Dios Messi

 

lionel-messi-world-player-soccer-lionel-messi-feature4“Έχω μεγάλο σεβασμό στον Μέσι και για ότι έχει πετύχει. Είναι πολύ ταπεινός. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω και να του δείξω ποιος είναι το αφεντικό. Έκανα το ίδιο στο παγκόσμιο κύπελλο”.
Μια χαρα τα ειπες. ΤΣΙΜΠΑ ΤΡΙΑ τωρα και τα ξαναλεμε.. Αφεντικο.
Το ότι σας εκατσε στο τελικο του Π.Κ και με ΜΙΑ ευκαιρια πηρατε το κιουπι με καποιον …Γκετσε (τον οποιο και εβαλε χτες και ηταν κατι σαν τον Πιου το δικο μας) δε σημαινει ότι κατι εγινε. 4 τετ α τετ εχασαν οι αλλοι πριν από αυτό. Να μου πεις ας τα εβαζαν. Σωστα θα πω κ εγω. Άλλο αυτό όμως και άλλο για αφεντικα και σαχλαμαρες.
Εχουν μια μανια αυτοι οι Φριτσιδες να μη βαζουν μυαλο με τιποτε. Μολις πανε λιγο καλα 1-2 φορες τους βγαινει η ‘ανωτεροτητα’ και το αφεντιλικι. Με το ζορι ότι είναι ανωτεροι.
Πιο αφεντικο ρε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ που το δεξι του ποδι (το..κακο) θελει 5 Λαμ και 3 Σβαισταιγκερ για να τον μαρκαρουν? Αληθεια αυτός ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ της Γερμανιας που ηταν χτες? Ο άλλος (το ..καλυτερο εξαρι του κοσμου- το διαβασαμε και αυτό) στο 12’ τρωει ποδιες από τον Ρακιτιτς και στο 19’ τον εχει βαλει κατω το κοντο εξω δεξια και τον εχει κανει χαζο 3 φορες στην ιδια φαση.
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ενας με έναν?
Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από το 30-35, μετα από μια φαση που εχει ΤΕΣΣΕΡΙΣ μπροστα του και αρχιζει και μοιραζε σακουλες στη μπουκα, ολοι οι Φριτς κρατανε αποσταση ασφαλειας 2-3 μετρα όταν εχει τη μπαλλα. Που να παω κοντα του, να με κανει γιο γιο? Ασε τωρα και μας βλεπουνε.
Αυτος δε ο ταλαιπωρος ο Μποατεγκ στη φαση του δευτερου γκολ πρεπει να επαθε χιαστους στη τριπλα και μετατοπιση σπονδυλου ταυτοχρονα όπως σωριαστηκε φαρδυς πλατυς. Σα τραπουλοχαρτα επεφταν οι Φριτς στο γκολ- τετοια ΞΕΦΤΙΛΑ και τετοια ΝΙΛΑ ειχαν καιρο να παθουν τα ‘αφεντικα’.
Barca και πολλα επαιξα χτες, δηλαδη Barca και over. Δεν είναι και ευκολο στοιχημα ειδικα το over σε ημιτελικο ch.l με Γερμανους. Στην αρχη μετα τα 2-3 χαμενα και το ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ στον Νευμαρ, λεω παει το στοιχημα με τις μαλακιες. Ειχα να παιξω κανα χρονο και μπορει παραπανω. Μετα το 75 με το φτου ξελεφτερια που επαιζαν οι αλλοι το πηρα αποφαση.
ΛΑΘΟΣ μεγαλο. Παρε 2 γκολακια- με το δευτερο για να μη ξεχναμε τα αφεντικα, παρε και μια ασιστ παρε βαλε στο 90+, να και το over και καλο βραδυ.
Mouchas gracias Lio και το επομενο ΣΚ στην υγεια σου.
ΥΓ Δηλαδη τωρα για να καταλαβω: Ο ενας κατεβαινει με Σουαρες-Νευμαρ-Μεσι και ο άλλος με Μυλλερ (Ο με ΚΕΦΑΛΑΙΟ αντιτουριστικος) Σβαισταιγκερ (who?) και Λεβαντοφσκι (who?) και εχεις το ΘΡΑΣΟΣ να μιλας για αφεντιλικια? Να ειχες τουλαχιστον Ρομπεν και Ριμπερι που ελειπαν να το παλεψεις λιγο επιθετικα που δεν ειχες ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ σε ημιτελικο CH.L!!!!
Παλι καλα που ηταν και ο Αλονσο και μαζευε τα αμαζευτα μπροστα στους Λαμ και δεν εγραψε διψηφιο να λες μεγαλε

