ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Οργασμός επικρατεί δημοσιογραφικά για τον φετινό σχεδιασμό ως αναφορά τις μεταγραφές. Φυσικά οι οπαδικοί δημοσιογράφοι αυτό πρέπει να κάνουν αφού από αυτό ζουν, οπότε γιατί να διαφωνήσουμε για τους οργασμούς, οι οποίοι πολλάκις επιτυγχάνονται και χωρίς γκόμενα. Ας είναι ευτυχισμένα τα παιδιά, που κύρια είναι τυφλοί οπαδοί και σε επίπεδο αντίστοιχο Τσίπρα και Πολάκη και πηδάνε γερμανίδες γκόμενες, με το όνομα χούφτερμαν.

Εμείς πηγαίνουμε με την δική μας λογική στην οπτική μας. Που θα πρέπει πριν τα ανέκδοτα όμως,  να προτάξουμε τα καλά νέα. Τα οποία είναι μπόλικα. Χωρίς καμία πλάκα, με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο το γεγονός οτι οι μεταγραφές της ομάδας έχουν ολοκληρωθεί και ο προπονητής έχει όλο το ρόστερ για να δουλεψει. Ένας προπονητής που ξέρει τις καταστάσεις μέσα στην ομάδα, γνωρίζει τις απαιτήσεις για πρωτάθλημα φέτος – άλλος στόχος δεν υπάρχει – κι ένας τύπος που έχει προωθήσει νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα, που θεωρητικά συμπληρώνουν τα κενά του άρτιου σχεδιασμού.

Η ΑΕΚ λοιπόν, έκανε επτά μεταγραφές. Τέσσερις για μπροστά, και τρεις για πίσω. Είναι σίγουρο οτι εμφανίζεται ενισχυμένη στην επίθεση, ενώ για την άμυνα παίζεται. Διότι στην επίθεση σίγουρα δεν είχαμε κλασσικούς εξτρέμ, ενώ στην άμυνα αυτά που είχαμε έχουμε, αν σκεφτούμε οτι έφυγε ο Ντίντακ κι ήρθε κάποιος άλλος, κι ενώ έψαχνε η ψαγμένη λίστα του Ντάνιελ αριστεροπόδαρο στόπερ, και τελικά ήρθε ένας που το αριστερό το έχει σαν την ρεζέρβα του αυτοκινήτου μου. Πειράζει όμως αυτό; Το αυτοκίνητο πάει; Γιατί να μην πάει και η ομάδα; Εδώ πάει και η δημοσιογραφία στην Ελλάδα, που τολμάει να εμφανίζεται με μούσια και γυαλιά πούστρας.

Στην επίθεση όμως, έχουμε πάει πολύ καλά. Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει οτι ο Κλωναρίδης ήταν στην λίστα του Σουηδού ή οτι κι ο Ισλανδός δεν ήταν μία δουλεμένη περίπτωση. Τα έχουμε πει, οτι τα ανέκδοτα είναι πολύ καλά αν έχουν βάθος. Και το βάθος είναι οτι πράγματι δουλεύουμε την τύχη μας, αφού περιφερόμεθα σαν μεγαλομέτοχοι κάποιου στοιχηματικού οργανισμού, κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Ειδικά με τον τρελοκροάτη μπροστά, που άφησε τους πάντες άφωνους με κάποιο γκολ στην προπόνηση αλλά στο φιλικό σκέφτηκε σαν φίλος, ή τον Ισλανδό που είναι άριστος στο ένας με έναν, αλλά στα δυό φιλικά που τον είδα, απλά έπαιζε το πουλί του.

