Α Ε Κ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Ρε παιδιά, αυτό το πράμα δεν αντέχεται. Το να προσπαθούν κάποιοι μέσα στην εταιρεία να μας πείσουν οτι η ΑΕΚ έγινε μεγάλη κι οτι όσο πάει θα μεγαλώνει κι άλλο. Που για το δεύτερο δεν μπορώ να διαφωνήσω πολύ, αφού είναι πιθανόν το καλοκαίρι να αποκτήσει δέκα παίκτες. Στο παρόν όμως είμαι σίγουρος και συνέχεια επιβεβαιωνόμαστε.

Και δεν είναι ανάγκη να τρέχουμε πολύ. Ας μείνουμε στην θεωρητική πληρότητα του ρόστερ μας. Πού είναι αυτή; Όλη δηλαδή η ΑΕΚ ήταν ο Μάνταλος; Δηλαδή ακόμα κι έναν αδαή να πιάσεις, είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα σου πει οτι υπάρχει πάντα πιθανότητα κάρτας ή τραυματισμού. Και λογικά έγινε κι αυτό, ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΠΑΛΕΣ ΠΕΡΝΑΓΑΝΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, χωρίς ιδιαίτερη συνήθεια σε πίεση, ΕΠΑΘΕ ΧΙΑΣΤΟΥΣ. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός για την πληρότητα.

Από εκείνη την στιγμή λοιπόν και μετά, ο κακομοίρης ο Δέλλας, προσπαθεί είτε να βρει αντικαταστάτη του για να μην χαλάσει και την μαλακία του Σέρβου με το 4-2-3-1, είτε να βρει άλλο σύστημα, όπως σήμερα με αυτό το 4-3-3. Και φυσικά να μην βγαίνει τίποτα, αφού ούτε αντιμάνταλος είχε προβλεφθεί αλλά ούτε υπάρχει κι άλλο αξιόπιστο χαφ για να το παίξει δεκάρι. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ.

Αυτήν λοιπόν την πραγματικότητα είδαμε στο πρώτο ημιχρόνιο. Σήμερα προσπαθούσε να το παίξει οργανωτής ο Τζανετόπουλος. Και πράγματι ό,τι μπορούσε έκανε. Αλλά η ενδεκάδα, θέλει κι άλλους. Όταν λοιπόν ξανά, οι Πλατέλας, ανάκογλου και Μπαρμπόσα ήταν για τα πανηγύρια, τι ψάχνεις να βρεις στα άχυρα; Το γιατί η ΑΕΚ δεν είχε κίνηση και νεύρο ή γιατί δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα όταν συντριπτικά την κατείχε; Άστα να πάνε στο διάολο καλύτερα, κι ειδικά όταν σκέφτεσαι οτι στον πάγκο υπάρχει Ζόριτς και Πίου. ΚΙ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΡΩΤΗΣΩ : Ο ΠΙΟΥ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΣΕ ΑΠΌ ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ; ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ; Και να μην επεκταθώ κι άλλο στα χαρτζηλίκια.

Κι όλα αυτά, απέναντι σε αντίπαλο που έπαιξε τα γνωστά. Κλειστός πίσω και σκέψη για κάποια αντεπίθεση. Όπως έπαιξε και στο τηγάνι. Απόλυτα προβλέψιμος δηλαδή πριν το παιχνίδι, αλλά και μέσα στο παιχνίδι, όταν βασικός παίκτης του είναι αυτό το νούμερο ο Λαγός.  Πάρα πολύ κακό θέαμα λοιπόν, σχεδόν καμία ευκαιρία και χάσιμο χρόνου η παρουσία μας στο γήπεδο. Αλλά και με έναν αδιόρατο φόβο…

Δεύετρο ημιχρόνιο και οι φόβοι πήραν σάρκα και οστά. Διότι πριν προλάβει να δείξει την δύναμη της ανυπαρξίας του ο Πίου, φρόντισε ο Ανέστης να κάνει το λάθος της ημέρας και να φάμε ένα γκολ που έκανε τα πράματα μπέρδεμα. Πλέον δεκάρι έπαιζε ο Πλατέλας, κατόπιν ο Μπαρμπόσα και γενικώς επικρατούσε ένα αλαλούμ, λες και ήμασταν σε παράταση αγώνα κυπέλλου. Ακόμα και παιδί του νηπιαγωγείου έβλεπε οτι επικρατούσε πανικός. Σκεφθείτε οτι τα δεξιά χτυπήματα των στημένων τα έκανε το αριστερό μας μπακ, που όμως δεν έκανε τα αντίστοιχα από την δική του πλευρά.

