ΠΑΟΚ – Α Ε Κ ( κύπελλο ρεβάνς )

Με το ίδιο σύστημα κατέβηκαν οι δυό ομάδες. 3-5-2 με την θεωρία να λέει οτι θα θέλανε να παίξουν στον τελικό. Στην πράξη όμως , κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα μπορούσε να καταλάβει το γιατί. Μια πράξη τελικά, που έδειξε στο πρώτο μέρος οτι ο ΠΑΟΚ το ήθελε πιο πολύ. Αν το πάρουμε από την στατιστική, θα δούμε οτι έκανε τρεις πολύ επικίνδυνες τελικές, ενώ εμείς καμία.

Αν το πάρουμε με βάση αυτά που είδαμε, θα πούμε οτι το παιχνίδι δεν βλεπόταν. Οι δυό ομάδες ήταν απίστευτα μπλοκαρισμένες στον χώρο του κέντρου. Ο ΠΑΟΚ βρήκε τις επικίνδυνες στιγμές του όταν κατώρθωνε κι έβγαινε στα πλάγια, ενώ η ΑΕΚ όταν το έψαξε από εκεί, χωρίς εξτρέμ και με δύο άτολμα μπακ χαφ, δεν έκανε τίποτα.

Η ΑΕΚ όμως είχε και κάκιστη ανάπτυξη. Ήταν αργή, νωθρή, προβλέψιμη στα όρια της απογοήτευσης. Είχε τέσσερις χειριστές μπάλας μέσα, κι αυτοί δεν μπορούσαν να χειριστούν ούτε καν τα λάθη τους. Τόσα αβίαστα λάθη, είχαμε καιρό να δούμε. Και τέσσερις χειριστές μέσα, που να μην ξέρουν πώς να επιτεθούν, το έχουμε ξαναδεί και μοιραία έχουμε τα συμπεράσματα μας οτι η ομάδα αυτή δεν έχει καθόλου χαφ με ποιότητα, με δύναμη και με φαντασία.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν μια κλωτσοπατινάδα με τους πάντες αόρατους. Μπορώ να ξεχωρίσω τον Τσιγκρίνσκι που έδειχνε ηγετικός στην άμυνα και τον Τσιντώτα που κράτησε το μηδέν παθητικό με μια φοβερή απόκρουση που έφερε και τον τραυματισμό του. Όλα τα υπόλοιπα ήταν στα επίπεδα του μηδέν. Στα επίπεδα του ενδιαφέροντος δηλαδή που έφεραν και μας. Στα επίπεδα που όταν κατεβαίναμε από τον άξονα, πέφταμε πάνω σε πολυπρόσωπη άμυνα. Όταν δε πηγαιναμε απότα πλάγια, ο αντίπαλος φρόντιζε να έχει ξεμαρκάριστους αυτούς που με την μπάλα δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ήταν μια κουραστική διαδικασία να βλέπεις αυτό το πράμα και να το συγκρίνεις με την λειτουργία της Σταύρωσης. Απείρως πιο ενδιαφέρουσα ήταν η εκκλησία.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε ανατροπές. Οι ομάδες ξεκίνησαν ίδια με το πρώτο και στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα σε μπάλα, σε νοοτροπία και σε στόχους. Για είκοσι λεπτά τα πάντα ήταν νεκρά με τον ΠΑΟΚ σαφώς πιο επικίνδυνο αλλά κι ανίκανο να τελειώσει την πρόκριση. ΄Εύρισκε πιο εύκολα τους χώρους, αλλά από ανικανότητα κι από διστακτικότητα, δεν ολοκλήρωνε τίποτα. Κορυφαία του στιγμή ήταν που δεν μπόρεσε να σκοράρει ούτε από το σημείο του πέναλτυ.

Τότε λοιπόν, ο παπατζής έβαλε δυό εξτρέμ μέσα και η ΑΕΚ έφερε τα πάνω κάτω. Η ομάδα μας κυριάρχησε στο γήπεδο, έβγαλε μαχητικότητα και ουσία στην κατοχή της μπάλας, ξεπέρασε σε κόρνερ τον αντίπαλο , και του έβαλε κι ένα γκολ, ζητώντας την παράταση ( ! ). Έκπληξη ήταν αυτό για μένα, όμως γράφω τι είδαν τα μάτια μου. Που έβλεπαν όχι κάτι το σπουδαίο σε επίπεδο τεχνικής αλλά σαφώς έναν καλύτερο ρυθμό κι ένα μεγαλύτερο πάθος. Χωρίς βέβαια να πιστεύω στην πρόκριση αφού η άμυνα μας ήταν εντελώς ανοικτή στις προκλήσεις, και δεν είχε εκμεταλλευτεί το σάστισμα του αντιπάλου.

