ST.GALLEN – Α Ε Κ

Μίλαγα με ένα φίλο Αεκτζή προχθές, που μου χαρακτήρισε την St. Gallen, ομάδα κατώτερη του Παναιτωλικού. Κι οτι σήμερα θα κάνουμε περίπατο. Φυσικά εγώ την ομάδα αυτή δεν την ξέρω, όμως ξέρω τι είδα στο Αγρίνιο. Εύχομαι λοιπόν, να μην δω τα ίδια και σήμερα, και να ξεκινήσει μια ωραία ευρωπαίκή βραδυά καθώς και μια ευρωπαϊκή περιπέτεια για την ομάδα μας. Όσο κι αν ο επόμενος αντίπαλος είναι πιο ισχυρός και σοβαρός. Αλλά ας δούμε πρώτα τα τωρινά.

Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-3-3. Φυσικά το να πεις οτι κατέβηκε, είναι μαλλον στην σφαίρα του παραλόγου. Το πρώτο ημιχρόνιο ήταν ένα καταπληκτικό θέαμα από την μεριά του αντιπάλου και μια θλίψη από την δική μας. Που χάσαμε τα αυγά και τα καλάθια. Παντού. Σε όλες τις γραμμές. Με εξαφανισμένα τα βαριά χαρτιά, δηλαδή τον Μάνταλο και τον Λιβάγια, χωρίς φυσικά κέντρο να κόψει ή να κρατήσει την μπάλα, και πίσω με ένα θλιβερό Τσιγκρίνσκι και με ένα Ινσούα που δεν ήξερε πού βρισκόταν.

Απολαύσαμε μοντέρνο παιχνίδι. Γρηγοράδα, αποφασιστικότητα, ακρίβεια στις μεταβιβάσεις και σούπερ αυτοματισμούς. Μια νεανική ομάδα, γεμάτη σφρίγος και δύναμη και ζωντάνια, απέναντι σε μια ομάδα που θύμιζε παλαιμάχους πάνω από δεκαετία. Που δεν μπορούσε όχι μόνο να κόψει, αλλα ούτε καν να αμυνθεί στατικά. Που έχασε κατα κράτος τα πάντα, που παρακαλούσε να τελειώσει το ημιχρόνιο και που είχε κορυφαίο της παίκτη τον τερματοφύλακα Τσιντώτα.

Προς το τέλος του ημιχρόνιου βέβαια, κάπως κουνήθηκε και δήθεν απείλησε, όμως ήταν πιο πολύ που σταμάτησε τον φρενήρη του ρυθμό ο αντίπαλος, παρά οτι ανέβηκαν κάποιοι δικοί μας. Που ήταν στην κυριολεξία σαν κουρασμένα παλληκάρια. Πάντα δεύτεροι πάνω στην μπάλα, πάντα αμήχανοι μπροστά στο πρεσάρισμα των αντιπάλων, πάντα σαστισμένοι από την ακρίβεια της πάσας, και φυσικά πάντα ανίκανοι, μοιραίοι και άβουλοι, ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΛΕΩ, Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΑΦ.

Ήταν μια τρομερή δοκιμασία για την ΑΕΚ και τα παικτάκια της, τον εγγυητή της και τον προπονητή της, που ήρθαν κι εδώ για να κλέψουν κάποιο αποτέλεσμα. Να κλέψουν διότι μάλλον δεν κατάλαβαν ακόμα την ταχυδύναμη του αθλήματος. Κι ήταν τυχεροί λόγω της αντιπάλου απειρίας, και της βροχής που φυσικά κούρασε πιο πολύ την St. Gallen, που έτρεχε. Κι εμείς βέβαια τρέχαμε, αλλά εκείνοι κάνανε σπριντ κι εμείς κούρσα αντοχής. Λόγω φυσικών δυνάμεων, άσχετα τι μπορεί να προκύψει μετά. Ή τι θα πουν οι δημοσιογραφάρες, που είδαν στο Αγρίνιο την ΑΕΚ να ρίχνει ξύλο. Σήμερα δεν προλάβαινε να ρίξει. Σήμερα έτρωγε την φυσική καταιγίδα αλλά και την αντίστοιχη αγωνιστική.

