ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Α Ε Κ

1989. Ριζούπολη. Θέλαμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε το πρωτάθλημα. Καθόμουν απέναντι από τα επίσημα, κι έβλεπα την ΑΕΚ να χάνει. Οδηγούμασταν στο ΟΑΚΑ εναντίον του γαύρου. Ευτυχώς που ο Μανωλάς είχε σώσει το γκολ από την κεφαλιά του Ντέταρι.

2018. Ριζούπολη. Θύρα Ε, σειρά 10, θέσεις 21 και 22. Σήμερα δεν υπήρχε κανένα άγχος. Άσχετα αν και φέτος κινδυνέψαμε να χάσουμε το πρωτάθλημα από τον Απόλλωνα, μετά την τραγική ισοπαλία του πρώτου γύρου. Ίσως να το βάλουμε κανόνα. Όποτε γκελάρουμε με την ελαφρά ταξιαρχία, θα παίρνουμε τον τίτλο.

Η βροχή δεν ήταν ικανή να σταματήσει την πορεία για τα πανηγύρια. Κάτι μου έλεγε οτι θα σταματούσε. Σκεπασμένες ήταν οι θέσεις μου μεν, αλλά όσο και να το κάνεις, πώς να υπάρχει παλμός κι ατμόσφαιρα όταν ρίχνει καρέκλες; Μόνο γι’ αυτό πήγα στο γήπεδο σήμερα. Να δω κάποιους από όλους αυτούς που άντεξαν 24 χρόνια. Και περνώντας από το φοβερό μπαρ της Ριζούπολης, με ένα ουίσκι στο χέρι και την σύζυγο αλα μπρατσέτα, ούτε με ενδιέφερε το τερέν. Το σήκωμα του κύπελλου με ένοιαζε μόνο, αφού θα τελείωνε η διαδικασία. Τα αγωνιστικά θα τα ξαναέχουμε το άλλο Σάββατο.

Έπρεπε όμως, κάπως να περάσει η ώρα. Οπότε η σκέψη για το αν επιτρέπεται η μετακίνηση των οπαδών, έδωσε την θέση της στο 4-2-3-1 με το οποίο μπήκε η ΑΕΚ στο γήπεδο, που πρέπει να είχε καμιά δεκαριά χιλιάδες φιλάθλους μας. Είχα καιρό να δω την Ριζούπολη τόσο γεμάτη. Όπως καιρό είχα να δω τον Μοράν και τον Μάνταλο να χαλάνε το παιχνίδι της ΑΕΚ. Το όποιο παιχνίδι πήγε να παίξει.

Δικαιολογίες βέβαια υπάρχουν πολλές. Σε ένα γλιστερό τερέν, ο μεν ένας πώς να βρει ρυθμό μετά από τόσο καιρό, ο δε άλλος, πώς να μην είναι φοβισμένος; Να μην λέμε όμως πολλά. Ήταν αξιοπρεπής ο Μπακασέτας και ο Λαμπρόπουλος. Σε ένα ημιχρόνιο χωρίς ρυθμό, και σχεδόν καμία πλαγιοκόπηση, απέναντι σε μια πολύ κλειστή άμυνα του Απόλλωνα. Ένας Απόλλων, που απείλησε με ένα μακρινό σουτ που έβγαλε ο Μπάρκας, ενώ μετά δέχθηκε κάποιες ψιλοευκαιρίες καθώς και το γκολ που σκόραρε ο Αραούχο, μετά από τρομερή μπαλιά του Λιβάγια, που εν τω μεταξύ είχε γλυτώσει και την κόκκινη κάρτα για να είναι υποψήφιος να την φάει στον τελικό. Ας μας εξηγήσει κάποιος γιατί αφιονίστηκε στα καλά καθούμενα σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Eίχαμε όμως και δεύτερο μέρος. Εξ ίσου αδιάφορο λόγω της γιορτής. Η ομάδα πήγε σε control ποδόσφαιρο – σιγά μην ασχοληθεί ο Χιμένεθ να δείξει κάτι στην κερκίδα, εξ άλλου μπορεί; – κι αναλώθηκε στο να μην φάει γκολ ή στο αν κάνει κάποιο λάθος ο αντίπαλος, να βάλει κάποιο. Μιλάμε για την απόλυτη μοιρολατρεία, μακριά από το θέαμα και μακριά από την ουσία του αθλήματος. Αυτά έκανε κι ο Αλέφαντος παλιά. Διότι αν σήμερα δεν μπορείς ξεάγχωτα να προφέρεις κάτι ρε παιδί μου, τότε είσαι και με την βούλα της πλάκας.

