ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

Η ΑΕΚ κατέβηκε με το γνωστό 4-2-3-1 και με τους υποχρεωτικούς παίκτες που έχουν κληθεί να μεταμορφώσουν το περσινό έκτρωμα. Να σημειώσω εδώ οτι ο αρχηγός – κότα, έμεινε στην Αθήνα. Άρα δεν θα είχαμε άλλα διλήμματα εκ μέρους του πάγκου, τύπου να μπει για να κρατήσει την μπάλα ή να κερδίσει κανά φάουλ. Λέω τώρα γι’ αυτούς που υποτίθεται ξέρουν μπάλα.

Κατέβηκε όμως η ΑΕΚ; Στο πρώτο μέρος δεν είδα κάποια τέτοια ομάδα. Ήταν ξεκάθαρο οτι θα έπαιζε με αντεπιθέσεις και θα περίμενε τον αντίπαλο. Κάτι το οποίο φάνηκε προς το τέλος του ημιχρόνιου ξεκάθαρα. Πιο πριν θα μπορούσε και να μπερδευτεί κάποιος. Αυτό όμως το οποίο δεν μπέρδευε ήταν η νωθρότητα της μπροστινής της ποιότητας. Πράγματι, Τσούμπερ, Γκαρσία και Γιέβτιτς ήταν θλιβερές φιγούρες. Η ΑΕΚ που ήταν μέσα στο γήπεδο, ήταν ο Βράνιες και σε κανά δυό στιγμές ο Στάνκοβιτς.

Όλοι οι άλλοι ήταν ανύπαρκτοι. Τόσο σε δημιουργία, όσο και σε επίπεδο πρεσαρίσματος ή κρατήματος της μπάλας. Ο αντίπαλος ανέβαινε με την παροδο του χρόνου, κι έφτασε σε συγκλονιστικές στιγμές στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Εκεί που έβγαλε μπόλικες τελικές, εκεί που είχε μια τρομερή επέμβαση ο τερματοφύλακας, εκεί που πέτυχε το γκολ του, κι εκεί που ανάγκασε την ΑΕΚ να παίζει όχι απλά παθητικά, αλλά απλά να προσπαθεί να απομακρύνει την μπάλα.

Σήμερα μπορούμε να μιλήσουμε για σοβαρότητα στον φόβο. Πολύ φόβος αδερφάκι μου. Ανύπαρκτο κέντρο και φουλ πίσω στην γραμμή για το φτου ξελευθερία. Μπακ πλάγια, ούτε για να συζητάς. Ταχυδύναμη και σωματοδομή στο κέντρο, ανέκδοτα καθαρά. Εξτρέμ για να την αντεπίθεση, είπαμε να μιλάμε σοβαρά. Μα είχαμε και τρεις τελικές. Ναι παιδιά. Μιλάμε για μπάλα, δεν μιλάμε για το σουτ του Γιέβτιτς στα πουλιά την πήρανε τελική. Τι ήταν η ΑΕΚ; Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς αμυντική συνοχή και με μια προχειράντζα στην όποια προσπάθεια να βγάλει κάποια κόντρα. Τι ήταν; Ένα καφενείο.

Όταν λοιπόν έχεις φτειάξει ένα καφενείο, τι να πρωτοδιορθωθεί στο δεύτερο ημιχρόνιο; Πώς να γίνει εστιατόριο; Τι να πρωτοαλλάξεις, ειδικά αν είσαι ο ιδιοκτήτης που όλα τα χρόνια σου, καφενεία έφτειαχνες. Τι θέλω να πω; Οτι το δεύτερο μέρος είχε τα εξής θετικά σημεία : Την είσοδο του Σιμόες, την είσοδο του Μουχαμαντί, και το γκολ που βάλαμε που ήταν και η μόνη εξιόλογη ενέργεια που έκανε η ΑΕΚ σαν δημιουργία. Άσχετα που ακυρώθηκε σωστά. Θα μπορούσα και να πω για το κλέψιμο του Τσούμπερ και την τρομερή ευκαιρία του Καρίμ. Δεν το λέω όμως διότι δεν ήταν δημιουργία της ομάδας μας.