Το δεύτερο μέρος είχε μια άλλη μορφή. Δεν άλλαξε κάτι στην ομάδα μας, αλλά άλλαξαν πράματα στον αντίπαλο. Κύρια εμφανίστηκε η αδυναμία να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να πάει σε πιο κοντρολαρισμένο ποδόσφαιρο. Αυτό έφερε την ΑΕΚ σε μια κατάσταση να βρει κάποια στατικά πατήματα και να μπορέσει να επιτεθεί κάπως, αφού μπόρεσε κι αντάλλαξε κάποιες πάσες. Σε μια τέτοια αντεπίθεση, μπόρεσε ο Ολιβέιρα να κερδίσει ένα πέναλτυ και να το κάνει ο ίδιος γκολ.

Στα λοιπά χαρακτηριστικά του μέρους, φυσικά η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Εξακολουθούσε να τα εχει χαμένα, να μην μπορεί να κερδίσει το κέντρο και να ακροβατεί ανάμεσα στην μετριότητα και στην τύχη της. Και δεν μπορώ να πω οτι δεν υπήρχε σχέδιο. Υπήρχε αλλά ήταν αδύατον να υλοποιηθεί λόγω έλλειψης φαντασίας, δύναμης και ταχύτητας. 4-3-3 χωρίς εξτρέμ, παίζεται; Πουθενά. Κέντρο με μόνο τον Σιμόες, υπάρχει; Αστεία πράματα.

Και κάπως έτσι, στο αστείο, κατωρθώσαμε να προκριθούμε και να γλυτώσουμε πολύ μεγάλη εσωστρέφεια. Τώρα έχουμε έτοιμα τα άλλοθι. Θρίαμβος επι των Γερμανών ή τι να κάνουμε; Γερμανοί είναι αυτοί. Πάντως υπάρχει χρόνος να μπουν και οι νέοι στην ομάδα, να τραβήξουν το αυτί του Λιβάγια ή να πάρουν κανά χαφ της προκοπής, που θα βοηθήσει και τους υπόλοιπους, που τρέχανε σαν τα στρουμφάκια, πίσω από την μπάλα και δεν μπορούσαν να οργανώσουν κάποιο passing game. Απλά κοίταζαν τους Ελβετούς να το παίζουν άριστα και να γίνονται μια μπουκιά. Χωρίς καμία εκμετάλλευση κάποιου κενού χώρου και χωρίς ταχύτητα. Δηλαδή χωρίς κανένα στοιχείο του μοντέρνου ποδοσφαίρου. Μια ομάδα πλασμένη για την Ελλάδα, που βέβαια συνεχίζει στην Ευρώπη όπως και η πατρίδα μας.

Συμπεράσματα λοιπόν βγήκαν. Μακάρι να είναι λανθασμένα, ομως το σημερινό είναι παιχνίδι θεωρίας για την συνέχεια και για το πού πάει η μπάλα. Ακόμα κι ο φιλότιμος και πολυτιμότερος σήμερα Ολιβέιρα, ακόμα κι αυτός είναι πολλά χρόνια πίσω από τις απαιτήσεις τις σημερινές. Όπως κι η ομάδα, που βγάζει στο γήπεδο μια φουκαραδοσύνη της φάτσας του εγγυητή και του Μάνταλου. Μια αναπηρία του Τσιγκρίνσκι, κι έναν χαβαλέ του Λιβάγια. Που όλα αυτά χαντακώνουν και τους υπόλοιπους, που σίγουρα θα συνεχίσουν, αφού απαλλαγήκαμε από τον παικταρά τον Βέρντε. Συγχαρητήρια λοιπόν στον Τσιντώτα και στον Σιμόες, που ήταν μακράν οι καλύτεροι ναυαγοσώστες.

