Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

Λίγος κόσμος τίμησε σήμερα την ομάδα. Λίγο το κρύο, λίγο το Σάββατο, λίγο οι χαμένοι στόχοι μαζί με το όνομα του αντιπάλου, δεν μπορούσαν να δώσουν κάποιο πιο ισχυρό κίνητρο.

Η ομάδα μας κατέβηκε με ένα rotation στην θέση του δεξιού μπακ και του τερματοφύλακα, και μια ελαφρώς διαφοροποιημένη τακτική. Σαν 4-2-3-1 μου φάνηκε,  με τον Μάνταλο στον άξονα αλλά να πηγαινοέρχεται και να εναλλάσσεται στα άκρα. Αυτός ήταν κι επιφορτισμένος με την δημιουργία του παιχνιδιού, συνεπικουρούμενος από τον Άλεφ που έβγαινε από πίσω του.

Το πρώτο μέρος είχε πολύ καλό ρυθμό και μπόλικους παίκτες μας διακριθέντες. Η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, που μετουσιώθηκε σε πολύ καλή ανάπτυξη τόσο από τον άξονα όσο κι από τα πλάγια, τα οποία τα γέμισαν τόσο ο Μπογιέ όσο και οι δυό πλάγιοι μπακ μας. Αμυντικά επίσης ήταν πολύ οργανωμένη η ΑΕΚ και μάλιστα στο ζητούμενο τρισδιάστατο επίπεδο. Στο επιθετικό πρεσάρισμα, στην κεντρική αναστολή και στην τελική αναχαίτηση, όποτε η Λαμία έφτασε εκεί, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά.

Βγήκαν αρκετές τελικές και ωραίες οργανωμένες προσπάθειες. Το γκολ προήλθε από την πίεση μας ψηλά, που οδήγησε τον αμυντικό της Λαμίας να τα χάσει, τον Μάνταλο να κλέβει και να σερβίρει στον Πόνσε, που με απ’ ευθείας σουτ, μας έδωσε το προβάδισμα. Στο σημείο αυτό να δώσουμε τα εύσημα και στον αντίπαλο για την προσπάθεια του να παίξει μπάλα, και να μην κλειστεί πίσω σε κάποια άτακτη άμυνα.

Οπότε αυτό το τελευταίο, σε απόλυτο όμως συνδυασμό με την διάθεση των παικτών μας για τρέξιμο, βοήθησε να δούμε αυτό το ωραίο θέαμα και να περάσουμε χαλαρά αυτήν την ώρα. Σαν κατοχή μπάλας, σαν διάθεση, αλλά και σαν δημιουργία επιθετική, ήταν μάλλον από τα καλύτερα μας πρώτα ημιχρόνια, με μπόλικες κάθετες πάσες και με εκμετάλλευση των κενών χώρων που άφηνε το στήσιμο του αντιπάλου. Οπότε με ενδιαφέρον και χαλαρότητα περίμενα και την συνέχεια.

Και η μεν χαλαρότητα ήρθε, αλλά το ενδιαφέρον ποτέ. Διότι η Λαμία φρόντισε να κάνει την δουλειά της ομάδας μας. Αν το πρώτο μας γκολ ήταν απόρροια πίεσης δικής μας, το δεύτερο το έβαλε μόνος του ο αντίπαλος. Πρώτα με λάθος διώξιμο του τερμαστοφύλακα και κατόπιν με ένα αυτογκόλ. Αυτό ήταν. Κανένα ενδιαφέρον, μόνο τον Βασιλαντωνόπουλο κοίταγα, κατέβασμα ρυθμού από τους παίκτες μας και γενική χαλαρότητα. Χαλαρότητα βέβαια χωρίς λάθη, αφού και η Λαμία πέταξε λευκή πετσέτα και τα παράτησε.

Στο γενικό κατέβασμα του διακόπτη βέβαια, δεν ήταν μόνο το σκορ, αλλά και οι δυό αλλαγές του Ουζουνίδη. Έξω οι δυό παίκτες που ήταν επιφιορτισμένοι με την παραγωγή του παιχνιδιού. Δηλαδή του Άλεφ και του Μάνταλου. Λογικές κινήσεις, που έφεραν στο γήπεδο τον Μοράν και τον Αλμπάνη. Οπότε δεν θα μπορούσες να περιμένεις κάτι παραπάνω σαν οργάνωση, αλλά είδαμε και τρεις πολύ καλές τελικές που θα μπορούσαν να έχουν αυξήσει το σκορ. Σε αυτό φυσικά έφταιγε η διάθεση της Λαμίας.