Σε αυτό λοιπόν το μπέρδεμα, συνέβαλε κι ο Απόλλων που λογικά υποχώρησε, ενώ στο σύστημα μας υπήρχε και Ζόριτς που πραγματικά κατέδειξε οτι ο Δέλλας ήθελε να δείξει οτι δεν κοιμόταν στον πάγκο. Και δικαιώθηκε. Έστω κι αν χρειάστηκε ο αντίπαλος τέρμας να ισοφαρίσει το λάθος του Ανέστη στο δεύτερο γκολ μας, αλλά κι ο δικός μας να κάνει μια έξοδο του Μεσολογγίου – αργοπορημένη για μένα αλλά ευτυχώς ολιγώρησε ο αντίπαλος επιθετικός – που μας έδωσε τελικά την κωλοφαρδία της νίκης.

Διότι περί αυτού πρόκειται. Η ΑΕΚ ξαναθύμησε καφενείο ανοργάνωτο, που είχε τη ρέντα της φανέλας. Ή το βάρος της. Πέστε ό,τι θέλετε. Το ίδιο πράμα είναι. Τα πάντα αφημένα στην τύχη όσο αναφορά την πρετοιμασία του αγώνα, εκτός από το κουτσάρισμα. Θέλω να πω οτι ό,τι υπήρχε – καλό ή κακό – στον πάγκο, μπήκε μέσα, και ο Απόλλων νόμιζε οτι τότε μπαίνανε οι βασικοί. Αστεία πράματα για μια ομάδα που δείχνει οτι σκέφετεται ήδη τις διακοπές αλλά και για παίκτες, που πολύ δύσκολα θα είναι στο ΟΑΚΑ του χρόνου. Καλά, όταν γίνει ο ναός, σίγουρα θα είναι ο Γιόχανσον, αν δεν τον έχει πουλήσει η Elite.

Κι εδώ οφείλουμε να το κλείσουμε το θέμα, αφού στην τυπικότητα της επιστροφής, τι άλλο να λέμε; ΟΥΤΕ ΟΜΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ. Ειδικά άμα σκεφτείς οτι το παίζουμε ομάδα της πρώτης κατηγορίας και φτύνεις αίμα να κερδίσεις ομάδα δεύτερης ταχύτητας, ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Και φυσικά έπεται και το τέταρτο. Όπως έπονται κι άλλα, στα οποία πρέπει να φύγουμε από το ποδόσφαιρο κατοχής, κύρια στα εκτός έδρας, για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Ο νοών νοείτω ελπίζω.

Υγ. Ο Σέρβος έχει την εξής άποψη : Μεταγραφές από τώρα ΔΕΝ πρέπει να γίνονται για να μην πέσει το ηθικό όσων αγωνίζονται. Φαντασθείτε πού έχει φτάσει, όταν έχουν ήδη κλείσει τέσσερις μέχρι τώρα. Ποιά είναι η τέρταρτη; Ε, να μην κόψουμε κι αναγνωσιμότητα…

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

12 Responses to Α Ε Κ – ΑΠΟΛΛΩΝ

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω απο την άλλη ξερω για πέντε κλεισμένους και ενα Ισπανό απο μεγάλη ομάδα που ΔΕΝ εχει υπογράψει ακόμη ανανέωση και δε του πέφτει άσχημα.
    Αυτός ειναι και ο λόγος της ΜΗ υπογραφής του.
    Οσο για την ομάδα αμα σε παίρνουν απο τη στάνη της Ορεστιάδας ΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ και να σου γράψουν στη business card ακόμη και το τραχαναικο μεγάλο το βλεπεις.
    Συν το γεγονός οτι αμα ειςαι ΠΑΤΟ ακόμη και ενα δάχτυλο να σηκώσεις, μεγάλωμα σου φενεται.
    ΥΓ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ; Έστω τον Βοσνιάδη που τρεις φορες εχει πάρει το κυλοτακι του ΜΥΡΩΔΙΑ ( και του ενός και του άλλου) ..

    Υγ2 ο πιού ειναι η ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Για κανα 30αρι το κόβω και τα αλλα ΤΣΕΠΗ κανονικά

  2. Ο/Η J.Patikas λέει:

    Steven ποιος τις κανει τις μεταγραφες; Διοτι αν τις κανει ο Μπαγιεβιτς, σημαινει οτι θα φαμε ξανα στη μαπα τον αντρα της πρωην cg ή καποιον αλλο υποτακτικο του Σερβου, με οτι αυτο συνεπαγεται για τα ματακια μας και τα νευρα μας του χρονου.

