Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

Ίσως το πιο εύκολο παιχνίδι σε αυτά τα κοντινά που έρχονται. Απόλυτα λογικά η ομάδα κατέβηκε με τετράδα στην άμυνα, αφού θα έπρεπε να γίνει αφεντικό, να έχει την κατοχή της μπάλας, και να φτάσει σε μια υποχρεωτική νίκη. Κάπως έτσι έγιναν τα πράματα στο πρώτο ημιχρόνιο, αλλά με κάποιες ανορθοδοξίες. Κορυφαία ήταν η χρησιμοποίηση του Ζεράλδες σαν δεξί εξτρέμ, που στην ουσία αχρήστευσε μια πτέρυγα. Κάτι το οποίο ήταν εκ των προτέρων γνωστό, αφού ο παίκτης αυτός δεν είναι ακραίος.

Η ΑΕΚ λοιπόν, ξεκίνησε να επιτίθεται κύρια από τα αριστερά ‘οπου υπήρχε κανονικό δίδυμο, όμως αν ο ένας από τους δύο λέγεται Λόπεζ, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. Όπως δεν μπορούσες να περιμένεις και πολλά από το κέντρο, που όντας πιο πολύ αμυντικογενές, δεν εμφάνισαν και αρετές οργάνωσης ή φαντασίας. Κι αυτό αναμενόμενο.

Φυσικά η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει κι έναν αντίπαλο, που ήταν θωρακισμένος με διπλή ζώνη άμυνας κι ήταν όλος παρατεταταγμένος μπροστά στην περιοχή του. Τι ζήταγε; Να μην φάει πολλά γκολ. Πού να καταλάβαινε ο αντίπαλος προπονητής, οτι η ΑΕΚ φέτος έχει μόνο το όνομα της; Ούτε για την φυσική κατάσταση δεν διάβασε τα ρεπορτάζ;

Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν να δούμε ένα κακό πρώτο μέρος, με οριζόντια ανάπτυξη, προβλεψιμότητα για τα ανούσια της αριστερής μεριάς, και κάποιες προωθήσεις του Μπακάκη, που δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα. Και κάποια μακρινά σουτ, αφού η ομάδα δεν μπορούσε να βγάλει φάση στην αντίπαλη περιοχή. Είδαμε όμως κι έναν πολύ καλό Λιβάγια, που έδωσε μάχες και προσπάθησε να ανοίξει κάποιους χώρους. Κι ίσως ήταν ο μόνος που κατάλαβε οτι η ομάδα είχε σέντερ φορ. Που μπορεί να μην φάνηκε τόσο πολύ, όμως τράβηξε αρκούντως παίκτες επάνω του, κι έτσι η ΑΕΚ ευτύχησε να προηγηθεί με ένα αυτογκόλ, που βέβαια πιστώνεται στον Κροάτη.

Όπως πιστωθήκαμε κι έναν πολύ κακό διαιτητή, που στην κυριολεξία τα έκανε μαντάρα, και σε ένα φιλικό παιχνίδι, εκτός του οτι έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βράνιες – ο κανονισμός μιλάει για τίποτα ή για κόκκινη -, ακύρωσε κι ένα πεντακάθαρο γκολ, που μετά το κατακύρωσε λόγω var, που φυσικά στην Ελλάδα θα γελοιοποιηθεί και αυτό με τόσους άχρηστους διαιτητές που έχουμε ή θα γελοιοποιήσει όσους σφυρίζουν ή θα καταργήσει και τον θεσμό του παρατηρητή. Μιλάμε λοιπόν για κάκιστο θέαμα, κακό ρυθμό και κάκιστη διαιτησία. Όμως η ομάδα πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα, λόγω της κακής φυσικής κατάστασης που έχει, και που δεν της επιτρέπει να το παίζει αφεντικό, παρά μόνο κλέφτης.

