Α Ε Κ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Κουραστική αλλά αποδοτικότατη ήταν η σημερινή ημέρα. Τι πιο ωραίο να τελειώνει με μπάλα μπροστά στο τζάκι. Για έναν αγώνα που δεν έχει κανένα άγχος βαθμολογικό, παρά μόνο μια μικρή νικούλα αν είναι δυνατόν, μπας και πάρουμε κανά πόντο, και μπας και πείσουμε οτι είμαστε καλύτερη ομάδα από την  Ζόρια. Και κανά χιλιάρικο βέβαια, για να μην ξεχνιόμαστε. Δεν θα παίξουμε μόνο για το ονόρε αλλά και για κανά πιο ακριβό και σοβαρό προπονητή.

Η ΑΕΚ, πιο πλήρης από ποτέ, κατέβηκε με 4-3-3 και φρόντισε γρήγορα να απαλλαγεί ή ίδια από οποιοδήποτε ευθύνη για αξιοπρέπεια. Απλά δεν την έχει, όπως βέβαια δεν διαθέτει και τσίπα. Είναι μια πουτάνα που απλά ανοίγει τα πόδια. Στο δεκάλεπτο το σκορ ήταν ήδη 0-2 κι ευτυχώς που η Μπράγκα ανέκοψε τον ρυθμό αφού μάλλον έχει πιο δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Όπως κι εμείς βέβαια, που θεωρούμε ντέρμπυ ακόμα και τον φετινό ΠΑΟ.

Η ομάδα μας, δεν είχε τίποτα στο γήπεδο. Ούτε συνοχή, ούτε άμυνα, ούτε κέντρο, ούτε επίθεση. Ούτε εγωισμό, ούτε κέφι. Ήταν νωθρή και χαλαρή, κι όταν ο αντίπαλος της έδωσε την μπάλα, απλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Έβγαλε ας πούμε δυό ευκαιρίες, την μία την έχασε ο Λιβάγια, και την άλλη το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ. Είναι κρίμα που ταλαιπωρούμε το παιδί. Κανονικά δεν θα έπρεπε ούτε έξω από γήπεδο να βολτάρει. Το γκολ που έχασε ήταν με κενό τέρμα και είκοσι εκατοστά από την γραμμή. Μετά δε αυτό, είχε ένα κρεσέντο λαθών την ώρα που είπε να συμβάλει στην αμυντική μας λειτουργία.

Θα μου πείτε έβαλε γκολ μετά. Είναι η ρέντα του πρωτάρη. Ένα τρομερό λάθος γύρισμα του αμυντικού, βγήκε το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ, πέρασε τον τέρμα, ντρίπλαρε και τον εαυτό του, και σκόραρε. Το χρειάζεται το σημερινό αφιέρωμα, όπως και να το κάνεις. Είναι κορυφαίο ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ. Το κακό είναι οτι παίζει στην ΑΕΚ. Κακό για μας, τους θεατές. Όχι και για τον Τσιντώτα, που έχει εσωτερικό διαγωνισμό στην ομάδα με το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ. Ψιλοσοβαρεύτηκε η Μπράγκα, κι αφού η ΑΕΚ ήταν μείγμα κουλού, κουτσού και κουφού, σκόραρε κι άλλο ένα γκολ, και τακτοποίησε την καλή διάθεση μου. Εγώ έβλεπα ένα ωραίο παιχνίδι χωρίς να έχουμε τέρμα ( ασύλληπτο το πέρασμα της μπάλας κάτω από τα πόδια του διανοητικά ανάπηρου ), χωρίς να υπάρχουν σέντερ μπακ – ειδικά αυτός ο Χνιντ είναι για μεταφορά μπάζων σε οικοδομή στο Ζεφύρι -, και χωρίς να υπάρχει τίποτα. Πιο πλήρης από ποτέ.

