Να πάτε ΣτΕ διάολο.

Το παρακάτω έγινε e-mail και εστάλει στο-εξεφτελισμένο τελείως πια- Σ.τ.Ε. προ μερικών ημερών.

“Και τι κατάλαβες; Στα αρχίδια τους σε γράφουν” θα πεις.
Δεν αντιλέγω. Το γνωρίζω. Στα αρχίδια μου τους γράφω και ‘γω. Είμαστε “πάτσι”. “Δίκαια πράγματα”.

Απλά έκανα το μίνιμουμ. Και πάντα όποτε έχω κατά καιρούς καταφερθεί ονομαστικά ή κατά κάποιου θεσμού, φροντίζω πρώτα να αποστέλω απευθείας τον ¨εξάψαλμο”,γιατί αυτό είναι το σωστό. Να μη βρίζουμε δια της πλαγίας. Αλλά στα μούτρα. Οσο αυτό είναι δυνατόν βέβαια,γιατί πολλοί είναι και ακριβοθώρητοι, πανάθεμά τους. Λες και είναι ο Οικος Gucci. Οπότε αναγκαστικά τους γράφεις ένα “ερωτικό γράμμα”. (δεν αναφέρθηκα στο παρακάτω, καθόλου στην περίπτωση της “τρελής δικαστίνας” με τους Ινδούς και την “κόκα”. Οχι γιατί δεν είχε προλάβει να βγει στην δημοσιότητα.Ειχε βγει. Απλά το θεώρησα, περιττό. ‘Η μάλλον καλύτερα, αυτονόητα υπαρκτή κατάσταση. Οι περισσότεροι άλλωστε, η θα πηδιούνται, ή θα τους πηδάνε.
Διορισμένοι είναι, άρα διαχειρήσιμοι. Εξαιρεσεις; Ναι,φυσικά. Πόσοι να είναι; Πάντως όχι πλειοψηφία. Προσωπική μου άποψη, ό’τι ισχύει και για τις περισσότερες κοινωνικές-επαγγελματικές  ομάδες: Οι 2 στους 3 είναι σάπιοι.

—————————
  “Το μισό Σύνταγμα το “πηδήξατε”  τον καιρό των μνημονίων,υπογράφοντας ΤΑ ΠΑΝΤΑ transit, παριστάνοντας τους “οικονομολόγους”. Γιατί πάνω απ όλα φυσικά είναι “το δημόσιο συμφέρον”.
Το υπόλοιπο μισό του Συντάγματος το “πηδάτε” τώρα, υπό υγειονομική κατοχή αυτή τη φορά ευρισκόμενοι, παριστάνοντας τώρα τους “επιδημιολόγους”… για λόγους “δημοσιας υγείας” φυσικά
Ξεβράκωτοι. Δούλοι. Πατσαβούρες του πολιτικού συστήματος το οποίο και ‘κεινο βέβαια-πως αλλιώς- σέρνεται πίσω από ξένα βρακιά.
Αθλιοι. Τιποτένιοι. Ανάρχιδοι. Ανανδροι.

Βάλατε τα Αρθρα του Συντάγματος στα δέντρα του Πιτυοκάμπτη και τα ξεσκίζετε με την πρώτη εντολή. Δουλικά της τρύπιας εξουσίας.
Δεν βλέπετε κανέναν κίνδυνο όταν συνυπογράφετε την υποχρεωτικότητα σε ιατρική πράξη. Γελοία τομάρια.
Ποσο μακρυά είναι έγκριση ώστε να απομακρύνονται σε “ειδικούς χώρους” όσοι χολεριασμένοι μη εμβολιασμένοι αρνούνται το σωτήριο τρύπημα,από σκευάσματα πειραματικά.
Ποσο μακρυά είναι πλεόν ο απόλυτος εξαναγκασμός-δια της βίας δηλαδή- εμβολιασμός, “για να σωθούμε από το θανατικό του 0.1%.
Είμαι σίγουρος ότι αν παραστεί ανάγκη- για λόγους δημοσιας υγείας διάολε- “θα περάσει”. Θα είναι “Συνταγματικώς ανεκτό”

Αν μεγαλώνατε με την αρχαία ελληνική γραμματεία και όχι με την Παλαιά Διαθήκη, ίσως να μπορούσατε να αντιληφθείτε την διαφορά ανάμεσα στον νόμο και την ηθική. Υποκείμενα δίχως έρμα. “Σοφοί” μωροί, ανήλικοι γέροντες, με τις “σαλιάρες” στο στήθος.

