ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Είδαν πολλά οι ανοιχτομάτηδες αυτήν την μίνι περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος. Είδαν ας πούμε την εθνική Ελλάδος να κερδίζει την αδιάφορη Φιλανδία, και μίλησαν για την ομαδάρα που ξυπνάει. Και τρέμει η Αργεντινή. Είδαν τον Τσίπρα να περπατάει στην πορεία και ξανακατάλαβαν οτι είναι ψεύτης, λες κι έχει κι άλλη δουλειά να κάνει σαν πολιτικός. Είδαν τον Τσιτσιπά και τον παραολυμπιονίκη να κερδίζουν κάτι προσωπικούς τίτλους, και κρατώντας ελληνικές σημαίες – μέχρι και την ΑΕΚ υπήρχε στο Λονδίνο – θεώρησαν οτι γίνεται μια επανεκκίνηση.

Πολύ καλά έκαναν. Ό,τι θέλει εξ άλλου βλέπει ο καθένας. Η δημοκρατία σαφέστατα δεν περιορίζεται μόνο στην ελευθερία λόγου. Εγώ ας πούμε είδα έναν πρωθυπουργό μαζί με κάποια Μαρέβα, να χαριεντίζεται στο τένις. Ευτυχώς που δεν είχαμε γενικευμένα επεισόδια όπως κάθε χρόνο, και δεν έπεσε παραπάνω κριτική. Ευτυχώς που δεν βλέπουμε οτι ο Ερντογάν έχει φτάσει μέχρι την Σαλαμίνα, οπότε είπε το ζεύγος να ξεσκάσει το σαββατοκύριακο. Γελαστός λαός ο δικός μας. Μην πιστεύετε οτι υπάρχει πρόβλημα. Ειδήσεις του Σκάι ήταν αυτά. Σαν την είδηση οτι η νέα εκπομπή της Τρέμη θα κοστίσει 800 χιλιάρικα για μια τηλεθέαση του 2%.

Φυσικά το κείμενο δεν είναι πολιτικό. Πολιτικά γράφουν αυτοί που αλληλοκατηγορήθηκαν τις προάλλες σαν μεγαλολαμόγια : Χατζηνικολάου, Παπαχελάς. Που φυσικά μαζεύτηκαν κι αυτοί αφού είδαν φοβερά πράματα στην τελευταία νίκη της εθνικής ομάδας. Τον Μπακάκη, τον Γαλανόπουλο και τον Μάνταλο, να πετάνε. Διότι ο πώς τον λένε τον προπονητή, τους βρήκε λέει τις θέσεις. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να το κάνει η ΑΕΚ και ο Κωστένογλου. Το είδαν αυτό  ξεκάθαρα. Είναι όμως και κάτι άλλο που δεν είδαν. Είπαμε η πληροφόρηση φτάνει σε ένα αδιέξοδο.

Όχι οτι η ΑΕΚ δεν έχει προπονητή. Αυτό το ξέρουν όλοι. Αυτό που δεν είδαν ή μάλλον είδαν αλλά δεν γράφουν, είναι οτι μπόλικοι προπονητές πέρασαν από την ΑΕΚ και δεν βρήκαν την θέση στα παιδιά. Γιατί τώρα να κακοκαρδίσουμε τον Μελισσανίδη; Αύριο μπορεί πάλι να έχουμε Σύριζα και νάχουμε τίποτα μανιάτικες βεντέτες. Χέστο. Για κριτική είμαστε; Σάμπως ασχολήθηκε κανείς πώς ήρθε ο Τσίπρας στην εξουσία; Εγώ κυβερνούσα; Ή μήπως ασχολήθηκε κανείς με τις επιστολές του Ολυμπιακού στην Φίφα και τα τοιαύτα; Ασχολήγθηκε κανείς οτι μιλάει με το βάρος της κουμπαριάς;

Αυτό λοιπόν που είδαν οι έγκριτοι ρεπόρτερ της ΑΕΚ – διάβασα δύο και δεν έχουν σημασία τα ονόματα για να μην εκθέτουμε τα καινούργια κονδύλια – είναι ποιοί παίκτες λείπουν. Και ξανά τα ίδια. Ένα στόπερ, ένα χαφ κι ένα εξτρέμ. Κι άντε και ήρθαν. Ποιός θα τους βρει τις θέσεις; Εδώ δεν μπορεί να βρει στον Μάνταλο την θέση ο υπάρχων, και το παιδί μεταναστεύει στην εθνική ομάδα και φωνάζει τι θέλει να κάνει. Θα του βάλεις κι άλλα ψαξίματα θέσεων; Θα αναθέσεις τώρα να ψάξεις το πόθεν έσχες του μπαμπά και ποιός είναι κλεπταποδόχος; Ρε πλάκα κάνεις;

Τόσο βολικός είναι αυτός ο Μιλόγεβιτς τελικά ή κάνει διπλή δουλειά; Όπως κάνουν κι αυτοί οι ανώνυμοι, που γράψανε οτι η ΑΕΚ πρέπει να πάει ασταμάτητη με νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή, επειδή θα παίξουν μεταξύ τους οι Ιβάν και Μαρινάκης. Γιατί δεν γράφουν με το όνομα τους; Να μην εκτεθούν και δεν θα είναι αύριο χρυσές εφεδρείες του κιτρινόμαυρου πόπολου; Έλεος με την μαλακία, αλλά και την ασυλία που είναι δοτή κατόπιν εντολής. Ας φέρουν τον προπονητή κι ας ξεκινήσει η δουλειά και η ευθύνη. Και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η ευθύνη. Όπως δεν μας ενδιέφερε επί Φάντροκ. Όλοι όμως βλέπαμε την δουλειά. Ενώ τώρα βλέπουμε ένα συνοθύλευμα τεμπέληδων, που όχι μόνο δεν δουλεύουν, αλλά έχουν και άποψη για το πού και πώς πρέπει να παίζουν.

