Παρελαση

Τη γλυτωσε?  ο πουθενας στο παγκο τη παρελαση. Χρονικο σημειο κομβικο για το ελληνικο προδοσφαιρο, ειδικα αμα εισαι ανυπαρκτος και ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ με τα χιλια ζορια δευτερο.

Οι επομενες 4 αγωνιστικες θα δειξουν που παει το πραγμα. Η ΑΕΚ φυσικα οπως εγραφα απο την αρχη και ΚΛΑΤΑΡΕ αλλα και ξεμεινε απο παικτες. Αυτα παθανεις αμα ο καλυτερος παικτης σου ειναι καποιος Λαζαρος επειδη εκανε 2 φαουλ και 3 τριπλες και ο δευτερος πιο ανεβασμενος εχει ξεχειλισει απο τη ντοπα και δε μπορει ουτε να κρατησει τα νευρα του. Τιποτε δεν ειναι τυχαιο και ενας παικτης που κολοσερνωταν πριν 3 μηνες ξαφνικα να τρεχει σα το Βεγγο εχει ΜΟΝΟ ΜΙΑ εξηγηση.

Το κακο με τη ντοπα ειναι οτι δεν εχει βγει ακομη τετοια που να σε μαθαινει τα βασικα του ποδοσφαιρου. Οπως πχ να θες ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ για να κανεις το χατηρι του ρουφιανου να βαφτισεις τον Γαλανοπουλο επιτελικο μεσο. Αμυντικο χαφ ειναι το παιδι, δηλαδη τρεχει κοβει, το τι θα θελαμε να κανει ειναι αλλη ιστορια. Το οτι φαγατε ΝΕΑ ΠΙΤΤΑ απο το Σουηδο προχτες και οτι θελετε και καλα να δειξετε οτι δε ‘μασατε’ το ειδαμε σε 2 ματς: 1 ποντο με το ζορι πηρες. Κατσε να κανεις ναζακια σα τη παρατημενη γκομενα εσυ. Ο αλλος ΠΑΙΖΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ στην εθνικη του και σου εμειναν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ 2,5 μηνες. Προσεχε μονο μη στη κανει και γινεις ΤΕΛΕΙΩΣ ρεζιλι. Που ΧΑΛΑΡΑ σκαει ενα εκκατομυριακι μονο και μονο για τη καζουρα αλλα και για να δυναμωσει στο κεντρο. Αυτο αφιερωμενο στα αμπαλλα που ο Γιακομπ λεει δεν ειναι κατι τρομερο, ελα μωρε, σιγα μωρε και αλλα γραφικα.

Το καλοκαιρι εγραφα οτι ο Αραουχο ειναι απλα ενας καλος παικτης. Σε αντιθεση με τον Ουγκο που το ειχε ριξει στα σουβλακια, το Πεκχαρτ που τη σταματαγε με το καλαμι, ενας καλος παικτης που κανει τα βασικα μας δειχνει θεος. Σας ΞΑΝΑ-εχω νεα: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Aμα ηταν δε θα το στελνανε δανεικο στην Ελλαδα 2 φορες. Ουτε ο Λιβαγιας ειναι κατι. Απλα κοντρολαρει τη μπαλλα κοντα του και εχει μια κλειστη τριπλα. ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ πιτσιρικαδες το κανουν αυτο στα 5Χ5 της γης.

Για τον Ανεστη που θελει και Αγγλια κιολας πρωτεινω να βαλει το χθεσινο γκολ στο βιογραφικο του. Διπλα στην εξοδο με το Λεβαδειακο και σε τοσα και τοσα αλλα ‘highlights’. Ειμαι σιγουρος οτι θα το φερουν στο νησι, να καθαριζει π.χ τα λεωφορεια που ειναι double deck και ενας ψηλος και βλακας ειναι παντα χρησιμος. Συμβουλη: μη δειξεις ΑΥΤΗ τη φατσα μονο στο βιογραφικο σου. Ειπαμε εχουν χιουμορ οι Βρεττανοι, αλλα εχουν και ορια..

Για τον Μανωλακη τον ‘ατυχο’ δε θα πω πολλα. Αλλωστε η γνωμη μου γνωστη. Οταν επι 1,5 χρονο εισαι ανεργος στα 50 σου, τοτε κατι συμβαινει. Οταν ουτε σε Γ’Εθνικη δε σε παιρνουν τοτε κατι γινεται. Κατι αναλογο του next big thing Δελλα δηλαδη που μετα απο ενα φεγγαρι- για να κανουμε τη χαρη του Μελ- στον Ατρομητο δε προπονει ουτε στο Φιλοθεη-Ψυχικο τοπικο ντερμπυ κοντα 2 σαιζον τωρα. Μπορει μεν να ειναι καλο παιδι και αυτο να μετραει περισσοτερο (ετσι μας εγραφαν εδω μεσα) αλλα μεχρι εκει. Μπορει και ο Μανωλης εκτος γηπεδου να ειναι μια χαρα τυπος. Αν και συνηθως οι ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ειναι καλο να αποφευγωνται. Για μεσα στο γηπεδο μεγαλε ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Με 4 νικες σε 12 εκτος εδρας ματς δε παιρνεις πρωταθλημα ουτε στο Subbuteo. Aπο τις δε 4 οι 2 ηταν μια με το Πλατανια που ηταν ΚΑΡΑ-στημενο απο το Μελισσανιδη για να μπει play off και μια με τη Λαμια με μια μουφα πεναλτυ στο 80 φευγα. Καθαρα διπλα δηλαδη εχεις 2 στα 12. Ο Παρασχος πρεπει να εχει παραπανω στα αναλογα ματς.

-Συμπτωση επαναλαμβανωμενη παυει να ειναι συμπτωση.

-Οταν σε καθε ματς κυνηγας σκορ ΜΟΝΙΜΑ θα σταθεις τυχερος 1-2-3. Μετα θα τη πατας συνεχεια, η Αγ.Ανατροπη αντε να γιορτασει 2-3 φορες το χρονο.  Ομαδα που σχεδον συνεχεια μενει πισω στο σκορ και κυνηγα σα τα σκυλια τα αυτοκινητα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. Θα σου κατσει μια θα σου κατσει 2. Τη τριτη θα κατσεις στο παγωτο. Οπως Αστερα. Οπως Ξανθη.

-Ομαδα με 2 CB δεν υπαρχει στο πλανητη

-Ομαδα που το δεξι μπακ παιζει αριστερα δεν υπαρχει στο πλανητη

-Ομαδα που ο προπονητης κανει τη ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ μονιμα και κανει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι του λεει το αφεντικο θα νικησει 1-2-3-4 και μετα θα αρχισει το κατηφορο. Πηρες 3 ποντους απο το Gay (δηλαδη στους εδωσε ο Χασι γιατι αμα ηταν κανας σοβαρος με 0-2 στο ειχε παρει το ματς σβηστα) και εχασες 5 ποντους απο τον Αστερα και τη Ξανθη. Μπορει να εισαι τυχερος μια φορα, στη πορεια θα συμβαινει το αυτονοητο δηλαδη ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Δεν λεγεται τυχη – οπως πηγες εκ νεου να τα ριξεις ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ- αλλα λογικη συνεχεια των πραγματων.

-Ομαδα που ο προπονητης κοντευει να χρονισει και δεν εχει βαλει γκολ απο κορνερ δεν υπαρχει στο πλανητη. Στατιστικα να το παρεις τις μισες κεφαλιες θα τις παρεις εσυ. Απο αυτες τις μισες το 20% να μη μπει γκολ? Σε αλλες ομαδες ναι. Στην ΑΕΚ τα κορνερ τα εχουμε οπως ολα στο μηδεν: η ομαδα εχει κανει 93 τελικες και εχει βαλει 11 γκολ την ωρα που εχει δεχθει 37 και εχει φαει 5! Δηλαδη η αμυνα της ειναι χειροτερη απο την επιθεση της και θελει λεει να παρει πρωταθλημα. Τρομερο? Aν βγαλεις το ενα ματς δηλαδη το Κουγια που εβαλες τα 4 εκ των 11- μια ομαδα αστεια που με το ροστερ στο 8Χ8 στο Λονδινο ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΒΗΣΤΑ 8 στις 10 φορες- εχεις σκοραρει 7 φορες και εχεις δεχτει 5! Τωρα ΠΩΣ εχεις βλεψεις για πρωταθλημα με +2 τερματα, πολυ θα ηθελα να μου το εξηγησει καποιος.

Εδω ας πουμε οι 3 πρωτοι (οι 2 Mancs και τη Tottenham που εχουν διαφορα αναλογη απο  τους αλλους απο +4 εως + 9 ποντους εχουν αναλογα +25 (City) + 19 (Referee) και +10 (Tottenham). Πως αλλιως μπορεις να λες οτι παω για κουπα? Με το +1 το δικο μας αναλογα (Liverpool) τη μονη κουπα που μπορει να παρουμε αμα παμε ετσι ειναι αυτη για το τσαι μετα τις  7: 30 που ειναι και η κανονικη ωρα αντι για το 5 που κακως νομιζουν ολοι.

