Liverpool-Arsenal

Το παιχνιδι αντιμετωπιστηκε με μεγαλη χαλαρωτητα απο εμας. Δηλαδη απο του φιλαθλους μιας και υπηρχε μια σιγουρια για νικη.Γι αυτο και μετα το 3-0 βλεπαμε μεν το παιχνιδι αλλα τα μεν αγορακια πινανε τις μπυρες τους με small talk τα δε κοριτσακια το ειχαν γυρισει πληρως στη κουβεντα.  Οι Gunners εχουν ενα κακο φεγγαρι, που κραταει καμμια πενταετια, και εμεις τρεχουμε. Τρεχουμε πολυ και πιεζουμε πολυ. Στο πρωτο μισαωρο του ματς η ομαδα πιεζει τοσο πολυ μπροστα που ο αντιπαλος πνιγεται και δεν μπορει καν να κατεβασει τη μπαλλα. Μονο με γιομες περναει τη σεντρα και ως γνωστον με γιομες ποτε δε πηγες μπροστα εκτος αν εισαι ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ.

Απο τη αλλη δε ξερω για ποσο διαστημα θα μπορουμε να κανουμε αυτο το διαολεμενο παιχνιδι- η Hoff ακομη δε καταλαβε πως στο 20 εχανε 3-0 και οι Gunners πως δε μπορουσαν να περασουν τη σεντρα σε ολο το Α’. Ποσο δηλαδη θα αντεχει η ομαδα να παιζει ετσι καθε 3-4 μερες και ποτε (και αν) θα κλαταρει. Θα ειναι κλαταρισμα η απλα λαστιχο? Αυτο φυσικα το ξερει και ο παγκος και αλλαζει συνεχεια την ομαδα οσο μπορει. Μια ομαδα που παιζει χωρις οργανωτη (Κουτι-Λαλλανα) αλλα πρεπει να εχει το καλυτερο transition μεχρι στιγμης στην Ευρωπη. Οι 3 μπροστινοι πανε με 1000- παιζουμε χωρις CF οπως η ΑΕΚ- και το γκολ του Σαλαχ στο 3-0 ειναι ενδεικτικο. Ο τυπος παιρνει τη μπαλλα απο κλεψιμο σε κορνερ! και τρεχει ολο το γηπεδο με την αμυνα να μη μπορει οχι να τον φτασει αλλα να τον κοψει με φαουλ απο πισω. Οποιος το ειδε δε, τρεχει μονος του. Ο Μανε εχει ξεκινησει απο πιο πισω και στο τελειωμα εχει περασει και τον αμυντικο και ειναι σχεδον διπλα του. Αναλογα στο 4-0 (αφου ΗΔΗ νικας 3-0 δηλαδη και εισαι στο 77′) ουτε που προλαβαν να δουν τι εγινε..

Μεχρι και ο Τσαν εχει σοβαρευτει και αποδιδει διπλα στις ατμομηχανες Hendo-Gini που καταπιαν ολη την Arsenal απο το κεντρο. Μια Arsenal που πρεπει να εμεινε στο Λονδινο χτες και πλεον παει να γινει ο πιο καλος πελατης μας: σε 3 ματς περσυ και φετος εχει φαει 11 γκολ (4-3-4) επιδοση που θα τη ζηλευε και η ΑΕΚ του καραγκιοζη του παγκου. Αμα ριχνεις 11 γκολ σε 3 αναμετρησεις τι καζουρα να κανεις μετα? Επισης μια Arsenal που χτες δεν εκανε τελικη στο Α και στο Β εκανε ενα παραλληλο σουτ ο Οζιλ και τελος. Που εγραψε και πασες αλλα και κατοχη αλλα ανουσιες. Εμεις απο την αλλη βγαιναμε με τη μια και οι 508 πασες ειναι λιγες για το club σε σχεση με το νορμαλ αλλα παιζαμε ‘ντερμπυ’. Απο την αλλη για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης η ομαδα του ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ εκανε 65 πασες χτες με αντιπαλο τα Γιαννενα. Επισης εκανε 46 λαθη!!! Η εχεις συστημα η παιζουμε αλλωστε. Σε καθε 1,4 πασες (με αυτες που αλλαζει η αμυνα ακινδυνα συμπεριλαμβανωμενων) κανεις 1 λαθος δηλαδη. Αμα κανεις προετοιμασια εχεις συστημα και ‘οραμα’ το δειχνεις στο χορτο σχεδον μονιμα. Καμμια φορα σου βγαινει και ενα ματς αλα Μπρυζ αλλα το συνηθες ειναι Παναιτωλικοι και Γιαννενα.

ΦΙΛΑΚΙΑ που λεει και μια ανωνυμη ψυχη..και ΗΔΗ στη δευτερη αγωνιστικη εισαι 2 ποντους πισω. Με ματς Ευρωπη – Κυπελλο – Πρωταθλημα και αυτο το ροστερ που βαζεις αρρωστο το Μανταλο (που εχεις μπερδεψει το σαχλαμαρα με τον Lallana προφανως και νομιζεις οτι εχεις παικτη) και πεφτουν ολοι σα τα κοτοπουλα,   ποσες μερες εχουμε μεχρι τη παρελαση?

Η ΑΕΚ σε αυτα τα ματς εχει ΕΝΑ παικτη που αξιζει να φορα τη φανελα και μονο. ΣΙΜΟΕΣ. Οταν φθανεις να εχεις τον Ανεστη MVP φαντασου για τι ΚΑΤΑΝΤΙΑ μιλαμε. Ο οποιος Ανεστης εβγαλε και γλωσσα και ειπε εγω λεει θα βγαινω οποτε θελω! Ετσι πανε αυτα. Κανεις 2-3 ματς νορμαλ και ξαφνικα αποκτας αποψη. Στην ΑΕΚ εισαι αλλωστε που την χτιζει 5 χρονια ο πολυνικιτς και εχεις τον ΠΑΕΓΙΑ στο παγκο? Γιατι να μην εχεις αποψη? Ο Μπουφον και ο Νοιερ βεβαια τετοια αλαζονεια με 3 ματς δεν την εχουν δηλωσει αλλα τι να μας πουν τα γατακια μπροστα τον ηρωα του Κομποτιακου που εχρισε σκορερ μεχρι και τον  Τριποτσερη?

Βεβαια υπαρχουν και καποιοι που πιστευουν οτι με ενα μετριο CF οπως ο Αραουχο και ενα CB ΤΕΛΗ Αυγουστου θα βγαλεις 3 διοργανωσεις με 2 ματς Μ.Ο την εβδομαδα και οχι μονο θα τα βγαλεις αλλα θα πας και καλα!! Η ιδια ομαδα που εδωσε 3 ματς και στο τριτο βαρεσε διαλυση με 65 πασες και 46 λαθη! Εδω βεβαια υπαρχουν αλλοι που πιστεψαν τον Τσιπρα.. αρα στην ΑΕΚ του Μανωλακη του χαζου θα κολλησουμε?

ΥΓ Διαβαζω (σιγα μη κατσω να δω ΑΕΚ μετα τη Liverpool να τρεχω σε νευρολογο μετα) οτι Αινταρεβιτς Βινισιους μαγεψαν. Επισης διαβαζω οτι ο Λιβαγιας μετα απο 5-6 ματς πετυχε το δοκαρι. Κατι ειναι και αυτο. Οχι μονο τα κακομοιρα τα πετουμενα. Ερχεται η ωρα του οπως μας ειπε αλλωστε πριν κανα 15ημερο. Βεβαια και εγω να παιξω 5-10 φορες καποια στιγμη θα ερθει η ωρα μου, που θα παει? Εδω εβαλε ο Σιμοες 2 και κερδισε και πεναλτυ σε ενα ματς. Τι διαολο?

ΥΓ2 Ο ζελας ηταν Ζεκα-Μπεργκ. Εφυγαν και οι 2.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

80 Responses to Liverpool-Arsenal

  1. Ο/Η Κώστας λέει:

    Είδα και εγώ τον αγώνα. Μιλάμε πάντα για το κανονικό ποδόσφαιρο. Όντως ακούραστες μηχανές χτες, ειδικά ο Henderson. Τίμιος παίχτης. Τρέχει σα να μοιράζουν τσάμπα νταμιτζάνες με τσίπουρο. Ο Σαλάχ είναι γνωστός ποιοτικός παίχτης που και αυτόν ο Μουρίνιος δεν τον πίστεψε. Πέρυσι στη Roma ήταν μισή ομάδα. Καλός χθες και ο Firminios. Ο Τσαν καμία σχέση με τον παίχτη που ήρθε, αλλά για αυτόν να δούμε τι διάρκεια θα έχει στις καλές εμφανίσεις. Αλλά και η Arsenal χθες ήταν ερείπιο.. Νηπιαγωγείο. Το βράδυ το έβγαλα με Robbie και Arsenal FanTv… βάλτε το να λυθούν για λίγο τα προβλήματά σας. Μετά είπα να δω και το ΠΑΣ-ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι πως ήταν καλύτερο το θέαμα από αυτό που περίμενα. Τι heavy metal trolling υπέστη ο Θοδωρής για τον ψυχάκια Λιβάγια δε λέγεται. Εάν Δημήτρη απορείς εάν η Λίβερπουλ αντέξει αυτούς τους ρυθμούς με πρωτ. και ch. l. η ΑΕΚ με αυτό το ρόστερ, τόσο ποιοτικά και ποσοτικά, θα σκάσει. Έστω και σε αυτό το κλωτσοσκούφι που βλέπουμε εδώ. Έλειπε όμως ο Μάνταλος…. Ας μου επιτραπεί και ένα σχόλιο για την ομάδα μου. Για τα δεδομένα μας και μες τις απώλειες παιχτών που έχουμε κάθε χρόνο, κρατιόμαστε σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Αυτό οφείλεται στον σοβαρό προπονητή και στη δουλειά του, αλλά και στον γυμναστή/σκαουτερ του. Με ανύπαρκτο μπάτζετ, αλλά με καλές κινήσεις, ήμαστε σταθεροί. Έστω για επίπεδο Γιουνανιστάν. Εάν ο Πετράκης δεν ήταν Έλληνας και δεν είχε το gay μουστάκι, ίσως πήγαινε και σε μεγάλη ομάδα εδώ. Ίσως.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    H AEK- απο οσο διαβαζω- εχει σκασει ηδη και ακομη εχουμε Αυγουστο. Καποιοι παραμυθιαστηκαν με ενα ματς με τη Μπρυζ και φωναζαν Ουγκο και μας εστελναν… Φιλακια. Ξερεις ποσα φιλακια εχω να στειλω ολη τη χρονια? Ξεκινησα ΗΔΗ με -2 στη δευτερη αγωνιστικη.
    Τωρα βεβαια καποιοι παραμυθιαζωνται με καποιον Αραουχο που θα ερθει και θα παιζει δεκαρι-cf-εξτρεμ θα σκοραρει συνεχεια και θα παιζει και αμυνα. Εδω μιλαει ο Ανεστης!! τι λεμε τωρα…

    ΥΓ Πες του να το αλλαξει σε Πετρακιτς. Δεν εχει καμμια ‘ριζα’ γιουγκικη? Μολις το φτιαξει εχει ετοιμη δουλεια τελη Οκτωβριου- εκει στο -6

  3. Ο/Η Κώστας λέει:

    Καλά ο Ανέστης έκανε 2 σερί καλά ματς. Αυτό είναι το ταβάνι του. Μόλις επανέρθει στις γκέλες, διότι μαθηματικά είναι αναπόφευκτο, να δω τι θα λέει. Ο Αραούχο πριν κάτι μήνες στα play off εμένα μου φαινόταν παντελώς αδιάφορος. Ίσως σκέφτεται “ας πάω στους χαβαλέδες στην Ελλάδα, να βάλω καμια δεκαριά γκολ μπας και πιάσω κάποιον άλλο κορόιδο”. Το έχει το γκολ, αλλά θυμίζει έντονα το στυλ παίχτη παίζω 3 αγωνιστικές καλά και εξαφανίζομαι για 8.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Θα τα πουμε μετα την ‘ενισχυση’ που βεβαια ποτε δεν καταλαβα γιατι χρειαζεται μιας και ο πολυνικιτς μας σχεδιασε πριν κανα μηνα και τα ειχε βρει ολα ενταξει. Ετσι δεν ειναι? Για πιο αλλο λογο κανεις ενισχυση οταν πριν κανα μηνα εισουν οκ?
    Μπαινουμε αεροπλανο τα λεμε στο Γιουνανισταν, αν και εχουμε WIFI αλλα εχουμε και δουλεια με το γραφειο.

