιας καο σε ενα έτος θα παίξει 35-40 ματς.
    Με λίγα λογια παίρνεις τωρα αν μπορείς 4,5 αντί να περιμένεις ενα χρόνο να γίνουν ;;; 5,5-6 ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ και με ρίσκο.
    Δε ειναι δα κανα Τρελλο νουμερο και ειδικά για ομάδες εκτος Ελλάδας μια νορμαλ μεταγραφή. Θα ειναι αφελής κάποια αν δε προτείνει το πελάτη του σε μια εςτω μικρομεσαία ευρωπαϊκή ομάδα-εδω πήγε στη λας παλμας!!- που μπορεί χαλαρά να δωςει ενα τάληρο για cf.

    Τελος τα δώρα οι διευκολύνσεις κλπ έχουν πεθάνει μαζί με το τσάμπα εδω και χρονια..

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τα 4,5εκατ. είναι Ψίχουλα γι’αυτόν, και σίγουρα τα οφέλη απο μια τέτοια κίνηση θα ήταν πολλαπλά.
    Γέρασε πια. Τα λεφτά τρέχουν απ’τα μπατζάκια του (αν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζουν).
    Μαζί του θα τα πάρει στην τελική?

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Υπαρχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα δεν ειναι θεμα αυτο.
    Οπως επίσης έχουν δωθεί ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ (μιλάμε για αρκετά εκκ) που δε θα τα δεις σε κανενα ισολογισμό και ασε τους βλάκες να λένε οσο τους αφήνει η άγνοια τους και η ασχετοσύνη τους. Δεν ειναι ολα τρεις το λάδι τρεις το ξύδι αλλα ο καιενας οσο φτανει το μυαλό του και κυρίως το κόμπλεξ του.
    Απλα δε παιζει με αυτη τη λογική και δεν ειναι θεμα ποιος και να θα τα πάρει μαζί του. Κανένας δε τα παίρνει μαζί του δε λεει κατι αυτο

    Το ρούφηξε ο βαζελος το πρώτο στο 15 μια χαρα

    Τετραμπαλλο ο βαζελος! Και εχει γλυτώσει αλλα 2 εύκολα. Ενα παίκτη έβαλε ο ιβιτς τον μπισεσβαρ και τον εκανε μια χόρτα το Μουρίνιο απο τη ν.σμυρνη.

    Η πιο γρήγορη ομάδα του πρωταθλήματος κατα το χαζο του σάιτ θυμιζω.. μεςα σε ολα εχεις πέσει ρε βλάκα. Πιάσε ενα κανταΐφι τωρα και γράψε μας για καμμια σύνταγη για μελομακάρονα..

  10. Ο/Η Ο Απορών λέει:

    (Απορών) Καλησπέρα,

    Καλός ο Αραούχο, νομίζω όμως ότι με αυτά τα λεφτά που συζητάτε (4-4,5εκκ.) μπορείς να πάρεις τουλάχιστον 4 παιχταράδες του ενός εκκ και να κάνεις παπάδες τη νέα σεζόν. Αυτό φυσικά προϋποθέτει οργάνωση, σωστό scouting κλπ.
    Τι είπα; σωστό scouting?

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μόνο 4 έφαγε ο ζέλας τελικά.
    Το Βρωμοκωλάρωφ τον έσπρωξε αρκετά ο διαιτητής, αλλά και ο Μαρίνος δεν έδειξε κάτι. Πώς φάγαμε 3 γκολ στο σβηστό απο αυτούς εδω, ακόμα δεν το χώνεψα

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα έπαιξε ο ref μη τρελαθούμε. Τούμπα ειναι θα δωςει και 2 σφυρίγματα αλλα μέχρι εκει, δεν εκανε κατι Τρελλο.
    Βαζελος δεν υπαρχει το λέμε απο το καλοκαίρι ενα μάτσο σούργελα ειναι. Ενας ζεκα κι ενας Μπεργκ ειναι. Ελειπε ο ζεκα και καλο βράδυ με 4 στη πλάτη.
    Επειδή ρον εκανε ο καραγκιόζης ομάδα;
    Μονο ο βλάκας του σάιτ νομίζει οτι ζελας ειναι ομάδα.. αλλα αυτος εχει μπλέξει τη μπαλλα με το πλέξιμο.

  13. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    χτυπησε η Ρωσικη Μαφια αποψε 😀

  14. Ο/Η Φωτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη.
    Αν είναι να μείνει ο Αραούχοαν ξαναλέω,το πιο πιθανό το βλέπω με κανένα μαγείρεμα τύπου κάποια λεφτά κ αντάλλαγμα Σιμόες-Γιόχανσον(δεν έχεις άλλους αξίας για να δώσεις,εκτός του καλόγερου που όμως είναι ευπαθής)ή πώληση κάποιον απο τους δύο.
    Όσο για αυτή την ΑΗΔΙΑ εχθές,χαρά στα κουράγια σας που το είδατε από κοντά.
    Από εμένα κομμένη μέχρι να σοβαρευτούν.Μου φτάνουν οι γελοίοι Αλέξηδες να με εκνευρίζουν,δεν θέλω άλλους.
    ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΡΕ ΣΤΟΚΕ.
    YΓ.Το συμβόλαιo του Αραούχο τελειώνει του χρόνου ή κάνω λάθος;Έχεις εικόνα;

  15. Ο/Η mporat λέει:

    Το ωραίο με τα “καλόπαιδα” που απλώθηκαν με τα καπνογόνα είναι το πώς μπήκαν. Εχω διαρκείας στην 3 και μπαίναμε όλοι από τα τουρνικέ, κλειστή η πόρτα μπροστά. Κάθομαι στη θέση μου και κανα 45λεπτο πριν τη σέντρα ακούω φασαρία, οπότε μπαίνουν με ντου, δεν ξέρω πώς με κλειστή την πόρτα, καμιά 50αριά άτομα με κουκούλες και τα συναφή. Άραξαν στη γωνίτσα δίπλα στην 1, έβγαλαν μια τεράστια σακούλα (μάλλον τους την πάσαραν από δίπλα) με καπνογόνα κι άρχισαν να τα μοιράζουν. Όλοι κοιτούσαμε απορημένοι. Απλώθηκαν σε όλο το γήπεδο πηδώντας τις θύρες χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.
    Αυτή είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ. Τώρα γιατί παίρνω ακόμα διαρκείας και δε μπαίνω με τον ίδιο τρόπο, ένας θεός ξέρει.

  16. Ο/Η Stelathen λέει:

    Καλησπερα. Καποιες αποριες μου ισως να τις εχει καλυτερα ο στηβ.καθε απαντηση παντως ευπροσδεκτη.

    Αναμεσα στους 2 ποντιους,νικαει το πειραιωτικο τσαγανο;ή θα πανε να το παιξουν στα ισα;

    Αν ο αλαφουζος δεν το παιζε ανεξαρτητος θα χε καλυτερη αντιμετωπιση αποψε;

    Προσωπικα (και τουλαχιστον για φετος)θεωρω πιο αντιμετωπησιμο τον παοκ λογω κομπλεξ που εχουν

    Τον βρανιες ως συνολικη παρουσια τον κρινεις χρησιμο για την ομαδα;

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    @mporat
    Τους ψάχνει η ΒΒ ακομη-θυμαςαι πιστεύω την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ πριν 2 χρονια ακριβώς οταν διακόπηκε το ανάλογο ματς. Που μας ελέγε η Βρεττάκου οτι δε θα ξαναγίνει κλπ κλπ.
    Μιλάμε για τη ΠΑΕ-χτες κάναμε κουβέντα πάλι- που δε ξέρει ποςο κανει μια σουίτα! Αυτο επίσημα οταν ρωτήσαμε να πάρουμε το καλοκαίρι. Μέχρι και ο αφραγκουζος ατο κοτέτσι νοικιάζει σουίτες αλλα ο Καραουζας αλομη ψάχνει ποςο να τη χρεώσει ( αν ξέρει το ΖΩΝΤΑΝΟ οτι εχει σουίτες το γηπεδο)..

    @φωτης
    Νομιζω οτι εχει άλλη ενα χρόνο που σημαίνει οτι φέτος θα πουληθεί.
    Το να πει να κανει ο σιμοες καο ο Γιάκομπ-ειδικά τωρα που εγινε και διεθνής- στη λας παλμας; μιλάμε για το λεβαδειακο της Ισπανίας αν δε το εχεις καταλάβει..

  18. Ο/Η Stelathen λέει:

    Καλησπερα.το δημοσιευμα για το καραισκακη ειναι αντιποινα για το θεμα αραουχο; οι δοσεις που δεν πληρωνονται ειναι θεμα λαυρεντιαδη μονο?

    Και εμενα μου την σπαει ο βασιλομπιλαρος αλλα αν εχεις απεναντι σου καραπαπαρα, παλιοτερα τον ποικιλιδη ή τον ποιλα,κατι πρεπει να βαλεις κι εσυ.

    (Αυτο το ερωτημα ισως να εχει ξαναπερασει αλλα κολαει το κινητο).αναμεσα στους 2 ποντιους θα υπερισχυσει το πειραιωτικο ή θα το παιξουν στα ισια;παιζει να το τιναξει στον αερα ο διαιτητης για προβοκατσια του χοντρου;

    Αν ο αλαφουζος δεν το παιζε ανεξαρτητος,
    θα χε καλυτερη τυχη σημερα;

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Stelathen
    Για το Καραϊσκάκη γράφω εδω κ δυο χρονια. Ε κάποια στιγμη, μετα απο χρονια που το φέσι παει στα 20+ εκκ θα έσκαγε. Βαλε και τα αλλα 21.5 τελεσίδικα που εχει απο τη δίκη με τη Κρήτης..
    Το κόλπο με το Λαυρεντιάδη ειναι για να μη πληρώνει ο gay αλλα πάλιωσε πλεον. Υπαρχει άο πιςω εγγυητική του θείου για αυτο και παει αβαβα τοςα χρονια αλλα κ ο άλλος δεν ειναι χθεσινός και το κούνησε το θεμα απο τις γιορτές που εγινε η κομπλα σε μας. Νομίζεις οτι ασχολείται με καποιον Α-Β ;
    Η νομίζεις οτι η επίθεση του συστήματος στο θείο εχει γινει τυχαία;
    Αλλου ειναι το παιχνίδι και εκτος αλλα αυτα δε γραφωνται

    Δεν υπαρχει ΜΠΑΟΚ στο τελικό πιστεύω. Μονο αμα κανει εγκλήματα ο καραγκιόζης., αλλιώς ειναι για γέλια εκτος τούμπας. Ασε τον ιβαν να λεει οτι θέλει. Ανάλογα δεν υπαρχει Αλαφούζος.τι δουλεια εχει ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ οικονομικα στ ποδόσφαιρο με τους Ποντίους;

