Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

Αμαρτία εξομολογηθείσα, παύει να είναι αμαρτία. Έτσι δεν λένε; Έτσι λένε. Οπότε κι εγώ οφείλω να πω οτι ακόμα θεωρώ τον ΠΑΟΚ αδερφό σωματείο με μας. Και πάντα τον παρακολουθώ με ενδιαφέρον και με μπόλικη συμπάθεια. Σήμερα όμως θέλω να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, που είναι ακόμα μια ευκαιρία να πάμε στην κορυφή, αλλά και να συνεχίσουμε τις καλές έσχατες εμφανίσεις μας.

Ανάμεσα λοιπόν σε δακρυγόνα μεταξύ αστυνομίας και της πελατείας που έχει επιλεγεί για φέτος, η ΑΕΚ μπήκε με 3-5-2 και την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της. Ίδια ενδεκάδα που έπαιξε με την Μίλαν χοντρικά, με εξαίρεση τον Μπακασέτα και τον Τσόσιτς. Αντιμάνταλος σήμερα δηλαδή, ο Λάζαρος. Μπροστά σε καμιά εικοσαριά χιλιάδες φιλάθλους, που είχαν δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Την οποίαν ομορφιά, θέλησε να χαλάσει με την αποκοτιά του ο Αραούχο, που αποβλήθηκε.Πήγε περίπατο ο αρχικός σχεδιασμός του Μανόλο, ενώ η νευρικότητα μεταδόθηκε σε όλη την ομάδα. Απόλυτα λογικά. Η ΑΕΚ, με τόση κούραση, καλείτο να τρέξει ακόμα περισσότερο, χωρίς σέντερ φορ, και χωρίς κάποιον δημιουργικό στο κέντρο.

Τα αποτέλεσματα ήταν άμεσα από πλευράς αντιπάλου. Πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο και μας έκλεισε αρκετά πίσω. Όμως η ανάπτυξη του παιχνιδιού του ήταν άναρχη και χωρίς ιδιαίτερο πλάνο, πράμα που φανέρωσε την σκέψη του Λουτσέσκου, που ήταν κύρια για την ισοπαλία. Αυτό τα κατάλαβε ευτυχώς γρήγορα ο Μανόλο, άλλαξε το σύστημα σε 4-4-1 με τον Λόπεζ σε θέση αριστερού εξτρέμ και τον Μπακάκη σε θέση αριστερού μπακ.

Φυσικά όταν μειονεκτείς αριθμητικά, θέλεις και λίγο τύχη. Και την είχαμε στην φάση που σκοράραμε από κόντρα. Με τον σούπερ σταρ του πρώτου μέρους, που λεγόταν Λιβάγια. Έκανε τα πάντα. Κράτησε την μπάλα, προσπάθησε να πρεσάρει ψηλά, σκόραρε και κέρδισε και την αποβολή του παίκτη του ΠΑΟΚ, με την έξοχη ντρίπλα του. Δηλαδή επανέφερε και την αριθμητική ισορροπία. Πραγματικά έξοχος αγωνιστής σήμερα, ισάξιος του του Σιμόες που διατηρούσε την ψυχραιμία στην μεσαία γραμμή.

Το παιχνίδι βέβαια στο πρώτο ημιχρόνιο, δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, αλλά σε κράταγε λόγω της τρομακτικής έντασης και των συνεχών αλλαγών σε τακτικές. Τακτικές που έφερναν και δυνατές συγκρούσεις, που όμως ευτυχώς πήγαν στην μεριά των αντιπάλων, αφού με το γκολ που δέχτηκαν, είχαν κυριευτεί εκείνοι από την νευρικότητα. Έχοντας μόνο τον Βιερίνια να προσπαθεί να κάνει κάτι απέναντι στην ΑΕΚ που είχε έξοχη και την τελευταία γραμμή άμυνας της, όταν αυτή χρειάστηκε να επέμβει. Φωνάζοντας βέβαια, οτι πέραν του δικαιότατου σκορ του πρώτου μέρους, χρειαζόταν κάποιος χειριστής στο κέντρο για να ελέγξει τον ρυθμό.