Η ομαδα εχει 419 πασες και 267 λαθη! Οι 6,3 στις 10 πασες πανε ΛΑΘΟΣ μονο οι 3,7 πανε εκει που σημαδευουν οι παικτες και αυτο το ποσοστο κρατιεται σχετικα καλα μιας και ειναι μεσα και οι πασες που κανουν τα CB μεταξυ τους κλπ. Απο τη μεση και μπροστα ειναι δραμα η κατασταση. Ειμαι πραγματικα περιεργος να παω μια φορα να δω ΤΙ ΣΚΑΤΑ κανουν 9 μηνες προπονηση. Γιατι αν μετα απο 9 μηνες καθημερινα εχει 63% λαθος σε αυτο που κανεις 2 περιπτωσεις υπαρχουν:

Α) ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΞ

Β) ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ.

Στην ομαδα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ που να εχει παιξει 7 ματς. Υπαρχουν 4 με 6 ματς ( ο ενας το τερμα αρα 3 ουσιαστικα) και αλλοι 3 με 5 ματς. Ολοι οι αλλοι μια παιζουν μια δε παιζουν μια καθωνται εκτος αποστολης. Η τρικυμια στο κρανιο του ΜΥΡΩΔΙΑ κανονικα. Να μην εχεις σε επτα ματς (οχι κανα μαραθωνιο δηλαδη) ενα βασικο κορμο 6-7 παικτων και να βγαινεις να λες οτι κουραστηκαν τα παιδια επειδη επαιξαν 2,5 μηνες μπαλλα 14 παιχνιδια! Με αυτη τη λογικη ολη η Premier, ο Μεσι, ο Γοδιν, ο Νευμαρ,  ο Χ-Ψ-Ω θα επρεπε να ειναι ταβλα στο νεκροτομειο με τα ματς που δινουν καθε εβδομαδα. Ο αλλος πηγε στη Νοτιο Αμερικη, ταξιδεψε στο Εκουαδορ, εριξε και 3 στο ματς, ξανα πισω Ευρωπη, ντερμπυ με την Αθλετικο το Σαββατο και καπακι CHL τη Τεταρτη και καπακι ματς το Σαββατο παλι ματς! Που επειδη ειναι ο Μεσι πεφτουν πανω του 3 και 4 καθε φορα, οχι να σε μαρκαρει ο … Μπαξεβανιδης και ο Φλισκας! Ο Λαζαρος πηγε μεχρι το Φαληρο και κουραστηκε αφου επαιξε αντιπαλος επι 74’ λεπτα με καποιον απο το Γιβραλταρ (μαναβη-μπακαλη-υδραυλικο θα σας γελασω) και τον καναμε αλλαγη. Ειναι πραγματικα τρομερο ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ μας περνανε. Και ποσο ΔΟΥΛΕΜΑ μας ριχνει ο ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΘ που διαβαζω οτι μας κανει λεει και νουμερα (ο …Κλοπ) που τον πιεζει λεει η ‘κατασταση’.

Αμα ‘πιεζεσαι’ μεγαλε σηκω φυγε. Αμα δε σου κανουν οι συνθηκες εργασιας σου, σηκω φυγε. Αμα θεωρεις οτι παρεμβαινουν απο πανω και δε σε αφηνουν να δουλεψεις (τρομαρα σου) σηκω φυγε.

Εγω οταν στη πρωτη μου δουλεια ΜΙΣΘΩΤΟΣ φυσικα και οχι να παιρνω 500αρες, ειδα οτι πηγαν να με καπελωσουν με τους αναλογους Λυμπεροπουλους (δηλαδη ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ) τους το ειπα μια -τους αφησα ενα μηνα- τους το ειπα δευτερη- αλλο ενα μηνα- και αφου ειδα οτι ΔΕΝ,  απλα βρηκα αλλη δουλεια σε 15 μερες μεσα και εφυγα. Notice αλλες 15 και στον επομενο μηνα: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ κανονικα, εφυγα δε απο εταιρεια που εκεινη την εποχη ηταν η Μπαρτσελωνα στα καλα της στην Ευρωπη (ακομη ειναι). Ετσι κανεις αμα δε γουσταρεις αμα δε σου αρεσει αμα διαφωνεις και φυσικα ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΥΡΩ που λεει και μια ψυχη. Βεβαια απο την αλλη ΠΑΛΙ ΑΝΕΡΓΟΣ θα μεινεις οπως εισουν. Ειναι και αυτο μια δυσκολια. Αν και παντα υπαρχει ο Σπανος..

Οπως ειπα σε σχολιο. Ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ αυτος ο καραγκιοζης στο παγκο. Σας το γραφω 9 μηνες τωρα και παραμυθιαστηκε ο κοσμος απο κατι νικες που στη μια ο Σιμοες εβαλε 2 γκολ και ενα πεναλτυ, και απο κατι ανατροπες 2-3 στο 93 που ο αλλος εβαλε στοπερ το Ταχτσιδη! Το Βαγγελα τον ιδιο να εβαζε με το εκτοπισμα που εχει πιο πολυ φοβο θα εδειχνε στον αντιπαλο, ασε που απο στριψιμο ο Παναης με το Βαγγελη θελουν τον ιδιο ακριβως χρονο.

Θα τα δειτε- ΗΔΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ- με το τσαρλατανο στη πορεια. Με αυτα τα καραγκιοζιλικια οχι πρωταθλημα ουτε δευτερος δε βγαινει και αυτο γιατι δεν υπαρχει τριτος.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

 

ΥΓ Εχω θεσει ενα προσωπικο στοχο απο την αρχη της συμμετοχης μου στο χωρο. Αυτος αυριο μεθαυριο θα πιαστει ειναι θεμα 2-3 ημερων max. Το περιμενα πολυ πιο αργα ηρθε πολυ πιο γρηγορα. Aπο εκει και περα βλεπουμε.

Βαζω bonus τα αγγλικα του Panos Burned οπως μου εστειλαν μια φωτο.

Πουτ δε κοτ νταουν σλοουλι

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to Παρελαση

  1. Ο/Η Panagiotis λέει:

    Τα είπε όλα ακόμα ένα εύστοχο άρθρο στο dailytripes. Όποιος έχει μάτια, βλέπει τι γίνεται με το συμπαθητικό αλλά ανεπαρκές μας ρόστερ και θέλω να σταθώ σε μερικές περιπτώσεις παιχτών

    Ανέστης – Αν προσέξετε, πριν το φάουλ, κάνει δύο βήματα δεξιά προς τη γωνία και παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να κάνει κίνηση, πράγμα αδιανόητο! Δεν δουλεύει καθόλου, είναι κρίμα για το μπόι του.

    Γαλανόπουλος – Με το ζόρι παιχταράς δεν γίνεσαι επειδή έδωσε εντολή ο τίγρης να “βγάλουμε έναν μικρό”. Ο μικρός για να βγει, χρειάζεται και το ανάλογο ταλέντο. Μόνο στην ΑΕΚ, ένας εν δυνάμει μουντιαλικός μέσος (Γιόχανσον), θα έμενε στον πάγκο.

    Μάνταλος – Ο μόνος μας παίχτης που προσπαθεί (χωρίς να είναι ο άριστος) αλλά του δίνω το ελαφρυντικό που παίζει συνέχεια σε λάθος θέση (αν ήμουν Μάνταλος, θα διαμαρτυρόμουν στον προπονητή).

    Χριστοδουλόπουλος – Ποιοτικός ναι, αλλά παίχτης του ένα μήνα. Χωρίς καμία συνέχεια μέσα στη χρονιά. Είναι και 31 και η αλλαγή του είναι ο Κλωναρίδης, οπότε αυτό τα λέει όλα

    Λιβάγια-Αραούχο – Καλός χρυσός ο Λιβάγια αλλά φορ που δεν σκοράρει, θεωρείται αποτυχημένος. Ο δε Αραούχο είναι σε ελεύθερη πτώση και το είχε δείξει και πέρυσι.

    Μακάρι να είμαστε εντός διεκδίκησης μέχρι τον Γενάρη έστω μπας και γίνει κανα θαύμα και πάρουμε καλές μεταγραφές(λέμε τώρα).

    ΥΓ. Λύση συμβολαίου σε Αιντάρεβιτς, Βινίσιους, Μπακασέτα και Ανέστη τον Γενάρη, επιεικώς. Και με Κονέ τι γίνεται;
    Ευχαριστώ

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Panagiotis

    Ανθρωπος που 4 χρονια δεν βελτιωνεται στη δουλεια του ειναι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ. Βοηθος σε χειρονακτικη εργασια να πας και δε το λεω καθολου υποτιμητικα- να πας δηλαδη Υδραυλικος πχ- σε 4 χρονια ΠΡΕΠΕΙ να εχεις μαθει τη δουλεια ΑΠ ΕΞΩ καλυτερα απο το μαστορα. Ο Ανεστης 4 χρονια τη μια μας ειπε θα βγαινω οποτε θελω και την αλλη οτι θελει να παει λεει στην Αγγλια. Ολα αυτα επειδη εκανε 5 ματς χωρις να φαει γκολ. Εχει προσφορα η BA για Λονδινο μεγαλε τραβα. Με αυτη τη λογικη ο Νοιερ ο Ντε Χεα ο Κουρτουα πρεπει να πανε στο διαστημα
    Ο Γαλανοπουλος ειναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ αλλα ειναι και αμυντικο χαφ. ΖΗΚΟΣ δηλαδη. Το να ζητας απο ενα ψαρι να ανεβει σε ενα δεντρο δε κανει αχρηστο το ψαρι, που η δουλεια του ειναι να κολυμπαει στο νερο.
    Ο Πετρακης εχει ΤΙΓΚΑΡΕΙ. Δε παει αλλο και θα το δεις εκει γυρω στις γιορτες που θα κλαταρει.