Αν ήθελα να γράψω κάτι για το δεύτερο μέρος, θα ήταν μόνο για τον ΠΑΟΚ. Όμως δεν είμαστε site του αντιπάλου, για να πούμε οτι κατάπιε την ομάδα μας σε όλα τα επίπεδα. Πίσω στην άμυνα, ειδικά στον χώρο του κέντρου και φυσικά στην επίθεση του. Έκανε ό,τι ήθελε, κι όποτε ήθελε. Απέναντι σε μια τρικυμία, που ναι μεν δεν κινδύνευσε τόσο πολύ όσο στο πρώτο μέρος, όμως έδειξε οτι της λείπουν πάρα πολλά πράματα για να διεκδικήσει την τρίτη θέση. και να τα πούμε πλέον :

– Δεν έχει δεύτερο σέντερ μπακ, δίπλα στον κορυφαίο σήμερα Βράνιες. Ο Τζαβέλας δεν κάνει και πλέον πρέπει να μπει ο Σβάρνας.

– Δεν έχει δεξί μπακ. Ο Μισελέν απλά είναι ένας αστείος παίκτης.

– Δεν έχει δυό χάφαρους  που να υποστηρίζουν την αμυντική λειτουργία και ταυτόχρονα να χτίζουν την επίθεση οργανωμένα και με ΤΑΧΥΤΗΤΑ. Ακόμα και σε κάποια κόντρα η ΑΕΚ είναι προβλέψιμη επειδή είναι αργή. Κι είναι φοβερό λάθος οτι ο Σιμάνσκι αλλάζει με τον Σάκχοφ.

– Ο Γκαρσία είναι αστείος σε διάρκεια και σταθερότητα. Ακόμα διασκιούται υπομονής, όμως θες κάτι άλλο από εκεί.

Να πω και το τελευταίο. Η ΑΕΚ ΔΕΝ έχει προπονητή. Είναι εντελώς αδούλευτη, σε αυτοματισμούς, και σε στοιχειώδη συστήματα. Συστήματα απλοϊκά εννοώ. Επίθεσης και αλληλοκάλυψης. Το υλικό της είναι σαφώς πιο καλό από πέρσι, όμως δεν έχει διευθυντή παραγωγής.

Αν λοιπόν πάρετε τα τελευταία, θα ερμηνεύσετε και τα τέσσερα γκολ στο φιλικό με τον Βόλο, και τα τρία γκολ της Κρήτης. Φυσικά δεν είναι δύσκολο να προσεγγίσετε και την σημερινή ήττα, που ήταν απόλυτα λογική και αναμενόμενη. Το ναυάγιο είναι πάντα στον πάτο της θάλασσας και μια απλή βαρκούλα, πλέει από πάνω. Χωρίς να έχει Τσούμπερ. Απλά έναν στατικό Μπίσερσβαρ. Γιατί; Διότι είναι χαφ που ξέρει μπάλα. Ενώ τέτοιον δεν έχει η ομάδα μας. Ο Τσούμπερ αντεπιτίθεται, δεν οργανώνει. Αν οργανωτής είναι ο Γιέβτιτς, τότε ξεκινάει σε λάθος θέση. Θα δούμε. Όπως θα δούμε αν μπορεί ο Χατζησαφί να αξιοποιηθεί στον χώρο του κέντρου. Μιλάμε από άλλον προπονητή. Αυτός δεν νομίζω οτι έχει την προσωπικότητα για τέτοιες αλλαγές. Και μοιραία και η ομάδα αυτήν την ηττοπάθεια βγάζει και στο τερέν.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μπίσεσβαρ – ΑΕΚ 2-0. Που να τους είχε όλους διαθέσιμους ο Λουτσέσκου.
    Μην τα ξαναλέμε, η ομάδα απο το κέντρο και πίσω δεν έχει παίκτες.
    Δεν έχει χαφ και ο Μισελέν εξελίσσεται σε κλασσική τιτίκα.
    Η ομάδα δεν χρειαζόταν παίκτη τύπου ΛεΤαλέκ, αλλά έναν καλύτερο Σιμόες.
    Ο ΛεΤαλέκ μπορεί να είναι καλός γι’αυτό που είναι αλλά δεν μπορεί να κάνει τις δουλειές που θέλουμε.
    Δεν υπάρχει σοβαρό 8αρι για να οργανώσει, με αποτέλεσμα η “ανάπτυξη” της ομάδας να εξαρτάται απο τις γιόμες του Κίτσου και του Βράνιες.
    Και η Λαμία και ο παοκ μας πίεζαν μέχρι τον Στάνκοβιτς και δε μπορούσαμε να περάσουμε το κέντρο. Δεν απειλήσαμε ούτε μια φορά το πειραματικό αμυντικό δίδυμο του παοκ.
    Αυτά μαθαίνει στους παίκτες ο Μιλόγεβιτς απο τον Ιούλιο.
    Πως να γυρίζουν τη μπάλα εξω απο την περιοχή μας μέχρι να τη χάσουν.