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

13 Responses to Dios Messi

  1. Ο/Η bandog λέει:

    για 70 λεπτα μια χαρα σταθηκε η μπαγερν ,που ειναι μια μη παραδοσιακη μπαγερν με τον τσουκου τσουκου στον παγκο , απεναντι σε μια καταιγιστικη τον τελευταιο καιρο μπαρτσα…

    απλα αυτη η μπαρτσα δεν παιζεται και θα το σηκωσει δικαια …
    σε εξαιρετικη φορμα αυτη τη στιγμη και σε εντελως αντιθετη η μπαγερν που κατεβηκε με τεραστιες ελλειψεις και προβληματα στα ημιτελικα.

    απολαυσαμε τον καλυτερο τερματοφυλακα και τον καλυτερο επθετικο της εποχης μας. ισως να ειναι οι καλυτεροι ολων των εποχων στις θεσεις τους…
    στο ημιχρονο νικητης ηταν ο πρωτος (δεν τα εχασαν οι αλλοι αλλα τα επιασε αυτος) και στο δευτερο απολυτος νικητης ο δευτερος.
    μεχρι το 70 το ματς ηταν νοϊερ-μπαρτσα 0-0 και μετα το 70 ηταν μπαγερν-μεσι 0-3…

    θα μπορουσε τουλαχιστον αλλα δυο γκολ η μπαρτσα και θα επιανα και το οβερ 3.5 στο 2.95….

    οταν επιτιθεται αυτη η ομαδα ειναι σκετη απολαυση….
    ελπιζω τελικο με γιουβε για κατι καινουριο γιατι βαρεθηκα τα classico….

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το μια χαρα ειναι κατι μεταξυ Μουρινιο και Ελλαδα Euro 2004. Ολοι πισω και μια (1) επιθεση που δεν εγινε καν τελικη σε ολο το ματς (η παραλληλη αυτου του ταραμα του Μυλλερ).
    Το τερμα ειναι πολυ καλο, αλλα δεν ειναι ουτε αφεντικο (μονο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΦΡΙΤΣ μπορει να εισαι οταν κανεις τετοιες δηλωσεις) ουτε καλυτερο απο τον Κουρτουα τωρα- στο λεω γιατι τον βλεπω συχνα.
    Επιασε το πρωτο του Σουαρες, το δευτερο του Αλβες ηταν πολυ ανοιχτο το κοντρολ και ουσιαστικα δεν ηταν σουτ παρα σπρωξιμο με το μυτακι ισα ισα που την εφτασε. Δεν μειωνει τις αποκρουσεις αλλα ετσι ηταν. Τωρα θα μου πεις αν ηταν ο Ανεστης το ημιχρονο θα ηταν 4-0 οποτε οκ.
    Αναλογα γνωμη μου ειναι οτι φερει ΟΛΗ την ευθυνη στο πρωτο γκολ που ειναι εκτος περιοχης το σουτ, δεν ειναι κανενα τουβλο και εχει σχετικα καλη θεση. ΑΡΓΗΣΕ να πεσει και το επνιξε.
    Αυτα κανει το πολυ αφεντιλικι.
    Εγω παντως στα 3,8 μια χαρα μου βγηκε εστω και στο 90+ το over
    Και εγω Γιουβε θελω, δε μπορω αλλο το παιδι με το τζελ: ΑΗΔΙΑΖΩ μονο που τον βλεπω.