Υγ. Σαφώς ο Καρίμ είναι πολύ χρήσιμος και νομίζω οτι κι ο Γκαρσία θα βοηθήσει. Και ξέχασα επίτηδες παραπάνω να αναφέρω οτι ο Σβάρνας ήταν μακράν ο σταθερότερος αμυντικός μας, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος άνετα τρώει τον Μπακάκη.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ST.GALLEN – Α Ε Κ

  1. Ο/Η koreas λέει:

    Steven εκείνο το νούμερο στον πάγκο είναι προπονητής ποδοσφαίρου;

  2. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Καλησπέρα σε όλους,η γνώμη μου είναι ότι η ΑΕΚ σήμερα είχε μέταλο, προσπάθησε,ήταν συγκεντρωμένη και αρκετά δυνατή.Ναι όπως λέει ο Στήβεν δεν έχει χαφ αλλά πιστεύω ότι με έστω ένα χαφ επιθετικό θα πάει σίγουρο για πρωτάθλημα αφού σήμερα την είδα να έχει πολύ καλή αλληλοκαλυψη και μαζί με Σακχοφ μπορεί να δέσει αμυντικά ακόμα και χωρίς προσθήκη αμυντικού.Καλο βράδυ σε όλους,

  3. Ο/Η Pontios λέει:

    στο ματς με τους γερμανους θα γραψει πολλα το κοντερ

    λιβαγια ολιβειρα τζαμπα τους πληρωνουμε

    ΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΛΙΘΙΕ

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Είδα μόνο το ‘πέναλτι’ και φάσεις στο post μιας και έπαιζε η Liverpool κύπελλο με τα τρίτα αρά είδα το 7-2 που ήρθαμε με κάποια Lincoln City.
    Είδα σημαίνει άκουγα τη TV, ενώ δούλευα στον υπολογιστή…. μεγάλη αγωνία.

    Αν αυτό το πέναλτι το έπαιρνε ο Πεφτουνης η αν το έδινε ανάποδα θα είχαμε γράψει για 50 παράγκες και 10 σφυριχτές τρένων. Δε λέω ότι δε το σφύρας λέω ότι επαφή δεν υπήρχε- η αν υπήρχε είναι τόσο ανεπαίσθητα μικρή που δεν αλλάζει κάτι (μπάλα παίζουμε όχι μπάσκετ) ο γίδας Αλλωστε έκανε 2-3 βήματα και μόλις είδε ότι το έχανε απλά έπεσε. Σε 3 replay ακόμη δε κατάλαβα που ακουμπήσαν, στη δε μπροστινή λήψη δε δείχνει πουθενά επαφή. Αυτό είναι το λιγότερο όμως ετσι κ αλλιώς για αποκλεισμό πάμε κατά 90%.

    Εξάλλου αν μας έκαιγε η Ευρώπη ΑΣ ΜΗ ΧΑΡΙΖΑΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΖΜΠΑΟΥΓΚ.
    Τι?
    Όχι?

    Δε ξέρω τι είναι πιο τραγικό: το αεκ, η ο μαέστρος του πάγκου που από το κείμενο του Stevie διαβάζω ότι πάλι έκανε θαύματα.
    Ο άνθρωπος κοντεύει να χρονίσει στο πόστο του (σε 2 μήνες) και ακόμη δε ξέρει τι θέλει να κάνει. Είχε δε πάνω από 6 μήνες λόγω Covid19, χρονικό διάστημα που ουδέποτε είχε άλλος, στο να αποφασίσει τι θέλει. Από παίκτες μέχρι ‘σύστημα’ μέχρι ότι διάολο ήθελε. 6 μήνες! Αν τον έλεγαν Μασιμο Αναστασιάδη η Γιωργο Καρεριδη θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες με το μαλακα, αλλά είναι βλέπεις μια χαρά ως ασπίδα το όνομα…

    Και για να τελειώνει και αυτό (το όνομα δηλαδή): ο τύπος μια ζωή βοηθός ήταν. Προπονητής εχει κάνει 2 χρονιά όλα και όλα στη Ρωσία από τον Αύγουστο του 2016 μέχρι τα τέλη του 2018 όπου και ξεσηκωθήκαν οι παίκτες και τον σουτάραν.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ αεκ, που τον κοιτάνε με μισό μάτι αρκετοί αλλά τον στηρίζει ο ‘αρχηγός’ και το παρεακι του.

