H Κληρωση

Group E: Spartak Moscow, Sevilla, Liverpool, Maribor. Aυτη ειναι η κληρωση για την ομαδα που ΔΕΝ ηθελα. Ο λογος ειναι απλος- με τις ομαδες του ‘χεριου μας’ δε παιζουμε καλα. Απο την αλλη στην Ευρωπη παιζουμε καλα. Το Club των τρελλων- κυριολεκτικα- και αντε βγαλε ακρη. Υπαρχει λογικη που λεει οτι βγαινουμε και πρωτοι. Η οποια ειναι η καλη version μιας και θα αποφυγουμε? Το χιαστι στους 16. Υπαρχει και η αλλη λογικη που λεει οτι βγαινουμε τελευταιοι. Liverpool ειμαστε και αντε βγαλε ακρη. Παραμονες του τελικου το 05 σε pub ο Καραχερ λιωμα κατι ειπε στο Ρισε. Την αλλη μερα!! στη προπονηση ο Ρισε βουτηξε ενα μπαστουνι του γκολφ και τον κυνηγαγε, στη μεση μπηκε ο Gerrard με τον Λουις και γενικα εγινε ενας κλασσικος αγγλικος καυγας. Η ομαδα εχανε 0-3 στο ημιχρονο, ο SG8 δεν αφησε καν τον Ραφα να μπει στα αποδυτηρια… και πηρε το κυπελλο οχι απο καμμια ομαδουλα αλλα απο τη Μιλαν που ειχε αστερια μεσα. Αστερια οχι αστεια. Αυτα βεβαια εχουν κοπει με τον Κλοπαρο αλλα η ομαδα παραμενει ομαδα ψυχασθενων. Γι αυτο αλλωστε ειναι Liverpool και οχι Gunners που ολα κυλανε ΒΑΡΕΤΑ ησυχα χασεις κερδισεις. Στη προ Κλοπ Liverpool που ολοι αγαπησαμε μπορει να κερδιζεις 5-0 και να πλακωθουν μεσα στο γηπεδο ΑΝΕΤΑ οι παικτες για ασημαντο λογο. Επι Ροτζερς (να πουμε και ενα κουτσομπολιο) εχει κανει στο Melwood  tackle ο Σκρετλ στον Σουαρες- ισως το χειροτερο διδυμο πυρινου ολεθρου σε μια ομαδα o πλακωνωμαι με τη μανα μου στις φαπες με τον δαγκωνω αυτια- και ποιος τους ειδε και δε φοβηθηκε. Πεφτει το ξυλο της αρκουδας. ΞΥΛΟ οχι αστεια με κονους, βαρακια για τα ποδια, λαστιχα για τη προπονηση κλπ οτι ειχαν προχειρο με την ομαδα χωρισμενη σε Βρεττανους και μη. Αφου ξεχαρμανιασαν τα παιδια, πηγαν ολοι μαζι για μπυρες μετα και ολα καλα…

Στην αλλη κληρωση πεσαμε με Μιλαν κλπ. Κανονικη ΑΕΚ λογικα εχει καποιες πιθανοτητες με συνδυσμους αποτελεσματων. Κανονικη ΑΕΚ βεβαια ειδαμε χτες μετα αν θυμαμαι απο ενα ημιχρονο στο ταψι οταν ειμασταν στη Β’ αντε και αρκετα  ματς με το Poyet κυρια τα ντερμπυ. Ομαδα δηλαδη που παιρνει αυτο που θελει στο γηπεδο με καθαρη διαφορα και δεν κλεινεται πισω αμα βαλει ενα γκολ. Ομαδα που δεν φοβηθηκε σε κανενα σημειο του ματς, ακομη και οταν γυρισε πισω μεχρι το 60-65. Μεχρι να τη δω καμμια δεκαρια φορες σερι να το κανει, το χθεσινο δε μου λεει τιποτε μιας και εγινε πρωτη φορα μετα απο χρονια. Καντο και στα Γιαννενα καντο και στο Γαυρο για αρχη καντο και στην Ευρωπη και βλεπουμε. Προσοχη δε λεω νικα λεω παιξε οπως επαιξες και ας μη παρεις νικη, δεν εχει κανεις συμβολαιο με τις νικες απο οσο ξερω.

Δεν υπαρχουν ευκολες κληρωσεις. Υπαρχουν σοβαρες ομαδες και χαβαλεδες. Ευκολη δεν ηταν η κληρωση του ΜΠΑΟΚ?

