…και κλάσας ο Μελισσανίδης την πίταν…


Εκοψε την πίτα και είπε και μερικά “βαρύγδουπα”:
“…δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας”. Δε κάνεις το σταυρό σου λέω εγώ. Αμα βγεις, δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξεις. Κάτσε κει. “Stay home stay safe”.

“…Πρώτος φταίω εγώ, μετά εσείς, μετά όλοι οι άλλοι”. Ακόμα και κει, πρώτος θέλει νά’ναι. Δεν του φτάνει ο βαθμολογικός πίνακας.
Συγνώμη, εγώ δεν ξέρω τίποτα. Μη με ανακατεύεις.

“…Θα ήθελα να είμαι κοντά σας αλλά αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο χτίσιμο του νέου μας γηπέδου..” είπε ο Σαμψών στους  εκστασιασμένους παρευρισκόμενους.
Και ‘κείνοι θα το ήθελαν να είστε μαζί, αλλά αφιερώνουν τον χρόνο τους στο να παρακολουθούν τις εξελίξεις των έργων που επιβλέπεις. Είναι “μάρτυρες”. Οχι τέτοιοι βρε. Μη ταράζεσαι. Από τους άλλους. Σαν τους Χριστιανούς στο Κολοσσαίο.

“Περιμένω αντίδραση” κατέληξε ο μέγας Χημικός, ο Μάγιστρος, αλχιμιστής και Δρυίδης του δάσους του Νότιγχαμ.

Αλλαξαν σταυροπόδι αρκετοί από τους παρευρισκομένους,αφού ένα μυρμίγκιασμα που έφτανε ως την διασταύρωση των σκελών, ήταν αναμενόμενο μετά από τόση ώρα ακινησία.

Μοίρασε “προσεκτικά” την πίτα. Εφαγε ένα κομμάτι, μάσησε διακριτικά το φλουρί… Βγαίνοντας έξω το έφτυσε στο χέρι του…
– “φτου…ένας τραπεζίτης σπασμένος για ένα δίευρω”; είπε νευριασμένος, ρίχνωντας μια κλωτσιά σε έναν φίκο που είχε την ατυχία να φυτρώσει εκεί παραδίπλα.

– ” Ο Γιαννίκης εχει τάξει 100 ευρώ σε όποιον βρει το φλουρί”! του  λέει ο άνθρωπος της “ασφάλειας” δίπλα του.
– “Αλήθεια, αυτός πόσα μας δίνει το μήνα”;
– “Δεν ξέρω αφεντικό…”
– “Πάμε”.
– “…Που; Γιαννίκη”; τον ρωτά ο “μπράβος”.
– “Ναι, για νοίκι”, του λέει ο πρόεδρας.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to …και κλάσας ο Μελισσανίδης την πίταν…

  1. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Αυτό το δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι μας, πήγαινε σε αυτούς που βγαίνουν και ξενυχτάνε. Φυσικά το άλλο με το οτι φταίει αυτός πρώτος, δεν συνάδει με το άλλο πριν μια εβδομάδα στους παίκτες: Ξεφτιλίζετε την ΑΕΚ.
    Πού να καταλάβουν όλοι αυτοί το απλό ; Η ΑΕΚ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ. 16000 ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ;

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Ετσι φαίνεται. Αυτή ειναι.
    Ηθελα να ήξερα,οταν τελειωσει το γεφύρι,τί θα βρίσκει να λέει.
    Για το γήπεδο,γιατί αναζήτησε αρχιτέκτονες,μηχανικούς,τοπογράφους, κλπ, για το φτιάξουν; Γιατί δεν έβαζε το Δημητριάδη,το Γιαννάκη, την Αρκάδη και το Γεωργέα;Γιατί ήθελε να φτιάξει γήπεδο.
    Εδώ στην ομάδα,γιατι τόσα χρόνια δεν βρίσκει αρχιτέκτονα, μηχανικό,εργολάβους και μαστόρια; Δεν υπάρχουν λεφτά για εκει; Υπάρχουν. Δεν είναι αυτό μόνο.
    Η ΑΕΚ πληρώνει την ομηρία του.
    Ο Μελισανιδης παρίστανε στο παρελθόν τον τζίτζικα, και πρέπει τώρα στα γεράματα να κάνει ζωή μέρμιγκα.Γιατί υπάρχουν και μυρμιγκοφάγοι.
    Δε βαριέσαι.
    Αυτό το “ΑΕΚ=Ελλάδα” δεν ξέρω για πόσο καιρό θα πρέπει να το ισχυριζόμαστε.
    Πιθανόν, for ever.

  3. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι ,καθε φορα να ψαχνεις να βρεις τι θα πεις?
    Υποθετω,πως καθε φορα που ειναι στον καθρεπτη το μονο που λεει στον “αλλον” ειναι “υπομονη να τελειωσει το γηπεδο και ησυχαζουμε…” Κομψα το γραφω,γιατι δεν ειναι και το στυλ του τετοιο. Παλια οι πολιτικοι, οπου πηγαιναν σε συγκεντρωσεις ,αλλαζαν μονο την πολη του λαου. “Λαε των Αθηνων,λαε της Πατρας κτλ..το υπολοιπο ηταν το ιδιο μεχρι και ο επιλογος. Εδω που απευθυνεται στους ιδιους παιχτες πρεπει να αλλαξει το κειμενο.Δυσκολα πραγματα αυτα,αλλα τουλαχιστον μια προσπαθεια την κανει για να ειμαστε δικαιοι ! Ε,εφτασε και η ωρα να “τα πει και στον εαυτον του” σε light στυλ ειναι η αληθεια ,τωρα για τις επομενες “συγκεντρωσεις ” δεν μπορω να υποθεσω τι θα πει .Ο προεδρος ειναι ολο εκπληξεις ….

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς “από το Πριγκηπάτο”: Εχει καταντήσει γραφικός. Γραφικοί και μεις που λέμε τα ίδια και τα ίδια.
    Γραφική και η ΑΕΚ Γραφικό και το ποδόσφαιρο.
    Δεν ξέρω αν φταίει το ότι γερνάμε,ή αν αυτά που βλέπουμε είναι όντως φτηνά.
    Γενικά, όταν φύγει το μεράκι,η καύλα που λέμε,όλα γίνονται διεκπαιρεωτικά.

  5. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δυστυχως,η αληθεια και η πραγματικοτητα ειναι οπως το περιγραφεις.Κακο να συναντιονται αυτα τα δυο,τουλαχιστον σε αυτη την περιπτωση. Οσο μεγαλωνεις,θελεις τα παντα να ειναι καπως καλυτερα,λιγο ομορφοτερα απο πριν.
    Καυλα φιλε,παθος.Αυτο ειναι μεγαλο πραγμα. Ασυλληπτο το ποσο αδειαζει ο ανθρωπος που του εφυγε η καυλα για αυτο που εκανε,για αυτο που ενιωθε, για αυτο που γουσταρε. Φτηνιαρικο το ποδοσφαιρο μας,και η ομαδα μας βεβαια. Αλλα φτηνιαρικα εχουν καταντησει τα παντα ολα στο περιβαλλον μας,το ποδοσφαιρικο,το οικονομικο, το κοινωνικο πανω απ`ολα.
    Ξεφυγαμε…..