  5. Ο/Η Κώστας λέει:

    Καλή επιστροφή να έχετε!

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Nabi Keita.
    Απο του χρονου βεβαια αλλα με 53εκκ ευρω, τη στιγμη που το καλοκαιρι η Λειψια ειχε απορριψει 80εκκ ευρω! Για να τον θελει ο Κλοπ τοσο πολυ κατι ξερει μαλλον.

    Δε ξερω ποιος ειναι ο τυπος που κανει τα deal στη Liverpool αλλα πραγματικα με την ιστορια του Κουτι- που εχει ανεβασει τα λεφτα απο τα 80 στα 150- και το deal αυτο ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ..

    Αλλοι βεβαια πιστευουν οτι ο Αραουχο θα τους δωσει πρωταθλημα! Δε κοιτανε ΤΟ ΧΑΛΙ που η ομαδα δεν αλλαζει πασα ο Αραουχο ειναι η λυση για πασα νοσον. Οταν σου κανει πλακα ο Νικολιας που εχες στη Γ Εθνικη.

    Οσο η ομαδα εχει αυτο ΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ στο παγκο με τα ροτεισον πριν απο 15ημερη διακοπη!!!! ο Πογμπα να ερθει παλι σα τα μουτρα του τα αχωνευτα θα τα κανει.

    ΥΓ £65Mil προσφορα για τον Lemar της Μονακο εγινε σημερα προταση..
    Wishful thinking: Γυρνα πισω και τον Λουις- πεταει τη σκουφια του για την ομαδα- δωσε τον Κουτι να παρουμε το CHL ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ..
    Να δω απο που θα κρυβωνται με ολους αυτους μπροστα

    ΥΓ Η ομαδα θελει τον Ολλανδο. ΠΡΕΠΕΙ να παρει αλλον ενα CB επειγωντος.

  7. Ο/Η Savvi λέει:

    Η Άρσεναλ θα ανέβει σίγουρα, είναι ακόμα αρχή και δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει έτσι. Το καλό είναι ότι έφυγε ένα δύσκολο ματς εύκολα και χωρίς άγχος.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Το καλο που τους θελω για να σταματησει η μουρμουρα..Ας βγουν εκει πεμπτοι αλλα τουλαχιστον να ειναι πανω απο τη Tottenham. Αυτο ειναι που δεν αντεχεται η γκρινια για τους Spurs δε φανταζεσαι τι ακουω και τι κοντρα υπαρχει.

    Αλλα με 3-1-4 γκολ παθητικο σε 3 αγωνες, και 2 ηττες δε πας πουθενα.
    Δε γινεται να τρως 8 γκολ σε 3 ματς (2,7 ανα ματς) και να θες διακριση..

    Εχουν Bournemouth μεσα στις 9 και Chelskey εξω στις 17 αν κανουν μια νικη μια ηττα ζοριζουν με το καλημερα τα πραγματα στο -9 μεσα Σεπτεμβριου.
    ΗΔΗ υπαρχει μονιμα γκρινια για το Europa δε μπορουν να το χωνεψουν οτι δεν ειναι CHL.

  9. Ο/Η Φώτης λέει:

    Καλησπέρα Δημήτρη.
    Ο dyballa θα μπορούσε να σταθεί στο νησί πιστεύεις;
    Του λείπει δύναμη αλλά τελειώνει τις φάσεις.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φώτης

    Απο οτι εχεις δει στην Αγγλια ο ρυθμος ειναι Χ3 απο το δευτερο.

    Γι αυτο αλλωστε και κανεις Ελληνας δεν επιασε ποτε. Αρπαχτες κανανε ολοι για κανα χρονο και επειδη οι αλλοι δε μασανε απο τετοια τους εστελναν. Ζαγορακης, Μητρογλας, Μπασινας, Μαυριας και λοιπα ταλεντα. Μονο ο Καρα επαιξε λιγο που ο ανθρωπος εχει κολλημα με τη μπαλλα και κανει σουπερ αθλητικη ζωη.

    Δεν το ξερω τοσο καλα το παικτη αλλα αμα δεν εχει δυναμη- αντοχη (το λεγωμενο stamina) στο νησι κλαφτα Χαραλαμπε. Θα σε πανε τρενακι τα μπακ και τα χαφ και θα τα δεις ολα κολλυωμενα. Αν δηλαδη δε βγαζεις 90λεπτο ανετα, θα φας ενα Hendo ενα Καντε κλπ διπλα σου που τρεχουν σε ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟ συνεχως και δε θα κανεις οχι τελειωμα αλλα παιζει να ακουμπησεις μπαλλα.

    Jordan Henderson in 3 matches: Passes 215, Passes Per Match 71.67, Recoveries 27.
    Ο Hendo μονος του κανει 20% περισσοτερες πασες Μ.Ο αμα ματς απο οτι ΟΛΗ η ΑΕΚ του γελοιου.
    Στο δε συνολο ο Hendo MONOΣ ΤΟΥ εχει κανει 215 σε 3 ματς και η ΑΕΚ ολη ΣΕ 2 ματς 114…
    Τι να λεμε τωρα.. ειναι σε αλλο επιπεδο οι ανθρωποι.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Εγινε κρουση για 150+bonus που παει το ποσο στα 180εκκ.
    Η απαντηση ηταν ΟΧΙ…
    Βεβαια εχει 2 μερες ακομη αλλα δε το βλεπω να προχωραει το πραγμα ιδιαιτερα.
    Παραλληλα εχει μπει budget 150εκκ ευρω για Λεμαρ και τον Ολλανδο.
    Αν προχωρησει του Λεμαρ ειναι πιθανο να φυγει ο μικρος με 150+30.
    Not bad να παρεις τσαμπα τον Ολλανδο και να μεινουν και 30..
    Παιζωνται τρελλα νουμερα με το στοχο να ειναι φυσικα ΕΝΑΣ.

    ΤΟ ΕΚΤΟ CHAMPIONS LEAGUE.

  12. Ο/Η Κώστας λέει:

    Δε νομίζω να φύγει πλέον, αλλά οι Λατινοι είναι κωλοφάρα όταν θέλουν να περάσει το δικό τους. Φοβάμαι μη ξυπνήσει ο τσογλανάκος που έχουν στο dna και παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της χρονιάς αδιάφορος. Ακραίο μεν, αλλά Λατίνοι είναι αυτοί. Τη μία λέει τα βρίσκει με τους ιθύνοντες της ομάδας, την άλλη άλλα λόγια να θωπευόμαστε.. Πάντως ένα χουνέρι αντίστοιχο είψε κάνει και ο Ferguson στον Penaldo. Ας του δείξει ο Κλοπ τι θα πει Benehmen και Ubung ή να τον πάρει με το καλό, ξέρω τι να πω

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Mε Λεμαρ και του χρονου Κειτα φευγει αφου δε βλεπει οτι παει σε μια γερασμενη ομαδα που σιγα σιγα κλεινει το κυκλο της.
    Ολοι 30+ ειναι εκει.
    Κειτα στη θεση του Τσαν- απορριψαμε 30εκκ της Γιουβε ηδη.

    ΥΓ Οι λατινοι κανουν μαγκιες εκει που τους παιρνει. Εδω ειναι Liverpool και τον αλλον τον λενε Klop.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πουλαει Ρετσο!! 22εκκ (δεν εχει βλεπεις μιζοβανοβιτς-μπαγεβιτς-μαιστοροβιτς και ολα τα ΛΑΜΟΓΙΟΒΙΤΣ) την ωρα που εσενα στ κανει ΤΣΑΜΠΑ Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ!! παιρνει Τζορτζεβιτς παιρνει Ενκελς με 10 και εσυ κοιτας να κοψεις 100 χιλιαρικα για ενα δανεικο ΠΑΡΑ ΤΑ ΚΟΝΤΑ 10ΕΚΚ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ και τα αλλα σχεδον 500 απο το Ντιντακ.
    500 ΠΗΡΕΣ απο το αριστερο μπακ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕΣ για αριστερο μπακ?
    Αλλος CF υπαρχει στο πλανητη η μονο ο Αραουχο?
    Αλλη ομαδα που να εχει παικτες υπαρχει στο πλανητη η μονο η Λας Παλμας?
    Αμα ερθει οπως ερθει θα παιζει CF, 8αρι, εξτρεμ η CB? Αυτος δεν ειναι παικτης- ασπιρινη για πασα νοσο ειναι.

    Ερωτηση- στους ΜΕΙΟΝ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΕΤΟΣ? 15 ειναι καλα η λιγοι λες?

    ΥΓ Ο αλλος παει λεει σε δικο του γιατρο!! και δε τρεχει μια. Οποιος θελει φευγει οποτε και αν θελει ερχεται το ‘σπιτι’ ειναι ανοιχτο αλλωστε για ολους τους ‘πελατες’..

  15. Ο/Η Κώστας λέει:

    Δημήτρη πιστεύεις αλήθεια πως ισχύουν αυτά τα ποσά; Ναι, οι τιμές στη μπάλα έχουν ξεφύγει, ναι υπάρχουν υπεραξίες με μία -και καλά- καλή χρονιά. Δηλαδή ο Ρέτσος τί πορεία έκανε και ξαφνικά έφτασε στα 22 εκ.; Ο Ζέκα που ήξερε μόνο να φέρνει το νερό και να βγάζει την πίτσα νωρίτερα από τον φούρνο γύρω στα 3 εκ και το ν 10(!!!:::) στην Κοπενγάχη.. εντάξει Κοπενχάγη, αλλά και πάλι.. Είναι η εποχή του έχουμε λεφτά και τα σπρώχνουμε παντού; Σίγουρα κάποιες ομάδες θα ξεπλένουν και κάτι, αλλά 22 εκ ο Ρέτσος και ο Σακχο 25 αν δε κάνω λάθος.. τι παίζετε;

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παιζει πλυντηριο παντου. Θες να ειναι τα μισα?
    Και παλι αναλογα αγοραζει. Σου χτυπησε τριτο CF και καπακι πολυ καλο CB.
    Η ΑΕΚ τι κανει εκτος να ξυνεται στη γκλιτσα καποιου Αραουχο? Ενος ΜΕΤΡΙΟΥ δηλαδη που μια Λας Παλμας το πεταει δανεικο καθε χρονο σε καποια ΤΙΠΟΤΕΝΙΑ ΑΕΚ?

