ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ

Σήμερα ήταν του Θωμά; Του άπιστου; Που τελικά πίστεψε; Έτσι λένε τα κιτάπια κι έτσι λένε και κάποιοι άλλοι που το παίζουν Αεκτζήδες, αλλά τρέμουν και φοβούνται. Κι αφού αλλάζουν πρωταθλητή ανά τρεις ημέρες, από την αρχή των μπαράζ, τώρα έχουν βαφτίσει πρωταθλητή τον Παοκ.

Οι υπόλοιποι ελπίζω να μην κοιτάζονται μεταξύ τους με απόγνωση. Αλλά να εύχονται να ξαναδούν την ΑΕΚ, όπως την θέλουνε. Ενωμένη, αποφασιστική, και με ένα προπονητή που να ξέρει πότε και πώς να παρέμβει. Μιλάω για το παιχνίδι της Τετάρτης, έτσι όπως τα καταφέραμε με την απόδοση μας στην Τούμπα.

Που μπορεί και να είναι και κάποιος οδηγός μας. Σε εκείνο το παιχνίδι, δεν είδαμε τίποτα που να μας φοβίσει περισσότερο από τον εαυτό μας. Στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στους δυό γάβρους, δεν είδαμε τίποτα που να έχουμε να φοβηθούμε στον Πειραιά. Η ΑΕΚ έχασε τρομερά δύσκολα, σήμερα ο αντίπαλος την Τετάρτη, έχασε μαρς.

Θες την κούραση; Θες την ψυχική σκέψη που είναι πλέον στην Ευρώπη; Αυτά είναι δικαιολογίες για τον αντίπαλο, που κατώρθωσε και χρύσωσε το χάπι μιας πλήρως αποτυχημένης χρονιάς. Κερδίζοντας αυτήν την στιγμή, μόνο τις εντυπώσεις. Διότι ουσιαστικό στα χέρια του, δεν έχει τίποτα. Εκτός αν θεωρεί ότι επειδή θα παίξει τον τελικό του Μίλκο cup, κατά δήλωση Καραπαπά, κάτι έχει κάνει. Θυμίζοντας τον κλασσικό νεοέλληνα, που επειδή έχει μια Ακρόπολη θεωρεί ότι κάτι του χρωστάει ο πλανήτης.

Η ΑΕΚ αρκετά γκελάρισε. Αρκετά μας κούρασε φέτος. Η ΑΕΚ οφείλει να πάει να αποδείξει ότι είναι καλύτερη ομάδα μεθαύριο. Και φυσικά να μην περιμένει κάποιο δώρο από τον Αλαφούζο ή τον Καρυπίδη. Η ΑΕΚ οφείλει να κερδίσει από σεβασμό σε όλον τον κόσμο της αλλά και σε όλον τον υγιή κόσμο που βλέπει μια κανονική μπάλα. Οφείλει να παίξει μόνο για τη νίκη κι οφείλει να την κατακτήσει. Δεν έχει καμία δικαιολογία για καινούργια γκέλα.

Ναι, αν δεν κερδίσει θα είναι γκέλα. Είναι ξεκούραστη εντελώς. Δεν έχει τίποτα άλλο να σκέφτεται. Κι απέναντι της έχει έναν αντίπαλο με το μυαλό αλλού αλλά και τα πόδια τσακισμένα. Δεν υπάρχουν άλλα πλεονεκτήματα, που θα μπορούσαμε αυτήν την στιγμή να έχουμε. Με όλο το ρόστερ ετοιμοπόλεμο – ο Φερνάντες δεν αποτελεί κάποιο θέμα – και με έναν μόνο στόχο. Τη φιέστα την άλλη Κυριακή.

Κι αυτά είναι τα παιχνίδια, που θεωρητικώς γουστάρουμε κάποιοι : Τα γνήσια ανδρικά. Όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο κι όταν έχεις μονοδρομικό στόχο. Τίποτε άλλο. Κι όταν μάλιστα καλείσαι να υπερασπιστείς την πρώτη θέση που δίκαια κατέχεις. Κι όταν μάλιστα μπορείς να κάνεις τη νίκη μέσα στον Πειραιά και να χειροκροτηθείς από όσους πάνε στο γήπεδο με σκοπό να δουν ένα καλό παιχνίδι. Να διασκεδάσουν την αδιαφορία τους για τον στόχο σου, που χάθηκε γι’ αυτούς.