    *Πρόεδρε πάρε τηλέφωνο τον Gus απόψε κιόλας. Έφυγε πρόσφατα απο την ομάδα που ήταν

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν εχουμε να κρατησουμε τιποτα απο το σημερινο ματς. Αντε,αυτα που ανεφερε ο Στηβεν. Ενα τελειως λαθος συστημα,με παικτες χωρις παθος. Ξοδευουν δυναμεις ασκοπα και ο Τσουμπερ και ο Γκαρσια κι ο Αραουχο αφου δεν φτανουν σε αυτους σωστα οι μπαλιες. Οταν δεν εχεις χαφ ,βλεπεις απλα την ΑΕΚ. Και καποιος να πει του Σερβου οτι ειναι προπονητης το 2021 ,γιατι τα συστηματα,οι αλλαγες και η φιλοσοφια του γενικα εχουν μεινει 20 χρονια πισω.

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η ομάδα τρείς μήνες τώρα δεν έχει μάθει να κάνει βασικά πράγματα, όπως πχ. πως να βγάζει τη μπάλα απο την άμυνα όταν μας πιέζουν οι αντίπαλοι.
    Όλοι κατάλαβαν πως αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για την ΑΕΚ και μας πιέζουν με τον ίδιο τρόπο.
    Και αυτός ο μπουνταλάς ενω βλέπει πως για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι του κάνουν την ίδια πατέντα δεν κάνει κάτι για να το διορθώσει. Είτε γιατί δε στροφάρει είτε γιατί απλά δεν ξέρει.
    Δεν είναι οτι κάτι προσπαθούν να παίξουν αλλά δεν τους βγαίνει. Η ομάδα δεν παίζει τίποτα. αμα τραβήξει η τριάδα μπροστά, έχει καλώς. Αλλιώς θα βλέπουμε το αποψινό ναυάγιο και προσεχώς το 2-0 θα μας φαίνεται “εύπεπτη ήττα”

  4. Ο/Η nnektarios λέει:

    Όπως έγραψα στον προηγούμενο αγώνα, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ = ΚΛΟΟΥΝ. Η ομάδα έχει καλύτερο υλικό συνολικά αλλά δεν έχει ΧΑΦ. Κατέβηκε με 2 απέναντι σε 3 μέχρι να φέρει στο 30 τον Μπίσεσβαρ να συμπληρώνει ως 4ο ΧΑΦ. Ήταν τόσο εμφανές! Σταθερά επίσης σε κάθε αγώνα κάνει την ομάδα ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ με τις αλλαγές. Δεν είχε κεντρο, δεν του έφτασε που έβγαλε τον Σιμάνσκι, έβαλε και το ΚΡΕΑΣ που λέγεται Καρίμ να μας αποτελειώσει. Θυμηθείτε κάπου στο 85’ τον Σφιντέρφσκι που παίζει από την αρχή να γύριζε για να μαρκάρει το ΚΡΕΑΣ! Το οποιο ΚΡΕΑΣ δεν τρέχει ποτέ, δεν πιέζει, δεν βοηθάει και πλέον εκτός του ότι δεν σκοράρει, ΑΚΥΡΩΝΕΙ και γκολ (το έχει ξανακάνει πέρυσι) ως παρείσακτο ΚΡΕΑΣ μπροστά στο τέρμα. Ελπίζω να φύγει σύντομα, το άσχημο είναι ότι έκλεισε ο Παράσχος…

  5. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβ ενα σχόλιο μόνο.Πρέπει να διαβάζει και ο Μιλόγεβιτς το blog,διότι σήμερα δεν φόραγε το καπέλο.Ελπίζω να διαβάζει και τα υπόλοιπα

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : αυτό είναι που με ανησυχεί. Χωρίς καπέλλο, τι θα πάρει για να φύγει;

  7. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Ένας μετριότατος ΠΑΟΚ σε αποδρομή, η καλύτερη ίσως διαιτησία που έχω δει στην Ελλάδα εδώ και χρόνια, μία Τούμπα χαλλλλλαρή και μας έκανε πουτάνα ένας 34χρονος….
    Ο Λεταλέκ παίζει να είναι πιο αργός και από εμένα…και μετά βάζει και Σακχοφ που είναι ακόμα πιο αργός….
    Έναν έχει που τρέχει, τον Πολωνό, και τον βγάζει κι αυτόν. Το δεξί μπακ δεν καταλαβαίνω τελικά τι κάνει καλά: επιτίθεται? αμύνεται? κανένα από τα δύο?