Αλλά η γιορτή είχε αρχίσει. Μπορεί να γινόντουσαν και κάποιες αλλαγές για την διόρθωση της απόδοσης, όμως η κερκίδα ήθελε άλλα : Σήκωσε το, το γαμημένο. Μα είναι δυνατόν; Να σηκώνεις ένα πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, κι αντί να έχεις φτειάξει κάποιο τραγουδάκι, να λες τον τίτλο σου γαμημένο; Πραγματικά ο Έλληνας είναι καραγκιόζης. Εκτός αν ξέρει κάτι άλλο, που το αγνοώ.

Για μένα όμως, ο τίτλος αυτός είναι ένα τεράστιο βήμα για την επιστροφή. Μπορεί και να είναι κι ο τελευταίος που θα δω. Οπότε ειλικρινά, στέκομαι προσοχή σε αυτά τα παιδιά, σε αυτήν την διοίκηση, και σε όλο το προσωπικό που υποστήριξε αυτήν την προσπάθεια, και τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για έναν πανδίκαιο τίτλο, βάσει αγωνιστικότητας και βάσει πιστής τήρησης του κατενάτσιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το μεγάλωμα της ΑΕΚ με απόκτηση νέων φιλάθλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που άντεξαν με τρεις στόχους ταυτόχρονα. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ.

Υγ. Μπάσκετ δεν βλέπω, κι ούτε πρόκειται να δω. Όμως θέλω η ΑΕΚ να κατακτήσει τον τίτλο. Έχουμε ανάγκη το όνομα της ΑΕΚ να ακούγεται όσο γίνεται περισσότερο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

39 Responses to ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    “Για μένα όμως, ο τίτλος αυτός είναι ένα τεράστιο βήμα για την επιστροφή. Μπορεί και να είναι κι ο τελευταίος που θα δω.”

    Γιατι ρε Στηβεν αρρωστος εισαι?

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    Καλησπέρα steven

    Συγγνώμη αλλά τι εννοείς μμμπορεί να είναι ο τελευταίος τίτλος που βλέπω;

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Την σηκωσαν τελικα τα παιδια την κουπα και μπραβο τους.Στο κατω-κατω,αυτοι ετρεχαν,χτυπιοντουσαν στο γηπεδο,καποιοι επαθαν και σοβαρες ζημιες. Εκ του αποτελεσματος,δικαιωνεται και ο Μελισσανιδης για την σφιχτη οικονομικη πολιτικη ( ας μεινουμε εδω,γιατι αν πουμε για τι αλλο δικαιωνεται θελουμε σεντονι),δικαιωνεται και ο Χιμενεθ για τον τροπο παιχνιδιου που βλεπαμε,τελος παντων ολοι δικαιωνονται.Παντα βεβαια εκ του αποτελεσματος. Προσκηνιακα και παρασκηνιακα ,με τα δεδομενα της Ελλας ειμασταν μια χαρα,αλλα και στην Ευρωπη ειμασταν καλυτερα. Με βαση το προσδοκημο ζωης,προλαβαινω να δω αλλο ενα πρωταθλημα,εκτος κι αν ηρθαμε πραγματικα .Που σημαινει ενισχυση,που σημαινει λεφτα,που σημαινει..γαματα ! Τελος καλο για φετος και το ολα καλα θα το πουμε οταν σηκωσουμε και το κυπελλο .