Η ενίσχυση όμως είναι ενίσχυση, χωρίς να ενδιαφέρει τους κονδυλοφόρους, το πού χώλαινε η ομάδα πέρσι. Που φυσικά είχε θέματα παντού, αλλά κύρια είχε στο κέντρο της. Δείξε μου τα χαφ σου έλεγε μια ψυχή, για να σου πω την ομάδα σου. Πράγματι στο κέντρο υπάρχει πληθώρα παικτών, οπότε γιατί να γίνει μεταγραφή, και πράγματι εκεί που έπρεπε να γίνει ενίσχυση, προχωράμε με τα κεριά. Διότι δεν είναι θέμα Μάνταλου μόνο. Είναι θέμα και τι μπάλα θες να παράξεις. Διότι μπροστά, άντε κι έχεις ταχύητα. Τι να την κάνεις αν ο ένας θα κουβαλάει το τόπι, κι ο άλλος είναι πιο αργός κι από το Ζάσταβα; Ο Μάνταλος κι ο Αϊντάρεβιτς δεν είναι οι υπεύθυνοι για την οργάνωση του παιχνιδιού; Εγώ αυτά βλέπω, κι ας λέει ο Κώστας οτι φέτος η ΑΕΚ έχει πολύ μεγάλο βάθος στο κέντρο. Είναι το ανέκδοτο που λέμε. Δεν έφυγε κανείς, δεν ήρθε κανείς, αλλά έχουμε μεγαλύτερο βάθος. Άβυσσος η ψυχή της ελληνικής δημοσιογραφίας, που εσχάτως μου κάνει και προειδοποιήσεις για κάποια λέσχη ιστορίας και πολιτισμού της ΑΕΚ, ονοματίζοντας με οτι ζω στην καμπούρα της ΑΕΚ, έχοντας πληρώσει ακόμα και τα γεύματα και τα τζαμπατζήδικα εισιτήρια μέσω των οποίων κάτι νομίζουν οτι κάνουν για την ομάδα. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ.

Η ομάδα είναι φυσικά μούφα. Για τα δυό πρώτα φιλικά, θα κάνω χωριστά κείμενα. Τι να κρίνω τώρα; Τα στοιχήματα; Αυτά τα έκριναν άλλοι. Δεν ξέρω πόσα πόνταραν βέβαια, αλλά εγώ ποντάρω στον παίδαρο που λέγεται Γιακουμάκης. Που δεν μπορώ να ξέρω αν θα τα κάνει όλα μόνος του, αλλά σίγουρα εμπνέει. Που όμως δεν θα τον δω ζωντανά. Τα έχουμε πει. Η εταιρεία επέλεξε πελάτες, κι εγώ δεν αντέχω να με δουλεύουν όλοι αυτοί που δεν ήθελαν τον Πατίτο ή τον Βινίσιους, αλλά τώρα πίνουν στην υγειά τους. Διαρκείας θα πάρω επειδή τρελαίνομαι για μπάλα, αλλά θα είναι αρκετά κοντά στα μέρη που πήγαινα.

Υγ. Φιλαράκο, όποτε θες θα τα πούμε από κοντά. Απειλές δεν σηκώνω, οπότε βούτα μια ομάδα κι ελάτε. Και τότε θα δούμε ποιός θα βγει ζωντανός.

 

 

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

  1. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Ιδρυσε την λεσχη ιστοριας και πολιτισμου και του μιλας ετσι? Δεν ντρεπεσε?
    Τελικα θα παρεις διαρκειας γιατι δεν καταλαβα τι εννοεις? Θα μου πεις και τι με νοιαζει? Ειμαι περιεργος επειδη καταλαβαινω οτι δεν εισαι εσυ αυτος που ζει στην καμπουρα της ομαδας αλλα βλακας ο δημοσιογραφος που σου εκανε μαθηματα στο φεις. Καλη βδομαδα να χεις.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αλέξης : Ναι θα πάρω διαρκείας. Στον Απόλλωνα. θέλουν βοήθεια εκεί και παίζουν μπάλα. Καλή είναι η περιέργεια και στην απαντάω. Καμπούρα εγώ με βαλτούς; Α, δεν θα πάρω με τους κωλογλύφτες των λαθρέμπορων. Που από την μιά πέτυχε ο σχεδιασμός αλλά από την άλλη, μην μπαίνεις στα άδυτα της λέσχης. Γιατί δεν ζητάνε κατ’ ευθείαν χρηματοδότηση δεν κατάλαβα. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ.

  3. Ο/Η Gz λέει:

    Καλημέρα, μετά απο 10 χρόνια διαρκείας – σαπόρτερ και συνεχώς γήπεδο δεν μου κάνει η καρδιά να δώσω 280 για αυτή την Αεκ. Δεν αντέχω άλλο.