Οπότε περαιτέρω κριτική, δεν μπορεί να γίνει. Η ομάδα έκανε την δουλειά της απέναντι σε έναν δυνειδοτοποιημένο αντίπαλο, που ήρθε για να μην συντριβεί. Λάθος εκτίμηση φυσικά, αν δει κάποιος πίσω από τις γραμμές, και παρατηρήσει οτι η ομάδα πλέον έχει γίνει μαλθακή, πράμα που θα φανεί σε αυτήν την εβδομάδα που ξεκινάει. Αυτό τουλάχιστον βλέπω εγώ, που όμως δίνω συγχαρητήρια για σήμερα σε όλους, και ειδικά στον Τσιγκρίνσκι, στον Χούλτ, στον Μάνταλο, και στον Πόνσε, που τους είδα καλύτερους σήμερα. Ειδικά τον Μάνταλο, που προσπαθούσε να συνηθίσει έναν καινούργιο ρόλο.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

  1. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    λιγο που ο εγγυητης τους γραφει επισημως στα αρχιδια του και αυτοι ανταποδιδουν δεν ανεφερες

  2. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @steven

    Το παιχνίδι έμοιαζε μάλλον με φιλικό παιχνίδι προετοιμασιας. Έστω κι έτσι μάλλον ήμασταν καλοί, αλλά με αντρικες ομάδες θα ισχύει το ίδιο; Ο Πετρακης σε όλα τα φιλικά είναι στους διακριθεντες, γιατί άραγε;

    Διακρίνω τη δημιουργία μιας καινούριας ομάδας διαφορετικής από την περσινή. Οι πρωταθληματικοι περσινοι παίκτες ελλατωνονται κι έρχονται καινουρια μέτρια αστέρια. Άραγε ποιος κάνει τον καινούριο σχεδιασμό; ο Μαρίνος αντυπας με το sexy παλτό ;

    Οι μικροτραυματισμοι και τα δοκάρια συνεχίζονται. Δείγμα ανικανοτητας, ερασιτεχνισμου, ατυχιας, εντονης πίεσης, μετρίου DNA παικτών ή / και τεχνικής ομάδας, έλλειψης αγιασμου; όλα τα στοιχεία μιας μέτριας ομάδας.

    Απορώ γιατί παίκτες που για μας τους οπαδούς αρέσουν ή καλύτερα συμβολίζουν κάτι δεν παίζουν ούτε 15 λεπτά. Ο γιακουμακης γιατί δε χρησιμοποιείται καθόλου; μήπως επιμειναμε στην επιλογή του πόνσε για σεντερφοραρα;

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλημέρα σε όλους.

    Να ξεκινήσω αρχικά με την εικόνα των Μπακασέτα-Λαμπρόπουλου, που ήταν στην 29 και πέρασαν από μπροστά μου. Ειδικά ο Μπακασέτας, ήταν σαν νεκρός. Σκοτεινιασμένοι.

    Το επόμενο που μου έκανε εντύπωση ήταν το 10 της Λαμίας. Τα μάτια μας τα είχαμε στραμμένα στον Βασιλαντωνόπουλο, αλλά, ο Μπερτόλιο ήταν ότι καλό είχες να δεις από τη Λαμία.

    Η ομάδα ήταν καλή χθες (κυρίως στο Α) και άτυχη για ένα ακόμα αγώνα. Μπόγε-Πόνσε είναι παίκτες ποιότητας και όσο πιο κοντά έχουν τον Μάνταλο για να αλλάξουν μπάλες (όπως έκανε με τον Αραούχο), τόσο περισσότερα θα δώσουν. Ο Μπογέ όταν παίρνει ΣΩΣΤΑ τη μπάλα μπροστά και έχει επιλογές (όχι με πλάτη ανάμεσα σε 3) είναι απλά εντυπωσιακός. Ντρίπλα, δύναμη, δύο πόδια, σουτάρει, πασάρει. Τα έχει όλα, εκτός της κεφαλιάς νομίζω.