  4. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Σε αντίθεση με σένα ,μια εποχή ,παρακολουθούσα την ΑΕΚ ακόμα και στο τάβλι.Μέχρι και Βάσκο -Λουλούκο στην ποδηλασία!Σαββάτο θάχουμε φοβισμένο κατενάτσιο ή θα κάνουμε καμμιία αντεπίθεση της προκοπής;

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow και Koreas : Είμαι κάποιας ηλικίας αδέρφια. Σας ευχαριστώ, αλλά τα 24 γενικά είναι πολλά.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Μα το ίδιο είναι αυτό που ρωτάς. Φοβισμένο κατενάτσιο και κάποια αντεπίθεση της προκοπής. Πώς να παίξει ο Αλέφαντος; Μπορεί να διδάξει κάτι; Σου μοιάζει άνθρωπος που εμπνέει; Ο ΔΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΑΠΑΤΖΗ; Όχι οτι ξέρει κάτι το χοιρογούρουνο – άλλωστε αν ενδιαφερόταν για κάτι, θα πρόσεχε ως διευθυντής επικοινωνίας μίνιμουμ την εμφάνιση του – αλλά πότε έκανε λάθος; Τότε ή σήμερα; Επιτέλους με την ελληνική μαλακία.

  7. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    μας τρομαξες λιγακι Στηβεν, γιατι ανα 24 χρονια ειναι κανονισμενο να το παιρνουμε? 😛
    Κυπελλο βλεπεις να σηκωνουμε? Οχι τιποτα αλλο γιατι εχει φτασει η γλωσσα που εχουνε βγαλει μεχρι την Σοφια

  8. Ο/Η conpater λέει:

    Εγω παντως αν ημουν Δηματος,το πρωτο που θα εκανα,θα ειχα απαγορευσει με οποιονδηποτε τροπο,την αναφορα στα 24 χρονια. Μονο και μονο την μιζερια που βγαζει ,φτανει. Για αυτους που ξερουν τι εχει γινει,τα 24 δεν ισχυουν στην πραγματικοτητα και το εχω γραψει πριν μερες. Με 15 καλπικα,1 του ΠΑΟ που καταστραφηκε και με τα 3 που λειπαμε… Επιτελους,ΑΕΚ εισαι ,οχι Λαρισα ουτε Παοκ. Αλλα ,αμα ειναι να γεμιζουμε προτασεις με παπαριες απλα για να λεμε…

  9. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ λέει:

    Στηβεν ευχομαι να δουμε πολλους τιτλους και συντομα για να προλάβουμε ολοι.
    Πιστευεις ότι ο Τίγρης στο πισω μερος του μυαλου του εχει για διωξιμο Χιμένεθ και Λαζαρο,και τι συμφερει για Λαζαρο κατά τη γνωμη σου,να μεινει η να φυγει,νομιζω δεν είναι και τρελα τα λεφτα που ζηταει 300 χιλ νομιζω και είναι παικτης που θα στα δωσει πισω παλι.Χιμενεθ¨?
    Επισης Στηβεν ο Μελισσανιδης πιστευεις εχει τα κουράγια να ηγηθεί της ΑΕΚ και τα επομενα χρονια?
    Αν μπορεις μου απαντας,και ευχαριστω εκ των προτερων.

  10. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Φίλε μου ώρες ώρες σε πιάνουν κάτι απαίσιοδοξα και μας τρομάζεις. Σαν την αεκ κι εσύ, ακραίες καταστάσεις.

    Αν και το μέλλον είναι άγνωστο, Θα χαρούμε πολλούς τίτλους θα δεις. Και θα χαρούμε και πάλι μπαλαρα. Και να ξέρεις ότι θα δούμε κι ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο.

  11. Ο/Η Fotzio λέει:

    Mε off Μανταλο και Γιοχανσον, με παίκτες γενικά μέτριους, με Πρόεδρο καβούρια, και παράλληλα να παίζει σε τρεις διοραγανώσεις… ο Χιμένεθ κατάφερε να τον πάρει το πρωταθληματάκι…..και βασικά να ΙΣΟΠΕΔΏΣΕΙ τον ΟΣΦΠ!!!! Κατά άλλα συνεχίστε την μιζέρια με τον προπονητή που σας έδωσε την “τελευταία σας”
    χαρά!!!