    ΥΓ Δεν υπαρχει Κονε. Ποτε δεν υπηρχε. Δεν υπηρχε στα 20-22 του λες να υπαρχει στα 30 του?
    Το μονο πραγμα που βελτιωνεται με την ηλικια ειναι το Ουισκι και αυτο αμα το εχεις σε καλα βαρελια.
    Scottish saying.

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    @The snitch

    Το υστερόγραφο δε χρίζει περαιτέρω λεπτομερειών;

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Koreas
    Tα εχουμε ξαναπει. Κουραστηκα, η ΑΕΚ ΔΕΝ μου λεει κατι πλεον.
    Θεωρω οτι ειχαμε να πουμε 3 χρονια το ειπαμε- αλλωστε απεχουμε και απο το γηπεδο ΑΡΑ ειμαστε ανενεργοι ως πελατες.
    Αρα κριτικη εκ του μακροθεν = γιουβετσι ανευ.
    Εχει πλακωσει και τρεξιμο, εχουμε διαφορα.
    Αρα αντε μεχρι το τελος της χρονιας 2 μηνες και μετα αραια και που και αμα.
    Τα γεωπολιτικα και λοιπα εχουν μεγαλυτερο ενδιαφερον. Οπως και φυσικα η Premier ποδοσφαιρικα για μενα τουλαχιστον.
    Ποσο μανωλη και αρλουμπα πλεον? Δε χορτασες?
    7 η ωρα και ακομη γραφειο τουλαχιστον 2 ωρες ακομα- ωραια Δευτερα!

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    Μια χαρά ΔΔευτέρα έχεις…….όρθιος δημιουργικός ενεργός……μια χώρα σε κόβω…..δεν πρόκειται να ξεκοψειςς από την ΑΕΚ …….θα το δεις δε μπορείς…..μην ξεχνάς ότι εδώ εσύ και ο Stevie δε μιλάτε μόνο για αεκ……για αυτό το blog έχει τόσο μεγάλη απήχηση….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα 10 ωρες τρεξιμο δε το λες. Αλλα οκ να προχωραμε ειναι το θεμα.
    Δεν ειπα οτι θα ξεκοψω. Ειπα οτι βαρεθηκα ΟΛΟ αυτο στο χορτο και κυριως ΕΞΩ απο αυτο που ΤΑΧΑ ΜΟΥ πανε να μας πουλησουν.
    Φυκια για μεταξωτες κορδελες δηλαδη.
    3,5 χρονια ειπαμε πολλα αλλωστε. Παμε παρακατω.

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    Άκου τώρα κι ένα ωραίο……νέος κώδικας οδικής κυκλοφορίας λέει όπου τα πρόστιμα θα ακολουθούν τη φορολογική σου δήλωση…….όσο πιο μεγάλο εισόδημα ή καταθέσεις έχεις θα πληρώνεις και μεγαλύτερο πρόστιμο…….έργο σπιρτζη λέει……ξέρεις κανείς από το blog αν έχει εφαρμοστεί κάτι παρόμοιο σε κάποια άλλη χώρα;

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρα λογικη. Γουσταρω. Αρα εγω που παω για μηδενικη δηλωση και αν ολα πανε καλα φευγω και φορολογικα του χρονου τελειως, θα κανω οτι θελω στο δρομο και θα πληρωνω 5?? ευρω η ακομη καλυτερα ΤΙΠΟΤΑ.
    Οδηγεις λιωμα περνας κοκκινα και εισαι αγαμη θυγατερα? 5 ευρω
    Τρεχεις με 130 στην Εθνικη και εχεις δηλωση 30,000 ευρω (αρα πλουσιος)? 1000 ΕΥΡΩ!
    Αλλωστε στην Ελλαδα ειμαστε. Οπου ΟΛΑ πανε αναλογα τι πορτοφολι εχεις.
    Τωρα πλεον και οι παραβασεις στο ΚΟΚ οπως και τα ποινικα.
    Εκλεψες 500εκκ μιζες σαν τον Ακη? Κανεις μπανιο σε πισινες.
    Εισαι καστανας χωρις αδεια? ΜΕΣΑ γρηγορα.

  9. Ο/Η Koreas λέει:

    Χαχαχα. …….ωραίος…….υπάρχει και η ανάποδη λογική όμως……..έχω σήμερα 2000 για διασκέδαση, λέω πως θα περάσω το χρόνο μου……έρχομαι και πέφτω πάνω σου με το αυτοκίνητο για να σε τρομαξω ή σου κόβω δυο μπατσες γιατί έχασε ο αραουχο το γκολακι. ……

    Για τη δολοφονία του φίλου σου του δικηγόρου υπάρχει κάτι νεότερο;

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ας κανουν οτι θελουν. Ετσι κ αλλιως το επομενο θα ειναι με Αγγλικες πινακιδες κανονικα και με το νομο.
    Αμα γινει κατι ας ψαξουν να το βρουν στην εταιρεια στο Λονδινο.
    Οι 2 που σκοτωσαν ειναι μονο το θεμα, η αυτος που τους εβαλε?
    Οι 2 τονοι ζαχαρη ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ και ηρθαν μονοι τους?
    Τα 2 καραβια της ΣΕΚΑΠ? Το τριτο που επιασαν στα βορεια και το εχουν κανει αβαβα?
    Ο καλογριτσας πληρωσε τα 35εκκ στην εφορια?
    Οι μιζες του Ακη που ειναι?
    Οι μιζες του Θωμα σε ποιους πηγαν και που ειναι?
    Στα καυσιμα γινεται λαθρεμποριο? Το συστημα που εστησε ο Σαμαρας τελος του 14 θα δουλεψει ποτε? Γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ μεν αλλα ΔΕΝ δουλευει δε..
    Αυτους του Ρουβικωνα θα τους ‘πιασει’ κανενας?
    Αυτους που σκοτωσαν τους 2 χρυσαυγητες? Η μονο του Φυσσα μετρανε?
    Αυτους που ΞΕΡΟΥΝ ποιοι ειναι στη Marfin?
    Αυτους που καινε τα εξαρχεια καθε μερα τους βρηκαμε η οχι?
    Ο Σταθακης τα βρηκε τα 2εκκ που ξεχασε να δηλωσει?
    Τελικα η μανα της Βαλαβανη ΠΩΣ πηρε 200,000 με κλειστες τις τραπεζες αναληψη?
    Ο Μπαρουφακης πληρωσε το προστιμο 50,000 για τα νοικια που ξεχασε να δηλωσει?
    Τελικα ο αλιεξης ΔΩΡΗΣΕ ΤΟ ΕΝΦΙΑ οπως ελεγε η μενει στο νοικι?

    Ο Τριστασον ηρθε για να ειναι εκτος αποστολης μονιμα? Αν ναι ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΛΛΟΣ?
    Αριστερο μπακ κανονικο θα βαλουμε η θα παιζει ο αλλος με αναποδο ποδι?
    Να παω αριστερο εξτρεμ με μια 80αρα στην ΑΕΚ να κανω διακοπες σπιτι μου τα ΣΚ και να κανω και τη γυμναστικη μου τσαμπα 3 ωριστες στο Σπατο τις καθημερινες?

    Εγω ποτε θα γινω μανα? Στην 21 παντα..

    Αναπαντητα ερωτηματα βαθιας σκεψης. Οσο τα αγγλικα των ΤσιπροΚΑΜΜΕΝΩΝ.

