ΠΑΟ – Α Ε Κ

Ανατροπές είχαμε μέσα στην εβδομάδα, που προκαλεί αναταράξεις για την δική μας ανεξάρτητη δικαιοσύνη. Ανατροπές που δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια. Με την ΑΕΚ να κρατάει την τύχη στα χέρια της, μόνο αν κερδίσει κι εφόσον βέβαια ο ΟΣΦΠ κάνει το καθήκον του. Όλα αυτά για έναν τελικό την Τετάρτη, που θα μας δώσει αβαντάζ ισοβαθμίας και θα εξουδετερώσει το τελευταίο παιχνίδι. Βουρ παίδες….

Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-3-3 απέναντι στο υποχρεωτικό 3-5-2 του αντιπάλου. Παρότι τα δυό συστήματα σαν φιλοσοφία διαφέρουν, στην ουσία έφεραν τα ίδια αποτελέσματα. Ένα φοβερό πρεσάρισμα ψηλά εκατέρωθεν, που είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να χτισθούν οι επιθέσεις ή οι αντεπιθέσεις -ό,τι προτιμάτε -, να ακυρωθούν οι κεντρικοί χαφ των δυό ομάδων, και φυσικά τα τρία γκολ που είδαμε. Ήμασταν τυχεροί αφού κλείσαμε το πρώτο μέρος προηγούμενοι. Στο δεύτερο γκολ μας, του Ολιβέιρα, βοήθησαν αρκετά ο Κουρμπέλης κι ο Κωλοβέτσιος, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα.

Θέμα μπορούμε να κάνουμε αυτό που σχεδίασε ο Καρέρα. Στο 3-5-2 ήθελε να χτυπήσει από τα άκρα. Εξτρέμ όμως δεν υπήρχε στο γήπεδο. Άρα περίμενε μπόλικα από τα πλάγια μπακ μας. Δεν πήρε τίποτα. Όπως δεν πήρε και τόσα πολλά από τον πεταμένο Μάνταλο στην δεξιά γραμμή – εξαίρεση η σέντρα του στο πρώτο γκολ -, και τόσο πολύ μακριά από την φυσική του θέση. Κι ο Λιβάγια δεν έδωσε τίποτα στην ουσία αφού ήταν μόνιμα μπλοκαρισμένος και δεν είχε και κίνηση. Φυσικά το παιχνίδι γινόταν σήμερα υπό την εποπτεία του Αλαφούζου.

Είδαμε όμως ένα ενδιαφέροντα αγώνα. Με τρεξίματα και διάθεση, με φιλότιμο κι αγωνιστικότητα. Εγώ είδα μάλλον καλύτερο τον αντίπαλο, που τον έκοψε δυό φορές ο Μπάρκας, με πιο οργανωμένο σχέδιο, καλύτερα τρεξίματα, πιο πολύ κατοχή μπάλας, και πιο επικίνδυνο. Όμως η μπάλα δεν είναι έτσι. Η ομάδα μας άντεξε έστω και ατομικά αμυντικά – σήμερα στο πρώτο ημιχρόνιο δεν μπορούμε να μιλήσουμε για συνοχή – και τελείωσε αυτό το διάστημα, προηγούμενη, που ήταν και είναι αυτοσκοπός. Αυτό λοιπόν μας χαροποίησε και ειδικά όταν εγώ πίστευα οτι υπήρχαν τα περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση.

Δεύτερο μέρος δεν είδαμε. Ο Καρέρα δεν διόρθωσε τίποτα και το παιχνίδι κρίθηκε στα τηλέφωνα. Είδαμε μια σούπα ολκής, με την ΑΕΚ να έχει κάτσει ακίνητη και τον αντίπαλο, να μην μπορεί όχι μόνο να επιτεθεί αλλά και να μην θέλει. Στην εξίσωση είχε πλέον προστεθεί κι ο Διούδης που έσβηνε τις όποιες προσπάθειες με τα βολέ του. Το παιχνίδι είχε φανεί από το πρώτο τέταρτο. Φυσικά κάποιοι, κύρια αυτοί οι νέοι, μπορεί και να κάνανε κάποιο τσαφ, όμως κανέναν δεν απασχολούσε. Η λύση θα βρισκόταν.

