ΒΟΛΟΣ – Α Ε Κ

Ξαναγυρίσαμε στα μπινελίκια και στα ουφ; Κάπως έτσι φαίνονται τα πράματα. Δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη δικαιολογία για άλλη μία τραγική εμφάνιση. Μια τραγική εμφάνιση που φυσικά έχει αιτίες, θύτη και ηθικό αυτουργό. Αλλά λίγη σημασία έχουν αυτά, όταν έχεις δει ξανά σήμερα αυτόν τον παικταρά, που λέγεται Βίντα. Και μόνο που βλέπεις αυτόν, είσαι χαρούμενος που παίζει με την ΑΕΚ και που θυμάσαι τις μεγάλες μπαλαδόφατσες. Πραγματικά όλη η ΑΕΚ σήμερα ήταν ο ΒΙΝΤΑ.

Μια ΑΕΚ, που μπήκε με ένα μίνι rotation, αλλά πολύ κρύα ρε αδερφάκι μου. Ασυντόνιστη και με την σκέψη κάπου αλλού. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτήν την αφέλεια του Μουκουντί, που μας έφερε να κυνηγάμε. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι του πήρε σχεδόν όλο το πρώτο μέρος για να συνέλθει. Την ώρα που την ομάδα την κράταγαν ο Βίντα, ο Γιόνσον κι ο Γαλανόπουλος. Με μπόλικο τρέξιμο αλλά μάλλον χωρίς κάποιο πλάνο.

Ένα πλάνο που δεν υπάρχει αφού ο ηθικός αυτουργός, που λέγεται διοίκηση, έχει αφήσει την ομάδα γυμνή στον χώρο του κέντρου. Και πιστεύει ακόμα τον Μάνταλο, που παραλίγο να σκοτώσει την ομάδα σήμερα. Μπορώ να πω ότι ήταν αυστηρή η κόκκινη, αλλά από την ώρα που πήγε στο var, δεν υπήρχε καμία τύχη. Να εξαφανιζόταν ήταν αδύνατον. Και μην αρχίσετε για εχθρική διαιτησία του Μανούχου, διότι τον άνθρωπο τον ξέρουμε. Καλύτερα να τα βάλετε με τον θύτη.

Αλλά πάντως με αυτό το άναρχο ποδόσφαιρο, μίλησε η φανέλα μας με σπουδαία ανατροπή. Γιόνσον με άλμα στον θεό και εκπληκτικό φάουλ του Τσούμπερ, φέρανε ξανά κάποιο χαμόγελο. Πικρό βέβαια, διότι βλέπαμε μια ομάδα ρημαγμένη. Με πολλά αβίαστα λάθη, χωρίς κάποια ιδιαίτερη συνεννόηση, που προσπαθούσε να βγει μπροστά με έναν Ελίασον της πλάκας, κι ένα Πόνσε που δεν ξέρω πότε θα ετοιμασθεί ενώ ήρθε έτοιμος. Και λέγαμε κάτι θα σφίξει στο διάλειμμα ο Αλμέιδα αφού το σκορ είχε ανατραπεί.

Και τι να σφίξει; Το κέντρο ρε αδερφέ. Τι να σφίξει; Εκεί ήταν το πρόβλημα. Τίποτα αυτός. Ίδια ομάδα και ίδιο τουρλουμπούκι. Η ΑΕΚ να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα και να μην μπορεί να επιτεθεί ορθολογικά. Άρχισε να πέφτει και ο Γιόνσον που έτρεχε και για τον μαλάκα τον θύτη, το πρώτο λάθος του δεν το πληρώσαμε, το δεύτερο όμως ήταν αρκετό για την ισοφάριση. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΤΕ, ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΒΙΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΕΙΔΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.

Ναι, προηγουμένως ο προπονητής είχε αλλάξει το επιθετικό δίδυμο. Αυτό του έφταιγε που είχε χάσει το κέντρο. Και βέβαια μετά την ισοφάριση και με κίνδυνο πια καινούργιας γκέλας, έριχνε μέσα τον Σιμάνσκι, ενώ ξανάβαζε τον Πινέδα δεξί μπακ γυρνώντας τον Ρότα αριστερά. Δηλαδή μιλάμε ότι σου λέει το εξώφθαλμο : ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΕΣΥ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ; ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ; ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΚΙ ΕΝΑ ΧΑΦ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. Και δεν μιλάω για το europa league. Άστο αυτό. Για την Ελλάδα μιλάω. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

Κι έλεος και με τον Αλμέιδα, που αν πιστεύει αυτό το σύστημα, ας κατέβει έτσι στους ομίλους. Με Γκαρσία μπροστά και με Πινέδα δεξί μπακ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΒΑΡΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, που μετράτε κατοχές και τελικές. Κάντε κανονική κριτική και πιέστε. Πρώτα από όλα, να έρθει τέταρτο στόπερ. Μετά να έρθει δεξί εξτρέμ. Και μετά να έρθει κάποιος στο κέντρο. Έλεος με την προβλεψιμότητα, που σήμερα βέβαια δεν πληρώθηκε αφού κερδήθηκε ένα πέναλτυ και πήραμε το παιχνίδι. Αλλά μπάλα δεν είδαμε, ενώ είδαμε μια ομάδα σε πανικό πλήρη.

Φυσικά να τρέχει και για τον Μάνταλο – που κακώς ξεκίνησε – αλλά δεν πρέπει κανείς να καλυφθεί πίσω από αυτό. Διότι και μέχρι την κόκκινη κάρτα, η ΑΕΚ ήταν για γέλια. Ειδικά μπροστά. Και σήμερα σώθηκε διότι έπαιζε με την ομάδα του Μπέου : Δηλαδή με ομάδα που ο καθένας θέλει να προβάλει τον εαυτό του και να φύγει. Δηλαδή απέναντι σε ομάδα, που δεν είναι ομάδα. Αν παίζαμε σήμερα με ομάδα, θα είχαμε πολλή άσχημη κατάληξη. Και μιλάω πολύ σοβαρά. Μιλάω ότι αν σου κάνει ο Ντέλεσιτς δυό γκολ, στο europa χρειάζεσαι αριθμομηχανή. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΒΙΝΤΑ.

ΟΥΦ. ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

18 Responses to ΒΟΛΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η nnektarios λέει:

    Θαυμάσιο ματς για πολλά συμπεράσματα σήμερα.

    1. Μάνταλος, Γαλανόπουλος ΔΕΝ μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο από 30’. Ελπίζω να ξεκαθαρίστηκε σήμερα δια παντός.
    2. Ενώ η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη περσινή περίοδο, δεν έχει καθαρό μυαλό, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα και σίγουρα ξεκίνησε μετά τη σχεδιασμένη ενέργεια.
    3. Η παραμονή Άμραμπατ ήταν πολύ σωστή.
    4. Ο Ματίας είναι μαθητής του Μπιέλσα, παίζει και θα παίζει μόνο για τη νίκη, ακόμα και στο 1-2 με την άμυνα ψηλά ή με εκτέλεση φάουλ για γκολ στο 3-2.
    5. Ότι και να λέμε, 3 γκολ, 1 δοκάρι και μία μεγάλη φάση με 10’ από το 25’ δεν μπορεί να κάνει καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα.
    6. Ο ΒΙΝΤΑ είναι παγκόσμιος.
    7. Τρομερός ΓΙΟΝΣΟΝ.
    8. Ο Ρότα είναι εξαιρετικός.
    9. Θα έχουμε ξανά καλή φυσική κατάσταση.
    10. Ο ΜΠΕΟΣ το χτύπησε μια χαρά και ήταν υποψιασμένος. Οι 2 αλλαγές στο ημίχρονο (στόπερ, μπακ) αυτών που είχαν κάρτες ήταν δικό του έργο.

    Αφού ζήσαμε άλλη μια νύχτα πίεσης, να πω ότι θα περιμένω την ολοκλήρωση των μεταγραφών και τότε θα επισημάνω το ΨΕΜΑ περί 4-5 κινήσεων διαφοράς. Θα περιμένουμε ακόμα πολύ κύριε Δημήτρη; Κι εσύ ρε ΜΑΤΙΑΣ που θέλεις μόνο τη νίκη γιατί ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ;

  2. Ο/Η Δημήτρης Κ λέει:

    Στηβεν αυτό που γράψαμε την εβδομάδα που πέρασε, στόπερ, μπακ, χαφ και δεξί εξτρεμ. Θα δεις που θα βάλουνε στους κορυφαίους τον ελιασον για την γκολαρα του Γιονσον που εκτέλεσε το φάουλ. Δυστυχώς δεν ΒΛΈΠΟΥΝΕ ΜΠΆΛΑ οι ρεπόρτερ της ομάδας γράφουν για νίκη πρωταθλήτριας… αντί να πουν ότι έτσι θα μας περάσει και ο ΠΑΟΚ. ΠΡΌΕΔΡΕ ΞΎΠΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΆΛΙΑ. Ο Αλμέιδα πανυγηριζει που έχει διακοπή πρωταθλήματος.

  3. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Σκατα ειχε στο κεφαλι του ο Μανταλος κι απλωσε το ποδι του στα πλευρα του αλλου ? Η μηπως ,επειδη επαιξε και στην Γ` δεν θα πρεπει να τον κριτικαρουμε?
    Κανεις δεν λεει ( τουλαχιστον εδω μεσα) πως εχουμε δυο ενδεκαδες,η οτι γιναμε ξαφνικα ΡΕΑΛ, πολυ δε περισσοτερο ΚΑΝΕΙΣ δεν ξεχναει που “εβοσκε” η ομαδα μεχρι πριν κατι χρονια. Οταν ομως περσυ εκανες το νταμπλ,φετος ΠΡΕΠΕΙ να πας λιγο παραπανω και δεν μιλαω για κουπες κτλ Μιλαω για ενισχυση της ομαδος ,σε σημειο που και να επαναλαβεις (αν μπορεις τα περσινα), αλλα να πας ενισχυμενος στην Ευρωπη και στο επομενο πρωταθλημα. ΦΩΝΑΖΕΙ το πραγμα τι ελλειψεις εχεις , γιατι δεν παιρνεις 3 παιχτες? Γιατι πρεπει ο Αλμειδα να εξαναγκαζεται σε αλχημειες ? Αυτο λεγεται αχαριστια? Γιατι ακριβως πραγμα μιλαμε? Ολοι εχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα σαν ατομα .Ο Αλμειδα εδωσε στην ομαδα μια δυναμικη που πηγαζει απο τον χαρακτηρα του . “Εδωσε” επιμονη ,μαχητικοτητα, τσαμπουκα, Καπου θα πασχει. Θολωνει οταν στραβωνει το ματς,γιατι δεν εχει τις εναλλακτικες που θελει ,και “μπαλωνει ” οπως-οπως. Να μην το αναφερουμε? Δεν εχει κανει λαθος επιλογες ? Ουτε αυτο να γραφτει? Προσωπικα για μενα, δεν ισχυει το που ημουν και που ειμαι. ΤΩΡΑ, ειμαι εδω,νταμπλουχος και με προσδοκιες για το πρωταθλημα και μια καλη ευρωπαικη πορεια . Που αν ειχα τις τρεις βασικες προσθηκες πριν την Αντβερμπ ,ισως να επαιζα εγω τωρα CL . Που τις θελω πλεον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και για το ελληνικο πρωταθλημα αλλα και για το uefa. Δεν ξεχναω, αλλα δεν μενω κι εκει……

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Κ : Μια χαρά βλέπουνε. Τρεις τρομάρες που δεν μιλάνε…Το ψάχνει η ΕΟΚ. Δημοσιογράφοι εξαρτημένοι…

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “Στραβωσε” αλλο ένα ματς (“είμαστε άτυχοι ρε γαμώτο”)
    Αλλά το ΄φεραμε “βόλτα”. Γιατί “αυτη ειναι η ΑΕΚάρα” λένε οι πληρωμενοι στα χάπατα.
    Αν δεν υπήρχε ο Βίντα θα χάναμε.
    Αν δεν υπήρχε ο Μάνταλος θα κερδίζαμε ευκολότερα.
    Το τραγουδάκι γέρνει προς το: “Φορτσα ΑΕΚάρα,δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα”

    Αλλο ένα ματς που δείχνουμε αποπροσανατολισμένοι,χαμένοι, με βαρια κορμιά και μυαλά. Βαρετά προβλέψιμοι,εκνευριστικά μονοτονοι και απελπιστικά στείροι.

    Ο Αλμέιδα είπε μιλώντας σαν λογιστή “σε σχεση με πέρσυ,έχουμε έναν βαθμό περισσότερο”
    αλλα΄συνέχισε “..είμαστε ένα πληγωμένο λιοντάρι, που ομως θα σηκωθεί και θα δαγκώνει…”. Μακάρι.
    Η διακοπή βοηθάει τους πληγωμένους να γλύψουν τις πληγές τους. Γιατί τέτοιοι είμαστε.
    Ελπίζουμε και ευχόμαστε (ωραίες λέξεις( να εμφανιστούμε φρέσκιοι,έτοιμοι,ανανεωμένοι και με καθαρό μυαλό στην επανέναρξη.
    Εϊναι καταφάνερο,οτι με το ίδιο ρόστερ(σχεδόν) και με τέτοια έναρξη αγωνιστικής σεζόν με 6 ματς σε 18 ημέρες,δηλαδη 1 ματς ανα 3 ημερες,δεν ήταν ετοιμη-οι για κάτι τέτοιο.
    Είπαμε.Μα λένε “μέλος της ΟΝΕ και της Ε.Ε.”. Μη το πιστέψουμε κι όλας.

    Υπάρχει χρόνος για κάποιες μεταγραφές ακομα…αλλά ο Μελισσανίδης έχει ξαπλώσει στην άμμο και κάνει καθυστερήσεις μπας και λήξει η μεταγραφική πέριοδος. Ο Αλμέιδα του λέει σαν καλός συμπάικτης: “σήκω δεν έχεις τίποτα”. Εκείνος του λέει “άσε με, δε βλέπεις… μου κόπηκε η σαγιονάρα στο σκαλοπάτι”.
    (απο τη στιγμή που είδα τον Μελισσανίδη να αγκαλιάζει τον Αλμέιδα,προ μηνών,είπα μέσα μου “πάει ο Αργεντίνος….καταστράφηκε)

    Ηξεραν οτι θα πρέπει να παίξουν σε πολλά ταμπλό ταυτόχρονα,αλλά μάλλον -μιλώντας απο την πλευρά της διοίκησης,δηλαδή βλέπε Μήτσος-δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάτι παραπανω πέρα απο τα εγχώρια.
    Τι να του έλεγε του Αλμέιδα μετά την κατάκτηση του νταμπλ, παρά το “πάμε τώρα να γαμίσουμε και στην Ευρώπη”.Δεν του είπε όμως ότι “θα βγούμε με τα τσαρούχια που φοράμε,γιατί έμεις είμαστε ομάδα πατροπαραδοτη και με αξίες προγονικές”.
    Δεν ξέρω αν και ο Αμέιδα ίσως νοιώθει ότι από δω και μπρος απλά θα χάνει τον-προπονητικό- χρόνο του.

    Την οποία εγχώρια διεκδίκιση δεν θα τα αφήσουν έτσι οι άλλοι 2-3 συνδιεκδικητές, οι οποίοι έχουν κάνει απο μια καραβιά μεταγγραφες. (ίσως να μη πει και )πολλά αυτό βέβαια αγωνιστικά,αλλα λεει πολλά όσο αφορά στις προθέσεις τους. Θεωρώντας πως “δεύτερο σερί πρωτάθλημα για την ΑΕΚ είναι toooo much. Και σωστά σκεπτόμενοι διοτοι αυτοι οι δυο κυρίως κρατούν τον “αριστο” πλην ανιοιωθο και καθυστερημενο Κουλη στην εξουσία,αλλα βλέπουν τα πρωτεία να τα παίρνει ο “Σαμαρικός” Μελισσανιδης ( ο οποιος κατα βάσει δεν πιστευει σε τίποτα, κανεναν και είναι απλά κονδορας ερήμου που τρωει απο το εξαντλητικό κυνηγι των άλλων)

    Τέλος πάντων. Ας μαζέψουν τα κομμάτια τους εκει στα Σπάτα. Και κυρίως ας τα βάλουν και στη σωστή σειρα, όπως πέρσυ. Να συνεχίσουμε να αναμενουμε με αγωνια να θέλουμε να την ξαναδούμε, και να μη χαθεί αυτό και γυρίσουμε στη φασολάδα προηγούμενων ετών.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Γεια σου Μίμαρε, μας έμασες τα λεφτά ρε μόρτη…..κοκκινιώτικα…..λέω κι εγώ ο μίμαρος καυλωμένος, άντε τσίου τσίου….

    φοβερό κόλπο…..οι εικόσοφραγκοι να γράφουν για δύο μήνες για καυλωμένο μίμη, ο οποίος θα δώσει τα ρέστα του ώστε η αεκάρα να γίνει παντοκράτωρας και στα ευρώπας, εμείς να περιμένουμε ομάδα τσαμπιόνε, sold out στα διαρκείας από αρχές ιούλη, κι εσύ μαυρισμένος με γένια.

    Φοβερός….

    μου θύμησες τους λιμοκοντόρους που μας έκλεβαν τα ωραία-ελαφρόμυαλα κορίτσια με τα γυαλισμένα αυτοκίνητα και τα παρδαλά ρούχα πουλώντας παραμυθάκια για μεγάλη ζωή…

    Χαλάλι σου…

  7. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Βρήκα την διαιτησία εξαιρετική και με κάποια σπόρια απ την σωστή αποβολή και μετά.

    Steven πώς μεταφράζεις την άμεση διακοπή συμβολαίου του παίκτη του Βόλου για το χέρι που έκανε; Δε το λες και ηθελημένο η με πρόθεση, μια φάση που συμβαίνει συχνά-πυκνά. Λέει κάτι για διάφορες συμμαχίες;

    Απ την άλλη ο δήμαρχος είναι μια εδώ – μια εκεί…

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Sweden : Η διακοπή συμβολαίου είναι για το θεαθήναι. Δηθενισμός. Με τον Μπέο, κανείς δεν ασχολείται. Τον ξέρουν όλοι.

  9. Ο/Η Hokan λέει:

    Αθλητικό δελτίο ειδήσεων στο mega με πρώτο θέμα το … πέναλτυ στον Βόλο και σαφή υπονοούμενα για “αβάντα” του παίκτη στην ΑΕΚ. Εκφωνητής ο έγκριτος Χειλακης. Και επειδή λέμε πολλά για τους δικούς μας τους -ογλου να μην ξεχνάμε και τους σαλιαρηδες του χοντρού. Ουστ μωρη λουγκρα
    γελοίο υποκείμενο, σοβαροφανη ημιαναπτυκτε τύπε που έχεις και άποψη. Καραγκιόζη.

  10. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “Ωρα (για μαλακίες)”: “Στην Ενωση έκριναν ότι για ουσιαστικούς λόγους δεν πρέπει να γίνει αλλαγή στην Ευρωπαϊκή λίστα”.
    Ποιοι είναι οι “ουσιαστικοί λόγοι”; Που να ξέρω. Εμένα ρωτάς;
    Προφανώς πρόκειται για λίστα-συνταγή. Αν την αλλάξεις, πάει το γλυκό.
    Ο Δημήτρης Οπενχαϊμερ -Μελισσανίδης έκρινε ότι δεν πρέπει να πειραχτεί τίποτα και έδωσε εντολή στο εργαστήριο “μην αλλάξετε ούτε δράμι ζάχαρη και κανέλα,θα σας πάρει και θα σας σηκώσει”.
    Εχουμε μεινει όλοι ακίνητοι και περιμένουμε την μους να φουσκώσει στο ψυγείο, κάνοντας όλο το προσωπικό τον σταυρό του.
    Τώρα γιατί το αφεντικό έχει μαζέψει δυο πλεξούδες σκόρδα και τρια σακούλια παξιμάδια και λέει “όταν ετοιμαστεί η φασολάδα αλα κρεμ,φέρτε μου να την δοκιμάσω”, δεν ξέρω θα σας γελάσω.

  11. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    O πρόεδρος αποδέχτηκε ότι φετος θα το πάρει άλλος (μάλλον η Ζέλα).
    Οπότε κάνει πίσω, το καταλάβαμε….κάποια ντεσού
    1. Ανηλεής πόλεμος εναντίον μας από όλα τα μέσα και το κράτος, είδαμε πως το πήγαν και με τη δολοφονία του Μιχάλη από ΠΑΟ-ναζίδια. Και πως τους μάζεψε ο Κούλης, με τους θύτες να εξισώνονται με τα θύματα.
    2. Όπως αναμενόταν, η ΟΥΕΦΑ απάντησε σήμερα ότι ύστερα από τα στριψίματα των $##$#$ του ευρωκόρακα στο τηγάνι μετά το ποίημα του Μάνταλου θα παίζουμε και τα ντέρμπι με ντόπιους διαιτητές. Ετοιμαστείτε για τα γνωστά χειρουργεία χωρίς αναισθητικό, 4 κίτρινες μέχρι το 30 οι δικοί μας, κόκκινη στο 60 κλπ κλπ.
    3. Το πρόβλημα του 4ου κεντρικού αμυντικού έχει πιο μεγάλο βάθος. Εξηγούμαι: ΟΚ, βγαίνει το 23. 24 φεύγει ο Μουκουντί κόπα άφρικα. Μένουμε με 2, εκ των οποίων ο Βίντα στα 35 και ήδη φουλ καταπονημένος, χλωμό να μην τραυματιστεί. Πάμε λοιπόν με….Μήτογλου και Γιεμπόα να το ξαναπάρουμε….
    Επίσης, τέλος της χρονιάς ο Βίντα θα πηγαίνει στα 36, ο Μουκουντί ΣΤΑΝΤΑΡ θα πάρει μεταγγραφή. Οπότε η τετράδα είναι…ο Μήτογλου. Χρειάζεσαι να φέρεις 2, αν όχι 3 ΒΑΣΙΚΟΥΣ κεντρικούς αμυντικούς σε ένα καλοκαίρι! Εκτός άμα ο Γιεμπόα και ο Χριστόπουλος μας τρελάνουν….Κανένα πλάνο διαδοχής/συνέχειας. Αφήστε το τι πρέπει να γίνει και στα πλάγια μπακ, η άμυνα μας θα θέλει 6-7 μεταγγραφές για να βγει η σεζόν!
    Νομίζω κάτι δεν πάει καλά, ο αγωνιστικός σχεδιασμός (????) δείχνει
    Κάποιοι θα πουν ότι, αντίθετα με το 18, έκανε 2 ακριβές μεταγγραφές και ανέβασε τα κασέ. Αλήθεια είναι αυτό, αλλά μισή. Το 18 είχε υποπολλαπλάσια έσοδα, μόνο από τα 25 χιλιάδες διαρκείας έχουν βγει οι φετινές μεταγγραφές. Δεν τα έβαλε από την τσέπη του φέτος, όπως δεν έβαλε και το 18.
    Θέλει φορ ο Άρης, ας ανταλλάξει με τον Φαν Φεερτ με το Μπράμπετς.

  12. Ο/Η ORIGINAL 21 TRIKALA λέει:

    Καλησπέρα σε όλους.Δεν θα αναφερθώ στον αγώνα θέλω να καταθέσω κάτι που γνωρίζω τουλάχιστον 1 μήνα και δεν χωράει αμφισβήτηση γιατί είναι μέσα από άνθρωπο μεγάλης ΠΑΕ όχι της δίκης μας που έχω άμεση πρόσβαση.Το γεγονός είναι η επιστολή που εστάλη στον Άρειο Πάγο στις 13 Ιουλίου από παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ(ο χοντρός) κατονομαζει 5 προέδρους ΠΑΕ και το άσχημο εδώ αυτός που φιγουράρει είναι ο δικός μας δυστυχώς.Σήμερα είδα ότι αναλαμβάνει η FIFA προκαταρκτική εξέταση ξεχωριστά από την ελληνική δικαιοσύνη και το θέμα γίνεται πολύ σοβαρό.Δεν ξέρω τι μπορεί να αποδειχθεί αλλά το σίγουρο είναι ότι θέλουν να μας μπλέξουν με κάθε τροπο.Στήβεν γνωρίζεις τίποτα για το θέμα?

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ORIGINAL 21 TRIKALA : Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Όμως δεν είμαι απαισιόδοξος. Όλο και κάποιοι λαδώνονται…

  14. Ο/Η Pontios λέει:

    εγω ξερω οτι στο γαυρος-αρης 2-2 οτι 5 λαπτοπ στη σειρα ειχαν παρει φωτια να πατανε χιλιαρικα μεσα.

    και τι περιμενετε να γινει κατι?χααχχαχχαχ!

  15. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο γεμιστανας ξενερωσε και δεν θα δωσει λεφτα για στοπερ και μπακ και τερματζη,3 διοργανωσεις βγαινουν,αλλωστε δυο 11αδες δεν εχουμε μας ελεγαν απο περυσι?

  16. Ο/Η ORIGINAL 21 TRIKALA λέει:

    Eγώ έχω κάποια δεδομένα που να μεν δεν μπορεί να τα γνωρίζει ο κόσμος αλλά στην πορεία σιγά σιγά βγαίναν στην επιφάνεια λόγω των γεγονότων.Ο Καρυ είχε δηλώσει υποτέλεια στον χοντρό εδώ και αρκετά χρόνια με αντάλλαγμα τις μπίζνες εκτός ποδοσφαίρου που ήταν καλές και του απέφεραν αρκετό χρήμα φυσικά με τις πλάτες του χοντρού που μεσολαβούσε σε πολιτικό επίπεδο για να υπάρχει άμεσο αποτέλεσμα.Πάμε στο 2-2 με τον γαύρο τα λαπτοπ όπως είπες το οποίο δεν γνωρίζω αυτό όμως που ξέρω σίγουρα μετά τον αγώνα άρχισαν οι απειλές του χοντρού στον Καρυ και ανελέητο κυνηγητό του έκλεισε όλες τις στρόφιγγες ροής χρημάτων.Το ερώτημα εδώ είναι αφού πέφταν τα χιλιάρικα στο φουλ και κονομησανε και οι δυο γιατί ο χοντρός μετά το παιχνίδι τον κυνηγάει ανελέητα?Μιλαμε για τέτοιο κυνήγι που αναγκάστηκε ο παλέτας να ζητήσει προστασία από τον δικό μας με αλλεπάλληλα ραντεβού που μερικά βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.Το πιο καυτό ερώτημα είναι πως στην επιστολή του χοντρού προς στον Άρειο Πάγο για τα στημένα δίνει 5 προέδρους ανάμεσα σε αυτούς και τον δικο μας και όχι τον παλέτα που θέλει να τον εξαφανίσει από προσώπου γης.Επίσης ότι πληροφορία έχω και την έχω παραθέσει εδώ είναι μέσα από τον Άρη που έχω πρόσβαση λόγω ενός πολύ καλού μου φίλου που δουλεύει εκεί

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ναι,και? Και τι θα γίνει που ο χοντρός δίνει τον δικό μας στον Άρειο Πάγο,ποια είναι τα στοιχεία του δηλαδή ώστε να ανησυχούμε τόσο?

    Ο χοντρός δεν έχει την ΕΠΟ και γι’αυτό εχει λυσσαξει με την ΑΕΚ,με τον μπαλτακο,με τους ξένους διαιτητές,με τον ΚΥΜ,απειλεί θεούς και δαίμονες.

    Δεν με ενδιαφέρει η σχέση καρυ-χοντρου,ας τον τσιμεντωσει αν θέλει και αν μπορεί.

    Το θέμα είναι ότι αγωνιστικά η ΑΕΚ έχασε τα λεφτά του Τσου Λου και επομένως την ευκαιρία να εδραιωθεί ως το απόλυτο φαβορί για νταμπλ κάθε χρόνο,οι μπούκερς έδιναν πρώτο φαβορί την ΑΕΚ για το 2023-2024 πριν τους πρώτους αγώνες,μετά την γύμνια που φανερώθηκε κυρίως αμυντικά,οι αποδόσεις έχουν πέσει αισθητα,με τον οσφπ να είναι σχεδόν ισάξια κοντά με την ΑΕΚ.

    Ας ελπίσουμε να μην βιώσουμε ένα 2018,δλδ διάλυση,ο Πόνσε είναι σε κακή κατάσταση,ο Πισαρό δεν ξέρουμε τι θα βγει,ο σιντιμπε επίσης σε κακή φόρμα,ο μουκουντι κάνει παιδαριώδη λάθη.

  18. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ακομη και με τα εξασφαλισμενα λεφτα απο το europa,τα διαρκειας,τα τηλεοπτικα,υπαρχει μπατζετ για να γινουν σοβαρες μεταγραφες απο το πανω ραφι,αρκει να το ζητησει και ο ιδιος ο Αλμειδα,εχει και αυτος ευθυνη που δεν πηρε παικτες στα μετοπισθεν.