ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

Ντερμπάρα σήμερα, που εγώ το περιμένω με μεγάλη περιέργεια. Θέλω ρε παιδί μου να δω πόσο πιστεύει η ομάδα μας σε διάκριση. Πόσο δούλεψε τα λάθη της ομάδας και τα δικά του, ο προπονητής. Θέλω να δω ένα καλό θέαμα. Πολλά θέλω σε ένα δύσκολο παιχνίδι, που όμως μπορεί και να μην κρίνει τίποτα αφού βαθμολογικά μόνο τρεις βαθμούς δίνει. Μια ψυχολογία όμως την διαμορφώνει.

Η ΑΕΚ λοιπόν, κατέβηκε με το σύστημα των δυό αμυντικών χαφ, χωρίς Μήτογλου και χωρίς σέντερ φορ. Έξω ο ντεφορμέ Ρότα κι έξω ο Μουκουντί λόγω τραυματισμού. Στον γνωστό ρόμβο. Σε ένα καταπληκτικό γήπεδο, φίσκα και με τρελό παλμό.

Τι είδαμε στο πρώτο ημιχρόνιο; Μια μπούρδα και μισή σε σχέση με θέαμα, ρυθμό κι οργάνωση. Επίσης είδαμε τον ΠΑΟΚ πιο δυνατό στις προσωπικές μονομαχίες, όπως επίσης είδαμε την ΑΕΚ να είναι νωθρή και άτολμη και να μην έχει καθόλου επίθεση. Είδαμε όμως κι ένα γκολ μας το οποίο ακυρώθηκε εντελώς αναίτια και το οποίο σκιαγράφησε την έκβαση του σκορ αλλά κι ενίσχυσε την δειλία των παικτών μας.

Φυσικά είδαμε κι άλλα. Είδαμε τον Τζαβέλα να είναι ο κορυφαίος μας παίκτης και τον Γιόνσον να είναι ο χειρότερος με διαφορά. Είδαμε ότι ψάξαμε ανάπτυξη με βαθειές μπαλιές που πράγματι δημιουργούσαν έναν πανικό στο κεντρικό δίδυμο του ΠΑΟΚ, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Πάντα κάτι έλειπε από την τελική πάσα ή την τελική προσπάθεια.

Σε ένα ντέρμπυ που είχε ένταση κι αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Που δεν είχε κάποια ιδιαίτερη στρατηγική πέραν της εκατέρωθεν αλληλοεξόντωσης. Που δεν είχε κάποιο ξεκάθαρο πλάνο επιθετικής ανάπτυξης, σαν να περίμενε ο ένας το λάθος του άλλου. Φυσικά ο Αλμέιδα την είχε πιο καλά οχυρωμένη την ΑΕΚ αμυντικά, αλλά φαινόταν από ένα σημείο και μετά ότι υστερούσε στο κράτημα της μπάλας στο κέντρο, όπως και στην έμπνευση κάποιου χαφ για κάποια κάθετη. Η αίσθηση που μου άφησε το πρώτο μέρος είναι ότι η ομάδα μας χρειαζόταν κάποιες αλλαγές πιο πολύ προς την πλευρά της τέχνης.

Κι έγινε ρε παιδιά. Αυτό που φωνάζω. Τι θέλεις αγόρι μου τα δύο αμυντικά χαφ; Έξω λοιπόν ο Γιόνσον και μέσα ο Γκαρσία. Όχι ότι έκανε κάτι, αλλά αποκτάει άλλη δύναμη ο άξονας με κάποιο οχτάρι, που έλαχε σήμερα να είναι ο Πινέδα. Είπαμε οι εμμονές να φύγουν. Και μαζί με αυτές να έρθουν τα αποτελέσματα. Που είναι και το πιο σημαντικό. Φαινόταν λοιπόν, παρότι ξαναλέω ο Γκαρσία ήταν αλλού γι’  άλλού, ότι η ΑΕΚ πάταγε καλύτερα στο γήπεδο.

Χωρίς δάφνες, χωρίς θέαμα, χωρίς ρυθμό. Ήταν ένα ντέρμπυ, που εδαφικά είχε την μπάλα ο αντίπαλος, όμως μύριζες μια μεγαλύτερη σιγουριά. Μύριζες έναν άλλο αέρα. Βλέπεις δίπλα στον κορυφαίο Τζαβέλα, είχε έρθει ο πολεμιστής Βίντα, είχε έρθει ο πολυτιμότατος Χατζησαφί, ενώ κι ο Πινέδα που ήταν παντού, έδινε την θέση του στον Μάνταλο, αφηνόταν πλέον η περσινή παθητικότητα. Δεν χρειάστηκε πολύ.

ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ.

Και μετά; Μετά, τέζα η Τούμπα. Απλά πράματα. Η ΑΕΚ πήγε, έβαλε τρία γκολ, της μέτρησαν ένα και κέρδισε τον ΠΑΟΚ και τον ανεκδιήγητο διαιτητή, που κιτρίνισε όλη την ομάδα μας. Μιλάμε ότι ο Σαββίδης να σφύραγε κρατώντας και το όπλο του, δεν θα είχε βγάλει τόσες κάρτες. Φυσικά χρειάστηκαν κι άλλες παράπλευρες δυνάμεις για το διπλό. Το διπλό τίτλου. Δεν θα τις πούμε τώρα, αλλά τις είδαμε στις αλλαγές του Λουτσέσκου, όσο κι αν φάνηκε ότι ο ΠΑΟΚ πίεσε μετά το γκολ μας.

Στα αγωνιστικά τώρα, δεν μπορούμε και να ψάχνουμε πολλά. Σήμερα η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα και δεν έθελξε με την απόδοση της. Όμως επιτέλους ανταπεξήλθε σε ένα ντέρμπυ. Με πάμπολλα λάθη και χωρίς ιδιαίτερη προσήλωση. Δεν θα ασχοληθώ με αυτά, αφού πλέον ζούμε σε μια κατηφόρα αποτελεσμάτων. Και μιλάμε για τεράστιο αποτέλεσμα, όπως κι αν το δεις. Κι αποτέλεσμα που συνδυαζόμενο με αυτό της αλογοτροφής, σου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Και τελειώνω εδώ με τα ψυχολογικά.

Αυτά, αν δουλευτούν λιγάκι, μπορούν να εμφανίσουν κι αγωνιστικά οφέλη. Να σκεφτούμε δηλαδή, τι λείπει. Να το ψάξουμε για του χρόνου που θα υπάρχει Ευρώπη. Να δούμε γιατί δεν υπάρχει καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Να δούμε πώς πρέπει να κυριαρχούμε στο κέντρο. Να εξετάσουμε γιατί στην Ελλάδα θεωρείται παίκτης κάποιος Κωσταντέλιας, που είχε βάλει ένα τυχαίο γκολ στην ήττα μας. Και που έγινε θέμα ολόκληρο. Όχι ο παίκτης. Η ατολμία μας. Ο παίκτης στο κέντρο που σίγουρα λείπει.

Διότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε για σπουδαίο παιχνίδια απέναντι σε έναν αντίπαλο, που αν το δεις καθαρά, δεν ήταν φόβητρο. Κάποιες βαθειές μπαλιές δημιουργούσαν πανικό. Κάποιες πλαγιοκοπήσεις στο δεύτερο μέρος, που άλλαξε η ανάπτυξη, έφερναν παίκτες μας συνεχώς στην περιοχή του. Ωραία. Εκεί τι κάνεις; Μέχρι εκεί πας; Δεν γίνεται έτσι. Εκεί πας κι εκτελείς. Όπως επίσης, μπαίνεις στην καταπληκτική Τούμπα και παίζεις μπάλα. Τους πείθεις και παίρνεις χειροκρότημα. Και τελειώνεις.

Διότι μετά από τέτοια νίκη, θα έπρεπε να μιλάμε για ομαδάρα. Όμως εδώ ξέρουμε μπάλα και δεν είμαστε life style. Δεν μιλάμε για ομαδάρα λοιπόν σήμερα, όμως μιλάμε για αποτελεσματάρα. Και γι αυτό πρέπει να πανηγυρίσουμε και να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας. Και να συνεχίσουν την δουλειά τα παιδιά κι ο Αλμέιδα, αφού τα διορθώματα είναι πιο πολύ ψυχολογικά παρά τόσο πολύ ικανοτήτων. Βάμος.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

17 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    τι ωραία βραδιά….με επισκέφτηκε ο μιχάλης, ενωσίτης από την παλιά γειτονιά από τη χαλκηδόνα πιο συγκεκριμένα…….με τα ουισκάκια μας ξεκινήσαμε με το βάζελο, μετά την ΑΕΚΑΡΑ και τέλος με τη γαυριέλα…….στην υγειά σας κορόιδα……..jamais les dimances κορόιδα