  20. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Τον αλλον τον ψυχακια πως τον ειδατε; Το ατομο εχει ψυχολογικα προβληματα. Εκτος του οτι παει να μας αφησει με δεκα νωρις νωρις, ετοιμαζεται και για κουτουλια στον Γκαλο που παει να του πει να ηρεμησει και σωζει τα ξεφτιλικια ο Σιμοες που μπαινει στη μεση και ακουει και αυτος τα μπινελικια του απο τον τρελο. Για να μην πουμε για τα καραγκιοζηλικια του με τα ποσταρισματα. Αυτα που κοροιδευα με Γκαρσια, Καστιγιο κ.α. τα χω τωρα στην ομαδα μου. Αν εχει ψυχολογικα το παιδι ας παει αλλου να τα λυσει. Εκει στην ΠΑΕ εχουν σκοπο να κανουν κατι και με αυτον και με το στοκο στο τερμα; Δηλαδη επρεπε να γινει η ζημια χθες για τους στειλουν σπιτι τους;
    ΥΓ. Δημητρη τον πιστολιασαν τον βαζελο σημερα. Τον αφησε με 10 σε φαση που δεν ηταν καν φαουλ. Και φοβαμαι πιστολιασμα και σε μας στον τελικο. Steven τι λεει το παρασκηνιο, στον τελικο θα παιξουν τιμια οι Ποντιοι;

  21. Ο/Η mporat λέει:

    Σίγουρα θα τους πιάσει, τους έχει ήδη φακελωμένους και περιμένει την κατάλληλη στιγμή. Έχω χάσει κάθε ελπίδα να σταματήσουν αυτά, λυπάμαι τους δόλιους που παίρνουν διαρκείας στην 7 και την 9 που είναι πιο ακριβά κ δεν έχουν καμία προστασία, ο οποιοσδήποτε μπορεί να περάσει κ να κάτσει δίπλα τους, ανάβοντας κι ένα μπάφο.
    Άσε δε τα εκατοντάδες δυναμιτάκια που έσκαγαν δίπλα μας όσο περιμέναμε να αρχίσει το ματς, τα αυτιά ακόμα βουίζουν από 2-3 που είχαν την ένταση βόμβας (ξέρεις πώς είναι να σκάνε μέσα στην τάφρο).
    Δε φαίνεται να μας συμπαθεί και πολύ η κυρία ΠΑΕ, μέχρι πότε θα τη συμπαθούμε εμείς;

  22. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αυτό με τα καπνογόνα πώς αντέχουνε ρε πούστη μου, δεν τσούζουν τα μάτια τους? Πώς αναπνέουν εκεί μέσα?

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Patikas
    Τιμώρησε τη πρόθεση (σωστά) γιατι πήγε επίτηδες να τον χτυπήσει άσχετα αμα δεν τον βρήκε γεμάτα. Είχε γινει μια φαςη πριν τσαμπουκάς και κανει μαρκάρισμα απξ πιςω χωρις καμμια πρόθεση να παίξει μπαλλα.

    Αυτο μου έλεγε χτες ο Stevie και απάντησα πτι ο τύπος εχει αλλάξει 10 ομάδες σε 10 χρονια. Σιγά μη στρώσει τωρα, μαλακιαμενο ειναι απλα.
    Ο ανέστης δήλωσε και περήφανος για τη κόκκινη! Απλα ηλίθιος

    Mporat την έχουν σουτάρει τη ΒΒ απο τη ΠΑΕ επειδή εκανε καλη δουλεια.. την φόρτωσαν στο ανοιχτομάτη στο μπάσκετ..

    @all
    Διαβάστε συνέντευξη ιβαν εγω την άκουσα ζωντανά. Ο τύπος εχει παραισθήσεις η πουλάει Τρελλο σανό.

  24. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Μου ελυσες την απορια για τον Θειο
    Ευχαριστω
    Χειρουργείο σκληρο από τα παλια,καλες εποχες Κοκκαλη.
    Εις αυριον τα σπουδαια

  25. Ο/Η Φώτης λέει:

    Για αυτό στο ρώτησα, γιατί λογικά θα πουλήσουν φέτος. Κ από όσο ξέρω το αγόρασαν δύο μύρια.
    Το ξέρω ότι είναι λεβαδειακος αλλά είναι Ισπανία. Από το κωλοχανείο εδώ, είναι ποδοσφαιρικά καλύτερα.
    Ο Ιβάν θύμησε σήμερα δηλώσεις Βαγγέλη μετά το οφσάιντ του Κατσουράνη… Τουλάχιστον ο δικός μας τέτοιες μλκς δεν λέει.

  26. Ο/Η Savvi λέει:

    Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε «Αφού παρακολουθήσαμε την πρώτη μεγάλη επίδειξη, στη συνέχεια ακούσαμε το νέο “αυτοκράτορα” να μιλάει συγκινημένος για κάθαρση και εντιμότητα. Αυτό ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει»

    Συγνώμη ρε παιδία τι αυτά που γράφει ο Ντέμης. Δηλαδή αν ακολουθήσουν αυτή την λογική και όλα τα μέσα της ΑΕΚ την εβδομάδα που έρχεται είναι σαν να δίνουν άλλοθι στους παίκτες της ΑΕΚ να χάσουν. Και τότε θα ΧΑΣΟΥΝ όπως έχασε και γαύρος πέρυσι το κύπελο. Στην τελική αν θέλει να πει κάτι τέτοιο ας το πει μετά το παιχνίδι.

    Ένα παιχνίδι είναι με 50-50 πιθανότητες στο οποίο πρέπει να μπεις μέσα και να τρως σίδερα. Όπως έχω υποστηρίξει και παλαιότερα πρώτα με ενδιαφέρει το αγωνιστικό δηλαδή να κάνει η ομάδα μου αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο.

    ΥΓ. LFC’s 125th anniversary home kit for 2017-18 το σορτσάκι θα γίνει preorder σίγουρα για την φανέλα το σκέπτομαι.

    @ J.Patikas

    Αυτός πρέπει να φύγει πετώντας από την ομάδα.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    @savvi
    Ποιος ασχολείται με το τι λέει κάποιος Ντέμης Νικολάιδης πραγματικα? Who the fuck is Demis?
    Αδιάφορος παντελώς ειναι-ενας γραφικος που κανει μια ‘εκπομπη’ σε καποιο ραδιοφωνο που αναλογα κανουν εκμπομπες οι Κεφτεδες 365 για να παρει κανα χιλιαρικακι και να συντηρει -ετσι πιστευει- τη και καλα μουτσουνα του με το ζορι. Οπως το αναλογο ΟΥΦΟ η γυναικα του στη ποιοτικη tv μας. Φαντασματα απο τη ντουλαπα με το ζορι.

    Αυτο που του έκανε ο Μελ να τον βάλει στις πίσω σειρές δηλαδη τοτε σε εκείνη τη περίφημη παρουσίαση το 2013 ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑ.
    Ο οποίος αν θυμάσαι “αποχώρησε” αρον αρον χωρίς να κανει δηλώσεις μιας και το επιασε το υπονοούμενο οτι στην ΑΕΚ το κολο του να χτυπάει κατω δε μπαίνει ουτε για καθαρίστρια.

    Ο αλλος θυμάται και τον Ζούπα αλλα και το δωσιμο δημόσια, τοτε με την εξαγορα, δεν ειναι χαζός.
    Όπως φυσικα και ο Βόσνιος ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ- ΛΕΙΤΟΥΡΓEI ΩΣ ΠΟΝΤΙΚΟΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΠΟΝΤΙΚΑΡΑ που εχει κλέψει-διακανονισει- τα τριπλά απο τον μακαρο καί επι των ημερών του έγιναν οι μεγαλύτερες ΑΡΠΑΧΤΕΣ στην εταιρεία. 21 ο Μάκης θυμίζω- ο κακός Μάκης που κατέστρεφε την ΑΕΚ- άγνωστο ποσα ( αλλοι λένε για 50 αλλοι για πανω απο 80) ο σωτήρας..που εχει και κατι υπόλοιπα με τη δικαιοσύνη αν θυμάμαι.

    Ο αιώνιος looser το παιδι της φάπας που μας παρότρυνε άμα θελουμε τίτλους να γίνουμε Ολυμπιακοί. Αυτος ειναι, τον ξέχασες?

    Το ματς ειναι δικο μας αν δε κανει μαλακιες ο καραγκιόζης στο πάγκο. ΜΠΑΟΚ εκτός τούμπας δεν υπαρχει. Ο σαββιδης απλα προκρίθηκε σε ενα τελικό κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο το Λούντ και τον Μουρίνιο της ν.σμυρνης με τον κουτρουμπη!!! Και τον Κλωναρίδη !!!! και μίλαγε για μπαρστελωνες, δε παει καλα ο άνθρωπος.

    Αντε να δεχτούμε χτες οτι έσπρωξε το ΜΠΑΟΚ ο κοραξ. Στη τούμπα παίζεις λογικό ειναι. Ανεβαίνεις με 2-0 πανω χάνεις 4-5 και δεν υπερβάλλω ευκαιρίες- το ειδα το ματς- να κανεις και το 0-1 και το 1-1 να τελείωσεις το ματς με αυτόν το γκιοζη το Κλωναρίδη. Σε παει ο αλλος στο 2-0 σχετικά εύκολα και τρως αλλα 2 ακομη πιο εύκολα με κάποιον Πέλκα να θυμίζει νεύμαρ με τους κουτρουμπηδες.
    Ο ζελας θυμίζω -η πιο γρήγορη ομάδα της λίγκας κατα το χαζό του σάιτ- εχει φαει απο το ΜΠΑΟΚ 7 γκολ φετος σε 2 ματς στη Τουμπα!! (ΕΠΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΟΚ ΞΑΝΑΛΑΕΩ η γρηγορη ομαδα) παίζει με βασικό Σέντερ Μπακ το Κουτρουμπη και δεύτερο επιθετικό τον Κλωναρίδη….Τα παίκτακια που είχαμε στην αρμάδα της εποχής μαύρου-δημητρεχα και βλαχου προπονητή τοτε που η ΑΕΚ υποβιβάστηκε! Εχουν μαζέψει και 10 μισθοφόρους και απορούν με τον κλοπ στο πάγκο τι εχουν τα έρμα και ψοφάνε..

    ΗΔΗ μπήκαν pre-order 1 full kit, παει για κορνίζα στο γραφειο, και μια φανέλα lallana για τη κόρη μου που εξέφρασε επιθυμία.. Η φανέλα εκτός απο το 125 ( για να βλέπουν κάποιοι για τι club μιλάμε) ειναι πραγματικα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ίσως η ωραιότερη που θα εχω και πίστεψε με εχω πολλές-πανω απο 20- τόσα χρονια. Απο Hitachi!!! του 1979 αν δε κανω λαθος, απο Crown μεχρι Calsberg και επειτα. Εκανα ενα διαλλειμα οταν ειχαν βγαλει κατι καραγκιοζιλικια ειδικα εκεινες με κατι μωβ και κατι περιεργα πρασινα.
    Η νεα φανελλα θυμιζει εντονα εκεινη του 1979 αν την δεις στον internet- για να μη πω οτι ειναι copy-παστε που λεει και η υπουργαρα.