Αυτό φυσικά δεν φάνηκε στο δεύτερο ημιχρόνιο. Μιλάω για την κλεψιά. Θα φανεί στα προσεχή παιχνίδια. Διότι καθώς έβλεπες το δεύτερο μέρος, δεν έβλεπες το όνειρο, δεν έβλεπες το όραμα, δεν έβλεπες τίποτα, παρά μόνο την αγωνία να τελειώσει η φάση, να τελειώσει κάποια προσπάθεια, να μην φάμε κανά γκολ και τρέχουμε, κι άντε κι αύριο ίσως ξημερώσει άλλη μέρα, κι έχει ο Θεός.

Ένα κακό παιχνίδι, που κάποιοι θα μιλήσουν για επαγγελματική νίκη, όμως η αλήθεια πονάει. Μηδέν στην ανάπτυξη, μηδέν σε αυτοματισμούς, μηδέν σε θέαμα. Τι να πεις; Για μπάλα μιλάμε και για ένα παιχνίδι χωρίς καμία σκοπιμότητα. Ενώ είσαι απαλλαγμένος από το άγχος της υποχρεωτικής νίκης, απλά δεν μπορείς. Και τι σιγομουρμουράς ; Οτι πού θα πάει, θα γυρίσει ο Μάνταλος. Αυτή είναι η φετινή κατάρα. Να ελπίζεις οτι θα σε σώσει ο Κούλης.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που μπορώ να πω είναι οτι είδαμε κάποιες καλές ατομικές ενέργειες, και φυσικά τρεις πολύ σωστές αλλαγές από τον Κωστένογλου, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι καλός. Επίσης είδαμε κοντά στον μακράν κορυφαίο Λιβάγια, οτι υπήρχε ένας πολύ σοβαρός Βράνιες, κι ένας πολύ μαχητικός Γιακουμάκης. Πρέπει να του δώσω εύσημα, διότι έπαιξε σε μια κατάσταση αδούλευτη, που δεν τον χρησιμοποίησε ιδιαίτερα. Αυτό το πράμα που άφησε ο Καρντόσο, δηλαδή που τα εξτρέμ συγκλίνουν στον άξονα, θα πάρει καιρό να φτειάξει.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε μια ομάδα, που δεν έχει παίκτες. Ούτε προσωπικότητες. Συγχαρητήρια, που γίνονται υποχρεωτικές διορθωτικές ενέργειες ελέω Μελισσανίδη, με το καλημέρα. Συγχαρητήρια και στον ηρωικό κόσμο, που πήγε στο γήπεδο. Πάντα οι ήρωες ήταν αυτοί που βρέθηκαν στο λάθος σημείο, την λάθος χρονική στιγμή. Κι είναι άτυχη η χώρα που έχει πολλούς ήρωες. Σκεφθείτε μια ιδιωτική εταιρεία, που πουλάει εισιτήρια, ενώ μπαίνει να παίξει ποδόσφαιρο και παίζει ξυλίκι.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to Α Ε Κ – ΛΑΜΙΑ

  1. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η ομάδα δεν βλέπεται. Δεν αντέχεται αυτό το κουραστικό πράγμα που βλέπουμε.
    Ενα αγύμναστο κακέκτυπο της ομάδας του Χιμένεθ. Διότι μη ξεχνάμε πως ο Χιμένεθ έκανε άνθρωπο ακόμα και τον Λάζαρο. Μπορεί να ήταν οτι ήταν αλλά τέτοιο χάλι σε φυσική κατάσταση δεν είχαμε.
    Βρισκόμαστε στα μέσα Σεπτεμβρίου και αν δείς την ομάδα χωρίς να ξέρεις τι μήνα έχουμε θα νομίζεις πως παίζουμε την 38η αγωνιστική Μάιο μήνα ξερωγώ.
    Μας κούρασε ηδη αυτή η ομάδα. Κούρασε το μυαλό μας απο τώρα.

