ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

Να ξεκινήσουμε με τα καλά νέα. Η ΑΕΚ διέλυσε τον Ολυμπιακό. Έβγαλε τον Κούγια στα μικρόφωνα δείχνοντας τι μπουρδέλο υπάρχει εκεί κάτω. Ένα μπουρδέλο που αν υπήρχε δικαιοσύνη και κράτος στοιχειώδες, σήμερα θα το βλέπαμε δέκα βαθμούς πίσω καθότι στην θέση αυτή βρίσκεται αφού αποφάσισε ο Μπέος να μπει να συνεχίσει το παιχνίδι. Ποιος; Ο Μπέος.

Και τα καλά νέα είναι και αγωνιστικά. Η ΑΕΚ στο πρώτο μέρος, απλά ισοπέδωσε την ομάδα της τρούμπας. 65-35 η κατοχή της μπάλας λέει η στατιστική. 8-1 τα κόρνερ, αν τα θυμάμαι καλά. Και φυσικά 0-2 γύρω στο τεσσαρακοστό λεπτό. Με πλήρη κατοχή του κέντρου και με τον Στάνκοβιτς απλό θεατή. Και με ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι, τόσο σε ρυθμό όσο και σε πρεσάρισμα. Δεν θυμάμαι ούτε μία τελική του αντιπάλου, εκτός από το γκολ του, που φυσικά ήταν προϊόν της κακής αμυντικής συνοχής μας ( στιγμιαίας ).

Έχουμε όμως και κακά νέα. Κι αυτά κοιτάς κυριότερα. Για να μην ξαναγίνουν. Δεν είναι δυνατόν να έχεις τα σώβρακα και τις φανέλες του αντιπάλου, και να μην τον τελειώνεις και μαθηματικά. Με πολλά γκολ. Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπεις ότι αυτός ο διαιτητής είναι στα όρια της ακαταλληλότητας κι ότι μπορεί να το γυρίσει. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνεις τέσσερις φορές σε μαρς αντεπίθεση και να μην κλειδώνεις το παιχνίδι. Δεν είναι δυνατόν ρε Αλμέιδα να μην βλέπεις την ανυπαρξία του Γκατσίνοβιτς και του Σιντιμπέ. Δεν είναι δυνατόν να μας βγάζεις την πίστη κάθε φορά. Και φυσικά να σε βλέπουμε και σένα να σου έχει φύγει η ψυχή σου στην Κούλουρη.

Αν μας εύρισκε ένας καλός Ολυμπιακός στην δική του σημερινή κατάσταση, θα μας είχε διαλύσει. Εμείς φέραμε το παιχνίδι διεκδικούμενο. Και μπορεί να δικαιολογώ το γκολ που φάγαμε , αλλά δεν δικαιολογώ με τίποτα την καθυστέρηση των αλλαγών και το φρέσκο κορμί που έπρεπε να είχε μπει νωρίτερα. Και να σου πω και κάτι άλλο : Αν προηγείσαι με τέσσερα γκολ, ποιος Κούγιας να βγει και να φωνάζει;

Στα αγωνιστικά, πρέπει να τονίσω την θαυμαστή ομαδική λειτουργία της ΑΕΚ. Σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του γηπέδου. Κύρια φυσικά στο κέντρο. Αλλά και πίσω δεν μπορώ να έχω παράπονο. Σταθερά κορυφαίο σήμερα είδα τον Κάλενς. Τον οποίον ακολούθησαν οι Σιμάνσκι και Πινέδα, αλλά κι ο Άμραμπαντ που έτρεξε κι έβαλε δύναμη όταν έπρεπε. Όμως μια ομαδική λειτουργία που πρέπει να σημειώσω ότι είναι πολύ κατώτερη της περσινής που τρίβαμε τα μάτια μας. Είναι σαν να είναι ότι παίζω όσο χρειάζεται.