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Γιατί τρόμαξες ; Τίποτα δεν είναι κανονισμένο, αλλά ‘οσο και νάναι, μια παράδοση έχει δημιουργηθεί. Θα την σπάσουν ή θα πάνε στα καλά κέρδη της μοιρασμένης πίττας;
    Βλέπω με φοβερή αγωνία και μπόλικη άμυνα, οτι θα πάρουμε το κύπελλο. Λόγω οιωνών. Όχι λόγω ομάδας.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Fotzio : Δεν έχεις άδικο. Με τον Σύριζα βγαίνεις από τα μνημόνια. Δεν πιστεύω να διαφωνείς.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Αν ήμουν Δημάτος, απλά δεν θα μίλαγα. Πιο μαλάκας πεθαίνεις.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΣΠΥΡΟΣ : Ο τίγρης απλά μπορεί αμερικάνικα. Όχι οτι έμαθε από αυτούς κάτι,αλλά μπορεί να εκμεταλλεύεται τις καταστάσεις. Ας πούμε Κούρδοι με Συρία, και μετά, τι να τους κάνουμε τις Κούρδους; Ποι’ος λάζαρος τώρα; Πλάκα κάνεις; Ποιά κουράγια; Της πλάκας είναι όλα. Στην Ελλάδα δεν είσαι;
    Όμως αν δεν είσαι, κι είμαι μόνο εγώ, τι να τον κάνεις τον Λάζαρο; ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. Σιγά τον παίκτη.
    Εύχομαι να δούμε πολλούς τίτλους. Γι’ αυτό ζούμε;

  16. Ο/Η conpater λέει:

    Αφου τον εβαλαν εκει για να μιλαει.Τι αλλο να κανει… Φημες θελουν τον Μινο να χει ζωστει και να ετοιμαζεται για ανταρτικο λογω τελικου κυπελου.Οπως κι ο Κολκας στην SDNA. Πραγματικα,ειναι να γελας,κι οχι μονο με τους “πανω” αλλα και τους “κατω”,με την αντικειμενικοτητα τους,αλλα και με την κακομοιρια τους. Το μονο που δεν ειπαν ακομα ειναι πως τα 33 ειναι περισσοτερα απο τα 24,οποτε επρεπε να το παρουμε εμεις !!! Δεν γινεται,σιγουρα υπαρχει παραλληλο συμπαν….

  17. Ο/Η theo λέει:

    Πέρασε και η σημερινή και εκείνος ο κοντός αγνοείτε !
    Η χαρά κ η προσμονή του πρωταθλήματος τόσων χρόνων δεν συγκινεί .
    Λες να περιμένει το Νταμπλ ;
    Ζήτω η ΑΕΚ μας!
    Ήταν πολλά τα 24 στα 46 μου!

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς theo : Υπάρχει κοντός όταν κάτι έχει ψηλώσει; 300 χιλιάρικα ετησίως, άσχετον.

  19. Ο/Η placebo στο σημερινό nocebo λέει:

    Υπερβατική χρονιά ( η άκατάλυτος ψυχολογία του Μελισσανίδη ) καλύτερα να μασάς,παρά να μιλάς .Βλέπω Μήτσος και δικαιώνομαι .
    Συνδεδεμένη με την πάρτη σας Άρρηκτα στό βήμα της ΑΕΚ (που θέλουμε να βλέπουμε αλλά ακόμα δέν βλέπουμε) , σαν στραγάλια τα φάγαμε τα χρονάκια.Τό ποδοσφαιρικό θέαμα που θα θέλαμε λείπει ,αλλά όπως πάμε κάποτε θα γίνει κι αυτό τόσα γίνονται , αυτό δεν θα γίνει .Εδώ κοντεύουμε το νταμπλ.
    Σπάσαμε τον νόμο της σιωπής , αλλά σχεδόν ξεχάσαμε το νόημα της ζωής, τι να ξεχάσω και τι νά πρωτοθυμηθώ …
    Μήν ξεχάσω ότι μέσα στα σκατά που κολυμπάω ,τό να βρωμάω σαν κουράδα είναι φυσιολογικό .
    ΑΕΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΕΡΑΣΑΜΕ

  20. Ο/Η stelathen λέει:

    για το γουρι και μονο: του χρονου δες που παζουμε τελευταια αγωνιστικη καιι αγορασε διαρκειας της γηπεδουχου

  21. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Αλήθεια, πως πέρασαν έτσι αυτά τα 24 χρόνια!
    Να φεύγουν τα νιάτα σου και να προσμένεις πότε θα έρθει αυτή η μέρα.
    Και ήρθε, είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που το κατάφεραν αυτό! Που χάρη σε αυτούς πήρα αυτή την χαρά ξανά! 24!

  22. Ο/Η Anders Panteleimon Carlsson λέει:

    Κάτσε, δηλαδή τώρα ο Ιβάν ΔΕΝ χαίρεται με τη χαρά του Δημήτρη;
    Τστστς τι τρόποι…
    Έλα και το Σάββατο το κύπελλο!

  23. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Κύπελλο, Κύπελλο, ΑΕΚΑΡΑ φέρε μας το κύπελλο, το Ευρωπαϊκό!!!

  24. Ο/Η Savvi λέει:

    ΑΕΚ

    Τι πράμα είναι αυτό!!! Τρέλα!!! Υπομονή άλλη μια κούπα έμεινε…

    ΑΕΚ

  25. Ο/Η conpater λέει:

    Αλλο ενα κυπελλο βαφτηκε κιτρινο,και μπραβο στα παιδια και στην διοικηση.Ευρωπαικο κυπελλο,μπροστα σε 18000 κοσμου που το πανηγυρισαν εξαλα ολοι τους. Αλλο ενα μενει ,στο ποδοσφαιρο,που θα βουλωσει στοματα .Ειδωμεν…
    Την τιμητικη του ειχε ενα “ξεχασμενο” Macallan 18 ,εστω και μετα απο 11 χρονια…

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Ήταν απαραίτητο για τα μικρά παιδιά. Να μεγαλώσει η ΑΕΚ, σαν όνομα. Και να μην βρίσκουν καταφύγιο κάποιοι στο άλλο άθλημα αν το κυρίως δεν πάει καλά. ΟΛΑ Η ΑΕΚ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.

  27. Ο/Η Koreas λέει:

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΎ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΣΤΟΝ ΈΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΌ ΌΛΟΙ ΑΔΈΡΦΙΑ.

    από την Παρασκευή βρίσκομαι στην Κύπρο. Ένα από τα πιο ακμαια τμήματα του ελληνισμού. Σήμερα είδαμε τη νίκη της ομάδας του basket. Κι εδώ έγινε ένας μικρός χαμός. Να ενημερώσω ότι το εδώ ενωσιτικο στοιχείο είναι ιδιαίτερα δυναμικό και πολύπληθες.

    Συγχαρητήρια για την ομάδα του μπάσκετ τους προπονητές τον αγγελοπουλο. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΡΈΛΑΝΕ ΜΑΣ……

  28. Ο/Η bandog λέει:

    ρε τι ειναι αυτο το πραγμα φετος?

    μαγικηχ ρονια με 3 κουπες ηδη και εχουμε ακομα τελικο κυπελου στο ποδοσφαιορ , ευρωπαϊκο στο χαντμπολ και πλεϋ οφ στο μπασκετ….

    το θετικο της φετινης χρονιας ειναι οτι φτιαχνεται νεα γενια αεκτζηδων. γεματο φετος το καφενιο πιτσιρικαδες που ερχονταν με φανελες της αεκ να δουν τα ματς σε ποδοσφαιρο και μαπσκετ.