Δεν είναι φυσικά, ούτε ζωή ούτε θάνατος. Ένα παιχνίδι είναι, κι ό,τι και να γίνει, Αεκτζήδες θα συνεχίσουμε να είμαστε όλοι. Απλά μια νίκη εκεί μέσα, θα γιγαντώσει κι άλλο τη φανέλα μας και θα βάλει βάσεις για καινούργια ιστορία στο μέλλον. Δεν απειλείται κάποιος, ούτε αμφισβητείται κάποιο έργο. Απλά όλος ο οργανισμός ΑΕΚ χρειάζεται αυτό το οξυγόνο στις πολυθρόνες που θα κάτσει αργότερα άπρακτος. Και το χρειάζεται για να το πάρει μόνος του, με την ομάδα του, κι όχι από δώρα άλλων, όπως ξαναείπα.

Θάρρος λοιπόν και δύναμη. Και μόνο για τη νίκη. Με καλή μπάλα, με καλή τακτική και με προσωπική δύναμη, από όσους επιλεγούν να παίξουν. Χωρίς φόβο και χωρίς καμία αναστολή για οτιδήποτε χρησιμοποιηθεί, θεμιτό ποδοσφαιρικά. Παίζει ο δικέφαλος με όλα τα εχέγγυα του απέναντι σε μια δαφνοστεφανωμένη αδερφή, που τυχαία πίστεψε ότι έγινε ομάδα.

ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Βαρεθήκαμε τις γκέλες.

Θέλουμε μια αντρική νίκη.

Βαρεθήκαμε να κάνουμε σχεδιασμούς με εικονικές βαθμολογίες.

Μέσα τα τεφτέρια, έξω πλέον τα γιαταγάνια.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

26 Responses to ΜΕΣΑ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ

  1. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ναι ρε Στήβεν.
    Βαρέθηκα τη γαμημένη μίζερη ηττοπάθεια.
    Μπείτε τη Τετάρτη και νικήστε.
    Γαμηθήκανε ολη τη βδομάδα με το αν πρεπει ή δεν πρέπει να γίνει ο τελικός στο Ναο μας.
    Ξεχάσανε το δικό μας τελικό.
    Κάποιος να τους το θυμίσει.

  2. Ο/Η Νίκος Ολλανδία λέει:

    Τις καλησπερες μου απο Καλιφορνια, απ οπου δυστυχως δεν θα μπορεσω να δω αυτο το ματς πρωταθληματος την Τεταρτη. Στηβεν τα ειπες ολα. Παμε να το παρουμε να το πανηγυρισουμε να το ευχαριστηθουμε, να μεγαλωσουμε την ιστορια και την φανελα μας. Ειναι απελευθερωτικο να μην εχεις τεφτερια τελικα.

  3. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Μπράβο Στηβεν,
    Πολύ καλή προσέγγιση του παιχνιδιού της Τετάρτης.
    Πάμε να τους περάσουμε από πάνω, για να τελειώνουμε την αμφισβήτηση.
    Τελικά, ο Κούγιας πάει να κάνει κολεγια με τον Γκαγκατση για την ΕΠΟ. Να δούμε ο δικός μας τη γνώμη έχει για όλα αυτά.