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Για να πω την αληθεια ρε παιδια,γουσταρω αλλη μια τριαρα μεσα στην αρενα τους….Ετσι,για να τελειωνει το παραμυθι μια και καλη.Και θελω και την Γιουβε στον τελικο,γιατι δεν αντεχω αλλο τον λιγδιαρη….Ειδωμεν.

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΜΗΝ τους ξεγραφεις του Φριτς. Αντιπαθητικοι αχωνευτοι ΝΟΥΜΕΡΑ αλλα θελει σοβαροτητα. Μονο ετσι περνας ανετα και ισως κανεις και μεσα εκει νικη-πραγμα δυσκολο. Να περασουμε θελουμε για να πετυχουμε τον GAY της Ιταλιας το σιχαμα μετα την Ιντερ φυσικα

  5. Ο/Η bandog λέει:

    οταν παιζεις απεναντι σε αυτη τη μπαρτσα στο καμπ νου , οποια φανελα και αν εισαι ,κοιτας πρωτα το ανασταλτικο κομματι γιατι αλλιως εχει ταληρο…
    οταν δε , εισαι ο πρωην προπονητης της και η επιθεση σου εχει μισο λεβαντοφσκι , εναν ντεφορμε φιματικο μυλερ και εναν λιγο αλκανταρα, δεν μπορεις να κατεβεις για να παιξεις στα ισα…

    ο νοϊερ θεωρω οτι ειναι πολυ μπροστα απο τον δευτερο.
    τρομερα προσοντα και τρομερη αντιληψη του γηπεδου.
    ποσες φορες δεν εχει καθαρισει φασεις ως λιμπερο , ακομη και εχθες?
    κακες στιγμες και λαθη κανουν ολοι ακομη και σε αυτο το επιπεδο.
    θυμισου την απιθανη γκαφα του κουρτουα στο ματς με τη χαλ…
    και αν ψαξεις θα βρεις και αλλες αφου δεν ειναι τοσο καλος στα χαμηλα…

    και ο σβαϊνσταϊγκερ τον οποιο υποτιμας, ειναι ενας τιμιος μεσος . δεν ειναι ελιτ αλλα ειναι ενας γιοχανσον μεγαλυτερου επιπεδου.εχθες ηταν κυμματοθραυστης μαζι με τον αλονσο.οταν κατερευσε αυτος στο 70 , εγινε το μπαχαλο μπροστα απο την περιοχη της μπαγερν και φανηκε και ο νεϋμαρ. αφαντος ηταν πιο πριν…

    ΥΓ: αν ημουν ο μεσι θα ημουν πολυ πουτσοπαιδο…
    στο δευτερο γκολ δεν θα πανηγυριζα…
    θα πηγαινα στον μποατεγκ να τον τρολαρω.
    “εισαι καλα φιλαρακι , μηπως εσπασες τιποτα?”

    ΥΓ2: μιας και για τερματοφυλακες ο λογος. ακουσα οτι πηραμε τον δευτερο της φεγενορντ που μεχρι περυσι ηταν πρωτος.
    για να δουμε . καλη σχολη στο τερμα οι ολλανδοι…
    το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι καλυτερος απο τον ανεστη.
    βεβαια και ενα ρολο χαρτι κουζινας κρεμασμενο απο το οριζοντιο δοκαρι , καλυτερο του ανεστη ειναι….

  6. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι ντροπη για το ποδοσφαιρο να παιζει μπαλλα και μαλιστα στη Μπαγερν αυτη η ορθια κολονα που λεγεται Σβαισταιγκερ. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ. Χτες ο Αλονσο επαιζε μονος του ο αλλος ειχε τρελλαθει να τρωει ποδιες. 3 σε 20 λεπτα μεσα εφαγε και εκανε το Κινεζο μετα στα μαρκαρισματα.