Στενοχωριόμαστε με αυτό; Όχι ιδιαίτερα. Αλλά ρε φίλε, Αεκτζήδες είμαστε και θέλουμε να μας χειροκροτάνε και να μην μας αμφισβητούν. Θέλουμε δηλαδή να πείθουμε για τη νίκη μας αλλά και το θέαμα που προσφέρουμε. Αν βέβαια πρόκειται να δούμε αγωνιστική ισοπέδωση στα μπαράζ, οκ να κάνω λίγη υπομονή. Απλά δεν μπορώ δημοσιεύματα τύπου, << το άδειο γήπεδο σήμερα μπορεί να είναι και εις βάρος μας >>. Δημοσιεύματα που είναι ενδεικτικά του φόβου και της προετοιμασίας του κοινού, αν κάτι στραβώσει. Ένα φόβο που τον είδα και σε συνομιλίες με ομοϊδεάτες. Γιατί; Όχι διότι είναι φοβικοί, αλλά διότι η ΑΕΚ δεν έχει πείσει ακόμα. Αυτό που είδαμε δηλαδή και σήμερα.

Υγ. Μιλάμε ότι ο διαιτητής σήμερα ήταν εντελώς της πλάκας. Άκρως επικίνδυνος. Από την απλή περίπτωση του πειθαρχικού ελέγχου, μέχρι και την απλή απόφαση για φάσεις πρόθεσης. Αυτή η ανικανότητα του θα χρησιμοποιηθεί φυσικά από τον ΟΣΦΠ. Και θα θεωρηθεί κάτι σαν στημένος. Μην μασάτε αδέρφια. Νούμερα είναι οι ολυμπιακοί που δεν θα μάθουν ποτέ μπάλα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαίας Κοκκινιάς

    το τσιμπούκι το Ευχαριστήθηκα. πάρε τα φλόκια στη μούρη παιδοβούβαλε…κούγια, έλα κλάσε μας μιά μάντρα…

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Καλα ολα αυτα που αναφερεις Στηβεν. Και ειναι ηδονη να ακους τον γαυρο μεσω του Κουγια να μιλαει για την διαιτησια.
    Αλλα , αμα δεν ριχνεις 4 γκολ σε αυτον τον γαυρο ,και στο τελος εισαι στα αχ,ωχ παναγια μου, τοτε εισαι κι εσυ για τα σιδερα…
    Δεν θα μπω σε λεπτομερειες ,ολοι το ειδαμε το ματς. Ειλικρινα αν μπορουσα να πυροβολησω στο μετωπο με μονοβολο για αγριογουρουνα πρωτα τον Αμπραμπατ και μετα τον Πινεδα για το γκολ που εχασε ,θα το εκανα…..

  3. Ο/Η Δημήτρης Γεωργακακης Iron Jim λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν. Πραγματικά σήμερα βγήκα από τα ρούχα μου με τον Αλμειδα. Ένα ματς που θα έπρεπε να το κλειδώσει και να το διαχειριστεί από τον πάγκο, κι ενώ φαινόταν ότι μπορεί να γίνει πάλι ζημιά, άφησε τους παίκτες να καούν στο ζέσταμα. Κι ενώ έγιναν οι φάσεις του γαυρου και πάλι δεν κοίταξε νσ βάλει φρέσκα πόδια. Το ότι βγήκαμε μόνοι 3-4 φορές στο τέλος και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε φταίει και η κόπωση. Λάθος διαχείριση, ενόψει πολλών και απαιτητικών αγώνων. Έχεις δίκιο για τον Κούγια. Ο διαιτητής Πραγματικά ανεκδιήγητος, 3 κίτρινες έπνιξε στο Ροτα στα πρώτα λεπτά. Το πέναλτι στον Πινεδα πολύ πιο πέναλτι από του Καλενς. Παρά το ξενερωμα του Β ημιχρόνου, συγχαρητήρια για τη νίκη και το τελείωμα του γαυρου! Πάμε γερά, πρωτάθλημα ξανά!

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Γεωργακάκης Iron Jim : Υγιεινός περίπατος είναι φέτος….

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Έφτειαξες μάντρα και δεν μας κάλεσες στα εγκαίνια;

  6. Ο/Η takis pap λέει:

    Καλη χρονια ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛ ΞΑΝΑ!!!! Κυριαρχισαμε στα 2/3 του αγωνα και μονο για 20 λεπτα περιπου απο το 55′ εως 75′ χασαμε τον ελενχο του κεντρου και βρηκε ευκαιρια ο Αντιπροεδρος αποφοιτος του Ητον κατα δηλωση του ,πρωην προεδρος, Παναχαικης, Ηρακλη, Λαμιας, Λαρισας,ομαδες που καταφερε ολες να τις διαλυσει να βγει και ν αρχισει τις κλαψες για εγκληματικες οργανωσεις και για τους δρακους και τα ξωτικα που καταστρεφουν το ποδοσφαιρο αδικοντας τον συχαμενο γαυρο. Ελεος ρε Ματια, κανε αλλαγες κανονικα και μη μας γαμας . Αν ειχες τον Γιονσον απο το 55 μεσα με ενα φρεσκο φορ μια που ο Λιβαι ηθελε ανασες και την Τεταρτη εχουμε και το κυπελο, τα γκολ που χασαμε μετα το 75 θα θα ειχαν μπει νωριτερα και θα σταματουσε και το μοιρολοι στο mega που γινεται τωρα που τα γραφω με τους … αντικειμενικους της super μπαλας. Δεν πειραζει γαυρακια και φετος στον κουβα . Εχει ο καιρος γυρισματα.

  7. Ο/Η takis pap λέει:

    Και κατι αγωνιστικο. Θελουμε 2 μπακ, αριστερο και δεξι, γιατι με το ταγαρι Σιντιμπε και τον ανεγκεφαλο Ροτα δεν ανεβαινουμε επιπεδο.Αληθεια ποτε θα μαθει να μην τον παιζουν στην πλατη οπως εγινε σημερα στο 1-2 και πολλες φορες με γκολ που δυστυχως μετρησαν στα Ευρωπαικα ματς. Ο Γκατσι θελει παγκο , λιγοτερο χρονο συμμετοχης ο δε Αμραμπατ θα ειναι χρησιμος περισοτερο μετα το 60 .Ενοειται οτι ο τερματοφυλακας αποτελει την πρωτη μεταγραφη που πρεπει να γινει αμεσα.

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν ξέρω αν οι γεμάτες κερκίδες δείχνουν τα ματς λιγότερο άσχημα- η περισσοτερο όμορφα αν προτιμάτε- (όπως δηλαδη τα ρούχα βοηθάνε μα κρυφτούν οι ατέλειες του σώματος) αλλά το συγκεκριμένο μου φάνηκε ψιλοσούπα.Δεν βοηθάει βέβαια καθόλου και οι κατάσταση των δυο ομάδων. Η ΑΕΚ σε μέτρια κατάσταση ο δε γαύρος σε κάκιστη.
    Ρεσιτάλ λαθών εκατέρωθεν. Και κέρδισε η ομάδα που έκανε τα λιγότερο άσχημα.
    Διακριθέντες η τριάδα Καλενς-Βιντα-Σιμάνσκυ. Κυρίως. Στον αντίποδα, τί ρόλο βαράνε οι Σιτιμπέ και τραβαΡώτας,δεν ξέρω. Τουλάχιστον ησυχάσαμε για κανα μηνα απο τον Μοχαμάντι, που πηγε να σώσει το Ιραν. Ετουτοι εδώ,δεν έχουν να πάνε πουθενά; Δεν τους καλεί κανείς,μπας και ησυχάσουμε; Αν όχι,γιατί δεν πάνε σαν τρίτοι μηχανικοί σε κανένα Blue Star; Η ως δοκιμαστές ντοματοπελτέ στην “Κύκνος”; Δεν ξέρω, ιδέες δίνω,Ειμαι απελπισμένος. Ο δε Γκατσίνοβιτς, εχει αφήσει την ποδοσφαιρική του προβιά εδώ και καιρό και πλέον βλέπουμε στα γήπεδα ένα “γυμνό” με ψυχολογικά προβλήματα. Δεν θα του τα λύσουμε εμείς όμως. Ας πάει να κλειστεί για κανένα 6μηνο σε κανένα μοναστήρι. Δεν ξέρω, προβλημά του. Αλλά αυτό το φάντασμα,πληρώνεται τσάμπα.

    Μας εξέπληξε ο Αλμέιδα με τις μαζωμένες αλλαγές στο ’89. Τώρα θα μου πεις, και που τις έκανε στο 60-65 του τα γυρίζουνε εσχάτως οι αντίπαλοι τα ματς, οπότε έιπε να μας κάνει εκπληξη,που του βγήκε. Μάλλον το σκέφθηκε καλύτερα και είπε να καθυστερίσει,μπας και αλλάξει το κακό γούρι. Η αλήθεια είναι πάντως πως αν το παιχνίδει είχε ένα τέταρτο ακόμα, μάλλον θα ερχόταν “Χ”.