Σε κάποια φάση λοιπόν, που η ΑΕΚ δεν ήθελε καν να περάσει τη σέντρα, ο Καρέρα γύρισε το σύστημα σε 3-5-2, κι έκανε κι όλο το rotation. Είδε κι αυτός οτι δεν χρειαζόντουσαν άλλες σπατάλες δυνάμεων. Όπως είδε κι ο Κουρμπέλης αυτό το πιθανό τσαφ, και κλείδωσε το παιχνίδι με ένα πέναλτυ. Είδαν και είδαμε. Είπαμε και θα πούνε κι άλλοι τα δικά τους. Για ένα παιχνίδι 45 λεπτών στην ουσία, που μίλησαν οι στρατηγοί. Οπότε δεν γίνεται κι άλλη κριτική. Μόνο συγχαρητήρια στην ομάδα μας, που είχε κορυφαίους τον Μπάρκα, τον Σιμόες και τον Κρίστισιτς, κυρίως στα αμυντικά τους καθήκοντα, όμως έβαλε τρία γκολ. Κάτι που θέλουμε και την Τετάρτη. Εκεί που οι στρατηγοί, θάχουν ανώτερα γαλόνια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

30 Responses to ΠΑΟ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Όλα τα ξέρεις,χα!χα!Οι γαύροι όμως,προς το παρόν,δεν κάνουν το καθήκον τους!

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Τίποτα δεν ξέρω, ειλικρινά. Μια άποψη γράφω διαμορφωμένη από την πείρα μου. Και κάνω και διάλογο αν θέλεις.

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Με Δώνη στον πάγκο, εις τον αιώνα τον άπαντα, δεν θα παίρναμε αγώνα με τηλέφωνο, ειδικά από τον αγαπητικό του Πορτοσάλτε.

    Κακός Καρέρα.
    Γυμνασμένη ΑΕΚ.
    Τρομερός Κρίστιτσιτς.
    Μόνιμα ανεβασμένοι Σιμόες, Μπάρκας.

    Τέλος, πολύ γίδι αυτός ο Ολιβέιρα. Και παλιοχαρακτήρας. Πώς εκτέλεσε έτσι τον Διούδη; Στα όρθια;

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Υπάρχει Δώνης στον πάγκο; Δεν έχει απολυθεί;

  5. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Καθηκον, αυτο που οφειλει να κανει καποιος ,ακολουθοντας γραπτους η αγραφους κανονες,την συνειδηδη,τον ηθικο νομο….
    Απο το 70 και κατι λεπτο ειχε να κανει σοβαρη τελικη ο γαυρος. Οτι εκανε το μικρο προσφυγοπουλο,που δεν ειχε καταλαβει καλα,γιατι οταν εκανε μεταφραση η ξανθια την κοιταγε στα ματια….

  6. Ο/Η Iron Jim 21 λέει:

    Τώρα τι? Εφόσον νικήσουμε την Τετάρτη θέλουμε διπλό και στο τηγάνι. Θα το κανονίσουν? Αήττητο δεν υπάρχει πλέον… Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός, στο δεύτερο. Ο Κολοβετσιος ρεφαρισε το γκολ που έβαλε στο πρωτάθλημα………

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Steven, εγώ στον πάγκο τον είδα, όπως και στους προηγούμενους αγώνες και ήταν ο βασικός λόγος που δεν σκόρπισαν. Τον είδα να φεύγει φαρμακωμένος σήμερα, θα έχει για πάντα θέμα με την ΑΕΚ.

    Αγώνας στημένος, υπήρξε σήμερα και μάλιστα ξεκάθαρα.