    όσον αφορά την ΑΕΚΑΡΑ , στιγμή δε σταμάτησα να την πιστεύω, έβαλες τρια γκολ για να πάρεις το διπλό στην τούμπα, τι άλλο θες?….ένα βίβα

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Έχουμε δει σφαγές, τραγικά ακυρωμένα γκολ, οφσάιντ, πέναλτι κλπ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΛΟΠΗ, τέτοιο σφύριγμα όπως το σημερινό δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη ΝΤΡΟΠΗ στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Το καταλάβαμε μια χαρά. Μετά τη άθλια σύσκεψη και την παρέμβαση ενός τύπου που όταν βγήκε στα παράθυρα της τηλεόρασης, έλεγε ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, σε λάθος κανάλι τον βγάζουν, είναι για την ΑΝΝΙΤΑ…είδαμε το αποτέλεσμα. Το καταλάβαμε ρε παιδιά, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ για εσάς, για αυτό οι ΑΝΤΡΕΣ μέσα στο γήπεδο σας συμπεριφέρθηκαν σύμφωνα με το Οθωμανικό δίκαιο.

    Γαργάρα η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΡΣ του Αουγκούστο.

    Μπόνους 2 φάσεις που δείχνουν το έγκλημα. Ίδιος επόπτης. Στην πολύ δύσκολη φάση στο γκολ του Τζαβέλα, που ήταν οφσάιντ, ΣΗΚΩΣΕ άμεσα ενώ η σύσταση είναι να μην το κάνει το σημαιάκι. Στη φάση του Ολιβέιρα στο 12’ που ήταν ΜΙΣΟ μετρι και πιο ευκολη, γιατί δεν σήκωσε;

    Καταλαβαίνω, χαρήκαμε όλοι, τρομερός ο Βίντα, εξαιρετικός ο Τζαβέλας κλπ…αλλά εδώ μιλάμε για ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ παρέμβαση.

    Ας μην πω άλλα, πραγματικά δεν θέλω να χαλάσω τη διάθεση κανενός αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα όλο αυτό….

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μπράβο για το αποτέλεσμα και για την ψυχή. Θα έπρεπε να ειναι στον πάγκο ο γιδοβοσκός Λουτσέσκου. Και να μας κάνει και δηλώσεις κατόπιν για την διαιτησία.
    “Γκέλαραν” και οι δύο ( ο άλλος ο χαπιας με τον Καρυπίδη να τον ισοφαρίζει σε 2-2 από 2-0). Και έχουμε το εξής: Του μεγακλέφτες που λυσσανε ωσαν Ιαβέριδες να γκρεμίσουν “την παράγκα της ΑΕΚ”, τον Αλαφούζο τη νυφίτσα να φρενάρεται από τον Μπέο και την ΑΕΚ να περνά παλικαρίσια με την διαιτησία κόντρα (την οποία μη ξεχνάμε,την ελέγχει ως παραγκαρχης ο Μελισσανίδης, κατά τον χάπια).
    Είναι ο συνδιασμος των αποτελεσμάτων και πως αυτά δημιουργήθηκαν, που δίνουν μεγαλύτερη αξία στην σημερινή νίκη. Που καταδεικνύει τα μπαρμπούτσαλα των παχύδερμων του Πειραιά,που θέλουν και “ελιτ”. Να φάνε καμιά “elite” φρυγανιά λέω καλυτερα,γιατί ξεβρακώθηκαν.

  4. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Θυμάμαι το πρωτάθλημα του 89. Είχαμε χάσει στη Ρόδο από το γάβρο 2-1 και μας είχε περάσει στη βαθμολογία, είχε πέσει πολλή γκρίνια για παίκτες και προπονητή και μια βδομάδα μετά πήγαμε στην Τούμπα και κερδίσαμε 1-0 με γκολ του Χριστοδούλου, σε εκείνο το παιχνίδι που χτυπήσαμε κόρνερ από την απέναντι γωνία επειδή πετάγανε μέσα τούβλα. Εκείνη η νίκη ήταν δείγμα ότι η ομάδα είχε τα φόντα να πάρει το πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο μου θυμίζει το αποψινό. Θέλαμε νίκη, την πήραμε, και σε συνδυασμό με τις γκέλες των γαβροβάζελων, μπορεί να αποκτήσουμε και μια μικρή διαφορά πριν το Πάσχα. Βίντα κορυφαίος για μένα, το τάκλιν στο πλάι προς το τέλος το κάνει μόνο παίκτης επιπέδου. Το τέρμα με προβληματίζει, απόψε πήγε να βάλει τη μπάλα μέσα μόνος του. Όπως και να έχει, μπράβο σε όλους και ειδικά στον Αραούχο, που πάντα βάζει λίγα γκολ, αλλά σε μεγάλα παιχνίδια..Και είναι όλα πανέμορφα.