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα.
    Εισαι “φτωχος” και σουρωμενος?Ενταξει σε καταλαβαίνουμε δωσε κατι συμβολικο που περασες με κοκκινο και εγινες δυνητικα δολοφόνος.
    Λογικη δημοσιου και αγιος ο θεος.Παντου και σε ολους.Ακομη και στον ιδιωτικο τομεα πολλες φορες
    “Δέκα υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς, της μεγαλύτερης ελληνικής τράπεζας, έχουν παραιτηθεί μετά από εικαζόμενες παρατυπίες στην πώληση πακέτου δανείων 1,2 δισ. ευρώ με μεγάλη έκπτωση στην Libra Group, έναν οικογενειακό όμιλο επιχειρήσεων με έδρα την Νέα Υόρκη.
    Η Libra κατέβαλε 300 εκατ. ευρώ για το πακέτο δανείων το 2014, αφότου δανείστηκε από την Πειραιώς 200 εκατ. ευρώ για να χρηματοδοτήσει τη συναλλαγή, σύμφωνα με τρία πρόσωπα που έχουν γνώση της συμφωνίας.
    Τα δέκα στελέχη υπέβαλαν ξεχωριστά την παραίτηση τους, από τον Ιούλιο ως τον Σεπτέμβριο.
    Το πακέτο δανείων που απέκτησε η Libra περιλάμβανε μη εξυπηρετούμενα ελληνικά ναυτιλιακά δάνεια λογιστικής αξίας 1,1 δισ. ευρώ, δάνεια σχετικά με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που ανέρχονται σε 80 εκατ. ευρώ και προσωπικά δάνεια 30 εκατ. ευρώ των δέκα στελεχών της Πειραιώς.
    Ορισμένα από τα δάνεια εικάζεται ότι μεταφέρθηκαν από την Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ -0,38% σε υπεράκτιες εταιρείες στην Κύπρο και στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους κατά παράβαση των capital controls που είχαν επιβληθεί στα μέσα του 2015 κατά τη διάρκεια του τραπεζικού πανικού που προκλήθηκε από τους φόβους ότι η Ελλάδα είναι κοντά στην έξοδο από το ευρώ, σημείωσαν τα ίδια πρόσωπα.
    Κάποια από τα μη εξυπηρετούμενα ναυτιλιακά δάνεια, τα οποία ανήκαν στην Marfin, μια θυγατρική της Πειραιώς που αντιμετώπιζε προβλήματα, πουλήθηκαν αργότερα με έκπτωση 50% στους αρχικούς δανειολήπτες, τόνισαν οι ίδιοι.
    Η εισαγγελέας διαφθοράς στην Aθήνα εξετάζει έκθεση που συνέταξαν για το ντιλ ελεγκτές της Τράπεζας της Ελλάδας. Η εισαγγελέας ερευνά κατά πόσον διαπράχθηκαν απάτες και ξέπλυμα χρήματος, σημείωσε δικαστική πηγή, προσθέτοντας πως στις πιθανές κατηγορίες που μπορεί να απαγγελθούν περιλαμβάνονται «η συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση της τράπεζας, συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση του ελληνικού κράτους (ενός μεγάλου μετόχου της τράπεζας) και ξέπλυμα χρήματος μέσω της παραβίασης των κεφαλαιακών ελέγχων και τη χρήση υπεράκτιων εταιρειών».
    Η τράπεζα δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τις παραιτήσεις. Τα δέκα στελέχη έχουν αρνηθεί οποιοδήποτε παράπτωμα και έλαβαν κανονικά αποζημίωση από την τράπεζα με την αποχώρηση τους, σύμφωνα με πρόσωπο που έχει γνώση της διαδικασίας.
    Ο Χρήστος Μεγάλου, ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς, ο οποίος ανέλαβε τη θέση νωρίτερα φέτος με εντολή να αναδιαρθρώσει την τράπεζα και να βελτιώσει τη διοίκηση της, είπε ότι το πακέτο δανείων έχει καλυφθεί πλήρως από προβλέψεις το 2016. «Τα πρόσφατα ευρήματα του ελέγχου της Τράπεζας της Ελλάδος αν και ντροπιαστικά, δεν επηρεάζουν εμπορικά την τράπεζα. Οι παλαιότερες παραβιάσεις του ρυθμιστικού πλαισίου έχουν καλυφθεί, έχουν συμπεριληφθεί στις προβλέψεις και έχουν αποτυπωθεί στις ανακοινώσεις των οικονομικών αποτελεσμάτων της τράπεζας», σημείωσε ο κ. Μεγάλου.
    Ετσι από την μια ο δημοσιος των 1000 των μηνα που το μονο που τον ενδιαφερει είναι να λουφαρει και να βγαλει κανα εξτραδακι να δουλεψει από λιγο εως καθολου,
    και από την άλλη τα “στελεχη” που δινουν προσωπικα δανεια στους εαυτους τους στην συνεχεια τα πιστολιαζουνε ενοσο είναι στελεχη της τραπεζας και τα πουλανε κοψοχρονιά σε μια εταιρεια που την δανεισαν οι ιδιοι για να τα αγορασει.
    Κοινο γνωρισμα ολων ?????????????????
    Τις οποιες λαμογιες του δημοσιου τις λεμε μνημονια και τις πουστιες των στελεχων ανακεφαλαιοποιηση.
    Πραγματικα πιστευεις ότι υπαρχει σωτηρια?

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ ΑΕΚ LFC
    Υπαρχει μια ιστορια ΑΛΗΘΙΝΗ μιας και τη ξερω πρωτο χερι για δανεια ναυτιλιακης 600εκκ δολλαρια που πηγαν στο ‘καιρο’ οπως λεγαμε στο ναυτικο. Δε θα πω παραπανω ΔΕ ΚΑΝΕΙ αλλα πιστεψε με ΥΠΑΡΧΕΙ κανονικα.

    Υπαρχει μια αλλη ιστορια πως εκανε ΑΜΚ η Πειραιως μεσω δανειων σε στελεχη της και συγκεκριμενα στο Σαλλα τα οποια τα δανειζε ο μιδας και μετα ‘εμπαιναν’ και προκαλεσαν το ντομινο:

    Το ρεπορτάζ του Reuters αποκαλύπτει ότι η οικογένεια Σάλλα είχε συστήσει τρεις υπεράκτιες εταιρείες στην Κύπρο με μοναδικό σκοπό τη συμμετοχή στην αύξηση κεφαλαίου της Πειραιώς. Αυτό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα από μόνο του αν οι μέτοχοι των εταιρειών αυτών είχαν συνεισφέρει και τα κεφάλαια για την αγορά των μετοχών. Χρήματα όμως δεν υπήρχαν. Οι εταιρείες αυτές δανείστηκαν τα απαραίτητα κεφάλαια, πάνω από 120 εκατομμύρια ευρώ, από μια άλλη τράπεζα, τη Marfin. Ο μιδας ‘εδινε’ 120 εκκ. Επι Χριστοφια του Αλιεξη της Κυπρου δηλαδη που ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ αλλα και ενεκρινε μεσω του τοτε ΥΠ.ΟΙΚ του.
    Ομορφα πραγματα, παστρικα.

    Επισης υπαρχει και η συλληψη καστανα στη Θεσσαλονικη ΕΠΙ ΤΣΥΡΙΖΑ στις 11/12/2015. Γιατι αν δε παταξουμε τη φοροδιαφυγη (Αλιεξης προεκλογικα) απο τους κατσαναδες πως θα επιβιωσουν οι ‘επενδυτες’ απο τη Ρωσσια?

  13. Ο/Η Koreas λέει:

    AEKLFC

    Ωραία τα λες. Πες μου όμως το φτωχό και έντιμο ποιος τον προστατεύει από το φτωχό και σουρομενο ; το καλό νοσοκομείο; η καλή αστυνομία; η αδεκαστη δικαιοσύνη; η εκκλησία; ο καλος φτωχός γείτονας;

    Θέλω απλά να σου πω ότι το δίχτυ προστασίας είναι για τους φτωχούς και έντιμους , δεν είναι για τους ανθρώπους που έχουν τον τρόπο τους.

    Ο καπιταλισμός παντού και πάντα έχει ένα ποσοστό διαφθοράς , μην αμφιβάλεις για αυτό. Ειδικά σήμερα που με τη λεγόμενη απορρύθμιση έχει χαθεί η μπάλα. Ειναι διαφορετικό όμως αυτό και διαφορετικό να προσπαθεί ένα κράτος να δημιουργεί κίνητρα για να είσαι φτωχός και σουρωμενος.

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γι αυτο λεμε ΔΡΟΜΟ οσο πιο γρηγορα γινεται

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Όλα στρεβλα σε αυτή την χωρα.Η σχεδόν όλα.Δημοσιο ιδιωτικος τομεας.Ο κλεψας του κλεψαντος ,γραμματιζούμενοι και αγραμματοι ολοι γιναν ισιοι και προσπαθουν να κανουν ότι μπορουν.Ειναι απλα θεμα ‘placement” δλδ που σε βρηκε η θα σε βρει το επομενο μπαμ,εξηγουμαι, με λιγα η πολλα……… στην τσεπη.
    Και αυτόν τον δημοσιο τομεα , και αυτόν τον ανεξελεγκτο ιδιωτικο τομεα θα τον φτιαξουν αυτοι που “εβαλαν” πλατη να τον στηριξουν τα τελ 30 χρονια.
    Είναι πραγματικα καταπληκτικο ποσο λιγοι ανθρωποι μπορουν να πηδηξουν τοσο πολλη μια χωρα με πρωτα θυματα τον “αμαχο” πληθυσμο…………………………..
    Κριμα……………………

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Koreas
    Όλα αυτά που αναφέρεις ποιος τα “εστησε”?
    Γιατι πρεπει να αποδεχτω ως “λογικη” την υπαρξη της διαφθορας?
    Δεν ζω στον Αρη αλλα όχι αγαπητε δεν το αποδέχομαι,γνωριζω ότι υπαρχει.
    Κάθε σου βημα πισω κάθε σου δεν βαριεσαι είναι ένα βημα παραπανω για αυτους που θελουν να σε πατησουν.
    Ποιος,ισως εσυ εμενα και εγω εσενα ,ισως το να σεβεσαι τον εαυτο σου λιγο περισσοτερο και κατ επεκταση τους διπλα σου,προς θεου δεν μιλαω προσωπικα.
    Και στο τελος πρεπει να επιλεξεις θελεις να εισαι με τους εντιμους ,γιατι υπαρχουν πολλοι,η θες να εισαι με αυτους που “εχουν τον τροπο τους”????
    Ποιον “θαυμαζεις”???Το λαμογιο με τα φραγκα τα αμαξια τα φουσκωτα κλπ.. η έναν εντιμο με σαφως λιγοτερα υλικα αγαθα? Τελειωντας το πιο σημαντικο είναι αν σε οδηγουν οι αναγκες σου η το αναποδο

  17. Ο/Η Koreas λέει:

    AEKLFC

    Δυστυχώς απαντήσεις δεν έχω να σου δώσω. Τις ψάχνω κι εγώ. Τώρα όσον αφορά τις αξίες σου και πάλι δε μπορώ να σου προτείνω κάτι. Μάλλον αν θέλεις να σου προτείνω αυτό που έλεγε ο πλατωνας, να μπορείς να ζεις ευτυχισμενος με τα λίγα, να απασχόλησε και πότε σου να μην έχεις χρέη.