  8. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Αυτά που βλέπεις ξέρεις,δεν είπα κάτι άλλο!Οι γαύροι προς το παρόν αποφορτίζονται από πορτοκαλάδες και γυμναστικές για τον Αύγουστο!

  9. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ελπιζω να καταλαβε ο προεδρος σημερα οτι του χρονου αν δεν ενισχυσει σοβαρα την ομαδα θα χαιρετησουμε απο Δεκεμβρη.Τους γαυρους το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να μην παει στα προκριματικα CHL η ΑΕΚ.Πηγαινανε για το χ αλλα στραβωσε στο 90.Επειδη ειδα ολο το παιχνιδι ειδα ενα οσφπ να μην μπορει να αλλαξει 3 πασες,απιστευτα πουληματα μπαλλας, και δυο τελικες απο στημενα.Αναπτυξη μηδεν και τους παικτες του να κουτουλανε μεταξυ τους.Ο δε παοκ επαιξε αυτο που μπορουσε ειχε κατοχη και καποιες καλες ευκαιριες.Οι αλλοι τους μαρκαραν με τα ματια.Τσπ συνεχιζουμε και ελπιζω να χτυπησε,για ακομη μια φορα, η καμπανα.Περιμενω να δωωτι θα δω την Τεταρτη.

  10. Ο/Η Pontios λέει:

    Τώρα που το ζμπαουγκ κέρδισε μέσα στο τηγάνι ποιοι μιλήσανε;;

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο….: Χαίρομαι που υπάρχουμε ακόμα. Πλέον είμαστε λίγοι.
    Η προσωπική κόντρα πηγαίνει μέχρις εσχάτων. Στο Cas δεν είχε πάει κι αυτός;

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Χαίρομαι που υπάρχουμε ακόμα και δεν είμαστε τρεις. Είμαστε 1013.
    Η προσωπική κόντρα οδηγεί την ιστορία. Έτσι ήταν πάντα. Όμως η ιστορία θα γραφτεί την Τετάρτη. Έτσι δουλεύει ο υπόκοσμος.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Φίλε μου, διαφωνώ. Και στο αμερικάνικο κατς, κάποιοι σπάνε πόδια.

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Iron Jim 21 : Θέλει κόπο ο υπόκοσμος για τους νόμους του. Σε στέλνει την Τετάρτη να κερδίσεις. Δηλαδή να βρεις τα πορτάκια. Μετά, δουλεύει άλλη συνθήκη.

  15. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Την Τεταρτη θα φανει οχι ποιος εχει τα περισσοτερα οπλα,αλλα ποιος ξερει να χρησιμοποιει αυτα που εχει. Φτασαμε στα “συμβολαια” των ημερων,σαν τα μνημοσυνα. Τριημερα,εννιαμερα,σαραντα….Εδω εχουμε το τριημερο μπροστα μας. Σηκωθηκα απο τα “χαραματα” για το παιχνιδι γιατι κατι με ετρωγε.Και η φαγουρα συνεχιστηκε και στο επομενο. Μεχρι την Τεταρτη δεν θα μεινει πετρα για πετρα ορθια…

  16. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Άρα Στηβεν την Τετάρτη το παιχνίδι θα είναι στα ίσια;

  17. Ο/Η Stelathen λέει:

    Πριν καμιά βδομάδα οι παίκτες του γαύρου έκαναν δηλώσεις και ήταν κατακόκκινοι από τον ήλιο. Όποτε ψιλοαναμενομενο το σημερινό τους αποτελεσμα.Μήπως στον τελικό τους μαζεύουν από τα μπιτσομπαρα όπως το 2016 και το ξαναπάρουμε στη ζούλα?

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    To κακό με την πραγματικότητα είναι ότι όσο και να την αγνοήσεις εσύ, δεν σε αγνοεί εκείνη.