Όπως λοιπόν η οικονομική κριτική θα αρχίσει για την κυβέρνηση με τον πρώτο πρϋπολογισμό αλλά και απολογισμό που θα συντάξει, καλό είναι να μην βλέπουμε τα λαϊκίστικα μέτρα των πλεονασμάτων που υπάρχουν λόγω υπερφορολόγησης από τους προηγούμενους και να θεωρούμε οτι έγινε εξορθολογισμός επειδή θα μοιραστούν κάποια επιδόματα, αλλά να βλέπουμε οτι τα πολλά φρου φρου κι αρώματα, δεν έχουν πετύχει τίποτα. Είναι σαν την dream team που είχε και η ΑΕΚ επί Ψωμιάδη. Διότι η κυβέρνηση είναι φουλ στις off shore, και φυσικά έχει πετύχει να διώξει τους καπνιστές και να επιδοτεί τις σόμπες για να μην τους χάσει από πελάτες. Και η κυβέρνηση θα κριθεί από το μεταναστευτικό και το επενδυτικό. Όπως και ο Μιλόγεβιτς από την δουλειά του κι ας χάσει όλα τα ντέρμπυ. Πρωτάθλημα παίρνεις και χωρίς αυτά, αλλά κι αν δεν πάρεις, όλοι παραδέχονται αν παίζεις καλή μπάλα. Όπως όλοι ξέρουν πότε εξολοθρεύθηκαν οι δυό τελευταίοι μάρτυρες του Noor, κι όπως όλοι είδαν πότε αποθρασύνθηκε ο κουμπάρος.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα
    Τροφη για σκεψη δινεις σημερα και μου δινεις το εναυσμα να πω οτι ψαχνεις καποιον να τους ξεψολεψει και οχι να τους βολεψει.Δυσκολη αποστολη αν λαβεις υπ’οψιν σου την αλλεργια του ανθρωπου στις αλλαγες.
    Σειρες αγωνων παντα θα υπαρχουν,οπως και παντα υπαρχουν οροσημα.Τωρα ειναι τα Χριστουγεννα και γιατι να μην ειναι οι Αποκριες και καποιος πιο Εθνικοφρων θα σου πει γιατι οχι η 25η Μαρτιου.Το μελλον ειναι εκει αδυσοπητο να δινει ευκαιριες και δικαιολογιες σε οποιον τις ψαχνει.Το παρον ειναι ζοφερο ποικοιλοτροπος.Αλλα ποιος το γαμει το παρον μπροστα στο οποιο “οραμα” που ευκολα μας πουλανε οι εντολοδοχοι.Ο βιασμος της λογικης καλα κρατει οπως και το δηθεν και το πολιτικαλ κορεκτ.Το φαινεσται πλεον ειναι τροπος ζωης και αλοιμονο σε οποιον δεν συμετεχει.Καταδικασμενος σαν τον Προμηθεα να του τρωνε τις σαρκες ξανα και ξανα.Αλλα μην ανυσηχεις εχουν γνωση οι αρχοντες και ολα θα γενουνε.Καλως καμομενα και συ οπως λενε στο χωριο μου καμοσου μην μιλας.Και τωρα αν καποιοι εχουν ξεφυγει μην χολοσκας,απο την χαρα τους και πανω στον αυθορμητισμο τους τα κανουν ολα.
    Λεω οτι ειμαι Αεκτζης και με λενε κακομοιρη.Γιατι αραγε η ομαδα σου να σε χαρακτηριζει.Αν ελεγα ολυμπιακος πως αραγε θα με χαρακτηριζαν? Να ενα ερωτημα που μαλλον δεν θα απαντησω ποτε στη ζωη μου.Αλλα στην τελικη τωρα που το καλοσκεφτομαι ισως και καλυτερα

  2. Ο/Η Koreas λέει:

    @all

    1. Νομίζω το πιο σημαντικό της επικαιροτητας των τελευταίων ημερών είναι οι δηλώσεις Καραμανλη στο κέντρο μακεδονικου αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Έχεις άποψη;

    2. Ήμουν εκτός σχεδόν ένα μήνα. Όλοι ετοιμάζονται για κρίση – recession – . Εδώ είμαστε προστατευμενοι; ασχολείται κάποιος με όλα αυτά; δε βλέπουν ότι τα αρνητικά επιτόκια δανεισμου είναι αρνητική εξέλιξη κι όχι θετική;

    Η τωρινή κυβέρνηση είναι ατολμη ( φυσικά δε τη συγκρίνω με το προηγούμενο τσίρκο) . Μήπως έτοιμαζεται για εκλογές;

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Τώρα βούτηξες έναν πραγματικά ανύπαρκτο. Τι να σχολιάσω για τον τίποτα;

  4. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    Φωτια εισαι παλι σήμερα Steven. Έχουμε λοιπον Μιλογιεβιτς για νεο προπονητή; θα ηθελα και ενα σχολιο σου για την κοντρα crocus-κουμπάρου με το τελευταίο επεισόδιο σημερα 《το πουλαω το σπιτι-προνητηριο》.

  5. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Να στο πω διαφορετικά, υπάρχει κάποια νομοτελεια που επιβάλλει να υπάρχει ελληνική επικράτεια ή ελληνικό κράτος με το σημερινή μορφή;….. Βλέπεις κάποια αφυπνιση, ατομική ή ομαδική;….. Δε σε ενδιαφέρουν αυτά;

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Ο Ποτσετινο απολυθηκε απο την Τοττεναμ. Προλαβαινουμε…?

