A E K – NTINAMO KIEBOY

Tο να πω οτι περίμενα με τρομερό ενθουσιασμό το παιχνίδι, θάταν ψέμα. Είμαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό μου για να τον παραμυθιάζω. Έχω τους στόχους μου και ξέρω και τα όπλα μου. Σταυρωμένα χέρια είχα λοιπόν για να μην χάσω κι άλλα. Όμως όσο πλησίαζε η ώρα, κι όσο ερχόντουσαν οι πληροφορίες για το πόσοι Αεκτζήδες ερχόντουσαν από την Κρήτη κι από όλη την περιφέρεια, τόσο ανέβαινε μέσα μου η ευχή να φύγουνε οι άνθρωποι αυτοί ευχαριστημένοι. Έστω κι απο μια μαχητική εμφάνιση. Αλλά και η ελπίδα : Να δουν όσα γκολ χάσαμε με τον Αστέρα.

O καθ’ ύλην αρμόδιος Μανόλο, κατέβασε την ομάδα με 4-2-3-1 και με κάποιο σημαντικό rotation. Λογικό κι επιβεβλημένο θα έλεγα, με βάση τα όπλα που έχουμε, και τον στόχο που μάλλον υπεδείχθη. Το να παίζει ο Κλωναρίδης, σε παιχνίδι που το ζητάς, σου δείχνει την όλη κατάσταση : Αν πάρω κάτι έτσι, ξεκουράζοντας τους βασικούς, έχει καλώς. Αν δεν το πάρω, ας κρατήσω τουλάχιστον τα εργομετρικά σταθερά.

Η ΑΕΚ μπήκε καλά. Με σωστό πρεσάρισμα ψηλά, μπόλικη κινητικότητα, και με προσπάθεια να κινηθεί σε ό,τι χώρο θα μπορούσε να βρει. Απέναντι σε αντίπαλο καλά οργανωμένο αμυντικά, που ήταν φανερό οτι θα έψαχνε την αντεπίθεση. Με ταχύτητα και με σκληρό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενος την μεγαλύτερη εμπειρία του στον θεσμό, αλλά και την τιμή του κάθε παίκτη στην προσωπική μονομαχία.

Μια τιμή που βγήκε στην ολιγωρία αλλά και στην κακή εκτίμηση που έκανε ο Μπακάκης, σε μια κόντρα φάση που έφερε την Δυναμό μπροστά στο σκορ. Κι ενώ φαινόταν μια ισορροπία στο παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν ζυγισμένη στα άκρα, και καλά τοποθετημένη στο κέντρο. Μπορεί να μην είχε σοβαρή δημιουργία και οι επιθετικοί της να ήταν εγκλωβισμένοι στην αντίπαλη άμυνα, αλλά προσπαθούσε να βρει τον Γιακουμάκη ορθολογικά, να ανοίξει κάποιον διάδρομο για τον Γκάλο ή τον Λιβάγια, και να έχει σε καλή μέρα τον Μπακασέτα. Τα φαινόμενα όμως απατούν, και συνεπικουρούντος του διαιτητή που απέκλεισε από την ρεβάνς τον Λιβάγια και τον Βράνιες στερώντας μας μάλιστα κι από ένα πέναλτυ, κι έτσι έδειξαν και την προτίμηση της διεθνούς ομοσπονδίας. Που ήρθε και κούμπωσε και στην δική μας νωχελικότητα ή την φυσική αδυναμία απέναντι σε αυτό που έψαχνε ο κάθε αντίπαλος στο γήπεδο.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια έκπληξη. Αλλάξανε μάλλον οι επιλογές, και με τις αλλαγές του Μανόλο, όπως και την φυσική ροή των σαράντα χιλιάδων θεατών, κι είδαμε την ομάδα μας να καταπίνει την Ντιναμό. Καταιγιστικά, ολοκληρωτικά και ατομικά παικτικά. Ήταν μια ΑΕΚ να την πιείς στο ποτήρι. Με κατοχή μπάλας, με επιθέσεις από τα πλάγια κι από τον άξονα, έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του, κι ήταν με όλη την σημασία της λέξης, ομαδάρα. Έτριβα τα μάτια μου στην κυριολεξία, για να τα ανοίξω στην Τούμπα.

Όσοι παίξανε στο πρώτο ημιχρόνιο, ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά κι αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο, βάλανε την σπίθα για να δούμε κάτι μαγικό. Την πλήρη επικράτηση σε κάθε σπιθαμή χόρτου στο γήπεδο, με ασίγαστο πάθος, με μπόλικες οριακές φάσεις για γκολ ή εσχάτης των ποινών, με ό,τι δυνατότητα επίθεσης για την ανατροπή του σκορ. Σε ένα τέμπο εκπληκτικό, χωρίς καμία απειλή για το τέρμα μας, και με ένα καταιγιστικό εκπληκτικό ποδόσφαιρο, που δυό παίκτες να είχε ακόμα, θα είχε κάνει την επική ανατροπή.