    Φεύγοντας από το γήπεδο, αλλά και σήμερα ακόμα, συνεχίζω να απορώ…πώς είναι δυνατόν να είμαστε -12 από μία πολύ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ομάδα. Και σαν να μην φτάνει αυτό, -6 από μία ομάδα, απέναντι στην οποία, με πολλές απουσίες κάναμε 13-1 τελικές στο Α’ και σε κανέναν σημείο του αγώνα δεν πήρε τον έλεγχο.

  4. Ο/Η bandog λέει:

    ξερουμε αν η συναντηση με σιμοες αφορουσε ανανεωση ή αποδεσμευση απο γεναρη?

    βλεπω αυτον τον μοραν και απορω πως γινεται να πληρωνεται αυτος ο τυπος και να μην γινεται η υπερβαση για σιμοες που εχει καψει λαδια για την ομαδα….

    τεσπα, επιβεβαιωθηκα οτι ηταν μαλακια η περιθωριοποιηση των τριων πριν γινουν μεταγραφες ή τελος παντων πριν τελειωσουν επισημα οι υποχρεωσεις ευρωπης και πρωτου γυρου.
    θα παμε τωρα πορτογαλια με μοναδικο κοφτη μοραν και θα γελασει το ποικιλοχρωμο εριφιο…

    στα του ματς , καλοι ημασταν αλλα βοηθαει να εχεις αντιπαλο που δεν παιζει συστημα πουλμαν.
    ο μανταλος επαιξε στη θεση που ταιριαζει περισσοτερο και ηταν καλυτερος απο αλλες φορες.

  5. Ο/Η Πισσα και πουπουλα λέει:

    Η εταιρεια κανει προσαθειες να ενταξει στο δυναμικο της παικτες ουσιας,με κοινο παρονομαστη ολων των υπο εξεταση περιπτωσεων απο το πολυπειρο τιμ μας,το οτι χρειαζονται χρηματα για να αποκτηθουν οι βολιδοσκοπουμενοι πακτες.
    Αυτο εναι κατι που τ γνωριζουν ο Λυμπεροπουλος και η ομαδα των σκαταουτερς που τον περιβαλουν.
    Θα δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα,δεδομενης και της “σφιξης” του εγγυτη,του τι τελικα θα πρσφερει στις ομαδες των στοχων,προκειμενου να αποκτηθουν (ως δανεικοι φυσικα,γιατι για “παντρεμα” ουτε λογος αφου,
    Οπως ελεγε και ο Ν. Φερμας στον “Μπακαλογατο: “… Ναι, αλλα ο ανθρωπος οσο ναναι ειναι μαθημενος αλλιως. Εχει υπ οψην του,οτι εμας μας λεπουν 98 δραχμες για να βαλουμε στη μπαντα ενα κατοσταρικο”;

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Να πει ο carpetner,τι ξερει για το παρασκηνιο το φετινο,εκανε πισω ο τιγρης για να το παρει ο ιβαν,και τι σκοπο εξυπηρετει αυτο?

  7. Ο/Η Hokan λέει:

    Στήβεν καλημέρα. Μια και μένουμε μακρυά και βλέπουμε την ομάδα μόνο στο γήπεδο, τι γίνεται μ΄ αυτόν τον Γιακουμάκη ? Τόσο παλτό έχει βγει και δεν παίζει έστω σαν αλλαγή ακόμα και με την Λαμία ?

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    To παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο ένα σάκο του μποξ είναι υπεράνω κριτικής.
    Κάτι πουλάκια κελάηδησαν πως ο Μπακασέτας κάνει προσπάθειες επαναπροσέγγισης επειδή οι μόνες προτάσεις που βρήκε ήταν χαμηλά συμβόλαια απο ομάδες της σειράς στην Ιταλία και στον ζέλα που του δίνει λιγότερα και απ’οσα έπαιρνε στην ΑΕΚ. Για τα 600 που απαιτούσε ούτε σαν ανέκδοτο, πόσο μάλλον να πλερώσουν την ΑΕΚ για να τον πάρουν απο τώρα.
    Όπως φαίνεται μόνο ο Σιμόες θα φέρει ενα αξιοπρεπές ποσό τον Ιανουάριο. Λογικό αφού απο τους τρείς που έδιωξαν μόνο αυτός μετράει κάπως στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Οι άλλοι δυο δεν υπάρχουν στο χάρτη.