    Επειδή μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις (και χωρίς να ειμαι ο Μπαμπινιώτης!) θα σε διορθώσω σε κάτι που Ολοι σχεδον το κάνουν λάθος :
    ”Είναι θέμα και τι μπάλα θες να παράξεις.” Λέξη ‘παράξω’ ΔΕΝ υπάρχει, οπότε βάλε οταν θα γινεται συνεχώς κατι , θα παράγω και οταν θα γινει για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα , θα παραγάγω.
    Με αγάπη!

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Gz : Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη. Το πήρα από το ρήμα άγω, και τον μέλλοντα του, που είναι άξω.

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Το θετικό είναι πως αποκτήθηκαν έγκαιρα κάποιοι παίκτες σε θέσεις που καιγόμασταν.
    Δηλαδή πριν τα προκριματικά.
    Το αρνητικό είναι πως με μια πρώτη ματιά δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο απο πλευράς ποιότητας.
    Και άσε τους δημοσιογράφους να ταϊζουν σανό. Παίκτες των 200.000 είναι οι περισσότεροι.
    Εξάλλου ο κόσμος έδειξε την αντίδρασή του.
    Τις πρώτες 3 μέρες είχαν 2.600 ανανεώσεις σε διαρκείας.
    Μόλις ανακοινώθηκε και επίσημα οτι Αραούχο τέλος, και μια εβδομάδα αργότερα οι ανανεώσεις είναι 3.000.
    Δηλαδή: μέσα σε 3 μέρες 2.600 και μέσα σε 10 μέρες 3.000 (αν αληθεύουν τα νούμερα που διαρρέει η ΠΑΕ).
    Τι λέει ο κόσμος? πως αν εχω κάτι να ελπίζω, θα σε στηρίξω. Αν δεν μου δείχνεις προοπτική, κάτσε με τους τσαμπατζήδες των 100€.
    (στα διαρκείας των 500€ κάναμε έκπτωση 20€, ενω στα διαρκείας των 150€ κάναμε έκπτωση 50€. Παράνοια?)
    Για να έχεις καλές εισπράξεις πρέπει να επενδύσεις. Και όταν επενδύσεις θα έρθουν οι εισπράξεις.
    Αν στο μαγαζί μου πουλάω μόνο τροφές της πλάκας, θα έρχονται μόνο πελάτες τσαμπατζήδες που ψάχνουνε για σκυλοτροφή με 1€/κιλό, και σου κάνουν και παζάρια.
    Αν όμως “ξηλωθώ” και βάλω και την Roal Canin, και την Pedigree, και την Brekkies, τότε θα έρθουν και πελάτες με διάθεση να ξοδέψουν και κάτι παραπάνω.
    Έτσι είναι αυτά. Είναι νόμοι της αγοράς που βρίσκουν εφαρμογή παντού στη ζωή μας.
    Είτε διαχειρίζεσαι ενα pet shop είτε μια καφετέρια είτε μια μπουτίκ είτε μια ΠΑΕ, ισχύουν τα ίδια.
    Παραπονιούνται πως η ΠΑΕ δεν έχει έσοδα, πως έχει χαηλό τηλεοπτικό συμβόλαιο κτλ.
    Απο πού να έχει έσοδα? απο το ανάπηρο τμήμα marketing με τα ανύπαρκτο και δυσλειτουργικό e-shop? Ακόμα και ο Κωτσόβολος καλύτερο e-shop έχει.
    Απο πού να έρθουν τα έσοδα? είχες πέσει και ανέβηκες πέρυσι, οπότε σου έδωσαν συμβόλαιο νεοφώτιστης. Έτσι πάνε αυτά, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.
    Απο πού να έρθουν έσοδα? απο τις πωλήσεις παικτών? Δεν τους θέλει κανείς αφού δεν έχουν μεταπωλητική αξία. Ελεύθεροι φεύγουν και δε βρίσκουν ομάδα.
    Είναι τυχαίο πως η ακριβότερη πώληση που έκανες ήταν ο .. Μπαρμπόσα?
    Είναι τυχαίο πως δε βρίσκεις να πουλήσεις ούτε το Γιόχανσον που είναι απο τους καλύτερους παίκτες που διαθέτεις?
    Είναι τυχαίο πως δε σου έχει έρθει ούτε μια αξιόλογη πρόταση για κανέναν?
    Είσαι απομονωμένος, σαν ενα γαλατικό χωριό που ζεί στο 1980.
    Ο άλλος πουλάει παίκτες για χρυσούς, αλλά αγοράζει κιόλας. Τον παίκτη τον καλό για να τον εκμεταλλευτείς πρώτα τον πληρώνεις για να έρθει. Πληρώνεις ομάδες και σπας ρήτρες με το σκεπτικό πως ο τάδε παίκτης θα σε βοηθήσει να μπείς ομίλους Europa, να αρχίσεις να ανεβαίνεις στο ranking για να έχεις περισσότερες προκρίσεις αρα περισσότερα έσοδα.
    Δε γίνεται με Μάνταλους να πας πολύ μακριά (ο οποίος μας κάνει και το βαρύ πεπόνι για τα χαφ).
    Αλλιώς όλες οι ομάδες θα έπαιζαν με Μάνταλους. Δε θα πλήρωναν εκατομμύρια.
    Δε γίνεται όλοι να είναι βλάκες και μόνο εσυ ο έξυπνος.
    Πρώτα επενδυεις – μετά διαχειρίζεσαι σωστά – μετά εισπράττεις.