    Αυτό το μάνταλο μόνο τα ανύπαρκτα ball boys δεν τον έκοψαν χθες. Όσο για το Λιβαδιά μάλλον ακολουθεί τη κερδοφόρα τακτική που ξέρει η ομας: θα φύγει τσάμπα σε 3 μήνες. Είναι η μοναδική φορά που θα δώσω δίκιο στο Κροάτη. Όταν 2 σαιζόν είναι ο μόνος (έστω με δίμηνες αναλαμπές) που αξίζει να παίζει ποδόσφαιρο και ο μόνος που στηρίζεσαι σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ να κάνει κάτι, το να μην τον πληρώνεις ένα νούμερο που παίρνουν αναπληρωματικοί στους αντίπαλους σου είναι ΞΕΦΤΙΛΑ. Βλέπει τα συμβόλαια αυτών που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ανταγωνίζεται (και απαιτούν να τους νικήσει) και πρέπει να αισθάνεται ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ όταν κάποιος Πεφτουνης που δε παίζει καν βασικός και κάποιος Świderski παίρνουν τα διπλά και βάλε.

    Για να μη πάμε στα ανάλογα αστέρια – ως τέτοιος δεν είναι στην ομάδα? τύπου Βαλμπουενα, Ραφίνια κλπ. που καθαρίζουν πέντε και έξι φορές τα λεφτά του.. Για να μη πάμε στις προοπτικές μεταγραφής που ΔΕΝ του δίνει η ομάδα. Νομιζετε ότι δε τα βλεπει όλα αυτά?

    Ξέρεις τι είναι να είσαι 1 βήμα (στα 26-27 σου) πριν το τελευταίο καλό τριετες- τετραετες συμβόλαιο σου, έστω σε μια πορτογαλική μια ισπανική μεσαία ομάδα η μια αγγλική εστω μικρότερη και να βλέπεις τους άλλους, πχ κάτι Ποντενσε κάτι Χολεμπας!! να τσιμπάνε δεκάρικα στα συμβόλαια και εσύ να τσακώνεσαι με κάποιον Μελισανίδη για 300-500 χιλιάρικα? ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ.

    Εγώ στη θέση του θα έκανα τον ‘τραυματία’ 2 μηνακια να πάω στην ευχή του υψίστου (η του Αλλάχ αν προτιμάτε). Χτυπά εκεί κάπου που δε δείχνει μια μαγνητική, ‘νιώσε ενοχλήσεις’ σε κανα στομάχι καμμιά ζαλάδα, μη χαλάσεις και το επόμενο συμβόλαιο σου. Κρίμα είναι να χάσεις 1,4/χρόνο, 27 πας που θα το ξαναβρείς στα 30?
    Ο ‘αρχηγός’ δηλαδή που το έκανε κοροΐδο είναι?

    ΥΓ Ηλία, αν πας με το καλόγερο στα 34 του βασικό να βγάλεις χρονιά, τα 3 στο ταψί στη τούμπα κλπ. θα σου δείχνουν λίγα. Ο άνθρωπος πάντα ήταν αργός- έπαιζε με το μυαλό του. Τώρα που η ταχύτητα είναι slow motion και τον περνάνε κάτι γριές με ΠΙ στα σπριντ εχει γίνει και επικίνδυνος μιας και άρχισε να βαριέται και το μυαλό. Δε ξέρω τη Βολφσμουργκ, αλλά αυτή η αεκ ΔΕ ΣΤΡΙΒΕΙ ούτε σε αεροδιάδρομο.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Μέταλλο; Πότε, στο πρώτο ημιχρόνιο; Μάλλον άλλο παιχνίδι είδες.

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καρμα is a bitch,UEFA MAFIA.Ρεφερι με τους γερμανους ο Πορτογαλος του Α.Ε.Κ. -Αρης στο κυπελλο.Το ματς στο οποιο ο δικος μας μονο κολονοσκοπηση δεν εκανε στον εποπτη.Χτυπανε τα καμπανακια.Βεβαια ο κατηγορουμενος αθωος.Χαχαχααααααααααα.Καποιος μας τρολαρει ρε παιδια.