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Η ομαδα ειναι ξεκουραστη απο πλευρας παιχνιδιων συγκριτικα με τους γαυρους. Ο αντιπαλος εχει εναν ρυθμο λογω συνεχομενων ματς και απλα διαχειριζεται καποιους παικτες ,απο τους πολλους που εχει. Ακουσαμε, και τι δεν ακουσαμε ολες αυτες τις μερες για το γηπεδο του conference cup,ουσιαστικα ενα θεμα ανυπαρκτο ,απλα συντηρουμενο απο “πηγες” και “διαρροιες” του λιμανιου. Βεβαια , βγηκε κι ο μαιντανος πριν λιγο και εκανε δηλωσεις για τον αγραμματο αρχηγο της εγκληματικης οργανωσης που απλα εχει λεφτα ,και πως πρεπει να τον κανουν ολες οι ομαδες περα γιατι βρωμιζει το ποδοσφαιρο,κλεινοντας ειπε πως αφου δεν παιρνει ο γαυρος το πρωταθλημα ,θα πρεπει να το παρει ο ΠΑΟΚ που εχει καλυτερη ομαδα.
    Απλα ,ξεκαθαρα λογια απο τον γραμματιζουμενο με λεφτα ομως κι αυτος. Τι πρεπει λοιπον να κανει η ΑΕΚ σαν απαντηση σε ολους αυτους τους γραμματιζουμενους με πτυχια ,μεταπτυχιακα, ντοκτορα, και οτι αλλο μπορει να κρεμασει καποιος σε εναν τοιχο ?
    Να μπει την Τεταρτη στο τηγανι και να παρει την νικη. Ας κατεβασει ο Αλμειδα οτι συστημα του υποδειξει το “λευκο γερακι” η το “ματι του αητου”. Ας συμβουλευτει ολους τους σαμανους της λατινικης αμερικης , Ενα με ενδιαφερει.
    Μπες στο τηγανι και παρε την νικη ,ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε….

  5. Ο/Η Holmes λέει:

    Ετσι οπως τα λες ειναι και μακαρι να συμβουν ετσι τα πραγματα. Ομως το πρωταθλημα θα μας το δωσει ο Αρης. Η μοιρα το σημαδεψε ετσι ωστε να εξιλεωθει ο μεγαλος συλλογος της Θεσσαλονικης.

  6. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνω.
    ειμαστε καλυτερη ομαδα απο τον γανυμιδη , μονος αντιπαλος μας φετος ηταν ο κακος εαυτος μας.

    καποιοι παικτες (γκατσινοβιτς, λιβαϊ) χρωστανε ενα πολυ καλο ματς φετος.
    ο γαυρος σημερα ηταν ενα θεατρο.γενικα αν δεν τραβηξει ο Χεσε , ειναι χεσε μεσα…

    καποι στραβωσαν που νικησε ο παοκ. ηθελαν νικη γαυρου για να παμε για δυο αποτελεσματα.
    εγω λεω παπαρια.
    η ΑΕΚ με τον γκεϋ πρεπει να κατεβαινει για ενα αποτελεσμα.

    επισης θεωρω θετικο το οτι με ηττα δεν τελειωνει το πρωταθλημα την τεταρτη .
    οχι οτι ελπιιζω σε δωρα τριτων αλλα δεν εχω τον παοκ να κανει 4 σερι νικες ντερμπυ.
    ειναι μια ομαδα με χαρακτηρα και ενταση στο παιχνιδι του αλλα μεχρι εκει.
    πολυ ευνοια μπαλας.
    η μονη ομαδα που κανει γκολ με xG 0.3….

    ΥΓ:ημερα που ο γκεϋ χανει τιτλο ειναι καλη μερα.

    ΥΓ2: ελπιζω αυριο να αποφασιστει οτι ο τελικος δεν θα γινει σπιτι μας….

  7. Ο/Η takis pap λέει:

    Εξακολουθώ να το πιστεύω.Ειμαστε το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο και θα αποδειχθει την Τετάρτη στο γαυροτηγανο χωρις βαθμολογικές βοηθειες απο κανενα πουθενα. Η φιεστα την Κυριακη στον ΝΑΟ!!!
    ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ!!!

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Holmes : Από όσα έγραψα, εσύ κατάλαβες ότι θα μας δώσει το πρωτάθλημα ο Άρης;

  9. Ο/Η Holmes λέει:

    Προς Στηβεν…Αυτο πιστευω εγω. Μακαρι να δικαιωθεις εσυ και να το παρουμε στο τηγανι. Προς τι η παρανοηση;

  10. Ο/Η nnektarios λέει:

    Το κείμενο είναι επικό, το προσυπογράφω μέχρι τελείας και προχωράω σε επιμέρους σχόλια.

    Ο τίτλος είναι σημαντικός για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι για να φύγει στο μέγιστο βαθμό αυτή η μιζέρια που διακατέχει μεγάλο μέρος του κόσμου.

    Το μέγεθος της δαφνοστεφανωμένης αδερφής φαίνεται ξανά, δύο χρόνια τώρα με την επιστροφή της ΑΕΚ και εκφράστηκε στο μέγιστο βαθμό από αυτόν που κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου και από τη συμπεριφορά της μέσα στο γήπεδο. Μικρή ομάδα, τόσο όσο και όταν είχε για ΜΙΑ φορά στην ιστορία της κάποιον του μεγέθου Σαλιαρέλη.