Αυτό όμως, δεν το επέλεξε ο Μανόλο στο δεύτερο μέρος. Αντιθέτως επέλεξε να πάει σε φουλ άμυνα, κι αν μπορέσει να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΔΕν υπάρχει άλλη εξήγηση, όταν υπάρχει ίδιος αριθμός παικτών στο γήπεδο, όταν δίνεις όλο το γήπεδο στον αντίπαλο, κι όταν φυσικά κάνεις μόνο δυό αλλαγές, την ώρα που παλεύεις και με την κούραση.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν ο ΠΑΟΚ να φανεί ιδαίτερα στο γήπεδο, να κάνει τρομερό παιχνίδι κατοχής, κι εσύ να αμύνεσαι με ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε. Θα έλεγα άτακτα και υπέρ βωμών και εστιών, χωρίς να έχεις κανένα πάγωμα στο κέντρο, και φυσικά χωρίς να υπάρχει ούτε ένας επιθετικός. Τυχαία εναλλάσσονταν είτε ο Γαλανόπουλος, είτε ο Μπακασέτας, στην θέση της υποψίας φορ. Φυσικά οι ακραίοι, δεν έμπαιναν καν στον κόπο να τους πετάξουν την μπάλα.

Το θέαμα παρέμεινε σε κάκιστα επίπεδα, τα σκληρά μαρκαρίσματα έδιναν κι έπαιρναν, μαζί με την διαιτησία του Αρετόπουλου, που δεν ήθελε να εκτεθεί σε κανέναν από την εξυγίανση. Και πράγματι το έκανε. Διότι οι αποβολές του Χιμένεθ – πόσο καραγκιόζης – αλλά και του άλλου παίκτη του ΠΑΟΚ, απλά εξυπηρέτησαν την επιβολή της ισορροπίας, που δεν υπήρχε στην αρχή του αγώνα. Τότε που υπήρξε μια κάποια προστασία παικτών του ΠΑΟΚ. Προς το τέλος όμως, η διαιτησία έδειξε οτι είναι τσατσά και πάει πάντα προς τον ισχυρό.

Για ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να μιλάμε. Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ηττοπαθή αντιμετώπιση της ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος. Κατοχή είχε συντριπτική, αλλά στην ουσία δεν έκανε τίποτα. Το ίδιο θα έλεγα ακόμα κια ν είχε ισοφαρίσει, που ήταν μίνιμουμ απαίτηση για τον κόσμο του. Πράμα που σημαίνει οτι δεν πιστεύουν σε κάτι θετικό. Καλούς παίκτες έχουν πράγματι, αλλά λιγόψυχους κι αδούλευτους για να σοβαντίσουν.

Οπότε μένουμε μόνο στο αποτέλεσμα και την ηρωική προσπάθεια μέσω κυνισμού, που έδειξε η ομάδα μας. Που χρειάζεται κι αυτός, όπως λέγαμε επί Πογιέτ. Οπότε τα πάντα πιστώνονται στους παίκτες που κατάθεσαν κάθε ικμάδα δύναμης που τους είχε απομείνει – όρα Βράνιες, Μπακάκη, Γιόχανσον μαζί με τους δύο που ανέφερα πριν, καθώς και στον Ανέστη που κρατήθηκε μέσα τραυματισμένος -, έρμαια ενός κουτσαρίσματος αυτοκατατροφικού και φοβικού, που αποδείχθηκε από την αποβολή του θεωρητικού ηγέτη.

Και μένουμε και στην κατάκτηση της κορυφής ξανά, κι επιτέλους την αξιοποίηση της ευκαιρίας που μας δόθηκε. Και βλέπουμε με πολύ θετικό μάτι και την διακοπή που ήρθε, μπας και κάποιοι πάρουν ανάσες. Δίνοντας συγχαρητήρια για την συνέχεια των ελπίδων των παικτών που κάνουν πράξη τα όνειρα μας, και υποχρεώνουν και την διοίκηση για κάποια ενίσχυση. Είναι κρίμα να βλέπεις την ΑΕΚ να παίζει τόσο παθητικό ποδόσφαιρο και να ξέρεις οτι όσα λες, θα ήταν διαφορετικά αν ο ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

42 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

  1. Ο/Η Koreas λέει:

    Steven κάποιο επιπλέον σχόλιο για τη σημερινή διαιτησία;

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αδερφέ, την διαιτησία την είδα τέλεια σήμερα για όσα έπρεπε να διαχειριστεί. ΔΕν είναι εύκολο να διατητεύεις όταν σε σημαδεύουν δυό δολοφόνοι.

  3. Ο/Η xatzi λέει:

    Παραγοντικα δειχνει κατι ή σταχτι στα ματια;

  4. Ο/Η stelathen λέει:

    Ο καπετανιος ως παρατηρητης τι σκεφτοταν αραγε;

    Ευτυχως που δεν βρηκα να παρκαρω κοντα και γυρισα πισω και γλυτωσα τον γιο μου απο τα δακρυγονα. Εχουμε ξαναπει αλλωστε ποιους θελουν.

  5. Ο/Η netrino λέει:

    Ο Χιμένεθ είναι άλλος ανθρωπος στα Ελληνικό πρωτάθλημα, ακτανόητη νευρικότητα,λάθος διαβασμα,λάθος οπτική.Παλι καλά που ο Παοκ είναι για τα μπάζα γιατι ο Ισπανός του εδινε το παιχνίδι με το φοβικό κοουτσάρισμα κ εκεινος δεν το έπαιρνε.Μεγάλη ευθυνη για τι κάκιστο θέαμα έχει κ ο διαιτητης που με την κόκκινη στον Αραούχο χάλασε από νωρίς το παιχνίδι,Ηταν δεν λεώ αλλά και με μία κίτρινη κανεις δεν θα του έλεγε τίποτα,σε μεγάλα πρωταθληματα δεν βγαζουν τόσο γρήγορα τετοιες κόκκινες.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς xatzi : Η ρίξη έρχεται. Λογικά πράματα.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς stelathen : A, τον είδες; Είναι υπεύθυνος δικαιοσύνης.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Όχι αδερφέ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ. ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΈΡΡΙΞΕ.

  9. Ο/Η DNAEK λέει:

    Βλέπω βελτίωση του Ανεστη στις εξόδους.
    Στον Βράνιες οφείλεται,στον Μιχαηλίδη ή είναι τυχαίο και πρόσκαιρο;
    Θα δείξει.

  10. Ο/Η netrino λέει:

    Ηταν και για τον παιχτη του Παοκ όμως, γιατι πριν τις μπουνιές τον ειχε ριξει κάτω με λαβή ελευθέρας πάλης

  11. Ο/Η bandog λέει:

    o παοκ αποδεικνυει τοι στην ουσια ειναι μικρη ομαδα.

    δλδ ποια αεκ (με ευρωπαϊκο ματς πριν 2 ημερες, με τεραστιες απουσιες, με κοκκινη στο 8 κλπ) θα επρεπε να παραταχθει σημερα για να την νικησει . ή μαλλον για να της κανει μια σοβαρη ευκαιρια…

    μπραβο στα παιδια που επαιξαν με ψυχη.

    καλοι ολοι τους αλλα οπως ειδα εγω το ματς ο λοπεζ ηταν η σουπερ ευχαριστη εκπληξη του ματς και θα ηταν ο MVP αν δεν υπηρχε αυτος ο σιμοες που ετρεξε και εφαγε ξυλο για μια ενδεκαδα!!!

    ελπιζω αυριο να ριξουν ολοι μαζι ενα χερι ξυλο στον αραουχο γιατι παραεγινε το κακο με δαυτον…

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς netrino : Οκ, άρα κίτρινη, που την πήρε.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς DNAEK : Οψόμεθα, πού να ξέρουμε; Το να έχεις θράσος, δεν διδάσκεται. Διδάσκεται το να βγαίνεις συνέχεια. Αυτό το είδαμε σε κάποια φάση, αν θυμάσαι. Εκεί που είχε τρία μπακ, κι άρχισε να τρέχει. Φυσικά την γλυτώσαμε. Τώρα αν αυτό οφείλεται στον Βράνιες ή στον Μιχαηλίδη, θα δείξει όπως είπες.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Όταν λες ποιά ΑΕΚ, τι εννοείς; Έχει κι άλλο ρόστερ; MVP σαφέστατα ο Λιβάγια, μακράν.