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Perakas-21 : Όλα τα στοιχεία δείχνουν τον Σέρβο. Η κόντρα θεωρώ οτι είναι αστεία, τόσο οικονομικά όσο και γεωφυσικά. Τονώνει το εγώ του Μαρινάκη που είναι υπερφύαλος και ζει φυσικά στην σκιά του Κόκκαλη. Που δεν θα τον ξεπεράσει και ποτέ, για έναν λόγο : Είναι φύσει και θέσει βλάκας.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Υπάρχουν κάποια πράματα που είναι αδύνατον να γραφούν. Απαλά σου λέω οτι δεν υπάρχει καμία νομοτέλεια, οπότε δεν τίθεται λόγος αφύπνισης. Με ενδιαφέρει η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου να γίνει αναίμακτα και να μην έχουμε περαιτέρω εμπλοκή. Αυτό μου δείχνει και το τένις του πρωθυπουργού, την ώρα που ο γαμπρός του Τράμπ φτειάχνει τρεις πύργους απέναντι.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Γίνεται πράγματι αγώνας δρόμου, αλλά φταίει ο Καρντόσο που άφησε την ομάδα χωρίς φυσική κατάσταση αλλά με χτισμένες επιθέσεις από πίσω. Οπότε η επίθεση θα γίνει αλλά θα μείνουμε από φυσικές δυνάμεις.

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    – Η διαφορά του Πετρούνια, της Στεφανίδη και των διακρίσεών τους με αυτών του Τσιτσιπά ποιά είναι? Ότι φοράνε το εθνόσημο? Τουλάχιστον ο Τσιτσιπάς δεν πληρώνεται από το κράτος. Μόνος πλήρωσε την εκπαίδευσή του.

    – Δεν μπορώ άλλο με αυτούς τους ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ αριστεροανθρωπιστές που ανακάλυψαν ένα παραολυμπιονίκη, αθλήματος που δεν γνώριζαν καν την ύπαρξή του για να την ”πούνε” ως ψαγμένοι στους πολλούς που έγιναν τενιστοπατέρες. Την άλλη φορά παιδιά, στις κερκίδες, με σημαίες για παρακολούθηση ξιφασκίας με αμαξίδιο.

    – Τον Ερντογάν και την πορεία του μετά τη Σαλαμίνα, να πάνε να τον σταματήσουν οι υπάλληλοι του δημοσίου, οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι έχουμε να χάσουμε κάτι. Τόσα χρόνια άλλωστε, σαν ΤΟΥΡΚΟΙ αντιμετωπιζόμαστε, άσε που νομίζω ότι επί τουρκοκρατίας , λιγότερους φόρους θα πληρώναμε. Στην Κωνσταντινούπολη άλλωστε, υπάρχει εδώ και χρόνια η free zone, όπου με 10,000$ στήνεις την επιχείρησή σου, επενδύεις, παράγεις, εξάγεις και μένεις αφορολόγητος.

    – Ο Καραμανλής δεν είναι ανύπαρκτος, λέγεται ότι είναι στo ΤΟΠ-10 στο Fifa. Άσε που αν εμφανιστεί μπορεί να καεί ακόμα μία (ολόκληρη) περιφέρεια. Ξέρω, ξέρω, αυτοί οι κατάσκοποι των Τούρκων πήγαν να φάνε τον τεράστιο αυτό πολιτικό.

    ΠΡΟΣ ΑΕΚ LFC, αναφορικά με το ερώτημά σου και τον χαρακτηρισμό που μπορεί να σου προσάψει κάποιος λόγω ομάδας, απαντώ: Δείξε σε 100 ανθρώπους τον Αλέφαντο και ρώτησέ τους τι ομάδα υποστηρίζει. Όλοι θα το βρούνε. Ναι, έτσι χαρακτηρίζονται οι γαύροι.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC
    Και ορθα σε (μας) χαρακτηριζουν. Λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο. Η φτωχη πλην τιμια (εδω γελαμε ΔΥΝΑΤΑ) κορασιδα.
    Εχεις ακουσει ποτε το Καζατζιδη να τραγουδαει κατι χαρουμενο?
    Αμα εισαι κακομοιρης, ακομη και λεφτα να κανεις, κακομοιρης θα μεινεις. Δεν αλλαζει αυτο.
    Φτιαχνουμε γηπεδο εν ετη 2020 και αντι να γινουμε ενα συγχρονο ευρωπαικο club εμεις βαζουμε χαμαμ και κουρεια μεσα..
    Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χουι.

    @ Stevie
    Θα διαφωνησω για τους εξης λογους:
    Επιχειρηματικα- ως μεγεθος δηλαδη- ο Βαγγελας δεν εχει καμμια σχεση ειναι πολυ-πολυ μπροστα του. Οχι μονο ως προς το νουμερο (τα νουμερα αλλαζουν) αλλα κυριως ως συνεργασιες. Αυτο που εχει πλεον με το Ρος απλα δεν υπαρχει. Η δε διασπορα του επισης δεν υπαρχει. Shipping, Media, ποδοσφαιρο, καταναλωτικα ΓΙΑ ΑΡΧΗ.

    Ο Σωκ παει ακομη με ‘αναθεσεις’ λογω πολιτικων επαφων. Ιδια τακτικη με το 1980. Μεχρι ποτε? Η Ιντραλοτ εχει τεραστιο προβλημα, και το μονο που παιζει παρεα με το Περιστερη (τεραστιος επιχειρηματιας) ενα δυνατο μεν χαρτι, αυτο του Κεκροπα,αλλα που εχει ξεκινησει το 1998! Το οποιο χαρτι και φυσικα δε θα προλαβει χρονικα ειναι βιολογικα αδυνατον.

    Ο Σωκ εγινε μεγεθος λογω της σχεσης του με το ΠΑΣΟΚ και οχι μονο. Στη χρυση εποχη του λαδιου δηλαδη. Ειναι 80 πλεον, ΠΑΣΟΚ καπουτ (οπως το ξεραμε ειναι πλεον ΤΣΥΡΙΖΑ) αλλα το προβλημα ειναι αλλου: Η διαδοχη κατασταση απλα δεν υπαρχει. Εσβησε πριν 2 χρονια μεσα στη ζαχαρη. Ο εταιρος ειναι καλο παιδι μεν αλλα παιδι δε στα +40 του- και αυτον στο παρα τσακ τον προλαβε-, ο μεγαλος εχει τα γνωστα προβληματα και του βρηκαμε μια θεση στη Βρυξελλες μπας και απασχολειται με σαχλαμαρες.