    Τέλος δεν ανέφερα ότι πρέπει να αποδεχτείςς τη λογικη ύπαρξης της διαφθοράς. Απλά από ότι λένε οι μεγάλοι οικονομολόγοι ότι καπιταλισμός χωρίς κρίσεις και διαφθορά δεν υπάρχει. Βέβαια διαφθορά για έναν φτωχό είναι να κλέψει ένα λίτρο γάλα και για κάποιον πλούσιο 10 εκατομμύρια ευρώ. Έχουν το ίδιο αντικτυπο; Ατέρμονες κουβέντες φίλε μου.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ both koreas lfc
    Το διχτυ προστασιας που λετε δεν εχει να κανει με τη περιουσια καποιου. Δηλαδη αν ενας εχει ενα Χ κεφαλαιο (δε λεω πλουσιος για τετοιος πλεον θεωρειται καποιος που παιρνει 3000 μισθο!) δεν πρεπει να εχει προστασια απο το κρατος που ζει?
    Απο που προκυπτει οτι καποιος που βγαζει 40-80-150 χιλιαρικα το χρονο – η το μηνα- δεν εχει σημασια αυτο- εχει ντε και καλα το τροπο του?
    Το καλό νοσοκομείο; η καλή αστυνομία; η αδεκαστη δικαιοσύνη; ειναι πραγματα που πρεπει να παρεχει ενα κρατος ετσι κ αλλιως.
    Εχουμε – κατα τυχη- κοινο γνωστο με τον Stevie ο οποιος ειναι ισως ο Νο1 στο χωρο του στην Ελλαδα με Ελληνικη βιομηχανια που βαζει κατω σε πωλησεις και ποιοτητα (και ονομα) πολυεθνικες και αυτο δεν ειναι υπερβολη.
    Ο ανθρωπος ειναι υποδειγμα στη δουλεια του δεν εχει ακουσθει το παραμικρο ΠΟΤΕ και η εταιρεια ειναι υγειεστατη, ο δε κοσμος που συν-εργαζεται λεει τα καλυτερα. Αυτο τον κανει να εχει κανενα τροπο?
    Τροπο ‘βρισκει’ οποιος τον αναζητα.
    Ανεξελεγκτος και λαμογιο θα εισαι ειτε παιρνεις μαυρα στην εφορια να θαβεις υποθεσεις ειτε δινεις μαυρα για να το κανεις. Ειτε δηλαδη εισαι ο λεφτας που δινει ειτε ο Δ.Υ του χιλιαρικου που παιρνει.

    Οταν ζεις σε μια χωρα που επι 40 χρονια γαλουχηθηκε με το ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ της ΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ, με το βουτατε και λογαριασμο στον επομενο- που πλεον ειναι το παιδι σου η το εγγονι σου- τι περιμενετε?
    Οταν ζεις σε μια χωρα που ξεκινας και πρεπει να στειλεις το παιδι σου σε ιδιωτικο σχολειο γιατι τα δημοσια ειναι μπουρδελα, να κανεις ιδιωτικη ασφαλεια γιατι αμα πας σε νοσοκομειο με κρυολογημα θα βγεις λοβοτομημενος αν δε περιμενεις κανα εξαμηνο για ραντεβου, οταν για να παω εγω στη δουλεια μου πρεπει να ΠΛΗΡΩΣΩ για να χρησιμοποιησω την ιδιωτικη Αττικη οδο μιας και ο αναλογος δημοσιος δρομος ΕΠΙΤΗΔΕΣ ειναι στο μαυρο του το χαλι και δεν εχει καν φωτισμο το βραδυ, οταν ΟΤΙ θες να κανεις πρεπει να το κανεις ΙΔΙΩΤΙΚΑ μιας και το δημοσιο ειναι το μαυρο του το χαλι, για τι συζηταμε?

    Να πιασουμε μηπως το μεγαλο ξεπουλημα της ενεργειας? Μοιαζει πολυ με το αναλογο των επικοινωνιων που εκανε ο μεντορας του σημερινου βλακα πισω στα 90’s.

    Τα στρεβλα που αναφερετε γινωνται γιατι ο ιδιος ο Ελληνας τα θελει. Ο ιδιος ο ελληνας που διαμαρτυρεται για το κακο δημοσιο επι δεκαετιες ψηφιζε- ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ- αυτον που του εδινε τις μεγαλυτερες παροχες ωστε να ζει ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ στη πλατη του διπλανου του. Ποσες δεκαετιες το ‘ονειρο’ δεν ηταν (και ειναι) να χωθουμε στο δημοσιο?
    Το προγραμμα του χαζου αυτα δεν ελεγε και ετρεξαν ολοι να τον ψηφισουν?
    Τα 751 ευρω η 13η συνταξη και ολες αυτες ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ και τα ψεμματα απο που θα πληρωνωντουσαν ΑΝ- λεμε ΑΝ- μπορουσαν να γινουν?
    Το ‘επιδομα’ που εδωσε ο ΚΑΡΑ-ΑΛΗΤΗΣ απο που βγηκε? Δεν μας ΤΣΑΚΙΣΑΝ στους φορους ολη τη χρονια 33ΔΙΣ για να βγαλουν ‘πλεονασμα’ 600εκκ?

    Οταν λοιπον Ο ΙΔΙΟΣ ο λαος οχι μονο εξεθρεψε αλλα και συντηρει ακομη και σημερα τους Κατρουγκαλους τι σου κανει εντυπωση? Η μηπως εχει κανενας την εντυπωση οτι θα αλλαξει αμα ερθει η ΝΔ?
    Θα κανει καποια πιο ορθολογικα πραγματα σιγουρα αλλα για να αλλαξει η νοοτροπια θες 2 γενιες. Οσο ακριβως αλλαξε ενας μαζεμενος λαος οταν πλακωσε η Λαιλαπα της ‘αλλαγης’

    @ Koreas. Σε πληροφορω οτι ο καπιταλισμος εχει το μικροτερο ποσοστο διαφθορας γιατι εχει ελεγχο και μηχανισμους. Που διασφαλιζουν- οσο γινεται- οτι και ο απεναντι μπορει να παει σε ενα δικαστηριο π.χ να βρει το δικιο του.
    Αν ψαχνεις διαφθορα ψαξτη στα κουμμουνια. Που ειναι αποφασιζω και διαταζω και οτι θελω απλα το παιρνω- η το δινω- εκει που θελω. Κρατικοποιησεις, αναθεση ‘εργων’ και τομεων απ ευθειας στα δικα μας παιδια, το κομμα πανω απο ολα, κρατισμος, αναξιοκρατια ειναι ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Μιλαω για διεθνη προτυπα οχι την Ελλαδα που εχει αριστερους με δεξιες τσεπες. Αριστερους στα λογια δηλαδη.

    Τσιπρας Μαρτιος 2016- πριν εναμισυ χρονο:

    Ο έλληνας πρωθυπουργός μιλώντας πέρσι στο συνέδριο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για την δημοκρατία στην Ευρώπη», αναφέρθηκε στον Τραμπ, ευχόμενος… «να μην μας βρει αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ».

    «Ποιος από εσάς θα πίστευε πριν λίγους μήνες ότι σήμερα στις ΗΠΑ το φαβορί για να πάρει το χρίσμα ως υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικανών θα ήταν ο κ. Τραμπ. Και βεβαίως με όλα όσα σηματοδοτεί αυτή η υποψηφιότητα, και με τις ιδέες που εκπροσωπεί και με την απήχηση που βρίσκουν και η απειλή του να είναι πιθανόν πρόεδρος -ελπίζω να μην μας βρει αυτό το κακό- της ηγεμονεύουσας δύναμης, χώρας στον πλανήτη», είχε δηλώσει ο κ. Τσίπρας.

    Tσιπρας μετα απο 1,5 χρονο τρεχει να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ αυτο το κακο ΣΤΑ 4 μαζι με τον αστοιχειωτο ΚΑΜΜΕΝΟ για να του δωσει τη Σουδα (ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ), να αγορασει πολεμικο υλικο με τα χρηματα που ΔΕΝ εχει για να παρει? μια δηλωση συμπαθειας απο τον ΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ (το δευτερο στη σειρα) και αλλη μια απο το ΔΝΤ που ΔΕΝ ηθελε το καλοκαιρι.
    Αυτοι ειμαστε ΑΚΡΙΒΩΣ.

    Κανενα κρατος δε φταει. Το καθε κρατος αποτελειται απο ενα λαο. Δεν ειναι μια εννοια καπου στο υπερπεραν. Αυτος οριζει και ποιοι αλλα κυριως και ΠΩΣ θα πορευτει.
    Ειναι αυτο που λεμε ο καθε λαος εχει την ηγεσια που του αξιζει.
    Εμεις διαλεξαμε το Καρανικα. Τοσο απλα.

  19. Ο/Η νικος-αρρωστακι λέει:

    αδερφε..τα λες ολα εδω και καιρο..αλλα δυστυχως με τη μαρια-ντολορες στον παγκο προκοπη δεν εχει..