Που δεν βαριέσαι δεν ήρθε. Ήρθε η ισοφάριση ακόμα και με τον Αϊντάρεβιτς. Κάτι που δεν είναι παίκτης δηλαδή, αλλά που δείχνει οτι ο Αλέφαντος τους έχει όλους στην τσίτα, και φυσικά δείχνει σε πλήρη ανατροπή με ό,τι έχω γράψει, οτι δεν έχει γίνει τελικά κάποια προτίμηση. Το βαπόρι πάει όπως πάει, δείχνοντας τζογαδόρο σε καζίνο, που δεν έχει πρόβλημα να ζητήσει δανεικά. Πράμα που προσφέρει θέαμα ή κακαοήθειες για τους συνωμοσιολόγους.

Η ομάδα ήταν καταπληκτική γενικά, κι άξιζε αυτόν τον πόντο για την Ευρώπη. Αυτό πρέπει να καταθέσουμε εμείς, μαζί με όποια ικμάδα κατέθεσε στο γήπεδο ο Σιμόες και ο Γκάλο, που ακολούθησαν τον Μπακασέτα. Μείναμε τρομερά υπερήφανοι, όσο κι αν κακά τα ψέμματα η Δυναμό ήταν εντελώς εκτός ρυθμού, και πρέπει να ξαναδώσουμε συγχαρητήρια σε αυτο το ρόστερ που μας έχει πάρει από το χέρι και μας πάει, ρισκάροντας ακόμα και κάποια σίγουρα χρήματα λόγω τζόγου. Δεν μπορείς να μην υποκλιθείς στην τρέλα όταν την πιστεύεις. Όπως επίσης, δεν μπορείς να μην υποκλιθείς στον εύσχημο τρόπο που ντοπάρει ο τίγρης, που θα δώσει πολλά παραπάνω από αυτά που στοιχημάτισε. Διότι το στοίχημα είναι σε εισαγωγικά. ΤΡΕΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

36 Responses to A E K – NTINAMO KIEBOY

  1. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω ειδα αυτα που λες,παραλληλα ομως ειδα οτι ο τυχασπαρτος που εχουμε στον παγκο,πεταξε για μια ακομα φορα ενα ολοκληρο ημιχρονο. Το τι στοχους εχουν βαλει, ποιο παιχνιδι τους ενδιαφερει να χτυπησουν, εμενα τον φιλαθλο με αφηνει παγερα αδιαφορο.Εγω βλεπω την ομαδα ΑΕΚ στο χορτο,να μπορει τα παραπανω,αλλα να φρεναρεται απο τον ιδιο τον προπονητη της. Στην ουσια,στο α` ημιχρονο,εχεις μονο τον Γιακουμακη,και τον Κλωναριδη να μην ξερει τι του γινεται. Απλα,μπορουσες να το παρεις το ματς,και κοντρα σε εναν διαιτητη απαραδεκτο που σε αφηνει λειψο για την ρεβανς,και δεν αποβαλει τον Ουκρανο που σε καθε μαρκαρισμα επρεπε να παιρνει κοκκινη. Τα αλλα ολα ειναι για τον πουτσο καβαλα,ναχαμε να λεγαμε…

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    1.Ποιος εφερε τον κλωναριδη στην ΑΕΚ,γιατι εχουν φυγει αλλοι παικτες ενω αυτος ειναι ακομα εδω?
    2.Η κανεις ροτεισον η χτυπας το παιχνιδι,ο χιμενεθ εκανε 1 ημιχρονο ροτεισον και 1 ημιχρονο χτυπησε το ματς,απεναντι σε ομαδα που δεν εχει καν επισημα παιχνιδια.
    3.Καθαρισαμε με την υπογειοποιηση σημερα
    4.Μετα απο ευρωπαικο παιχνιδι,κανουμε γκελα,ελπιζω να κανονισει ο μελισσανιδης με ξανθη,θα υπαρχει και κουραση.

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Με την Ξάνθη θα παίξει ο Μασούντ.