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Για τους φίλους που είδαν το Γιακουμάκη έστω και λίγο αυτά τα 2 χρόνια που είναι στην ΑΕΚ, απορώ με τις ερωτήσεις σας “γιατί δεν παίζει”.
    Επιθετικός που δεν έχει κοντρόλ και δε μπορεί να παίξει πλάτη και να σπάσει μπάλα δεν υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
    Ενα κρέας είναι ο Γιακουμάκης. Γομάρι αλλά.. 24 χρονών δε μπορεί πια να μάθει τα βασικά της μπάλας. Αυτά τα μαθαίνεις στα 15 σου.
    Το’χει χάσει το τρένο.

  10. Ο/Η Λευκαδιος λέει:

    Αφ ενος εκλογές κ πρωτάθλημα στους γαυρους του βορρά… φηφαλακια και συμφωνία των Πρεσπών για να χρυδωδουν το χάπι οι κυβερνωντες…

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Hokan: Ό,τι ξέρεις, ξέρω. Φαίνεται οτι είναι παλτό, τι να πω; Φυσικά δεν υπάρχουν και εξτρέμ για σέντρες….

  12. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @ ο παρατηρητής

    Δε μπορώ να πω ποιος να παίζει και ποιος όχι, δεν το έχω κάνει ποτέ κι ούτε πρόκειται μιας και δε ξέρω από ποδόσφαιρο. Επειδή έχω παίξει στα φοιτητικά μου χρόνια 4 χρόνια μπάσκετ σε εθνική κατηγορία και καταλαβαίνω από ψυχολογία αθλητή να σε ρωτήσω κάτι.

    Ξέρεις τι είναι να μπαίνεις πάντα αλλαγή στο 80 και να σου λένε παίξε όταν η ομάδα χάνει ή καίγεται να βγάλει ένα γκολ;

    Επιπλέον στην αεκ έχουμε χορτάσει να βλέπουμε με τον ουζουνιδη κλωναριδιδες, μανταλαιους, και μπακασετες τους σουπερ παίκταραδες. Είναι σίγουρα δευτερεύον πράγμα η συμμετοχή του γιακουμακη μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει φέτος η ομάδα, αλλά ταυτόχρονα είναι ντροπή για τον ουζουνιδη που δεν τον βάζει καθόλου. Προσωπικά πιστεύω ότι αγνοεί το ενωσιτικο συναισθημα, που να το ξέρει άραγε.; οκ…. Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά έτσι αισθάνομαι.

  13. Ο/Η A better tomorrow λέει:

    Παρατηρητη ετσι που παει ο προεδρας που βαζει βαθια το χερι στην τσεπη και οταν θυμωνει δινει εντολες για παιχταραδες, θα λες Μπακασετα και Λαμπροπουλο σε λιγους μηνες και θα κλαις 😛

  14. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πρωταθλητής Koreas
    Αν ήταν μόνο θέμα Ουζουνίδη θα συμφωνούσα. Αλλά ο Γιακουμάκης είναι στην ΑΕΚ 2 χρόνια και πριν τον είχε ο Χιμένεθ. Ούτε πέρυσι έπαιζε.
    Και σκέψου πως πέρυσι με τα συστήματα και τις αλχημείες του Χιμένεθ όλοι οι παίκτες του ρόστερ έδειχναν καλύτεροι απ’οτι είναι στην πραγματικότητα.
    Απο το Μάνταλο μέχρι το Μπακάκι. Όλοι έδειξαν βελτίωση.. εκτός απο έναν, τον Γιακουμάκη.
    Σίγουρα εμείς βλέπουμε την ομάδα μόνο για 90 λεπτά την εβδομάδα και θεωρούμε πως αδικείται, αλλά ο προπονητής τους βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις, επομένως κάτι βλέπουν και δεν τον βάζουν να παίξει.
    Στο κύπελλο όσες φορές έπαιξε δεν.. Το παιδί δε μπορεί να κάνει τα βασικά, για επίπεδο ΑΕΚ πάντα.. στον Πλατανιά δεν ξέρω πόσο καλός ήταν. Και εκεί για 1 χρόνο. Ποτέ δεν ήταν το υπερ-ταλέντο.
    Είναι μια απο τις πολλές περιπτώσεις που ένας παίκτης έδειξε κάτι σε μια μικρή ομάδα και όταν έκανε το βήμα τον πλάκωσε η φανέλα.
    Ακόμα και αν χρειάζεται συνεχόμενα 90λεπτα για να πάρει μπρός, η ΑΕΚ (και η κάθε ΑΕΚ) δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει το Γιακουμάκη.
    Επομένως η αρπάζεις την ευκαιρία ακόμα και σε 10λεπτα-20λεπτα και στο κύπελλο ή πας δανεικός για να πάρεις παιχνίδια.
    Για μένα η ΑΕΚ πρέπει να δανείζει παίκτες σε ομάδες του εξωτερικου. Όπως έκανε ο παόκ με τον Πέλκα που επέστρεψε σαφώς βελτιωμένος και προσγειωμένος, και με άλλους που τους σκόρπισε σε Ολλανδία κλπ.
    Τι να τον κάνω να τον στείλεις σε μια ομάδα Β’ εθνικής, χειρότερος μπορεί να γίνει – καλύτερος αποκλείεται.