  6. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Εμπιστεύομαι τα δημόσια νοσοκομεία δήλωσε ο Αλιέξης μετα την επέμβαση κήλης που έκανε στο Ιδιωτικό ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ Α.Ε.
    Τόσο άσχετος ή τόσο βλάκας;
    ΥΓ. Έχουν γίνει πολύ της μόδας οι απειλές. Το κάθε τσουτσέκι νομίζει οτι είναι κάποιος και απειλεί ή απειλώντας αισθάνεται οτι είναι κάποιος.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.Patikas: Και να πεις οτι κρύβομαι; Του είπα να έρθει να με βρει για να μην πάω εγώ και του τινάξω όλο το ΙΕΚ.

  8. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Ποιός να σε απειλήσει εσένα βρε Steven, μην υπολογίζεις τίποτα. Εμείς μπαίνουμε εδώ γιατί διαβάζουμε και δυο αντικειμενικά νέα

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβεν ,με ολη την εκτίμηση και με αφορμή το σχόλιο του\της Gz σου επισημαίνω ξανά το λάθος που κάνεις στη χρήση του
    ουσιαστικού “αναφορά”.Στην αρχή άρθρου σου γράφεις …….ως αναφορά……κτλ.
    Είναι λάθος.Θα μπορούσες να πεις”αναφορικα με τις μεταγραφές”
    αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη λέξη αναφορα,αναφορικός κτλ η θα χρησιμοποιήσεις τη εκφραση “οσον αφορά,” η πιο απλά “σε οτι αφορά.”
    Οπως και να εχει η χρήση της συγκεκριμμενης έκφρασης στη πρόταση του κειμενου ειναι λανθασμένη.
    DNAEK

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβεν ,με ολη την εκτίμηση και με αφορμή το σχόλιο του\της Gz σου επισημαίνω ξανά το λάθος που κάνεις στη χρήση του
    ουσιαστικού “αναφορά”.Στην αρχή άρθρου σου γράφεις …….ως αναφορά……κτλ.
    Είναι λάθος.Θα μπορούσες να πεις”αναφορικα με τις μεταγραφές”
    αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις τη λέξη αναφορα,αναφορικός κτλ η θα χρησιμοποιήσεις τη εκφραση “οσον αφορά,” η πιο απλά “σε οτι αφορά.”
    Οπως και να εχει η χρήση της συγκεκριμμενης έκφρασης στη πρόταση του κειμενου ειναι λανθασμένη.

  11. Ο/Η DNAEK λέει:

    Εκ παραδρομής το προηγούμενο σχόλιο για το “ως αναφορά” έφυγε ανώνυμα .