    Θα πεσει ΦΑΠΑ φετος που θα γελασει πολυς κοσμος ΟΣΑ ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟ

    ΥΓ Επειδη ταξιδευω και κανω και αναλογες παρεες με διαφορες εθνικοτητες. Η Ευρωπη εδω και 2 χρονια με τη ποσοτικη χαλαρωση εχει χρημα διαθεσιμο, η Ελλαδα απο το Απριλιο του 2015 χανει 115εκκ ευρω ΤΟ ΜΗΝΑ λεφτα που ΟΛΕΣ οι αλλες χωρες λαμβανουν στις τραπεζες τους και ριχνουν στην αγορα (εμποριο αρα καταναλωση)
    Οταν υπαρχει χρημα υπαρχει καταναλωση αρα εσοδα αρα μπορεις να κανεις και αναλογες κινησεις. Στην ΑΕΚ τα εσοδα πανε υπερ πιστεως.
    7.5 uefa κανα 2αρι απο τα sold out με Μιλαν και τα αλλα 2 ματς πες 7000 διαρκειας με ΜΟ 300 μας κανουν αλλα 2εκκ,500 ο Ντιντακ χτες αλλα 2εκκ η Nova να πουμε και 100.000 απλα εισητηρια με ΜΟ 20 ευρω αλλα 2εκκ.
    Αυτα ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ μας κανουν χονδρικα 14=15 εκκ εσοδα ΧΩΡΙΣ τα πριμ πρωταθληματος κυπελλου χορηγους διαφημισεις κλπ
    Εσοδα 15 μεταγραφες ο γιακουμακης και ο λιβαγια με 1,2

    ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ

  17. Ο/Η Κώστας λέει:

    Τα καλύτερα πλυντήρια πρέπει να είναι τα ρωσοπορτογαλλοειδή.. αυτούς που εμπιστεύεται και ο Βαγγέλας δηλαδή.. Αγγλία, καλά τα ξέρεις καλύτερα εσύ, τουλάχιστον πέφτει και παλαβός μπερτές..Ίσως, ίσως λέμε να αυτός της Chelsea ίσως κάνει παρόμοια πράγματα..Για αυτόν τον Τζούρτζεβιτς, γνωστός μου αντικειμενικός γαύρος έχει ενθουσιαστεί… θα δούμε Παρτιζάν έπαιζε.. Πάντως ο Σακχο για θέλει να τον πουλήσει ο Κλοπ, πρέπει να του έχει γυρίσει τα μάτια του Γερμανού σε άσχημο σημείο. Τον θεωρώ ποιοτικό παίχτη, αλλά ποιός ξέρει πειθαρχικά εάν μπορεί να ανταποκριθεί. Πάει να συμμαζέψει την ασυμμάζευτη Crystal Palace..Έβαζε γκολ ο Γιακουμάκης στην Palace; Ο Λιβάγιας ίσως έβρισκε το δοκάρι..

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Σακο οσο καλος ειναι τοσο προβληματικος χαρακτηρας ειναι. Ο αλλος ειναι Γερμανος σε αυτα – μη το βλεπεις που γελαει και ειναι χαλαρος- και δε καταλαβαινει μια. Το ιδιο εγινε με το Μπεντεκε που γκρινιαζε για βασικος και εφυγε με 36εκκ λιρες. Αναλογα κανει μαγκιες ο Κουτι και τον εχει φαει η εξεδρα.

    Ο γαυρος μας κανει πλακα γιατι ο Βαγγελας το εχει παρει σοβαρα το μαγαζι και δε λεει ερχωμαστε μονο στα λογια. Περσυ εκανε το Μελλισανιδη στις τσιγγουνιες και τη πατησε. Φετος 32 απο ΟΥΕΦΑ και 22? απο ρετσο μας κανουν 55 μονο απο εκει και αντε γεια. Ακομη και διαρκειας ΤΑ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΝΕΙ αλλα βλεπεις ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ σουταρε -τον μαζεψαμε εμεις μη χασουμε το ΧΑΝΟ- και μυαλο εβαλε και ειδε οτι με Μποτιες και Ιντεγες δουλεια δε κανει.
    Βεβαια δεν εχει παρτιδες με τους ΜΙΖΟ-ΣΕΡΒΟΥΣ και τη Λας Παλμας, δε γινεται να τα εχεις ολα σε αυτη τη ζωη.
    Εχει ομως με το κανονικο Κομποτιακο της Ελλαδας- μη τρεχουμε στα Λας Γιδιας του εξωτερικου..

    Κατσε εσυ και περιμενε τον Αραουχο, μεχρι και ενα γιουγκο CB που βρηκαν 2εκκ τους φανηκε ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ!

  19. Ο/Η Κώστας λέει:

    Για αυτό έχω γράψει και εγώ σε παλαιότερα posts πως εάν δεν γίνει δουλειά στο παραποδόσφαιρο, άνετα και χαλαρά θα γλεντάει ο Ευάγγελος.. Αλλά και πάλι είναι άλλα 28 ματς συν ευρώπη, θα έρθει και το ντεφορμάρισμα.. εκεί θα παιχτεί το κόλπο νομίζω. Άλλες χρονιές που ήταν χάλια έπαιρνε τα σφυρίγματα, φέτος θα γίνει; Θα δούμε. Βέβαια εξαρτάται και από τους άλλους τρεις κατσαπλιάδες τι θα κάνουν μέχρι τότε..

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δες το ροστερ του και το παγκο του δες και τον ΠΑΠΑΤΖΗ το βλακα που κανει ροτεισον τα μπακ που εκανε αλλαγη στο 65′!!! τη πεμπτη και κουραστηκαν με 15 μερες διακοπη μπροστα του…(μιλαμε για τρελλο ΜΥΡΩΔΙΑ ΙΣΑΞΙΟ ισως και χειροτερο του Μοραις οχι αστεια) μετα κοιτα τους αλλους.

    Κασρελα Μιλιτς Βουκοβιτς Ζιλε Μαριν Τζορτζεβιτς Οφοε Παρδο Εμενικε Ενκελς..μονο οι ξενοι του.
    Το τριτο-τεταρτο CF ο Ανσαριφαντ παιζει βασικος στην ΑΕΚ του Λιβαγια
    Εμεις πηραμε το Κονε ΤΟ ΑΛΒΑΝΑΚΙ που εχει να παιξει 2 χρονια μπαλλα με τη βουλα (5+6 ματς στις τελευταιες 2 χρονιες) μιας και ψαχνουμε μαλλον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ του Μανταλου του παικτη ουσιας.Για να κανει παρεα στο Λαζαρο μαλλον οπου ναναι ερχεται και ο Γκεντζογλας με τον Παραπραστανιτη. Μυκονοοοοοςςς tatoo μαλι τζελ υφακι κλπ. Τρελλο scouting ξαναμαζευουμε ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ αυτους που διωξαμε ΠΡΙΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ 15 ΠΟΝΤΟΙ και λιγοι ειναι. Δευτερη αγωνιστικη -2 η αεκ -2 ο ΜΠΑΟΚ -6 ο ζελας μεσα σε 2 ματς..

    ΤΟ ΑΕΚ θελει τα λεφτα του CHL και του Europa ως εσοδα αλλα με εξοδα Ατρομητου και Κερκυρας (και αμα). Γι αυτο προπερσυ εφαγε 30 ποντους, περσυ εφαγε 14..

  21. Ο/Η Κώστας λέει:

    Πάντως πέφτει δούλεμα κανονικό στους τρεις διεκδικητές (sic) του τίτλου. Για την ΑΕΚ τα γράφετε καθημερινά εδώ. Ο βαζελάκος τα ρίχνει στην κυβέρνηση που δεν μπορεί να πάρει τον Πλατανιά και που γλυτώνει στο και πέντε την κηδεία από τον Κομπότη εντός. Τώρα διάβασα πως ο ΠΑΟΚ , λέει, μπήκε 27 εκ μέσα.. ήμαρτον.. που στον Βελβεβούλ κατάφεραν και μπήκαν τόσο πολύ μέσα… δηλαδή αυτές θα είναι οι δικαιολογίες για τις μη μεταγραφές και πιθανή απώλεια τίτλου;

  22. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πρέπει να είμαστε οι μόνοι που παίρνουν δανεικό φέτος χωρίς option αγοράς. Δηλαδή θα τσεπωσει η Λας Πάλμας δύο μύρια σε ένα μισή χρόνο κ εμάς θα μας έχει μείνει αέρας κοπανιστός. Ουαου.

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κώστας
    Σιγα μην εδινε ο Ιβαν 70εκκ απο τη καλη του τη καρδια. Θα εμφανιστουν φιδια στους ισολογισμους για τον επομενο. Ξερεις κανενα στην Ελλαδα να εχει το μαγαζι οκ? Εδω ο γαυρος και μας ειπε προπερσυ (οχι περσυ που δε πηγε) οτι μπηκε μεσα 8εκκ σε χρονια CHL και με πωλησεις παικτων!! Η ΑΕΚ δε πηρε δανειο 4,5εκκ απο ενα παντελως αγνωστο τυπο? Πλυντηρεξ λεγεται αυτο.

    Φώτης
    Το Λυσσανδρου CEO εχεις- που σημερα του εβγαλαν και φωτο μιας και δε το ξερει η μανα του κυριολεκτικα- οτι ταχα μου παρουσιαζει εργο. Μαζι με τους ΙΤΣ με τις μιζες.
    ΟΛΟΥΣ αυτους του εχω ενα πρωινο στο γραφειο στο εμπορικο κανονικα. Μετα το μαθηματακι: πως γινωνται δουλειες χωρις να χανεις εκκ, ισα που τους στελνω για καφετζηδες..
    Aυτοι ειναι ικανοι να φουνταρουν την Apple σε 2 σαιζον μεσα.

    Βεβαια με 2εκκ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ 100% κανονικου CF αλλα αυτα για το ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΥ, τον CEO που δεν εχει διοικησει ουτε μαναβικο στη ζωη του, ειναι μικρα θεματα. Εδω 4 χρονια εχουν δωσει 1εκκ για αριστερα μπακ και παιζεις προκτιματικο CHL με το Μπακακι..

  24. Ο/Η Φώτης λέει:

    Τουλάχιστον όσο δεν είχαμε έσοδα “είχαμε” μια κάποια δικαιολογία.
    Τώρα με τους ομίλους,”εκτεθήκαμε”.

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φωτη απο οτι ειδες δεν ιδρωνει το αυτι τους.
    Εχουμε πει πολλες φορες ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Θελει με εξοδα μηδεν να εχει εσοδα ιδια με τον Βαγγελα. Αντε και πηρε το πρωταθλημα- λεμε και κανα κουλο να Ευθυμήσουμε .. Του χρονου τι θα κανει να παιξει σε προκριματικο? Θα δωσει 20εκκ να αλλαξει ολο το ροστερ? Ευθυμήσαμε ΔΙΣ.
    Αντε και το εκανε. Θα φερει 7-8 παικτες και θα γινουν ομαδα με τη καθοδηγηση του ποδονιφτιτς? Ευθυμήσαμε ΤΡΙΣ..
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ με λιγα λογια.