  15. Ο/Η Πρωταθλητής Koreas λέει:

    @ ο παρατηρητής

    Αλέξανδρε τα επιχειρήματά σου είναι λογικότατα, κι όντως μπορεί αυτή να είναι η πραγματικότητα. Βέβαια δεν απαντάς στην ερώτηση μου, για την ψυχολογία του παίκτη που τον βάζεις στο 80 να σου γυρίσει το παιχνίδι. να ξέρεις ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι το ίδιο , (τι εννοώ;). υπάρχουν άνθρωποι με λίγα σχετικά προσόντα που ειναι self-motivated (βρίσκουν το κίνητρο ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχει, αρπάζουν την ευκαιρία στο πιτς φυτίλι), υπάρχουν άλλοι που έχουν εξαιρετικά ταλέντα αλλά το μάτι τους δε γυαλίζει. από τη δικη μου μικρή εμπειρία
    πιστεύω ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι, αυτοί που θα σου βγάλουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ συνήθως θέλουν και ιδιαίτερη διαχείριση. αλλα η κουβέντα όταν ερχεται στο γιακουμάκη γίνεται υποθετική ( όντως δεν έχουμε άποψη για τις όποιες ικανότητες του). Οπότε στοπ…

    μόνο μια ερώτηση:
    Αν σε αυτά που λες αντικαταστήσουμε το όνομα γιακουμάκη με το όνομα κλωναρίδης αλλάζει κάτι στο κείμενο σου;, (εκτός βέβαια ότι ο κλωνατρίδης παίζει χρησιμοποιείται από το μαρίνο συνέχεια και σε πολλές διάφορες θέσεις;)

    Ας φύγουμε όμως από το μικρό και ας πάμε στο μεγάλο. Ο ουζουνίδης δε σου φαίνεται λίγο σαν προπονητής κλίκας;(δε ξέρω αν υπάρχει ο τίτλος)……δηλαδή έχω 5 -6 παίκτες που έχουν κλείσει θέση στην ενδεκάδα και παίρνουν τη φανέλα σπίτι τους, με τους οποίους έχω και πολύ καλές προσωπικές σχέσεις, και εννοείται με στηρίζουν μέσα στην ομάδα, κι όλοι οι άλλοι δε μπορούν, δεν κάνουν, είναι λίγοι.
    μήπως είναι ένας από τους λόγους της φετινής μας κατάρρευσης; (σου λέει άν είναι να πέσουμε θα πέσουμε όλοι μαζί, το οποίο κι έγινε)

    όλοι αυτοί οι παίκτες που παρήλαυναν το καλοκαίρι από τις εφημέρίδες και τελικά απορρίφθηκαν από την ΑΕΚ απορρίφθηκαν όλοι λόγω οικονομικού κόφτη ή μήπως και ο μαρινος έκοψε αρκετούς;δε λέω ότι δεν ήθελα κάποιο παικταρά, αλλά μήπως παίκτες ισάξιους με αυτούς που έχουμε μήπως τους έκοψε αυτός για τον Α ή Β λόγο;