    Τους Ολιβειρες βλέπουν παικταράδες στο χόρτο και τους ΕΦΤΑΡΕΣ στο πάγκο.
    Γι’ αυτό είναι στο -20 και περιμένουν ‘θαύματα’ κάθε χρόνο. Να κλωτσήσει ο νεκρός στη κάσα μπας και αναστηθούμε στο παρα ένα αφού εδώ και ένα χρόνο κοιμόμαστε όρθιοι.
    Το μυρίζετε το τόπι ρε ατιμουλικα I give u that at least. Με τους Ζεραλδες τους Καρντοσους και τους ΣιμαοΠαουλινιους.
    αεκ δεν είσαι η μάλλον για να το πω καλυτέρα ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ δεν είσαι?
    Για να βγουν λεει στο CHL.

    Λες και θα κάνουν 2 στα 2- ειδικά στο ταψί που μόνο άμα θέλει ο άλλος στο δίνει. Σα το χθεσινό ένα πράγμα…
    Λες και θα περάσουν σε όμιλο.
    Άντε και τα έκαναν.
    Άντε και βγήκαν.
    Άντε και πέρασαν.
    Θα κάνουν 6 στα 6 πάλι η ο ‘δε φοβάμαι’ ΕΦΤΑΡΑΣ θα χτυπήσει το ρεκόρ του?
    Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε άλλωστε ακόμη και αν τα έχεις κατακτήσει με το σπαθί σου η στη προκείμενη περίπτωση με τις μπούρδες που ξαμόλαγες προκλητικά πριν τον αγώνα.
    Με μια νορμάλ συνθήκη (να είναι ρολαρισμενος ο αντίπαλος- να εχει κόσμο) τι τον σταματάει?
    Όταν τρως ΕΠΤΑ με τη Σπαρτακ γιατί να μη φας 10 με τον ….Ολιβειρα? Στα 3 παραπάνω θα κολλήσεις η θα κάνει εκπτώσεις ο Sadio στο Σβάρνα?
    Επειδή θα ΞΑΝΑ-αλλάξεις το σύστημα την 68745854η φορά να αντιμετωπίσεις τον Θεοχάρη το Ζαγαρίτη τον Αλεξανδρόπουλο και το Μπουζουκη?

    Θέλει Aston Martin ο αεκ. Το Fiat δε του κάνει. Θέλει να νιώσει ‘ισότιμος’. Βλέπεις εχει πληρώσει τα ιδιά στο μαγαζί του άρα θέλει να είναι στο club.
    Ο Τζανετακος ο καρπαζοεισπράκτορας με τον Sir Alec Guinness που στα 22 του έπαιζε Hamlet στο West End.

    Του την έδωσες μια φορά και έψαχνε έξι φορές διπλά στη κολόνα τρύπα να βάλει το κλειδί.
    Κανένας δε του είπε ότι δεν εχει καν κλειδί και το Start είναι στη κεντρική κονσόλα.
    Τελικά ούτε μπροστά δε την έβαλε, ποσό μάλλον να κάνει μισό μετρό απόσταση.

    Διαβάζω ότι ο Αλαφ-ουζος εμφανίστηκε λεει σε γήπεδο μετα από +3 χρονιά. Φυσικά κεκλεισμένων για να έχουμε και ‘κάλυψη’.
    Ο ζελας κάθε φορά κατεβάζει και χειρότερη ομάδα. Κάτι νιάνιαρα, ο Κολοβετσιος και ο Κουρμπέλης.
    Δε ξέρω τι είναι πιο λυπηρό γι’ αυτή την ομάδα, που σημειωτέων τη σιχαίνομαι: ο φαινομενικός ιδιοκτήτης της η το ροστερ της?

    Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι κρίμα. Όχι γι’ αυτούς αλλά για το ότι 40 χρονιά μετα την είσοδό των ‘επαγγελματιών’ (εδώ γελάμε ελευθέρα) στο ποδόσφαιρο, ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι ο μονός τρόπος να βγάλουν λεφτά και να έχουν επιτυχίες αυτοί αλλά και να δει ο κόσμος κάτι άλλο εκτός από κλοτσοσκούφι είναι να υπάρχει ανταγωνισμός.