  3. Ο/Η J.Patikas λέει:

    “Δεν μένουμε στο τι έχει συμβεί, ψάχνουμε τις λύσεις και θα τις βρούμε”. Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Τελειωσε το πρωταθλημα, τελειωνουν και τα πλει οφ και ο Δελλας ψαχνει τις λυσεις και μαλιστα δηλωνει οτι θα τις βρει. Ποτε; Τον Ιουνιο στη Μυκονο με τον Σιανιδη;

  4. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα αρεσει η μη

  5. Ο/Η Γιάννης Περισσός λέει:

    Καλησπέρα σε όλους. Πόνεσαν τα μάτια μας πάλι σήμερα και ευτυχώς που είχα από πίσω μου κάτι παιδάκια που φώναζαν σε όλο τον αγώνα και δεν με πήρε ο ύπνος. Εγώ ένα πράμα θέλω να ρωτήσω. Αυτόν τον “χρύσανθο” όποιος ΑΜΠΑΛΟΣ τον έφερε στην ομάδα δεν πρέπει να υπάρχει του χρόνου στην ομάδα είναι επικίνδυνος. Αυτό που θέλω να ρωτήσω που με απασχολεί πλέον είναι για πόσο καιρό θα τον τρώμε στην μάπα ? Με λίγα λόγια πόσα χρόνια συμβόλαιο έχει υπογράψει ? Για να ξέρω να γεμίσω με υπομονή. Γιατί δεν νομίζω να βρεθεί ομάδα να τον δώσουμε όπως δεν νομίζω να έχουν την διάθεση να πληρώσουν ώστε να του κάνουν τερματισμό συμβολαίου.

  6. Ο/Η aek4life λέει:

    Στήβεν δώσε μας κάποιο στοιχείο , γουστάρουμε με τις μεταγραφές πως να το κάνουμε….
    Σιμόες . Μούλντερ , Ανδρεόπουλος,βάλε και συ μια πινελιά….
    Σφιχτός ΄ο Τίγρης η θα ακουσου,ε και κανα μπαμ;
    Τελευταιο ερωτημα,τι βλέπεις για το γήπεδο:

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς aek4life : Τώρα τι να πω εγώ, ΑΦΟΥ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ; ΤΙ ΠΙΝΕΛΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ, αφού μόνο σαν φίλος είπα να βοηθήσω;
    Που δεν το είπα ποτέ, αφού κάποιοι μου το παίζουν και μαγαζάτορες, ενώ είναι κρατικοδίαιτοι σαμαρικοί και δεν έχουν πάρει χαμπάρι οτι τελείωσαν τα κόζα με το τζάμπα. ΚΙ ΕΔΩ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΑΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, που τον ακολουθούν τα πασόκικα λαμόγια.
    ΠΙΝΕΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ : έχει και τα δυό πόδια αλλά του αρέσει η αριστερή μεριά. Έχει και τα δυό πόδια κ είναι εντός Σένγκεν. Πού πήγε ο βλάκας; Στην Αμερική; Ε, είμαστε πιο κοντά.

  8. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Υπομονή να κάνουμε,ως την επόμενη-και την “καλή” -χρονιά υποτίθεται. Δεν υπάρχουν λόγια για τα φετινά. Αλλωστε ο σκοπός επετεύχθει και τα παιδιά,είναι ήδη διακοπές.
    Καλό ήτο το ρόστερ για την αποστολή του να βγει η ΑΕΚ στο “ξέφωτο” της Λίγδας,αλλά πλέον η αποστολή τελείωσε. Οι “Πίου”, οι “Ζόριτς” και οι “Μπαρμπόσιδες” καλό είναι να μας χαιρετίσουν το καλοκαίρι. Οπως ελπίζουμε να γίνουν κανονικές μετεγγραφές,και μάλιστα αρκετές,αφού το ρόστερ-το έτοιμο για την Α Εθνική κατά τον “μεθύστακα” ΑΕΚοπώλη του “365”, όχι μόνο δεν είναι πλήρες,αλλά ούτε 0% λιπαρά.

    Να κοιτάξει ο πρόεδρος του κινήματος “Δεν Πληρώνω”, κος Μελισσανίδης, να βρει τρόπους. Το τζάμπα- όπως λέει και ο φίλος Steven- πέθανε. Με “ουάου” δεν βάφονται αυγά” όπως είπε και ο Καλαματιανός φίλος του.
    “Ερχόμαστε” μεν,αλλά με τον Μελισσανίδη να “φεύγει”, δεν πάει. Πρέπει να “έρθει “και αυτός.
    Να έρθουν 4-5 βεντέτες,να βάλει στον πάγκο τον Σέρβο,να πλακώνεται μαζί τους, να ζήσωμεν ξανά ένδοξες μέρες. Να φτειάξουν και ένα νέο “members club” να ακούσουμε κανένα πιστολίδι κλπ.
    Αντε πια…βαρεθήκαμε την κρύα σούπα της-αναγκαστικής λόγω τσιγκουνιάς-Ελληνοποίησης.
    Ποιας “Ελληνοποιησης”; Και στο κάτω-κάτω,αυτό δεν είναι ρατσισμός; (sic)