Δεν βλέπετε κανέναν κίνδυνο όταν συνυπογράφετε την διατήρηση σε αναστολή 7-8 χιλιάδων υγειονομικών οι οποίοι-πλέον καταφανώς- νοσούν και μεταδίδουν όσο και οι εμβολιασμένοι “τυχεροί”-“άτυχοι” συναδελφοί τους. Που σημάινει ότι το σύστημα υγείας στερείται σημαντικότατων ανθρώπινων πόρων,και άρα εσκεμένα είστε υπόλογοι-αναπόφευκτα όπως αποφαίνεται και από τα δραματικά νουμερα σε ΜΕΘ και θανάτους ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ την εντολή για πάυση αυτών των 7-8 χιλιάδων. Είστε συνυπεύθυνοι για ανθρώπινες απώλειες που έχουν συμβεί και συμβαίνουν.

  Συμβάλατε στην απίσχναση του ήδη ρημαγμένου συστήματος υγείας,ειδικά αυτές τις κρίσιμες εποχές.  Ξεφτιλισμένοι. Απάνθρωποι. Γελοία υποκείμενα που για μια κάποια κωλοκαριέρα ή για  ένα “ήσυχο κεφαλάκι” συναινείτε σε πράξεις δολοφονίας. Παλιοτόμαρα.

Συνυπογράφετε και εγκρίνετε την πλήρη παύση καταβολής αποδοχών όσων υγειονομικών  “τόλμησαν” να ανησυχήσουν” για την υγεία τους.  Καθίκια του κερατά.
ΜΗΔΕΝ αποδοχές,μηδέν έσοδα στο σπίτι και μάλιστα δίχως να έχουν την δυνατότητα να εργαστούν σε κανένα άλλο τομέα.Πουθενά. Ως τιμωρία φυσικά,με το πρόσχημα-το γελοίο πια- της μετάδοσης του ιού.
Ως “χολεριασμένους” δηλαδή αντιμετωπίζοντας τους. Και στα σπίτια των “χολεριασμένων” υπάρχουν παιδιά ή άλλα άτομα που χρήζουν προστασίας. Εκθέτετε σε κίνδυνο  ευαίσθητους τρίτους για να τιμωρηθούν σε “κοινή θέα” οι προστάτες τους. Και ο πιο σκληρός Προτεστάντης θα δυσκολευόταν να πάρει τέτοια απόφαση. Καθάρματα.

Θεατές ενός άνευ προηγούμενου “μπούλιγκ” μέσω των απολύτως εξαρτημένων μέσων μαζικής αποβλάκωσης, στο οποίο  “μπούλιγκ”, στον ψυχικό πόλεμο αυτό,υπόκεινται εμβολιασμένοι ανεμβολίαστοι, άπαντες. Με τα συνεπακόλουθά του, με τις συνέπειες αυτής της βάρβαρότητας να είναι μη υπολογίσημες ακόμα.

Πάμπολοι φορείς παρουσιάζουν βροχηδόν στοιχεία για τις επιπτώσεις των μέτρων που παρθηκαν και παίρνονται δύο χρόνια τώρα για να- υποτίθεται- σωθεί κόσμος από εναν “αόρατο εχθρό” όπως μας τον λένε. Εχουν πεθάνει πολλαπλάσιοι από όσους προσπαθούν να “.σώσουν” οι άρρωστοι εξουσιαστές, απλά υπακούωντας σε συγκεκριμένη “ατζέντα”. Και σεις τί κάνετε; Ακολουθείτε ξωπίσω, σαν υπάκουα παπάκια.”Την πορδούλα σου Χριστούλη μου” που λέει και η αγράμματη γραία στην εκκλησία. Δεν έχετε όμως  την δικαιολογια της αγράμματης γριάς. Γνωρίζετε. Συμμετέχετε. Ειστε εγκληματίες.
Ολα καλά καμωμένα. Αφωνοι.Βουβοί. αλαλοι.Πάνδειλοι. Εφιάλτες.