    πανεμορφες εικονες στην κερκιδα σε ποδοσφαιρο και μπασκετ αυτο το τριημερο.
    ξεκινσηε η αδερφη μου με το αμαξι της απο καλαματα να ανεβει αθηνα να ζησει την φιεστα με τον λεβαδειακο.
    ελπιδοφορα μηνυματα για την συνεχεια της ομαδας και πιστευω οτι με το γηπεδο θα δουμε ακομη καλυετρα πραγματα…

    ΥΓ: συμφωνω με τον στηβεν για λαζαρο.
    καλος και χρησιμος φετος αλλα δεν θα του φιλησουμε τα ποδια επειδη εκανε μια χρονια στην καριερα του λιγο πριν τη συνταξη.
    αξιζει ενα νεο συμβολαιο αλλα οχι να του φτιαξουμε και πλατινουμ ασφαλιστικο…

  29. Ο/Η Γιάννης λέει:

    έτσι όπως φτάσαμε έμειναν 2 κουπες μαζι μ χαντμπόλ. Μάης 18!χα!

  30. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    ειναι τετοιο το μομεντουμ πλεον με την υπερκουπωση παντου, που θεωρω οτι δυσκολα θα χασει το κυπελλο στο ποδοσφαιρο

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς a better tomorrow : Δεν θα περάσουμε καλά. Στο τέλος όμως θα έχουμε κερδίσει.

  32. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Στηβεν under το παιχνιδι και αγιος ο θεος

  33. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Καλημέρα
    τι κάνατε το Σ/Κ ;
    Εγώ έβλεπα την ΑΕΚάρα να σηκώνει κούπες! !!!

  34. Ο/Η Paok λέει:

    Στιβεν εχω μια απορια.αυτος ο ψαριανος τι φρουτο ειναι ρε αδερφε?ειναι δυνατον παραμονες τελικου με ατμοσφαιρα μπαρουτι να κανει τετοιες αναρτησεις?ειναι δυνατον να δυναμιτηζεις ετσι το κλιμα ειδικοτερα οταν ξερεις οτι θα συναντηθουν και καποιοι “μαο μαο” και καποιοι”ερυθροι χμερ”?φυσικα τα ιδια θα ελεγα αν γινοταν και απο εδω πανω.

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Είναι ένα από τα γνωστά νούμερα, που όμως τέτοια θέλει η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας για να αισθάνεται οτι έχουμε ισότητα.

  36. Ο/Η Paok λέει:

    Καταλαβα.βοηθεια μας…

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Paok : Δηλαδή, τώρα καταλάβαμε τι ζούμε; Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις. Θα έκανες ποτέ ζάφτι με κάποιον που δεν ξέρεις τι συμφωνίες έχει κάνει για σένα κάτω από το τραπέζι; Αοό εδώ το ποτάμι, από εκεί το πασόκ, πιο πέρα η κεντροαριστερά, σήμερα είμαστε στα άκρα για τους ψήφους. Ένας άνεργος είναι, και κυριότερα θα είναι, και θα ζητάει ελεημοσύνη απο τον Σύριζα. Σαν μια συνιστώσα ελληνική της πλάκας. Όταν είπες την βοήθεια μας, σου τα είπα. Θέλω κι εγώ σπρώξιμο. Άμα κατέβεις για τον τελικό, προτείνω τσίπουρο.

  38. Ο/Η Paok λέει:

    Σ`ευχαριστω για την προσκληση αλλα δυστυχως λογω υποχρεωσεων δεν θα κατεβω.καποια στιγμη ειμαι σιγουρος οτο τα τσιπουρα θα τα πιουμε.οσον αφορα τα πολιτικα και κυριως το ποιους διαλεγουμε να μας εκπροσωπουνε πιστευω οτι αν διαβαζανε ολοι εστω λιγο σουρρη παπαδιαμαντη και ροιδη ολα θα ητανε λιγο καλυτερα.

  39. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven and paok

    Συγγνώμη αλλά τον ψαριανο για ποιο λόγο τον κατηγορουμε;

    Ps. Υπάρχει μια τεράστια αγκαλιά αγάπης και έρωτα τελικά. Power of love, game of love… Που ήταν τόση αγάπη κρυμμένη τελικά;…… Ξεχειλιζουμε από αγάπη…