  9. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Πόσο αδικείτε αυτή την ομάδα…Ειδικά εσύ Στίβεν που γνωρίζεις από τέτοιες καταστάσεις.Τόσους τραυματισμούς και τόσες τρικλοποδιές από το σύστημα έφαγε η ΑΕΚ.Κορδέρο,Ντακόλ,Μάνταλος,Μπρέλε,Σοιλέδης,Κολοβέτσιος,όλα τα παιδιά ήταν άτυχα και είχαν τραυματισμούς.Παίζαμε μια φορά το μήνα,έκαναν άνω κάτω το πρωτάθλημα για να χάσει ρυθμό η ομάδα και παρόλα αυτά έκανε μόνο μια ήττα.Κι εσείς γρινιάζετε.Βγήκε ο Άνταμ,βγήκε ο Μπακάκης,βγήκε ο Γιόχανσον,βγήκε ο Αραβίδης,βγήκε ο Κολοβέτσιος και εσείς κολλάτε στον Κρισάντους τη μοναδική μεταγραφή που δε βγήκε.Αυτό δεν είναι κριτική με συχωρείτε.Δε σας αρέσει ο Μπαρμπόζα,δε σας αρέσει ο Δημήτρης,δε σας αρέσει κανείς.Βιάζεστε πριν δείτε τις μεταγραφές που θα κάνει ο Πρόεδρος,βιάζεστε και κάνετε κριτική όπως πέρσι σε μια ομάδα που πέτυχε 100% το στόχο της.Τι θέλετε πια από την ΑΕΚ;Να ξαναγυρίσουμε στις εποχές που δεν σφράγιζαν εισιτήρια για να “δικαιωθείτε”; Τι εμπάθεια είναι αυτή;Ούτε ένα κακό παιχνίδι δεν μπορεί να κάνει η ομάδα και πέφτετε να φάτε και τους παίκτες και τον προπονητή και με πούστικο τρόπο χτυπάτε τον Πρόεδρο.Δεν είναι κριτική αυτό είναι εμπάθεια.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιατι εισαι εμπαθης βρε Steven. Αλλαξαμε καμμια 30αρια παικτες σε δυο χρονια και μονο ο ΠΙΟΥ δε μας βγηκε. Ενω μας βγηκε ο Μπεεεεσεβιτς, ο Ντακολ, ο Σοιλεδης ο Πεταυρακης ο Ντουνης ο Φαγε ο Πλατελλας ο Ανεστης ο Γροντης και ολοι οι αλλοι προπερσυ που επειδη μας βγηκαν τους ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    Το συστημα φταιει βρε steven που προλαβε και μας εκλεψε το συστημα.
    Πετυχαμε το στοχο μας περσυ βρε steven πηραμε το πρωταθλημα Γ Εθνικης (ερασιτεχνικης). Κατατροπωσαμε οτι πιτσαρια και μπυραρια μας ετυχε (εκτος απο το κυπελλο Γ Εθνικης που μας τον χωσανε μεχρι το λαρυγγι) και εσυ γκρινιαζεις?

    Δε μπορει να κανει ΕΝΑ κακο παιχνιδι η ομαδα και αμεσως μιλας? ΕΝΑ κακο παιχνιδι καναμε και αμεσως να κανεις κριτικη και μαλιστα ΠΟΥΣΤΙΚΗ.

    Και δε περιμενεις τις μεταγραφες που θα κανει Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: δηλαδη Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ.
    Και εσυ που μας λες τοσο καιρο οτι τις κανει ο Σερβος.

    Αχ βρε steven απο την αδικια που με πνιγει παλι αρλουμπες λεω

    Εισαι εμπαθης, δε σου ξαναμιλαω. Σε αφηνω τωρα γιατι με επιασαν τα κλαμματα απο τη συγκινηση και δε μπορω να γραψω αλλο.

    Ειπα και εγω ‘ανωνυμα’ μιας και ειδα οτι δε μασατε απο τα αλλα να σας πιασω απο τη καλη.

    Αλλα με προδωσε η ΤΥΡΙΛΑ που δε λεει να φυγει με τιποτα απο το στοκο που εχω στο κεφαλι μου.

  11. Ο/Η Thomas Sillywizard λέει:

    εντος Σενγκεν μου ταιριαζει μονο ο Ολλανδος που παιζει στη Γαλλια !!
    αν ειναι αυτος τοτε μιλαμε για παιχτη καλυτερο του Μπεργκ…αλλα δεν φτανει μονο αυτος.ειδικα μπροστα θες αλλους 2 !! Ντακολ,Μπρεσε,Πιου δεν ειναι ποδοσφαιριστες αλλα πλανοδιοι πωλητες σιντι και καπελων !!

  12. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : ΝΑΙ ΡΕ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ. ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ, ΜΑΛΑΚΑ; ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 40 ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.