    Ο τελικός του Conference φανέρωσε για μία ακόμα φορά το πρόσωπο του πιο αντιπαθητικού, βρώμικου οργανισμού που γέννησε ο πλανήτης. Αλαζονεία, ασέβεια, πρόκληση, ειρωνία και δηλώσεις, όπως πάντα εκ του ασφαλούς.

    Η έδρα θα έπρεπε ήδη να έχει αλλάξει, plan B έχει έτοιμο εδώ και καιρό η ΟΥΕΦΑ. Στην περίπτωση που περνούσε η Ντιναμό θα είχε ήδη αλλάξει. Η ΝΦ έχει πρασινίσει στο παρελθόν και έχει φιλοξενήσει τελικό ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ, δεν θα είναι η πρώτη φορά.

    Προσωπικά, όμως, με ενοχλεί να έρθουν αυτοί. Αυτοί είναι που προσπάθησαν με κάθε μέσο να ματαιώσουν (δεν τα κατάφεραν) και να καθυστερήσουν τόσο το γήπεδο, ώστε να μην προλάβουν να μπούνε μέσα ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που περίμεναν να το κάνουν για μία φορά στη ζωή τους και ας πεθάνουν!
    Θα ήταν τρομερό για εμένα να έχει πεθάνει ο πατέρας μου, να μην έχει προλάβει για λίγο εξαιτίας τους και να μπει το παχύδερμο, οι δολοφόνοι του Λυγγερίδη και ένας κοντός πούστης (κάποιοι τον ξέρουμε και από την Πετρούπολη πολύ καλά).

    Θα μπορούσα να γράψω σεντόνια, αλλά τώρα το μόνο που έχει σημασία είναι να το σηκώσει εκεί μέσα η ΑΕΚΑΡΑ, τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

  11. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Το έχω ξανά γράψει, δεν πρωτοτυπώ άλλωστε. Η ΑΕΚΑΡΑ θέλει δύο νίκες. Όταν σχεδιάζεις και τηρείς το δικό σου πλάνο η επιτυχία δεν είναι αμφισβητήσιμη. Ειλικρινά δεκάρα δεν δίνω για τα παρασκήνια και τις δηλώσεις του κάθε άσχετου ή σχετικού παρατρεχάμενου των άλλων ομάδων . Σαφώς και σε ένα παιγνίδι υπάρχει πάντα το 1Χ2. Να μπούμε μέσα δυνατά και με την περσυνή ένταση, τόσες μέρες ξεκούρασης δεν δικαιολογούν κάτι άλλο. Αν οι αντίπαλοι μπορούν να σε ακολουθήσουν σε αυτό το tempo ας το πράξουν…Όσο για το γήπεδο και το conference ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι υπήρχε πιθανότητα να φτάσει στον τελικό ελληνική ομάδα. Η ΕΕ ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες και τα λεφτά του ποδοσφαίρου μέσα από τις ομοσπονδίες γνωστό και αυτό. Οπότε με πιο δικαιολογητικό θα ζητήσει η επίσημη ΑΕΚ την αλλαγή έδρας; Το τι σκεφτόμαστε για όσους μπήκαν εμπόδιο στο γήπεδο δεν νομίζω να αλλάξει την άποψη της μαφίας

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    H τελευταία φράση τα λέει όλα.
    Η αλλιώς: “ιδού η Ρόδος…”
    Παίζουμε ξεκούραστοι- το κενό της αγωνιστικής ασυνεχειας 15 ημερων είναι ένα θεμα μεν,αλλά όχι ικανό να σταθεί ως δικαιολογία για οτιδήποτε- με όλο το ρόστερ διαθέσιμο και σε αγώνα “νοκ ουτ” με ξεκάθαρο στόχο, απέναντι σε κάποιον “αδειο” από εγχώριους στόχους, με απανωτά δύσκολα ματς και το μυαλό του σε διαφορετικό στόχο από ότι εμείς.
    Αρα δικαιολογίες zero,σε περίπτωση αποτυχίας.
    Κέρδισε και πάρ’το.