  4. Ο/Η Κώστας λέει:

    Έχω ξαναγράψει εδώ πως καταρχήν δεν είμαι ΑΕΚ. Το είδα το ματς. Πήγε εκεί που το ήθελα Χ. Πληρώθηκα, αλλά πιστεύω πως εάν, εάν Ε Α Ν στον επαναληπτικό βάλετε πρώτοι γκολ, θα περάσετε. Μου φάνηκε κάπως ‘δειλός” ο δικός σας… Ο Χιμένεθ.. Τέλος πάντων, καλό ήτνα, βάσει δεδομένων το Χ. Απλά στην Ουκρανία πρέπει να βάλετε γκολ, που πιστεύω πως θα το πετύχετε.

  5. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Χαρά μεγάλη , σπουδαία εμφάνιση , στα παπάρια μας η ισοπαλία .
    Θα τους γαμήσουμε μέσα στην Ουκρανία .
    κι αυτό να μην έρθει, έτσι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα , με πείσμα να μήν τα παρατάει , άς αφήσουμε την υπερεκτίμηση , τσαγανό πάνω στην μπάλλα …γιατί απ’ότι φαίνεται μας θέλει κι αυτή , έτσι γίνεται η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς .
    Τα κουσούρια μας τα βλέπουμε , ας χαρούμε την ανορθογραφία μας ,αυτοί είμαστε για εφέτος.
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ .

  6. Ο/Η stelathen λέει:

    καλημερα

    ο χιμενεθ νομιζω περα απο ροτεϊσον , εχει στο μυαλο του και μια τακτικη απεναντι σε ισοδυναμες ή καλυτερες ομαδες, να τις πηγαινει λαου λαου στο πρωτο ημιχρονο με στοχο το μηδεν ή αντε να χανει με ενα γκολ, και γυρω στο 60 να βαζει φρεσκα και γρηγορα ποδια, για να εκμεταλλευτει την κουραση τους. το εκανε με τους γαυρους που ειναι μηδεν απο φυσικη κατασταση, το εκανε και χθες που βρισκονται σε φαση προετοιμασιας.

    θεωρητικα του δουλευει, οποτε δεν το αλλαζει. αυτο συνεπαγεται να βλεπουμε τον κλωναριδη βασικο. κι ας τρωει παγκο ο λαζαρος, ετσι κι αλλιως και αυτος πανω απο 60 λεπτα δεν αντεχει.

    ο μπακακης νομιζω οτι πλεον εχει σκασει και θελει ανασες

    με αυτες τις συνθηκες παμε μονο με το μαχαιρι στα δοντια και οπου βγει.δε μπορει να γινει καμια προβλεψη για το ποσο και που μπορουμε να φτασουμε, αλλα για πρωτη φορα μετα απο χρονια προσωπικα με γεμιζει αυτο που γινεται (δεν το περιμενα) και ξαναπηγα γηπεδο (μετα απο 2 χρονια συνειδητης αποχης).

    ας ελπισουμε το τελος να δικαιωσει κατι απο την προσπαθεια σε 3 επιπεδα που γινεται.

  7. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλημέρα

    Κατά ένα περίεργο τρόπο η ομάδα μας έχει παίξει και θα παίξει τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της εκτός έδρας φέτος ( αουστρια, γαύρος, ντυναμο, περιστέρι, τούμπα ). Περιμένουμε τα παιχνίδια με ανυπομονησία. Ντυναμο δεν υπάρχει ένα γαύρος είναι με σλαβικό περιτύλιγμα. Αισιοδοξούμε για τη ρεβάνς…

  8. Ο/Η stelathen λέει:

    απογευμα βγηκε η αποφαση για την υπογειοποιηση και μετα απο 2 ωρες ο κυρ αλεκος ηταν μαζι με την μελισσανιδη στο γηπεδο.

    κανουμε επιδειξη δυναμης ή τυχαιο το γεγονος?

  9. Ο/Η Flo λέει:

    @conpater

    Πιστευεις οτι αν ειχε κρατησει τον Πογετ ο μελισσανιδης θα ειχαμε καλυτερη ομαδα τωρα,ο Πογετ ηταν ενας προπονητης που ειχε και αυτος τα κολληματα του.Δεν υπαρχει μπατζετ για προπονητες τυπου λορεντζο σερα φερερ.

    Ο μελισσανιδης μαλακιστηκε με τον κετσπαγια,τον μοραις και τον Δελλα,μην ξεχναμε επισης οτι ο χιμενεθ ηταν χωρις ομαδα και ανεργος για 2,5 χρονια και τον μαζεψαμε εμεις επειδη ηξερε τι εστι ΑΕΚ κλπ.