    Επιπλεον υπαρχει και η διαφορα που λεγανε παλια – τελη δεκαετιας 80/mid90- στη συγκριση Ανιελι-Σιβλιο. Ο Ανιελι ΠΑΝΤΑ εκανε δουλειες με το κρατος με μοχλο τη FIAT. Ο Σιλβιο εδραιωθηκε ΜΗ κανωντας δουλειες με το κρατος. Η κατασταση εδω θυμιζει το ιδιο. Σωκ χωρις κρατικο ΟΤΕ και κρατικο ΟΠΑΠ με ΠΑΣΟΚ δεν υπαρχει. Γι αυτο αλλωστε μολις εγιναν ιδιωτικα τα εχασε και τα δυο. Ο αλλος αντιθετα εκανε (η μαλλον γιγαντωσε) λεφτα εκτος Ελλαδας και τα τελευταια χρονια μπλεκεται εδω. Πλεον 100% διαπλεκομενος και οχι μονο. Και τα νουμερα εχουν ξεφυγει τοσο που δεν χρειαζεται καν τις παλιες πρακτικες του Σωκ: στην υποθεση Mega (το ελεγα πριν 3 χρονια που πηγε να χωθει ο Σαββιδης τοτε με τις αδειες) εκανε πλακα στο μπλοκ Σαββιδη-Αλαφουζου-Βαρδινογιαννη μονος του. Μεχρι να ξυπνησει ο Γιαννακης πεταξε το πουλακι.

    @Αλεξης
    Κοιταμε πλεον τη μικροτερη ζημια. Αν οχι αυτο, η κανονικοτητα μας δειχνει θεικη. Ποτε η Ελλαδα δουλεψε ως κρατος?
    Μπορει να δουλεψει? Ισως.
    Τι θελει για να δουλεψει? Μια απλη αντιγραφη αυτων που κανουν εξω με προσαρμογη στις δικες μας ιδιαιτεροτητες.
    Ποιος εχει καλυτερο ασφαλιστικο? Ο Γερμανος, ο Γαλλος, ο Δανος? Αντεγραψε το, προσαρμοσε το, ειναι απλο.
    Ποσα χρονια φωναζω- ισως πανω απο δεκα- εδω στο χωρο για τη μπαλλα: ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ F.A, δωστε το κλειδι, πληρωστε την και σε 2 χρονια θα εχετε top προιον.
    Θελετε? ΟΧΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΥΓ Για να γραψω οτιδηποτε μη ποδοσφαιρικο απαιτειται διαθεση, χρονος, χωρος και στο κοινο οπως και να συμβαδιζει με το γενικο κλιμα. Αλλο το σχολιο αλλο το κειμενο.

    @all
    Η αεκ θα μπει με σερβο στο νεο γηπεδο? Αμφιβαλλω ιδιαιτερα. Πρωτον γιατι το γηπεδο θελει χρονο ακομη- ξεχαστε το 2020- δευτερον προπονητης που εκατσε πανω απο χρονο στην ομαδα εχει να ερθει απο ποτε? Ο Μιλογεβιτς ειναι ενας σαχλαμαρινος που τελειωνει σε ιτς. ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ.
    Εβγαλε μια σαιζον στην Ομονοια και αλλη μια στο Νιονιο. Οτι και ο σαχλαμαρινος που προχθες ακουσα σε ποτο οτι αρνηθηκε τον Ρουλη γιατι θελει λεει εξωτερικο. Αφου κρατηθηκα στη καρεκλα και δεν επεσα παλι καλα. Ρε συ σαχλαμαρινο, στο ‘εξωτερικο’ θες Premier η La Liga? Να ξερουμε που θα κοιταμε δηλαδη.

    Στο νιονιο ‘εργο’ ειχε δειξει και ο sir Takis, ο Ματζουρακης, μεχρι και τον Ελευθεροπουλο πηγαν για ενα φεγγαρι να μας τον παρουσιασουν ως κατι.
    Πρωταθλημα Σερβιας δεν υπαρχει. Το κωστενογλα να βαλεις θα το παρει 50%.Μη μας ξεγελαει το σκηνικο: και ο πολυνικιτς σηκωνε κουπες εδω και ταληρα εκτος επι χρονια.

    2 ομαδες ειναι, αμα δε το παρει ο ενας θα το παρει ο αλλος με το ζορι. Παρτιζαν-Αστερας, τριτος δεν υπαρχει επισης.
    27 πρωταθληματα ο ενας 30 ο αλλος και τελος το θεαμα. Οι αλλες ομαδες ειναι απλα σακοι του μποξ: βλεπεις τα στατιστικα εδω και 15 χρονια και οι 2 γραφουν +300! νικες σε 420 παιχνιδια, οι επομενοι πεντε απο 100 εως 120 και μετα το χαος κατω απο 100.

    Αν το εξαγωγιμο προιον τους περσυ ηταν καποιος κριστισιτς που γελανε τα τσιμεντα αστα να παν στο διαολο. Πειτε μου αν ο κριστισιτς μπαινει οχι ενδεκαδα στο γαυρο η στο ζμπαουγκ αλλα αποστολη.. Το δε εισαγωμενο ηταν ο Μπεν και ο Μαριν απο το γαυρο.
    Οταν ερθει η στιγμη εκει στην αεκ να σκεφτουν οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ νιονιος να βολευομαστε με τα πανερια, τοτε μπορει κατι να κανουμε.

    ΥΓ Κονομησε η Tottenham! Ο Ποτσε σας εφταιγε. Σας πηγε τελικο CHL, σας βγαζει τετραδα τρια χρονια σερι, σας εκαμε ομαδα ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ και εχετε και παραπονο. Ο Ποτσε φταιει που εχουν γινει κουβαρι εκει μεσα με τους γαμηκους αλλα δε διωχνετε τους υπαιτιους. Ο Ποτσε φταιει που δεν εφυγε ο Ερικσεν και τα εχει φορτωσει στο κοκορα.
    Τωρα με το ΚΕΦΤΕ θα χορτασει το ματι σας ποδοσφαιρο. Του εκανε και τριετες ο Daniel μη τυχον και του φυγει το κελεπουρι. Ανεργος 1 χρονο ειναι το τριετες τον πειραξε.
    Harry Kane ετοιμασου να παιξεις στοπερ. Ηρθε η ωρα. Χασογκολη που νομιζεις οτι εισαι CF..