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ένας προπονητής-ιερέας που τα γύρισε όλα τούμπα και τα έκανε μαντάρα.
    Ένας προπονητής-καταστροφέας (όπως με Λάρισα στον ημιτελικό) που έπαιξε 5-5-0.
    Ένα διαιτητικό σύνολο (με το VAR) καρμανιόλα.
    Και 20,000 κορόιδα (κι εγώ μέσα) που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήξεραν αν πρέπει να κλάψουν η να γελάσουν.

    ΥΓ: Ο Bobby Firmino, δεν είναι απλά ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο, παίζει τη θέση όπως κανένας αλλος στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Είναι ο πρώτος ΦΟΡ/10άρι. Δεν γίνεται να χαρακτηριστεί ψεύτο εννιάρι. Κανονικά,
    οι τεράστιοι Μανέ-Σαλάχ, πρέπει να του δίνουν το μισό τους μισθό.

  3. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Φυσικα δεν έχω το ποδοσφαιρικο το μάτι το δικό σου, ούτε καν, αλλά κάνω λάθος που είδα μια ομάδα η οποία μπήκε με διάθεση και όρεξη να κερδίσει το παιχνίδι;….. Να το πούμε και συγκροτημενη, και αποφασισμένη;

    Σχόλιο για άλμπανη;

    Με νίκη το Σάββατο στο Αγρίνιο, την μεθεπομενη Κυριακή οακα για το παιχνίδι με τον παοκ. Αισιόδοξω ότι η ομάδα θα είναι σοβαρή φέτος, δε λέω κάτι άλλο, αλλά απλά σοβαρή.

    Ps. Περίμενα και σχόλιο σου για την ενός λεπτού σιγή

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Μακάρι να δικαιωθείς. Εγώ δεν τα βλέπω καλά τα πράματα. Αν κάνουμε νίκη στο Αγρίνιο, τότε θα χάσουμε απο τον ΠΑΟΚ, που ούτως ή άλλως υπερτερεί. Απλά το λέω διότι ξέρω τα αλισβερίσια του εγγυητή. Αλμπάνης; Νομίζω οτι είναι πολύ soft, τον έβλεπα στον Απόλλωνα. Αν τα πράματα είναι καθαρά, η ομάδα θα χάσει στο Αγρίνιο ή έστω θα φύγει με ισοπαλία.

  5. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Η ομάδα δεν πρέπει να είναι προσωποκεντρική. Αυτό μόνο για τον πρόεδρό της……Σοβαρά τώρα, τί περιμένουμε με αυτόν τον τύπο να παριστάνει τον προπονητή??? Αυτά δεν τα λένε ούτε στο καφενείο παίζοντας πρέφα….Δε μπορεί η ομάδα, έχει αφεθεί στην τύχη της….

  6. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve,

    Με μπέρδεψες. Αφού υπερτερεί ο παοκ, γιατί έχει ανάγκη τα αλισβερισια του εγγυητή; Αφού τα ξέρεις, ποια είναι; Χρωστάει ακόμα στον Ρώσο;
    Και γιατί να χάσουμε στο Αγρίνιο αν είναι καθαρά τα πράγματα; Δεν λέω ότι έχουμε ομάδα, αλλά τι εστί Αγρίνιο εκτός από μια ακόμα ομάδα ιδιοκτησίας Σαββιδη;

  7. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Έβλεπες τον Κωστένογλου να γυρίζει στον πάγκο για να συμβουλευτεί τον Αλεξόπουλο και τον Ατματζίδη και σε έπιανε νευρικό γέλιο.
    Δεν υπάρχει αυτό που ετοιμαζόμαστε να ζήσουμε και φέτος.
    Στο μεταξύ οι παίκτες γουστάρουν γιατί ο καθένας κάνει οτι θέλει, απο το να χτυπάει κόρνερ μέχρι να κρατάει τη μπάλα για οση ωρα του καπνίσει.
    Κανένας προπονητής δεν υπάρχει να φωνάξει να τους δώσει εντολές.
    Το έχει αφήσει στην καλή τους διάθεση. Ο άλλος σε κάθε παιχνίδι φλερτάρει με την απευθείας κόκκινη. Τη μια χτυπάει παπάρια και τον πιάνει η κάμερα, την άλλη δίνει σφαλιάρες και τον πιάνει το VAR..
    Σαν τα παιδάκια που αγαπάνε τον καθηγητή στου οποίου το μάθημα λουφάρουν περισσότερο.
    Και περιμένεις απο τους Αλεξόπουλους και τους Ατματζίδες να τους κάνουν αυτούς ομάδα.
    Καλά ο Βασιλομπίλαρος ούτως η άλλως έχει πέσει σε δυσμένεια λόγω υπερβολικής δημοσιοϋπαλληλίας.
    Όταν τελειώσουν τα ζήτω και κάτσει λίγο η σκόνη τότε θα φανεί το τεράστιο τίποτα στον πάγκο και τα αποδυτήρια.
    Και τότε να δω ποιόν θα παρακαλάνε να το συμμαζέψει. Κάναν Χιμένεθ πάλι?

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αφού τα ξέρεις πολύ καλά. Τα παιχνίδια τα δένεις. Δεν τα αφήνεις στην τύχη τους. Τίποτα φυσικά δεν χρωστάει, αλλά ο κουμπαράς συνεχώς αδειάζει. Γιατί να μην βάλει και κάτι ακόμα μέσα; Αυτό δεν έχει κάνει με τον Κωστένογλου εξ άλλου; Δεν καταλαβαίνω πού σε μπέρδεψα. Μιλάμε για λαθρέμπορο, ναι ή όχι. Τι θα πει τι είναι το Αγρίνιο; Με το Αγρίνιο παίζεις, που είναι τελευταίο. Με ποιόν θα το κερδίσεις; Με τον Λόπεζ ή με τον Ζεράλδες;

  9. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Καλημέρα. Τα εργομετρικά τα έχουμε; Από περιέργεια ρωτάω περισσότερο.

  10. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Υπάρχει καλύτερο “εργομετρικό” απο το χορτάρι?

  11. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Καλημέρα. Υπάρχουν διαφόρων ειδών λαθρέμποροι. Πετρελαίου, τσιγάρων, αλλά και ναρκέμποροι. Δεν ξέρω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την ΑΕΚ. Ο τσιγάρων ας πούμε ή ο ναρκωτικών είναι καλυτεροι? Ή μήπως οι του πετρελαίου έχουν μία τάση προς την σφιχτή πολιτική? Υπάρχουν και παραδείγματα ευσεβών οικογενειών του παρελθόντος…

    Τον κουμπαρά τον γεμίζει συνεχόμενα εδώ και χρόνια, συμφωνούμε.

    Με τον Cardoso τι γίνεται? Ναι μεν έφυγε, αλλά ούτε απόλυση έχουμε επίσημα, ούτε συμβιβασμό. Αν συνέβησαν τα περίεργα, γιατί να πληρώσει? Μάρτυρες υπάρχουν, που σημαίνει ότι τον απειλείς, δεν ξαναβρίσει δουλειά ούτε ως βοηθός.

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    O Bobby Firmino ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ αλητης με τη καλη εννοια-μεσα στο χορτο. Οταν ερχωταν εναντι 25 εκ!!!! απο τη Χοφ το λεγαμε ψευτοεννιαρι, CF, ΚΑΤΙ τετοιο τελος παντων.
    3 -κανονικες- σαιζον Κλοπ μετα, ο τυπος ειναι αλλου.
    Κοβει, ραβει, μαρκαρει, σκοραρει, δινει ασσιστ, κραταει μπαλλες, μοιραζει, αμυνεται στα κορνερ!!! παιζει αμυντικο χαφ και τσακωνεται με το Milli ποιος θα κανει τα περισσοτερα.

    https://www.facebook.com/TheKopsID11/videos/374024540155847/

    Κανω κοντρολ με το δεξι, ριχνω και ενα πηδηματακι και τακουνι με το αριστερο αναμεσα σε τρεις. Αυτη ηταν ασσιστ στο ΜΟ για το 3-1.