Πάνω από όλα όμως, είχε ολοκληρώσει την αποστολή της ψυχικά. Τεμπέληδες και μικροί παίκτες, τι να πάνε να κάνουν κόντρα στον Ολυμπιακό, και για ποιό λόγο να παίξουν ένα παραπάνω παιχνίδι; Δεν έφαγε σήμερα κάποια συντριβή, αλλά αντιθέτως έβαλε και γκολ, και δήθεν προσπάθησε μέχρι τέλους. Προσπάθησε δηλαδή όπως προσπαθεί ένας δημόσιους υπάλληλος, μία ώρα πριν αρχίσει ένα εορταστικό τριήμερο. Στο γραφείο είμαι μεν, αλλά δεν σηκώνω τηλέφωνα και δεν δέχομαι επισκέψεις. Οπότε αφού καλμάρισε τους οπαδούς – ναι ο Κετσετζόγλου θα δει πάλι σημεία βελτίωσης – έφαγε το γκολ που έπρεπε, κι επειδή πάντα υπήρχε η περίπτωση να προκριθεί κατά λάθος με κάποια δεύτερη στραβοκλωτσιά, έφαγε κι ένα δεύτερο. Εμείς με την ισοφάριση είχαμε απαλλαγεί από το μαρτύριο της πιθανής παράτασης, ενώ ξέραμε τι θα συμβεί αργότερα όταν στο γήπεδο μπήκε ο Ντατσένκο κι ο Κοσίδης. Δήθεν ήταν παίζω τα ρέστα μου. Πραγματικά όμως ήταν, αυτό που είδαμε. Τρελοί είμαστε να πάμε στον τελικό;

Εύχομαι καλή Ανάσταση σε όλους για φέτος, όπως και στην ομάδα μας για κάποτε.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

6 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ ( κύπελλο ρεβάνς )

  1. Ο/Η davor λέει:

    Εχω ενα βιβλίο απ το 1982 του Ρινους Μιχελς με τίτλο #ο φίλος μου το ποδόσφαιρο # ( ακριβή μετάφραση απ τα γερμανικά) δώρο τοτε απ τον δάσκαλο μου. Αυτά με την ωραία πάσα του Μιταη.. παράλληλη πασα κάτω απ την σέντρα προς την περιοχή σου απαγορεύεται δια ροπάλου. Και μάλιστα είναι υπογραμμισμένο σε όλες τις σχολές ποδοσφαίρου.

  2. Ο/Η placebo λέει:

    kάθε ανάσταση

    Υγεία σε όλους σας !

  3. Ο/Η Dimitris λέει:

    @davor

    Αυτήν ακριβώς την παράλληλη πάσα που περιγράφεις, την κάνει συνέχεια και ο Ντασένκο από δεξιά. Απλά σήμερα δεν πρόλαβε γιατι έπαιξε λίγο….
    Αλλά τι ψάχνουμε; Το κουτί με τα σπίρτα;
    Ευτυχώς έχει ακόμη κουράγιο και υπομονή ο Στήβεν και αρθρογραφεί… χαχαχα
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Με υγεία και αισιοδοξία.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια χαρά το ματσάκι. Ούτε παραγγελία να ήταν. Τιμητική ήττα και ΜΟΝΟ 2 αυτή τη φορά.
    Που να τρέχεις τελικό με το Κοσίδη τώρα, να μαζεύεις κανα τάλιρο στο ημίχρονο πάλι?
    Γιατί ως γνωστόν και κατά τη δήλωση του προπονητή της: το ροστερ είναι για πρωταθλητισμό.
    Για Κυπελλισμο δεν είπε κάτι ο Μανώλης, οπότε μην έχουμε παράλογες απαιτήσεις.

    Δε μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή. Αράζεις εκεί στο 1-11 που σε εχει ο άλλος φέτος παρέα με το -27 και είσαι άρχων.

    Κρατάς και τις τέσσερις σερί φάπες σε τελικούς που είναι μεν πολύ δύσκολο να τις φτάσει άλλη ομάδα, αλλά έχεις έστω μια ελπίδα.
    Άμα πήγαινες θα τις έκανες πέντε και μετα δεν ισοφάριζε τη δόξα του αεκ και του μεγιστάνα ούτε ο Δημητρέλλος.