    Ο Μεσι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ γιατι εκτος απο τα ‘μαγικα’ του ειναι σοβαρο παιδι. Σε ολα του οχι μονο μεσα στο γηπεδο. Απο συμπεριφορα απο τροπο ζωης απο το ιδρυμα που εχει κλπ κλπ. Την ωρα που καποιοι αλλοι (που ΤΟΛΜΟΥΝ να συγκριθουν) κανουν μουσεια με αγαλματα για τον εαυτο τους..

    YΓ Και εσυ (χωρις να σε ξερω ) εισαι καλυτερος απο τον Ανεστη. Και ο Steven ειναι καλυτερος απο τον Ανεστη. Και εγω που παιζω μεν μπαλλα αλλα απο τερμα εχω οση σχεση εχει η Βρεττακου με την επικοινωνια (δηλαδη ΚΑΜΜΙΑ) ειμαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο τον Ανεστη. Ο σκυλος μου (ενα basset Hound που για να κουνηθει πρεπει να γινει σεισμος κυριολεκτικα) ειναι καλυτερος απο τον Ανεστη.
    Το ρολλο κουζινας (αμα ειναι αυτο το χοντρο που πουλανε γενικης χρησης) ειναι καλυτερο του Ανεστη
    Οι μονοι που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ο Ανεστης ειναι τερματοφυλακας ειναι ο Γωγος (καλα αυτος νομιζει οτι ειναι και προπονητης) ο Σερβος με το αετισιο ματι (που μας εφερε το Πιου) και τα τσολια που βαζουν στην επικοινωνια μπας και μας ψησουν οτι η ΑΕΚ αλλαζει επιπεδο.. με το Σοιλεδη και τον Πλατελα.
    ΕΝΑΣ παικτης (Μανταλλος) χτυπησε και εχει ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ GAY ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ..

  7. Ο/Η Νίκος λέει:

    Καλά τώρα σοβαρά? Αν δεν ήταν ο κοντός, αυτός ο παιχταράς, η Μπάρτσα δεν έβαζε γκόλ ΠΟΤΕ. Ο Νειμάρ ήταν τόσο χεσμένος που λίγο πριν το 1-0 έστειλε την μπάλα στα πουλιά γιατί το “αφεντικό” τους είχε κάνει να τα κάνουν πάνω τους. Ντάξει υπερφίαλος να πουλά τσαμπουκά και αφεντιλίκι στον Μέσσι άλλα ας γελάσω που είναι καλύτερος ο Κουρτουά. Ρε ο άλλος έβγαινε απο την περιοχή με κεφαλιές για να διώξει, δεν μασάει τπτ. Μέχρι το 70 ήταν ο καλύτερος παίχτης του γηπέδου. Απλά μετά είπε να μιλήσει το πραγματικό αφεντικό που μάγεψε πάλι, αλλά μόνο αυτός.

    Όσο για Πεπ προπονηταράς, του βγάζω το καπέλο. Έχει γεννήσει το τίκι τάκα και ξέρει να το αντιμετωπίζει. Κάθε φορά που είχε την μπάλα ο Der Stegen όλη η Μπάγερν πίεζε ψηλά αναγκάζοντας την Μπάρτσα να κάνει γιόμες στους κοντούς επιθετικούς της γιατί δεν μπορούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Μέχρι το 70 δεν τους έβγαινε τπτ. Μετά ανέλαβε ο μεγάλος και τέλος.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο καθένας βλέπει το ματς οπως θέλει. Εγω ειδα μηδέν τελικές απο τη Μπάγερν σε μιάμιση ωρα μπαλλα και 3 γκολ. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακός απλα η γνώμη μου ειναι ο Κούρτουα φέτος σε ενα πολυ πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έπαιξε καλύτερα.
    Το Πέπ δε μπορω να το κρίνω χωρις τους δυο καλύτερους παίκτες του και το έγραψα.
    Απο την άλλη η τριπλέτα δε παίζεται και απλα δε ξέρεις απο που θα σου έρθει το εγκεφαλικό ..
    Καλύτερα να κανεις προσπάθεια κ ας παει ψηλά παρά να μη κανεις τίποτα..
    Btw η μπαρτσα πλεον ΔΕΝ παίζει τικι τάκα αλλα βλεπεις και σέντρες και μακρινές μπαλιές και κόρνερ.
    Οσο για το αφεντικό καλύτερα να μασάς παρά να μιλας. Αλλιώς ρουφά τρεις φορες το αυγό σου χερ νοιερ και καλο βράδυ.
    Τα ματς κρατάνε 90 και καθυστερήσεις όχι 70 ουτε 60 ουτε 80