    Οσο αφορά στην “κέντα” που έγινε με τον τελικο να εχει οριστεί 29 Μαιου -ποιος μάγκας το σκέφθηκε ήθελα να ήξερα-στην ΟΠΑΠ αρένα, με εναν εκ των φιναλίστ να είναι ο γαύρος και εν τω μεταξύ να έχει προηγηθεί μεταξύ μας ματς που να κρίνει ίσως το πρωτάθλημα- είναι από αυτά που συναντά κανείς στη ζωή, η οποία έτσι κι αλλιώς η ίδια δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα μπαράζ χαοτικών συμπτώσεων,είτε αφορά την πορεία ανάπτυξης ενος κλαριού πάνω σε ένα δέντρο, είτε ένα ατύχημα στο δρόμο,την γέννηση και την καταστροφή οργανισμών, η και άστρων κλπ

    Εχω όμως απέριόριστη αισιοδοξία ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά, καθ ότι βρισκόμαστε στην ευτυχή συγκυρία ( το χάος που λέγαμε πιο πάνω) Υπουργός του ΠΡΟ-ΠΟ να είναι ο Ραν-Ταν-Πλαν Χρυσοχοίδης με τις στάχτες στο κεφάλι και το μυαλό στα πέτα.
    Η πιθανότητα του να μη κάνει τίποτα, να μεινει άπραγος δηλαδή, είναι μεγάλη, άρα το πιο πιθανό είναι-στην Ελλάδα είμαστε των δραστήριων ηλίθιων- να μην εχουμε παρατράγουδα. Εκτός και αν το πάρει πάνω του και αναλάβει δράση.
    Τότε: “ο Θεός της Ελλάδος να βάλει το χέρι του”.

  13. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    όπως τα λες στηβενάρα, θάρρος και δύναμη, μια νίκη αντρική, μονόδρομος. όπως παλιά, με ψυχή…

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης μόνο ΑΕΚ : Τώρα σοβαρολογείς; Θα κάτσει ο νονός των νονών να ασχοληθεί με τον Κούγια και τον Γκαγκάτση; Η προσωπογραφία του Καπόνε, κυκλοφορεί. Σου συνιστώ να την ρίξεις μια ματιά.

  15. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Holmes : Δεν θεωρώ δικό μου πρωτάθλημα κάτι που θα μου κάνει δώρο κάποιος άλλος. Οπότε στο κείμενο που έγραψα, στην ουσία αυτό είπα. Μπορεί να γίνει έτσι όπως λες, δεν με ενδιαφέρει εμένα. Δεν μετράω τίτλους αδερφέ. Μετράω πρώτον τα μάτια μου και δεύτερον τι εισπράττω από τον κόσμο για την συνολική απόδοση της ομάδας. Τα δύο λοιπόν τελευταία, φέτος είναι σε αμφισβήτηση. Και να στο κλείσω κι ελαφρώς πικάντικα : Το λαθρεμπόριο δεν το παίρνεις μόνος σου. Κάποιος στο δίνει με συγκεκριμένες υποχρεώσεις…Οπότε η ΑΕΚ πρέπει να σώσει την παρτίδα κι όχι να αναπαράγει…( τα λοιπά ό,τι καταλαβαίνεις ).

  16. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Την ΑΕΚ την Τετάρτη θα την οδηγήσουν ο Βίντα, ο Άμραμπατ, ο Αραούχο, ο Πινέδα και ο Σιμάνσκι και θα τους καταπιεί στο λιμάνι. Ο κόσμος μας βγάζει μια ηττοπάθεια, αλλά η ομάδα νομίζω ότι δε φοβάται τίποτα και κανέναν. Θα περάσουμε από πάνω τους.

  17. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΧΟΝΕΣ,εχετε η θα μπειτε σαν τσιγκολελετες χεσμενες? Για να δουμε,θα το χαρισετε στον Τσετσενο μηπως?