Στο δεύτερο μέρος ο θίασος άλλαξε. Ο Καρέρα έβγαλε τρεις κωμικούς ( Μπακάκης, Αλμπάνης και ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ ) και γύρισε το έργο σε σοβαρή τραγωδία. Όταν ο θίασος είναι πλήρης, μπορεί να αποδώσει εξ ίσου καλά σε κάθε μορφής έργο. Όπως και τελικά έγινε : το σκορ στο μέρος αυτό του παιχνιδιού, ήρθε ισόπαλο 1-1 δικαιώνοντας τον προπονητή. Σε κάθε παιχνίδι βεβαίως. Με την Ζόρια είχε πέντε αμυντικούς κι έφαγε τρία γκολ, σήμερα με πιο επιθετικογενές σχήμα έφαγε τέσσερα. Η βελτίωση είναι καταφανέστατη αν μάλιστα δεχθούμε οτι είχε κι ο Καρίμ ακυρωθέν γκολ, ενώ ο Βασιλαντωνόπουλος βρήκε αντίπαλο και μπήκε κι αυτός στον πίνακα των σκόρερ.

Στις λοιπές λεπτομέρειες, τις τεχνικές, πρέπει να προσθέσουμε οτι κι ο Τσιντώτας κατώρθωσε κι απέκρουσε αυτά που πέσανε επάνω του. Στον ρόλο της καρέκλας νομίζω παίρνει άριστα, αν μάλιστα είχε και εξόδους, άνετα θα μπορούσε να πέσει και κάποιος αντίπαλος επάνω του και να τραυματιστεί. Αλλά ας μην κρίνουμε εμείς το πιο πλήρες και το πιο γελοίο ρόστερ της ΑΕΚ επί Μελισσανίδη. Υπάρχουν δημοσιογράφοι που θα γράψουν μαλακίες και μαλάκες που θα τους διαβάσουν. Τα έχουμε πει : Ο κορωνοϊός είναι σαν τον μαλάκα. Ελάχιστα καταγεγραμμένα κρούσματα, κι άπειρα ελεύθερα.

Εμείς όμως είδαμε έξι γκολ κι είμαστε ευχαριστημένοι. Τι άλλο να θέλουμε δηλαδή, ειδικά εν όψει νέας εβδομάδας, που έχουμε την Λέστερ και που θεωρητικά πρέπει να νικήσει για να πάρει την πρώτη θεση. Είμαστε σε τέλειο mode για πολύ καλό παιχνίδι. Στο οποίο θα φανεί τρομερά ο Γκαρσία, και θα ακουστεί το μότο, οτι η ΑΕΚ αδίκησε γενικώς τον εαυτό της φέτος. Στην Ελλάδα είμαστε και δεν χορταίνουμε να ακούμε μαλάκες, σε όλα τα επίπεδα. Ευτυχώς βλέπουμε ακόμα.

Κι είδαμε μια ομάδα, που μάλλον έκανε πάρτυ κορωνοϊού. Αδούλευτη αλλά κυρίως χωρίς να ξέρει τι ήθελε στο γήπεδο. Και με rotation εν όψει ΠΑΟ, που όμως δεν τηρήθηκε στο δεύτερο μέρος, την ώρα που αλλάζανε και τα συστήματα, κι οι παίκτες κινιόντουσαν σε αλλαγές θέσεων αλλά play station. Χωρίς δύναμη και πλάνο και χωρίς να έχουμε τραγωδία ή κωμωδία επακριβώς. Την τραγωδία την είχε η Ζόρια τελικά, που χτυπιέται που έχασε πόντους από εμάς. Θα είχε μια ευκαιρία ρε αδερφέ την άλλη Πέμπτη. Πεταχτήκαμε εμείς σαν την πούτσα και της κόψαμε κάποια πιθανή τύχη. Ενώ είμαστε πουτάνα. Γιατί κάναμε την πούτσα; Μα διότι δεν ξέρουμε τι είμαστε. Δεν έχουμε ταυτότητα. Σαν τον Μελισσανίδη, που είπε μαμά εγκαίρως.