  5. Ο/Η Σπυρος λέει:

    Συγχαρητήρια στην ομάδα. Ειμαστε οικογένεια. Μας λείπουν προσωπικότητες βέβαια, αλλά περισσεύει η Ενωση.Πιστευω Στηβεν ότι είναι γραφτό να το πάρουμε φέτος.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Πες, πες. Δεν χαλάει η διάθεση κανενός. ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

  7. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Φανταστικο το γαμησι στους κλαψομουνηδες,κι οχι μονο. Βαλτε και την Σακελλαροπουλου τωρα να δει Ινφαντινο και λοιπα λιμα της Ευρωπης ζητωντας elite, Παπαδοπουλου κι οτι αλλη μαρκα θελετε. Χωρις να κουνησει το δαχτυλακι του ο Μπεος ,πηρε το Χ στην Λεωφορο , και το παραρτημα εκανε το ιδιο στο Καραισκακης . Ας βγουν τωρα ενωμενοι ,να φωναζουν για διαιτησιες ,παραγκες κι οτι αλλο σκατο τους κατεβει στο μυαλο τους. Απο δω και περα ,τερμα τα εξασφαιρα,σειρα εχουν τα Καλασνικωφ….

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Τα πραγματικά Καλάσνικωφ εννοείς, όχι τα γιαλαντζί.

  9. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Φυσικα. Το ” οποιον παρει ο χαρος” ,θα φανταζει ανεκδοτο με αυτα που θα γινουν. Βεβαια το παχυδερμο θελει αλλη αντιμετωπιση αλλα που να ανοιγεις τετοιες δουλειες τωρα. Α ρε Μητσοτακη,πως τα φερνει η πουτανα η ζωη …..

  10. Ο/Η FOTZIO KLOPAS λέει:

    Πολύ βιασύνη έχουμε ξανά ότι “γαμάμε και δέρνουμε ” ενώ η ομάδα (ειδικά με το τέρμα που έχουμε και τις εμμονές Αλμειδα) δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στο βαθμό που επιθυμούμε. Ας συγκρατηθούμε και ας είμαστε συγκεντρωμένοι για τα υπόλοιπα ντέρμπι που έρχονται. Ούτε Μητσοτάκης ουτε Τσίπρας, ούτε Κουτσούμπας μπορεί να μας σταματήσει αν η ομάδα αποδίδει τα δέοντα. Απλά προσοχή στα περίεργα ματσακια που μυριζει “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ”.

  11. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Δεν το είδα το ματς και δεν έχω εικόνα ωστόσο οι 3 βαθμοί στην Τούμπα μπορεί να είναι πρωταθληματικοί.

    Όσον αφορά το ακυρωθέν γκολ, φυσικά δεν γίνεται να σαι 100% σίγουρος αλλά έχοντας υπάρξει διαιτητής σε χαμηλό εθνικό επίπεδο στη Σουηδία, έχω μια θεωρία απ τα ριπλέυ που είδα.

    Λοιπόν, το σημείο μπροστά στους πάγκους θεωρείται κόκκινη ζώνη και οι τέταρτοι έχουν την διαταγή απ τον διαιτητή να μιλάει στον διαιτητή (σφύρα-σφύρα-σφύρα). Ταυτόχρονα βλέπω ότι κανα δευτερόλεπτο μετά ο του ΠΑΟΚ κάνει πάσα προς τα πίσω που φαίνεται σαν επιθετική μπαλιά και τον Αραούχο να τρέχει με τη μπάλα μετά, πρέπει να μπέρδεψαν το που επιτίθεται ποιος και να νόμιςε ότι ο ΠΑΟΚ πήγε να βγει επίθεση και είναι καλύτερα να σφυρίξει φάουλ στη γραμμή απ το να αφήσει το παιχνίδι προς τα «πίσω» στην «άμυνα» του «αμυντικού» Αραούχο… τρέλα…

    Ξέρω ότι ακούγεται κωμικοτραγικό αλλά συμβαίνει και κανα μπλακαουτ μερικές φορές απλά είναι ανεπίτρεπτο να συμβεί με ελιτ και με τόσους διαιτητές παντού….