    Η κριτικη που γινεται στον χιμενεθ ειναι γιατι ειναι ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο,μπορει να παει να παρει διπλο στην ουκρανια,να προκριθει και αμεσως μετα να γκελαρει με κανεναν μικρο στο πρωταθλημα.Eχουμε και πολλους τραυματισμους,δηλαδη με λοπεζ,τσοσιτς στο παγκο ειναι διαφορετικα

  10. Ο/Η netrino λέει:

    Στα Ευρωπαικά παιχνίδια φαινεται η απουσία του Γιοχανσον που λογω σωματοδομής γεμιζε το χώρο του κέντρου.Ο Σιμόες εχει φανει πως με τα γιγαντοσωμα χαφ των Ευρωπαικών ομάδων έχει πρόβλημα το α ημιχρονο ηταν για κλάματα.Όσο για τον Γαλανόπουλο,φουσκα ήταν κ έσκασε,άμπαλο παιδί.

  11. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Το μόνο που μπορεί να γίνει σίγουρα κι εύκολα μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι να σταματήσουν οι (όσοι) ΑΕΚτζήδες τη γκρίνια και τη μουρμούρα.Δεν έχει νόημα.

    Η ομάδα αυτή είναι,με τα καλά της και τα κακά της.Τέλος.
    Με όσα πέρασε τα τελευταία χρόνια κι έτσι όπως άρχισε η φετινή σεζόν,με μικρό μπάτζετ,με 2 ήττες από ΤΣΣΚΑ,με τις διάφορες γκελες και με τον ανισόρροπο Μανόλο,η ομάδα πηγαίνει μια χαρά!
    Για πολλούς (και για μένα) ανέλπιστα καλά!
    Το είπα και το ξαναλεω,πως και κούπα να μη σηκώσει και στην Ευρώπη να αποκλειστεί,η χρονιά θα είναι επιτυχημένη.
    Πόσο μάλλον αν στο τέλος πάρει πρωτάθλημα ή έστω κύπελλο ή συνεχίσει στην Ευρώπη.
    Παρ’όλα τα λάθη,τους τραυματισμούς,το φτηνό και ελλιπές ρόστερ και τις αδυναμίες του προπονητή,η ομάδα μετά από πολλά χρόνια έχει ζεστάνει για τα καλά το κόσμο της.
    Μας έχει προσφέρει συναισθήματα, που τα είχαμε ξεχάσει οι παλιοί και οι νέοι ίσως τα νιώθουν για πρώτη φορά.

    Κρίμα που δεν κερδίσαμε το χθεσινό παιχνίδι,το αξιζαμε 100%.
    Θα ήμουν ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη ρεβάνς αν δεν έβλεπα τη συμπεριφορά του διαιτητή,που πιθανόν να εκτελούσε εντολές των προϊσταμένων του.
    Να μην βγάλει έστω μια από τις 3 εξόφθαλμες κίτρινες στον συγκεκριμένο παίκτη,δεν μοιάζει για ανθρώπινο λάθος…
    Λογικά ,παρόμοια συμπεριφορά θα δούμε κι από τον διαιτητή της ρεβάνς αφού προφανώς αυτή είναι η γραμμή για λόγους πολιτικής…
    Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό,το διαιτητή,το κρύο,τις ελλείψεις λόγω τιμωριών και τραυματισμών, αλλά και τη κούραση.
    Αν καταφέρουμε και περάσουμε θα είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία μας!

    Τέλος πάντων ότι είναι να γίνει θα γίνει κι ένα πράγμα είναι σίγουρο.

    Η ΑΕΚΑΡΑ μεγαλώνει και το μέλλον της ανήκει!

  12. Ο/Η Flo λέει:

    Ο γιοχανσον μας τελειωσε πριν τον τραυματισμο,ο παικτης δεν απεδιδε αυτο που μας ειχε δειξει οταν ηρθε και πιεζε για ανανεωση-αυξηση συμβολαιου,θα εφευγε ουτως η αλλως.

    Δεν εχουμε εξτρεμ της προκοπης και τα πλαγια μπακ μας δεν ειναι επιθετικογενη,δεν εχεις ματος να ανεβαινει,δεν εχεις βιερινια να ανεβαινει,ουτε μπισεσβαρ να προωθειται,ουτε πελκα να μπουκαρει στην περιοχη,ουτε τα στημενα δουλευουμε καθολου.

    Ο στηβεν πονταρει πολλα στον μασουντ,ο μοραν δεν εχει δειξει κατι ως τωρα.

  13. Ο/Η Kέλβιν Σέμπουε λέει:

    Αγαπητοί της ομήγυρης ενωσίτες,

    δε θέλω να μενσιώσω κάποιον συγκεκριμένο και το πάρει κατάκαρδα, οπότε απευθύνομαι γενικώς κι αφηρημένα:

    ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ , ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ

    θεμιτό να θέλει ο καθείς να ξεχωρίζει με την παπαριά του- ειδικά οι ΑΕΚτζήδες το έχουμε εκ γενετής -αλλά μη βιάζουμε τη λογική, κιόλας.