Υπομονή παίδες. Θάρθουν κι άλλα. Διότι ακόμα δεν έχει μπει ο Σιμάνσκι. Ακόμα δεν έχει έρθει ο καινούργιος για την Αγιά Σοφιά arena, κι ακόμα δεν έχουμε παίξει με τους δυό πρωτοπόρους. Λίγη υπομονή τώρα που αρχίζει και φαίνεται και η δουλειά του Ουρμπάνο. Ή του Ίβιτς που πήρε δεξί εξτρέμ αλλά ο άνθρωπος είναι ευτυχώς αντι Μάνταλος. Λίγη υπομονή παιδιά, σήμερα προστατεύτηκε ο Σβάρνας. Λίγη υπομονή κι έρχεται κι ο Μαχαίρας. Λίγη υπομονή ρε μαλάκες. Από το 2013 την κάνετε, τώρα σας έπιασε η κωλοπιλάλα;

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Α Ε Κ – ΜΠΡΑΓΚΑ

  1. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Οποιος μπει στην σελιδα της ΠΑΕ στο facebook και παει στις πληροφοριες θα δει εναν ακομα τομεα που διαχειριζεται με ερασιτεχνισμο. Πραγματικα Γ εθνικη. Αυτο βεβαια ειναι το λιγοτερο. ΔΙαβαστε οποιοι εχετε ορεξη :
    ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ… Ένας σύλλογος, μια κίνηση μιας παρέας προσφύγων της Πόλης, μόλις δύο χρόνια μετά τον Μεγάλο Διωγμό του 1922. Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός πυρήνα πολιτισμού, ενός φορέα που θα
    απαλύνει τις πίκρες, θα ενώσει τα όνειρά τους και θα τους δώσει πίσω τη χαμένη τους περηφάνια, προέβαλλε αφάνταστα μεγαλύτερη από την ανάγκη της καθημερινής επιβίωσης.
    Έτσι λοιπόν, το 1924, δύο χρόνια μετά την Μικρασιατική καταστροφή, μια παρέα Κωνσταντινουπολιτών αποφάσισε να ιδρύσει ένα σωματείο με την ονομασία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ. Η ΑΕΚ ήταν πια πραγματικότητα…
    Η ΑΕΚ σαν ποδοσφαιρικό σωματείο, αποτελεί ένα διαχρονικό διεκδικητή τίτλων και διακρίσεων. Στο ποδόσφαιρο έχει να επιδείξει 28 εθνικούς τίτλους (11 Πρωταθλήματα, 15 Κύπελλα, 2 Σούπερ Καπ, 1 Λιγκ Καπ), ενώ ανελλιπώς εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ υπήρξε η πρώτη ελληνική ομάδα που έφτασε στους «8» ευρωπαϊκής διοργάνωσης και η μοναδική που έχει βρεθεί στα προημιτελικά τόσο του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, όσο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αλλά και του πάλαι ποτέ Κυπελλούχων. Κορυφαία στιγμή αποτελεί η παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ την σεζόν 1976-77.
    Σας καλωσορίζουμε στην επίσημη σελίδα Facebook της αγαπημένης μας ομάδας,
    ΠΑΕ ΑΕΚ

    Γραφει εχει 28 εθνικους τιτλους και στην παρενθεση αμα κανετε μια απλη προσθεση θα δειτε οτι κανει 29. Το ποιο ωραιο ειναι ομως οτι εχουμε 30 τιτλους (ξεχασαν 1 πρωταθλημα) !!!!!!

    Υγ. Καλη τυχη την αλλη Πεμπτη στο νησι ΑΕΚΑΡΑ.