  28. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αν έβγαινε ο πρόεδρος η τα παιδιά του κάθε τόσο και λέγανε τέτοιες ανοησίες δημόσια, ομολογώ πως θα ντρεπόμουν πολύ.
    Οσο για τον Νικολαϊδη, πολύ δημόσιες σχέσεις το δουλεύει το θέμα.
    Είδα το παιχνίδι στην Τούμπα και δεν διέκρινα κάποιο σφάξιμο. Κάποια σφυρίγματα μπορεί να πήρε ο παοκ, αλλά οκ γηπεδούχος ήταν. Δεν ξέρω μόνο για το φάουλ που λένε πως δεν ήταν στο πρώτο γκολ (νομίζω).
    Η δεύτερη κίτρινη στον ζέλα ήταν κανονική. Έχεις πέσει απο κόντρα δίπλα στην περιοχή του αντιπάλου, και ενω η μπάλα πλέον παίζεται στο άλλο μισό του γηπέδου σηκώνεσαι και του τη ρίχνεις απο πίσω. Μπορεί ο παίκτης του παοκ να το έκανε λίγο θεαματικό, αλλά μια χαρά κίτρινη είναι. Εφόσον ξέρεις πως έχεις ηδη μια κάρτα, αποφεύγεις τις ανοησίες και τους αχρείαστους τσαμπουκάδες.
    Για τον Βράνιες που λέει έχει δίκιο. Και όλοι αυτοί που φωνάζουν ας ξανάρθουν την επόμενη φορά που θα αποβληθεί για ασήμαντη αφορμή και θα κρεμάσει την ομάδα χωρίς λόγο. Πλέον υπάρχει και η τιμωρία απο τις κάμερες και δύσκολα γλιτώνεις.
    Να δούμε τότε τί θα λένε όλοι αυτοί που τώρα τον αποθεώνουν. Αν ο επαγγελματίας δεν ξέρει να βάζει να μέτρο στη συμπεριφορά του, τότε γίνεται επικίνδυνος. Σε ολα τα επαγγέλματα, οχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο κοντος ειναι η ΕΠΙΤΟΜΗ του νεοελληνα καταστροφεα της ΑΕΚ γι αυτο καλο θα ειναι να κατσει στο σπιτακι του (που και αυτο με λεφτα απο την ΑΕΚ το εκανε και δε μιλαω για μισθους μιας και ηταν αμισθι οπως μας ελεγαν καποιοι) και να μη μας ζαλιζει τα ουμπαλα.
    ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ περναει και αυτο ειναι που τον τσουζει πιο πολυ και γιασαν του Μελ που τον εχει πεταξει εξω (μεχρι στιγμης βεβαια) ακομη και απο το γηπεδο.
    Ας καστει εκει στο ραδιο του αφραγκουζου παρεα με το κεφτεδακι 365 (που καποιο πουλακι κελαηδησε οτι υπαρχει και μια ψυχρασια- περιεργο οι αχωνευτοι και αργησαν θα πω εγω στο …. πουλακι) να κανει τον καρναβαλλο ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ CEO στην ΑΕΚ να εχει καταντησει ραδιοφωνητζης.. φανταζεσαι ποτε τον Τζιγγερ, το πετραν (που δεν ασχολειται κιολας) τον χ-ψ-ζ ας πουμε τον Μπαρλο η ακομη και τον Ζ παλιοτερα η τον Μακαρο να κανει εκπομπη στο ραδιο να μιλαει με το μπαφο21 και τον καμμενο7? Ο ανθρωπος ειναι απλα ΓΕΛΟΙΟΣ οπως ηταν παντα. Οσο γελοιο ειναι και ολο το team που ειχε στησει τοτε με το κουμπαρακι του που κανει κατι αναλογα- και το αφηνω εδω μη φορτοσω γιατι δε θελω παρασκευατικα.

    Παικτης Βρανιες δεν υπαρχει εχει αλλαξει απο το 2006, 11 ομαδες (link) . Ε δε μπορει και οι 10 προηγουμενοι που τον εστελναν μεσα στο χρονο να ειναι τρελλοι. Ο ανθρωπος εχει προβλημα στο μυαλο.

    O Ιβαν χτες, επειδη την ειδα ολη τη συνεντευξη στον OTE και μετα το 10λεπτο περιμενα απο περιεργια να δω ποσο θα το τραβηξει, αν δεν πουλαει τρελλα (που δεν το κοβω για αφελη χωρις να τον ξερω) εχει ξεφυγει. Ειπε για δικαστες για ΕΟ για ΜΠΑΟΚ για Μπαρτελωνα για οτι του κατεβαινε κυριολεκτικα. Αλαλουμ εν κρανιω. Βεβαια χτες περναγε και μια τροπολογια στη βουλη που τον απαλλασει απο κατι προστιματακια και παρέχει την απαλλαγή αστικών ευθυνών για περιπτώσεις παραβιάσεων λαθρεμπορίου… Ειπαμε πρωτη φορα ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ με αξιοπρεπεια.

  30. Ο/Η ΒΠ λέει:

    ΠΡΟΣ ΦΩΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ: Αραούχο συμβόλαιο με Λας Παλμας μεχρι 2020.

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΒΠ
    Ευχαριστω, ειπα χτες δεν το γνωριζα νομιζα οτι εχει αλλο ενα μεχρι το 18. Αυτο ειναι καλο γι εμας, σημαινει οτι δεν θα καει να τον ξεφορτωθει η Παλμας πριν τον Δεκεμβριο του 17.
    Εμαθα το πρωι σε μια κουβεντα- ασχετη απο το τηλ για αλλη δουλεια- οτι εχει πεσει ΤΑΦΟΣ για το θεμα και θα το παιξει προσωπικα ο Μελ. Που σημαινει ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ οτι το οποιο αποτελεσμα θα χρεωθει επισης σε αυτον (οχι οτι αποφασιζει αλλος, απλα βγαινει απο την εξισωση τι οποιο μπερδεμα ‘τριτων’ θα επικαλεστουν).

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    Άκουω τον Τσίπρα να λέει: “Ας διδαχθούμε από τον πολυμήχανο Οδυσσέα, να κλείσουμε τα αυτιά μας στα σειρήνες, και να ξεπεράσουμε και τις τελευταίες συμπληγάδες”
    Επειδή θα μας τρελάνει ο τύπος…
    Οι συμπληγάδες πέτρες είναι από την Αργοναυτική εκστρατεία και όχι από την Οδύσσεια!
    Ο Οδυσσέας δεν πέρασε από τις συμπληγάδες πέτρες. Πέρασε απο το στενό της Σκύλας και της Χάρυβδης.
    Από τις συμπληγάδες πέτρες πέρασαν οι Αργοναύτες με τον Ιάσονα με τη βοήθεια της θεάς Ήρας με προορισμό της Κολχίδα, για να πάρουν το χρυσόμαλλο δέρας.

    Αλλά εντάξει …υπάρχει και άλλη ανάγνωση… Ο Τσίπρας είναι αυτός ο ένας και μοναδικός που συνδυάζει τα ανδραγαθήματα και του Οδυσσέα και του Ιάσονα. Δύο σε ένα.

  33. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Steven Δημήτρη κανονίστε κανα ούζο, έχουμε πολλά να πούμε που δε γράφονται.

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ PATIKAS, Stevie
    Εγω ειμαι μεσα οποτε θετε. Αν θετε το κανονιζω κιολας αρκει να κρατηθει σε νορμαλ επιπεδα η προσελευση για να εχει και νοημα η παρεα.. Να μη λεμε μπουρδες δηλαδη με λιγα λογια.

  35. Ο/Η Savvi λέει:

    Εδώ οι Μπαοκτσίδες μου την πέσαν στο γραφείο και μου λένε ότι το κύπελο το έχουν πάρει όχι ότι δεν το χάνουν το έχουν πάρει χαχαχαχαχα κλαίω. Εγώ ένα πράγμα τους είπα γιατί μου έλεγαν οτι δεν μιλάω «κρύβετε λόγια γιατί είναι ένα ματς και αν χάσετε βρε κακομοίρηδες πρωταθλητές της Κυριακής θα σας τσακίσω στο κάζο» χαχαχαχα.

    Κοίταξε να δεις η φανέλα είναι πολύ ωραία αλλά παλαιότερα τις φανέλες τις φορούσα τώρα δύσκολα. Σε αντίθεση με τα σορτσάκια που έχω τα χρησιμοποιώ σχεδόν όλα γιατί παίζω 7Χ7 γι αυτό σου είπα ότι το σκέπτομαι.

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Αστους να μιλανε. Καλο κανει και μπορει και να το παρουν οπως ειπες ενα ματς ειναι.
    Μονο θυμησε τους οτι εδω και 200 χρονια ματς που παιζεται κατω απο τα Τεμπη το χανουν πριν μπουν μεσα συνηθως..

    Δεν τις φοραω τις φανελλες, συλλογη τις κανω να υπαρχουν. 2 ειναι και κορνιζα στο γραφειο, η μια Mediolanum και η τελαυταια του SG8 ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ..

  37. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Τώρα βγήκε(δεν ξέρω αν είναι αλήθεια φυσικά) ότι υπάρχει ρήτρα 2 εκ. για να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα το καλοκαίρι του 17 και τον χειμώνα του 18.Και αυτό λέει το έβαλε η ΑΕΚ γιατί ο δανεισμός ήταν για 6 μήνες μόνον.

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ FLEVEND
    Καλα εχουν να βγουν τετοια να φαν και οι κοτες. ΑΝ ειναι αληθεια- λιγο δυσκολο να βαζεις ρητρες σε 6μηνο δανεισμο αλλα μιλαμε για ‘αρκουδες’- τοτε η ΑΕΚ μια χαρα ειναι.
    Δηλαδη για να κατανοησουμε τι λενε: η ΑΕΚ θα παρει 2εκκ ευρω απο καποιον αλλον (δηλαδη το βαγγελη η τον ιβαν) μιας και ΑΥΤΟΣ θα κληθει να πληρωσει το μαρμαρο απο την Λας Παλμας σωστα?
    Θα δωσει δηλαση 2εκκ στην ΑΕΚ (ενισχυωντας την ουσιαστικα με budget να παρει 2 παικτες εκκ η 4 των 500 χιλιαδων) και αλλα 1,5 στη Παλμπας-συνολο 3,5εκκ για να δανειστει ενα παικτη για ενα χρονο!
    Το αλλο με τον Αλιεξη που λεει αληθεια το ξερουμε νομιζω ετσι?
    Σορρυ- δε λεω οτι ειναι απιθανο- αλλα δε τους εχω για τοσο γατους στη ΠΑΕ που ως εμπορικη κινηση εβγαλαν λαμπαδες!!! το Πασχα.. ουτε για τοσο μαλακες στη Παλμας να δεχτουν τετοιο δρακο.
    Οπως εμαθα σημερα το θεμα ειναι στη χερια του Μελ μονο. Οποτε οτι γινει το χρεωνεται αποκλειστικα αυτος.
    Μιλαμε για τη ΠΑΕ που πριν 8 μηνες θεωρησε το Λεσκοτ ποδοσφαιρηστη και πριν 6 μηνες τον Γουιλι προπονητη ετσι?
    Α ναι, μιλαμε και για τη ΠΑΕ που ειπε οτι ο Ουγκο ο σουβλακοφαγος εχει λεει ρητρα 5εκκ.
    ΛΕΚ μαλλον..

  39. Ο/Η πατρινος λέει:

    Γεια σου Δημήτρη.Το πουλέν σου προχθές, έθελξε πάλι.Πως το είχες πει;
    Αόρατος χαφ;Την παίζει τέλεια τη θέση.Για Φορτούνη μιλάω.

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι ο Πεφτουνης μας μαγεψε..εκανε παρεα στο haga στη γραμμη του αουτ και ετρεχε να ΚΡΥΦΤΕΙ απο τον Σιμοες..

  41. Ο/Η Φώτης λέει:

    Προς ΒΠ:
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
    Πέρα από Άραουχο κτλ ελπίζω να έχουν δει ότι χρειαζόμαστε ένα back up του Σιμόες. Ο πιτσιρικάς πιστεύω θα γίνει καλός box to box αν δεν τον κάψουμε.

  42. Ο/Η FLEVEND λέει:

    @The snitch

    Φυσικά μιλάμε για μεγάλο ΑΝ….

    Και αν το έκαναν είναι όντως γάτοι.. Μάλλον θα το έβαλαν όχι για να πάρουν τα λεφτά αλλά για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που έβγαινε ο παίκτης και άνοιγε η όρεξη κάποιου…

    Είναι όντως γάτοι;Η αγωνία θα μας φάει….

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    ε οχι και να μας φαει… τελειωμενο ειναι

  44. Ο/Η The Snitch λέει:

    1) Η αγγελία γάμου του Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιου του Σάββα και της Ελένης και θετού γιου του Σωκράτη, με την Δούκισα Νομικού στον Ριζοσπάστη.
    «…ο γάμος θα γίνει στην Μύκονο» είναι ωραίο να το διαβάζεις στον Ρίζο. Οπως και ότι η πλαϊνή αγγελία αφορά δωρεά στην ΚΟΒ Σεπολίων από τον Νίκο Σοφιανό στην μνήμη κάποιου παλιού αγωνιστή.

    2) Διαβαζω την απαντηση του μικρου Σαββιδη- τον οποιο θεωρω καραγκιοζακο ΟΛΚΗΣ μιας και με τα λεφτα του ΜΠΑΜΠΑ μας ολοι μαγκες ειμαστε- στο κοντο αλλα δε γινεται να μην συνφωνησω 1000%:

    “Χρειάζεται πραγματικό ταλέντο για να καταλήξεις από Πρωταθλητής Ευρώπης και πρόεδρος ενός μεγάλου συλλόγου, υπάλληλος του μήνα. Μπράβο”.

    Και λιγα του ειπες του ραδιοφωνητζη της δεκαρας μεγαλε…αν και με 2 γραμμες το καλυψες ΠΛΗΡΩΣ. Βεβαια το ‘ταλεντο’ του προεδρου ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ το εχω αναλυσει πολλες φορες και το γνωριζω πολυ καλα. Απλα καποια στιγμη τελειωνουν να ρεουν τα λεφτα ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ και δειχνεις τη πραγματικη σου αξια: να το παιζεις καποιος-ταχα μου- σε ενα ραδιο για κανα χιλιαρικο (και αμα) το μηνα..

  45. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Μπορει να ειδε ο υπευθυνος την καρτα που του εδειξες, να αναγνωρισε οτι ειναι απο το μετρο του Λονδινου και να σκεφτηκε αφου εχει τετοια καρτα σιγουρα εχει και διαρκειας, αστον να μιλησει στο τηλ. μην τον διακοψω.
    Εγω παντως οσες φορες παω στο γηπεδο (δεν εχω διαρκειας φετος) κανω αγορα μεσω του aekfc.gr και τυπωνω το εισητηριο σε Α4. Μου αρεσει να παω στο γηπεδο καμια ωρα νωριτερα, συνηθως αγοραζω στην θυρα 7 η 9. Βασικα παρκαρω στο πεζοδρομιο εξω απο την εισοδο του παργκινκ (σου το προτεινω). Οσες φορες και να πηγα παντα ειναι 3 υπαλληλοι της παε και τσεκαρουν το εισητηριο και παντα οι αστυνομικοι με ελενχουν εστω τυπικα και θυμαμαι την τελευταια φορα μου ειπαν ανοιξε λιγο το τσαντακι να δουμε. Και δεν εχω φατσα εγκληματια να πεις ενταξει.
    Επειδη λενε πολλοι οτι στο γηπεδο μπαινουν καμποσοι τζαμπατσηδες (και να μπορουσα να μπω τζαμπα δεν θα το εκανα ποτε πιστευω, υποτιθετε θελουμε να παει καλα η ομαδα μας, πως θα παει χωρις εσοδα? μονο με τις λαμπαδες που ξεπουλησαν?) εγω αυτο δεν το εχω καταλαβει, μπορει να φταει οτι μπαινω νωρις? δεν ξερω.
    Βασικα δεν το πιστευα, αλλα ετυχε να παει ο αδερφος μου στο παιχνιδι με τον ολυμπιακο στο πρωταθλημα που ειναι και ασχετος με την μπαλα, δεν ειναι ουτε καν ΑΕΚ και οντως μπηκε χωρις εισητηριο, μπηκε γυρω στο δεκατο λεπτο.

  46. Ο/Η Savvi λέει:

    Η δήλωση του είναι απλά απαράδεκτη είναι κτύπημα κάτω από την μέση. Δηλαδή εάν πω εγώ μια βλακεία αυτός πρέπει να πει μια μεγαλύτερη;;;;; Αν την έκανε αυτή την δήλωση στην Αγγλία τι θα πάθαινε; Θα τον καλούσαν σε απολογία; Ναι ή όχι σαν τον Mουρίνιο; Στην ουσία όταν ο δημόσιος διάλογος αναγάγετε σε καφενείακου τύπου τότε εμείς οι ίδιοι τον απαξιώνουμε. Δηλαδή τι θες να κάνει ο φίλαθλος ή να το πάω πιο πέρα ο πολίτης. Φανταστείτε σε κάθε ακραία δήλωση ευρωπαίου ετέρου να βγαίνει ο χ,ψ Τσίπρας και να απαντάει λες και είναι στο καφενείο. Ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά. Ή ας πάρουμε το παράδειγμα του βάζελου. Εάν βρίζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ την διαιτησία όταν θα έρθει η ώρα να πάρεις το σφύριγμα δεν πρόκειται να το πάρεις. Γιατί θα σου πει: ο μαλάκας που με βρίζει από το πρωί έως το βράδυ κάτσε τώρα να τον γαμήσω. Όπως και ο δικός μας παλιότερα είπε κάποια μαργαριτάρια. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν άνθρωποι για την κάθε δουλειά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι επικοινωνιολόγοι γι αυτό ακριβώς τον λόγο τους πληρώνεις.

    ΥΓ.Πριν αφήνω σχόλιο μου βγάζει το mail και το nickname άλλων σχολιαστών πριν μέρες στο άρθρο του Steven του netrino και σήμερα του AEK LFC.

  47. Ο/Η The Snitch λέει:

    Savvi
    Kαπου χανω τον ειρμο του λογου σου. Αν λες για το μικρο βλακα μια χαρα ειναι η δηλωση και ειναι καιρος να μαθει ο κοντοβρακης οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ παρα ενας πρωην σε ολα. Πρωην ποδοσφαιρηστης, πρωην προεδρος, πρωην ιδιοκτητης εταιρειων γενικα ΠΡΩΗΝ. Στο μονο που δεν εχει αλλαξει ειναι στο καραγκιοζολικι που ηταν-ειναι και θα ειναι ΜΟΝΙΜΟ χαρακτηριστικο του. Ουδεποτε τον χωνεψα μια ζωη στο λαιμο μου καθεται. Απο τοτε που πουλαγε οπαδιλικι και ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΔΙΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Απο τοτε που ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ- ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ- ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΗ ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ αφηνωντας την ομαδα συξυλη ενα χρονο πληρωμενος. Απο τοτε που αφηνε τους κολλητους του ΤΟ ΖΗΚΟ ΔΗΛΑΔΗ να τη κοπανανε απο την ομαδα ενω αυτη ειχε play off, και τον ΒΔΕΛΛΑ με το ΡΟΥΦΙΑΝΟ να κανουν τους τουριστες ΕΠΙΤΗΔΕΣ στα ματς για να μη βγει ο ομαδα CHL. Απο τοτε που ειχε κανει την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κολομπαρο σαν αυτα που δουλευει η γυναικα του και μια πηγαινε μια εφευγε μια ξαναγυρναγε. Λες και να φορας το εθνοσημο ειναι προιον διαπραγματευσης..

    AΣΕ δε τα ξερει ο κοσμος και ειναι πολλα τα σκατα του.Ουτε καν δημοσιογραφος ειναι , παρα ενας κλοουν που γελαει ο κοσμος και ασχολουνται? μαζι του κατι μπαφιασμενα που καθωνται και ακουνε τον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ να μιλαει.

    Οταν λοιπον βγαινει και κανει χαρακτηρισμους σε ενα ιδιοκτητη και προεδρο μιας εταιρειας ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μια χαρα του απαντησε ο αλλος και λιγα του ειπε και ευγενικος ηταν. ΚΑΝΕΝΑ χτυπημα κατω απο τη μεση ισα ισα που απλα ανεφερε την αληθεια. Το αν ποναει ειναι αλλο θεμα. Το οτι απο προεδρος καταντησε υπαλληλος ομως δεν ειναι ψεμα!
    Αλλωστε στο συγκεκριμενο μεσο ολοι τους απο αφεντικα υπαλληλοι ειναι: Ο σωτηρακοπουλος Ο ΓΕΛΟΙΟΣ που βλεπει 40 χρονια μπαλλα και ακομη δεν εχει καταλαβει τι βλεπει, ηταν ιδρυτης και πλεον ειναι υπαλληλακι.
    Ο κεφτες ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ λιγο το γελιο τσοντοσαιτ του που παει κατα διαολου, εχει προσχωρησει αναλογα υπαλληλακι με τα πατηστε εδω (εχω κανει post πως δουλευει το συστημα).
    Το να σε πιανει κοτσο ο Αφραγκουζος να κανεις το γκιοζη για 500-800 ευρω ειναι οντως κατορθωμα..

    Ο μικρος -που ειναι κατα τα αλλα αντιπαθεστατος- δεν εχε καποιο θεσμικο ρολο απο οσο γνωριζω οποτε το παραδειγμα της Αγγλιας ειναι ατυχες. Ουτε προπονητης ειναι σα το σαχλαμαρα, που λεει οτι ειναι προπονητης αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα.

    Τωρα για το Τσιμπλα θα σου πω μονο 2 πραγματα για να δεις ποσο σοβαρα νομιζεις οτι τον παιρνουν οι συνομιλιτες του: Ολαντρεου, go back mrs merkel. Νομιζω σε καλυψα. Η νομιζεις οτι ολοι εξω ειναι μαλακες και δεν διαβαζουν τι μπουρδες αμολαει εδω μεσα που ειναι 100% αντιθετες απο αυτα που λεει σε αυτους. Τελευταιο παραδειγμα? Τα μετρα που δεν θα εφαρμοσει λεει αμα δ θελει, με μια αποφαση. Αυτα που παιρνει για να παρει λεφτα, ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, λεει οτι δε θα τα εφαρμοσει!

    ΥΓ Για το υγ, το σαιτ εχει προβλημα απο τη Κυριακη. Μιλησα κ εγω αλλα να σου πω δε καταλαβα ακριβως τι τρεχει.