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Τι; Να δώσει δηλαδή 4-5 εκατομμυρια για Σοάρες; Και δεν καταπίνει καλύτερα ένα μαγκάλι κάρβουνα;
    Εδώ βλέπει τις μεταγγραφές που κάνουν οι άλλοι και τα εκατομμύρια που πέφτουν και βάζει το χέρι στην τσέπη ώστε να βεβαιωθεί ότι δεν τα δίνει ο ίδιος. Μήπως είναι με επιταγές που γράφουν “εσού του ιδίου”.
    Τις προάλλες έσπασε μια πεντάβαρη σχάρα πεζοδρομίου της ΕΥΔΑΠ γιατί είχε πέσει στο φρεάτιο ένα δίευρο,από κάτι κάτι ρέστα για σέρτικα (που τα βάζει κατόπιν σε κουτί για πούρα).
    Μιλάμε για ανέκδοτο πια.
    Κάποιος να τον ενημερώσει ότι μαζεύει λεφτά για τρίτους,υπάρχει;
    Οτι λεβεντιά δεν είναι υπο την προστασία μπράβων να πλακώνεις τον Κούγια στις φάπες,η να πιάνεις τα αρχίδια των διαιτητών,λες και βρίσκεσαι στο κωλόμπαρο “blue velvet”.
    Σε λίγα χρονακια θα έχει γίνει λίπασμα. Τι ΔΕΝ καταννοεί ο βλάκας;

  8. Ο/Η Pontios λέει:

    Η Επιτροπή Δεοντολογίας απάλλαξε τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και όσους ακόμη ενέπλεκε στην εισήγησή της η κυρία Παναγιώτα Σπανού.

    Χαχαχα!!!

    Δικαιοσύνη για το βαγγελα!!στο τηλέφωνο ποιος Ακουγόταν;μάλλον εγώ!

  9. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Εγώ πάντως Στήβεν είδα ότι ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο όταν μας σφυροκοπουσαν,δεν καναμετο μοιραίο λάθος η το τσαφ απορρεια άγχους η ητοπαθειας .Αυτό για μένα δείχνει ότι η ομάδα έχει δουλέψει στον αμυντικό τομεα, ,βέβαια στον επιθετικό ούτε λογος.Παντως είναι θλιβερή η διαπίστωση ότι μια μέτρια Ελβετική ομάδα σου παίζει ποδόσφαιρο κυριαρχιας και σε αφήνει σε παθητικό ρολο.Ευχαριστώ για το σχόλιο Στηβεν.

  10. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Μην ειστε εμπαθεις με την ομαδα. Οι Ελβετοι εχουν συνηθισει να παιζουν στην βροχη. Απο την αλλη εμεις δεν παιζουμε ΚΑΘΟΛΟΥ γενικως.
    Το χουι παντως δεν φευγει με τιποτα. Εβλεπα τον Λιβαγια ,που σαν πρωην Γιουγκοσλαβος, με το που παιζεται μεταγραφη,ανανεωση κι οτι εχει εχει χρημα , εχει γαμηθει να κανει ντριπλες ,να θελει να περασει τους παντες,θελει να ειναι μια ομαδα μονος του. 9 στις 10 την εχανε βεβαια,αλλα στα αρχιδια του. Απο την αλλη ,λιγο που μπηκε αυτος ο Γκαρσια,εδειξε καποια καλα στοιχεια,οταν οι Ελβετοι ειχαν αρχισει να παραδιδουν πνευμα μετα απο τοσο τρεξιμο. Ζημιαρης μου φαινεται,αλλα να τον δουμε στην συνεχεια.
    Οσο κι αν σας φανει παραδοξο,παραλογο, βαλτε οτι θελετε, περιεργως με τους Γερμανους ειμαι αισιοδοξος.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    The great British bake-off (UK Version)

    Boris Johnson’s

    https://metro.co.uk/video/the-great-british-bake-spoof-boris-johnsons-statement-2254722/?ito=vjs-link

    Ps Skone (σκο-ουν) of course!
    With strawberries jam.