  15. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ήταν θέμα χρόνου να φάει κόκκινη ο Αραούχο. Απο την αρχή της χρονιάς παίζει με νεύρα και σε πολλές περιπτώσεις του τη χάρισαν.
    Σήμερα λοιπόν με τα δρεπάνια του παοκ δεν τη γλίτωσε.
    Τι παίκτες είναι αυτοί, τί αντιαθλητικό παιχνίδι, πόσο βρώμικα παίζουν. Ειδικά αυτός ο Μάτος..
    Κάποιος να πει 2 φωνήεντα με τον Αραούχο γιατί κάπου το χάνει. Κρίμα, και μετά το γκολ με τον Πανιώνιο πιστέψαμε πως θα συνέλθει..
    Οσο για τους γνωστούς πελάτες.. απλά βαρεθήκαμε. 10 λεπτά πριν ξεκιήσει ο αγώνας άκουσα μπαμ-μπούμ απο την Θ5 που καθόμουν, και λεω όπου να’ναι θα αρχίσουν να τσούζουνε τα μάτια μας.. και βλέπω να μπαίνουν μέσα τα ματ αι να τους χτυπάνε.
    Μα τί θέλουν επιτέλους? να μπαίνουν χωρίς εισιτήριο? Να μπαίνουν δέρνοντας τα ματ?
    Είναι δυνατόν αυτοί να κοστίζουν συνεχώς τιμωρίες για την ομάδα? να είναι κάθε φορά η ΑΕΚ υπότροπη για κάτι?
    Γιατί τόση εύνοια η ΠΑΕ απέναντί τους? τί προσφέρουν? Ούτε εισιτήριο πληρώνουν και μόνο ζημιά κάνουν. Σε τί ακριβώς της είναι χρήσιμοι?

  16. Ο/Η ORIGINAL21@TRIKALA λέει:

    Η δική μου άποψη ειναι πως ο Αρετοπουλος σαφέστατα έπαιξε παοκ σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα και δεν μοίρασε το παιχνίδι και φυσικα υπάρχει η απάντηση σε αυτό και είναι και απλή.Επειδή τον γνωρίζω προσωπικά λόγω του ίδιου επαγγελματος που ασκούμε ειναι γνωστος φιλαθλος του ολυμπιακού και παιδί της παλιάς εγκληματικής οργανωσης ο οποίος είναι ο μόνος που διασωθηκε απο τους πίνακες.Ετσι είναι λογικό να προσφέρει εκδούλευση στο νέο αφεντικό του.Τελειώνοντας θέλω να πω ότι γεννήθηκα ΑΕΚ (λόγω του πατέρα μου )βλέποντας ντέρμπι με γαύρο και βάζελο και μόνο και θα πεθάνω έτσι δεν θα αλλάξει ποτέ αυτη η ισορροπία πόσο δε απο ένα τσετσένο λαθρέμπορα.Μόνο ΑΕΚ

  17. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Δεν τους χωνεύω μία τους νεόπλουτους. ΠΟΥΤΣΑ από δω μέχρι τη Σόφια. Πραγματικά θα είναι κρίμα για την ομάδα το να μην γίνουν 2-3 ποιοτικές προσθήκες τον χειμώνα μακριά από μίζες και βίσματα. Καλημέρα Στήβεν.

  18. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Με τον Μιχαηλίδη έχω ένα γεια όποτε βρεθούμε στην γειτονιά. Έκανα μια μικρή κουβέντα μαζί του πέρυσι στο μαγαζί ενός ΑΕΚτζή σχετικά με αυτό το θέμα, τους τερματοφύλακες. Συμπεράσματα:
    Σαφώς και μετράνε τα σωματικά προσόντα σε αυτή την θέση, ο προπονητής θα διδάξει κάποια πράγματα και αν όχι, τότε είναι υπεύθυνος (βλέπε τον πρώην δικό μας) . Η εξυπνάδα και η ευστροφία να διαβάζεις τις φάσεις την έχεις ή όχι. Το τσαμπουκά την ψυχολογία δλδ την καλλιεργείς. Τώρα σχετικά με το θράσος που ανέφερε ο Στίβεν αναφέρθηκε στην κουβέντα ως ”αλητεία” και αυτή δεν διδάσκεται.
    Άποψη μου είναι ότι στο νέο προπονητή οφείλεται η ελαφριά βελτίωση του Ανέστη στις εξόδους. Το ότι είναι επιρρεπής στις γκάφες για μένα μένα εξακολουθεί να είναι.
    Ό καλύτερος προπονητής τερματοφυλάκων είναι σε γειτονική ομάδα.
    Μπράβο για χτες, σχετικά με την θέληση για νίκη. Εν τέλη το αποτέλεσμα μετράει..