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς DNAEK : Φίλτατε, δεν είναι κανένα λάθος. Απλά είναι καθαρευουσιάνικο.

  13. Ο/Η DNAEK λέει:

    Καθαρεύουσα σίγουρα είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι συντακτικά και εννοιολογικά “κολλάει” στην συγκεκριμμένη πρόταση.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    DNAEK: Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω λόγω πείρας.

  15. Ο/Η DNAEK λέει:

    Δεν ειναι θέμα πείρας Στήβεν.Ειναι λανθασμένη χρήση της γλώσσας.Η φράση “ως αναφορά” στη συγκεκριμένη πρόταση δεν υφίσταται συντακτικά και δεν αποδίδει το νόημα που θέλεις να δώσεις.Αν ανατρέξεις σε οποιοδήποτε συντακτικό της ελληνικής γλώσσας θα επιβεβαιώσεις τον ισχυρισμό μου.
    Ουτε πείρα ,ούτε εμπειρία.Απλά γνώση.

  16. Ο/Η mporat λέει:

    Ωραία όλα για τις μεταγραφές και συμφωνούμε, αλλού όμως είναι το θέμα: τι είναι ο ρούμπαμπας; Και πού θα κρυφτεί τώρα ο Κοτσώνης;

  17. Ο/Η koreas λέει:

    Καλημέρα Steven

    τα ερωτηματα είναι τα εξής: πρωτάθλημα μπορείς;

    το κύπελλο μπορείς;

    ευρωπη μπορείς;

    τι λες επι αυτών.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς DNAEK : Οκ, θα προσπαθήσω να μην το ξαναγράψω έτσι.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς mporat : Πέραν του τραγουδιού, ειλικρινά αγνοώ, όπως επίσης δεν καταλαβαίνω την ερώτηση για τον Κοτσώνη.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς koreas : Καλησπέρα φίλε μου. Δύο φιλικά έχω δει, κι άρα είναι εξαιρετικά άστοχο να κάνω προβλέψεις. Ίσως την Παρασκευή, διαμορφώσω κάποια άποψη. Πάντως με βάση την θεωρία των μεταγραφών ( τις δικές μας και του κύριου αντιπάλου ), Ευρώπη και πρωτάθλημα δεν μπορείς, ενώ για το κύπελλο στοιχηματίζεις. Αγαπητέ, το πρόβλημα μας είναι στο κέντρο. Δηλαδή προβλέψιμο,πάρα πολύ μαλθακό και με περιορισμένες εμπνεύσεις δημιουργίας.

  21. Ο/Η Koreas λέει:

    Αν Steven δεν είμαστε σε θέση ακομη να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα ( που για έμενα σημαίνει να κερδίσεις τα εκτός Αθηνών παιχνίδια) τότε καλυτερα
    Να μην ασχολουμαστε.

    Οι μεταγραφές του ολυμπιακού δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο μέχρι τώρα.

    Έχεις δίκιο το πρόβλημα μας είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάθετο παιχνίδι στον άξονα. Υπάρχει ενημέρωση ότι δε θα αποκτηθεί παιχταρας στο κέντρο;

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Τις μεταγραφές του ολυμπιακού, δεν τις ξέρω. Πολύ φίλος που τον παρακολουθεί στενά, μου λέει τα καλύτερα ακόμα και για τον προπονητή. Φυσικά τα πάντα αλλάζουν αν κάτσουν στραβές ή αν το κυνηγάς στο αλλιώς, αλλά λέμε τώρα βάσει θεωρίας. Για το κέντρο, δεν βλέπω κάποια κίνηση. Πάντα βέβαια υπάρχει η ελπίδα να φύγει κάποιος.

  23. Ο/Η netrino λέει:

    Η ομάδα αν μεινει με αυτά τα χαφ δεν πρόκειται να κάνει τιποτα ιδιαίτερο, εγω στα μεχρι τωρα φιλικα είδα τα ιδια χαλια στην αναπτυξη με τις παραλληλες πασούλες και τα γυρισματα της μπάλας στον τερματοφύλακα.Εχουμε βέβαια προσθεσει ταχύτητα στα άκρα αλλά δε νομιζω να αρκεί.