    Το πρόβλημα ξεκινάει από το κέντρο, όπως και πέρυσι….και ο προπονητής παίρνει αποστολή…και τα 3 αριστερά μπακ και τα 2 δεξιά (5 μπακ)!
    Τσούμπερ ξεχωρίζει τεχνικά και τον έχει να τρέχει άσκοπα στα αριστερά. Γέφτιτς παντελώς ανέτοιμος (αν και δεν είμαι τόσο βέβαιος τι θα προσφέρει όταν είναι έτοιμος). Επίσης δε θυμάμαι ούτε να τρέχει ούτε να μαρκάρει ούτε να κλέβει κι αυτός.

    Γενικά αδυνατώ να καταλάβω τις επιλογές παικτών και πως εξυπηρετούν την όποια τακτική έχει. Πέντε (5) πλάγια μπακ αποστολή και καλύτερος είναι αυτός που δεν είναι μπακ! Κέντρο χαμένο και με τις αλλαγές το κάνει ακόμα πιο αργό και σοφτ!

    Προφανώς πρέπει να του δοθεί χρόνος και να δεχτούμε κακά αποτελέσματα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να δούμε και κάποια πρόοδο και αρχές μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα Σεπτέμβρης είναι….αλλά που μπαίνει το χρονικό όριο που πρέπει να αρχίσουν να πετυχαίνονται στόχοι?

  8. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Ήταν χαρακτηριστική η ευκολία με την οποία έβγαζε τη μπάλα ο Πάοκ από την περιοχή του τη στιγμή που εμείς δεινοπαθούσαμε και είτε έπρεπε να τη σηκώσουμε από το χορτάρι είτε θα χάναμε την κατοχή μετά την τρίτη άντε τέταρτη πάσα. Προφανώς δεν έχει γίνει δουλειά σ’ αυτό το κομμάτι αλλά και πόσο ποδοσφαιρικό μυαλό χρειάζεται για να δεις και να κινηθείς στον ελεύθερο χώρο και να δώσεις την επιλογή μια εύκολης πάσας στο συμπαίκτη σου. Έλεος δηλαδή.

  9. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν έχεις κέντρο,δεν έχεις κέντρο,δεν έχεις κέντρο.Πρέπει να αποκτηθεί κέντρο
    Να το ακουσει ο Μελισανιδης.Μονο μη παρανοήσει και πάει και αγοράσει τα “Δειλινά”. Δεν εννοούμε αυτό.
    Εννούμε ΚΕΝΤΡΟ. ΧΑΦ.Αυτους που παιζουν ανάμεσα στους Κνίτες και τους “τσεκοτροφόρους”. Δηλαδή ανάμεσα απο άμυνα και επίθεση.Αυτο αναζητούν και οι κομματικοι μηχανισμοί εξουσίας.Πως να “ψαρέψουν” από το κέντρο.

    Ειναι πολύ σημαντικό το κέντρο.Αν αποκτήσεις το κέντρο, παίρνεις και τις “εκλογές”.
    Αν δεν μπορεί ο αμυντικος να βρει καλούς κεντρωους δίπλα του να σπρώξει την μπάλα,αναγκαστικά θα την σηκώσει στον αερα,δηλάδη στο πουθενα, λέγοντας “για την φουκαριάρα τη μάνα μου”
    Αν δεν μπορεί να τροφοδοτηθεί ο επιθετικός από καλό κεντρώο που επίσης θα βρίσκεται πίσω του, αναγκαστικά θα γυρίζει σαν τον Βασιλάκη Καϊλα στους δρόμους του γηπέδου άσκοπα καταναλωνοντας δυνάμεις λέγοντας “πάρτε κύριε λαχεία”.
    Αντε πια. Δεν ειναι πυρινική φυσική.
    Πάρτε δυο καλά χαφ. Στην ανάγκη πάρτε τον Λεβέντη. (να του ευχηθούμε περαστικά του ανθρώπου επί τι ευκαιρία)
    Οχι άλλο κάρβουνο μωρέ.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Άλλη μια φαπα από τον Τσετσένο και το λουτσεσκου,μας έχουν κάνει πελάτες.Ο προπονητής είναι αστείος.

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Μπλέξαμε πάλι με Βαλκάνιο παπατζή και αφού ήταν επιλογή του μπάρμπα άντε να τον διώξεις

  12. Ο/Η Pontios λέει:

    Κοροϊδεύουμε τα σκουλίκια για τον Μαρινάκη

    Μηπως τελικά κάνουμε το ίδιο;!

    Πρόεδρε άμα έχεις κακαλα να μου απαντήσεις.

