ΟΦΗ – Α Ε Κ

Στεναχώρια δεν νοιώθω. Αυτό που νοιώθω, είναι θυμός. Όχι φυσικά για την ήττα, για την οποίαν πρέπει όλη η ΑΕΚ να δώσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Νοιώθω θυμό διότι αυτά που έγραφα για την απληστία, σιγά σιγά βγαίνουν. Τι σημαίνει απληστία; Χέσε τον Γκαρσία που κρεμάστηκε όλη η ομάδα επάνω του. Ρε μαλάκα Αλμέιδα, σου λείπουν τόσοι παίκτες σήμερα, κι αφήνεις κι άλλους έξω; Έφαγες κι εσύ το παραμύθι ότι έχεις δυό ενδεκάδες; Ρε έναν παίκτη στο κέντρο δεν έχεις για να κατεβάσει την μπάλα….

Ναι αγαπητοί κι αγαπητές. Η ενδεκάδα της ΑΕΚ που κατέβηκε σήμερα, στο πρώτο μέρος, δεν έχει καμία λογική. Ούτε να αμυνθεί μπορούσε, ούτε και να επιτεθεί. Αφού έγινε το γνωστό κι έφαγε το γκολ της, μόλις στο πέμπτο λεπτό, κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει από πού θα μπορούσε να προκύψει μια ορθολογική ανάπτυξη. Δυό αμυντικά χαφ ήταν στο κέντρο, που απλά έτρεχαν για να τρέχουν, ενώ όλη η οργάνωση είχε πάει στα αριστερά με τον Πισάρο. Δεν ήθελε και πολύ για να τον πάρουν είδηση και η ΑΕΚ εξαϋλώθηκε.

Το μόνο που της έμενε ήταν ατομικές προσπάθειες με κύριο εμπνευστή τον Τσούμπερ και τρία μακρινά σουτ. Ο ΟΦΗ πρέπει να πέρασε καλοκαιρινές διακοπές σήμερα στο πρώτο μέρος. Ομάδα ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο. Εκτός του ότι έλειπε ένα χαφ για οργάνωση παιχνιδιού, η ομάδα μας είχε έναν φοβισμένο γελοίο Ρότα, που σταμάταγε το τρέξιμο του κι έψαχνε τον Μήτογλου. Ο οποίος έψαχνε τον περουβιανό, κι ο οποίος έψαχνε τον Μοχαμαντί. Κι άντε πάλι τα ίδια. Κανονικό οριζόντιο ποδόσφαιρο χωρίς να κερδίζεις μέτρα.

Μια ΑΕΚ αργή, άνευρη κι εκνευριστική. Και να την κοιτάει ο Αλμέιδα και να λέει κάτι μαλακίες για διαγώνιες μπαλιές. Για να πέσουν τα άκρα μας σε προσωπικές μονομαχίες. Λες και θα τις κέρδιζαν. Με ποιόν; Με τον κάκιστο Ελίασον ή με τον Μοχαμαντί, που είχε μείνει μόνος σε όλη την πτέρυγα αφού ο Πισάρο είχε πάει κι αυτός δεξιά. Δηλαδή ο Αλμέιδα δεν ξέρει ότι ο Πισάρο πρέπει να παίζει κεντρικός; Τον είχε στα άκρα διότι πίστευε στην οξυδέρκεια του Γαλανόπουλου; Αυτός θα εύρισκε τον φορ περιοχής, τον Βαν Φέερτ σήμερα; Έβαλε φορ περιοχής διότι πίστευε ότι θα βομβαρδίζαμε τον ΟΦΗ χωρίς κέντρο; Πόσο έλεος πια….