    Αλεξης
    Ελπιζω να κανεις πλακα και να μη τα πιστευεις αυτα που ειπες για τη καρτα.
    Οι υπαλληλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ απλα ειναι ανταξιοι της εταιρειας που εκπροσωπουν. Χαβαλεδες δηλαδη και ΑΣΧΕΤΟΙ.Οταν μια εταρεια εχει τοπ στελεχη την αρκαδη με βοηθο τη χοντροΒΒ το μπαγεβιτς και καποιον Καραουζα- το λαμπαδιαρη- το να ζητας οργανωση η σοβαροτητα ειναι απλα ουτοπικο. Αμα ο προισταμενος ειναι στοκος τι περιμενεις απο τον υπαλληλο να ειναι? O STEVEN HAWKING?

    ΥΓ Για να καταλαβει ο κοσμος τι εννοω χαβαλεδες: Η αρκαδη- αυτο το top μυαλο που ο Σωκ την ειχε ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ- ειναι προεδρος της ενωσης φιλων αεκ. Της εταιρειας δηλαδη που κατεχει το πλειοψηφικο πακετο της παε. Αρα ‘ιδιοκτητρια’ τυποις αρα αφεντικο. Παραλληλα ομως στη ΠΑΕ ειναι διεθυντρια επικοινωνιας μια θεση που αναφερεται στο γενικο διευθυντη δηλαδη το Λυσσανδρου!
    Εχουμε δηλαδη την ‘ιδιοκτητρια’ μιας εταιρειας να αναφερεται σε αυτον που εχει υπαλληλο της, ως αφεντικο! Ειναι δε -ως υψηλόβαθμο στέλεχος- υπόλογη στο ΔΣ της εταιρείας, το οποίο ΔΣ ειναι υπόλογο σε αυτη που ειναι ιδιοκτήτρια…
    Άμα γινει δηλαδη το τσάφ – απο Τσαφ στη ΠΑΕ αλλο ´τιποτα, ας παρουμε π.χ τα κεκλεισμένων Περσυ η τις αφαιρέσεις βαθμών τσαφαρες δηλαδη- η θεωρεία λέει οτι το ΔΣ καλεί την Αρκάδη σε αναφορα και μετα μολις αποφασίσει, αναφερεται ως ΔΣ, στην Αρκάδη ως αφεντικο!

    Ειναι σαν να παω εγω ως ιδιοκτητης της εταιρειας μου- να παρω μια θεση ΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ- η οποια θα με αναγκαζει να αναφερωμαι και να δινω λογαριασμο σε ενα τυπο που ειναι υπαλληλος μου!!!!

    Και δεν εχει βρεθει ΕΝΑΣ εκει μεσα τοσα χρονια να τους πει: ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ?

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΜΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΕ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ..

  48. Ο/Η Savvi λέει:

    Και οι δύο είναι δημόσια πρόσωπα και θα έπρεπε να προσέχουν τις τοποθετήσεις τους άποψη μου πάντα. Όντος το παράδειγμα είναι ατυχές.go back mrs merkel χαχαχα.

  49. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αλλο το δημοσιο προσωπο- αντε και ειναι ο κοντος. Ο αλλος απλα ειναι ο γιος του Σαββιδη. Αυτη ειναι η δημοσιοτητα του. Ενα τιποτα δηλαδη..
    Απο την αλλη οταν κανεις χαρακτηρισμους-ξαναλεω ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ- παλι καλα που ασχολειται ο χαβαλες μαζι σου και οχι ο μπαμπας να σε τρεχει..να μαθαινεις στα ρωσσικα το δε θα το ξανακανω..

  50. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Δημητρη εννοειτε οτι εκανα πλακα, αλλα πρεπει να κανουν κατι με τους τσαμπατζηδες στην παε, εγω δεν ξερω τι φρουτα ειναι εκει στην παε. Τωρα αυτα που λες για την αρκαδη που φαινεται αφεντικο και ειναι και υπαλληλος κ.λ.π. τα ακουω βερεσε, το αφεντικο ειναι ο Μελισσανιδης, τελεια και παυλα. Για τυπικους λογους δεν μπορει να φαινετε. Οπως ειχε πει και τα χριστουγεννα οτι καναμε πολλα λαθη, δλδ αναγνωρισε οτι εκανε μαλακιες και πολλες απο αυτες τις διορθωσε, ετσι ο μελισσανιδης και μονο πρεπει να βρει λυση για τους τσαμπατζηδες.

    Οι υιοι σαββιδης και γιαννακοπουλος ειναι οντως για τα πανηγυρια και κακο θα κανουν μονο στις ομαδες τους μελλοντικα. Aλλα οχι οτι ειναι κακο ενας μπαμπας να εχει φραγκα. Γιατι ακουω πολλες φορες ”ε καλα με τα λεφτα του μπαμπα κανει το μαγκα”, ας ηταν και ο δικος σου μπαμπας μαγκας και ας εκανε φραγκα (γενικα μιλαω δεν αναφερομαι σε κανεναν). Σκοπος ειναι οι γονεις να καταφερουν να κανουν τα παιδια τους να εκτιμησουν αυτα που εχουν πολλα η λιγα.

  51. Ο/Η Αλεξης λέει:

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΟΜΠΟΤΗΣ 1-3. Αντε γαμηθειτε ρε λαμογια.

  52. Ο/Η The Snitch λέει:

    £ Αλεξης
    Υπαρχουν και αλλοι που εχουν μπαμπαδες με πολυ περισσοτερα λεφτα και ειναι σοβαροι. Οποτε ναι οι γονεις να καταφερουν να κανουν τα παιδια τους να εκτιμησουν αυτα που εχουν πολλα η λιγα.
    Αλλα απο την αλλη καλο θα ειναι και οι μαγκες που δεν εχουν δουλεψει μια μερα στη ζωη τους με τα λεφτα του μπαμπακα τους να μη κουνιουνται πολυ.Απο τη μια εχεις το σαβιδακο και απο την αλλη το τρακη το ζαχαρη. Για να μη παμε μακρια ειχες και το Τζιγγερ οπως και το Πετραν οσο ασχοληθηκε. Οπως εχεις και αλλους σε ολους του κλαδους που ειναι καραγκιοζακια η σοβαροι.
    Εσυ μπορει να τα ακους βερεσε, αλλα οταν εχεις ενα μαγαζι δε παει ετσι. Φυσικα αφεντικο ειναι ο Μελ. Αφεντικο ομως δε σημαινει οτι τα κανει ολα ενας, ουτε οτι το μαγαζι πρεπει να ειναι τσαντιρι και να μην εχει μια στοιχειωδη υποδομη.
    Εδω ειπαμε οτι ζητησαμε περσυ το καλοκαιρι σουιτα και οι ανθρωποι- μετα απο τοσα χρονια στο ΟΑΚΑ- δεν ηξεραν να μας πουν ποσο κανει, αν εχουν, που εχουν και τι κοσμο μπορει να δεχτει. Μιλαμε για ενα μπαχαλο και μια μαζωξη ΑΣΧΕΤΩΝ ανευ προηγουμενου και εκει ειναι η ευθυνη του Μελ. Αλλιως να τον βαλουμε να κοβει εισητηρια, να κανει σωματικους ελεγχους, να κανει το ball boy και μετα το ματς να καθαριζει και το ΟΑΚΑ.

    Εχεις ακουσει αλλη ποδοσφαιρικη ομαδα ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ που ο εμπορικος της ειχε τη φαεινη ιδεα να βγαλει ΛΑΜΠΑΔΕΣ?
    ΛΑΜΠΑΔΕΣ?Τι ειναι η ΑΕΚ ΡΕ ΤΑΡΑΜΑ? ΤΑ JUMBO? ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ!

    Τους τσαμπατζηδες επιτηδες τους βαζουν μεσα. Ο λογος ειναι απλος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ- ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΕΝΝΟΥΜΕ- που να μπορει να συντονισει ενα ματς. Οταν ακουγες περσυ την χοντρη να μας γραφει ΕΔΩ ΜΕΣΑ οτι το ματς με τον ΟΣΦΠ ηταν ειδικων συνθηκων!!!! (τι το ειδικο ειχε δε μας ειπε βεβαια- μηπως ηταν alien οι φιλαθλοι- μηπως κατεβηκε η MI6- μηπως εκαναν αποβαση τα navy seals?) και δε μπορουσαν να κανουν λεει τη δουλεια τους.
    Τους ειδαμε και σε αλλα ματς που ΔΕΝ ειναι ειδικων συνθηκων ποσο καλα τη κανουν.

    Οταν δεν εχεις ανθρωπο να κανει μια δουλεια και απλα βαζεις μια ΑΣΧΕΤΗ ΜΠΑΤΣΙΝΑ τι περιμενεις να γινει?

    Οι μπουκες ΜΟΝΟ σε πειραξαν?

    Το οτι ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΕΖΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ (ΠΟΛΛΕΣ=ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5-6) ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ δε μας ενοχλει?
    Το οτι ΟΛΗ η κερκιδα βρωμαει ΜΠΑΦΟ επι 2 ωρες δεν μας ενοχλει?
    Το οτι εχουν βρεθει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΥΡΡΙΓΕΣ ΜΕΣΑ στο ΟΑΚΑ δεν μας ενοχλει?

  53. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Αυτο σου εγραψα οτι παραδεχτηκε οτι εκανε λαθη, αν καταλαβει αν δεν το ξερει ακομα οτι υπαρχει προβλημα με τους τσαμπατσηδες πιστευω σε μικρο χρονικο διαστημα μπορει να το λυση. Δυστηχως δεν ειχα ανακαλυψει το blog περυσι και δεν ξερω αυτα που λες οτι εγραφε η λεγομενη κυρια περι ειδικων συνθηκων. Αφου εγραφε τετοιες μαλακιες καλα εκαναν και την στειλαν στην καε απ΄οτι ξερω.
    Κατι αλλο για την σουιτα που λες οτι ζητησες και σου ειπαν μετα απο καιρο γυρω στις 20 χιλιαδες. Πριν περιπου πριν 2 χρονια (δεν θυμαμαι να σου πω ακριβως) πηρα τηλ. στην παε και ρωτησα αν υπαρχει διαθεσιμη σουιτα για ενα παιχνιδι. Δεν ηξερα αν τις νοικιαζουν για ενα παιχνιδι. Μου απαντησαν αμεσως οτι ναι μπορουμε να σας παρεχουμε σουιτα η οποια μπορει να φιλοξενησει μεχρι 15 ατομα και θα κοστισει 1500€. Την υπολογιζα για να σου πω την αληθεια γυρω στα 800€. Τεσπα δεν την νοικιασα δεν μπορω να διαθεσω τετοια λεφτα, αλλα στο λεω για να σου πω οτι εμενα μου απαντησαν αμεσως.

    Για την πρεζα με πειραζει αλλα ειναι θεμα της αστυνομιας πιστευω πιο πολυ. Να σου πω τι με πειραζει. Με πειραζει που η ομαδα μου περισυ ειχε συγκεκριμενα εισητηρια για τον τελικο και προτιμησε να τα δωσει στην σαρα και την μαρα. Δεν μπορεσαν να βρουν 50-100 φυσιολογικα ατομα? Οπως με πειραζει και οτι οι καταγγελιες που εκανε προχθες ο γαυρος για χουλιγκανους παιζει να ηταν και πραγματικες. Απλα εβλεπες διαφορους φουσκωτους να εχουν καρτελακια και να ειναι νομιμα μεσα στο γηπεδο.Οτι κανει και ο γαυρος δηλαδη. Και τελος με πειραζει τωρα τελευταια και ο Δημητριαδης. Πολυ τσαμπουκας λεμε, και η ΑΕΚ μας δεν χρειαζεται τετοιες μαγκιες.

  54. Ο/Η sirax23 λέει:

    Απο το χθεσινο Τοτεναμ -Αρσεναλ.Ο Οζιλ παει να εκτελεσει κόρνερ και ειναι ενας οπαδος της γηπεδουχου στα 3μ.και του σουρνει κατι “γαλλικα”. Πριν καν προλαβει να το εκτελεσει ερχονται σφαιρα 3 σεκιουριταδες και τον μπουζουριαζουν…Enough said…I think

  55. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ sirax23
    Λεπτομερειες..
    Πρεπει να δεις τον Ian ενα security και φιλο πλεον στο Anfeild. Σταθμαρχης στο επαγγελμα. Ο τυπος ειναι 6.5” και σε νορμαλ πορτες χωραει ισα ισα. Ευγενεστατος, πολυ φιλησυχος και χαμογελαστος αλλα στη δουλεια (γηπεδο) δε σηκωνει ουτε αστειο.
    Εδω βριζωνται οι ‘προεδροι’ (κοιτα το περσυνο τελικο κυπελλου η ‘συνεδριασεις’ της ΕΠΟ-ΛΙΓΔΑΣ) ο οπαδος σε χαλασε?
    Εδω με το γαυρο ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ στο καπνογονο και οι security ΑΠΛΑ ΚΟΙΤΑΓΑΝ το θεαμα

    Εκει βεβαια τα κοροιδα επειδη πουλανε το προιον τους σε ολο το πλανητη, ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ. Γι αυτο αλλωστε και η ΑΕΚ εκανε ολοκληρο θεμα για να παει απο τα 1,2 εκκ ευρω στα παρα κατι 2εκκ αν δε κανω λαθος στα τηλεοπτικα (επειδη ειναι λεει μεγαλη ομαδα στους top 3) και αναλογα εκει η premier μοιραζεται 5,14 ΔΙΣ ΛΙΡΕΣ (6,11 ΔΙΣ ΕΥΡΩ) για τη τριετια 2016-2019.

    Ξερεις αμα πεις σε ενα αναλογο club οτι εγινε ολοκληρος καυγας να παρεις 700 χιλιαρικα για ενα χρονο τι θα σου πουν ε? Αμα δε βαλουν δυνατα τα γελια that is: Οτι για ΕΝΑ ΜΗΝΑ η επιθετικη τριαδα της Liverpool π.χ ο Coutinho ο Firmino και ο Mane τους κοστιζουν τα διπλα σε μισθους απο οσο πηρε η ΑΕΚ ολη τη σαιζον!
    Μετα υπαρχουν και καποιοι που κοιτανε λεει να μπουν στα play-ωχ, να κληρωθουμε με κανα τετοιο και να πεσει το γελιο της αρκουδας καλοκαιριατικα…

  56. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλεξης
    Αν σου πω τι εχουμε ακουσει αυτα τα 3 χρονια (και απο τον ιδιο)…Τιποτε δε παραδεχτηκε. Δεν ειπε ΕΚΑΝΑ λαθος ειπε ΚΑΝΑΜΕ. Ξερεις τι εχει παραδεχτει 100%. Την αφελεια του στο θεμα του γηπεδου: ειχε υποτιμησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το ζητημα και περιμενε λιγοτερο απο το μισο σε καθυστερησεις. Με λιγα λογια τον Αυγουστο φετος 2017 να παιζαμε εκει και οχι περσυ που ελεγε το πλανο. Αυτο ΔΕΝ το περιμενε ειναι η αληθεια και εφτασε σε σημειο καποια στιγμη να απογοητευτει πολυ. Μετα αλλαξαν τα κοζα και πηρε μπροστα περσυ τετοιο καιρο περιπου. Και παλι για να προλαβει τη χρονια να ξεκινησει. Που να φανταστει ανθρωπος οτι ο δημαρχος θα ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ επι μηνες?

    Αστο για τη σουιτα. Μιλησα για διαθεση ολη τη σαιζον οχι ενα ματς. Σουιτα σημαινει οτι εχει finger food, ποτα (αλκολουχα και μη), service κλπ. Δε σημαινει να σε χωσουν σε ενα κουβουκλιο και να μπαινουν στη τουαλετα οι μπαφος 21 επειδη κανεις δε τους σταματαει.
    Σουιτα στο Emirates – επειδη την εχουμε- σημαινει ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ BARMAN με bar ΜΕΣΑ στη σουιτα, που φυσικα εχει μαθει οχι μονο τι πινει ο καθενας αλλα ΠΩΣ το πινει.
    Σουιτα σημαινει οτι αν θες κατι διαφορετικο απο τα μενου παραγγελνεις απο πριν τι θες να φας στο ματς- απο ενα απλο club μεχρι sushi και στο σερβιρουν απο 1 ωρα πριν μεχρι 1 ωρα μετα το παιχνιδι.
    Σουιτα σημαινει οτι εχει μεσα ενα laptop ΜΕ εκτυπωτη αν για καποιο λογο θες να κανεις μια δουλεια η απλα να χαζεψεις στο internet.
    Γι αυτο βεβαια και τη χρεωνουν 70,000 λιρες (84,000 ευρω) για 5 ατομα…

    Δες εδω τι σημαινει σουιτα και γιατι ειμαστε βασιλιαδες στο Emirates.

    Σουιτα δεν ειναι να κοιταμε ποσοι χωρανε-σαρδελοποιημενοι- και να κανουμε το νουμερο επι τη τιμη εισητηριου +50% αυξηση, εχωντας μεσα κατι καρεκλες ποθ πιανεσαι στο πενταλεπτο.
    Σουιτα δεν ειναι στο ΟΑΚΑ που ειναι τερμα πισω και εχουν προσβαση απο μπροστα οποιοι θελουν.
    Που να τα μαθει ο ΚΑΡΑΟΥΖΑΣ αυτα? Ειναι απασχολημενος με τις λαμπαδες και τα κοτοπουλακια…
    Για να καταλαβεις για τι iq μιλαμε και για ποσο ΧΥΜΑ ειναι, στο site της ΠΑΕ εχουν βαλει πρωτη μουρη ΤΟ ΜΑΝΤΑΛΛΟ!
    Απο τους 25-30 που εχουν ΤΟ ΒΛΟΓΙΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ εβαλαν να φοβαται ο κοσμος..

  57. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Άμα γράφεις για τα της ΑΕΚ,επί το πλείστον σε απολαμβάνω!

    Άμα το γυρνάς στα πολιτικά,θέλω να αλλάξω κανάλι…
    Δικαίωμα σου φυσικά να έχεις τις αποψεις σου και περι πολιτικής.
    Απλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει πολιτική,άρα ούτε και πολιτικοί.Και το αντίστροφο.
    Υπάρχουν μόνον επαγγελματίες που κάνουν τη δουλειά τους.
    Τώρα το πόσο καλά τη κάνουν,το ξέρουν τα αφεντικά τους…
    Ποιοι πολιτικοί τώρα;
    Υπάλληλοι υψηλομισθοι είναι.Και επιχειρηματίες μπορείς να τους πεις.
    Μπίζνες κάνουν,συμφέροντα εξυπηρετούν.
    Συμφέροντα εταιρειών,πάμπλουτων ιδιωτών,άλλων κρατών και ειδικώς διαφόρων ισχυρων κέντρων αποφάσεων και πάσης φύσεως σχεδιασμών και στόχων.
    Όλοι το τομάρι τους κοιτάνε,την ευμάρεια και την ασφάλεια τους.
    Ποιοι πολιτικοί τώρα;Ποια κόμματα;Ποιος λαός;Ποια Άμστελ;

    Μου άρεσε που έλεγες πρόσφατα ότι θα γράφεις λιγότερο για την ομάδα,μιας κι απογοητεύτηκες…
    Αφού το γουστάρεις αυτό που κάνεις και το κάνεις καλά.
    Είπαμε,σε κάποια διαφωνούμε (από παλιά),αλλά για τα της ΑΕΚ-αγωνιστικά ή παρασκηνιακά-εισαι πολύ δυνατός.

    (Αν δεν το προσεχα θα έστελνα το σχόλιο με τα στοιχεία του Φώτη…)

  58. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΤΑΚΗ
    το σαιτ εχει προβλημα εδω και μισ εβδομαδα, τεχνικος δεν ειμαι-καταλαβαινω αρκετα αλλα μεχρι εκει, πρωτεινα μια λυση τη προηγουμενη φορα και εκει τελειωνει η εμπλοκη μου.

    οι πολιτικες αποψεις ειναι δικαωμα του καθενα. κουβεντα ομως θα κανω αναλογα με το ποιον και τι εχω απεναντι μου, οταν εχω αυτο το χαλι μονο να ειρωνευτω μπορω.
    συμφωνω σε πολλα που λες πολιτικα απλα υπαρχουν και καποιες διαφορες νομιζω.
    η ερωτηση ειναι απλουσταστη
    θεωρεις οτι ηταν καλυτερα τα πραγματα το καλοκαιρι του 14, ειχες καλυτερες προοπτικες ως χωρα τοτε η τωρα? τοσο απλα.
    χωρις τι που πως και γιατι. ναι η οχι απλα ειναι τα πραγματα,
    θεωρεις οτι 2 χρονια με τις τραπεζες κλειστες, τη φοροκαταιγιδα, αυτο το ΘΙΑΣΟ ΗΛΙΘΙΩΝ και ολο αυτο το αλαλουμ, παμε καλυτερα?

    ΥΓ Τον απριλιο σηκωσα ακριβως τα μισα post-7- απο οτι το μεσο ορο μηνα απο ιανουαριο εως μαρτιο γυρω στα 14-15, με τα 4 να ειναι για την αεκ 1 για ο μεσι ενα γενικο και ενα για το ταξιδι με τις μηχανες. ειμαι στα μισα ηδη δηλαδη και θα περιοριστουν κ αλλο. οπως και στο γηπεδο φετος πηγα 4 φορες σε σχεση με περσυ που πηγα σε ολα τα ματς πλην παοκ λογω κρυου.
    οντως εχω ξενερωσει ΔΕΝ βλεπω καν τα ματς – το τελικο δε θα το δω καν αν και εχω 2 προσκλησεις στο γραφειο μου ηδη, εχω κανονισει να λειπω-μιας και το ενδιαφερον μου ειναι μονο στη liverpool. τα της ομαδας τα μαθαινω ακομη κ να μη το ψαξω πλεον μιας και ο κυκλος ειναι πολυ δυνατος και αποτελειται και επαγγελματικα αλλα και απο φιλους αλλων ομαδων αναλογα ενημρωμενων.

  59. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Φίλε μου, επειδή γνωρίζω σε γενικές γραμμες την βάση σκεψης σου,η διαφωνία μας έγκειται στην λέξη “συνομωσία” με ότι αυτή σημαίνει και συνεπάγεται.

    Θεωρώ πως οι κάθε είδους σκοτεινες συνεννοήσεις,συναναστροφές,συναλλαγές,
    συντεχνίες και συμπαιγνιες,ορίζουν ..την πολιτική ζωή του (κάθε) τόπου,άρα και τις ζωές όλων.

    Τόσα κακως κείμενα θιγεις στο ποδόσφαιρο,τα οποία στην συντριπτική πλειοψηφία είναι αποτελέσματα συνεννοήσεων και συναλλαγών κάτω από το τραπέζι,πίσω από τη κουρτίνα,έχουν δηλαδή έντονα αν όχι προφανή στοιχεία συνομωσίας.
    Ενώ λοιπόν δείχνεις να γνωρίζεις και να αναγνωριζεις σχετικά εύκολα τις ποδοσφαιρικές συνομωσίες, δυσκολεύεσαι να δεχθεις τις πολιτικές συνομωσίες,οι οποίες λογικά,μιας και ο όγκος συναλλαγών και συμφερόντων είναι απείρως μεγαλύτερος,θα είναι επίσης απείρως πολλαπλάσιες από τις ποδοσφαιρικές.

    Εδώ άλλοι συνομωτουν εις βάρος άλλων για να ξενοπηδηχθουν.
    Συνομωτουν αδελφοί εναντίον αδελφών.
    Συνομωσίες μεταξύ φίλων.
    Συνομωσίες ψηφοφόρων για να προσληφθούν η ότι άλλο να κερδίσουν.
    Όλες σχεδόν οι σχέσεις των ανθρώπων διέπονται απο μικρές ή μεγάλες δόσεις μορφών συνομωσιας.(ψέματα, ανταγωνισμός,έριδες, μίση,συμπλέγματα).

    Και σε όλο αυτό το θέατρο της παράνοιας που παρακολουθούμε εδώ και τόσες δεκαετίες να συμβαίνει στη περίφημη βουλή των Ελλήνων​(των ποιών;),
    να υποθέσουμε ότι όλα αυτά συμβαίνουν τυχαία, απλά από λάθη,τα οποία λάθη όλως τυχαίως επίσης δεν τιμωρούνται;

    Πιο εύκολα λοιπόν μπορεί να συμπεράνει κάποιος,ότι όλη αυτή η άθλια κατάσταση που επικρατεί εδώ και αιώνες στη χώρα,είναι προϊόν συμφερόντων διαφόρων παραγόντων που ελέγχουν πρόσωπα και πράγματα και που έχουν δείξει ιστορικά,ότι είναι ικανοί για όλα αναλόγως συμφερόντων.
    Δημιουργούν πολέμους,πεινες,πλαστές οικονομικές αναπτύξεις και κρίσεις…

    Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχουν οι δύο παράλληλοι κόσμοι.
    Ο ένας είναι αυτός που φαίνεται στους αναλώσιμους μέσω μ.μ.ε.,μέσω παιδείας(λέμε τωρα),μέσω δήθεν δημοκρατικών δικαιωμάτων και λοιπών ανεφικτων ή φανταστικών θεωριών.
    Και ο άλλος που “απαγορεύεται αυστηρώς η είσοδος εις τους μη έχοντας εργασιαν”
    Οι πραγματικές και ουσιαστικές αποφάσεις λαμβάνονται από λίγους που ούτε ξερουν οι πολλοί ποιοι είναι και φυσικά ούτε γνωρίζουν τα σχέδια και τις επιθυμίες τους.
    Άμα ρε φίλε δεν γνωρίζω τα σχέδια τους,άμα γνωρίζω ότι άλλα λένε οι υπάλληλοι τους και άλλα κάνουν χωρίς να φοβούνται τυχόν τιμωρία,τότε έχω τους λόγους να δηλώσω ότι το παιχνίδι είναι στημένο.
    Κάποιοι συνομωτουν εις βάρος μου και δεν με αφήνουν να κάνω το παιχνίδι που θελω.
    Παίζουν αυτοί όπως γουστάρουν.Άλλα συμφωνούν και άλλα μου λένε.
    Και είμαι πλέον βεβαιος ότι με έχουν γραμμένο στους όρχεις τους.( ό,τι εχουν τέλος πάντων).
    Οπότε αναγκαζομαι να συνομωτησω κι εγώ με τους δικούς μου όρχεις και να τους γράψω με τη σειρά μου ισοφαρίζοντας σε 1-1.

    “Καλώς ήρθατε στον πλανήτη της συνομωσίας” θα έπρεπε να γράφει στην είσοδο.

    Καλώς ήρθατε στον πλανήτη που όλοι κοροϊδεύονται μεταξύ τους απαιτώντας ειλικρίνεια,αλληλοψευδονται αναζητώντας την αλήθεια και σφάζονται επιδιωκωντας την ειρήνη.

    Κα

  60. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τάκη έχουμε μεγάλη διαφορα στο τροπο σκέψης μας και το αφηνω εκει.
    Θα σπυ πω μονο ενα: οσο “συνομωσίες” και να θες να βάλεις, εγω απλα τα λεω συμφέροντα, παντα θα υπαρχει ενας πάραγωντας που θα λέγεται λαός και πως σκέφτεται.
    Οταν ο Έλληνας λοιπον επιλέγει να μη σκέφτεται και να τα ρίχνει ολα στους έξω απξ δω τοτε ισχύουν αυτα που λες.
    Γιατι κ εγ. Στη δουλεια μου εχω να αντιμετωπίσω ανταγωνισμό συμφέροντα και διαφορα “αλλα”, δε θε κατςω να πιστέψω τον χ-ψ που μου τάζει οτι κατςει.
    Υπαρχει επίσης ενα όριο στο τι μπορεί τι κανει και το αφήνει και πιςω του ο καθενας-παράλληλα με ολα αυτα που ύπερβολικα αναφέρεις.

    Μη τα κανουμε ολα ίσια ουτε ολους το ιδιο.
    Σορρυ αλλα δεν ειμαι της συνομωσίας και οπως λένε οι Άγγλοι·
    Bad people do bad things because they can.

    Υγ στα 25+ χρονια που εργάζομαι και σαν υπάλληλος και σαν ιδιοκτήτης εχω δει κυριολεκτικά εκατοντάδες- οχι δεκαδες αλλα εκατονταδες το τονιζω- εκκ ΕΥΡΩ (οχι δραχμών) συναλλαγών.
    Μια χαρα καταλαβαίνω ενα deal, τι παιζεται, τι collateral ζηταει απλα μόλις το δω μπροςτα μου και ασχοληθω για 5 λεπτά και αμα. Απο gross, απο opex απο cash flow απο finance απο roi απο οτι θες Ειναι πλεον θέλα εμπειρίας καθαρά.

    Υγ2 το οτι πχ η φαλιρισμένη ΔΕΗ προσλαμβάνει 2300 αρχαιολόγους, καλλιτεχνικό διευθυντή και εχει μέσο ορο 3-3,5 χιλιάρικα κόστος υπαλλήλου δε λέγεται συνωμοσία..αλλιώς λέγεται.

    Υγ3 ο λαός επέλεξε το μη κλείσιμο της αξιολόγησης το 2014 για 700εκκ ευρω. Αντίθετα επέλεξε τα καταφανέστατα ψέμματα και να φορτωθεί 90 δις μνημόνιο επιπλέον 9 δια φόρους κλειστές τράπεζες κλπ κλπ.
    Μονο καο μονο για να πουλά μαγκιά και δε πληρώνω με καραγκιοζιλίκια στους έξω.

    Αυτα μονο συνομωσίες δεν ειναι και δε βλέπω να που απαντάς στη. Απλή ερώτηση που έκανα για το ποτε θεωρείς οτι υπήρχε μια λογική ως χώρα.
    Σορρυ αλλα αυτα δε λέγονται συνομοσια.
    Βλακεία λέγεται

  61. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Τις προσκλησεις αν δεν τις θες ευχαριστως τις δεχομαι. Ειμαι και κοντα στο Βολο (Τρικαλα). Καλο μηνα να χουμε.

  62. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε τις θελω για τον απλο λογο οτι οπως και στο περσυνο τελικο (και εκει μπορουσα αν με ενδιαφερε να βρω) δεν θα παω και θα δω Liverpool. Περσυ βεβαια ειχε τελικο Europa, φετος απλα ενα ματς με τους Saints κυριακη στις 13:30.
    Πρωτιμω 1000 ΦΟΡΕΣ να δω Liverpool στο Anfield ακομη και οικογενειακο διπλο στο Melwood, παρα να δω το Κολοβετσιο το Λαζαρο και το Πελκα σε τελικο κυπελλου.Αλλο Κλοπαρος αλλο Καραγκιοζακος που προχτες μιλαγε για ξεκουραση σε παικτες που εχουν ματς μετα απο ΜΙΑ εβδομαδα! Κουραστηκαν τα παλικαρια απο την υπερπροσπαθεια με αντιπαλο τον Μπεριο και το Γαρουφαλια…
    Με πρηξανε με τις προσκλησεις- ελαβα 4- και τις εδωσα σε παλιο αντιπροεδρο του Γαυρου.. με πρωην υπευθυνο εισητηριων επισης του γαυρου να πανε ΣΚ ζευγαρια βολτα. Ο πρωτος μαλιστα και αρκετα φιλο-ΑΕΚτζης. Επειδη ειναι στα ‘επισημα’, τρομαρα τους εχουν και επισημα στη στανη- αλλα δεν εχουν τουαλετες!!!, επλιζω να μην εχουν θεμα με τους αναλογους καφρους εκατερωθεν αν και ειναι γνωστος (ο ενας) και με τον Ιβαν και με τον δικο μας προσωπικα.
    Εγω την εξυπηρετηση την εκανα παντως.

  63. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Εξήγησα και ουσιαστικα απαντησα στην ερώτηση σου.

    Μάλλον αυτό που σε επηρεάζει είναι οτι σε αντίθεση με τα αθλητικά ,που είσαι αντικειμενικός σε μεγάλο βαθμό,στα πολιτικά ξυπνάει ο οπαδός μέσα σου…
    Στα περισσότερα που λες για τους τσιπρες έχεις δίκιο.
    Ξεχνάς όμως ότι η βασική δικαιολογία-καραμελα των δήθεν αριστερών όταν στριμώχνονται, είναι οτι οι παπανδρεοσαμαραδες έφεραν στη χώρα τις τροικες και τα μνημόνια και όχι αυτοί…

    Το μόνο που φαίνεται σίγουρο, είναι ότι υπάρχει μια αλληλοκαλυψη μεταξύ όλων,
    αφού παρ’ολες τις αντιπαραθέσεις,τις καταγγελίες,τις κατηγορίες και τις ευθύνες που προσάπτει ο ένας στον άλλον κατά καιρούς, ευθύνες που είναι προφανέστατες,
    συνεχίζουν όλοι ανενόχλητοι να τρώνε τους βαρβατους μισθούς και τις διαφορές καλοπληρωμένες παροχες,χώρια τα όποια άλλα έσοδα έχουν από παράλληλες κρυφές ή φανερές δραστηριότητες…

    Κι αυτά που γράφω δεν είναι απόψεις,είναι απλές διαπιστώσεις χρησιμοποιώντας την κοινή λογική.