    ΥΓ Ετοιμασου για επιστροφη Τοζερ και Εντινιο. Ειπαμε κανουμε scouting η αλλιως βρηκε ενα παλιο Nokia 3310 ο ΙΤΣ απο μια ντουλαπα στους Θρακομακεδονες και ξεθαψε ολα τα παλια τηλεφωνα. Λαζαρους Κονεδες και αλλα θηλαστικα.

  26. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ένα Μπλανκο τουλάχιστον να ζήσω ένα deja vu. Κ το καλοκαίρι πάλι Σκοκο ?

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    θα τους φερει το καλοκαιρι ο ΚΕΦΤΕΣ με καμμια 50αρια ‘αποκλειστικα’. Η νομιζεις οτι μασαει?

  28. Ο/Η Κώστας λέει:

    Έκλεισε αλήθεια ο Τσαμπερλειν Λίβερπουλ; Τώρα στο skysports το διάβασα.

  29. Ο/Η Φώτης λέει:

    Πάντως επειδή έχεις οικονομικές γνώσεις, πες μου κάτι:ο τρόπος που ακουγόταν ότι θα έρθει ο Σκοκο, δλδ να μην πληρώσουμε την ομάδα, να της κάνουμε την χάρη να πληρώνουμε το συμβόλαιο του(το κέρδος της) κ αυτή να του πληρώσει τα χρωστούμενα.
    Δημιουργική λογιστική λέγεται αυτό; ?

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δινεις 1,5εκκ ευρω για να ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ενα παικτη που θα παιξει Europa (που δεν εβλεπε ουτε με κυαλι στον κομποτιακο της Ισπανιας) και να του φτιαξεις το ονομα. Με ΜΗΔΕΝ δικαιωματα του χρονου, ισα ισα για να τον πουλησει ο κομποτιακος οσο οσο.
    Με λιγοτερα λεφτα ο ζελας ΑΓΟΡΑΣΕ CF με καλυτερο βιογραφικο. ΑΓΟΡΑΣΕ ο ζελας που θελει 99 ευρω για να κλεισει κατοσταρικο ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ εσυ με 10εκκ εσοδα απο την Ευρωπη!

    Παραλληλα ο ενας απο τους 2 που μπορεις να πουλησεις (ο αλλος ο Σιμοες) σου φευγει ΔΩΡΕΑΝ γιατι την εχεις δει και καλα manager που χανει μεχρι και στη Monopoly απο 5χρονο.

    Πραγματικα αυτος που τα κλεινει αυτα τα deal πρεπει να ειναι η ο Μπαρουφακης η το Τσακαλωτο..

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φωτη
    ΔΕΝ εχω οικονομικες γνωσεις- δηλαδη να εχω σπουδασει- περαν απο βασικα μαθηματα που εκανα εξτρα στα πτυχια μου. Απλα απο hobby ασχολουμαι και λογω εταιρειων μου παρακολουθω το λογιστηριο-τραπεζες-χρηματοοικονομικα και διεθνη και πως δουλευουν.
    Λογικη θελει και να μη βιαζεσαι το οικονομικο, να προσεχεις και να βλεπεις λιγο που παει το πραγμα.

    Αυτα για το Σκοκο μονο ο Λυσσανδρου και αναλογοι ΗΛΙΘΙΟΙ μπορουσαν να τα σκεφτουν. Που νομιζουν οτι επειδη τους εβγαλε μια business card ο Μελ, εγιναν σε ενα βραδυ CEO.
    Επισης ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι αυτοι οι γατες και οι αλλοι ΟΛΟΙ οι χαζοι. Γι αυτο παμε οπως παμε και γεμισαμε ΚΟΝΕΔΕΣ.

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κωστα
    Θελουμε το ΕΚΤΟ το λεω απο περσυ. Ο Κλοπ σε δειπνο περσυ- για τα γενεθλια μου δωρο μαζι με φιλους- χωρις να το πει ευθεως ΑΥΤΟ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΡΩΤΑ. Το γραφω απο τοτε με καθε ευκαιρεια.

    £40εκκ αφου απερριψε την Τσελσκυ. Θα παιζει πισω απο τον Σαλαχ.
    Ετοιμασου για ΠΑΡΑΠΑΝΩ τρεξιμο στην ομαδα.

    Οποιος πιασει αυτους τους ΔΙΑΟΛΟΥΣ δωρο προφιτερολ..Να πανε τα φαρμακια κατω.

    ΥΓ Με αυτη τη κινηση βγαζεις τον Sergeant Milner στα χαφ ως εξτρα παικτη. ΧΑΜΟΣ!

  33. Ο/Η Κώστας λέει:

    Καψο Arsene τι σου ‘μελλε να πάθεις.. η Άρσεναλ έγινε ομάδα επιπέδου uefa.. όταν δεν μπορείς να κρατήσεις τους ποιοτικότερους σου παίχτες, καληνύχτα. Καλά μιλάμε η Λίβερπουλ έγινε πυραυλοκίνητη.. και για το πρωτάθλημα φέτος τους βλέπω μαζί με man city να το παλεύουν γερά… Αν φύγει και ο Alexis San. από τους άλλους, απορώ πως θα γλυτώσει το λιθοβολισμό ο Wenger. Πάλι με ArsenalFan tv θα τη βγάλω απόψε..

  34. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η φιλη μου με κοιταει με μισο ματι!

    Διαλογος πριν 10 λεπτα:
    – Well how about Oxlade?
    – Piss off!

  35. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    6 Days
    Plot: In April 1980, armed gunmen stormed the Iranian Embassy in Princes Gate, London and took all inside hostage. Over the next six days a tense standoff took place, all the while a group of highly trained soldiers from the SAS prepared for a raid the world had never seen.

    Παιζει εκπληκτικα ο καλος φιλος- και ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ- Mark Strong. Highly recommended..

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    To τσιχλα τον αντιπαθω αφανταστα οχι για τους τιτλους αλλα για τον ΤΡΟΠΟ που πηρε αρκετους απο αυτους. Αλλωστε το Referee United ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ μονο τυχαια δεν εχει βγει, απο ενα λαο που ΔΕΝ ασχολειται με διαιτησιες, δεν εχει ‘παρακαμερες’ και αναλυσεις απο ‘ειδημονες’ ΜΠΑΡΟΥΧΕΣ στις εκπομπες του και δεν εχει ‘δικες’ με τους αναλογους κουγιες-μπεους καλεσμενους.
    Απο την αλλη τον σεβωμαι ακομη παραπανω γιατι εχει κανει πολλα πραγματα στο ποδοσφαιρο του νησιου.

    Χτες ειπε αυτο που συμφωνω 1000%:

    “The recommendation we look at is to close the window before the season starts, so everyone knows which players they’ve got and aren’t waiting to see what the first results are going to be.”

    Eιναι τουλαχιστον ΑΣΤΕΙΟ π.χ το γεγονος οτι ο Oxlade προχτες ηταν αντιπαλος, εφαγε 4, και αυριο μπορει να παιξει μαζι μας. Οσο αστειο ειναι στην ΑΕΚ π.χ που ελειπε μονο ο Πογκμπα τον Ιουλιο και τον Αυγουστο καταλαβαμε οτι λειπουν 4-5 ΒΑΣΙΚΟΙ μετα απο 4 ματς στην Ευρωπη και 2 στο πρωταθλημα να τρεχουν για καποιο Αραουχο καποιοι ηλιθιοι στη διοικηση και ακομη μεγαλυτεροι ηλιθιοι στα αεροδρομια.

    Τα ροστερ ΠΡΕΠΕΙ να κλεινουν ΠΡΙΝ ξεκινησει οποιαδηποτε διοργανωση. Εχουν ΑΠΛΕΤΟ χρονο τα club να δουν τι θελουν και να δρασουν αναλογα απο το Μαιο μεχρι τελη Ιουλιου που ξεκινανε υποχρεωσεις.

    “Part of your job as a coach also is to educate your players’ character so they have a responsibility to what they’re doing.

    “Obviously, in some cases, that is changing a bit.

    “It’s disappointing because I’m sure that, in the case of Liverpool, they did a very good job in making Coutinho the player he is today.

    “So, it’s a bit disappointing but you have to deal with it and the transfer window doesn’t help in that situation.”

    Το transfer window για τα club στη premier κλεινει σημερα στις 11 το βραδυ. Οταν λεμε ΚΛΕΙΝΕΙ και 11 εννουμε 11 ΑΚΡΙΒΩΣ- Αγγλοι ειμαστε. Δεν εχει παραθυρα, πορτες και τρυπες.
    Αρα για τα club στη premier ΟΛΕΣ οι αγορες που ειναι να γινουν θα γινουν μεχρι τις 11.

    Τωρα αυτα που λεει ο Tite οτι ο παικτης πρεπει να παιζει εκει που ειναι happy τα ακουω βερεσε. Οι παικτες ΔΕΣΜΕΥΩΝΤΑΙ με συμβολαια και ο μικρος υπεγραψε 5ετες πριν 7 μηνες, ειναι δε ο πιο ακριβοπληρωμενος 220,000λιρες ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ απο ολους.Δηλαδη εχει ΠΑΡΕΙ 3 μηνες 2,6εκκ ΛΙΡΕΣ (2,9εκκ ευρω) για να τον ποναει η μεση του και να κανει τσαλιμακια!

    Αρα το club θα αποφασισει ΑΝ-ΠΟΤΕ-ΠΟΣΟ θα τον πουλησει ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Το οποιο club (δε ξερω τι θα γινει μιας και η προταση πελον εχει παει 160εκκ λιρες) ΗΔΗ τα εχει ‘παρει’ (ξανα) με το παικτη που ξαφνικα του περασαν οι ‘πονοι’ στη μεση και προπονηθηκε κανονικα. Αυτο ειναι καλο γι εμας φυσικα γιατι αν μεινει- φυσικα θα παιξει- αλλα θα δει λιγο ακομη και το Anfield απο την εξεδρα.

    Ο λογος ειναι απλος. Απο οσο εμαθα χτες βραδυ Ο ΙΔΙΟΣ Ο HENRY στηριζωντας τον Klop εχει πει οτι θελει να κανει ενα statement. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ και αν γινει θα ειναι ΜΟΝΟ επειδη τα λεφτα θα ειναι τοσο ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ πολλα που θα γελαει ο κοσμος. Γιατι 160λιρες (180 ευρω) ειναι για γελια και μονο.

    Chief executive Moores (κατι σαν Λυσσανδρου δηλαδη αλλα σε κανονικο): “I know everyone is interested in what is happening today, but this is becoming beyond ridiculous…”

    ΥΓ Αμα ο Κουτι κανει 180 ο Μανε κανει 300. Τοσο απλα μιας και παικτης τετοιος α) δεν υπαρχει β) κανει τον Νευμαρ να δειχνει γατακι και δε το λεω οπαδικα.

  37. Ο/Η Κώστας λέει:

    Αυτές οι μεταγραφές της τελευταίας στιγμής γίνονται και λίγο για λόγους εντυπωσιασμού. Σίγουρα πρέπει ο παίχτης να έρθει νωρίς στην ομάδα, να κάνει την προετοιμασία του, να γνωρίσει και να γνωριστεί με τους νέους συμπαίχτες του. Αλλά παίζει και το εντυπωσιακό της τελευταίας στιγμής. Δεν πιστεύω να φύγει ο Κουτίνιος, ούτε τώρα, ούτε Γενάρη. Άσχετο. Αυτός ο Renato Sanchez της Swansea κάποτε -πριν ένα χρόνο δηλαδή- θεωρούνταν ΤΟ ταλέντο, τώρα κατάντησε να πίνει τις μπύρες του σε κάποια τοπική pub στο Swansea.

  38. Ο/Η Ολλανδός λέει:

    Γίνατε ανταγωνιστικοί μετά από..χρόνια η αλήθεια να λέγεται!

    PS
    Είμαι United btw. Καλές κόντρες όλη τη χρονιά γιατί με ΑΕΚ είναι να κάνεις την πλάκα σου και μόνο!

  39. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ολλανδός
    Το παλευουμε. Εχουμε δρομο αλλα παμε καλα, μας λειπει ακομη ηγετης. Ενας Gerrard ενας Giggs ενας Lampard ειναι μικροι ολοι. Το παλευει ο Hendo το εχει ο Milner αλλα ακομη Gerrard Carragher δεν ειναι. ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ενα παρεακι της πλακας στη διοικηση και αλλο ενα ακομη μεγαλυτερης πλακας στο χορτο. Ομαδα που με τα 1000 ζορια κερδιζει τον Παναιτωλικο και τρωει ξυλο απο το ΠΑΣ δεν ειναι ομαδα.

    Κωστα
    Χαβαλες ειναι αυτος και μακαρι να μην τον παρουμε- καποια στιγμη κατι ακουστηκε. Η ομαδα θελει ‘εργατες’ οχι χαβαλεδες.

  40. Ο/Η Ολλανδός λέει:

    Το θετικό με σας είναι οτι έχετε σχέδιο που ακολουθείται και εκτελείται σχεδόν ευλαβικά θα έλεγα. Επίσης έχετε από τους καλύτερους fun to work with managers στον κόσμο. Όσο για τη δική μου ομάδα μετά από πέντε χρόνια και πολλά πολλά χρήματα αρχίζουμε να γινόμαστε ξανά ανταγωνιστικοί και να γεμίζουμε σε όλες τις θέσεις. Αλλά και σε μας είναι σίγουρο ότι λείπει ένας ηγέτης.

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εσεις πατε να αγορασετε το τιτλο. Με ατομικες ενεργειες και οχι ως ομαδα κινηστε. Αυτο και διαρκεια δεν εχει αλλα και αποτελεσμα μακροχρονια. Ενας τιτλος θα ερθει (πηρε και με Ρεαλ 1 στα 9 κιουπια και με Ιντερ-αστα εκει τι εκανε) αλλα μακροχρονια αφηνει πισω του το χαος.
    Δε γινεται να ξοδευεις δις καθε χρονο για να βγαινεις πρωταθλητης. Σκαει το ταμειο και τελειωνει το παραμυθι.
    Οπου πηγε τα ιδια εκανε. Δες τι χρωστανε ολοι η Ιντερ διαλυθηκε και πουληθηκε η Τσελσκυ χρωστα 1,1 ΔΙΣ λιρες η Ρεαλ 2 χρονια μονο πουλαγε (Ντι Μαρια-Κεντιρα-Οζιλ-Τσαμπι) για να συνελθει, που αμα ηταν αλλο brand θα ειχε βαρεσει διαλυση.

  42. Ο/Η Savvi λέει:

    Για εμένα το ρόστερ πρέπει να κλείνει πριν την προετοιμασία και αν είναι το πολύ μια προσθήκη η οποία αφομοιώνετε και πιο γρήγορα. Άλλο να πάρεις ένα παίκτη και άλλο να πάρεις τρείς. Ο προπονητής για να μπορεί να δουλέψει πρέπει να έχει όλο το υλικό στην διάθεση του την κατάλληλη στιγμή. Από αυτό θα κριθεί στο μέλλον. Όποιος θέλει αυτοματισμούς ή ακόμα και τα βασικά να δει (γιατί εδώ μιλάμε για Ελληνική πραγματικότητα) πρέπει σαν φίλαθλος να απαιτεί από την εκάστοτε διοίκηση προγραμματισμό(αυτό επιβάλει η κοινή λογική).

  43. Ο/Η The Snitch λέει:

    Savvi
    Εβαλες πολλες αγνωστες και αυτο-αναιρουμενες λεξεις για την ΑΕΚ σε ενα σχολιο:
    ροστερ -διοίκηση -προγραμματισμό -προπονητής. Τιποτε απο αυτα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ στην ΑΕΚ.
    Εχεις πολυνικιτς- μεταγραφες ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ που διωξαμε πριν 7-8 χρονια και ‘προπονητη’ ενα τυπο που αλλαζει γνωμη 10 φορες την ημερα ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ και γι αυτο ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ.
    Ακουσες να λεει ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ποιον θελει η ποιον δε θελει? ΑΧΝΑ δεν εχει βγαλει μη χασει τη 300αρα (γιατι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ οχι χρονια αλλα ειναι ζητημα αν κανει γιορτες).
    ΟΛΟΙ οι προπονητες ακομα και ο Ουζουνιδης του μπατηρη ζελα ζητανε κατι. Ο δικος μας ΤΙΠΟΤΑ.
    Ακομη και για τον Γιοχανσον (τον θελω δε το θελω μου κανει δε μου κανει) δεν εχει πει λεξη.
    ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ κανονικο- αυτο δε θελουμε αλλωστε?
    1,2 πριν και αλλα τοσα τωρα 2,4 συνολο τα εξοδα μεταγραφων- κανα 3αρι ολα τα αλλα συνολο 5,5-6 με κανα 15αρι εσοδα.
    Ολα καλα.
    Με 6εκκ ομαδα – ο ισολογισμος τα λεει οχι εγω- πας να χτυπησεις τον αλλον που εχει ξεσαλωσει.

    ΥΓ Γλυτωσες και 400+ εφορια= 600 απο τον Ουγκο. Βαλε και τα 500 του Ντιντακ και να η μεταγραφη (sorry ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ) του CF..
    OΛΑ τα λεφτα απο το Europa τσεπατα.

  44. Ο/Η The Snitch λέει:

    £138 και ολος δικος σας. Αφου δε βλεπει οτι παει σε ενα club που ΓΕΡΝΑΕΙ και σιγα σιγα σε 2-3 χρονια ΚΛΕΙΝΕΙ το ΤΕΡΑΣΤΙΟ κυκλο του:
    Mεσι> 30
    Suarez> 30
    Iniesta> 33
    Busquets> 30
    Pique> 30
    Θα παιξουν 2 χρονια ακομη οι 30αρηδες σε ΑΥΤΟ το επιπεδο? Εννοω οχι να πρωταγωνιστουν – αυτο θα το κανουν σιγουρα- αλλα να κατακτουν τιτλους? Ποσο θα αντεχουν σε 2 σαιζον στα 32 τους να κυνηγανε τους πιτσιρικαδες 2 φορες τη βδομαδα σε ολα τα γηπεδα της Ευρωπης. Μιλαμε για ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΥΣ απο κιουπια- διακρισεις και λεφτα.
    25 χρονων εισαι δε βλεπεις οτι απο το πιο μικρο εχεις 5-6 χρονια διαφορα? Τι θα κανεις στα 28 σου? Θα παιζεις με τους αλλους στα 33?

    Τον Ολλανδο θελω πισω να δεσω. Αυτος με καιει σαν οπαδο. Καλος ο Λεμαρ αλλα μπροστα ειμαι οκ σχετικα. Φυσικα για να τον θελει ο αλλος κατι ξερει αλλα η αμυνα με ποναει πιο πολυ.

    ΥΓ Τη κανει και ο Σαντσες μαλλον γι City. Βλεπω τον συμπαθεστατο Αρσεν να φευγει βραδυ και ειναι κριμα. Πρεπει να ΞΕΡΕΙΣ ποτε να αποχωρεις και επρεπε να το εχει κανει προπερσυ. Ο τσιχλας χαζος ειναι?

  45. Ο/Η Savvi λέει:

    “OΛΑ τα λεφτα απο το Europa τσεπατα.”

    Σωστός ΚΑΙ μάγκας…

  46. Ο/Η Φώτης λέει:

    Ρε Δημήτρη τι σκάλωμα έχει φάει ο Πεπ με τον Έβανς; Χωρίς αυτόν δλδ total football δεν;

  47. Ο/Η The Snitch λέει:

    Που να ξερω. Αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι στο νησι που εχει ανταγωνισμο εχει ‘κολλησει’.

  48. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Ακολουθεί οπαδικό σχόλιο:

    Η ομαδα διαβαζω ΔΕΝ παιρνει CB ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΧΙΜΕΝΕΘ.
    Που σημαινει οτι πας με Τοσιτς-Βρανιες και ο θεος βοηθος σε Ευρωπη-Ελλαδα-Κυπελλο.

    Μολις αποβληθει ο Βρανιες η μαζεψει καρτες – θεμα χρονου- θα εχεις ΕΝΑ (1) CB να παιζεις 2 ματς την εβδομαδα μεχρι το Νοεμβριο, αν δε χτυπησει κανεις ποτε και για τιποτα! Ο Βρανιες εχει ΗΔΗ μια κιτρινη..

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ -ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

    Αμα για καποιο λογο χασεις ενα CB ρε ΤΑΡΑΜΑ θα πας στο Μιλανο και στο οακα με το gay με το Γιαννουτσο? Πραγματικα ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι? ΠΟΣΟ? Ποσο πια για αυτη τη ρημαδα την αποζημιωση κανεις οτι δε βλεπεις?

    Στοπερ ΠΟΙΟΣ θα παιξει? Ο ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑΣ? Η θα βαλεις το Λαμπροπουλο παλι να γελανε τα κατσικια μετα απο 6 μηνες και δευτερο χιαστο χωρις προετοιμασια και προπονηση?

    Ομαδα με 2 CB δεν υπαρχει ουτε στη Γ Εθνικη της Υεμενης. Ουτε σε 8χ8 ερασιτεχνων δε παιζεις με 2 στην αμυνα. Αυτες τις ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ουτε ο Μοραις δε τις εκανε.

  49. Ο/Η bandog λέει:

    προφανως δεν θελουν να καψουν τον Τζανετοπουλο ενω στην αναγκη παιζει πισω και ο γιοχανσον.
    ε, μη χαλαμε και λεφτα για μεταγραφη του βροντου.
    αφου εχουμε αποδειξει ποσο σοφα κινουμαστε και με γνωμονα την εξοικονομηση χρηματων…

    ΥΓ: πηρε και τσαμπερλεν η ομαδα . αυτο το 21 apodosh που δινει για κατακτηση τσουλου με τρωει. εστω για το cash out !

    ενα τοπ φορ να ειχαμε παρει και θα ημασταν για μεγαλα πραγματα…

  50. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στην αναγκη φωναζουμε και τον Φερουζεμ..
    Τοση σοφια ουτε ο Διογενης στο πιθαρι.

    Με εβαλε ο Τακης ενα 50ρικο για τη premier. Ψησε με και εσυ τωρα. Παντως ενα 20ρικο με 21 δεν ειναι κακο αν και η γνωμη μου ειναι οτι ΑΝ παμε καλα στους 16 θα κοπουμε. Πιτσευω οτι θα δυσκολεψουμε με τον οποιονδηποτε αλλα αμα πεσεις με ενα θηριο ακομη δεν ειμαστε ετοιμοι. Βεβαια μιλαμε για τη Liverpool που τρωει 3 απο τη Μπορνμουθ και μπορει να ριξει 3 στη Ρεαλ μετα απο 2 μερες..
    Μια χαρα ειμαστε μπροστα και να σε τσιγκλισω λιγο να δεις ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΟΥΝ τα σοβαρα club δανεισαμε 6εκκ λιρες τον Origi με μηδεν δικαιωματα πωλησης..
    Σακο με 20 στη Palace- μας εμεινε ετυχως ο Βρανιες. 26εκκ ΛΙΡΕΣ για πλακα!

    Παρακολουθω το transfer window που κλεινει σε μιση ωρα..και παραλληλα δουλευω- εγω ο φιλελες απο το πρωι σερι- στο γραφειο μιας και εχουμε διαφορα.

  51. Ο/Η conpater λέει:

    Εχει κανει οτι εχει κανει… Εχει γαμησει τους παντες και τα παντα, εντος συνορων παιζει χωρις αντιπαλο,αλλα εχει ριξει και ενα τανκερ λεφτα να φερνει παιχτες. Εχει πουλησει με πολυ καλο κερδος,γενικα κανει παιχνιδι οπως πρεπει να γινεται στο ποδοσφαιρο,το γυρναει το χρημα,ειδαλλως σε αφηνουν απ`εξω να παιζεις μονος σου. Δεν ξερω αν ισχυουν οντως τα 22 μυρια για τον Ρετσο,τι ονειρο ειδαν οι Γερμανοι,η πιστευουν να τους βγει κι αυτος σαν τον ΣΩΚΡΑΤΗ. Η ουσια ειναι πως ο χοντροπατσας ειναι καβαλα στο αλογο και παει…
    Εμεις περιμενουμε τον Αραουχο,λες και περιμενουμε τον Μεσι.. Παιρνουμε παιχτες που τους διωξαμε πριν χρονια, και ολοι,μα ολοι στην ΑΕΚ βαυβκαλιζονται. Μια λεξη τους ταιριαζει…. Μ Ι Ζ Ε Ρ Ι Α ! ! !

  52. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παιζει μπαλλα στην Ελλαδα. Εκτος αν νομιζεις οτι αμα ηταν ο δικος μας θα εκανε λιγοτερα..
    Απλα ΞΕΡΕΙ οτι για να παρεις φραγκα τα σοβαρα απο εξωτερικο πρεπει να βαλεις κιολας.
    Οπως ξερει οτι πρεπει να εχεις ΣΟΒΑΡΟΥΣ συνεργατες, manager για να αγοραζεις ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ.
    Ειδες ποτε να φερνει παικτη των 200,000? Η μηπως ειδες να εχει κανα Μαιστοροβιτς διπλα του? Το Καρεμπε εχει.
    Εμεις εχουμε Σουηδο manager που μας εφερε τον Αινταρεβιτς απο την Ερεμπρο και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να του φυγει ο Γιοχανσον ΤΣΑΜΠΑ.

    ΥΓ Νομιζεις οτι ο δικος μας για να παρει την ΕΠΟ εκανε λιγοτερα? Δε γινεται να γραφουν απλα ουτε τα φραγκα ουτε τα αλλα..

    ΥΓ2 Πηρε και τον Προτο ο Gay στο τερμα. Εμεις εχουμε Ανεστη δε μασαμε

  53. Ο/Η conpater λέει:

    Στην ΑΕΚ ισχυει το “βαλτε να…παρουμε ! ”
    Αφου εριξε τα τσουβαλια για την ΕΠΟ, τοτε τι φωναζουμε για παιχτες? Ποσα να ριξει ο ανθρωπος? Κι εδω κι εκει μαζι δεν γινεται..Και στην τελικη,οτι και να σου δωσουν οι πολυχρωμοι ( πρωην κορακια), αμα δεν εχεις ανθρωπο να κατεβασει γρηγορα την μπαλα,καποιον να κανει γκολ, η καποιον να ΠΙΑΝΕΙ την μπαλα πριν παει στα διχτυα,προκοπη και ομαδα δεν κανεις. Ουτε πρωταθλημα παιρνεις,απλα με τον τσαμπουκα σου και τις διασυνδεσεις σου ΠΑΙΡΝΕΙΣ την αδεια για το γηπεδο,και μετα ,συμφωνα με τα γραφωμενα,τα πουλας πακετο. Δηλαδη ουτε το γηπεδο ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ εσυ ο ιδιος. Κατα τα αλλα,πανηγυριζουμε για τον Αραουχο,αλλα μας λειπου ν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι για να ειμαστε ομαδα. Γυρνας το κεφαλι δεξια βλεπεις τον Μπαγεβιτς,γυρνας αριστερα βλεπεις τον Στρατο (!!!!), στην ευθεια βλεπεις τον Μπιλλυ τον τρομερο,τον βαλτε να πιουμε, και νομιζεις πως ζεις σε ενα παραλληλο συμπαν που ο χρονος εχει σταματησει στο `92. Δεν θελω να κοιταξω πισω μου,μηπως δω και την μικρη Ιρλανδεζα απο την Ιο,οχι τιποτα αλλο απλα δεν αντεχω την μουρμουρα της γυναικας μου…Οταν ο Μπαμπινιωτης εγραψε στο λεξικο το “βουλγαροι”,πεσανε να τον φανε,αμα γραψει διπλα στην ΑΕΚ = ΜΙΖΕΡΙΑ μαλλον δεν θα ακουστει κιχ…

  54. Ο/Η The Snitch λέει:

    Mε τη Μπρυζ κατεληξε σε μενα- για τη κορη μου πηγαινε- ενα εισητηριο στη Ρ1.
    Σε καλη θεση- κεντρο.
    Παρενθεση- παμε να μπουμε στο parking με μια καρτα μισο μετρο που μας ειχαν δωσει.Κυριολεκτικα η καρτα ειναι για ΑΟΜΑΤΟΥΣ τουλαχιστον 5 φορες πιο μεγαλη απο το εισητηριο! Στο εμπα μας λεει ο τυπος δεξια μολις περασετε τη πυλη. Το ξερουμε το parking μιας και εκει παμε ΑΜΑ παρω αυτοκινητο. Κανουμε δεξια προχωραμε 100 μετρα και πεφτουμε σε τζιμανι της ΑΕΚ ΠΑΕ (ειχε διακριτικα).
    -Συγγνωμη να περασουμε εχουμε Ρ1 και parking.
    -A δε περνατε απο εδω
    -Γιατι δε περναμε να οι καρτες μας
    -Α δε ξερω εμενα μου ειπαν να περνανε μονο οι XXX (δεν εχει σημασια) να πας πισω και να μπεις εκει. Αλλιως ΚΑΤΕΒΑ (στο ενικο- πιναμε μπυρες μαζι χτες) και τραβα!! να ρωτησεις στο μπουθ που ειναι η ΠΑΕ.
    – Εσεις (πληθυντικο εγω) ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ειστε?
    -Ναι ειμαι αλλα αμα θες να ρωτησεις (συνεχιζει ο ενικος φιλαρακια ειμαστε) κατεβα και πηγαινε στο μπουθ (να αφησω το θηριο μεσα στη μεση- να κλεισω τελειως τη κινηση για να παω με τα ποδια στο ..μπουθ να βρω τον μπαμπουινο Νο2 της ΑΕΚ ΠΑΕ).
    -ΟΚ ευχαριστω

    Πηγαμε και παρακαραμε κατω απο το Μελισσανιδη (εχει κατι διακριτικα GMC μαυρα με τα θηρια μεσα) και τελειωσε το θεμα..

    Διπλα μας στη θυρα λοιπον ο Στρατος με κατι Βελγους (προφανως) μιας και ηταν κοστουμαρισμενοι και δεν ανταλλαξαν κουβεντα σε ολο το ματς! Μιλαμε για την επιτομη των δημοσιων σχεσεων, εβαλε η επικοινωνια το Στρατο τον ΟΥΓΚΑ που δυσκολευεται στην ελληνικη, διπλα στους ανθρωπους.
    Ειχαν βαλει και μια γκομενα που σε ολο το ματς επαιζε στο κινητο της, μια ΒΛΑΧΑΡΑ πρωτης διαλογης.

    Πιο διπλα το κλου της βραδιας: Δημητρελλος!!! ναι ΥΠΑΡΧΕΙ ακομη αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ και οχι μονο υπαρχει αλλα ζει ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ (ως μπατιρης και κατεστραμμενος- δικα του λογια) με VIP στην ΑΕΚ. Ο Δημητρεχας το δεξι χερι του Σταυρακα και του Παππα που καθε δευτερη Παρασκευη εβγαζε ‘προσωρινες΄’ ενημερωτητες ΦΠΑ..Κατι που εχω ψαξει πολλες φορες- ενημερωτητα μιας μερας που να βγαινει παρασκευη μεσημερι δηλαδη- αλλα δεν εχω καταφερει να το εντοπισω σε καμμια ΔΟΥ ακομη.
    Ο οποιος Δημητρεχας με ενα πουκαμισο-ταβερνα- πιασε μια πατατες μια καλαμαρακια και ενα μισοκιλο, σηκωνωταν στο Α και γαμοσταυριζε σε καθε φαση λες και επαιζε Φωστηρας-Αχαρναικος. Μουτζες κολοδαχτυλα και αλλα ομορφα. Μιλαμε για Ευρωπη τωρα οχι αστεια..
    Οι Βελγοι ΔΙΠΛΑ και ΠΙΣΩ ΤΟΥ παντα να καθωνται σοβαροι και στη τριχα να δουν το ματς. Πιο διπλα/πισω οι εντεταλμενοι της UEFA με τα tablets τους επισης κοστουμαρισμενοι. Οταν εκπροσωπεις μια ΠΑΕ δε πας ντυμενος σα τον κυρ-Μπαμπη ουτε κανεις σα πιθηκας στο γηπεδο. ΔΕΝ εισαι οπαδος, εκπροσωπεις μια εταιρεια εκεινη την ωρα.

    ΥΓ Το μονο αξιο προσοχης κατι καλες γκομενες που ειχε η ΠΑΕ για ‘εξυπηρετηση’. Οχι ολες αλλα γενικα σε καλα επιπεδα. Ειχε 2-3 αρκετα καλες, οι αλλες οκ. Παντως ηταν οι μονες που εκαναν δουλεια εκει μεσα. ΟΛΟΙ οι αλλοι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ στις σουιτες.
    Το Κλου της βραδιας εινα γυρω στο 80-85′ με το σκορ 3-0 που παει να μπει απο το παγκο! (τι δουλεια εχει το παγκο μη με ρωτατε) ο Δηματος ο ΚΕΦΤΕΣ στα αποδυτηρια: περναει το διαδρομο να μπει απο κατω (το γνωστο που πανε οι παικτες) και αρχιζει και χαιρεταει τη θυρα λες και ειναι ο Julius Caesar. Δε χαιρεταγε καποιον συγκεκριμενα- ετσι γενικα. ΟΥΔΕΙΣ του εδωσε σημασια..

  55. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Ο Απόλλων Λεμεσού πήρε παίκτη(μέσο) από Λίβερπουλ.Ο Κονές είναι φυσικά καλύτερος…..

  56. Ο/Η The Snitch λέει:

    Mα φυσικα. Αφου και ο Χοντραρεβιτς ειχε παει ενα φεγγαρι στο Melwwood και τον εστειλαν απο εκει που ηρθε. Rumors say οτι τον περασαν σε σπριντ κατι παππουδες με ΠΙ που ειχαν παει να πιουν τσαι.
    Αυτα (αν δε κανω λαθος ΔΕΝ τον ξερω-αμφιβαλω αν τον ξερει η μανα του) ειναι τα στατιστικα του: https://www.premierleague.com/players/13984/Allan/stats
    ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ!

    Το οτι θα μας βγαλει τα ματια ο ΑΛΒΑΝΟΣ ειναι το μονο σιγουρο! Αλλωστε για να στηριξουμε το παικτη ουσιας (χτες ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ακομη και απο το ….Τζιωλη διαβαζω) πρεπει να φερουμε εντελως αναπηρο: 5+6 ματς σε 2 χρονια εχει παιξει. Αλλιως πως θα δειχνει την ‘ουσια’ του το γκαβο?

  57. Ο/Η Koreas λέει:

    @the snitch

    Καλονμηνα σε όλους…….αυτό με το δηματο , τέλειο…….χαχαχαχαχαχα…….τον φαντάζομαι με χιτώνα ρωμαϊκό και με μαλλί σγουρό ωςαλλος Ρωμαίος αυτοκράτορας να χαιρετάει τα πλήθη……….χαχαχαχαχαχα……..α ρε benny hill που είσαι, έχασες πρωταγωνιστή…….χαχαχαχα

  58. Ο/Η FLEVEND λέει:

    Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα όμως…Δεν πήρε πίσω τον Φούντα…Δεν είναι και λίγο…

  59. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ FLEVEND
    Περιμενουμε να περασουν 4-5 χρονακια να κανουμε ‘επιστροφη’ Πλατελα για την 1587956η ευκαιρια του

    @ Koreas

    Δε φανατζεσαι ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ηταν και αυτος και ολο το θεαμα..

  60. Ο/Η Flevend λέει:

    Τον Πλατέλα να τον πάρουμε πίσω τώρα..Ευκαιρία είναι που τον έδιωξε ο Ατρόμητος…
    Οι καλές γκόμενες τι βαθμό έπαιρναν;9/10;

  61. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οχι ρε συ. Κανα 7αρι ζορι. 8-9 παιρνουν αλλες, δυσκολα στην Ελλαδα..
    9αρι ειναι μια Ολλανδεζα φιλη μας, μια Γαλλιδα που ειχαμε αναλογη πιο πριν κλπ.
    Stop the press που λενε και οι Αγγλοι η αλλιως μπαινουν καπου και πεφτει σιγη.
    Αυτες ηταν καλες αλλα μεχρι εκει.

  62. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο δηματος ως γκόμενα τι βαθμό έπαιρνε ;………..stop the press κυριολεκτικά όμως από την ανάποδη…….χαχαχαχαχα

  63. Ο/Η Koreas λέει:

    Ο δηματος ως γκόμενα μπαίνει κάπου και πέφτει βαθιά σιγή στην αρχή, κατόπιν αρχίζει το ξερασμα. …….ήμαρτον που λέει και ο μητσικωστας……χαχαχαχα……

    Αν δεν είναι αυτό stop the press…….τοτε τι είναι;…..

  64. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Για τη ΠΑΕ ΑΕΚ μιλαμε ετσι?
    Που ενω ΞΕΡΟΥΝ οτι στο ημιχρονο θα μπουν στο bar στα vip 200-300 ανθρωποι με χρονικο περιθωριο 10? λεπτων να παρουν ενα νερο ενα αναψυκτικο εχουν ΕΝΑ (1) ταμειο για να γινει μια ουρα 50 ατομων μεσα σε δευτερολεπτα!
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ δεν εκοψε να βαλουν 3 ταμεια να κανει ο κοσμος τη δουλεια του. Το δε ‘μπαρ’ η απολυτη μιζερια, 3 γκομενες με ΑΣΧΕΤΑ ρουχα ΟΧΙ ΑΕΚ προς θεου λες και πηγαινες γα βρωμικο και ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ 4-5 αναψυκτικα 2 πατατακια και τελος.. σε θυρα ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΑΤΣ (ειχε πολλους απο την Μπρυζ απο UEFA κλπ) που το εισητηριο εχει 150 ευρω!
    Πας μετα σε γηπεδο εξω και εχουν ΟΤΙ ΘΕΣ: finger food, clubs, οτι μπακετα-sandwich θες, οτι μπυρα θες οτι αλκοολ θες, στο main stand προχθες ειχε κινεζικα, σουσι, γλυκα ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    Εχει επαγγελματιες (3) φωτογραφους απο το Club που βγαζουν φωτο ΔΩΡΕΑΝ και στις στελνουν ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στο κινητο σου με bluetooth-WIFI, εμας γυρναγε ο Haga ετσι γενικα στο απειρο.

    Ειπαμε: PORCA MIZERIA. Οι ανθρωποι οχι απλα δε ξερουν, οχι απλα εχουν ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ αλλα δεν τους ενδιαφερει να μαθουν καν.

  65. Ο/Η Koreas λέει:

    Η φίλη σου στο Victoria & Abdul διάβασα ότι είναι απλά καταπληκτική. Ελπίζω να το απολαυσουμε σύντομα.

  66. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Δυσκολο να μην ειναι. Τη θεωρουμε (ολοι- ξερεις..) top class. Εχει ξαναπαιξει το ρολο πισω στο 1997, back in the day when we was young!

    BBC παραγωγη οποτε καταλαβαινεις τι σημαινει σε κοστουμια, σκηνικα, ατμοσφαιρα κλπ
    Παρασκευη 15/9 κανει πρεμιερα- που τυχαινει.. να ειμαστε Λονδινο αρα και εκει- αν και το εχουμε δει ηδη .. χεχεχε.
    Aπο οσο μας ειπε 22/9 μια εβδομαδα μετα Αμερικη δηλαδη world release.

    ΥΓ Περιμενε να δεις το Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House. Ειναι post production ακομη αρχες Οκτωβριου.

  67. Ο/Η Koreas λέει:

    Οτι ειναι μια καταπληκτική ηθοποιός δεν υπάρχει αμφιβολία. Για top top class δε το ξέρω μιας κι εκεί έχουν γνώμη οι ” ειδικοί.”

    Ξέρεις προσωπικά λατρεύω στο σινεμά τους μεγάλους σκηνοθέτες και καμιά δεκαριά κυρίως παλιούς ηθοποιους, οι οποίοι ειναι top για έμενα για το πως γράφουν τα πρόσωπα τους στην κάμερα. Οι μεγάλοι οι ηθοποιοί βγαίνουν από το θέατρο και όχι από το Hollywood . Επίσης οι πραγματικά μεγάλοι ηθοποιοί ειναι συνήθως αντισταρ και απευθύνονται σε ένα μικρό πολύ μικρό ακροατήριο.

    Η τέχνη γενικά χρειάζεται κάποια καλλιέργεια και κάποιο γούστο για να ειναι εκτιμητεα.

  68. Ο/Η Koreas λέει:

    Στην τελευταία πρόταση μου ήθελαγ να πω οτι για να εκτιμήσεις το μέγεθος ενός ηθοποιού χρειάζεται να έχεις κάποια καλλιέργεια κάποιο γούστο κάποιες γνώσεις. Το έγραψα λάθος. Συγγνώμη…

  69. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για καποιους ανθρωπους δε χρειαζεται γνωμη ειδικου. Τους βλεπεις απλα και καταλαβαινεις.
    Χωρις να συγκρινω τη συγκεκριμενη λοιπον, δε νομιζω οτι θες αποψη ειδικου για τον Pacino π.χ που εκτος του τι ειναι κοιταει να κραταει σε ενα επιπεδο τους ρολους του σε αντιθεση με τον De Niro που για τα φραγκα εδω και 15-20 χρονια γυρναει ΣΑΧΛΕΣ κανωντας μονιμα τον Χ-wise guy με τις ιδιες γκριματσες και τις ιδιες ατακες.

    Αναλογα- περαν του εμπορικου που ειναι και μεσο αναγνωρισης αλλα και ΠΟΛΛΑ χρηματα φυσικα- αυτου του επιπεδου ηθοποιοι (μιλω για τους Βρεττανους) ειναι κυριως Σαιξπηρικοι: Laurence Olivier, Patrick Stewart, Ian McKellen, Vanessa Redgrave, Geoffrey Rush (Aussie) , Ben Kingsley, Anthony Hopkins αλλα και οι νεωτεροι Benedict Cumberbatch, Colin Firth, Tom Hardy κλπ ειναι ΟΛΟΙ πολυ μορφωμενοι και κυριως θεατρικοι: West End.

    Σπανια θα τους δεις να παιζουν σε ‘σαχλες’ και τα εμπορικα που κανουν ειναι αρκετα καλα γι αυτο που απευθυνωνται δηλαδη να περασει ευχαριστα ενα διωρο, αλλα οπως ειπα κυρια για να ανεβαζουν το κασε τους και για τα ΠΟΛΛΑ χρηματα.

    Οταν ο αλλος κλεινει contract 50mil για 2 ταινειες, η πηρε 1Mil για 2Min-KYRIOLEKTIKA 2MIN δεν υπαρβαλλω= εμφανιση να κατσει διπλα στο νεο αμαξι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ η να δωσει μια συνντευξη μετα- ε αυτα δεν τα αγνοεις και να θες αμα στα σκανε και σε παρακαλανε κιολας!

  70. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αντε παλι ειμαστε πληρεις οι καλυτεροι δε μας λειπει τιποτε και αλλα κουλα.
    Μας ελειπε ενα CB, ενα χαφ, ενα εξτρεμ, ενα CF και με το τερμα εχουμε ενα θεματακι.
    Πηραμε τον Αραουχο- δηλαδη 10-15 γκολ στη σαιζον- και τον ΑΛΒΑΝΟ (sorry ειμαι ρατσιστης δεν τους αντεχω τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ) που εχει να παιξει 2 χρονια μπαλλα αλλα δινει ομορφες συνεντευξεις διαβαζω. Επισης διαβαζω οτι εκανε διδακτορικο!! (στα ΑΛΒΑΝΙΚΑ μαλλον) αλλα τον διδακτωρ τον ειχαν ΚΟΨΕΙ απο τη προετοιμασια που εκανε με κατι γυμναστες λεει, ετσι γενικα..
    Τωρα τι διδακτωρικο κανεις χωρις προετοιμασια αυτο μονο ο ΚΕΦΤΕΣ το ξερει. Μου θυμιζει εναν αλλο ‘διδακτωρ’ στα οικονομικα, να δεις πως τον λενε: α ναι ο Αλιεξης ο Φουιτ ειναι που μπορει να μη ξερει τη Λημνο και τη Μυτιληνη, μπορει να ζοριζεται οτι οι Βρυξελλες ειναι στη Γαλλια, ενα θεματακι με τα Αγγλικα-κανω καμακι στη Ροδο το 1972 σε Σουδεζα- το εχει, οπως εχει και αλλα διαφορα θεματακια π.χ αναρωτιεται ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ αν τον δουλευουν!!
    Αμα εισαι διδακτωρ..