  19. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    Στηβ, είσαι τόσο άδικος σήμερα που αγνόησες μία από τις πιο μεστές εμφανίσεις του Γκάλο.Άγγιξε το προσωπικό του ταβάνι.

    Αρετόπουλος ψιλοδίκαιος, αλλά μονόμπαντα στον πειθαρχικό έλεγχο.Προστασία στον ΠΑΟΚ.Ο 1ος βοηθός, ο Ευβοέας, τΟ ισορρόπησε ευνοώντας την Α.Ε.Κ.

    Το επιθετικό δράμα της ομάδας μετά την αλλαγή του Λιβάγια δείχνει πόσο εξαρτμένη είναι αυτή η ομάδα από Μάνταλο και τον όποιο αντι- μάνταλο.Δύσκολο το έργο του προονητή, πιο δύσκολο οταν γυρνάς στον πάγκο και βλέπεις Πατίτο…..

    υγ)πολύ επικίνδυνοι χειρισμοί της ΕΛ.ΑΣ.χθες… περιμένοντας στην ουρά της 3, έγινα” συμμέτοχος” στο σκηνικό ,μόνο και μόνο επειδή ήθελαν να χτυπήσουν κόσμο στα τυφλά.Καθαρά ελληνική νοοτροπία από τα όργανα της τάξης.

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Θα μεταφέρω τις απορίες σου στα τζιμάνια της διοίκησης επισήμως. Πάντως για να μην αντιδρούν, σημαίνει οτι κάπου αλληλοκρατιούνται.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ORIGINAL21@TRIKALA : Λάθος έχεις αδερφέ. Έχουν σωθεί μπόλικοι. Ας πούμε πρόχειρα, Μάνταλος, Καλογερόπουλος, Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Κομίνης. Γιατί το λέω; Διότι η εγκληματική οργάνωση είναι μία και δεν άλλαξε τίποτα. Απλά μετακόμισε τις υπηρεσίες της.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης Περισσός : Καλημέρα αδερφέ.

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κέλβιν Σέμπουε : Έχεις απόλυτο δίκιο. Ήταν τρομερή παράλειψη μου, όχι αδικία. Ήταν πράγματι εκπληκτικός.
    υγ. Όταν μιλάμε για μπουρδέλο, δεν μπορούμε να σχολιάζουμε χειρισμούς.

  24. Ο/Η koreas λέει:

    steven

    δε ξέρω αν θυμασαι περσι που λέγαμε ότι ο κόσμος που βρίσκεται στο γηπεδο είναι σχεδον σε κάθε αγώνα 25% με 30 % παραπάνω από τα επίσημα εισητήρια;

    επιπρόσθετα φετος έχουμε παίξει 2 παιχνίδια με κόσμο εντος έδρος και στα δυο ειχαμε αναταραχές μεταξύ τσαμπατσήδων και ΜΑΤ. μηπως λέω μήπως έχει αλλάξει κάτι στην στάση της ΠΑΕ απέναντι στους τσαμπατζήδες κι έχει βάλει τα ΜΑΤ να μην τους αφηνει να μπάινουν στο γήπεδο;

    ειδες τι ωραια σταματησαν τα καπνογόνα από τις εξεδρες;

    χωρις να ξερω κατι λέω μήπως η ΠΑΕ έχει βάλει μυαλο κι έχει αλλάξει στάση;

  25. Ο/Η koreas λέει:

    steven

    πως βλεπεις την ομαδα χωρίς το μανταλο; (αν και 2 παιχνιδια μονο εχουμε παιξει χωρίς)

    γιατί γινεται τοσο μεγάλη κουβεντα για το μανταλο;….ειναι τοσο απαραίτητος;….μεχρι τωρα δε φαινεται καμια ουσιατικη ελλειψη……..απλα λειπει ενας παικης της ομαδας οπως ενδεχομενος ελειπε και ο λοπεζ το αριστερο μπακ οταν ήταν τραυματισμένος

  26. Ο/Η netrino λέει:

    @ koreas

    Συγνώμη που παρεμβαινω αλλά σε δύο παιχνίδια που δεν έχει παιξει ο Μανταλος δημιουργικά ανυπαρκτοι ήμασταν.Ουτε εμένα με τρελαίνει αλλά δεν έχουμε καποιον πιο αξιόπιστο να τον αντικαταστήσει.Η ομάδα μπορεί να πηρε αποτελεσματα με Μιλαν κ Παοκ αλλά μιλάμε για αγώνες ποιοτικά κατω του μετρίου