Που συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος. Έλεος για μας, που θέλαμε να δούμε κάτι. Ήταν τόσο ευχαριστημένος με την ενδεκάδα του πρώτου μέρους, που δεν έκανε ούτε μία αλλαγή !!!!!!! Τι να πεις ρε πούστη πια. Και πήγε σε αλλαγές εκεί που τις κάνει πάντα. Στο 65 αντί του70. Που κάτι προσέφεραν οι αλλαγές, οφείλω να πω, αλλά όπως και να το κάνεις, η ομάδα αυτή δεν διορθωνόταν με τίποτα. Χώρια που βρισκόταν σε πανικό. Λογικό ήταν να φάει κι ένα δεύτερο γκολ όταν πλέον υπήρχαν χώροι πίσω.

Χωρίς να βγάλει μάτια ο αντίπαλος. Απλά κινήθηκε ήρεμα, μεθοδικά και δυνατά. Το πλήρωσε άλλωστε με τρεις τραυματισμούς. Η ΑΕΚ τι έκανε ; ΤΙΠΟΤΑ. Γιουρούσια, δήθεν τρέξιμο στο τέλος και κάποιες κάθετες μπαλιές, την ώρα που όλος ο ΟΦΗ αμυνόταν κι άρα χώροι δεν υπήρχαν, αλλά ούτε και καθαρό μυαλό. Και γιατί γίνανε όλα αυτά; Οι παίκτες κρατήθηκαν για τον Άγιαξ; Πηγαίνουμε για νίκη και δεν το έχω πάρει χαμπάρι; Ας μας το έλεγαν. Αλλά δεν το είδα κι αυτό. Διότι η ΑΕΚ τελείωσε τον αγώνα, με την ενδεκάδα με την οποίαν θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Πρώτα παίρνεις το παιχνίδι και μετά ξεκουράζεις τους παίκτες, που θα πάνε να κερδίσουν τον Άγιαξ.

Και φυσικά για άλλη μία φορά, κάθε αδαής είδε ότι ΑΕΚ δεν υπάρχει χωρίς Πινέδα. Που αν αυτό είναι υπερβολή, τότε σίγουρα λείπει αυτό το χαφ για το οποίο μιλάω συνέχεια. Που θα παίξει αντί του Πινέδα. Και που θα τραβήξει παίκτες πάνω του για να είναι κάπως πιο ελεύθεροι οι υπόλοιποι. Σε αυτήν την ΑΕΚ, ποιός να τραβήξει παίκτες; Οι αμυντικοί χαφ ; Κι αυτό που λέω για τον Άγιαξ, μην το ακούτε σαν υπερβολή. Ο μόνος που ήταν επικίνδυνος σήμερα ήταν ο Τσούμπερ, που έγινε αλλαγή. Προφανώς για να παίξει μεθαύριο. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΛΟΥ, που μάλλον θα έχει συνέλθει μέχρι την Πέμπτη, αλλά δεν νομίζω και να υπολογίζεται.

Μην το κουράζουμε άλλο. Ασφαλώς και υπάρχει η ήττα μέσα στο πρωτάθλημα. Κι είναι και μια λογική ήττα αφού σου λείπανε τόσοι παίκτες. Όμως δεν μπορείς να κατεβάζεις μια πειραματική ενδεκάδα στα κουτουρού κι ό,τι κάτσει. Δεν γίνεται να σε αναγκάζει ο ΟΦΗ να παίξεις στα πλάγια κι εσύ να το δέχεσαι χωρίς να προσπαθήσεις να παίξεις από τον άξονα. Χωρίς να τον πρεσάρεις εκεί, να του βγάλεις τα σηκώτια στο τρέξιμο, κι αν δεν βγει άκρη από εκεί τότε να πάει η μπάλα στο πλάι, που θα είναι όλοι προχωρημένοι κι ίσως κάτι να προκύψει.

Για την ιστορία και μόνο να αναφέρω ότι καλύτερους σε επίπεδο φιλοτιμίας είδα τον Τσούμπερ, τον Μοχαμαντί και τον Κάλενς. Νοιώθω θυμό αλλά δεν χρειάζεται να τον γενικεύσω. Θα περιμένω εξιλέωση την Κυριακή, που πάλι θα έχουμε rotation…..

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to ΟΦΗ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ξερεις απο χθες τα αποτελεσματα των αντιπαλων σου,ισοπαλια στο ντερμπυ,νικη οσφπ και κατεβαινεις στον ΟΦΗ χανεις με κατεβασμενα χερια και ειχε 10 λεπτα ακομη θα ετρωγες 3μπαλο απο τον αραπη.

    Ναι οι απουσιες,ναι ο Αγιαξ την πεμπτη,αλλα αυτο ηταν μια αστεια εμφανιση που φταινε τοσο ο Αλμευδα,οσο και ολοι μα ολοι οι παικτες που επαιζαν με λουζεριαση σημερα.

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Είδα μία ομάδα απροετοίμαστη, πνευματικά και αγωνιστικά. Υπεύθυνος ο προπονητής, αυτός που μίλησε και για βαριά πόδια στη συνέντευξη τύπου. Και για αυτό υπεύθυνος λοιπόν. Αν θα δικαιωθεί στην Ελλάδα, θα φανεί στα πλοφ. Προς το παρόν η αίσθηση μου είναι ότι με νοιάζει ο Άγιαξ, σήμερα όσα πάνε και όσα έρθουν.

    Προφανώς οι μεγάλες ευρωπαϊκές νύχτες μας κάνουν να φουσκώνουμε από περηφάνια, αλλά δεν έχουμε πάρει και 3 σερί για να πούμε, ας δώσουμε βάρος στην Ευρώπη επιτέλους. Η Ευρώπη φέτος είναι προτεραιότητα των προσωπικών φιλοδοξιών προπονητή και παικτών, εγω όμως θέλω ξανά το πρωτάθλημα, δεν έχουμε και τόσα για να το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο στον ΟΣΦΠ.

    Φυσικά και θα έρθει μια ήττα, ποσό μάλλον δίκαιη όπως η σημερινή, αλλά η εμφάνιση-νοοτροπία με ενόχλησε. Δεν θέλω να σχολιάσω παίκτες, δεν είχε να κάνει με ατομική ποιότητα το σημερινό.

    Προχωράμε, πάμε για την ισοπαλία έστω με Άγιαξ, μας ευνοεί, λίγο μυαλό.

  3. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Η ομάδα και ο προπονητής για 3 συνεχόμενα ημίχρονα, 1 με τον Ατρόμητο και 2 σήμερα, δε βρίσκονται στο γήπεδο. Είναι φανερό ότι όλοι ασχολούνται με την Ευρώπη για να αυξήσουν τα κασέ τους, με πρώτο τον προπονητή που θέλει να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Η ήττα μπορεί να έρθει σε μια τέτοια έδρα, αλλά ο τρόπος είναι απαράδεκτος. Παιδική χαρά ήταν απόψε, μια άνευρη και χαμένη ομάδα.

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Και οι Σκωτσεζοι τα καταργησαν αυτα τα ντους !
    Φανηκε ξεκαθαρα πως δεν υπηρχε ο ΟΦΗ, παρα μονο ο ΑΓΙΑΞ στο μυαλο ολων. Λες και το χουν σιγουρο το ματσακι. Τι θα γινοταν αν επαιζαν οι “κανονικοι” παιχτες 60
    ` και τους εκανε αλλαγη? Να μασας και να φτυνεις ηταν η ομαδα σημερα, και ειδικα καποιοι ηταν αλλου για αλλου .Και θα φτασουμε στο σημειο να ειμαστε πισω 12-15 βαθμους και να κυνηγαμε τον τριτο-τεταρτο. Κι εχει ο Θεος λογω του οτι ειμαστε ακομα στην αρχη…Αυτα παντως δεν ειναι σοβαρα πραγματα,γιατι στραβωνοντας το παιχνιδι της Πεμπτης και το επομενο της Κυριακης ,βλεπω τα ροζ συννεφακια να γινονται καταμαυρα….

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Παιχνίδι την Πέμπτη δεν υπάρχει. Ένα κάλεσμα σε δεξίωση είναι. Παιχνίδι υπάρχει την Κυριακή…

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “περιμένουν τα ευρωπαικά ματς”. Δεν το δέχομαι. Αλλά χεσε με εμενα.
    Αν οντως δουμε αποδοση με Αγιαξ ανάλογη με Μπράιτον,σημαίνει απλά ότι επιλέγουν ματς. Αρα νοοοτροπία άρρωστη.
    Ηρθε στη Ομονοια η βλάχα και θέλει μπουζούκια;

    Αν πάλι δεν δουμε τίποτα με Αγιαξ και φάμε καμια 3αρα,τοτε επισης θα καταδειχθεί ότι η περίπτωση Μπράιτον ήταν “φωτοβολίδα”. Δηλαδη η ομαδα “εξαργυρώνει” την περσινή πορεία με φετινο “ωχαδερφισμό”. Για να μη πουμε ότι πληρώνει την επιβάρυνση της περσυνης κουρσας με φετινό “αδειασμα” (βλέπε τραυματισμούς επιβάρυνσης και όχι σκληρων μαρκαρισμάτων αντιπάλων φέτος.) Ελπιζω να μη κάικε η μηχανή του Ζάσταβα στη προσπάθειά του να πιάσει ταχύτητες BMW. Και έχουμε ΑΕΚ της καρπαζιάς φέτος. Δεν το πιστευω ακομα. Και ουτε θελω.
    Ο προπονητης μιλησε για “βαρια πόδια”. Ελπιζουμε να “λυθούν” και μετα την διακοπη να εχουμε “ρολάρισμα”.

    Πολλές οι απουσίες όντως (απορια θλαστικών τραυματισμών οι περισσοτερες,σημειώνω,εκτός του Μάνταλου φυσικά, ο οποίος απλά είναι κοτάρα,γνωστό αυτό) αλλά εκτός και οι βασικοί; Απο τους οποιους ζητάς στο 70 να σου τουμπαρουν το ματς; Το έκανες μια,δύο. Εχει και η μαλακία τα όρια της.
    Μπορεί και ο ίδιος ν αέχει παραμυθιαστεί οντως ότι έχει ισάξιο “γκρουπ”.
    Σου λεει “περσυ με τις ρεζερβες εριξα 3 στον Ολυμπιακό.Γιατί να μη πιάσει παντού”;

    Αν εξαιρεσουμε τα δυο ματς με βαζελο και Μπράιτον,ουδεν άλλο έχουμε δει φέτος,πέραν απο ανούσια έως κακα ματς. ( οι “ειδικων συνθηκων αγώνες με Ντινάμο, “δεν λογίζονται”. Αλλωστε και στον ενα εξ αυτων,στον εντος εδρας,μας έκαναν του αλατιού. Ενας Θεός ξέρει πως φεραμε “Χ”)

    Συμπέρασμα: Κάτι τρέχει με τη Μαίρη.

  7. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δεν υπαρχει για εμας η για την ομαδα? Γιατι εγω αλλα βλεπω οπως και ολοι μας. Εκει, στην Πεμπτη ειναι το μυαλο ολων εκει μεσα.

  8. Ο/Η takis λέει:

    Καλησπέρα,
    για μένα είναι κάκιστη εως απαράδεκτη η διαχείριση του ροστερ από τον Αλμειδα .Πρώτα σιγουρευτείς το ματσάκι και μετά κάνεις ροτεισον.
    Τέλος η ΑΕΚ θα πρέπει να βλέπει πρώτα το πρωτάθλημα και μετά την πιθανή διάκριση στην Ευρώπη.

  9. Ο/Η Κιτρινόμαυρο αίμα. λέει:

    Ελπίζω να προσγειωθηκαμε άπαντες και περισσότερο εκείνοι που πρέπει.

  10. Ο/Η Fotzio λέει:

    Επειδή κάνει μπαμ ότι επιλέγουν ματς συν το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έχουν τραυματισμούς κλπ θα κάνω υπομονή μέχρι και το Νοέμβριο να δώ αν ισχύει και το συνομωτικό σενάριο ότι ο Τιγρης να “δίνει” πάντα στην αρχή της σεζόν κανά δυο ματσάκια για να βγουν τα έξοδα. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Αλμειιδα θέλει να πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα (τα δημοσιεύματα περί Ιντερ δεν ειναι τυχαία, κτίζει εικόνα) και για αυτό άλλωστε θα βλέπουμε διαφορετικές ΑΕΚ κάθε φορά και ανάλογα με τα ματς. Αυτά παθαίνεις αγαπητέ οπαδε όταν θεοποιείς και κρέμεσαι από τα ‘μπαλάκια” οποιουδήποτε πάει την ομάδα ένα βήμα μπροστά. Ωραία τα πατριωτικά περί λιονταριών και επικής Αεκάρας αλλά αν είναι να υποφέρουμε από τον κάθε κακομοίρη τότε κάτι είναι όντως σαθρό και προβληματικό.

  11. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Γκαρσία-Πινέδα ξεζουμισμένοι – No party μπροστά. Πόνσε από κακή χρονιά και προφανώς χρειάζεται χρόνο και για να μπει στο σύστημα (και το σύστημα σε αυτόν) και να βάλει τα γκολ του και να πάρει μπροστά, όπως όλα τα φορ. Δεν υπάρχει.
    Γκάτσι κι αυτός ξεζουμισμένος με τραυματισμούς (πιο πολύ δεν έχει παίξει φέτος παρά παίξει), Αραούχο ακόμα αναρρώνει από την εγχείρηση του και ο άνθρωπος παίζει την υπολοιπη καριέρα του στα ζάρια κάθε φορά που μπαίνει μέσα σε απαιτητικό αγώνα.
    Ελίασον όλο κλο κλο, Άμρα αγαπημένος αλλά…Άμρα και όπου να ναιστα 36 κιόλας. Και Φερνάντες εκτός.
    Οπότε έχει μείνει ένας Τσούμπερ μόνος του να φέρει την άνοιξη

    Νομίζω ότι αυτή η κατάσταση μπροστά έχει αποτέλεσμα και την κατακόρυφη μείωση της απειλής μας για γκολ (που κάνει πολλές ομάδες στην Ελλάδα, ακόμα και τις γαυριέλες-βαζέλες να κρατιόνται πίσω). όπως και το και πιο αναποτελεσματικό και πολύ μικρότερο σε διάρκεια πρες ψηλά να έχει χαθεί η ισορροπία και πίσω, με γκολ σε κάθε παιχνίδι και μάλιστα πρώτα από τον αντίπαλο.

    Έπρεπε, λοιπόν, να γίνουν μεταγγραφές και μάλιστα γρήγορα ειδικά στα χαφ για να πάρει μπρος ο άξονας, να ταιστεί καλύτερα ο Πόνσε και να ανέβουν οι γραμμές και το πρες εκεί που ήταν πέρυσι. Οπότε συμφωνώ με τον Στηβ ότι έπρεπε να είχαν γίνει 2 καλές μεταγγραφές στα χαφ. Τελικά ίσως να έγινε και μία (????) τελευταία στιγμή, του Πιζάρο, τον οποίο ο Αλμέιδα επιμένει να βάζει έξω αριστερά. Έτσι χαραμίζεται και ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, οπότε η ομάδα έχει μείνει και στα συστήματα με ένα κεζουμισμένο Πινέδα. Χθες είδαμε ότι ο Γαλανόπουλος σε παιχνίδια που χρειάζεται και ταχύτητα και κουβάλημα στο κέντρο ΔΕΝ….

    Η ομάδα πληρώνει, λοιπόν, την έλλειψη σε δημιουργικά χαφ, που φωνάζει ο Στηβ από τον Μάη.

  12. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Μετά από επίσκεψη στον οφθαλμίατρο με διασταλτικό υγρό στα μάτια έκατσα μπροστά στην οθόνη. Αυτά που έβλεπα πραγματικά νόμιζα ότι είναι απόρροια του φαρμάκου. Πλην όμως ήταν αποτέλεσμα κάκιστου σχεδιασμού και επιλογών. Πολύ σωστά αναφέρεστε όλοι στο χαφ, με τους Πινέδα, Μάνταλο έξω το λογικό θα ήταν ο Πιζάρο να πάει στο κέντρο. Τον βαφτίσαμε εξτρέμ όμως, σε βίντεο του, στο διαδίκτυο φαίνεται καλός τεχνίτης και είναι κρίμα να σπαταλιέται. Ο κάθε άνθρωπος ξέρει μια δουλειά κάποιοι λίγοι μπορούν να αποδώσουν και σε άλλα πόστα. Ακόμα και οι αρχαίοι Έλληνες που έβαζαν κλήρο για τις δημόσιες θέσεις ( σου λέει όποιο μαλάκα και νά έχει βουλευτή τα ίδια θα κάνει), τους στρατηγούς τους διάλεγαν αυστηρότατα. Δεν γίνεται κύριε Αλμείδα να περιμένεις να παίξουν το ίδιο ποδόσφαιρο ο Γκαρσία, ο Πόνσε και ο Βανφέερτ , δεν σου κάνει ένας παίκτης μην τον αγοράζεις. Ο ταχύτατος φορ του ΟΦΗ στο Μυλοπόταμο φύτρωσε; Δεν ρωτάμε αν έχει κανένα αδελφό κανένα εξάδελφο εκεί στην Κρήτη

  13. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα Σε όλους.
    Για αύριο προτείνω υπομονή και καλού κακού παρτε κάνα χάπι.
    Ο αγώνας πιστεύω θα είναι ψυχοβγάλτης.Α.Ε.Κ. ειμαστε αλλωστε.
    ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ
    ΥΓ Οι διαροες που μας συμφέρουν είναι καλές?
    ΥΓ Ο όρος αθλητικός δημοσιογράφος υφίσταται πλέον? Οι περισοτεροι κάνουν “ρεπορτάζ” απο το σπίτη τους μέσω viber και messenger.
    Γραφείο τυπου κανονικό πια.

  14. Ο/Η Basile Paris λέει:

    Θα πιστέψουν και όσοι δεν πιστεύουν ακόμη..

    Ναι στην κριτική, στην αυστηρότατη κριτική, μα αν ξεχνάμε ό,τι μας έχει προσφέρει η ΑΕΚ του Αλμέιδα για ένα χρόνο είναι σαν να ξεχνάμε όλα τα όμορφα και να βλέπουμε μόνο τα άσχημα και αυτό δεν είναι τίμιο για κάποιον που αγαπάς και εννοώ τον Δικέφαλο και όχι τον Αργεντινό. Δεν χρειάζεται πανικός, αλλά επίμονος συντονισμός και ο Ματίας ξέρει, είναι παντελονάτος.

    Διαβάστε τη συνέντευξη του καραφλού αγοριού από το Μαρόκο για τον Αλμέιδα (κάπου την πήρε το μάτι μου) που έδωσε, όχι στο χθεσινό Press conference, αλλά σε κάποια Ολλανδικά (;) sites..για να καταλάβετε περισσότερα για τον προπονητή που έχουμε την τύχη να βλέπουμε εδώ και 500+μέρες.. λέει κάπου ” τον βλέπεις στην προπόνηση με μάυρα μάτια και έχεις καταλάβει ότι έχει περάσει όλο το βράδυ αναλύοντας αντιπάλους ή λάθη μας…. σου λέει πάντα την αλήθεια….κλπ, κλπ”

    Φιλόδοξος είναι ναι, μπορεί να θέλει να πάει στην Ιταλία μετά γιατί όντας συναισθηματικός ίσως να θέλει να επιστρέψει εκεί όπου διέπρεψε ως παίκτης. Φιλοδοξία σημαίνει μόνο Υγεία για την ομάδα μας, τα έχει πει όλα αρκεί να τον ακούτε και να τον διαβάζετε πολύ προσεκτικά. Μα φούστης δεν είναι, ούτε δούλος του χρήματος άρα Βαλκάνιος, οπότε μην τρομάζετε για νέα βατράχια..μιλάμε για τόσο περήφανο που μόνο από αυτό (δηλαδή αν του τη θίξει κανείς άσχημα) μπορεί να φύγει, γιατί μισή τρέλα την έχει, έστω και αν μας αρέσει..

    Πάμε στην ΚΡΗΤΗ(κη).. Δεν περιμένα την ήττα προσωπικά ούτε τόσο κακή εμφάνιση, παίκτες βαριεστημένοι, με αλλαγές από τον προπονητή που δε βοήθησαν (όχι βέβαια σαν τις αλλαγές με την Χαλκηδόνα, που για μένα εκεί ο coach είχε χειρότερη τρικυμία, τρικυμία λέγεται να κάνεις 4 αλλαγές και να μη βοηθάει κανείς, ακόμα και ο Αραούχο τα πήρε με τις αλλαγές.. για όποιον είναι στο γήπεδο κοντά στον πάγκο (Στήβεν το είδες;) ο Σέρχιο τα πήρε άσχημα..) αλλά… τι περιμένουμε επανάληψη του double? 3 στα 100 χρόνια έχει γίνει το περσινό…ρε guys, οπότε ας εξοπλιστούμε με υπομονή.. το πρωτάθλημα είναι σαν τον Μαραθώνιο, δεν τελειώνει στις 3 στροφές.. Τουλάχιστον ο Αλμέιδα έχει δείξει ότι δε λέει μαλακίες αλλά λέει αλήθειες. Αν λοιπόν λέει τα πόδια έιναι κουρασμένα, λέει την αλήθεια και ξέρουμε ότι αν η ομάδα πιάσει τα περσινά στάνταρτς αντίπαλο ξανά δε θα έχει.. Ο ΟΦΗ έπαιξε μαγικά την κόντρα, την πίεση, το Transition, άξιζε 100% τη νίκη και έκανε γκολ τις ευκαιρίες που είχε. Στα συν μόνο ο Κάλενς, ο οποίος έκανε το καλύτερο του παιχνίδι..και ας φάγαμε 2 γκολ..από λάθη ανύπαρκτης αμυντικής λειτουργίας στο κέντρο και στο τέρμα.. αν έκανε τέτοια εμφάνιση ο Αθανασιάδης, θα έβαζε στο σημερινό παιχνίδι τον Αυστριακό… ο Στάνκοβιτς στην Κρήτη έκανε πολύ κακή εμφάνιση..

    Anyway.. ΠΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΡΑ-ΚΑΥΛΑ ΝΙΚΗΣ και με ενωσίτικη δυνατή φωνή!

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΙΣ!!

  15. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπέρα ενω αρχικά οι Ολλανδοι είχαν ζητήσει 1550 εισητηρια,ερχονται 550.Τι εγινε φαγανε πορτα οι πρασινο-ναζι φιλοι σας?Και αν ναι απο ποιόν?

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Εκτος και αν τα “σεκουριτοι” που φερνουν ειναι κατ’ουσια αυτοι που θα προκαλεσουν.Ανησυχω για επεισοδια και μην σπασουν το γηπεδο μας…..