    Βέβαια ίσως και καλύτερα γιατί το γκολ που τελικά μέτρησε ήταν για μένα επιθετικό φάουλ στην αρχή αλλά πιστεύω ψιλοκώλωσαν μετά από τέτοια πατάτα και το καναν αβαβα, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ είχε μόνο 10+ λεπτά (και πίεση) να το γυρίσει.

    ΠΡΟΣΟΧΗ και 6β με Βόλο και Αρη!

  12. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα.Μετά την απόφαση του αιώνα στο 7, εφυγα απο την τηλεόραση.Δεν είναι η ακύρωση καθ’αυτή αλλά η ευκολία με την οποιά γαμάει το κανονισμό ο κόρακας.Ετσι γουστάρει ετσι κάνει ο κόραξ.Αραξα στο μπαλκόνι και κάποια στιγμή φωνάζει ο πιτσιρικάς γκολ.Γυρνάω και του λεω θα το ακυρώσει,οντως το ακυρώνει και γυρνάει το 14χρονο και μου λέει,νομίζω οτι το γκολ είναι κανονικό,απο τις γραμμές δεν φαίνεται αν είναι οφσαιντ και δεύτερο όταν βάζειωτις γραμμές είναι αφού εχει εκτελεστεί το φαουλ και η μπάλλα είναι στον αέρα.Αυτά απο το 14χρονο,αλλά απο μικρό και τρελλό μαθαίνεις την αλήθεια.Ξαναφωνάζει γκολ και του λέω θα το ακυρώσει και αυτό.Τελικά το μέτρησε…. Βλέπωντας το πρωι τα highlights μια απορία εχω.Αφου βάλαμε το γκολ τι πανικός μας επιασε και τα παοκια ήταν κάθε λεπτό μέσα στη περιοχή μας?
    Πλημμύρα πάθαμε,αλλά οι αλλοι εχουν Ολιβέιρα ή κατά τον Στηβ το κριάρι.
    Προχωράμε και ελπίζω οι δικοί μας να κατάλαβαν χθές….

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    AEK Παλαιάς Κοκκινιάς

    @Από το πριγκητπάτο

    Άντε ντε, πούντα τα καλασνίκοφ?…τα αναμένω με ανυπομονησία….κουφάλα κούλη

  14. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    20 μέρες εκτός ο Αμραμπαντ και ενα μήνα ο Σιντιμπε.Κρίμα, γιατί ο γάλλος είναι παικτάρα και εκεί που εβρισκε ρυθμό ήρθε ο τραυματισμός.
    Προχωράμε

  15. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΟΙ ΔΥΘΥΡΑΜΒΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Η ΤΥΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΖΑΒΕΛΑ. ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ 8χ3 ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΠΑΟΚ. ΑΠΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΕΚ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΕΙ 16-17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΘΑΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΒΑΖΕΛΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΤΟ 30 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Βλέπω Λουτσεσκου στο γαύρο το καλοκαίρι

  17. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Που βασίστηκε ο διαιτητής και ακύρωσε το γκολ του Αμραμπατ;
    Η μπάλα πάει στον Γκατζίνοβιτς που την μεταβιβάζει σε παίχτη του Πάοκ ενώ ταυτόχρονα δέχεται σπρώξιμο φάουλ. χωρίς να το σφυρίξει ο διαιτητής. Ο παίχτης του Πάοκ που πήρε την μπάλα κάνει και αυτός λάθος και την δίνει στον Πινέδα αυτός στον Άμραμπατ κλπ
    Έρχεται ο βαλτός Κουλμπάκοφ και θυμάται ότι πριν τρεις φάσεις έγινε φάουλ, όχι στον Γκατζίνοβιτς, αλλά ανάποδα!!!
    Εμένα μου μυρίζει η δουλειά να έχει στηθεί από Αθήνα-Πειραιά η δουλειά.
    ΥΓ: α ρε βλαμμένε Αλι6 που μας υποστηρίζεις τον βάζελο