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Την ΕΛΒΕΤΙΚΗ δημοσια τηλεοραση Deutsche Welle παρακολουθουσαν στη κατοχη οι Ελληνες!
    Αυτο ειπε με στομφο κιολας (βλεπω τα video) το αχαστο ζαβο.

    Καποιος να ενημερωσει το αμορφωτο:

    1) Η Deutsche Welle ειναι Γερμανικη και οχι Ελβετικη.
    2) Η Deutsche Welle ιδρυθηκε το 1953, οκτω χρονια μετα τη ληξη του πολεμου.
    3) Το να βλεπουνε! γερμανικο (η ελβετικο στο μυαλο του) σταθμο τη περιοδο της κατοχης δε σου κανει λιγο παραξενο? Οι …Ελβετοι μιλαγαν ελβετικα, γερνανικα, Γαλλικα, Ιταλικα (αναλογα με το καντονιο) η ελληνικα?
    4) Στη κατοχη ΔΕΝ υπηρχε δημοσια τηλεοραση. Δεν υπηρχε τηλεοραση γενικα, η πρωτη τηλεοπτικη μεταδοση στην Ελλαδα εγινε το 1960, αλλα μη σε μπερδευουμε με αυτα τα δυσκολα.

    Ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστο πως ενας ανθρωπος καταφερνει να ειναι τοσο αμορφωτος σε γενικες γνωσεις που δε χρειαζεται καν να πας στο δημοτικο, απλα να εχεις κοινη λογικη. Τηλεοραση στο πολεμο? Ειναι δυνατον?
    Σιγα μην ακουγε και CNN ο Κολοκοτρωνης ρε ΗΛΙΘΙΕ.

    Αμορφωτος σε σημειο υπερτατης μαλακιας. Γι αυτο αλλωστε δε ειναι αριστερος? Και μαλιστα οχι οποιος και οποιος. Ειναι ο αρχηγος τους, το καμαρι τους αυτος που τους εκπροσωπει, αυτος που εχουν βγαλει μπροστα να μιλα εκ μερους τους.
    Και μην ακουσω οτι υπερβαλλω παλι. Ειδαμε 5 χρονια και τους αλλους: το Πολλακη, τη Τσακαλωτα, το Παπα, το Σπιρτζη, το Βουτση (εκανε και προεδρος της βολης αυτος) κλπ. Μεγαλα μυαλα ολοι μετα δυσκολιας συντασσουν 3 προτασεις ανευ ρουκετας.

    ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ

  13. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Μήπως έχουμε και άποψη για τον Μιλόγεβιτς, θεωρείς ότι θα δούμε δουλειά; Βλέπω κάποια “συν” αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι σαν φιλοσοφία ποδοσφαιρική έχει μια ροπή προς “της αμύνης τα παιδιά”.

  14. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Κάτι ακόμα. Θυμάμαι ότι, σε αντίθεση μ’ εμένα, τον συμπαθείς ιδιαίτερα. Πως σου φαίνεται η επιστροφή του στην PL; (‘I could NEVER manage Tottenham… I love Chelsea fans too much!’ Mourinho insisted in 2015)

  15. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven

    Η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου θα γίνει, είναι θέμα χρόνου. Το “αναίμακτα” δεν το ξέρω, άλλωστε οι δηλώσεις του καραμανλή σε αυτό αποσκοπούν ή καλύτερα δείχνει να αποσκοπούν. Το project αυτό είναι χρεωμένο στον Κούλη.

    βέβαια αν δεν τα καταφέρει, γιατί δεν έχει κανένα κόμμα δικό του, υπάρχει πάντα ο αλεξέμπουρδας, ή η συγκυβέρνηση λόγω απλής αναλογικής.

    Απομένει να τα βρουν στη μοιρασιά οι μεγάλοι, τα κανάλια να σπείρουν το φόβο και κάποιοι “ρεαλιστές” δημοσιογράφοι να περιγράψουν τις “καλύτερες μέρες ” που θα έρθουν από τη συνεκμετάλλευση.

    PS1. ο κούλης δε ξέρω αν είναι υποψιασμένος αλλά το ΕΛΛΗΝΙΚΟ μπορεί να γίνει το βατερλό του. να έχεις υπουργό ανάπτυξης τον Άδωνη. Αστεία πράγματα…

    PS2. έχεις δίκιο ότι ο χοντρός – κουμπάρος έχει ξεσαλώσει. ξέρεις είναι και κατά δήλωση του ποταμίσιος, άλλωστε το δολ και τα έντυπα του κέντρου πήρε.

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    ΠΡΟΣ ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ: Θα δούμε σίγουρα δουλειά. Μπορεί να μην είναι τεράστιος, αλλά είναι κανονικός κι αυτό ενδιαφέρει πρωτίστως. Η άμυνα μας χρειάζεται πλέον ιδιαίτερα, κανένα κακό.

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕ : Φυσικά και τον συμπαθώ. Σε όλα. Δεν βλέπω κάποιο λόγο αποτυχίας. Φυσικά δεν θα κοντράρει την Λίβερπουλ ούτε ίσως και την Σίτι. Πάντως η Τότεναμ θα είναι αυτή που είναι. Επειδή φτιάξανε γήπεδο, δεν σημαίνει οτι μεγάλωσαν. Κανείς δεν αλλάζει επίπεδο λόγω γηπέδου.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    @nn
    Πες τα ρε φιλε γιατι θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε.
    Η Στεφανιδη προκοψε γιατι μεγαλωσε αθλητικα στις ΗΠΑ. Οπως και ο ‘Γιαννης’ αλλωστε.
    Το ελληνικο κρατος οχι μονο δε τους στηριζει αλλα τη Στεφανιδη την εκραξαν οι αριστερατζες της Αυγης που εγραφαν: δεν πηδάμε κάθε τέσσερα χρόνια..