    Αρα ΟΛΕΣ αυτες οι θεσεις εκλεισαν και ειμαστε and i quote: Μεσοεπιθετική γραμμή με σούπερ λύσεις στα χέρια του Χιμένεθ

    Οι σουπερ λυσεις ειναι μαλλον ο Αραουχο και ο ΑΛΒΑΝΟΣ. Και καλα ο πρωτος. Ο αλλος ο διδακτωρ?
    Στα CB που ξεμεινες με 2 ? Εξτρεμ που δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ? Δεξι μπακ που εβαλες το Μπακακι? Με τον Σουηδο ολα καλα? Οχι τιποτε αλλο αλλα εχουμε και το πανω χερι- οπως μας ελεγε ο ενας και Ξεχαστε η Ψ-ΩΡΑ. Τον ξεχασαμε ηδη..κοιτατε απο Ιανουαριο να τον ξεχασετε και εσεις ΤΣΑΜΠΑ- σε 4 μηνες δηλαδη- και ολα καλα. Η τα ΣΚΑΤΕ κανονικα η γεια σας με το δευτερο το πιο πιθανο.

    ΥΓ Καλο θα ειναι να κοπει η μπουρδα για το Σουηδο. Οπως μας αρεσε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ τωρα μας ξινιζει που θελει να κανει το ιδιο? Εμεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ δε εχουμε γεμισει το ροστερ παρεα με δανεικους?

    Απο την αλλη υπαρχουν και κατι γατακια σα το Κλοπ που ειπε day one ο Κουτι ΔΕΝ πωλειται. Το τηρησαν και οχι μονο το τηρησαν (πιστευα οτι στα 160 θα εκαναν πισω) αλλα τους εκαναν και πλακα:
    Liverpool demanded €200 million (£183m) for Philippe Coutinho on La Liga’s deadline day, according to Barcelona’s sporting director Albert Soler.

    H διαφορα του ανθρωπου απο τον ΚΛΟΟΥΝ που δε μιλαει ακομη και αμα παιζει χωρις αμυνα. Θα το κανει εκει ενα 2-6-2 (νεο συστημα) και ολα καλα. Αλλωστε στο ‘προπονητικο’ του μυαλο η σουμα να βγαζει 10 και no problem.
    Α και να πληρωνωμαι στην ωρα μου ε? Ειδατε εγω ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ λεω. Δε χρειαζεται να κουραζεται και ο πολυνικιτς ετσι..

  71. Ο/Η a better tomorrow λέει:

    Τωρα που περασαμε τα 9000 διαρκειας να ανοιξουμε σαμπανιες η καμια κοκα κολα γιατι μεχρι τετοιες σερβιρει το κυλικειο στο ΟΑΚΑ 😛

  72. Ο/Η bandog λέει:

    μη μασατε για το κενο στα μπακ. ειναι ελευθερος ο φυτανιδης.

  73. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ bandog
    Αφησε εκτος τον Βινισιους (τι παικταρας πραγματικα, καλυτερος και απο τον Ντιαζ- κοβει το ματι του Πολυνικιτς!!) και παει με Λοπεζ… (no comment) και Γιαννουτσο.

    Ξαναλεω, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ και τις αλχημειες να πας να βγαλεις 2 ματς την εβδομαδα επι 2 μηνες με 2 CB, ουτε ο Μοραις.. ο βοηθος απο το Τσιμπουτι.

    Ειπαμε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ αρκει να μη με απολυσετε..Μη με ρωτατε καν, δεν προεκειται να πω οχι απλα μη ξαναγυρισω ταμειο ανεργιας. ΝΑΙ ειπαμε σε οτι κατεβασει η κουτρα σας. Εδω ειπα ΝΑΙ χωρις επιθετικους, χωρις εξτρεμ και με μισο χαφ, θα αλλαξω χωρις αμυντικους?
    Τετοιο ΣΤΟΥΡΝΑΡΙ εχουμε να δουμε απο τον Γκουαρδελλα.

  74. Ο/Η Flevend λέει:

    Λυμπερόπουλος…Εντάξει το κάνουν επίτηδες για να μας εκνευρίσουν….Δεν τσιμπάμε…Στα σοβαρά τόση ανικανότητα μαζεμένη έστω και σε Ελληνική εταιρεία είναι σπάνια.

  75. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιατι τι εχει ο Λυμπεροπουλος? Παντα ενας ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ειναι χρησιμος στο αφεντικο του. Η θεση εχει ως JD να ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙΣ τους παικτες. Υπαρχει πιο ιδανικος απο αυτον το γλιτσα? Exει ΦΑΕΙ λεφτα ο γλιτσας απο την ΑΕΚ τυφλα να εχουν οι Αραουχοι. Εκκ ευρω κυριολεκτικα..

    Τωρα θα μου πεις πριν λιγους μηνες δηλωνε: εμεις οι Παναθηναικοι, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ, αλλα περασμενα ξεχασμενα- water under the bridge..Στο συγκεκριμενο και δεκα ευρω να κουνησεις εχει πεσει αναποδα στα 4- γνωστα αυτα στη πιατσα.

    Αλλωστε και ο πολυνικιτς ΕΠΕΛΕΞΕ να σκαει τοτε με τη φορμα του Γαυρου στη ΝΦ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ οσο μπορουσε. Oταν Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ του ελεγε ΜΗΝ βαλεις φορμα GAY!
    Ο ΑΕΚΑΡΑΣ και αυτος. Ολοι οι ΑΕΚαρες μαζεμενοι γι αυτο προκοψαμε.
    Εχω πει οτι ΑΕΚ οσο υπαρχει βοσνιος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ. Οπως εχω πει οτι η ΑΕΚ παντα βαλλεται εκ των εσω.

    Καποιοι βλεπουν απο την αλλη το γηπεδο που ειναι καθαρα ΑΛΛΗ Α.Ε και καποιον Αραουχο.
    Το οποιο γηπεδο θα ειναι μεν εδρα θα φερεο ΠΟΛΛΑ οφελη στην ΑΕΚ απο τη μια αλλα θα κανει μεγαλη ‘ζημια’ στη ΠΑΕ απο την αλλη μακροχρονια.
    Εχω ξαναπει- ενας καλος manager κοιταει τι ερχεται στη τριετια, αλλοι κοιτανε την επομενη εβδομαδα..

    Το γιατι δε θα το γραψω ακομη- δε θελει και πολυ να κατσεις να συνδυασεις 2 Α.Ε με κοινο ιδιοκτητη αλλωστε.

  76. Ο/Η digeo21 λέει:

    Κοίτα Δημήτρη για να είναι βιώσιμη η αποπληρωμή του γηπέδου, θα πρέπει να στερηθούν πόροι από την ΠΑΕ. Γιατί το να γίνει σαν την ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ που εισπράτει ένα τυπικό ενοίκιο από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τέλος και χρωστάει έδω και πέντε χρόνια το δάνειο στην Εθνική δεν παίζει. Επομένως η ΠΑΕ θα συνεχίσει να φυτοζωεί οικονομικά και μετά το γήπεδο. Εκτός αν πουληθεί πακέτο σε κάποιον ο οποίος ίσως επενδύσει οικονομικά και στην ομάδα. Γιατί ο Καρσελά θέλει λεφτά ενώ ο Κονέ πληρώνει και για να έρθει. Γιατί και 30 να εισέπραττε από CL η ΑΕΚ ( λέμε τώρα) πάλι με Βόσνιους και Σέρβους θα παίζε.
    ΥΓ. Ελπίζω με την μετακόμιση στην Αγγλία να μην μειωθούν και οι εύστοχες παρεμβάσεις στο blog.

  77. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ digeo21
    Που νομιζεις οτι πηγαν τα λεφτα της UEFA φετος? Εχω γραψει κοντα στα 10 εκκ (7,5 η UEFA, 1Χ sold out πες με τη Μιλαν και αλλα 2Χ μισογεματα με τα αλλα 2 μας κανουν 120,000 χονδρικα Χ 20 ευρω Μ.Ο = 2,4εκκ) πηγαν τσεπη.
    Ο Αραουχο που ‘ξηλωθηκε’ ετσι μας γραφει το disinformation ηρθε απο τα λεφτα του Ουγκο (600) + του Ντιντακ (400) με τσοντα κανα 200αρι ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ παντα.
    Αυτα για οποιον ανησυχουσε που θα βρεθουν λεφτα ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ. Ακομη δε ξεκινησε ΔΕΝ εχει κανει τη συμβαση και εχει 10+5+20+10=45 τα μισα λεφτα ΗΔΗ.
    Και πολυ καλα κανει- και εγω τα ιδια θα εκανα μπορει και χειροτερα.
    Αυτο ομως δεν ακυρωνει τα ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτα στους Βινισιους τους Ντιαζ τους Λοπεζ κλπ.
    Πριν κανα χρονο εγραψα οτι το πλανο ειναι να πουληθει ΠΑΚΕΤΟ: γηπεδο-προπονητηριο-ομαδα που δε θα χρωσταει ολα μαζι ενα κατοσταρικο minus τα δανεια του γηπεδου που απλα θα μεταφερθουν. Ενα 50αρι min 70αρι max για 7-8 χρονια project χωρις να εχεις βαλει ΜΙΑ (εκτος απο τα παραπλευρα που ειναι αλλα και απο αλλου) δεν ειναι και ασχημα. Μενει και το legacy του γηπεδου και εισαι και 7-8 χρονια αρχοντας. Μαγκας ο Μελ και το περασε μια χαρα το project.
    Κανενας δεν επενδυει στο ελληνικο βοθρο οπως κανενας δεν εχει εμφανιστει χρονια τωρα εκτος απο τους πλυντηριαδες, ο καθενας στο λαθρεμποριο του τομεα του. Ο λογος ειναι απλος: Σε ενα business sector που ειναι ΠΛΗΡΩΣ απαξιωμενο δεν εχεις εσοδα αρα τι εξοδα να κανεις?
    Ο μονος που εμφανιστηκε 10 χρονια ειναι ο Βαγγελης που εχει εγγυημενα αλλα εσοδα- σιγα μη περιμενε τα λεφτα της Nova!
    Α ναι. Και ο Τσακας μαζι με τον Βιντιαδη..

  78. Ο/Η akis λέει:

    Καλησπέρα Snitch,η απορία μου είναι η εξής…ποιος θα βρεθεί να αγοράσει όλο αυτό το πακετο κι ειδικά με τα χρήματα που θα ζητήσει ο Μέλ…

  79. Ο/Η The Snitch λέει:

    Tα παντα πωλουνται τα παντα αγοραζωνται αρκει να ειναι
    α)βιωσιμο το project
    β)να υπαρχει αναλογη ‘συμφωνια’ στο deal. Απο ΟΛΕΣ τις μεριες. Οι χρηματοδοτες -κ αλλο-κλεφτες θα γινουν?

    Οπως αλλωστε μου εστειλαν το πρωι: Φλαμπουράρης στον ΣΚΑΙ :
    “Γιατι δεν αξιοποιήσατε το πακέτο Γιουνκέρ;”
    “Έχει δύσκολα προαπαιτούμενα: Θέλει business plan, θέλει έσοδα μείον δαπάνες να είναι συν”.
    OYAOY που λεει και το asset. θελει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ δηλαδη και να κανεις το ακατανοητο: έσοδα μείον δαπάνες να είναι συν!!! ΑΠΙΘΑΝΑ πραγματα…

  80. Ο/Η FLEVEND λέει:

    21.500 διαρκείας του γαύρου και έσπασαν κάθε ρεκόρ λένε..
    ΄Όλα καλά εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ;Κοιμάστε καλά;Μήπως να αλλάζατε πλευρό για να μην πιαστείτε;…..