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Tα γραφω απο τη ΠΡΩΤΗ μερα. Οποιος εχει παρακολουθησει τη πορεια του στο παρελθον, βλεπει το μελλον.
    Δεν ειναι δα και τιποτε δυσκολο.

  21. Ο/Η koreas λέει:

    @ snitch

    καλημέρα…….έχουμε ξαναδιαφωνήσει για αυτά…….ο λαος λειτουργει σαν το πρόβατο…..”τις εξουσίες τις επέβαλλαν τις επιβάλλουν και θα τις επιβάλλουν πάντα τα εκάστοτε κέντρα εξουσίας τα οποία έχουν και την πραγματική δύναμη σε συνεργασία με τους τοπικούς αρχοντες κάθε εποχής”………..μιλάμε για την εξουσία έτσι; όχι για τον τάδε βλαχο-δήμαρχο ή το δείνα ψευτο-υπουργο ο οποίος αμπολάει αετό …………

    ξερεις snitch δεν έχουμε λαοκρατία (και καλύτερα δηλαδή)!

    αν φυγουμε τωρα από εκεί και παμε στη λαογραφία, δηλαδή στα στοιχεία (ηθη εθιμα αξίες κτ.λ.) του κάθε λαού της κάθε φυλής της κάθε μειονότητας τότε εκεί θα διαπιστώσεις τα φαινόμενα τα οποία περιγράφεις……..είναι διαφορετικό όμως η λαογραφία και αλλό πράγμα οι εξουσίες και η ιστορία……

    σε 2 γενιές η ελλάδα να αλλάξει;……..η ελλάδα σήμερα να αποκτούσε καποια πραγματική παιδεία θα ήθελε στην καλύτερη περίπτωση τουλάχιστον 250 χρόνια για να αλλάξει και να μοιάζει με ευρωπαική κοινωνία………..με κοινωνία πολιτών, ορθολογισμού, πολιτισμού, πλούτου, ιμπεριαλισμού, δικαιοσυνης, αξιοκρατίας, κ.τ.λ.

    ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΩΡΑ:
    η φιλελευθερη “αποκεντρωμένη” δημοκρατια είναι ένα οικονομικό συστημα το οποίο παράγει τη λιγότερη γραφειοκρατία και τη λιγότερη διαφθορά…….αυτή όμως εχει εφαρμοστεί σε ελαχιστες περιπτώσεις……..το σημερινό όμως συστημα δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τη φιλελευθερη δημοκρατία όπως την έχουν ορίσει οι εμπνευστές της……μοιάζει περισσότερο με μια φιλελεύθερη κεντρικά ελεγχόμενη ολιγαρχία, η οποία έχει ελεγχόμενη ιεραρχία και στηρίζεται κυρίως στο μονεταρισμό και το κορπορατισμό……..αν γνωρίζεις τους όρους από πολιτική οικονομία το σημερινό συστημα δεν έχει να κάνει καθόλου με τις θεμελιώδεις δομές ένος φιλελευθερου μη-κεντρικά (distributed) ελεγχόμενου – αποκεντρωμένου συστηματος, είναι μονεταριστικό έιναι κορπορατισμός και παράγει τεράστια γραφειοκρατία, ασυδοσία και απίστευτη διαφθορά και κατασπατάληση τεραστιων ενεργειακών πόρων ………αν ακολουθήσεις την πορεία των κεφαλαίων θα καταλάβεις την παράγει σχεδόν σε παρόποιο τρόπο όπως και ο κεντρικά ελεγχόμενος κομμουνισμός, δημιουργόντας διαφορετικές νησίδες-ζωνες ακόμη και μέσα στις δυτικές κοινωνίες (ακριβώς όπως η ΕΣΣΔ.)

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για το πρωτο κομματι η Ελλαδα τοτε ειναι ο μονος λαος που ως προβατο κανει οτι θελει ο ιδιος.
    Γιατι και αλλου μπορει να ισχυει αλλα κανε τις συγκρισεις και ελα πες μου μετα..
    Οσο ο ελληνας παραμενει κουτοπονηρος τοσο θα εχεις αυτα που εχεις.
    Ο Αγγλος ο Γερμανος ο Σκανδιναυος δηλαδη ειναι προβατο αναλογο? Αν ναι γιατι ειναι αυτο που ειναι, αν οχι τοτε τι?
    Δικαιολογιες ψαχνουμε για τη καταντια μας?
    Ο ενας σε εχει ΦΛΟΜΩΣΕΙ στο παραμυθι και κυβερνα 3 φορες αφου εκανε δημοψηφισμα και ΣΕ ΕΓΡΑΨΕ κανονικα στη αποφαση σου ΩΣ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΕΣ! ο αλλος σου λεει 5 πραγματα λογικα (αλλο αν και ποσο θα τα κανει). Ο πρωτος εχει 15% ο δευτερος 25%. Που ακριβως ειναι το προβατο? Την αδυναμια επικρατησης της κοινης λογικης παμε να τη ριξουμε που ακριβως? Στα ‘κεντρα’ και στα wishful thinking?

    Για το δευτερο ειναι αλλη κουβεντα. Οχι ομως οτι η διαφθορα ειναι προνομιο του καπιταλισμου. Ισα ισα που οσο πιο απολυταρχικο ειναι ενα καθεστως (Ναζι-Β.Κορεα-Κουβα-ΕΣΣΔ) τοσο πιο μεγαλος συγκεντρωτισμος-κρατισμος υπαρχει αρα τοσο μεγαλυτερη διαφθορα: για να κανεις κατι πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να παιξεις με το συστημα.

    ΥΓ Δες την τελικη εκθεση της ΕΛΣΤΑΤ σημερα. Και πες μου ποιος ειναι το προβατο τελικα. Αυτος που καθησε να κανει 5 πραγματα η ο ‘επαναστατης’?

    http://www.protothema.gr/economy/article/723041/ufesi-02-kai-to-2016/

  23. Ο/Η Koreas λέει:

    Όλοι οι λαοί είναι πρόβατα……και ο Σκανδιναβος και ο Γερμανός και ο ρώσος και ο Τούρκος……τώρα για ποιους λόγους δεν εξελιχθηκαμε όσο οι βόρειοι λαοί είναι τεράστια κουβέντα που δε ξέρω να την κάνω κιόλας….

    Κάτι για διαφωτισμό για ορθολογισμό για αναγέννηση όταν εμείς είχαμε αφέντη Τούρκο και Έλληνα δημογεροντα όταν τα εσκιαζε η φοβερά και τα πλακώνε η σκλαβια μαζι μας καλυπτει ;

  24. Ο/Η Koreas λέει:

    Να προσθέσω και κάτι άλλο……νομίζεις ότι ο Κυριάκος διαφέρει από τον Αλέξη;……….είναι ένα και το αυτό………είναι μια συνέχεια αδιαταραχτη……..ότι είναι μια συνέχεια αδιατάραχτη δε σημαίνει ότι έχουν και τους ίδιους κοινωνικούς και ιστορικούς και πολιτικούς συμμάχους έτσι;………πιστεύω είσαι αρκετά έξυπνος να καταλάβεις ότι ο ένας συμπληρώνει τον άλλον και οι δυο μαζι μεταφέρουν και πραγματοποιούν με τη σύμφωνη γνώμη μας τις αλλαγές που έχουν αποφασιστεί από τα κέντρα εξουσίας για εμάς……

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Aν ψαχνεις διαιολογιες σε καλυπτουν τα παντα.
    Αν αναλογα βλεπεις την ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομοιοτητα στους 2 ανθρωπους και ως λογο αλλα και ως πολιτικες δεν εχω να πω κατι αλλο.
    Ο ενας λεει ορθολογικα πραγματα και ο αλλος οτι ναναι. Ο ενας εχει επιχειρηματα και ο αλλος πεταει τη μπαλλα στην εξεδρα μονιμα. Πια ομοιοτητα? Εκει σε εφτασαν? Να τα βλεπες ολα ιδια- να εχουν αυξομοιωθει και ισοσκελιστει οι τιποτες με τους κανονικους?
    Πια συνεχεια? Ποιος εκανε ΠΘ το χαζο? Ο σουηδος η ο δανος πολιτης? Ποιος εκανε το Πολλακη υπουργο? Ποιος διαλεξε στη θεση του Δενδια το Τοσκα?
    Εχεις ακουσει τι ελεγε ο πατερας Μητσοτακης πριν 25 χρονια? Για ακου. Βεβαια δε μας αρεσαν γι αυτο το φαγαμε για να φερουμε ΠΑΣΟΚΙΛΑ παλι.