    Sent from my iPhone 📱

  12. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Δύσκολα τα πράγματα. Το χειρότερο απ’όλα είναι η ανυπαρξία του προπονητή.
    Έχει την ομάδα σχεδόν ενα χρόνο. Τι έχουμε δει ως τώρα σ’αυτό τον ένα χρόνο?
    Μια κάποια βελτίωση και τακτοποίηση της ομάδας και απο κει και πέρα το απόλυτο μηδέν.
    Τώρα θα μου πείς μετά την λαίλαπα Κωστένογλου με προπονήσεις της πλάκας, ακόμα και τον Μοράις να έφερνε πίσω βελτίωση θα βλέπαμε. Απλά δε γινόταν χειρότερα.
    Δε γίνεται να έχεις την ομάδα σχεδόν ενα χρόνο και να μην έχεις να παρουσιάσεις τίποτα.
    Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα γίνεται χειρότερη και μοιάζει να παίρνει τα παιχνίδια στην τύχη.
    Αμα το βάλει θα κερδίσει. Αμα το φάει θα χάσει. Μοιρολατρία.
    Ο Καρέρα δεν έχει τη δυνατότητα ν’αλλάξει τη μοίρα της ομάδας. Δε μπορεί? δε θέλει? δεν τον ενδιαφέρει? Ολα αυτά μαζί? Η ουσία είναι πως η ομάδα είναι μπουλούκι, και αυτό μόνο στον προπονητή μπορεί να χρεωθεί.
    Είναι άλλο πράμα η έλλειψη πχιότητας και άλλο μια ομάδα που δε μπορεί να κάνει βασικά πράγματα. Άλλοι προπονητές με χειρότερο ρόστερ είχαν μια πειθαρχία, μια καλώς εννοούμενη ένταση. Τούτος εδω κοιμάται στον πάγκο φασκιωμένος. Ξεχνάει να κάνει αλλαγές.
    Μελετάει ποτέ τους αντιπάλους? Δεν εχω δει ποτέ την ομάδα να προσπαθεί να χτυπήσει τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία του. Δεν εχω δει έναν-δυο συνδυασμούς της προκοπής. Αντίθετα βλέπω πειράματα χωρίς καμία λογική σαν να λέει “απολύστε με να φεύγω”.
    Δεν πας πουθενά χωρίς προπονητή. Φαίνεται οτι στην ΑΕΚ το έχουν εμπεδώσει, αφού πριν το παιχνίδι με τη Σεντ Γκάλεν κυκλοφορούσαν διάφορα για την περίπτωση που στράβωνε η πρόκριση.
    Ελπίζω να μη χρειαστεί να το δούμε στο άμεσο μέλλον.
    Δηλαδή αν το πράμα δεν τραβάει, τελειώστε το. Δε χρειάζεται να γίνει χοντρή ζημιά για να το πάρετε απόφαση πως αυτή η σχέση δεν έχει μέλλον.

  13. Ο/Η placebo λέει:

    Κάποιες φορές και εντελώς ακούνητοι ,πέρναγαν οι άλλοι & τους μάρκαραν με τα μάτια . Για πολύ μέταλλο , από το βάρος του δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους .

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Καρέρα τέλος, είναι θέμα χρόνου. Αν πέσει ρεζίλεμα ΚΑΙ με τους Γερμανούς, γιατί με τους Ελβετούς έγινε ρόμπα, μέχρι που δε βγάζει εβδομάδα.
    Έτσι μου είπαν ψες (για οποίον το κατάλαβε) έτσι λέω. Τσαντίστηκε λεει ο εγγυητής με το θέαμα που ήταν για τα θηρία. Το ότι δε παίρνει ένα στοπερ βέβαια δε τον τσαντίζει, ούτε το ότι το CF δε μπορεί ούτε πέναλτι να βάλει… Το ότι δίνει στο ΄καλύτερο’ παίκτη του όσα παίρνει το τέταρτο στοπερ του γαύρου το θεωρεί λογικό.
    Αρα να περάσει ο επόμενος.

    Εγγυητής είναι αυτός τόσα κιλά μπάλα ξέρει. Εδώ αλλάζει γνώμη για το τι μπάλα θέλει να βλέπει από Δελλα σε Μοραιςσε Μανωλη (δις) σε τιμουρ σε μανωλα σε πογιετ σε κυρ νικο κάθε 6 μήνες στον ΕΦΤΑΡΑ θα κολλήσουμε? Σουτ και φέρε τον επόμενο. Και άμα είναι τον ξαναφέρνουμε. Η δεν το διώχνουμε αλλά είναι σα να τον έχουμε διώξει. Η τρίτη θέση δε κινδυνεύει με τίποτα. Τι διάολο τόσα χρονιά δε σας εχει εκπαιδεύσει?