  2. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Βλέπεις τα τέρματά μας, τα κεντρικά μπακ και τα ακραία μπακ μας και αναρωτιέσαι πώς διάολο τους βρήκανε…Ο Χατζής, ο Βασιλόπουλος, ο Πεππές και ο Κούτουλας, άνετα παίζανε σήμερα βασικοί απέναντι σε αυτούς τους απίθανους που έχουν μαζέψει…Ο άλλος δε στον πάγκο, το βρήκε το πρόβλημα, έλλειψη συγκέντρωσης…Ε βάλτους να κάνουν γιόγκα βρε μαλάκα, να αποκτήσουν….Τί να πεις κανείς, ξεφτιλίκια…

  3. Ο/Η Dimitris λέει:

    Κλέβει τη μπάλα ο Ολιβέιρα, περνάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πάνω που κάνει τη στροφή γύρω από τον εαυτό του, πριν πλασάρει στο άδειο τέρμα, διακρίνεται πίσω του ο Μάνταλος, ο οποίος σπεύδει πανικόβλητος και με τα χέρια του κάνει νόημα να ηρεμήσει…. Δείτε το…

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris : Τι θέλεις να πεις; Οτι το γκολ ήταν ασίστ του Μάνταλου;

  5. Ο/Η Dimitris λέει:

    @Στηβεν
    Όχι. Φοβάται ότι ο γίδας θα την πετάξει έξω και προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Χαχαχαχα

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Στο χόρτο:

    O Τσιντωτας εχει ορό συμβολαίου να μη πέφτει γιατί μπορεί να κάνει βαβά. ΟΛΑ όρθιος τα τρώει και πιάνει μόνο ότι πάει πάνω του. Όχι πάντα βέβαια γιατί μπορεί να περάσει αναμεσά από τα ποδιά του: πρέπει να είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τέρμα στο πλανήτη που ανοίγει τα ποδιά. Δείτε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τερματοφύλακα στο κόσμο. Η κίνηση είναι βγάζω το ένα πόδι (το τεντώνω δηλαδή) συνήθως στη ‘μεγάλη’ γωνία και το άλλο πόδι το κλείνω προς τα μέσα με το γόνατο να μη κάνει τρύπα, σηκώνοντας τα χεριά για να μπλοκάρω όσο το δυνατόν μεγαλύτερο οπτικό πεδίο στον αντίπαλο. Είναι αυτό που σου μαθαίνουν ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
    Τα έγραφα το καλοκαίρι: ο τύπος είναι ΧΩΝΙ.
    Όπως έχω γράψει για διάφορους Χνιντ (τι ταγάρι είναι αυτός ρε?) που έπαιζαν αναπληρωματικοί του Μεριά του γαύρου …. Μιλάμε για παικταρά όχι αστεία και κάτι Ολιβειρες που τους έλεγα γίδια από πέρσι και πέσανε να με φανέ. Ρε ο Νιλσεν (οποίος θυμάται) που ήταν ξύλινος είναι 30 φορές καλύτερος από δαύτον. Είναι δυνατόν να πάρω στα σοβαρά άνθρωπο που εχει φτάσει 28 χρονών παίζει CF να βάζει 4 γκολ/σαιζόν στα κανονικά πρωταθλήματα και τον διώχνουν με τις κλωτσιές κάτι ομάδες Τρίτης διαλογής? Γιατί επειδή μου τον έφερε ο Μελισσανίδης ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ?

    Καλά αυτό που έχασε χθες απλά δεν υπάρχει. Αν προσπαθήσει επίτηδες κανονικό φορ να τη στείλει έξω 9 στις 10 θα αστοχήσει. Θα μπει γκολ, δε γίνεται σε κενό τέρμα που το έχεις ΦΑΤΣΑ από 20-30 πόντους να χάνεις αυτό το πράγμα. Επανέρχομαι αγωνιστικά δήλωσε ο αθεόφοβος και ακόμη δεν τον εχει πλακώσει στις φάπες κάποιος!
    Παίζει τώρα μπάλα στην αεκ το Μπακακι? Τα 3 πρώτα γκολ από εκεί μπήκαν. Ο έξω δεξιά τους στις προπονήσεις πρέπει να ζορίζεται παραπάνω από το Μιχάλη που κάνει άμυνα με πισω πεταλιες.

    Για το Γκαρέλι τα γραφώ από το Πάσχα. Ότι είναι ΕΦΤΑΡΑΣ. Τόσα μάζεψε από τον ατρόμητο της Πορτογαλίας. 3 έξω 4 μέσα. Ο τύπος αλλάζει σε κάθε ματς την άμυνα, αλλάζει το σχηματισμό αλλάζει τους μπροστινούς τους μεσαίους. Τρικυμία εν κρανιω, μιλάμε για ΜΑΛΑΚΑ όχι αστεία.
    Ο τύπος είναι ΧΕΣΤΗΣ, φοβάται και τη σκιά του.
    Ελπίζω πλέον να είναι κατανοητά. Τα είδατε μια, τα είδατε δυο τα είδατε τρεις τέσσερις, πέντε.
    Δε το παίζω τίποτα, απλά μετα από 40 χρονιά στα γήπεδα βλέποντας ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ομάδες 2-3 παιχνίδια μου φτάνουν για να καταλάβω κατά τεράστιο ποσοστό τι να αναμένω από το καθένα. ΣΠΑΝΙΑ θα πεσώ έξω και αν το κάνω δεν έχω πρόβλημα να το πω, δε πληρώνομαι από αυτό τη πλακά μου κάνω.
    Άνθρωπος που πάει στο Anfield και δηλώνει δε φοβάμαι, σε ένα γήπεδο που τα ντορτια και τα τάλιρα πέφτουν βροχή 40 χρόνια σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Ντορτμουντ και απείρους κακομοίρηδες που ήρθαν εδώ μέσα ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

    Έχω γράψει πριν το ματς με τη Βολφσμπουργκ. Ο τύπος εχει φύγει ο ΜΟΝΟΣ λόγος που υπάρχει ακόμη είναι η αποζημίωση. Αυτός κάνει μόνο να κερδίζει κανα Παναιτωλικό και κανα νιονιό και αυτά με ζόρι. Στα ματς με τα ΑΜΕΑ που παίζουν το όσα φάμε και όσα βάλουμε και εγώ παράγω ‘θέαμα’ σιγά το δύσκολο.
    Τον κρατάνε για να φάει και τα επερχόμενα ξεφτιλικια με τους 2 γαύρους και μετα καλώς ήρθε ο Κωστενογλας η ο κάθε Κωστενογλας να ‘σώσει΄ τη σαιζόν, την ίδια σαιζόν που έχουμε πετάξει εν γνώση μας από το καλοκαίρι.
    Να πάμε δηλαδή να χάσουμε το πέμπτο τελικό κυπέλλου σερί και να βγούμε τρίτοι αφού δεν υπάρχει τέταρτος.

    Στο μαγαζί:

    Όσο ο ‘ιδιοκτήτης’ (με τα λεφτά των άλλων) αντιλαμβάνεται ότι το ταμείο της ομάδας είναι η προσωπική του τσέπη, μη περιμένετε προκοπή.
    Άνθρωπος που κάθεται και στήνει ολόκληρες πλεκτάνες με εικονικές εταιρείες, με μπροστινούς ,με ψεύτικα παραστατικά κλπ. δεν εχει σκοπό και δεν τον ενδιαφέρει να ορθοποδήσει καμμιά εταιρεία. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που τον ενδιαφέρει είναι η τσέπη του και πως θα ΒΟΥΤΗΞΕΙ όσα μπορεί.
    Τσίμπησε ένα 10αρικο από την UEFA, τσίμπησε αλλά 4,5 από το Μπάρκα, 1 από τον Οικονόμου και 500 από το Verde.
    Σύνολο 15εκ ΤΣΕΠΗ μόνο φέτος το καλοκαίρι και αστούς να κουρεύονται με τους Γκαρελιδες και τους Χνιντ .
    Αυτό και μόνο αυτό τον ενδιαφέρει, όπως ανάλογα έκανε στα 25εκ CHL στα 3,5εκ λεφτά του Vranies, τα 5εκ λεφτά της Capelli, τα 10εκ λεφτά του προηγουμένου Europa, τα 10εκ λεφτά της Γ Εθνικής. Τα επισημά έσοδα της ΠΑΕ, αυτά που η ίδια δηλώνει, είναι ΑΝΩ ΤΩΝ 15ΕΚ ΕΤΗΣΙΑ. 5χρονια Χ15= 75εκ ευρώ και δίνω και 2 χρόνια σε Β και Γ ‘αέρα’.
    Εχει βάλει εκεί και τον άλλον με 10% ΜΙΖΑ να κουβαλάει τους Καρακλανιτς τους Μιται, τους Ζοριτς και τους Τσοσιτς και ότι του ‘λαβράκι’ του βρίσκει ο πολυνικιτς, ότι σαβούρα βρίσκει ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΕΞΟΔΑ και όλα καλά. Μέχρι και τον άλλον το ΧΑΣΙΚΛΗ κουβάλησαν (το έγραφα ΠΡΙΝ έρθει ότι ο τύπος είναι Locomondo) και μας έγραφαν τα παπαγαλάκια για το νέο Πιρλο της φούντας. Εχει κουβαλήσει ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, εχει κουβαλήσει τύπους (κάτι Ντιαζ κάτι Βινισιους κάτι Τριστανσον) που ούτε φωτογραφία δεν έβγαλαν.

    Ο τύπος εχει ΚΛΕΨΕΙ πάνω από 100εκ ευρώ στην επταετία και εσείς κάθεστε τώρα και λέτε για ποδόσφαιρο.
    Χεσμενους το εχει και το ποδόσφαιρο και την ομάδα, πουλάει απλά οπαδιλικι στα πρόβατα και κάνει το ‘μάγκα’ 1-2 φορές το χρόνο να το παίζει ‘πρόεδρος’.
    Που και εκεί αν δε πάρει άδεια από τους δυο γαύρους, δεν ανάβει ούτε το πουρό από μονός του.
    ΣΟΥΖΑ κάθεται και στο Ρώσσο που 2 φορές έκανε τη πάπια (μια με το κουμπούρι και μια με τα δελτία) για να μη πέσει Β Εθνική και στο Βαγγέλη που ΤΟΝ ΡΩΤΑΓΕ αν μπορεί να προτείνει το χασοδικη πρόεδρο για να μην υπάρχει ‘παρεξήγηση’.

    Πως το είχε πει ο Βαγγελας?

    Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη, είναι ιστορική ομάδα. Η μεγάλη ΑΕΚ, ήταν η ΑΕΚ του Μπάρλου και του Νικολαΐδη και κάποιων άλλων παιδιών οι οποίοι είχαν επενδύσει. Η σημερινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα για να την κάνουν ξανά μεγάλη”.
    “Αλλά πώς να το κάνεις αυτό, όταν την έχεις αφήσει να πέσει στη Γ’ Εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι μόνο τσάμπα μάγκας, αλλά και τσάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι αλήθειες και θα πρέπει κάποια στιγμή σε αυτόν τον τόπο να καταγράφονται.
    Μια χαρά τα είχε πει. Οποίος βγάλει τις κίτρινες παρωπίδες επτά χρόνια μετα μπορεί να τα δει.

    Τα γράφω και τα φωνάζω χρόνια: Wake up and smell the coffee.

    ΥΓ Stevie, αστο το συνδυασμο αεκ- τζακι. Δε μας θελει, χαχαχαχαχα

    Sent from my iPad

  7. Ο/Η nnektarios λέει:

    Μην κουράσω, συμφωνώ με τα περισσότερα, αυτό που με εκπλήσσει είναι το σοβαρό ενδεχόμενο ο Τσιντώτας να είναι πιο χαζός από τον Ανέστη.