    Το ότι διαφωνούμε είναι δεδομένο, άλλωστε σκοπός μου δεν είναι να πείσω τον άλλον ότι έχω δίκιο.Μπορει να έχω μπορεί και όχι.

    Όλοι έχουμε τις γνώμες και τις πεποιθήσεις μας και στο τέλος ο καθένας θα κάνει το ταμείο του…

  64. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τακη το οτι ‘διαφωνουμε’ δεν ειναι κακο- σε επιπεδο πολιτικων? πεποιθησεων. Συμφωνω σε παρα πολλα απο αυτα που λες και μολις διαβασα ενα αρθρο του Παπαχελα που λεει- ισως με αλλα λογια- καποια πραγματα που λες και εσυ και πιστεψε με λεω και εγω. Αν θες δες το: http://www.kathimerini.gr/907229/opinion/epikairothta/politikh/h-kypros-ta-katafere

    Απλα εγω- με τη ελληνικη νοοτροπια- κοιταω το λιγοτερα χειροτερο. ΔΕΝ ειμαι οπαδος κανενος και πιστεψε με οταν ερθει ο επομενος που λογικα θα ειναι ο Μητσοτακης ειτε αυτοδυναμος η οχι, αν κανει τα ιδια, η κριτικη θα ειναι πολυ χειροτερη.

    Με ενδιαφερει να γινωνται ορθα οσο μπορουν καποια πραγματα. Πιστευω οτι οπως εχει εξελιχθει ο κοσμος αυτο γινεται (η μπορει να γινει) με τον φιλελε τροπο, που φυσικα ουδεποτε εχει υπαρξει στην Ελλαδα.

    Ως γνωστον ειμαι Βρεττανο-θρεμμενος και οπαδος (ναι εκει ειμαι) της αναλογης κουλτουρας. Δηλαδη κανουμε οτι πρεπει να γινει- και με συμβιβασμους- για να κοιταξουμε το ΔΙΚΟ μας καλο και μονο. Ολα τα αλλα ειναι δευτερεουσας σημασιας.

    Η ελλαδα ειναι μια μικρη χωρα με πολλα ΚΑΚΑ καταλοιπα. Πιστευω οτι πρεπει να εχει και φιλικες σχεσεις και καλες συμμαχιες με τους ισχυρους και να μη το παιζει μαγκας γιατι δεν ειναι. Ποτε δεν ηταν.

    Το θεμα επισης, δεν ειναι καθε φορα που κανουμε μια μαλακια να λεμε ναι αλλα και οι αλλοι.. Το οτι οι ‘αλλοι’ εκαναν κατι λαθος δεν δικαιολογει τις δικες μας αρλουμπες. Ισα ισα που τις επιβαρυνει μιας και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχουμε γνωση μιας καταστασης αρα εμπειρια. Ετσι ξερω στη δουλεια μου τουλαχιστον.

    Δεν εχω κανενα προβλημα και deals να γινουν και να ‘βγαλουν’ και 50 λαμογια 10 φραγκα παραπανω. Αρκει να μην ειναι αυτοσκοπος σε ολα μονο η μιζα και η λαμογια. Ελευθερη οικονομια εχουμε και αυτο ειναι το νοημα: να κερδιζεις.
    Αν το προβλημα με το μητσοτακη π.χ ειναι ενα τηλεφωνικο κεντρο και 100 χιλιαρικα (τα οποια και τιμολογηθηκαν αλλα και πληρωθηκαν) απο οσο μας κοπανανε συνεχεια Ε ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ τα 100 χιλιαρικα και αυτουνου και του καθενα.

    Φυσικα υπαρχει μια συνεχιζωμενη κατασταση, αλλα αυτο ακριβως λεω οτι πρεπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να τελειωνει αυτο το πραγμα. Δε γινεται ΟΛΟΙ να εχουν μπει μετα απο μας σε μνημονια, να εχουν βγει και εμεις να συνεχιζουμε ακαθεκτοι.

    Η μεγαλη διαφορα ειναι στο πως αντιμετωπιζει το θεμα ο καθενας. Ο ενας ειναι οτι χειροτερο μπορει να δεις, ο αλλος βγαινει και σου λεει οτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ και πρεπει κατι να γινει: σου λεει π.χ 20% (απο 29%) φορο στις επιχειρησεις για να παρει μπροστα-οσο γινεται αυτο το ρημαδι που λεγεται αγορα και εχει ΜΟΝΙΜΑ πτωτικη ταση: -16% εγραψε το Πασχα (τα βλεπω καθε μερα) και τα εσοδα απο το ΦΠΑ 24%, με τους νεους φορυς και στα καπνικα και στα καυσιμα ειναι 8% ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο περσυ ηδη. Δηλαδη και ανεβαζουμε τους φορους και στραγγιζουμε την αγορα και δουλεια δε κανουμε.

    Οταν ο μπαμπας Μητσοτακης τα ελεγε το 93 τον εριξαν για να εχουμε ΔΕΗτζηδες του 3500λιαρου και να εχουμε φτασει να δουλεουν 1,8 εκκ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ για να συντηρουν ΔΥ και συνταξιουχους με ανεργους.
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ πως θα γινει?

    Κοιτα τι κανουν στη Κυπρο που ειναι βρεττανικο το συστημα. Εδιωξαν τον αναλογο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ το Χριστοφια και με λογικες κινησεις χωρις κορωνες και ‘τσαμπυκαδες’ εχουν ερθει στα ισια τους. Το ξερω γιατι διατηρω εταιρεια και εκει απο το 2011 και τα ζω καθημερινα.

    Αυτα υποστηριζω και ας ερθει οποιος θελει να τα κανει και εγω μαζι του. Μου ειναι αδιαφορο αν θα ειναι ο Χ ο Ψ η ο Ω.
    Ας το ξεκινησει, θελει και υπομονη και χρονο, και εδω ειμαστε.

    Τελος ξαναλεω οτι μπορει να ισχυουν πολλα απο αυτα που λες, αλλα απο την αλλη ισχυει οτι ο καθε ενας κατεβαζει το καθε ΑΣΧΕΤΟ-ΠΑΛΑΒΙΑΡΗ υποψηφιο και ο σοφος ‘λαος’ τον βαζει να κυβερνησει. Απο τη ‘σεληνη’ και το ‘θεοχαρη’ μεχρι το ζουραρι και το παπα με τον πολλακη!
    Ας κοιταξει λοιπον ο σοφος λαος και λιγο τη λογικη, δε γινεται να φταινε μονο οι αλλοι. Την επομενη φορα που θα δει τον καθε πολλαλη-γιακουματο (δε κανω εξαιρεσεις) ας τον μαυρισει. Αμα γινει 2-3-5 φορες, δε θα σου κατεβασει ‘υποψηφιο’ τον ανατολακη και τον Χαικαλη (ημαρτον!) ο αλλος και ισως να αρχισουμε να βλεπουμε και κανα σοβαρο, συμφωνεις πιστευω οτι πριν 20-30 χρονια το επιπεδο- εστω χαμηλο- ηταν πολυ καλυτερο απο αυτο που βλεπουμε σημερα. Τη Βαγενα!!! και τον κασιδιαρη να αποφασιζουν για εμας.

  65. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Δημήτρη καταλαβαίνω που διαφέρουμε και για ποιους​ λόγους.
    Και το κατανοώ απόλυτα.

    Το απαραίτητο συστατικό που απαιτείται,αλλά δυστυχώς βρίσκεται σε έλλειψη είναι η κοινή λογική.

    Δεν μιλάμε για φοβερές σπουδές,για τρομερές γνώσεις.
    Δεν χρειάζονται για να διαθέτει κάποιος κοινή λογική.

    Κι ενώ φαινομενικά δείχνει εύκολη η απόκτηση κοινής λογικής, προϊόντος του χρόνου τείνει να γίνει είδος προς εξαφάνιση.
    Φοβούνται μη χαθεί η καρέτα καρέτα,αλλά ουδείς φόβος μήπως και χαθεί η κοινή λογική.
    Ξέρεις γιατί δεν υπολογίζουν την κοινή λογική;
    Είτε γιατί νομίζουν πως την διαθέτουν,είτε την υποτιμούν γιατί θεωρούν πως είναι φτιαγμένοι για μεγαλα κόλπα,ποια κοινή λογική τώρα;

    Κι ομως,όλα από εκεί ξεκινούν.
    Όσα χαρίσματα ή προτερήματα και να διαθέτει κάποιος,αν δεν διαθέτει κοινή λογική είναι ανεπαρκης, είναι τσάμπα μάγκας.Κακο κάνει και σ αυτόν και στους άλλους.

    Εκεί λοιπόν είναι το θέμα για μένα.
    Ότι έχει χαθεί η κοινή λογική.

    Το ένα κι ένα κάνουν δύο έχει μεταλλαχθεί σε ότι του φανεί του λολοστεφανή.
    Ο αφελής,ο ευκολόπιστος,ο ονειροπαρμένος,ο φαντασιόπληκτος πάσχει από έλλειψη κοινής λογικής.
    Όσα χάπια κι αν του δώσεις,ότι κι αν του πεις,δεν υπάρχει ελπίδα.

    Αν θα ήθελε κάποιος σοβαρός επιστήμων να προσφέρει πραγματικά,θα έπρεπε να ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τους λόγους που η κοινή λογική ψυχορραγεί.
    Είναι λόγω τυχαίων γεγονότων,είναι αποτέλεσμα χρόνιων προσπαθειών και κόπων από κάποιους που για να είναι οι έξυπνοι της ιστορίας θέλουν χαζούς τους άλλους;
    Μήπως έτσι αποφάσισε η φύση;Ο θεός;

    Δεν είναι η εξέλιξη το ζητούμενο,ούτε ο πολιτισμός.
    Χωρίς κοινή λογική όλα ειναι ψεύτικα,κακοφτιαγμενα, ετοιμόρροπα.

    Για αυτό σου λέω,τι να πω για τους σαμαραδες γενικότερα;
    Εδώ η χώρα γεμίζει σταδιακά με αλλοδαπούς που σε λίγο θα είναι πλειοψηφία,αν δεν είναι ήδη.
    Η κοινή λογική λέει ότι το σχέδιο ή το πείραμα,είναι να αφανιστούν οι παλαιοί κάτοικοι της χώρας και να αντικατασταθούν με άλλες φυλές και κουλτούρες.
    Κι έχεις τους εθνοσωτηρες εκεί μέσα και δεν βγάζουν άχνα.
    Σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
    Και τρέχουν στις παρελάσεις,στα φυλάκια και στα αγαθονησια για το ξεκαρφωμα…
    Όλοι μοιάζουν να έχουν τους ρόλους τους και να προσπαθούν να τους παίξουν όσο μπορούν καλύτερα.

    Για αυτό σου λέω φίλε μου,σαν κακόγουστη φάρσα μοιάζει σε μένα όλο αυτό.
    Πλέον και να προσπαθήσω να το δω σοβαρά,δεν μπορώ να κρατήσω το γέλιο μου…