    ΔΕΝ πιστευω σε κανενα κεντρο εξουσιας και καμμια συνομωσια που μας επεβαλαν.
    Ο καθε ανθρωπος το καθε κοινωνικο συνολο και το καθε εθνος ΟΡΙΖΕΙ τη τυχη του, η μοιρολατρια δεν μου κανει σα λυση.
    Αν καποιος θελει να κανει κατι θα βρει τροπο να το κανει. Αν δε θελει ψαχνει να ριξει το αναθεμα και το φταιξιμο σε ολα τα αλλα.
    Εκει ειναι οι καλπες σε κανα χρονο. Να σε δω. Να σε δω ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ γι ολα αυτα που σε χαλασαν, για το 150 δις φεσι για τα 33 δις φορους για την αθηνα που καιγεται. Να σε δω τι κανεις για αυτα που εβγαλε η ΕΛ ΣΤΑΤ σημερα.
    Να σε δω τι κανεις για το 24% φπα. Να σε δω για ολα τα θεματα υγεια παιδεια απλα θεματα ηθικης πχ υπουργος να λεει ψεμματα και να παιζει στα καζινο. Η ο αλλος να λεει ψεμματα οτι θα παραιτηθει αμα πεσει το αφορολογητο και μετα να κουναεια το δαχτυλο.
    Να δω τι θες. Τεταρτη φορα τον αστοιχειωτο? ΠΑΣΟΚΙΛΑ?
    Τωρα θα μου πεις εδω υπαρχει κοσμος που ακουει και δε καταλαβαινει τι ακουει.Και το χλεαζει κιολας. Αυτο δεν ειναι ο σκοπος? Αυτος δε ειναι ο στοχος? Οτι δε φτανουμε επειδη επελεξαμε να μεινουμε ΜΠΟΥΦΟΙ να το κατεβαζουμε στο επιπεδο μας. Σου εχω νεα. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Οσο και να προσπαθουν οι αποφοιτοι λυκειου να το πετυχουν.
    Δεν εχω καμμια σχεση εγω με το ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ που αραζε στις καφετεριες οταν εγω σκιζωμουνα και ξενυχταγα στο διαβασμα.
    Δεν εχω καμμια σχεση με το τυπο που για να ‘εκφταστει’ σε 3 γραμμες ξερει μονο να βριζει και να κατηγορει. Τοσο κουραστηκε στη ζωη του τοσο φτανει το μηδενικο μυαλο του.
    Δεν εχω καμμια σχεση με το κοπριτη που ψαχνει δικαιολογιες για τη μαλακια και τη τεμπελια που τον βαραει και ετρεχε και ψηφιζε το Μπαρουφακι και τη ημιτρελλη Ζωη ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ για να δικαιολογησει τη βλακεια του παει να τους παρουσιασει ολους ιδιους και συνεχειες.

    ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ, δε περνανε σε μενα αυτα.

    Οταν αναλογα εσυ ειχες αρχαιο πολιτισμο οι αλλοι ηταν ανυπαρκτοι. Δεν ειδα ομως να το εχουν ως δικαιολογια να μη προοδευσουν. Αντιθετα ακουω το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ να εχουν περασει 200 χρονια και ακομη να μας φταινε οι Τουρκοι!
    Οι τουρκοι σου φταινε ου δε κανεις 2.5 χρονια το ελληνικο τις σκουριες τη ζακυνθο κλπ.
    Οι τουρκοι φταινε που ανοιξες τα ΜΗ ΥΠΑΡΧΩΝΤΑ θαλλασια συνορα
    Οι τουρκοι φταινε που εχεις ΕΡΤ και ενα δημοσιο που σου πινει το αιμα.
    Οι τουρκοι ειναι που εχουν αγαμες θυγατερες, τυφλους με διπλωματα οδηγησης στη Ζακυνθο.
    Οι τουρκοι εχουν συνταξιουχους 45 χρονων
    Οι τουρκοι εκλεισαν τις τραπεζες και ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ να τις ξανα ανοιξουν.
    Βολικο δε λεω…

  26. Ο/Η Koreas λέει:

    Αγαπητέ πίστεψε με στην ίδια όχθη ήμαστε……ίσως ίσως να εχω προσπαθήσει και αν εχω δουλέψει και δουλεύω και περισσότερο από εσένα ……..δε ξέρω ίσως……..πολιτικά όμως ύστερα από πολλά χρόνια τσίμπλας και στραβισμων νομίζω ότι βλέπω τα πράγματα ξεκάθαρα………δε ψάχνω για δικαιολογίες, να κατανοήσω τι συμβαίνει γύρω μου προσπαθώ να δω…….δε λέω ότι το κάνω μόνος μου ανθρωποι με βοηθούν να καταλάβω τι μου γίνεται…….στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα ο Steven κατά κύριο λόγο κι εσύ κατά δεύτερο με βοήθησαν να δω καθαρά πως οι άλλοι κάνουν τις δουλειές τους σε βάρος της αγάπης που έχουμε για τις ομάδες μας……

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Προφανως στη μακρινη και εξωτικη Κυπρο (γυρω στους 15 γαλαξιες μακρια μας) τα κεντρα εξουσιας δεν επιασαν τοσο.
    Η οι Κυπριοι ξυπνησαν και διολοστηλαν το ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ-ΑΛΙΕΞΗ με το ΑΚΕΛ-ΤΣΥΡΙΖΑ μαλλον δεν ειναι τοσο προβατα οσο νομιζουμε τελικα οι λαοι.
    Οι τραπεζες ειχαν 200 ευρω την ημερα capital και στο τριμηνο ανοιξαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Εβγαλαν τον Αναστασιαδη ενα σοβαρο μετριοπαθη ανθρωπο ΔΕΞΙΟ στις ιδεες του αλλα ανοιχτομυαλο που καταλαβε και καταλαβαν οτι οταν εχεις προβλημα ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ το πρωτο αμορφωτο καταληψια να στο λυσει αλλα ενα ΣΟΒΑΡΟ.
    Αναλογα ο σοβαρος επιλεγει ανθρωπους λογικους και επιπεδου ΟΧΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΑ.

    Κοιτα να δεις τι γινεται στο κοσμο

    Πέφτει κάτω από το ΑΕΠ το δημόσιο χρέος. Εντός εβδομάδων στο 99% διαβεβαιώνει ο ΥΠΟΙΚ

    Στην παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, η κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών αρχισε σήμερα την συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2018. Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί στις 27 Νοεμβρίου.

    «Η σημερινή ανάκαμψη είναι απαλλαγμένη από τις δύο βασικότερες στρεβλώσεις που είχαν χαρακτηρίσει την περίοδο προ της κρίσης. Γι’ αυτό και οι ρυθμοί ανάπτυξης προ της κρίσης είχαν χαρακτηριστεί ως μη βιώσιμοι, επίπλαστοι», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «οι διαρθρωτικού χαρακτήρα μεταρρυθμίσεις έχουν απαλλάξει την οικονομία μας από τις βασικές στρεβλώσεις, καθιστώντας το οικονομικό μοντέλο πολύ πιο βιώσιμο».

    Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ακόμη ότι η ανάκαμψη είναι πραγματική, αφού δεν συνοδεύτηκε από αύξηση στις δημόσιες δαπάνες. «Οι εισπράξεις από το ΦΠΑ, χωρίς μεταβολή του συντελεστή, είναι αισθητά αυξημένες, οι εισφορές τις κοινωνικές ασφαλίσεις επιβεβαιώνουν τη σταδιακή αλλά σημαντική βελτίωση στην πραγματική οικονομία και επιφέρουν αύξηση στα έσοδα που υπερκάλυψαν και μάλιστα στο παραπάνω τις μειώσεις ή καταργήσεις φόρων που έχουν επιβληθεί αυτή τη χρονιά, για παράδειγμα την κατάργηση έκτακτης εισφοράς των εργαζομένων (του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) ύψους 80 εκ».

    Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως η πορεία του δημοσίου χρέους ως προς το ΑΕΠ θα διαψεύσει το ΔΝΤ, το οποίο στο τελευταίο fiscal monitor προέβλεψε ότι το δημόσιο χρέος θα υποχωρήσει κάτω από 100% του ΑΕΠ σε δύο χρόνια.

    «Θα είναι άλλος ένας στόχος που θα ξεπεράσουμε όχι σε δύο χρόνια αλλά σε δύο βδομάδες. Αναμένεται ότι το έτος θα κλείσει με δημόσιο χρέος μεταξύ 98 και 99% του ΑΕΠ», είπε.

    Ο κρατικός προϋπολογισμός του 2018, τον οποίο ουσιαστικά θα υλοποιήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα εκλεγεί στις εκλογές της 28ης Ιανουαρίου, παρουσιάζεται ισοσκελισμένος, χωρίς νέους φόρους και νέα μέτρα που να επιβαρύνουν τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

    Συγκεκριμένα, προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 3,8% του ΑΕΠ. Δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης, στα €733,6 εκ και δημόσια έσοδα στα €7,7 . Καταγράφεται, δηλαδή αύξηση 3,4%, τόσο στα έσοδα όσο και στις δαπάνες, με αναμενόμενο δημοσιονομικό πλεόνασμα 1% του ΑΕΠ.

    Επιπλέον, προβλέπει ρυθμό ανάπτυξης 3%, ενώ το δημόσιο χρέος προβλέπεται να μειωθεί στο 97,9% 2018 από 102,7% το 2017.

    Σύμφωνα με τον ΥΠΟΙΚ σε περίοδο δύο εβδομάδων και ειδικότερα εντός Νοεμβρίου το δημόσιο χρέος της Δημοκρατίας θα υποχωρήσει κάτω του 100% του ΑΕΠ, ενώ το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκτιμά ότι ο δείκτης χρέους προς το ΑΕΠ θα υποχωρήσει κάτω του 100% σε δύο χρόνια.

    Ο κ. Γεωργιάδης, εξήγησε ότι εντός Νοεμβρίου θα γίνουν μεγάλες αποπληρωμές δανείων μέσω των ρευστών διαθεσίμων του κράτους: «Αναφέρομαι σε ένα μεγάλο δάνειο που έχει αναληφθεί προ 15ετίας από την Κεντρική Τράπεζα».