    Για το Πετρουνια δε ειμαι σε θεση να ξερω, σε μια συνεντευξη του παντως ελεγε οτι δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ βοηθεια απο πουθενα. Ακομη και Ολυμπιονικης πληρωνουν οι χορηγοι του μεχρι και τη θερμανση!!! στο γυμναστηριο που κανει προπονηση. Μου ειναι ιδιαιτερα συμπαθης σαν ανθρωπος.
    Τα ιδια εχει πει και η Κορακακη, μη παμε στις καταρες που πεφτουν γενικως σε οποιον ειναι αριστος: αμα στη ζωη σου το μονο που εχεις μαθει ειναι να σε ‘ζει’ το κομμα και εχεις αυτο ως μοναδικη αληθεια, ολα τα αλλα ειναι κατακριτεα.

    Δεν εχω καμμια καψα για το καθε Τσιτσιπα. ΑΝ τυχει θα δω τεννις για να περασει η ωρα, αν δε τυχει δε θα δω. Τυχει εννοω οτι προχθες π.χ ειχε το ματς αλλα δεν ασχοληθηκα καν ενω το ηξερα. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ για οτι εχει κανει, ειναι πιτσιρικας και εχει καταφερει μεγαλα πραγματα. Μακαρι να συνεχισει και να εχει διαρκεια.

    Με το Καραμανλη- το δεκανικι του ζαβου- δε ασχολειται κανεις νοημων. Τελειωσε και η αυλη κατι παπακωστηδες κατι αντωναροι κατι πακηδες και ο χοντρος ειναι για κανα σουβλακι. Λιγος ηταν,τιποτας καταντησε.

    -Είμαι εξαιρετικά υπομονετική, με την προϋπόθεση ότι στο τέλος θα περάσει το δικό μου.
    -Κανείς δε θα θυμόταν τον Καλό Σαμαρείτη αν είχε μόνο καλές προθέσεις: είχε και χρήματα.
    -Το πρόβλημα με τον σοσιαλισμό είναι πως κάποια στιγμή τα λεφτά των άλλων θα τελειώσουν.
    -Συνήθως έχω βγάλει συμπέρασμα για τον χαρακτήρα κάποιου στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα και σπάνια το αλλάζω.

    Τάδε έφη Μάργκαρετ Θάτσερ.

    Λαίδη Άστορ: “Αν ήμουν παντρεμένη μαζί σου, θα έβαζα δηλητήριο στον καφέ σου”.
    Τσόρτσιλ: “Αν ήμουν παντρεμένος μαζί σου, θα το έπινα”.

    Θεος…

  19. Ο/Η Koreas λέει:

    @all
    Σε λίγο όπως πάει με κοκκαλη και χοντρό θα κατηγορεί ο ένας τον άλλον για ποιανού τα πρωταθλήματα ήταν πιο καλπικα. Του σωκ ή του φουρου, του φουρου ή του σωκ;…. Δύσκολη απάντηση.

  20. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Προς Στίβεν.Αναρωτιέμαι,αν θα δοθεί 2η ευκαιρία στον Ζεράλντες;Ο Μιλόγιεβιτς δεν είναι ο πρώην λίμπερο του Ηρακλέους-παικταράς και μετέπειτα του ΠΑΟ επί Ρίνγκου;Απ’ότι θυμάμαι οι γριές είχαν εισπράξει σεβαστότατο ποσό.Παρ’όλα αυτά εις τον παο αποδεσμεύθη τάχιστα.Πράγμα που δε συνηθίζε η ηγεσία.Να θεωρήσω κακόβουλα τα δημοσιεύματα της εποχής περί τινασσόμενων απιδιών στ’αποδυτήρια του;

  21. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη καλησπερα
    Εκει στον γαυρο πρεπει να διαβαζουν το μπλοκ γιατι στην ανακοινωση σχετικα με τις δουλειες του Σωκρατη γραφουν αυτα που ελεγες απο χθες.
    Εκτος και αν τους γραφεις εσυ τις ανακοινωσεις χαχαααα

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιαγκος : Δύσκολα να σου απαντήσω. Και θα σου πω γιατί. Δεν ασχολούμαι ποτέ με καμία ομάδα εκτός από την ΑΕΚ. Ή όταν ασχολούμαι είναι εντελώς επιδερμικά. Οπότε φαντάσου πόσο ασχολούμαι με τις συνήθειες ή τα χούγια κάποιων. Αν τώρα αυτός ο κάποιος είναι ο Ζεράλδες, λέω με σιγουριά οτι όχι δεν θα πάρει δεύτερη ευκαιρία ακόμα κι αν έρθει ο Μιλόγεβιτς, που ετίνασσε τ’ απίδια. Γιατί; Διότι μάλλον έχει σχέση και δεν την ψάχνει στην ΑΕΚ. Ή διότι ο Ζεράλδες δεν είναι καν Νίλσεν. Ή διότι είναι γκόμενα ερασιτεχνικής κατηγορίας και φυσικά μια μισορριξιά δεν μπορεί να αντικαταστήσει μια κανονική αδερφή που όμως έχει και τα προσόντα να παίξει μπάλα. Άλλο θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Πώς ο μάγκας εγγυητής, δεν ήξερε αυτά τα πικάντικα. Εγώ εκει θα εστίαζα.

  23. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Προς Στίβεν:Έχεις απόλυτο δίκιο.Ηαπόδοση σε μια δουλεια δεν έχει σχέση με την προσωπική ζωή.Φυσικό είνα μια ομάδα αποτελούμενη από 30-40 στελέχη έχει διαφορές.Αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες και επιχειρήσεις σε δυτικές χώρες!Απλά το κλίμα στην ΑΕΚ δεν είναι και το πιο κανονικό.Δεν περιμένω τίποτα απ’το αιλουροειδες κι είχα αποψη απ’τα 90ς.Καλώς ή κακώς με τα κουσούρια του ό πρίγκηψ καθάριζε τη μπουγάδα!