    Πέρα από το ποδοσφαιρικό/ αγωνιστικό/εταιρικό, η ομάδα παίζει με σθένος και πείσμα και καυλώνει όλους τους- ψυχικά υγιείς- οπαδούς της.Οι υπόλοιποι περιμένετε καμμιά γκέλα με την Ξάνθη.Υπομονή, θα πάρετε σειρά.

    λαστ μπατ νοτ ληστ: πόσο μαλάκες είναι οι υπεύθυνοι αγώνα? Βγάζεις 15 ευρώ φθηνότερο εισιτήριο…Θεμιτό λόγω διοργάνωσης και επιπέδου….Κρατάς συνειδητά εκτός γηπέδου κάποιους λόγω οικονομικού- λίγους ,πολλούς , σίγουρα κάποιους όμως- και εν τέλει αφήνεις όλο το γήπεδο ανοιχτό, με φρη έντρανς για τους καθ΄έξιν τσαμπατζήδες και,μάλιστα, σε θύρα επιλογής των! ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ,ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ.

  14. Ο/Η conpater λέει:

    @Flo

    Ολοι εχουν κολληματα.Αλλος πολλα ,αλλος λιγα. Το ζητουμενο ειναι να μην ειναι τροχοπεδη για την ομαδα. Συμφωνω με τον stelathen ως προς το σκεφτικο του Χιμενεθ,μονο που δεν θα καθετε καθε φορα η ανατροπη. Μια,δυο ,την τριτη θα κατσεις στο παγωτο. Μην παραβλεπουμε το γεγονος οτι ακομα ειναι στην ΑΕΚ,γιατι του κατσαν τα αποτελεσματα. Απλα του εκατσαν,τιποτα αλλο…

  15. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ λέει:

    H φετινη ομαδα ειναι ΑΕΚ..αρνειται να χασει διεκδικει μεχρι το τελευταιο λεπτο την νικη οποιος και αν ειναι ο αντιπαλος και ειναι μεσα σε ολους τους στοχους της..Πρεπει να στηριξει ο κοσμος μεχρι τελους..Ο Μανολο ειναι απλα κορυφαιος..ουτε λαθη ουτε εμμονες ουτε αλλα παλαβα που διαβαζουμε..Eχει να διαχειριστει ενα ροστερ για 3 διοργανωσεις με πολλους τραυματισμους και ελλειψεις σε καποιες θεσεις( οπως εξτρεμ) και παρολα αυτα εχει καταφερει και μας εχει κρατησει μεσα σε ολους τους στοχους και ολους τους παιkτες σε εγρηγορση..Τεραστιος ο μανολο πραγματικα.. Η ΑΕΚ είναι πραγματική ομάδα με χαρακτήρα και σε γεμίζει να την βλέπεις…

  16. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το πρωταθλημα ειναι ταγμενο στο τσετσενογυφτο,εχει βουηξει ο τοπος στο βορρα απο οκτωβρη μηνα,o τιγρης εχει κανει στην ακρη γιατι εχει παρει υποσχεσεις να τελειωσει το γηπεδο,αλλωσε με συριζα εβγαλε οικοδομικη αδεια.

    Προσωπικα δεν ελπιζω,ολα εχουν τελειωσει και τρωμε παπα,τα μηνυματα εχουν σταλει απο νωρις και απαντες στο βορρα θεωρουν δεδομενο πρωταθλητη τη μπουγατσα,ουτε ελπιζω γκελα στη λαμια για αυτους.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΤΑΚΗΣ : Τα λες πάρα πολύ καλά.

  18. Ο/Η J. Patikas λέει:

    1. Δεν με ενδιαφερει αν θα παρουμε το γιο γιο. Γιατι αυτο δεν ειναι πρωταθλημα. Στημενο το επαιρνε ο Κοκκαλης, στημενο το πηρε ο Πατερας, στημενο αν το παρει ο Ιβαν, κι εμεις αν το παρουμε στημενο θα ειναι. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να βλεπω λιγη μπαλα. Διοτι μπορουν να λενε οτι θελουνοι αλλοι, ποσα γιο γιο εχουν παρει, ποσες νικες εχουν κτλ, αλλα τη μπαλα που εχουμε δει οι ΑΕΚτζηδες (ή ΑΕΚτσηδες που ελεγε ο παππους μου) δεν την εχουν δει και ουτε θα την δουν, γιατι ποτε δεν τους ενδιεφερε η ωραια μπαλα αλλα πως θα παρουν κατσαρολια. Δεν με πειραζε οταν επαιρνε τα πρωταθληματα ο γαυρος με τις βουτιες του Αλεξξανδρη διοτι εβλεπα μπαλα απο την ΑΕΚ του Τσιαρτα, του Κωστη, του Κετσαγια, του Μπατιστα, του Σαβεβσκι, του Κασαπη, του Μπορμποκη, τουυ Σαμπα κτλ. Με πειραζε οταν η ΑΕΚ ειχε επιθετικους τον Κρισαντους, τον Πετχαρτ, τον Πλατελλα και τον Αραβιδη και οχι επειδη δεν επερνε πρωταθλημα. Και δεν θα ειχα προβλημα και παραδεχτω το πρωταθλημα οποιουδηποτε εαν επαιζε την καλυτερη μπαλα κκαι οχι το τουρλουμπουκι που παιζει ο ΠΑΟΚ που δεν μπορει να σταυρωσει νικη εκτος εδρας εαν δεν παρει γκολ δυο μετρα οφσαιντ ή πεναλντι Αλεξανδρεικο ή αν ο αντιπαλος δεν ειναι μιλημενος να παιζει τεχνικο οφσαιντ στη γραμμη του κεντρου.
    Φετος υπαρχουν παιχνιδια και διαστηματα στα οποια η ομαδα κατι εδειξε και σιγουρα σε σχεση με τους αλλους ειναι καλυτερη. Οποτε χαρισμα τους το γιο γιο.
    2. Η ομαδα μας επιτελους εχει φτιαξει εναν κορμο με Βρανιες, Τσιγκρινσκι, Μανταλο, Σιμοες, Λιβαγια, Αραουχο, Μπακακη, Λοπεζ. Σε αυτους δεν βαζω Γκαλο λογω ηλικιας και Λαζαρο που δεν πιστευω οτι θα ξανακανει τετοια χρονια. Θα πρεπει ομως να κρατησει αυτον τον κορμο διοτι μην ξεχναμε οτι μερικοι ειναι δανεικοι και μερικων ληγουν τα συμβολαια. Αφου κρατησεις τον κορμο θα πρεπει να προσθεσεις σε αυτους 3-4 παικτες ανωτερης ποιοτητα και οχι Μοραν και Αινταρεβιτς. 2 εξτρεμ, μεσο σιγουρα και ισως σεντερ φορ περιοχης. Εαν συμβουν αυτα, με την ιδια ομαδα να δουλευει σε συγκεκριμενο τροπο παιχνιδιου με τον ιδιο προπονητη, θα δουμε ωραιο ποδοσφαιρο ξανα.
    3. Ο προπονητης αυτος ειναι περιορισμενων δυνατοτητων. Μετριος αλλα οχι κακος. Ειμαι της αποψης οτι το μεγαλυτερο συμβολαιο πρεπει να δοθει σε προπονητη – μανατζερ (χωρις τεχνικους διευθυντες και μαλακιες) με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και μετρησιμους στοχους.
    4. Ο Γαλανοπουλος εχει καλα στοιχεια για την ηλικια του και τη θεση του. Δηλαδη ο Ζηκος ηξερε περισσοτερη μπαλα και ο Γαλανοπουλος ειναι αμπαλος; Εαν δουλευτει σωστα εχει χρονια μπροστα του να παιξει καλη μπαλα.
    5. Απ ολα αυτα το πιο δυσκολο στην εποχη μας ειναι να τους κρατησεις στην ομαδα οταν στην ευρωπη ειναι διατεθημενοι να δωσουν συμβολαιο 600 700 χιλιαδες για παικτη τριτη αλλαγη.

  19. Ο/Η DNAEK λέει:

    Κανένα πρωτάθλημα δεν είναι ταγμένο.
    Και όπως λέει και η διαφήμιση “μην τάζεις γιατί παιζει να ΤΑ πιάσεις”

  20. Ο/Η Οσο Ζω Δεν Ελπιζω λέει:

    Μια χαρα δωσμενο ειναι το πρωταθλημα, το βλεπεις σε καθε αποφαση πως αντιμετωπιζεται η μπουγατσα απο περυσι με τον βαζελο,με το πετσινο κυπελο,την βγαζει με ενα προστιματακι για οσα εγιναν στα γιαννενα,εχει το πανω χερι σε ΚΕΔ/ΕΠΟ,τις συναντησεις στο μακεδονια παλας του χριστοβασιλη και ολων των παραρτηματων και αγωνιστικα μοιραζει τριαροτεσσαρες παιζοντας το μισο πρωταθλημα φιλικους αγωνες,χωρις να εχει παρει ουτε κοκκινη καρτα.