  13. Ο/Η Hokan λέει:

    Βρε ΒΛΑΞ, ΗΛΙΘΙΕ, που σε εξευτελίζει ο άλλος από την δεξιά πλευρά ΕΝΑ ολόκληρο ημίχρονο, έχεις γλυτώσει άλλα 2 γκολ, και δεν κάνεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Έστω το πλέον αυτονόητο να τον ντουμπλάρεις με τον Γκαρσία μέχρις ότου αποφασίσεις τι θα κάνεις και στο κέντρο όπου ο όρος trantision για σένα ακούγεται όπως ακούγονται οι valkyries του Wagner στα αυτιά των λαχαναγοριτών. Σε πήραν παραμάζωμα. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Πετυχημένο ή όχι, δοκίμασε. Βάλε αυτόν τον Μοχαμάντι και πέρνα τον Χατζισαφί στο κέντρο βγάζοντας Λε Ταλέκ ή Γιέφτις. Και οι δύο για γέλια ήταν. ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΒΟΔΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Β ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. Κάνεις και στο 60 τις καθιερωμένες σου αλλαγές (δηλ. χάνεις κερδίζεις με όποιον και να παίζεις για σένα δεν αλλάζει τίποτα), και μας έδιωξες νωρίτερα από το γήπεδο, στα πρόθυρα του εγκεφαλικού.
    Τι πίστωση χρόνου και πράσινοι ίπποι που έλεγε κι ο Φέρμας. Είδε κανείς κάποια βελτίωση από το παιγνίδι με τη Βελέζ ? Στην ανάπτυξη, στην τακτική, στις αλλαγές, στα στημένα ?
    Η δε εικόνα του στον πάγκο τραγική. Σαν καθυστερημένος υπερτροφικός μπεμπές.
    Και κάπου διάβασα που είπε ότι η ήττα αδικεί την ΑΕΚ. Μάλιστα.
    Υ.Γ. Στήβεν εάν ο 5ος CB της Ξάνθης γίνει βασικός στην ΑΕΚ, άστα να πάνε. Τώρα θα μου πεις για τον Τζαβέλλα. Ευτυχως που το σωβρακάκι του χθες ήταν μαύρο. Αναρωτιέμαι ποιος είναι αυτός Ο ΓΑΤΟΣ που αποφάσισε να μην κρατησουμε τον κλεισμένο Γούτα για να έχουμε Τζαβέλλα και Σβάρνα.

  14. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ. ΤΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΗΜΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΠΕΡΥΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ ΚΕΦΑΛΙΕΣ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΕΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΔΕΚΑ. ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΕΦΤΙΤΣ (ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΤΣΑΡΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ) ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΨΗΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΕΞΟΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ. ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ. ΟΥΤΕ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ. ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. ΜΕΣΑ Ο ΜΠΑΚΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ (ΕΝΝΟΩ ΟΛΑ ΠΑΣΕΣ ΣΕΝΤΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΛΠ) ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ). Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΕΝΝΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΠΕΤΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ. Ο ΓΚΑΡΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΠΡΑΜΠΑΤ. Ο ΑΜΠΡΑΜΠΑΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗ ΑΝΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΛΛΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ. ΚΟΥΙΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ? (ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ) ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΣΙΜΑΝΣΚΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΖΟΚΙΝΚ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣ ΔΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ο ΜΙΣΕΛΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ (ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ). ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΣΑΚΧΟΦ ΚΑΙ ΛΕΤΑΛΕΚ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΖΑΡΤΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ Ο ΜΙΣΕΛΕΝ. ΓΕΝΙΚΑ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΜΑΝΣΚΥ. ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΦΕΤΟΣ.

  15. Ο/Η Dimitris λέει:

    Κάθε ζων οργανισμός αποτελεί καθρέφτη του επικεφαλής που τον διοικεί – διευθύνει. Προς οικονομία χώρου και χρόνου δεν επαναλαμβάνω χιλιοειπωμένα λόγια.
    Απλά: Θα πάρει χρόνια να ξεμαγαριστεί η ΑΕΚ από την πουστία με την οποία μπολιάστηκε αυτά τα χρόνια.
    Κρίμα. Και φυσικά ΝΤΡΟΠΗ.

  16. Ο/Η Dimitris λέει:

    … και όποιος δεν μπορεί, ξεκουμπίζεται. Δεν διασύρει και δεν διασύρεται.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Από το 2018,δεν υπάρχει αγωνιστικό κομμάτι,μάρτυραμε να τελειώσει το γαμωγηπεδο μήπως αναγκαστεί να φέρει κοουτς της προκοπής και ρόστερ της προκοπής,έχουμε γίνει καρπαζοεισπρακτορες.