    Με βάση τα τελευταία στοιχεία του Γραφείου Διαχείρισης Δημοσίου Χρέος (ΓΔΔΧ) το χρέος της κυβέρνησης προς την ΚΤΚ ανέρχεται στα €1,18 δις.

    Υπενθυμίζεται ότι με βάση τους όρους του μνημονίου και την ανάλυση βιωσιμότητας του δημοσίου χρέους που έγινε το 2013 από την Τρόικα, η κυβέρνηση θα παραχωρούσε ακίνητα στην ΚΤΚ έναντι του χρέους σε μια προσπάθεια μείωσης του δημοσίου χρέους. Η πρόνοια αυτή του μνημονίου, ωστόσο δεν υλοποιήθηκε.

    «Έχει νόημα η αποπληρωμή αυτού του δανείου διότι το κόστος δανεισμού μειώθηκε κάτω από το επιτόκιο (δανεισμού της Δημοκρατίας από τις αγορές), είπε.

    Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι, παράλληλα με τις αποπληρωμές χρέους, ο λόγος του δημοσίου χρέους ως προς το ΑΕΠ μειώνεται αφού το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν αυξάνεται σε απόλυτους αριθμούς λόγω της ανάπτυξης της οικονομίας.«Ο συνδυασμός αυτών των δύο θα μειώσει το δείκτη του χρέους κάτω του 100%», κατέληξε.

    Αντε γεια που λενε και οι γαυροι.
    Μπορουμε ελευθερα να ανπτυξουμε οσες θεωριες θελουμε γθα ξενα κεντρα για μασονους για εβραιους για τζακια καμιναδες φουφουδες ψησταριες και φυσικα προβατα.

    Επειδη εχουμε μια παρουσιαση ομως στην Mars Corp. εδω περα και οι Αγγλοι ΣΙΧΑΙΝΩΝΤΑΙ να αργεις παμε 10 λεπτα νωριτερα. Σας αφηνω στην εκαστοτε πραγματικοτητα. Οποια θελει ο καθενας, εικονικη η κανονικη..

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    Επειδή θαυμάζεις τον αναστασιαδη της Κύπρου πάρε το εξής βιβλίο για να τον μάθεις καλύτερα

    A diary of the euro crisis in Cyprus, lessons for bank recovery and resolution, εκδόσεις Palgrave Macmillan author panikos dimitriades

    Εκεί ίσως δίνεται μια εικόνα τι σημαίνουν συμφέροντα κέντρα εξουσίας ποπολο και .pure politics.

    Ασχετο . το champions league σε 3 χρόνια από τώρα θα είναι ένας κλειστός διαγωνισμός του νησιού. Δε νομίζω να μπορεί να μπει ομάδα εκτός νησιού στην οκτάδα. Άντε στην τετράδα.

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δεν «θαυμάζω» κανενα.
    Αποτελέσματα κοιταω και τι επίπτωση έχουν αυτα στο κοσμο.
    Οτι πχ έκοψε φόρους
    Οτι πχ αντί να ανοίγει ΕΡΤ και να ανεβάζει ΦΠΑ να πληρώνει καρανικες, κράτησε το ιδιο ΦΠΑ και έκοψε δαπάνες.
    Οτι έκοψε την έκτακτη εισφορά στους εργαζόμενους – αυτο σημαίνει νομιζω έκτακτη άλλωστε.
    Βλέπω με λίγα λογια ως ουδέτερος πράξεις καο αποτελέσματα. Τα αλλα λιγο με ενδιαφέρουν.
    Μηχανικός ειμαι. Θετικός δηλαδή.

    Να σπυ πω κατι βα καταλάβεις:
    Συνάντηση με law office στο Λονδίνο στα πλαίσια κυπριακού επιμελητηρίου.
    Τη κυπριακό κράτος μας εξασφαλίζει ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΦΟΡΟ ΓΙΑ 17 ΕΤΗ ως πολίτες αν μεταφέρουμε τη φορολογική μας ταυτότητα εκει. Ειπες κατι;
    Δε άκουσα…

    Για το ΥΓ εχω πει, οι ισπανικές ομάδες ειναι όλες μεν γεράσανε δε. 30-ρησαν τα Α στεριά και άλλους δε βλέπω.
    Οι ομάδες ης Αγγλίας πλακα κανουν ηδη στα έσοδα.
    Εμεις ρίχνουμε 4 στο ημίχρονο ηδη.
    Η ομάδα των τρελλων κανονικά..
    Γράφω απο κινητο οποτε μπορεί να κανω λάθη μιας και ειμαι dead απξ το γραφειο.
    Βλέπω ομως αυτόν το σαλλαχ ο τύπος ειναι Τρελλη παικτουρα..
    0-5 and counting και η μάριμμπορ ειναι το κοντινό παράδειγμα τι θα πάθαινε το αεκ αμα παίζαμε μαζι, έλεγα άλλωστε 5 μεςα 7 έξω χαλαρά. Πολλές φορες δείχνουν υπερβολικά αυτα που λεω: 0-5 στο 55 το σκορ.
    σε κάθε γκολ κανω την ερώτηση: where do gunners play in CHL ?

  30. Ο/Η Koreas λέει:

    Χαχαχα. ……δεν κάνω πλάκα αλλά είχα μεταφέρει τη φορολογική μου ταυτότητα στη Κύπρο από το 1999. Μέχρι το 2009………αν θέλεις μπορώ να σου στείλω στοιχεία να το τσεκάρεις….. ……και φαντάσου ότι με συμβουλεψαν οι δανοι να το κάνω αυτό….φαντάζομαι ν καταλαβαίνεις που αναφέρομαι……οι spurs τι λες θα κάνουν διπλό;

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι πολυ φίλος ο ιδρυτής του επιμελητηρίου στο Λονδίνο.
    Αν θες τι πιστεύεις ΔΕΝ υπήρχε και το άνοιξε ΚΥΠΡΙΟΣ οχι Έλληνας.
    Που ειναι και το law office μας στο Λονδίνο.
    Μας τα έλεγαν και κοίταζα σα το χαζο.
    Μηδέν φόρο! Μηδέν.
    Που ανάλογα εχει και η εταιρεία στα UAE αλλα εδω δε μιλάμε για αραπια αλλα για ΕΕ.

    Αν πιάσουν η μάλλον μόλις πιάσουν ρυθμό οι αγγλικές ομάδες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    5 ταχύτητες πανω παίζουν οι άνθρωποι έχουν παει τη μπαλλα (σε ολα τα πράγματα οχι μονο στο χόρτο) σε αλλο επίπεδο
    Βλέπω LFC και έχουν πλακωθεί στα τακουνάκια στις πόδιες ο Lovren εκανε ανάποδο ψαλίδι στην επίθεση κλπ
    Πλακα κανουν
    Που να παίζανε με τον λιβαγια και το λαζαρο το παικταρα.
    10 θα έριχναν
    Καναπές Jin tonic προσπαθω να δω ολα τα ματς εχει ενα καλο report ατο sky.
    Που ειπαμε παιζει η Arsenal?
    Θα το φάω το μπουκάλι χαχαχα
    ??????

  32. Ο/Η Koreas λέει:

    Είστε τυχεροί που δεν παίξατε με το λιβάγια και το Λάζαρο.

    Θα σας κέρδιζαν μέσα στην έδρα σας. Μανολο μαιτρ σε τέτοιες αποστολες.

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ναι προχθές πριν το ματς που πέρασε μια βόλτα στο πάγκο και μας κοίταζε με νόημα (ξέρεις ποιοι ειμαστε στο Team- 10η σειρα ειναι οι θεσεις ) διέκρινα μια ανησυχία μη τυχόν και βρει μπροςτα του τον Τζανετόπουλο και πάθει κανα κάζο.
    0-7 έληξε. Ψάξε να δεις ποςο έλεγα οτι θα ρίξει αμα παίξει με μια ανάλογη ομάδα δηλαδή το αεκ. Καποιος ΠΟΥΘΕΝΑΣ μαλιστα απο καποιο Λουξεμβουργο μου ελεγε σιγα μη ριξει 7 η ομαδουλα.
    Τσιμπα ΕΠΤΑ (7) τωρα και κανε το σταυρο σου που αποκλειστηκες και δεν επεσες με την ομαδουλα να γελαει ολη η Ευρωπη. Να εισαι εσυ δηλαδη στη θεση της Μαριμπορ (μη μου πεις οτι εισαι καλυτερος γιατι αυτοι τουλαχιστον ΠΑΙΖΟΥΝ εκει που ο Δον-Χλαπατσας απετυχε με ΔΥΟ ηττες) και να ψαχνεις κομπιουτερακι..
    Σα κουνούπια τις βλέπουν αυτές τις ομάδες.
    Μια χόρτα ο ζιζης απξ τον ποκετινο ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αλλα και ενα πολυ σοβαρο και αξιόλογο τύπο απο ολη τη παρουσία του στο νησι.
    Οι Ρώσοι που έριξαν 5 στη Σεβίλλη τι σου λένε; Απο το τιποτα πρωτοι σημερα εμεις και αμα σφαχτουν στην Ισπανια μεχρι που περναμε και πρωτοι τον ομιλο.

    Το ματς σημερα δεν αντεχει κριτικη η Μαριμπορ ειναι μια ΑΕΚ δηλαδη ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.