    Πως τα καταφέρνουμε και διατηρούμε στη ζωή πτώματα και δεν εκτελούμε στο κεφάλι, δεν το καταλαβαίνω. Να είναι η μεγαλοψυχία του πρόσφυγα άραγε που έχει “ποτίσει” το κλαμπ ; Δεν ξέρω. Τέλος πάντων. Συγχαρητήρια για τη νίκη την εξάποντη. Οσο να ναι,πέρα απο τους βαθμους,είναι σημαντικό να βλέπεις με αφορμή την ΑΕΚ να συνεχίζει να δίνει παραστάσεις το “Δελφινάριο”, με προεξάρχοντα αυτην την εποχή τον “Τζανετάκο” της Ευελπίδων, τον οποίο άφηκε στο ποδάρι του ο χοντρός, ο οποιος μάλλον κουράστηκε εκείνος απο τις φάπες και τοποθέτησε αντι αυτού έναν που είναι δοκιμασμένος και αντέχει. Good choice.

  9. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Η ήττα του γαυρου…είναι νίκη του πολιτισμού.

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    Είναι πάρα πολλά αυτά που χρήζουν αναφοράς από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι, οπότε ας ξεκινήσω με τα εξωαγωνιστικά.

    COSMOTE TV. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο, μετά από κάθε παιχνίδι βγαίνουν και μιλάνε οι 2 προπονητές. Το να μας έχει στη μούρη τον οχετό ενός τύπου που αποτελεί ντροπή για το ανθρώπινο είδος, παραπάει. Που είναι το replay της φάσης με τον Σιντιμπέ ρε απατεώνες;

    ΚΟΥΓΙΑΣ. Αυτό ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν για να μου φτιάξει το κέφι μετά το απαράδεκτο Β ημίχρονό μας. Η επίθεση (με εντολή χοντρού) στον ξάδερφο του Κούλη, επιβεβαιώνει την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών και ταραχής. Το ένα λάθος μετά το άλλο και προοδευτικά μεγαλύτερα.

    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. Ασχολείται και στα παιχνίδια που θέλει, δεν επιτρέπει Κηφισιά, Αγρίνιο, Σέρρες κλπ.

    ΔΙΑΤΗΣΙΑ. Κρίμα που δεν τους σφάξαμε, αντιθέτως στο Α τους επέτρεψε να κόβουν πόδια ατιμώρητοι. Ο κλόουν επόπτης σήκωσε σημαιάκι στο γκολ του Τσούμπερ και οι άλλοι στο VAR έψαχναν κάτι επί 3’ να το ακυρώσουν.

    Όσον αφορά την ΑΕΚ και το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν αυτά που βλέπουμε και αυτά που θα περιμένουμε για να δούμε. Στο Α’ έκανε πλάκα, ελέγχοντας απόλυτα το ρυθμό του αγώνα, χωρίς να σπαταλήσει δυνάμεις. Το ότι είναι 0-2, θέλει 5’ να κλείσει το ημίχρονο και είναι όλοι στη σέντρα, δείχνει έλλειψη σοβαρότητας.

    Η εικόνα στο Β’ ήταν πολύ κακή πολυεπίπεδα. Δέχομαι ως ένα βαθμό την εξήγηση του Τσούμπερ λόγω ψυχολογίας, πήγαν να αναστήσουν και τρίτη ομαδούλα μετά το Αγρίνιο και τις Σέρρες. Υπήρχαν όμως κάποιες επιλογές στις αντεπιθέσεις στην τελευταία πάσα, που με έκαναν έξαλλο, κυρίως με τον Άμραμπατ, αλλά και στη φάση με τον Πινέδα. Η αδυναμία της σωστής επιλογής στην τελευταία πάσα συνεχίζεται.

    Ερχόμαστε και στον Ματίας. Η επιλογή του Ρότα αριστερά διέλυσε απόλυτα τα άκρα. Είναι που είναι άτεχνος, στέρησε τα όποια ανεβάσματά του από δεξιά. Αφαίρεσε στον απόλυτα βαθμό το αριστερό μπακ και έμεινε δεξιά με τον παίκτη που χάνει τη θέση του πολλές φορές μέσα στον αγώνα. Η αλλαγή του Γκαρσία με έκανε να θέλω να μπω στην τηλεόραση. Ακριβώς στο σημείο που βρήκαμε όλους τους χώρους έβγαλε τον πιο γρήγορο! Μοναδική επιφύλαξη η ετοιμότητά του για 90’. Αν το δεχθώ, αφήνεις στην κορυφή τον αργό Τσούμπερ; Άργησε τις αλλαγές, ειδικά αυτή του Γιόνσον, έπρεπε να είναι μέσα από το 60’.