  24. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Τι γινετε ρε φουστη μου???

    Ολες τις πουσταρες εμεις θα τις μαζεψουμε?

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC
    Η να μου γραφουν εκεινοι τα δικα μου κειμενα!
    Ειδες κατι συμπτωσεις?

  26. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    @ Snitch: Οταν 13 χρονια μετα μνημονευουμε ακόμα τη νίκη επί της Μίλαν, δεν θα με χαλαγε καθόλου κάτι σαν κ αυτο https://youtu.be/AY_MupRnvCM
    Δεν λέω εαν είναι καλός ή κακός αλλα τουλάχιστον το έκανε αυτο με Μαριν και Μπεν. Και φετος παλι ομίλους. Ο μάνατζερ του (Ίβιτς ) διάβασα οτι εαν εξακολουθήσει την καλη του πορεία θα ψάξει να παντελονιασει τα πετροδολαρα και οχι τα σεντς του εγγυητή.

  27. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Χαχααα
    British απαντηση

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    @Perakas-21

    Φιλε μου εγω θα στο παω αναποδα:

    Τυχαια νομιζεις θυμασαι ενα ματς 13 χρονια πριν και τιποτε μετα? Αυτο δε γραφω, οτι ο πηχης ειναι τοσο χαμηλα και χαμηλωνει καθε χρονο? Οτι αντι να ΧΤΙΖΕΙΣ και να ανεβαινεις, αναπολεις και γκρεμοτσακιζεσαι?

    Αν ηταν καλος προπονητης το επομενο βημα απο μια ομαδα που τη πηγε δυο φορες ομιλους θα ηταν η αεκ του μανταλου και του μελισανιδη! στο ελληνικο ποδοσφαιρο?
    Η θα κοιταγε να παει οπως ο Σιλβα, ο Σαντος, ο Βαλβερδε κλπ σε μια μεσαια ομαδα των μεγαλων πρωταθληματων, η μια πιο καλη ομαδα π.χ Σπορτινγκ, Σαλκε η ακομη και σε πιο δευτερα πρωταθληματα αλλα με δυνατα Budget τυπου Σαχταρ, Μπεσικτας?
    Δουλευεις σε ενα παντοπωλειο της γειτονιας (νιονιος), πας σε ενα σουπερ μαρκετ, επαρχιακο/τοπικο μεν αλλα σουπερ μαρκετ (αστερας) και τα πας ‘καλα’.
    Η επομενη επιλογη σου τι ειναι? Να γινεις περιπτερας στο Συνταγμα να πουλας τσιγαρα επειδη ειναι η κεντρικη πλατεια της χωρας?

    Οι ομιλοι του CHL εχουν ευκαιριακα πολλες ασχετες ομαδες. Λογικο λογω του μεγαλου αριθμου των συμμετοχων. Φετος πχ ειναι η Σλαβια που απεκλεισε το ζμαπουγκ. Ειναι μια Αταλαντα.
    Περσυ ηταν η αεκ που κατεβαινε με το Κλωναριδη επιθετικο! Ο Αστερας για να μπει απεκλεισε την Sūduva απο τη Λιθουανια, την HJK απο τη Δανια και τη CFR Cluj Romania, ομαδες που δεν ειναι ουτε για Europa.
    Δε το λες και καμμια τρελλη πορεια. Οπως νικησαμε εμεις τη Μιλαν, νικησε και αυτος τη Liverpool που σε εκεινο το ματς δε κατεβηκε καν να παιξει και εφαγε τρελλη κριτικη ο Klopp για τις αλχημειες που εκανε. Και ο γαυρος εχει ριξει 6 στις ασπιρινες, ο ζελας ξευτιλισε τη Γιουβε και η αεκ παλια απεκλεισε τις τοτε υπερδυναμεις του αγγλικου ποδοσφαιρου, 2 σερι την ιδια χρονια. Οπως ειχε νικησει και τη Ρεαλ τοτε με τη λακουβα του Εστερχαζι στο ΟΑΚΑ.
    Συμβαινουν αυτα. Μετα ΟΛΟΙ ξαναπατωσαμε.

    Απο την αλλη θα μου πεις αυτος δεν ειναι ο στοχος σου? Τι θες προκριση στην οκταδα? Εκει εχεις δικιο 100%. Απλα σου λεω οτι ομαδες αυτου του επιπεδου συμμετεχουν ΤΥΧΑΙΑ στη διοργανωση και οχι λογω ικανοτητας η σχεδιου. Περσυ ηταν μια πολωνικη, φετος μια σερβικη του χρονου μια ουγγρικη κλπ.
    Ικανοτητα και σχεδιο εχουν ομαδες μεγαλυτερου βεληνεκους επιπεδου Γαλατα, Μπενφικα, Σαχταρ, Λυων. Clubs με budget και οργανωση, με καλους προπονητες και καλα ροστερ. Το βλεπεις απο τις συνεχεις παρουσιες τους στην Ευρωπη.
    Οι αλλοι επιπεδου γαυρου-αστερα-γκενκ ειναι κυριακη χαρα δευτερα λυπη. Οπως φυσικα ΚΑΙ ΤΥΧΗΣ. Ο γαυρος επεσε με τη κρασνονταρ και ηξερα (το ειχα πει αλλωστε) οτι θα περασει ευκολα. Ο ζμπαουγκ περσυ επεσε με κατι ψαραδες και αποκλειστηκε: ταλε κουαλε

    Τελος θα σου δωσω τροφη για σκεψη: Πως γινεται ενας υπαλληλος αγορων σε μια εταιρεια (ο τεχνικος διευθυντης δηλαδη) να ενεργει ταυτοχρονα και ως πωλητης αγαθων στην ιδια εταιρεια (ως ατζεντης)?
    Δηλαδη οταν ενεργει ως αγοραστης σκεφτεται αμεροληπτα απο ποιον προμηθευτη βαση τιμης/αξιας θα αγορασει και μετα απο δυο λεπτα βαζει το σακακι του πωλητη και κανει την αναλογη ‘προσφορα’ στον εαυτο του? Την οποια και αποδεχεται? Αρα ποιος ριχνει ποιον? Η να το πω πιο ‘ευγενικα’ ποιος ειναι ο κερδισμενος απο τη συναλλαγη? Ο Ηλιας ως αεκ-αγοραστης η μηπως ο Ιβιτς ως ατζεντης-πωλητης?
    ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σε μια αστεια κατασταση που λεγεται αεκ.