    THIS is football.

    H οπως δηλωσε ο Juninho: “The Brazil captaincy should be on Firmino.
    He should be our number one choice to build the team around. He’d have the armband at LFC if there weren’t already so many leaders in their team.

    This is why everyone hates playing them.
    They are a team full of captains.”

    YNWA

    Νεκταριε, δεν υπαρχει αιτια απολυσης επειδη εισαι αδελφαρα του ελεους και σε πηδανε οι υφισταμενοι σου.

    Αν κανει καμμια τετοια κινηση η ΑΕΚ τοτε να δεις σαλιο που θα φαει ο εγγυητης απο διεθνες δικαστηριο (πχ UEFA), μπορει να σε τρεχει ο αλλος για ηθικες αποζημιωσεις οσο δε φανταζεσαι. Μη τον εχεις για τοσο μαγκα, στο Τιμουρη που ειναι και δικο μας παιδι μια χαρα τα εσκασε. Να ξερεις οτι τα κουτσαβακια κανουν το μαγκα εκει – και οσο- τους παιρνει

    Οι ναρκεμποροι ΔΕΝ ειναι λαθρεμποροι. Λαθραιο ειναι κατι που διακινειται χωρις να αποδιδει φορους. ΦΠΑ και δασμο στη ντοπα δεν εχει ετσι κ αλλιως!
    ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ο Μελ να παρει ο Βαγγελας τη Forthnet. Εχει να πεσει μπουγαδα με το ΑΕΚTV τυφλα να εχουν οι ….. Supportres ε Πετρο?

    OUT LOUD
    Η αληθεια ειναι οτι το να εισαι ο υπερ-γαλαξιακος μυστης του ποδοσφραιρου και να στη λεει ο Carra καθε Σαββατο ειναι αξια ανεκτιμητη.
    Παλι καλα καλα που υπαρχει η τηλεοραση και βρηκες τη κανονικη σου δουλεια (σχολιαστης-μεταφραστης) ως Ελληνας συνταξιουχος δημοσιου απο τα 55 σου.

    ΥΓ Γινεται ‘ομαδα’ που εχει οργανωτη ενα ΠΟΥΣΤΗ να παιξει μπαλλα?

  13. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Αυτή η λιάρα η United, πάλι με μπενάλντυ… Όχι ρε, ήμαρτον ρε πούστη… Δηλαδή να κάνουν με το ζόρι και το σπρώξιμο του ελέους καλή εκκίνηση; Τώρα πάνε West Ham, εάν πάρουν και εκεί κανα πέναλτυ, θα αρχίσω να γίνομαι ο γραφικός Έλλην σε ξένα sites και logs…

    Είδες τι δήλωσε ο Πορτογάλος κατσαπλιάς; “έχω ένα αδύνατο σημείο, πηγαίνω σε ομάδες με προβλήματα…” Τον φασκελώνεις και με τα 4 άκρα, του ζητάς αποζημίωση και υπογράφει συμβόλαιο να μην ανοίξει το στόμα του ΠΟΤΕ ξανά..

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Kostas

    Δεν βλεπω μικρομεσαιες ομαδες που παλευουν την εξαδα. Εξαιρεση- αναγκαστικα- τα κανονια.
    Στην αρχη τους την ελεγα, πλεον διασκεδαζω με την ομαδα που πηρε τον Σωκρατη και τον David Louiz για να δεσει την αμυνα της..

    Η τιμωρια με το Η κεφαλαιο ειναι να μην εισαι Liverpool (γενικα), να εισαι Rereree United (ειδικα), να μη σε χωνευει ο Carra και να τον εχεις απεναντι σου.
    Με αυτη τη σειρα.

    Βλεπεις τι τραβαει αυτος ο κακομοιρης ο Neville. Ο ανθρωπος ειναι ψυχακιας σε κανονικη version και αρρωστος με την ομαδα.
    Μιλαμε για το τυπο που μπουκαρε να σπασει τα ποδια του Rise επειδη τα επιναν πριν τη Πολη και την αλλη μερα παιζανε μπαστουνιες!!! με clubs του γκολφ στη προπονηση.
    Ωραιες μερες και αυτες.

