Hofenhaim-Liverpool CHL (Play off)

Επιστροφη σημερα. Η αληθεια ειναι οτι φετος το παρακαναμε. 1 μηνα λειπαμε, αλλα για το δικο μου μαγαζι τουλαχιστον αυτος ο μηνας ειναι walking dead. Εννοω οτι αμα χυπησει το τηλεφωνο θεωρειται γεγονος μιας και ειμαστε της χονδρικης εμεις- σχεδον αυστηρα.

Με το χειμωνα να αναμενεται βαρυς μιας και βλεπουμε πλεον ΟΛΗ την Ευρωπη σε ενα project, θα τον βγαλουμε σε αεροπλανα και αεροδρομια. Τι ειχες Γιαννη δηλαδη αλλη μια φορα..

Σημερα ξεκινησαν τα σοβαρα ματς. Δηλαδη ξεχωριζει το σιταρι απο την ηρα. Τα βλαχακια τυπου Μανταλου εχουν ηδη παει για tea and biscuits, και εμειναν οι υπολοιποι. Η αληθεια ειναι οτι οταν βλεπω γερμανικη ομαδα φοβαμαι. Εγω ως Ελλην. Γιατι ο Αγγλοι και δη η ομαδα μου οχι μονο δε φοβαται αλλα εχει και 5 στα 5 αποκλεισμους που παει για 6 στα 6, δηλαδη ως ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ (με γερμανο manager.. χαχα) βλεπουν Φριτς και τριβουν τα χερια τους. Αυτο για καποιον Jason που μας ελεγε για κατι πενταρες περσυ με τη Dortmund που καταλαβε τι εστι να παιζεις στο Anfield, η Liverpool να επιτιθεται στο KOP και να θελει 3 γκολ σε 45 λεπτα.

Η ομαδα των τρελλων σημερα ηταν ΑΛΛΗ απο αυτη που ειδαμε πριν 3 μερες. Με τους ιδιους παικτες.. Πολυ καλα στημενη απο τον Κλοπ, κλειδωσε με ενα 4-3-3 και ψηλα ΟΛΗ την ομαδα σε σημειο οι 3 μπροστα να μαρκαρουν ΜΕΣΑ στο αντιπαλο κουτι. Ο ΜΟΝΟΣ που ειδε ‘πεναλτυ’ ηταν ο ref που θυμισε Σπαθα σε ματς Gay. Οχι απλα δεν ηταν πεναλτυ αλλα και κιτρινη για τρελλη βουτια του επιθετικου μιας και πρωτα παει και πεφτει πανω στον Lovren και αφου βλεπει οτι δε τσιμπαει ο Κροατης κανει μια καταδυση αλα Αλεξανδρη.

Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΙΝΙΟΛΕ ΣΗΜΕΡΑ το πιανει και εχω σηκωθει και φωναζω χτυπατε τους οπου βρειτε. Στα ελληνικα με παρεα μια Αγγλιδα και μια Ολλανδεζα. Have a drink dear he can’t understand and they can’t hear you.. Το ιδιο μαλλον φωναζει και ο Κλοπαρος και ξeκιναει μια κλωτσοπατιναδα στις διεκδικησεις  απο την επομενη φαση για να καταλαβουν τα βλαχακια με ποιον παιζουν αντιπαλο. Η ομαδα πλεον παιζει ‘ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΑ’ δηλαδη θα φας κλωστια και τζαρτζο μεχρι να βγαλεις το γαλα της μανας σου. Good OLD BRITISH FOOTBALL.

Alexander-Arnold. Μικρε ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ. Αυτο ευχωμαι και εχω να δω (και προχτες και περσυ με τη Referee) ΧΡΟΝΙΑ τετοιο δεξι μπακ. Ο τυπος ΚΟΒΕΙ, ΜΟΙΡΑΖΕΙ, ΜΑΡΚΑΡΕΙ, ΣΕΝΤΡΑΡΕΙ. Σημερα εβαλε και ενα ωραιο γκολ αλλα αυτο λιγη σημασια εχει- γι αυτον. Μαρκαρει ΠΑΝΩ απο τη σεντρα, τρεχει παντου. Αν συνεχισει ετσι οπως ξεκινησε περσυ και δειχνει φετος η Αγγλια εχει βρει το επομενο δεξι της μπακ. Οταν ελεγα οτι ο Κλοπαρος μαζεψε 4-5 πιτσιρικαδες απο την U20-U19 ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ εννοουσα.

Η ομαδα εκανε μια πολυ καλη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ εμφανιση και μαλλον περναει ομιλους. Μας λειπει ο Lallana ΠΟΛΥ. Απο την αλλη αυτο που εγραψα το πρωι για τον Σναιντερ: βαζεις ενα παικτη με ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ οπως ειναι ο sergeant Milner στα ΧΑΦ ( μαλλον διαβαζει ελληνικα ο Γιουργκενιος-πλακα κανω) και σου ηρεμει το ματς. Κολλαει και ενα γκολ και καλη συνεχεια στους αντιπαλους στο Europa.

 

WE ARE LIVERPOOL και φετος δεν θα κανουμε πορεια – λογικα ΑΝ υπαρχει λογικη στο club των τρελλων) αλλα ΟΠΟΙΟΣ πεσει μαζι μας θα ζοριστει

P.S The Dutch officially support LFC as of today. Two to One for this year, only took our charms for the past week!

PS Told ya i have an old one! Enjoy the photo from Craven Cottage… somewhere back in the 90’s

YNWA

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Hofenhaim-Liverpool CHL (Play off)

  1. Ο/Η RM λέει:

    Her royalties will take you as far as the chasers.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ RM
    We tottaly agree – as usual- BUT they still do..