    The more the merrier λένε τα κοροΐδα οι Βρεττανοί. Αλλά αυτοί είναι και χαζούληδες γι’ αυτό έχουν Premier League και όχι Σούπερ Λίγδα.

    Όσο υπήρχε ανταγωνισμός είχαμε φτάσει να βγάζουμε τρεις ομάδες στο CHL, 2 απ’ ευθείας και 1 προκριματικό, και δε θυμάμαι πόσες στο UEFA το σημερινό Europa.
    Είχε φτάσει να παίζει Ευρώπη ο έβδομος της Ελλάδας.
    Μετα ήρθε ο θείος, δεν άφηνε να πέσει κάτω ούτε Σεντ για κάναν άλλο και το ‘έστρωσε’ το μαγαζί αλα DDR όπως ξέρει άλλωστε, για να φτάσουμε στο σημερινό:
    Να χαροπαλεύει ο ερχόμαστε με τους Ολιβειρες και τους Βέρντε να παίξει λεει 2 γύρους προκριματικό και να το θεωρεί και επιτυχία..
    Όσο επιτυχία- αλλά προπάντων πρόοδο- θεωρεί ο οπαδός του ότι 4-5 χρονιά μετα το βασικό του CF έβαλε μέσα στη σαιζόν όσα ο Μάκης το γελαστό παιδί που έπαιξε και μισή σαιζόν, όχι ολόκληρη σα το ΤΡΑΓΙ το Νέλσον.
    Σε φάγανε ρε Μάκη άδικα. Άμα ήσουν και εσύ στο club μέχρι ‘αρχηγός’ θα είχες γίνει.
    Να αρχηγευεις εκεί στο -20 ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και να χαίρονται αυτοί που ‘βλέπουν’ μπάλα.

    Well done. Well done indeed…

    ΥΓ Στα δύσκολα υπάρχουν και τα αυτογκόλ ρε παιδιά. Όπως τότε με το Κομποτιακο που βάλατε 2 και ‘χάσατε’.
    Τότε που για να σιγουρευτείτε έκανε και ‘έξοδο’- βόλτα στο Σύνταγμα ο Μπαροχας μη τυχόν και δε τα φορτώσουμε στο coach..
    Όχι μόνο πάρε βάλε και penalty.

    Ρε αλλάζει ο άνθρωπος στα 70 του?

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ…: Αγωνιστικά ναι.

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σύντροφοι: όταν η ‘υπεράσπιση’ σου είναι να κάνεις αναρτήσεις στα social χωρίς να διαψεύδεις τίποτα τότε έχετε πρόβλημα.
    Μεγάλο πρόβλημα, ειδικά αν ο μαγαζάτορας ποιεί τη νήσσαν και κάνει ότι δε κατάλαβε πως δούλευε το μαγαζί.
    Αυτός άλλωστε απλά κυβερνούσε. Το ότι οι κολλητοί γύρω του είχαν στήσει πάρτι δε το ‘έπιασε’.
    Ήταν απασχολημένος με τις αυταπάτες, άσε που μέχρι να τον μάθουν να ανάβει πουρό έκαψε τρία δάχτυλα με τα σπίρτα.

    Το πρόβλημα ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι το εχει ο μαγαζάτοράς. Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που δεν το εχει. Όχι γιατί δεν ήταν ενήμερος- ΟΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΦΥΣΙΚΑ- αλλά γιατί ο ‘Κούλης’ (που δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να τον κερδίσει θα θυμίσω) δεν είναι τόσο χαζός όσο νομίζετε και προς απογοήτευση σας αποδείχτηκε 4 φορές εκλογικά. Εκεί που ο αχαστος του εκατομμύριου έχασε ΚΑΙ ΤΙΣ 4.

    Που θα βρει καλύτερο ‘αντίπαλο’ από το αμόρφωτο ζαβό για να κυβερνήσει? Χαζός είναι και να τον ρίξει και να τον διασύρει? Η είναι χαζός να τον κάνει ηρώα από το πουθενά? Άστον εκεί να βράζει στο ζουμί του -20% και κυβερνάς μια χαρά με +40%.

    Το πρόβλημα σύντροφοι το έχετε εσείς και θα έχετε ΑΠΛΕΤΟ χρόνο να πείτε ότι θέλετε στις απολογίες σας.
    Γιατί μη ξεχνάτε ότι ιστορικά οι αριστεροί δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ ενδοιασμό να δώσουν τα κολλητάρια τους για πλάκα προκειμένω να ‘σωθούν’.
    Από το Τσε και το Φιντελ μέχρι το Χρουστσόφ και τον Λαυρέντη, από τον Μαο και τους Λιου Σάο Σι και Τενγκ Σιαοπίνγκ η ιστορία βρίθει από συντρόφους που έδωσαν στεγνά τα φιλαράκια – επαναστάτες.

    Υπάρχει βέβαια ένα catch στη συγκεκριμένη κατάσταση: Για να μάθεις από την Ιστορία πρέπει πρώτα να τη διαβάσεις.
    Και ως γνωστόν το αχαστο με τα βιβλία δεν εχει και τη καλύτερη των σχέσεων..

    ΥΓ Τη Πέμπτη έγραφα για τον Αρτέμιου. Ότι έρχεται με βήμα ταχύ. Τη Κυριακή βγήκε στο ΠΘ το πρώτο δημοσίευμα .. Ακολουθουν και αλλα.

  21. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλησπέρα Steven.

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εδώ και 2 χρόνια δεν ζήτησε παιχνίδι από τον ΠΑΟ ο Μελισσανίδης και το έκανε τώρα που ναι μεν τον κρατάει ζωντανό για τη 2η θέση, αλλά δεν τον εξασφαλίζει. Αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι θα μπορούσα να συμφωνήσω με το σενάριο.

    Αν λοιπόν φτάσαμε στο σημείο των σεναρίων για τα 2 χθεσινά παιχνίδια, θα άκουγα με μεγάλο ενδιαφέρον την πρόβλεψή σου για την έκβαση των 2 στόχων μας.

    Το αποτέλεσμα με τον παοκ είναι η βάση. Αν κερδίσουμε τι θεωρείς ότι θα γίνει; Ανταλλάσουμε τη 2η θέση με το κύπελλο; Θα είναι σημάδι ενδεχόμενη αλλαγή έδρας σε περίπτωση που νικήσουμε την ερχόμενη Κυριακή;

    Σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει νόημα κάποια συμφωνία νομίζω.

    Μου φαίνεται δύσκολο να έχει σβήσει ο ΟΣΦΠ ενόψει Wolves.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Ας ξεκινήσω από το τέλος. Δεν έχει σβήσει, απλά κάνει προετοιμασία κι υπάρχει σφίξιμο. Στα άλλα δεν μπορώ να απαντήσω, αφού το θέμα το έχεις καλύψει πολύ ωραία. Πάντως θα πω ένα μικρούλι . Τον χθεσινό ΠΑΟΚ, η ομάδα μας δεν μπορεί να τον κερδίσει. Οψόμεθα.

  23. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Αυστηρα μετρα ζητησε η κυβερνηση απο την Ευρωπη κατα της Τουρκιας,αν κλιμακωσει την παραβατικοτητα της. Αν,γιατι μεχρι τωρα δεν εχει κανει και τιποτα αξιον λογου και αναφορας !!!
    Μαλιστα σκεφτονται σε “συννενοηση” με την αντιπολιτευση , να προτεινουν να γινει τζαμι και η Μητροπολη τον 15 Αυγουστο ,ωστε να την σπασουν στον σουλτανο για αντιποινα. Κατα τα λοιπα,μεγαλυτερο γραψιμο απο αυτο που εκανε ο Πουτιν δεν νομιζω πως υπαρχει μεχρι τωρα. Αφου με γραφετε στα αρχιδια σας,λεει, και κανετε οτι σας λενε οι Ναζι,αντε γαμηθειτε εσεις και η Αγια Σοφια σας. Να θυμισουμε εδω,το εμπαργκο που υποστηριξε η “αριστερη” κυβερνηση ως αντιμετρα για την Κριμαια.
    Στηβεν,η ομαδα μας ,οντως, δεν μπορει να τον κερδισει…. Η ομαδα μας ,

  24. Ο/Η koreas λέει:

    Η δική μου εικόνα είναι πέρα από στημένα παιχνίδια και κατεβασμένα παντελόνια, τα οποία δε λέω ότι δε γίνονται αλλά πως μπορείς να τα ξέρεις;

    Γαύρος. Πρωταθλητής εδώ και καιρό, κυνηγάει ένα κύπελλο και μέχρι χθες ένα αήττητο. Γιατί να μη δυσκολέψει το δρόμο της ΑΕΚ μέχρι τον τελικό κυπέλλου; Να αφήσει την ΑΕΚ να ετοιμαστεί με την ησυχία της ή να τη φορτώσει με άγχος, πιθανούς τραυματισμούς, και μιζέρια από τον κόσμο της εν’ όψη του τελικού κυπέλλου;

    ΠΑΟΚ. σε μια χάλια χρονιά (με γερασμένο ρόστερ το οποίο 2 χρόνια τρέχει με χίλια) η οποία έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με την περσινή ονειρική χρονιά. οι παίκτες έχουν το άλλοθι της αλλαγής προπονητή, και κυρίως το ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΟΘΙ ότι η πολυϊδιοκτησια και οι συνέπειες της οδήγησαν την ομάδα στον κατήφορο, δηλαδή η διοίκηση, δηλαδή ο ιβαν. δυο καλά παιχνίδια και τα δυο στο καραισκακη ένα στο κύπελλο κι ένα χθες. την τετάρτη δε θα μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. αυτά τα περί αλλαγή της ψυχολογίας είναι φούμαρα. όσοι έχουν κάνει αθλητισμό το ξέρουν.

    ΑΕΚ. μέτρια ομάδα, χωρίς πραγματικούς στόχους, μεγάλη έλλειψη από παίκτες σε κρίσιμες θέσεις. υπερπροσπάθεια από προπονητή και παίκτες μπας και κλειδώσουν κάτι. πολύ δύσκολο. βέβαια άξιοι συγχαρητηρίων
    Βλέπω ΝΙΚΗ με τον παοκ την τέταρτη, αλλά πολύ έως πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο καραϊσκάκη,το οποίο βέβαια δε το λες κι έδρα από τη στιγμή που δεν έχει κόσμο.

    PS1. φυσικά και χάρηκα μόλις άκουσα ότι ο παοκ έσπασε το αήττητο του γαύρου.

    PS2. πως γίνεται να ζητάμε από μια επιτροπή να ξανα-δικάσει και να βγάλει διαφορετικό αποτέλεσμα από αυτό που έβγαλε πριν κάποιους μήνες. να το δούμε κι αυτό η ίδια επιτροπή με τα ίδια δεδομένα να βγάλει διαφορετικό αποτέλεσμα……Άτιμο πράγμα τα νομικά

    PS3. κι όλο κλαίνε τα βαζελάκια στου οακα, στου οακα τα σκαλάκια

  25. Ο/Η koreas λέει:

    @nnektarios

    το παιχνίδι της αεκ προηγήθηκε χρονικά του γάυρος-παοκ, αρα με βάση το νόμο των πιθανοτήτων η νίκη της ομάδας με το βάζελο μάλλον μας εξασφάλιζε. το χθεσινό παιχνίδι πριν το τρέξιμο της αγωνιστικής ήταν κομβικό.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ανέβηκε πριν μερικές μέρες (3-6) από τον ίδιο ένα βίντεο που κυνηγήθηκε πολύ- κυρίως από τη φίλη μου εδώ και μήνες- να γυριστεί στην Ύδρα.
    Το ‘πρόβλημα’ δεν ήταν ο ίδιος που έτσι κ αλλιώς είναι μεγάλος φιλέλλην αλλά η παραγωγή και όλα αυτά που έχουν προκύψει το τελευταίο πεντάμηνο.
    Άξιζε το κόπο μιας και όπως πάντα το αποτέλεσμα οπτικά αλλά κυρίως μουσικά είναι στα γνωστά standards.

    https://www.youtube.com/watch?v=BwI1RmYaVB0

    Ευχαριστούμε τον David για το αποτέλεσμα αλλά και την προβολή που για άλλη μια φορά κάνει στη χωρά μας και τον περιμένουμε πίσω τον Αύγουστο as promised..

  27. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ο ΟΣΦΠ όντως έχει σχεδιάσει να φορμαριστεί κοντά στο παιχνίδι με τη Wolves μιας και δεν θα κάνει κανονική προετοιμασία για την επόμενη σεζόν λόγω υποχρεώσεων κάτι που θεωρητικά θα τον κάψει για του χρόνου. Δεν είναι σίγουροι για το πώς θα παρουσιαστούν στον τελικό.

    Ο ΡΩΣΟΣ έχει τάξει εξωπραγματικό πριμ για τη 2η θέση μιας και είναι η τελευταία του ελπίδα.

    Μετά το αυριανό παιχνίδι θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Υπάρχουν εκτιμήσεις από το πράσινο στρατόπεδο ότι όλα θα παιχτούν κανονικά. Θα δούμε.

    Koreas, όχι, δεν εξασφάλιζε τίποτα, μας κρατούσε απλά ζωντανούς.

  28. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑ 1Χ2 ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.
    Ο ΓΑΥΡΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ <>.
    ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΠΑΟΚ.
    Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΟΚ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΦΕΣΕΩΝ. Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΜΜΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΤΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΠΑΟΚ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ.
    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ. Ο ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΧΑΦ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΠΥΓΜΑΙΟ ΤΟΝ ΒΕΡΝΤΕ ΕΝΝΟΩ ΣΙΜΟΕΣ ΚΡΙΣΤΙΣΙΤΣ ΣΙΜΑΝΣΚΥ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΚΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΜΑΤΣ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΡΕΡΑ .(ΤΟ ΕΝΝΟΩ) ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΜΟΙΡΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ…

  29. Ο/Η koreas λέει:

    τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα τραγούδι;

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το κόλπο ήταν κάτι τόνοι χρυσού. Aρκετοί τόνοι χρυσού. Προερχόμενοι από τον σύντροφο. Προορισμός η Ελλάδα η Ισπανία και ο Ερντο. ΙΣΩΣ υπαχει και εμπλοκη Ιταλιας. Οι 3 πρωτοι ειναι σιγουροι, αλλωστε τους Ισπανους τους επιασαν ηδη.

    Αγοράζονταν προς 30% της τρέχουσας αξίας. Τα χρήματα πήγαιναν για τη ΄λειτουργία’ του εκάστοτε μαγαζιού μέσω παράκτιων.

    Εχει πέσει τεράστια μάσα. Αξίας ΔΙΣ δολαρίων. Την υπόθεση την έβγαλε η MI6. Όπως η MI6 έβγαλε σε 8 μήνες αυτό που δεν έβγαλαν σε 25 χρόνια οι δικοί μας.
    Εκεί έκαναν το λάθος με τον Saunders, να τη πέσουν σε Βρεττανό δικό τους και αυτόματα τέλειωσαν, ήταν αλώστε και το τελευταίο θύμα τους. Αναμένουμε?