    Αλλοι γαμιουνται (κυριολεκτικα) αλλα παιζουν χοντρες μαπες επειδη στραβοκοιταχθηκαν στο μπαρ (γι αυτο ξεκινησε η μανουρα).
    Σε ποιους θα πονταρες αν τους ειχες αντιπαλους?

    Φυσικα του ειναι αδυνατο να περασει απο το μυαλο του οτι το προβλημα ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    Η οπως ειπε και προχθες ο ‘αχαστος’ : Η αύξηση των μισθών είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη, όχι η ανάπτυξη για την αύξηση των μισθών.
    Αλλωστε είναι παγκοσμια γνωστο ότι αμα δεν υπαρχουν δουλειες μπορεις να δινεις αυξησεις και όχι το αναποδο. Που ακουστηκε ΠΡΩΤΑ να βρεις δουλεια και μετα να πληρωθείς?

    Το ΖΑΒΟ πρωτα καταναλωνει το γαλα και μετα ψαχνει την αγελαδα να την αρμεξει!

    ΥΓ2 Ο Ηλιας εκανε καλες μεταγραφες τωρα που πηρε τα ‘κλειδια΄ ε? Δεν εχετε παραπονο! ΟΛΟΚΛΗΡΟ Κωστενογλα κουβαλησε.
    Ρε ποσο ΣΑΝΟ καταναλωνει ο μεσος ΑΕΚτσης (με σ) που ελεγε και ο original σανοπωλης Σταυρος?

    Συμφωνω με το Stevie. Η ποδοσφαιρικη λογικη λεει οτι τα 2 επομενα ματς ειναι 2 ποντοι αντε 4.
    Μπαλλα ειναι βεβαια και μπορει να παρεις κανενα η εξι, αλλα η λογικη λεει 2-4. Μια νικη ενα χηναρι ειναι πολυ καλα.
    Η ΑΕΚ εξαντλησε τις ζωες της το 2018-19 με τα απανωτα αποτελεσματα στο 90φευγα. Αουστρια-Λαρισα κυπελλο (μεσα εξω) -ΟΣΦΠ (μεσα εξω), Ζελας εξω, Ξανθη, ΠΑΣ κλπ κλπ
    Δε γινεται να σε παει τρενο συνεχεια. Balance

  15. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @Dimi και λοιπούς.
    Καλή σεζόν σε όλους με υγεία. Είπα με την επιστροφή μου στην αλβιώνα να δω τηλεοπτικά LFC (vs Newcastle). Πραγματικά ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ποδόσφαιρο. Και συνολικό…Μαρκάρισμα σε ΟΛΟ το γήπεδο επί 90’….ατομικές τεχνικές ενέργειες ύψιστου επιπέδου….παίκτες ΑΘΛΗΤΕΣ και ΤΕΧΝΙΤΕΣ….τα καλύτερα πλάγια και κεντρικό (VVD) αυτή την εποχή παγκοσμίως…η καλύτερη επιθετική τριάδα (και σαν σύνολο και ατομικά ο μανέ και ο μπόμπυ μέχρι τούδε) παγκοσμίως. Μία ομάδα χάρμα, σε ώριμη φάση σε απόλυτο συντονισμό και ψυχολογία. Και οι 10 παίκτες με μυαλό και ικανότητα ΚΑΙ σε σκοράρισμα ΚΑΙ σε άμυνα.

    Τέτοια μπάλα έχουμε να δούμε πολλά χρόνια….ίσως από τη μεγάλη Μίλαν (μάλλον ούτε από αυτούς)….πιθανότερα…από τη μεγάλη Λίβερπουλ των 80’ς…

    Πραγματικά κάθε παιχνίδι τους σε ξεπληρώνουν ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ που παίζουν.

    Για ΑΕΚ…άλλη φορά, μην ξενερώνουμε τώρα…