    ΥΓ Για το Λιακο εχει πολλα να πουμε εν καιρω. Που προσεληφθει γιατι ειναι una fatsa una ratsa με τον εργοδοτη του. Θα τον αφησουμε ομως αλλες 2 περιοδους (Ιανουαριο-Μαιο) να δουμε τι θα κανει. Τη πρωτη (Σεπτεμβριο) την εχασε παραγωντας ΜΗΔΕΝΙΚΟ εργο μιας και δε μπορεσε να βρει π.χ ενα εξτρεμ με 200 χιλιαρικα η ενα CB με αλλα 300 να μη παιζουμε με το Σβαρνα.
    Θα μου πεις τα ειχε? ΟΧΙ φυσικα.

    Θα σου πω αν δε τα ειχε τι ηρθε να κανει αραγε?

    YΓ2 ‘Αρρωστησε’ ΠΑΛΙ ο κριστισιτς. Τη μια εχει ‘πονοκεφαλο’ την αλλη εχει το ‘στομαχι’ του την αλλη ‘κρυωνει’. Μεγαλος παικτης, πηξαμε στα κοτοπουλα εκει μεσα.
    Αχρωμος, αοσμος,αγευστος.

    @LFC Παραλαβαμε το πακετο χθες για το Club World Cup. 17 με 22/12 πεντε μερες. Παμε να δουμε μπαλλα στο…. Καταρ!
    Οπως ειπε και ο Carra: Ειμαστε Liverpool θελουμε τη κουπα. Μακαρι να το παρουμε.

  29. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Το ρουλη δεν βλεπω να τον κερδαμε!
    Ολοι εκτος ειναι.

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD (very loud):

    Τσίπρας: Στις 18 ερωτήσεις, οι 3 είναι κάτω από 3%.

    Λογικο αμα κανεις στροφη 360 μοιρων το 3 στα 18 να κανει κατω από 3%.
    Αλλωστε η μέθοδος των τριων που μαθαινουν τα παιδακια στο δημοτικο μαλλον δεν είναι το δυνατο σου σημειο. Σα την οικονομια ας πουμε!

  31. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα.
    Αντεχει η ομαδα και αυτη την διοργανωση;
    Δεδομενου οτι δεν εχεις και τονατςλειωτο ροστερ;

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    @LFC
    Δε φανταζεσαι τι λεφτα εχουν ριξει οι Καταριανοι στο θεμα ποδοσφαιρο καθαρα ως προπαγανδα για τη χωρα.
    Το παραδειγμα PSG ειναι πολυ μικρο, πετανε λεφτα χωρις αυριο. Εμεις 2 ατομα (και αρκετοι σα και μας) παμε σχεδον δωρεαν κατω.
    Αν ρωτας εμενα ειμαι εναντια 100% για την συμμετοχη μας. Βγαζει την ομαδα απο τη συγκεντωση της, τη φορτωνει με μεγαλο ταξιδι και αχρειαστα 2 ματς παραπανω.
    Απο τη στιγμη που πρεπει να παμε ομως (ειναι θεσμος της UEFA) καλο θα ειναι να παρουμε και το κιουπι. Αν το δουμε κανονικα και οχι χαβαλε λογικα το εχουμε, δεν υπαρχει ομαδα να μας σταματησει εκει.
    Παιζουμε ΔΕΚΑ (10) ματς σε ενα μηνα, Premier-CHL-World Cup φανταζεσαι να το εκαναν οι μανταλο-κριστισιτς αυτο? Στη ΜΕΘ θα τους ειχαμε ολους.

    YΓ Ζητησαν £300εκ για τον Εμπαμπε. Γελασαμε δυνατα. Ο Klopp πρεπει να γελαει ακομα. James Maddison (στη θεση του Lallana) με £60 και Jadon Sancho £70 ομως ειναι 2 παικτες που παιζουν ακομη και για Ιανουαριο. Ειδικα τον Maddison τον θελει πολυ, ειναι ετοιμος παικτης της Premier, διεθνης και μαζι με τον OX φτιαχνεις απιθανο δημιουργικο κομματι στα χαφ.

    ΥΓ2 Το καλοκαιρι-ανευ απροοπτου- παμε για ανακατασκευη του Anfield Road Stand (το απεναντι απο το KOP δηλαδη) στα πρωτυπα του Main Stand. Ο σκοπος ειναι να ανεβει απο τις 54,000 στις +60,000 η χωρητικοτητα και τα Match day εσοδα αναλογα- τις μερες των αγωνων δηλαδη. Για να παρεις μια ιδεα προ Klopp εκανε £41εκ και περσυ εκανε £81εκ, εχωντας φυσικα και μερες CHL μεσα που δεν ειχε πριν. Στοχος η Arsenal που κανει £110εκ αλλα με πολυ πιο ακριβο εισητηριο.

    Και κατι που εγραψα αρχες της εβδομαδας: ξεχαστε το γηπεδο για το 2020. Χθες βραδυ μας το επιβεβαιωσε επισημα ο καθ’υλην αρμοδιος. Παμε για 2021. Ασε τα κεφταδακια του 365 να σκουζουν, μαλακιες λενε.

  33. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν Καλησπερα.
    Παιζει να εχουμε περισσοτερα κρουσματα γαστρεντεριτιδας απ’οτι οταν πηγαιναν τα παιδια μου παιδικο χαχααα.
    Τι στο διαλο τους δινουνε???????