    Ο Μελισσανιδης,δυστυχως προς απογοητευση μας δεν μπορει να κανει πολλα,προσπαθει να σωσει το κυπελο γιατι στο πρωταθλημα δεν εχει καμια τυχη με τον νεο παραγκαρχη,το συστημα εχει βαλει τον γυφτο μπροσταρη για να παιρνει ανταλλαγματα και στηριξη,καναλια,sites,ΟΛΘ,χορηγια πρωταθληματος,ενωσεις που ελεγχονται και παιρνουν μαρουλι,τι να λεμε τωρα,και οι τυφλοι βλεπουν.

    Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι ολοι αυτοι οι αρδ,τα παπαγαλακια που παιρνουν μισθουλακο απο τον γυφτορωσσο,μιλανε απο σεπτεμβρη μηνα για πρωταθλημα και νταμπλ στο πυργο το λευκο.

  21. Ο/Η Paok λέει:

    Σε γνωρισα στον αποδυτηριακια και γουσταρω να σε διαβαζω(οπως και τιν πισσα…)αλλα θελω να ρωτησω κατι ειλικρινα αυτα τα ζμαογκ ρωσσοποντιος τσετσενογυφτος γυφτοι κτλ τα ενστερνιζεσαι?πολυ φιλικα

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ρε παιδια,τα μηνυματα γιατι αργουν να περαστουν?

  23. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Αυτο ναι. Ετσι μαλιστα. Να παιρνεις κουπα και να σε παραδεχονται ολοι. Ουτε διαιτησιες, ουτε καφριλικια. Ετσι εινααι τα κυπελλα και τα πρωταθληματα της ΑΕΚ, ποιοτικα και οχι ποσοτικα. Οπως στο μπασκετ σημερα.

  24. Ο/Η Flevend λέει:

    Όλα καλά;Απο ενδιαφέρον ρωτάω καθώς δεν ανέβηκε θέμα για τον αγώνα με Ξάνθη.Φαντάζομαι λόγω των ημερών.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Αδερφάκι ( και το εννοώ καθότι τον ΠΑΟΚ τον θεωρώ τον δικέφαλο του βορρά ), εστερνίζομαι μόνο ό,τι έχει την υπογραφή μου. Όλα τα άλλα είναι θέσεις άλλων ανθρώπων που γράφουν επίσης με την δική τους υπογραφή. Πολύ φιλικά λοιπόν σου λέω οτι δεν έχουν και πολύ άδικο, αλλά άμα δεν το γράψω εγώ, δεν σημαίνει οτι και το είπα.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμος : Αδερφέ, για να περάσουν μηνύματα σε δικό μου κείμενο, πρέπει εγώ να τα εγκρίνω. Όταν όμως είμαι στο Καϊμακτσαλάν, πιο πολύ ασχολούμαι με παλιούς προέδρους του ΠΑΟΚ, παρά με κάτι άλλο. Άρα δικιολογείς την καθυστέρηση υποθέτω.

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς J.Patikas : Το πρωτάθλημα αυτό, αν υπάρξει, θα έχει αξία μόνο αν κάνει διπλό η ΑΕΚ. Με όποιον τρόπο, δεν με νοιάζει αυτός. Και δεν με νοιάζει διότι ξέρουμε ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες των ομάδων. Αν θέλουμε λοιπόν κάτι να αλλάξει, θέλουμε ξεκατίνιασμα.

  28. Ο/Η Koreas λέει:

    Ναι αν κι ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο αστείο τελικά δεν είναι. Ο νέος προπονητής κι όχι μόνο της barnsley fc είναι ο γνωστός σε όλους γουιλι κατά κοσμον Jose morais. Υπεγραψε συμβολαιο διαρκειας 18 μηνων.

    Σημερα καθεται στο πάγκο της νέας του ομάδας για πρώτη φορά στο ντέρμπι ουραγών με τη Burton Albion. Στις πρώτες του δηλώσεις ως πρώτος προπονητής της συμπαθούς αγγλικής ομάδας ειπε γεμάτος στόμφο: I am more than a coach ; I am a leader.

    Τι έχουμε να ακουσουμε ρε πουστη; ρε γουιλι ποτε έγινες ηγέτης; κι ύστερα λένε ότι μονο στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Κι εκείνη η ποδοσφαιρική αστυνομία δεν εμφανίζεται πουθενά….