    Το ντέρμπι με τον Ιβάν είναι στο Λ.ΗΓ ποιος ζμπαουγκ και πια αεκ? Αυτά είναι για το πόπολο.
    Ασε που με τη Grimaldi μέσα και την Archirodon είναι ζόρικα τα πράγματα.
    Τσάμπα κουράζεσαι πάντως. Ούτε μια στο ΔΙΣ μόνος σου.

    Αναμένουμε με αγωνιά τη νέα επίσκεψη- επιθεώρηση του μεγιστανος στη τσαντιροσοφια.
    Πάντα μετα από κάθε σβερκωμα ένα φωτο-ρεπορτάζ του Κώστα για το μέγα ηγέτη ως άλλο ΚΙΜ με το κράνος να ‘επιθεωρεί’ άμα κλείσανε τα σιφόνια από το βόθρο είναι χρήσιμο.

    ΥΓ1 Ο Μαρτινς δεν τον θέλει, ψάχνει παίκτη να παίζει στο πλάι. Ο Βαγγέλης από την άλλη τα 700 (όλα μέσα, bonus κλπ.- τόσα ζήτησε) τα δίνει για πλάκα -όπως έκανε και με το Σωκράτη -μόνο και μόνο από τη μια για να βλέπει τη μουτσούνα του μεγιστάνα και από την άλλη να καταρρεύσει το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του +1,2εκ (ρούβλια) που…. πρόσφερε ο άπλας στα σανό- πρόβατα. Κανένα νομικό πρόβλημα δεν υπάρχει. Όπως δεν υπήρχε και με το Λάζαρο και το έλεγα 6 μήνες πριν. Αυτές τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ μόνο ο χασοδικης τις ξεστόμιζε. Τώρα πλέον αυτά δε τα πιστεύει ούτε ο τιτανοτεραστιος ΤΣΕΟ- Κοσμάς..

    ΥΓ2 Ρε συ Τσακίρη. Χαλάρωσε με τη κολοτουμπα θα βγάλεις κανα σπόνδυλο. Πριν 4 μήνες ο παπατζής ήταν ο πρωταθλήματος προπονητής και τώρα δε σου βγαίνει να πεις ψέματα? Ηρέμησε, περνά μια βόλτα από Ολύμπου και Πάτμου, να τσιμπήσεις κανα πενηντάρι για Πάσχα και μια χαρά θα σου βγουν όλα.

    Everything, indeed, is a matter of perspective.
    Greetings !

    Sent from my iPhone

  5. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Η ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ 3 ΠΑΡΑ ΜΕ 4 Η 5 ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 3 ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 4 Η 5. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΑΤΣΕΝΚΟ ΜΙΤΑΙ ΚΑΙ ΛΟΠΕΖ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΑΦ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΚ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ.
    ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΟ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ.
    ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΧΑΦ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΜΠΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΜΑΝΤΑΛΟ. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑΧΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΦΕΣ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΙΡΑΝΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΚΟΛ. ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΙΔΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΧΤΥΑ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ 15 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΣΙΣΤ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ. ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΑ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Η ΟΧΙ. Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΦΑΛΤΣΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 2-3 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΝΕΡ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΜΑΤΑΛΕΥΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΟΡ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΣΟΥΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 5-6 ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ. Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 1-2. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΣΟ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΑΞΙΞΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΑΔΡΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΝ (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ) Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΙΝΕ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΚΗ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ (ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ) ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΟΥΝ ΟΙ 5 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΛΑΤΣΙ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ. ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΨΕ ΤΟ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΑΞΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ? Ο ΚΟΝΕ? ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΤΣΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΝΟΛΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ 4-5 ΒΟΗΘΟΥΣ ΔΙΠΛΑ . ΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ, ΕΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΥΙΚΗ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ????? ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΜΟΝΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ. (ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ). ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ (ΦΤΗΝΟΙ ΝΑΝΑΙ ΜΟΝΟ). ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ…

  6. Ο/Η Pontios λέει:

    @thesnitch

    Ο χοντρός τον έκλεισε ο Μάρτινς τον είπε αν δεν χάσεις τα περιττά κιλά δεν έρχεσαι.

    Αγόρασε σπίτι κιόλας ο Κροάτης.

    Ετοιμάζει πολλά παιχνίδια με σπανό Μπέο πετρακη Κόκκαλη απέναντι στο χοντρό ο τίγρης.