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    Φίλε μου η Λας Πάλμας δεν έχει καμιά χαφαρα να μας δώσει;

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Κι εγώ τα ίδια είδα.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Μπορεί και να έχει, αλλά μπορεί και να θέλει λεφτά. Προς το παρόν, μας βλέπει σαν προπονητήριο ή ίδρυμα συμμόρφωσης κι επανένταξης.

  27. Ο/Η Koreas λέει:

    Χαχαχαχα.

    Με αλλά λόγια είμαστε ένα είδος ασυλου ποδοσφαιρικής επανένταξης…..

  28. Ο/Η bandog λέει:

    ο γαυρος βλεπω να εχει πελονεκτημα. πιο φιλοδοξο και εργατικο προπονητη , πιο καλες μεταγραφες, πιο υπευθυνη διοικηση , πιο διψασμενος κοσμος για απαντησεις σε αντιθεση εμ τον παντελως ξενερωμενο δικο μας…..

    φυσικα στην πρωτη γερη στραβη , ολα αυτα γυρνανε τουμπα…

    εμεις δωσαμε μια ενισχυση στα ακρα, αλλαξαμε την επιθεση και καναμε κατι μπαλωματα πισω…
    τι θα δουμε , κανεις δεν ξερει….

    στα χαφ η ιδια ελλειψη φαντασιας και ποιοτητας και θα μετραμε τις αγωνιστικες που ειδαμε τελευταια φορα καθετη πασα απο χαφ μας.
    ετσι οπως ειμαστε οργανωτικα , ακομη και ο ροτζερ γκερεϊρο θα ηταν οαση !

  29. Ο/Η xatzi λέει:

    Το οτι βγηκε ξαφνικα η αναγκη για χαφ εχει να κανει με σενα;

  30. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Αν θα βγαίνει ο πρωταθλητής από τα play off, δεν το χάνουμε.

  31. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Στο Καλλιμάρμαρο δουλεύαμε χθες και σήμερα (σερί) για τη συναυλία του Σαββόπουλου. 60.000 κόσμος. Το μήνυμα απο τα ηχεία στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου ξεκάθαρο, “ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ”. Το ίδιο μήνυμα και απο τους υπαλληλους στις εισόδους. “Γιατί” ρωτάγανε οι μαλάκες, “Διοτι είναι αρχαιολογικός χώρος του απαντούσαν”. Τίποτα ο μαλάκας, πέρασε μέσα σε τσάντες και παράτησε φεύγοντας μπύρες, καφέδες, σουβλάκια μέχρι τσιγάρα σβησμένα στα μάρμαρα και κολλημένες τσίχλες. Κατά τα άλλα είχαμε ξύλο μεταξύ θεατών, τζαμπατζήδες να πηδάνε καγκελόπορτες, celebrities να απαιτούν να μπουν χωρίς διαπίστευση σε χώρο διαπιστευσεων και τον Σαββόπουλο να φλερτάρει με τον λαϊκισμό.
    Δεν ξέρω αλλά όσο περνάνε τα χρόνια, όλο και λιγότερο αντέχω την συναναστροφή με αυτόν τον λαό.

  32. Ο/Η Warlock1924 λέει:

    καμια προταση για τον Γιοχανσον αν σκασει εστω κ στα 2 μυρια θα ειναι ευχης εργο απο την στιγμη που δεν ανανεωνει…
    να παρουμε σοβαρο 8αρι που να ξερει μπαλιτσα και να μπορει να περασει τη μπαλα σωστα μπροστα και ενα εξτρεμ ακομα ( και ο Μπαρμποσα μου κανει ) και μια χαρα παμε μεχρι τον Ιανουαριο εστω κ χωρις Αραουχο ( που μακαρι να ερχοταν εστω κ τον Αυγουστο) !!
    χωλαινει η ομαδα στο κεντρο δημιουργικα και αν δεν το δουνε το θεμα του 8αριου παλι σκατα θα βλεπουμε…

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς xatzi : Εγώ τι σχέση έχω;