  9. Ο/Η Νίκος λέει:

    χαχαχαχαχαχα συμφωνώ με το τελευταίο, ήταν εντελώς αυτό. Με τις εκλογές εκεί τι έχουμε?

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το βράδυ φίλε θα δούμε ακόμη 6:30 ειναι

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch και Nikos : Για ρίχτε μια ματιά μετά το 70 τι κάνουν συνήθως οι ΔΥΟ ομάδες που έχει προπονήσει ο Πεπ. Εγώ έχω παρατηρήσει οτι αδειάζουν

  12. Ο/Η conpater λέει:

    Παιδια,μετα απο τετοιο ματς και τετοιον Μεσι,τα παρατας ολα και ευχαριστεις τον Υψιστο που σε αξιωσε να δεις τον αγωνα….Ο Νοιερ ειναι πολυ καλος τερματοφυλακας,απλα την “πατησε” με τις δηλωσεις.Αμα προκαλεις αυτα παθαινεις.Ελειπε ο Ριμπερι κι ο Ρομποκοπ βεβαια (δεν γουσταρω κανεναν τους),αλλα τι συζηταμε τωρα…Ειδαμε ΜΕΣΙ.!!!!

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    ο τυπος κανει οτι κανει με διαφορα απο τους αλλους, αλλα εχει και ενα τρομερο υπερ του: σπανια θα τον δεις να στραβωνει, ακομη πιο σπανια να τσαντιζεται και να κανει το καραγκιοζη
    Στη χειροτερη θα ειναι ανεκφραστος (τελικος ΠΚ) την ωρα που ο αλλος οταν δε κλαιει δε κανει γκριματσες κλπ κλπ το παιζει σωματαρας, μοντελλο, ομορφος, γκομενος και γαματος.
    Ειναι ΚΑΙ η διαφορα στη νοοτροπια του club, στη Ρεαλ μοιαζει παραταιρος ο προπονητης μας οπως και καποιοι χαρακτηρες τυπου Μοντριτς. Αντιθετα ακομη και αυτος ο ψαρακλας ο Μπειλ εγινε ‘αντρας’ σε 2 χρονια μεσα.

    Η αλλη διαφορα ειναι οτι σε αντιθεση με το νουμερο, ο Μεσσι ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟΣ την ενεργεια και καλυτερα να εισαι 3-4 μετρα μακρια του αν δε θες να γινεις ρομπα. Σε κλειστο χωρο η τριπλα του και η εμπνευση του απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ απο αλλο παικτη.

    Τα ειδαμε ολα που λεμε προχτες αλλα ουδεις γραφει για τη λειτουργια της ομαδας:
    Σερχι Μπουσκετς.
    Ο τυπος ειναι παντου, κοβει, πασαρει, αλλαζει ροτα στο παιχνιδι, ειναι καλος στα στημενα ο ορισμος (αυτη τη στιγμη του παικτη box to box.
    Xavier Mascerano: ΟΠΟΥ με βαλετε να μαρκαρω, ΟΠΟΙΟΝ με βαλετε να μαρκαρω, απο ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ, σε ΟΠΟΙΟ γηπεδο ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΩ ΖΩΝΤΑΝΟ. Παιζω δεξι μπακ, αριστερο στοπερ, κεντρικο σεντερ μπακ, αμυντικο χαφ. Δωστε μου μονο κανα σοβαρο παικτη να ασχοληθω, κατι Μυλλερ και λοιπα γατακια με κανουν και βαριεμαι…