Το ροστερ παραμενει φτωχο και αυτα τα Ουγκο κλπ δε με ψηνουν. Ψηνουν κατι γιδια και κατι Ββδες που μας στελνουν φιλακια ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ανωνυμα παντα ως γνησιες κοταρες. Ο Ουγκο και ο καθε Ουγκο θα με ψησει αν τον δω να κανει αναλογα ματς κανα τετραμηνο πενταμηνο σερι και μονο. Γιατι αναλογα 12 μηνες τωρα τον ειδαμε με τη Ξανθη μια φορα και μετα τον χασαμε σε κατι εστιατορια και κατι μπαρ. Αναλογα ο Σιμοες δε χρειαζεται να με ψησει καθολου. Χτες απλα επιβραβευσε αυτο που ειναι και ο γνωστος σαχλας που ψηφιζει ΤΣΥΡΙΖΑ εδω μεσα μας τον ελεγε κατι μεταξυ παικτη της σειρας και ασχετο. Αμα σε εχει ψησει ο Αλιεξης στο Σιμοες θα κολλησεις?

Το market pool ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ- μονο ΜΠΑΟΚ τα κανει αυτα- μας παει γυρω στα 7,5εκκ ευρω. Χωρις τα εισητηρια που λογικα με τη Μιλαν θα ειναι sold out η εκει κοντα. Δηλαδη με μια αξιοπρεπη πορεια και μπαλλα (δε λεω προκριση λεω σοβαρο θεαμα) μπορεις να φτασεις 10εκκ σε λεφτα. Αυτα ΦΩΝΑΖΩ 2 χρονια τωρα για την Ευρωπη και το Europa αλλα ποιος ακουει? Τωρα που τα ειδαν βεβαια μας στελνουν φιλακια τα ταγαρια.. Αν προσεχαν θα τα ειχαν και περσυ αλλα αμα περιμενεις μυαλο απο ανθρωπους που διοικουσαν ΣΤΑΝΕΣ καλυτερα να περιμενεις την αναπτυξη του μεγαλου τιμονιερη.

Ο ΜΠΑΟΚ χτες μας εκανε ΔΩΡΟ ενα κανονικο CF αξιας 2,5εκκ. Τωρα θα ειναι ο Τσινο θα ειναι ο Μπινο λιγο με ενδιαφερει. Κανονικος να ειναι και ας ειναι Ινδιανος με μαμα Σουηδεζα και μπαμπα Κογκολεζο. Ευχαριστουμε το ΜΠΑΟΚ και ιδιαιτερα τον γιο του μπαμπα (αυτη ειναι η δουλεια του δεν εχει αλλο τιτλο) για τα ΕΞΤΡΑ 2,5 και τον αποκλεισμο. Να φανταστω οτι τωρα θα ειναι με την Αουστρια η με τη Ριεκα? Δεν εχει σημασια ας ειναι και με τη Μιλαν. Απο το ΚΑΝΑΠΕ να ειναι και ας ειναι με οποιον θελει. Και για τη χασουρα μη σκας. ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ. Ξεχνιεται η δουλεια η αλλαζει ο ανθρωπος?

Το κειμενο γραφτηκε στον αερα μιας και ανεβηκαμε για το ματς Liverpool- Gunners τη Κυριακη στις 16:00 (18:00 Ελλαδας). Eδω πηγαμε στο Μανωλη χτες δεν θα παμε σε ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΤΣ στο Anfield? Ευκαιρεια και για εκδρομη μιας και την επομενη- σε 20 μερες δηλαδη- ερχωμαστε μονιμα για σπουδες.

ΥΓ Το video ειναι συνεντευξη τυπου Κλοπ. Για να παρουμε μια ιδεα τι ανθρωπος ειναι..τι κλιμα υπαρχει σε συνεντευξη τυπου και πως ο Βρεττανικος τυπος κανει πλακα στον top manager στο κοσμο και ολοι ειναι χαρουμενοι.

British sarcasm is the best humour!

YNWA

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to H Κληρωση

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ALL

    Ντεμπελε με 105 η Μπαρτσα. 20 χρονων παιδι με μια σαιζον 150εκκ πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ απελπισμενος για να δωσεις.
    Αυτο σημαινει οτι ΟΧΙ= ΟΧΙ και αν τελικα δεν φυγει ο Κουτι (βλεπω δυσκολο να δωθει και 150αρα καπακι) ΤΟ Club δειχνει σε ΟΛΟ το πλανητη τι σημαινει:

    We are Liverpool.

    Και τι σημαινει να εχεις ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ που λεει: When I say NO i mean NO.

  2. Ο/Η Φώτης λέει:

    Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλον ιδιοκτήτη ομάδας,έτσι πρόχειρα που το σκέφτομαι,στο ελληνικό ποδόσφαιρο ,που να έχει βάλει τόσα λεφτά κ να έχει κάνει τέτοια τρύπα στο νερό όπως γίνεται τώρα στον ΠΑΟΚ.
    Κ δεν μιλάω απαραίτητα για τίτλους .Έστω να παίξει κάποια μπάλα.

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καλα τα “λεφτα” η προέλευση δηλαδή. Οπως και ο σκοπός ειναι άλλη κουβέντα μεγάλη. Ο ιβαν για αλλο λόγο πήρε το μπαοκ-αλλιώς δε θα εκανε αυτα που κανει στα υπόλοιπα. Αλλα και εκει έφαγε μια σούπα στο δολ άνευ σάλιου με 20εκκ..

    Τωρα για λεφτα αν δει κάτι Δάγκες ατο σωκ προ Αλεξανδρούπολης θα πάθεις πλακα..

    Σορρυ γράφω απο κινητο

  4. Ο/Η Φώτης λέει:

    Συμφωνώ.
    Σε όλα αυτά που αναφέρω τα υπολογίζω όλα, κ την προέλευση κ τις προθέσεις κ όλα. Ακόμη κ ο Σωκράτης την πάταγε για πόσο; 3 χρόνια; 4;
    Ο άλλος κλείνει πέντε και δεν έχει (σχεδόν) καμία εξέλιξη.
    Ούτε κορμό δεν έχει η ομάδα σχεδόν.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σίγουρα. Απξ την άλλη μπαοκ ειςαι..που καιγωταν η Θεσσαλονίκη 4 μέρες για νε κύπελλο με offside !!!
    Πίκρα .. χαχα

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κάποιος ρομελ διάβασα ειπε οτι χάσαμε απο μικρή ομάδα
    1- μεγάλε δεν έχασες. Έχασα 1-0 αντε 2-1 Εσυ έφαγες τριμπαλλο..
    2- Κυρ Σάββα βγες γρήγορα έξω απο το Βρομελ. Απεταξάμην

  7. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Ειμαι της αποψης οτι ηκριτικη πρεπει να γινεται μετα απο νικες. Οταν ερθει η ηττα ειναι αργα, τι να πεις; Την επομενη που ολοι ειναι στα συννεφα και νομιζουν οτι ολα βαινουν καλα, τοτε χρειαζεται προσγειωση μπας και προλαβεις τα χειροτερα . Γιατι πως να το κανουμε, δε βαινουν ολα καλα. Το προχθεσινο ηταν υπερβαση υπο την πιεση του Μελ. Υπερβαση ομως δεν μπορει να γινεται συνεχεια ουτε ο τροπος του Μελισσανιδη μπορει να χρησιμοποιειται συνεχεια γιατι μετα παυει να εχει αποτελεσμα. Κριτικη και πιεση λοιπον και ας αφησουμε τα “αν ο Ουγκο ειναι οπως προχθες να τον κρατησουμε” που ακουω. Διοτι αν στη θεση του Ουγκο ηταν ο Αραουχο θα ειχαμε βαλει και 4ο προχθες οπως ειχαν ανοιξει αυτοι. Παρτε σημερα επιθετικο. Οπωσδηποτε και εξτρεμ, που δε σου εκανε ο πατιτο(σωστα δε σου εκανε και τον ειχες για ξουτ) και εφερες χειροτερο του. Η ομαδα δεν μπορει να παιξει κανενα συστημα με εξτρεμ γιατι δεν εχει. Και χωρις δευτερη κουβεντα δημιουργικο μεσο, που πας να βγαλεις τη χρονια με τον χοντροαινταρεβιτς. Αιντε, δικαιολογιες δεν υπαρχουν πλεον.

  8. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Δημητρη ο Βενγκερ θα τη γλιτωσει φετος; Δεν το βλεπω. Τι πιθανοτητες δινεις για τριαρα ή για over τελοσπαντων;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δημήτρη
    Αν κατάλαβες η ομάδα παιζει 3-5-2 (το 2 ο θεός να το κανει) επειδή δεν εχει ρόστερ να παίξει τίποτα αλλο.
    Ξεπατικώνει δε τα DVD Gus μιας και οτι δικο του δοκίμασε πήγε ακλαυτο..
    Ομάδα που στα 6 ματς κανει ενα δε μου λεει κατι. Σε αναλογία στα 30 στο πρωτάθλημα θα κανει 5 δηλαδή. Προπονητή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. Αναλαμπές εκανε καο ο Δέλλας ( που ειναι ο προπονηταρας ουτε Γ τοπικό ;;)
    Μόλις δούμε ενα τρίμηνο σερί αυτη την απόδοση τοτε να ξεκινάμε να μιλάμε.

    ΥΓ μας έχουν ζαλίσει με τον αραουχο. Αλλο cf δεν υπαρχει.. Έλεος πια!!
    500cf εχει ο πλανήτης. Νισάφι μα τον μιζοβανοβιτς φτανει.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Βενγκέρ εχει διετές το υπέγραψε τον Ιούλιο.
    Περσυ ειχαμε νικήσει 3-4 και 3-0 άρα τι να γλυτώσει φέτος; Αν εννοεις απο εμάς ειναι ντέρμπι με την Άρσεναλ. Οποτε οποία πρόβλεψη δύσκολη.
    Αν θες οπαδική απαντηση απξ την άλλη τους έχουμε λογικά.
    Σαν παρεα ειμαςτε 3-2 πάντως φτάσαμε σημερα τι απόγευμα Liverpool.

    ΥΓ Οδήγησα εγω πρωτη φορα σε διαδρομή μεγάλη: 0-150 μίλια σα 0-100 χλμ..

  11. Ο/Η FLEVEND λέει:

    3 Χ 3 η Ομάδα και κορυφή.
    Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη αλλά να τα λέμε και αυτά.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σίγουρα αλλα παίζεις και με κατι καφενεία άνευ προηγούμενου.
    Κάτσε να δούμε στα πιο περίεργα εκτος έδρας..
    Ειναι φαβορί μαζί με σιτυ Τσέλσκυ ετσι κ αλλιώς

    Αύριο εχω gunners μεςα και καπάκι citizens away. Αν μαζέψω σε αυτα ποντακια να σε δω

  13. Ο/Η Flevend λέει:

    Κοίτα να δεις που θα αρχίσουμε να συμπαθούμε την Λίβερπουλ….Φαντάζομαι “χαρές” σήμερα η φίλη σου ..

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Flevend
    Τρελλες αλλα και αναμενωμενες, ειχε προαισθημα ηττας εντονο. Φαβορι εμεις αλλα οχι και ετσι. Στο Α δε περασαν τη σεντρα και αν θυμαμαι στο Β δεν εκαναν τελικη,ενα σουτ του Οζιλ που δε πηγε καν τερμα.
    Μετα το 3-0 -και σε σουιτα σημερα μιας και ειμασταν καλεσμενοι- τι να ασχοληθεις με μια ομαδα που δεν εκανε 4 πασες?
    Το ριξαμε στη κουβεντα οι Reds και σηκωθηκαμε μονο στην αλλαγη του Μανε να χειροκροτησουμε (οπως και στου Bobby).
    Οποτε εφυγε το ενα αυτοκινητο με ολους και μειναμε οι 2 μας με τον Daniel να κατεβουμε αργοτερα που εχει ενα rv να ξεπεταξει αρα τον περιμενω καμμια ωριτσα.
    Κατι κανουμε φετος μπροστα 3-1-4-4 τα γκολ μας..Αμα δε μετραγε το offside στο 94 στη πρεμιερα και εγω πρωτος θα ειμουν.
    Θα τους δουμε στις 9/9 με τη City τι ψαρια πιανουν αν και τα μεγαλα ματς δε τα φοβαμαι τοσο οσο τα μικρα.
    Post αυριο στο αεροδρομιο.Το Χ της Tottenham δε μας χαλασε και ειχα πει οτι μακρια απο το Lane φετος με το Wembley ως εδρα θα ζοριστουν. Αλλο Lane αλλο το ΟΑΚΑ της Αγγλιας.

    ΥΓ Ο Μανε παλι σημερα τους εκανε ανω κατω..Τα 40 που κοστισε πλεον φανταζουν crisps.