Liverpool-Sevilla

Αυτα παθαινεις αμα εχεις αμυνα ΑΕΚ. Δυο (2) τελικες εκαναν (και μια 3 στο 93) και εβαλαν 2 γκολ. Εφαγαν 24 τελικες και βαλαμε 2 και εμεις. Πεναλτυ δοκαρι αποκρουσεις τα παντα καναμε. Τα 2 φαβορι του ομιλου οι ομαδες και sorry αλλα η Σεβιλλη ειναι ομαδουλα της πλακας οσο ειδα σημερα: ενα καλο τερμα, ο Ενζονζι και … τελος.

Η ομαδα επαιξε μια χαρα, ειμαστε τουλαχιστον 2 ταχυτητες πιο γρηγοροι απο τους Ισπανους που ειναι λεει γρηγορη ομαδα. My ass λεω εγω. Γρηγορη για την Ισπανια μπορει, σε μας επεφταν δυο και τρεις στη μπαλλα και αυτοι κοιταγαν το θεαμα. Ως ισπανικες ΚΟΤΕΣ, ξαπλωναν κατω συνεχεια, γκρινιαζαν συνεχεια και κλαψα κλαψα κλαψα μια ζωη. Μηπως να βαλουμε κανα διχτακι οπως στο βολευ να μη κανετε βαβα? Ελεος δηλαδη με τη κλαψα συνεχεια. Βεβαια αμα εχεις αυτον το ΓΚΙΟΖΗ προπονητη εχεις και την αναλογη φιλοσοφια. Ο τυπος ως νεος ΚΕΦΤΕΣ επιανε τη μπαλλα και τη πεταγε μακρια μη κανει ο αλλος το πλαγιο. Την ωρα που ΕΧΑΝΕ τα εκανε αυτα. Φαντασου να κερδιζε τι θα γινωταν. Αυτα ουτε ο αλενατορε δε τα κανει να τον χαιρεστε..το ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. Κριμα για τη Σεβιλλη να εχει τετοιους ΑΣΤΕΙΟΥΣ τυπους να την εκπροσωπουν, αμα ειμουν προεδρος θα του εριχνα μια 50αρα προστιμο μονο και μονο για τις γελοιοτητες που εκανε.

Η ομαδα εφαγε ΤΗ ΦΑΒΑ στο 2 και ξεκινησε το σφυροκοπημα. Με ενα Μανε απο δεξια να κανει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ τα μπακ- ο ενας βγηκε με θλαση απο τις σβουρες στο 43’, στη φαση του πεναλτυ να χαζευει το μπακ που εκανε χερι και καπακι φαουλ αφου εχασε το φως του και ενα Firmino απλα συγκλονιστικο. Ετρεχε μαρκαρε πασαρε επαιρνε ΟΛΕΣ τις μαχες στα διεκδικουμενα, αμα εβαζε και το πεναλτυ (σωστα χτυπημενο μιας και το τερμα πηγε απο την αλλη) θα ηταν τελειος.

Επιτελους ειδαμε τον Moreno το κανονικο. Που εισουν 2 χρονια ρε Alberto? Αυτον τον Moreno καναμε μεταγραφη. Πολυ καλος σημερα με τις αλληλοκαλυψεις στο Μανε both ways, οπως σχεδον αψογος ο Gini και ο Hendo. O Sallah ειναι 2 μηνες στην ομαδα και σου δινει την αισθηση οτι παιζει χρονια. Πολλα τρεξιματα, πολυ δουλεια ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ και πολυ μπαλλα. Εννοω η μπαλλα περναγε σχεδον συνεχεια απο αυτον- οχι και το πιο συνηθες για εξτρεμ.

Ο Κουτι δεν εκανε κατι. Χειροκροτηθηκε κανονικα οπως ακουστηκε και το ονομα του και οπως ειπα και σε σχολιο στην ομαδα ΟΥΔΕΙΣ αποδοκιμαζεται. Θελει χρονο και παιχνιδια να ερθει στα ισια του οπως θελει και χρονο να δεσει με τους αλλους- εχει να παιξει απο το Μαιο. Ειναι παικτης της Liverpool και θα το καταλαβει σιγα σιγα μολις αρχισει και μπαινει στο ρυθμο. Ο Κλοπ το διαχειριζεται οπως δειχνει μια χαρα, οπως μια χαρα πηγε το ματς που επρεπε να ειναι κανονικα 4-1 το λιγοτερο. Συμβαινουν αυτα στη μπαλλα. Μου αρεσε που η ομαδα ΕΠΑΙΞΕ, ετρεξε και εκανε παιχνιδι σε αντιθεση με τους αλλου που εβαλαν ενα τυχερο γκολ στο 2 και δε περασαν τη σεντρα. Πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ αν νομιζεις οτι θα βγαλεις 90’ μεσα στο Anfield παιζωντας ετσι. Μια στο τοσο γινεται βεβαια αλλα γενικα εδειξε οτι (οπως οι περισσοτεροι) μολις μπηκαν μεσα τους εφυγαν λιγα..

Το καλο ειναι οτι και το αλλο ματς ηρθε Χ.

Το κακο ειναι οτι με αυτη την αμυνα αντε να περασεις τον ομιλο. Πιο πανω δυσκολα..

Αυριο θα λειπουμε και εγω και ο Stevie στας Ευρωπας αρα σχολια κλπ ισως αργησουν λιγο να εγκριθουν. Φυσικα (εγω τουλαχιστον) με το ΑΕΚ, δε ασχολουμαι.

Καλο βραδυ.

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to Liverpool-Sevilla

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κωστα τα γνωστα. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ Η ΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗ CB
    Απο τη μεση και μπροστα παντως γινεται πανικος, οπως και η ομαδα ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ και πιεζει ασταματητα.
    Τα λεμε με ολους απο London πλεον.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πολιτικο post μαλλον στη επιστροφη. Εχει πολυ θεμα. Απλα ας πουμε για αρχη οτι αποφασιστηκε οτι το ΧΑΖΟ τελειωσε. Απο ποιον? Παντως οχι απο τους ψηφοφορους ακομα- αν και εκει δεν εχει προβλημα στο 15-16% ειναι ηδη.
    Ειχα γραψει κατι πριν 2 μηνες νταλα καλοκαιρι. Απλα το μεσημερι επεσε επιβεβαιωση.

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλό ταξίδι και στους δυο………αεκαρα διπλό αύριο…….πάμε για πρώτη θέση στον όμιλο……….δικεφαλε εμπρός αητε. ….

    Ps. Την παρασκευή πρώτη θέση ε;

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Παρασκευη?
    Σαββατο παιζουμε στις 3..

  5. Ο/Η Savvi λέει:

    Όταν έγραψα «αφελής» αυτό ακριβώς εννοούσα. Θες ένα τοπ CB για να κτίσεις πάνω του, ένα GK top, ένα χαφ για να πάει πάγκο ο φιλότιμος Τσαν και ένα CF όχι για να πάρεις πρωτάθλημα αλλά να κάνεις τους πάντες να παραμιλούν. Δεν λέω είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα σε μία μεταγραφική περίοδο και λέω μία γιατί οι σοβαρές μεταγραφές γίνονται πάντα καλοκαίρι.

  6. Ο/Η koreas λέει:

    μπερδευτηκα ………η judi (victoria and abdul) πότε εχει πρεμιέρα; (εκει αναφέρομαι για παρασκευη)