  18. Ο/Η Ακησ λέει:

    Καλησπέρα Στήβεν αυτός όμως που του έδωσε τα κλειδιά για το λαθρεμπόριο δεν είναι σε καποια ομάδα τώρα η είναι ?Και έχει μπροστινό την άλλη κοντή αδερφή τον φιλότουρκο

  19. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Καλημέρα σε όλους σας.Αρα κ συνοψιζοντας το πόνημα…ΜΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ακησ : Τα κλειδιά δεν του τα έδωσε ένας. Του τα έδωσε ένα κονκλάβιο. Ένας κλάδος επαγγελματικός, που κύρια είναι πολυεθνικός. Εσύ εννοείς τον Βαρδινογιάννη βέβαια, που ξέρεις καλά ότι δεν είναι σε καμία ομάδα, ούτε κι έχει κάποιον μπροστινό στην αλογοτροφή. Ο Αλαφούζος δεν είναι μπροστινός.

  21. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μόνο πολυεθνικές θα μπορούσαν να κάνουν αυτά που γίνονται στην Μεσόγειο και στον Κόλπο.GPS και δορυφόρους δεν τους “τυφλωνεις”με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης.Χαρά στο κουράγιο του βέβαια με τέτοια ανακατεματα στα 70+.Με τα τραίνα έχει ένα θέμα λόγω “σφυριχτρας”αλλά δεν γαμιεται…Εμάς μας νοιάζει το διπλό αυριο,και δεν είμαι και σίγουρος για τον άσσο στην Τούμπα. Τα μπεκ στο τηγάνι ποιος τα ανοίγει?

  22. Ο/Η Ακησ λέει:

    Κατανοητή η απάντηση Στήβεν τώρα για την ΑΕΚ πραγματικά δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί μέταλλο για τέτοια παιχνίδια μόνο ο Βιντα έχει δεν ξέρω βέβαια και πωσ θα δει το έργο ο γαύρος εύχομαι να μπει νταηλικι και να τουσ πάρει τον Ολυμπιακό ποτέ δεν τον φοβομουνα

  23. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Περιμενω η ομαδα σημερα,να σταθει στο υψος της και να κατακτησει το πρωταθλημα με νικη,εστω μισο μηδεν,μεσα στο σπιτι του οσφπ και να κλεισει στοματα για το αν αξιζει η οχι το φετινο τιτλο.

    Περισσοτερο με προβληματιζει ο Αλμευδα και οι αλχημειες του να κρατησει ενα σκορ υπερ του,δηλαδ μην δουμε 0-2 και ξαφνικα στο β ημιχρονο καταρρευσουμε αν δεχτουμε γκολ.

    *Παιρατησαν τον Κουγια,μαλλον για τις ηλιθιες δηλωσεις του που εδειξε προτιμηση πρωταθλητη.

  24. Ο/Η Holmes λέει:

    Η παραιτηση Κουγια ηταν οτι χειροτερο μπορουσε να συμβει σημερα. Τα παπαγαλακια της απομιμησης μιλανε για στησιμο του χοντρου. Ελπιζω να μην χασει την συγκεντρωση της η μαδα και να πιστεψει οτι μπορει να συμβει κατι τετοιο.
    ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ

  25. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Μέχρι και πριν λίγες ώρες πίστευα ακράδαντα πως απόψε η ΑΕΚ θα γινόταν πρωταθλήτρια Ελλάδας με καθαρό σκορ και απώλεια βαθμών στην Τούμπα και κλείσιμο του φωτισμού στο λυόμενο μετά το ματς.

    Αυτό μεχρί να δω πως ο πρωθυπουργός μίλησε σε πιτσιρίκια ΑΕΚτζήδες και είπε «έχετε καλές πιθανότητες να το πάρετε φέτος»…

    Όσον αφορά την αποχώρηση Κούγια, εμένα η πρώτη μου αίσθηση είναι θετική. Ίαως με το να ριχτούν οι τόνοι εν όψει τελικού στο γήπεδο μας; Ίσως γιατί κάποιος απ την κυβέρνηση (έπειτα από διαταγή) ενημέρωσε τον Μαρινάκη πως «για να δεις προκοπή με κυβερνητικά αλισβερίσια, πρέπει να τον ξεφορτωθείς»; Είδωμεν…

    iPhone, iTypos, iApologize

  26. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Αρκετά με τα λόγια.Απο το πρωι είμαι σε ζεν.Πολλά είπαμε, ολοι μας.
    Ωρα να μιλήσει η ομάδα,ώρα να μιλήσουν οι παίκτες και ο προπονητής.
    ΠΑΜΕ ΑΕΚΑΡΑ