    @DN
    Σε ένα έργο πολύπλοκο όπως το συγκεκριμένο η οπτική παίζει μικρό ρολό. Θέλω να πω ότι στα βαριά βλέπεις πρόοδο (σκαψίματα- μπετά- δόμηση) αλλά εχει πολύ δουλειά που δε γίνεται να τη δεις αν δε βάλεις κάτω το έργο να δεις ανά task τη πρόοδο, το budget, τι εχει απορροφήσει και σε τι χρόνους είναι.
    Ενώ πχ είναι πολύ απλό (ως εργασία) να μπουν τα καθίσματα και αλλάζει αμέσως η εικόνα, η να βάλεις 100 γυψοσανίδες να διαμορφώσεις σουίτες- μια δουλειά λιγότερο από εβδομάδα, τα ηλεκτρολογικά που δεν φαίνονται είναι και κοστοβορα και χρονοβόρα άσε που εγκυμονούν κινδύνους.
    Αυτά φυσικά (και σωστά) δεν μπορεί να τα δει κανένας πέραν του Ανδριοπούλου και της στενής ομάδας του, άσε που και να τα δει δε πρόκειται να τα καταλάβει μιας και είναι αλληλένδετες εργασίες και όχι αυτόνομες.
    Όλα είναι θέμα ροής χρήματων δηλαδή ποτέ ο Πατούλης θα πληρώσει το Κόκκαλη για να περισσέψουν και τα εσωτερικά.

    Πάμε να δούμε κανονική μπάλα Δευτερά βραδύ αυθημερόν. Πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ ματς, ο Αρτετα την εχει μαζέψει την ομάδα χωρίς να ξοδεύει 3 καραβιές λεφτά και πέταξε κάτι χαβαλέδες στυλ Σωκράτη εκεί που ανήκουν: Στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    Στην οποία εξέδρα μας έχουν βάλει να καθόμαστε με 2 θέσεις κενές αν θέλουμε να είμαστε στις θέσεις μας η κάπου εκεί τέλος πάντων, δε ξέρω πως είναι η διαμόρφωση. Το ότι τρώμε, κοιμόμαστε, ταξιδεύουμε κλπ. μαζί κάτι χρόνιά δε παίζει ρολό.
    Αν δε θέλουμε μέσα στο γήπεδο εχει και το εστιατόριο όπου εκεί μπορούμε να είμαστε δίπλα δίπλα μιας και είναι τραπέζι που βλέπει το χόρτο.
    Είναι γνωστό- το ξέρουν όλοι- ότι ο ιός δε κολλάει άμα είσαι σε τραπέζι.

    ΥΓ Κάλος φίλος εχει 2 Pubs στο Λονδίνο. Μια πιο βόρεια μια στο City. Μιλάμε για κοφτήρια όχι αστεία, η μια στο City ΣΚ κάνει 5-6 χιλιάρικα (λίρες) τζίρο το βράδυ για πλάκα, καθημερινές κανα διχιλιαρο, χωρίς κουζίνα μόνο ποτά. Τους άλλαξαν το ωράριο και από 2am κλείνουν 10pm. ΟΛΕΣ οι κρατήσεις (και όταν λέω όλες το εννοώ) που ήταν μετα τις 10pm απλά μεταφέρθηκαν για πιο νωρίς.
    Σιγά μη κόψουν τις μπύρες οι Άγγλοι επειδή άλλαξε η ώρα..

    Είπαμε Boris Bake off…

  15. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο.... λέει:

    Ο Μαρινακης ειναι ΑΘΩΟΣ…
    Ο Μαρινακης ειναι ΑΘΩΟΣ…
    Ο Μαρινακης ειναι ΑΘΩΟΣ…

  16. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτά παθαίνεις άμα νιαουρίζεις και νομίζεις ότι βρυχάσαι. Σε γράφουν τίγρη οι κόλακες και τα χάφτεις ότι δήθεν είσαι κάποιος. Τρως τη μια φάπα πίσω από την άλλη και δε βγάζεις και αχνά, η μάλλον λες και ευχαριστούμε που δε πάθαμε και τίποτε.