    Άντε, να πω ότι αρχίζω να θυμάμαι τον Λαμπρόπουλο ως Van Dijk μπροστά στον Χνιντ. Εκτός όλων των άλλων, μιλάμε για τελειωμένο κάγκουρα, ούτε στο Μπουρνάζι δεν ”περνάει”.

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    βγάλαν γλώσσα και οι βάζελοι με την ξεφτίλα μας. Τρία γκολ θα μας ρίξουν λένε κάτι φίλοι, τι να τους πεις….

  9. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα
    Απο περιεργεια.Βγηκε ο ισολογισμος της ομαδας,?

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Χάρης: Γιατί να μη βγάλουν? Η Ουκρανοί δηλαδή που έριξαν στο χαλαρό τριμπαλλο είναι χειρότεροι?
    Σου λεει ο άλλος ΕΠΤΑ γκολ σε δυο εντός έδρας μέσα σε μια εβδομάδα μάζεψε ο Μελισσανίδης με την αρμάδα του ερχόμαστε.
    Πάνω στην αναμπουμπούλα μπορεί να χώσω και γω κανα δυο και να περάσω σβηστά. Ειδικά με αυτή την άμυνα που αλλάζει σε κάθε ματς ‘παίκτες’ και ‘σχηματισμό’ και με αυτό το ΓΚΟΥΦΗ στο τέρμα όλα γίνονται.

    Εδώ έβγαλαν γλώσσα στη Referee united!!! ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ τόλμησε φίλος προχθές που βλέπαμε το ματς σπίτι μας μαζί να μιλήσει μετα από δε ξέρω πόσα χρόνια!
    Μετα ήρθαν οι μέλισσες βέβαια με το δικό τους τριμπαλλο και σατίναρε ο Simon. Stick to your signing at least you are famous at it for +30 years, του είπα απλά στο τρίτο γελώντας και ακόμη βρίζει.

    Αν και πιστεύω ότι η ομάδα ‘θα βγάλει εγωισμό’, θα δείξει ότι ήταν ‘κακή παρένθεση’ – που κράτησε 2 μήνες- και όλα αυτά τα όμορφα που διαβάζουμε μόλις σκοτώνουμε κανα πεθαμένο. Θα δεις ‘αρχηγό’ και ‘πείσμα’, θα δεις ‘ανάσταση’ και ας έχουμε πρώτα Χριστούγεννα, θα δεις όλες αυτές τις ΑΗΔΙΕΣ που είναι πιο προβλέψιμες από τον ήλιο που ανατέλλει από τη ανατολή.
    Σα να βλέπω μπροστά μου τα πρωτοσέλιδα και τις 365-μπουρδες του ‘Κώστα’ ΑΝ καταφέρουμε και πατάξουμε το θεριό του Κουρμπελη του Καμπετση και του Μακεντα. Δωστου εκεί προπαγάνδα, θα πέσουν και 2-3 φωτο με μπετά, αλησμόνητες πατρίδες και καραγκιοζμπερντέ με μουσεία και χεστρες και ο κόσμος με μνήμη χρυσόψαρου τα έφαγε όλα αμάσητα.

    Είπαμε ο Γκαρέλι και το ‘ροστερ’ τα ματς με τα νεκροταφεία τα ‘έχουν’.

    Αλλού είναι τα ΖΟΡΙΑ

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΟΙ οχι Η. Μας εχει πεθανει ο Apple θα παθει εγκεφαλικο ο Μπαμπινιωτης.

  12. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Καλή επιτυχία με το βάζελο, ελπιζω ο coach να κατεβάσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται.
    Άσχετο αν έρθουν το Γενάρη ο Μπάρκας δανεικός + ο τρελός από την Άντερλεχτ κάτι γίνεται.