    υγ Αν κ για μενα η ισοπαλία με αυτή τη Μιλαν δεν μου λέει κάτι,επιτυχία θα ήταν να την είχαμε κερδίσει

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Τίποτα δεν έχει αλλάξει αδερφέ. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να υπαχθεί η οργάνωση κάτω από την ΠΑΕ. Αυτά που γίνονται είναι συμπτωματικά υφεσιακά φαινόμενα. Τώρα για την ομάδα και τον Μάνταλο, τα έχουμε πει. Πάντα ένας ηγέτης – είτε είναι είτε δεν είναι αλλά τον έχουν βαφτίσει έτσι – αποτελεί βαρίδι για μια ομάδα, ειδικά μάλιστα αν δεν είναι. Ο Μάνταλος είναι ένα καλό οκταράκι απόλυτα προβλέψιμο, υπερφύαλο και χωρίς στημένα. Θα πέταγε αν απαλλασσόταν από την ευθύνη έχοντας κοντά του έναν Τσιάρτα ας πούμε. Τώρα λοιπόν που λείπει, έχει απελευθερωθεί η ομάδα που βέβαια έχει φάει το σότο οτι πρέπει να βγάζουμε ψυχή τώρα που λείπει ο ηγέτης.

  28. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    (ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ) ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΑΚΑ

    – Χοντρό πέσιμο Μπίλαρου σε Σαραϊκάποιον του παοκ
    – είσοδος επιφανούς φιλάθλου της Α.Ε.Κ. στην ανάπαυλα και μπινελίκια στον άρχοντα του αγώνα και στον τέταρτο.
    -άκομψο σκηνικό με απομάκρυνση άρον άρον μέλους της αποστολής του παοκ με τη βοήθεια ευτραφών κυρίων.

    Τίποτα δεν απέπνεε ” συμμαχία” στο ΟΑΚΑ χθες.

    η πηγή μου( η φαντασία μου ντε) μου υπέδειξε ανοιχτό πόλεμο

    Οψόμεθα

  29. Ο/Η Fotzio λέει:

    Καλησπέρα..καταρχήν η ομάδα πάιζει λίγο μπαλίτσα και διαθέτει πάθος συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές και νομίζω ότι μέχρι τώρα είμαστε οι καλύτεροι και ο Χιμενεθ έχει καταφέρει να κάνει την ομάδα ελκυστική με τα όποια σκοπιμα λάθη κάνει (βλέπε Αστέρας). Τώρα σκεφτόμενοι συνωμοτικά προβλέπω (και μακάρι να πέσω έξω) ότι εκείνα τα καλόπαιδα που τα ελέγχει πλήρως η διοίκηση κάνουν επεισόδια άνευ λόγω και αιτίας και χωρίς κυρίως αντίπαλους οπαδούς με αποτέλεσμα στο τέλος του πρωταθλήματος να έχουμε καταλήξουμε πρώτοι βαθμολογικά και παράλληλα να έχουμε φάει αφαίρεση βαθμών και να χάσουμε τον τίτλο (αν ισχύει η φήμη περί ΠΑΟΚ) επειδή θέλουν να μπουν οι κατευθυνόμενοι χουλιγκάνι τζάμπα. Ποιοι οι αιώνια τζαμπατζήδες. Μάλλον κάτι βρωμάει…Αν θέλει ο Πρόεδρος τους σταματά εδώ και τώρα και όχι να προετοιμάζει το έδαφος για την αφαίρεση λογω ψευτοχουλιγκανισμού.

  30. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Eφόσον (για κάποιο λόγο) η ΠΑΕ εξακολουθεί να χαϊδεύει αυτούς τους 100-200 που κάνουν τα επεισόδια, ας τους δώσει απο ενα διαρκείας στην θύρα τους να ησυχάσουμε.
    Αφού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα μπούνε στο τέλος. Βάλτους μέσα να τελειώνεις μια ωρα αρχύτερα και χωρίς επεισόδια.
    Εφόσον δε μπορείς να τους κρατήσεις απ’έξω και σου κάνουν το γήπεδο μπάχαλο, βρες άλλο τρόπο αναχαίτισης.
    Δε γίνεται ολόκληρη ΑΕΚ να είναι έρμαιο των διαθέσεών τους, ούτε γίνεται να πηγαίνουν τα μισά παιχνίδια κεκλεισμένων.
    Περισσότερο σου κοστίζουν οι τιμωρίες κεκλεισμένων και τα πρόστιμα παρά αν τους έδινες ελεύθερη είσοδο.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Fotzio : Δεν είμαι πολύ σίγουρος οτι τους ελέγχει. Συνωμοσιολογία σίγουρα έχει αναπτυχθεί, αλλά τα πάντα θα λυθούν τον Γενάρη.