    Δεν είναι γκρίνια, ακριβώς επειδή είμαστε ΑΕΚ και όχι γαύροι, λέμε αυτά που βλέπουμε και πρέπει να επισημαίνουμε. Αυτά που δεν βλέπουμε μας κάνουν να ελπίζουμε για την τελική ευθεία. Δεν είμαι στο προπονητικό τιμ, αλλά βλέπω την ομάδα βαριά και σφιγμένη. Αν ο προγραμματισμός έχει να κάνει με τα play off, τότε θα το πάρουμε πιο εύκολα, δεν το ξέρουμε, εικάζουμε και αναμένουμε.

    Τέλος, δεν χρειάζεται να είμαστε και στενοχωρημένοι επειδή η ΑΕΚ νίκησε εύκολα στο Καραϊσκάκη χωρίς να παίξει σπουδαία μπάλα. Κατά τη γνώμη μου είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με το περσινό 0-0. Στη διαδικασία μετάλλαξης και ισχυροποίησης της νοοτροπίας της ομάδας, θεωρώ πολύ σημαντικό να παίρνεις αυτά τα παιχνίδια.

    ΝΙΚΗ τώρα με τη GIZISPOR για να σβήσουμε τη γκέλα των Σερρών μετά από αυτή του Αγρινίου. Πολύ θα ήθελα η είσοδος των ομάδων να γίνει υπό τους ήχους και τις εικόνες του Πυρρίχιου από την ημέρα των εγκαινίων.

  11. Ο/Η nnektarios λέει:

    Διόρθωση επί του κειμένου μου όσον αφορά την κατηγορία μου για έλλειψη σοβαρότητας στο φάση του 1-2. Φυσικά δεν υπάρχει γκολ, μιας και ο ΠΟΥΣΤΗΣ, ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΣ Φορτούνης, κλέβει την εκτέλεση του δικού μας φάουλ (μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως) η μπάλα δεν αλλάζει πόδια και το δεχόμαστε σε φάση ανισορροπίας!

    Προφανώς ο ΧΑΖΟΣ διαιτητής θα έπρεπε να σφυρίξει, αλλά το ΒΑΡ που ΕΠΡΕΠΕ να το ακουρώσει δεν το έκανε.

    Το παίρνω πίσω λοιπόν. Όσον αφορά τη φάση με τον Σιντιμπέ, αγαπήτή COSMOTE έχεις ευτυχώς το replay και εκεί είδαμε το πεντακάθαρο φάουλ-κόκκινη του τελευταίου παίκτη της άμυνας (;) του ΟΣΦΠ.

    ΥΓ. ΜΑΤΙΑΣ, μόνο για αυτό το MY FRIEND και το βλέμμα σου απέναντι στο σκουπίδι, ελπίζω να μείνεις για να τους γαμάς για πολλά χρόνια ακόμα….

  12. Ο/Η Γιώργος Μαγκλάρας λέει:

    Καλή χρονιά με υγεία σε όλους!
    Εγώ χθες, για πρώτη φορά στη ζωή μου, δεν είμαι ικανοποιημένος από την ΑΕΚ χθες κι ας κέρδισε τη γαβριέλα.
    Ο Αλμέιδα είναι αλλού γι αλλού…ΟΚ βάζει Σιμάνσκι επάνω στον Φορτούνη σε όλο το γήπεδο. Και δε βάζει ΚΑΝΕΝΑ άλλο αμυντικό χαφ! Αποτέλεσμα να μην υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ μεταξύ κέντρου και άμυνας. Με το που πέρναγαν (αυτές τις λίγες φορές), ήταν αμέσως μπροστά/μέσα στην περιοχή μας, ευτυχώς που ο Κάλενς ήταν καλά χθες (γενικά τον θεωρώ επαρκέστατο για παίκτη καλής ΑΕΚ).
    Ξυπνάει, λοιπόν, ο Αλμέιδα στο 77!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αφού το παιχνίδι είναι ροντέο (που συμφέρει τη γαβριέλα) και βάζει επιτέλους το Γιόνσον.
    Μπροστά ειδικά αφού μπήκε ο Γιόνσον, κουράστηκαν όπως αναμενόταν οι γαβριέλες, αρχίσαν και βγαίναν άπειρες κόντρες. Τι είδαμε? ΤΑ ΙΔΙΑ. Χάναν πάλι τα άχαστα, με παίκτη παραπάνω κάναν σχεδόν πάντα τη λάθος επιλογή, ή άμα φτάναν μέσα τα τελειώματα πάλι κακά. Άλλα καμία πρόοδος σε αυτό το αδύνατο σημείο του παιχνιδιού μας.
    Επίσης βλέπω πλην της τακτικής αστάθειας και ψυχολογική, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΣΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΟΣΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕ ΤΙΣ ΓΑΒΡΙΕΛΕΣ.
    Κάνει τις τρεις (3) αλλαγές στις καθυστερήσεις! Ενώ από 40 μέχρι 75 είμαστε απόλυτο σκορποχώρι.
    Μιλάμε ούτε με τον βάτραχοπρίγκηπα δεν τα βλέπαμε αυτά.
    Θα παραπονιούμουν και για την ανάποδη τοποθέτηση Ρότα-Σιντιμπέ, αλλά τέσπα.
    Όλα αυτά, απέναντι στο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑ 48 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ (ίσως αυτό να τον ωφελούσε βέβαια).
    Και φτάσαμε να κρεμόμαστε από τη σφυρίχτρα ενός προφανώς ανίκανου (σίγουρα όχι ελεγχόμενου) διαιτητικού κουαρτέτου Στούτζες….
    Αν έδινε ένα από τα δύο που σκούζουν οι γαβριέλες ανάποδα, ΘΑ ΧΑΝΑΜΕ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 0-2 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ.
    Φυσικά φέτος το ξανάδαμε με Αγρίνιο, Σέρρας, Κηφισιά, αλλά εγώ δεν είδα ότι έχουν γίνει αυτά που πρέπει να μην ξαναγίνει.
    Την ΑΕΚ από το 2024 τη σώζει η επιστροφή των Λιβάι και Στάνκο και το ανέβασμα του Κάλενς, αλλά για κάτσε…οι 2 πρώτοι είναι από παλιά στην ομάδα, δεν είναι και κατόρθωμα του Αλμέιδα. Και ο Τσούμπερ κρατάει, ευτυχώς, σταθερά, όπως και ο Άμρα φαίνεται πάλι να συμμαζεύεται κάπως.
    Εύχομαι να πάρουμε τα άμεσα αποτελέσματα και κάπου να επανέλθει μία ισορροπία.
    Τελειώνω με επανάληψη παλιάς μου παρατήρησης: O Aλμέιδα είναι σε παντελώς αχαρτογράφητα νερά και καινούργιες καταστάσεις γι αυτόν σαν προπονητή.

  13. Ο/Η Γιώργος Μαγκλάρας λέει:

    Συμπληρώνω: Είμαστε μπρος, χάσαμε το κέντρο, γιατί δεν κρατάμε μπάλα? Και συνεχίζουμε το πάνω κάτω για να βάλουμε 3ο γκολ….που κι εκεί ούτε ξέρουν τι να κάνουν όταν βγουν σε κόντρα?

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Προς steven

    Παιδαρά μου, όπως τα λες.

    Να το εκφράσω και διαφορετικά: Κούγια από πότε έχεις να γαμήσεις ρε?

    Παιδαρά μου αν ενοχλεί το φρασεολόγιο μου πες μου να το κόψω.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Τον Κούγια μπορεί να τον ενοχλεί, εμένα καθόλου.

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Πειράζει που χθες δεν μου αρεσε η ομάδα?
    Δεν τους τελείωσες,για ακομη μια φορά.
    Ε αιντε και …..
    Τελευταία φορα που μας βρήκαν σε αποσύνθεση φάγαμε στο ΟΑΚΑ 5αρα.
    Στήβεν η “ξαφνική” αλλαγή υπουργού στο ΠΡΟ-ΠΟ έχει να κάνει με κάποιες επικείμενες συλλήψεις για τα επεισόδια στου Ρέντη?
    ΥΓ Τηνντελευταία φορά που το πρωτάθλημα ήθελαν να έχει γεωγραφικό προσδιορισμό,υπόβαθρο,το πήραμε εμείς.
    Λες να ζήσουμε de javoù???