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πρωταθλητής Koreas
    Θέτεις πολλά και ωραία ερωτήματα.
    Τον Κλωναρίδη πιστεύω πως τον είχαν για σούτ αλλά τον “έσωσαν” τα γκολ που έβαλε τον Ιούλιο στα προκριματικά. Δε μπορείς να σουτάρεις τον παίκτη που έβαλε 2-3 γκολ και σε πέρασε στην επόμενη φάση, οσο και αν ξέρεις τι φούφουτος είναι.
    Εντελώς τυχαία “αναστήθηκε” αφού τώρα μας δείχνει τον γνωστό Κλωναρίδη, πράγμα που για μένα δείχνει πως η απόδοσή του ήταν πυροτέχνημα.
    Εκτός απ’αυτό η ΑΕΚ αποδεδειγμένα πλέον μας τάισε αφηγήματα με το τσουβάλι και ποτέ δε σκόπευε να ενισχύσει την ομάδα ουσιαστικά, επομένως τον κράτησαν εις βάρος του αγωνιστικού τμήματος αφού δεν είναι ούτε για τον Αστέρα Τρίπολης.
    Για το θέμα της ψυχολογίας, νομίζω οτι παίκτες με τόσο “εύθραυστη” ψυχολογία δεν κάνουν για ομάδα πρωταθλητισμού.
    Δηλαδή ποιός σοβαρός προπονητής θα ρίσκαρε να γκελάρει η ομάδα για να πάρει 90λεπτα ο Γιακουμάκης ή ο Κλωναρίδης πέρυσι? θα τον κρεμούσαμε ανάποδα.
    Το θέμα είναι πως ακόμα και σ’αυτά τα 20λεπτα ο Γιακουμάκης δείχνει σοβαρές αγωνιστικές αδυναμίες που δεν φτιάχνονται με καλή ψυχολογία και είναι μεγάλος για να τις διορθώσει γενικότερα.
    Εδω που τα λέμε όταν έχεις Αραούχο ή Λιβάια και Πόνσε δε μπορείς να τους αφήσεις εξω για να παίξει το κοπέλι. Το ίδιο γίνεται σε όλες τις ομάδες. Εκτός αν ο μικρός αρπάξει τις ευκαιρίες απο τα μαλλιά και “αναγκάσει” τον προπονητή να τον δει με άλλο μάτι.
    Κακά τα ψέματα, όποτε τον βάζει κανείς δεν έχει την προσδοκία να γυρίσει παιχνίδι με το Γιακουμάκη. Δε σου δίνει και ο ίδιος ο παίκτης το δικαίωμα να περιμένεις πράγματα απ’αυτόν. Η γλώσσα του σώματος τα δείχνει ολα.
    Οσο για τον Ουζουνίδη, τελικά προκύπτει πως είναι δημιούργημα των ΜΜΕ. Είδες τι κάνουν οι καλές δημόσιες σχέσεις?
    Ενω στην καριέρα του δεν κατάφερε κάτι παραπάνω απο τον Μπάμπη τον Τεννέ ασπούμε, στον ζέλα τον ηρωοποίησαν λόγω της οικονομικής κατάστασης ενω φέτος ο Δώνης με χειρότερο ρόστερ και απαγόρευση μεταγραφών τα πάει πολύ καλύτερα.
    Χωρίς να απολαμβάνει την ασυλία που είχε ο Μαρίνος τα 2 χρόνια που τον είχαν προπονητή.
    Για τις κλίκες στην ΑΕΚ δεν ξέρω κατα πόσο παίζει ρόλο, γιατί ο πρώτος που συμμετέχει είναι ο ίδιος ο πρόεδρος με αναφορές σε παιδιά και αποπαίδια. ΌΤαν δηλώνει δημόσια “ο τάδε είναι η αδυναμία μου” αυτό είναι έμμεσο “χαρτάκι” στον εκάστοτε προπονητή.
    Ως γνωστόν την ΠΑΕ την ενδιαφέρει στεγνά και μόνο η είσπραξη.
    Έχει βάλει στόχο να πουλήσει Λιβάια Μάνταλο Γαλανόπουλο κλπ.
    Η εντολή είναι ξεκάθαρα να παίζουν βρέξει-χιονίσει μπας και προλάβουμε τον Ιανουάριο και μας έρθει πρόταση.