  32. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Αλέξανδρε όχι. Αυτοί οι 100-200 δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Και δεν τους θέλουμε. Το να τους δώσεις εισιτήριο, είναι σαν να έχεις αναμμένο σπίρτο σε αποθήκη καυσίμων. Είναι αντικοινωνικά στοιχεία, υπάρχουν σε κάθε ομάδα, δεν ασχολούνται με τις ομάδες παρά μόνο γουστάρουν να παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κέλβιν Σέμπουε : Συμμαχία; Άνοιξες το κουτί με τα αστεία;

  34. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    https://youtu.be/ur5fGSBsfq8
    από το σπίτι , γιατί έχω ακούσει την προτροπή του (αρχηγού)..
    σέ όποιον δέν αρέσει σπίτι του , με το καλό και γρήγορη ανάρρωση Μάνταλε.
    Νάτοι Νάτοι οι πρωταθλητές .

  35. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αφού βρε Στήβεν και πάλι μπαίνουν μέσα. Είτε με ντου είτε με ξύλο είτε χωρίς ξυλο. Και χτες μπήκανε, και την προηγούμενη φορά, πάντα μπαίνουν.
    Κάτι πρέπει να κάνει για να μη γίνονται επεισόδια. χτες τα ΜΑΤ έφτασαν μέχρι τα χαμηλά καθισματα

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ο Παρατηρητής : Όχι Αλέξανδρε, δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Πώς η Ελλάδα έχει ακόμα ΚΚΕ στο 6%, πώς την διοικεί κάποιος αμόρφωτος μίνιμουμ, πώς τα Εξάρχεια είναι ανεξάρτητο κράτος, πώς ακόμα μερικοί δεξιοί σκέφτονται να κάνουν αναβίωση σε κάποια κεντροαριστερά, πώς τόσα άλλα πώς, όπως να διοικούν την χώρα λαθρέμποροι, σιγά να μην φύγουν αυτοί από το γήπεδο. Εκεί θα είναι μέχρι νάρθει Σόιμπλε κι εκεί για να γίνουν οι Έλληνες – οι περήφανοι για την βαρειά τους βιομηχανία – γκαρσόνια και με την βούλα.

  37. Ο/Η koreas λέει:

    καλημέρααααααα….

    steven σαφαρι ξεκίνησε η ΑΕΚ λεει για να βρούμε αριστερο μπακ………στην αγρια ζουγκλα ψαχνουμε για παίκτες;

    κάποιος ονόματι μπαρμπαλιάς, αναφερεται ως ο υπευθυνος για να επιλέξει τον υποψηφιο πανθηρα.

    για τη χαφαρα-λεοπαρδαλη κανενα νεο;

  38. Ο/Η Flevend λέει:

    Τζαβέλας λέει…

    Εντάξει δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από τεχνικό διευθυντή που έχουμε…

  39. Ο/Η Ολλανδός λέει:

    Στηβεν παρατηρείται μια έξαρση των εκατερωθεν δηλώσεων από τη δική μας πλευρά και την πλευρά Μαρινάκη. Τόσο καιρό τα πράγματα ήταν αρκετά ήρεμα. Τι μπορεί να έγινε?

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ολλανδός : Από εμάς τίποτα καινούργιο. Από εκεί, είναι με την δίωξη που ασκήθηκε σήμερα, θέμα που μάλλον θα το πιάσω σήμερα.

  41. Ο/Η DNAEK λέει:

    Εμένα ο Τζαβέλας μου κάνει .Καλύπτει αξιοπρεπέστατα δυο διαφορετικές θέσεις.
    Και η στοχοποίησή του απο το “γαυροσύστημα’ μάλλον ειναι στα θετικά του βιογραφικού του.

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς DNAEK : Παρασυμφωνώ.