    Με τα άκουσα, τα νομίζω τα έχω την εντύπωση και τα μου είπε ο ….Γεωργέας πας σε δικαστήριο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ. Και μένα μου είπε ο Ινδός που εχει το off-license στη παρακάτω γωνία ότι η Ελισάβετ σηκώνεται τα βραδεία και πάει και ξαφρίζει τα κέρματα από τις τσέπες του προσωπικού που κοιμάται.

    Α ΡΕ ΓΡΑΦΙΚΕ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ της φακής. ΡΟΜΠΑ έγινες πάλι. Έκανες εκεί το show με τις ατάκες στη κατάθεση και κατάφερες μια τρυπά στο νερό. Αστα τα δικαστήρια μεγάλε αφού δε το ‘χεις που πας και μπλέκεις? Από φυλακή σε καμπάνα (ως κοινό τραμπούκο) σε πάει. Κάτσε εκεί να παριστάνεις τον ‘απλό φίλαθλο’ να γελάει ο κόσμος.

    Χωρίς αποδείξεις και με κάτι μπούρδες του στυλ είχα τη πληροφορία. Πάνε και οι ατάκες, πάνε και τα μαμά στα 20 πάνε και τα φουρω. Μουγκα στη στρούγκα όλα, πάνε και οι μαγκιές πάνε και οι εξυπνάδες και οι γκρανκάσες (Ωπα ρε ομορφάντρα Άδωνη εσύ –μείγμα Brad Pitt/George Clooney ) πάνε και τα τρένα..
    Άιντε στο καβούκι σου τώρα και φτιάξε κανα κέρινο ομοίωμά για στοπερ, κανα δυο για χαφ και άλλο ένα για CF. Έτσι κ αλλιώς και αυτούς που έχεις σα ΞΥΛΙΝΟΙ είναι γι’ αυτό ρουφάνε το τριμπαλλα και τις φάπες στους τελικούς τη μια πίσω από την άλλη.

    Στη παπαρολογία ΠΡΩΤΟΣ είσαι, στα έργα της καρπαζιάς μόνιμα. Τρίτες εθνικές, Καρακλανιτς-Δελλες-Κρισαντους-Μοραις και Ολιβειρες, -20 και -30, 4 σερί τελικούς χαμένους, ΚΟΤΑ που χαρίζει δεύτερες θέσεις για να κάνει το καλό στο αφεντικό του και άλλα ΠΟΛΛΑ που άμα αρχίσουμε και τα λέμε δημόσια θα σε κράζουν μέχρι και οι αυλικοί σου – αυτοί οι 10 κακομοίρηδες που πληρώνεις να λένε τι ωραία που είναι εκεί στο αεκ.

    Το ΜΟΝΟ που είσαι κάλος είναι η υπεξαίρεση, η κλεψιά, η λαμογια και τα μαύρα. Με άλλους ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ μιας και εσύ δεν είσαι ούτε για περιπτεράς ικανός να μπεις με το ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ σου. Εκεί λόγω 40ετους πείρας στο λαθρεμπόριο και ΔΙΣ ΦΥΛΑΚΗΣ είσαι εξπέρ στο να εξαφανίζεις εκατομμύρια. Είτε από το αεκ 2 φορές (τρίτη τώρα) είτε από την AEGEAN στην Αμερική είτε από καράβια που θα ξεφόρτωναν στην Ουκρανία άλλα τελικά τα έπιασαν στο Βόλο…

    Τι?
    Όχι?

    ΥΓ Στα δικαστηρια για να εχει νοημα μια καταθεση και να καταδικασθει ενας προφανως ενοχος πας με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ. Ακλονητες αποδειξεις οχι μου ειπαν και νομιζω. Τι διαολο ΔΥΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ καταδικες με φυλακη εχεις φαει στις ποσες θα το μαθεις? Τοσο στουρνος πχια?

  17. Ο/Η Pontios λέει:

    Η ακλόνητη απόδειξη του τηλεφώνου του Μαρινάκη-εσκομπαρ τις Ελλάδος που έλεγε «ετσι τέτοιο γαμησι θέλανε τα μουνια στο 92» τι είναι;και πόσες άλλες να αραδιάσω;;;

    Πλάκα κανεις τώρα;;;;;

    ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΕΓΩ;;μη μου πεις!!

    Μαρινακης αθώος!!!