  17. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ακουσα το παραλήρημα του Κούγια.Και μου δημιουργηθηκε μια απορία: Λειτουργεί ως συνήγορος του Ολυμπιακού ή της ΑΕΚ;
    Γιατι αν δεν συμβαίνει το δεύτερο, τότε μάλλον του λείπουν δράμια. Εχει ξεκουτιάνει δηλαδή.
    Από τη μια κάνει λογο για “μαφία” και “εγκληματική οργάνωση” “ειδικά από όταν ξανασχολήθηκε ο Μελισσανίδης” και απ’την άλλη ισχυρίζεται πως” αυτά δεν γίνονταν όυτε επί παράγκας Μητρόπουλου(!!) δηλαδη αυτής που μεσουράνησε για 20 χρόνια επι παντοκρατορίας Κόκκαλη. Ελα μουνί στο τόπο σου!

    Θα μπορούσαμε να πούμε, πως ο κρυμένος στην κουίντα Βαγγέλας, επιχειρεί χρησιμοποιώντας ως χρήσιμο ηλίθιο τον τηλεορασόπληκτο δικηγόρο, να πλήξει τον Κούλη και την κυβέρνησή του και όχι να ζητησει βοήθεια ή στηριξη απο αυτην προκειμένου να απαλλαγεί ο χώρος του ποδοσφαίρου από την εγκληματική οργάνωση,της οποίας -κατα Κούγια-την μπαγκέτα κρατά ο ξάδερφος του πρωθυπουργού τον οποίο εκτιμά και ζητά την βοήθειά του !
    Ελα μουνί στον τόπο σου!

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Η ομάδα εχθές ήταν για τα μπάζα, όμως πιο πολύ ο Αλμέιδα. Τόσες μαζεμένες μαλακίες δεν έχουν ξαναγίνει. Απλά εχθές έπαιξε με ένα πτώμα κι είχε μαζί του κι έναν ανύπαρκτο διαιτητή. Φυσικά και κάποιοι παίκτες δήλωσαν εχθές ότι δεν πρέπει να είναι στην ομάδα αυτή. Οι έρευνες οδηγούν πολύ ψηλά. Και για το Ρέντη και για τον Μιχάλη. Άρα οι συλλήψεις δεν λένε τίποτα. Οι αρχηγοί είναι πολύ ψηλά. Για το πρωτάθλημα που λες, είναι της ΑΕΚ και φέτος.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Επειδή έχω και κάποια ηλικία, όταν το μουνί έρθει στον τόπο του, ειδοποίησε με για να μην κυνηγάω….

  20. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Δηλαδη με Χρυσοχοιδη θα γινουν συλληψεις ενω με τον προηγουμενο γιοκ? Δεν παιζει η γραμμη της κυβερνησης και παιζει ρολο το προσωπο? Εχουμε ξεφυγει τελειως σε αυτη την χωρα !!!
    Παντως ,το κομματι του ο δικος μας το εκανε και με το παραπανω. Ολα κερασμενα εκτος των μπροστινων τραπεζιων ,ετσι για να δειξουμε ποιος ειναι large !

  21. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεκ Καλημέρα.
    Τα γραμάτια που ξεπληρώνει ο χοντρός στον τακούνια,με την τοποθετησή του στη Παε,εχουν να κάνουν με τις δυο υποθέσεις οπαδικής βίας?Μιλάω για Ρέντη και Φιλαδελφεια.
    Δεν ξέρω κάτι απλά εχω μια αίσθηση.
    Ο δε κοντός ο ανέλαβε τη θέση αυτή, γιατί ο “καημός” είναι ένας,και εχει το όνομα Μελισανίδης.
    Τη Καλημέρα μου.

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο : Tελικά πλήρωσε και τα μπρος. Τι πλήρωσε όμως είναι άλλου παπά ιστορία….

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Αδερφέ, μην προσπαθείς να εξηγήσεις λογικά τις κινήσεις ενός μαλάκα…Θα χαθείς.

  24. Ο/Η Κιτρινόμαυρο αίμα. λέει:

    Τα μπροστινά τραπέζια στο μενού έχουν και Κοκό.Σιγά μην πλήρωνε τον χοντρό ο Τίγρης.

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κιτρινόμαυρο αίμα : Πλήρωσε κάτι;