  29. Ο/Η Paok λέει:

    Okμε καλυψες και ευχαριστω.απλα και γω να πω οτι οι αλλοι ητανε για μενα και τους λεω” γαυρους” οι αλλοι βαζελοι κτλ.αλλα η ΑΕΚ παντα ΑΕΚ.με κεφαλαια εννοειται.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Αυτό σε πείραξε; Εδώ δεν ψηφίσανε ξανά τον Τσώρτσιλ. Εδώ έχουν ψηφίσει brexit και σκέφτονται τι θα κάνουνε. Μην αυταπατάσαι. Ο λαός είναι ένας, απλά μιλάει άλλες γλώσσες.

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Αδερφέ, ο πατέρας μου έπαιζε στα τσικό του ΠΑΟΚ. Κοζανίτης που τελείωσε στρατιωτική ιατρική στη Σαλονίκη. Έχω τεράστιες μνήμες, με κυριότερη οτι στο αυτοκίνητο, επάνω ήταν ένα ανάγλυφο σήμα του ΠΑΟΚ, κι από κάτω ένα της ΑΕΚ, την οποίαν υποστήριζε επειδή κατέβηκε στην Αθήνα. Επομένως, εγώ τον ΠΑΟΚ τον αγαπώ όσο κι αν του έχουν αλλάξει φυσιογνωμία οι ηγέτες του – ένας ο λαθρέμπορας κι άλλος ο προδομένος αρχηγός του λαού λόγω Κούδα, που ήθελε να φύγει, εκείνος αλλά ο άλλος θέλει να πουλάει κάτι. Για μένα, ό,τι και να γίνει, ο ΠΑΟΚ είναι αδερφός μου.

  32. Ο/Η Koreas λέει:

    @paok

    Φίλε κι εγώ συμπαθούσα πολύ τον πΠΑΟΚ.Εχω αρκετούς συγγενείς που είναι παοκτζηδες, με πρώτο και καλύτερο το μικρό μου αγαπημένο αδερφο, και δε μπορώ να φανταστώ αεκτζη να μη συμπαθεί τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς όμως ο ΠΑΟΚ έχει “λαικοποιηθει” παρά πολύ τα τελευταία χρονια, κι έχει αλλάξει πολύ η φυσιογνωμία του. Πάντως όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ ιστορικά ειναι μια δίκαιη ομάδα με παραδοσιακά ΑΓΝΟ και δίκαιο κόσμο. Αυτό ειναι που δεν έχει καταλάβει ο Ιβάν , ότι το γονίδιο του ΠΑΟΚ δεν ειναι ούτε το σκάρτο γονίδιο του Άρη ούτε το κλεψιμ3κο γονίδιο του γαύρο……και για να είμαι επίσης δίκαιος προσωπικά δε θεωρώ τα παιχνίδια με τον ΠΑΟκ ντερμπι, ο περσινός τελικός ειναι θέλω να πιστεύω η εξαίρεση , η επικράτηση της καφριλαςς σε βάρος της ιστορίας των 2 αυτών μεγάλων συλλόγων….

  33. Ο/Η Koreas λέει:

    @Steven

    Το έχω ξαναγράψει ότι ο λαός είναι ενας, αν θυμάμαι καλά εσύ με το the snitch γραφατε ότι οι Έλληνες είναι σκάρτοι οι Έλληνες είναι κουτοπόνηροι….

  34. Ο/Η Paok λέει:

    Σεβαστα απολυτως οσα λες.ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν γιναμε ΚΑΙ για τους τους τιτλους.Αλλα μια συντριβη του γαυρου την κυριακη δεν θα την γουσταρες?Ασχετα αν ειναι αντιθετα απο τα συμφεροντα σου(οπαδικως)

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok: Το πρωτάθλημα φίλε μου, πάντα έτσι παιζόταν. Με το ραδιοφωνάκι στοαυτί, να ακούσεις πού θα γκελάρει ο αντίπαλος. Πρόσκαιρες συμμαχίες καθαρής ποδοσφαιρικής ελπίδας. Τον ΟΣΦΠ τον έχει σκορπίσει η ΑΕΚ φέτος, άρα τον να συντριβεί από τον ΠΑΟΚ, δεν μου προσθέτει τίποτα σαν κλέος. Είναι σαν να πηδήξω εγώ την γκόμενα που γουστάρεις. Επομένως σου λέω ένα πράμα : Μπορεί να μην πάρω πρωτάθλημα φέτος αφού ο Σαββίδης δεν έχει σταματήσει να ρίχνει πακτωλούς, αλλά η ΑΕΚ θα κερδίσει στην Σαλονίκη. Αυτό μου αρκεί.

  36. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω απλα να το ξαναπω για να μην ξεχνιομαστε. Βλεπω το διπλο στην Τουμπα απο τωρα,οπως και την κορυφη του πινακα στο τελος….