Η Δημοκρατία ανθρωπάρια,δεν φορά γόβες. Φορά ΜΠΟΤΑ. Και πρέπει συνεχώς η μπότα της να πατά επαρκώς  την εξουσία στο σβέρκο, τόσο  ώστε αυτή να επιβιώνει μεν,αλλά να μη μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να μετατραπεί σε  φασισμό,ολοκληρωτισμό, Ναζισμό. Οπως “καλή ώρα” στις μέρες μας.

Από  το φίδι της εξουσίας παίρνουμε ελεγχόμενα τόσο δηλητήριο,όσο χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε “αντισώματα”. Δεν το αφήνουμε να δαγκώνει ανενόχλητο, βρωμιάριδες του Σ.τ.Ε.

Τί είναι αυτό που σας εμποδίζει να δείτε το καταφανές; Το οποίο το βλέπει όχι απλά φοιτητής πρωτοετής της Νομικής, αλλά και παιδί του Νηπιαγωγείου.
Είναι η Τιμιότητα. Είναι η Ανδρεία. Είναι η Αίσθηση του Χρέους. Αυτά  που σε ανθρώπους δίχως έρμα, δίχως περιεχόμενο, σε άδειους τενεκέδες  σαν και σας, φαντάζουν περιττά και ανούσια.Δειλοί, αλλά δυστυχώς όχι άβουλοι. Δειλοί με “βούλα”. Με εγκριτικές αποφάσεις. Δραστήριοι  δειλοί δηλαδή. Ο τι χειρότερο.

Στο-σχετικά-πρόσφατο παρελθόν, σε μια “ωραιότατη” δίκη που έλαβε χώρα σε πόλη της Γερμανίας, η επίκλιση του:  “εκτελούσα” εντολές” δεν ήταν αρκετή. Από το σκαμνί, πέρασαν στο σκαμνάκι, ουκ ολίγοι. (όχι όσοι και όχι όποιοι θα έπρεπε φυσικά. Αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης).
Το αστείο είναι  ότι δεν θα μπορείτε να επικαλεστείτε ούτε καν αυτήν τη γελοία δικαιολογία”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

One Response to Να πάτε ΣτΕ διάολο.

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν θα τους “ενοχλησει” κανεις Χρηστο. Φροντισε ΚΑΙ για αυτο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που διεπει την χωρα μας. Αλλωστε ,ο νομος ειναι νομος !
    Στο απυροβλητο ολοι αυτοι που παρελασαν και παρελαζουν καθημερινα για να πεισουν για τα εμβολια.Οπως αποποινικοποιησαν τις ευθυνες των τραπεζικων.
    Τι ειναι ολοι αυτοι οι “γουνακηδες” ? Υπαλληλοι ,με παραφουσκωμενες τσεπες, και με θεσεις πιασμενες μετα απο αλισβερισι.
    Πιστευω πως το “αποφασιζομεν και διατασσομεν” , ωχρια μπροστα σε αυτα που γινονται τα τελευταια 10-12 χρονια.
    Εκτελουσα εντολες δεν μπορουν να πουν οι “γουνακηδες”, δεν τους το επιτρεπει το “κυρος τους” και το “λειτουργημα τους”. Αλλωστε ειναι ανεξαρτητοι.Ανεξαρτητοι απο καθε ειδους παρεμβολες,προτροπες, συμβουλες.Πανω απο ολα το δημοσιο συμφερον,οπως το κρινουν αυτοι βεβαια.Ποιο ειναι το δημοσιο συμφερον δεν ξερουμε εμεις ,ξερουν αυτοι. Ξερει αυτος που παιρνει ισως και 5-6000 χιλιαρικα τον μηνα,αλλα δεν ξερει αυτος που παιρνει 600 η και 1000 ευρω.
    Πανω απο ολα ομως η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !