Οι ρητρες

 

Εχω γραψει εδω και χρονια οτι ο μονος τροπος να πεσει ο θιασος ειναι ο οικονομικος αποκλεισμος. Τι νοειται ομως οικονομικος αποκλεισμος? Να χτυπησεις μονο το Gay? ΟΧΙ βεβαια. Ο Gay εφαγε την μεγαλοπρεπεστατη σφαλιαρα των 29εκκ ευρω ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ αγωνιστικα απο τους Μπερσεβαδες. Λεω 29εκκ το λιγοτερο γιατι αυτα ειναι τα λεφτα που δινει η UEFA με το συνολικο market pool να το παιρνει ολοκληρο ο Gay, μιας και ΜΠΑΟΚ ουτε υπηρχε ουτε υπαρχει ουτε θα υπαρχει ποτε στη Ευρωπη: οικογενειακο διπλο να παιξουν για τη προκριση θα τη χασουν απο τα δευτερα αυτοι. Αμα εχεις Τζιωλη διακριθεντα στο πρωταθλημα φαντασου τι ειναι οι αλλοι με κατι ανεκδοτα τυπου τη βρισκω μια στις ΤΡΙΑΝΤΑ –Κλαους Αθανασιαδη που εχει βαλει 30 γκολ σε τρια χρονια (Μ.Ο 10 ανα σαιζον!) και παιζει βασικος CF στο ΜΠΑΟΚ.. Μετα ΑΠΟΡΟΥΝ τι εχουν τα ερμα και ψοφανε και δε μπορουν να σταυρωσουν κουπα 200 χρονια. Ειναι σα να βγαζει διακριθεντα της σαιζον η ΑΕΚ τον Αραβιδη (και πολυ τους ειναι γιατι τουλαχιστον ο Αραβας σκιζεται στο ματς δε κανει ΜΟΝΟ επιδειξη τατουαζ)  και αναλογα να απορουμε γιατι δε πηραμε περσυ π.χ πρωταθλημα.

Περα ομως απο τα 29 εχεις και τις διαφημισεις εδω και τα εισητηρια (διαρκειας και απλα) και ολα τα παραπλευρα εσοδα: Αλλο να παιζεις CH.L και να φερεις εστω ενα Ιμπαγασα η ενα Κοβασεβιτς (για να μη το χοντρυνω) και να πουλας φανελλες και αλλο να πουλας ΣΩΤΟ οτι ο Φορτουνης ειναι ενα με δυο σκαλια παραπανω απο τον Σουαρες. Ενδεικτικα λοιπον θα αναφερω οτι 5,000 παραπανω διαρκειας με 300 ευρω ειναι 1,5εκκ εξτρα, οπως και 5,000 φανελλες με 60 ευρω αλλα 300,000 εξτρα. Οπως βεβαια αλλο να δουλευουν τα μαγαζια σε φουλ ρυθμους και αλλο σε μισογεματο γηπεδο. Σας δειχνει αμελητεο? Μπορει να ειναι και ετσι αλλα να κανουμε ενα απλο παραδειγμα να δουμε πως βγαινου τα ‘αμελητεα’? 3,000 αναψυκτικα να δωσεις εξτρα με 2 ευρω ειναι 6,000 το ματς. Επι 15 ματς στη σαιζον πρωταθλημα + 3 CH.L + 4 κυπελλο μας κανουν 132,000 ευρω! ΜΟΝΟ απο εξτρα αναψυκτικα. Μια μικρη σουμα ΜΟΝΟ απο αυτα ειναι κοντα 2εκκ ευρω. Γιατι οταν φερνεις κοσμο στο γηπεδο δημιουργεις ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ αρα εσοδα: ο κοσμος και θα φαει και θα πιει και θα αγορασει.

Υψηλα νοηματα αυτα για το marketing της ΑΕΚ που παλευει να μη πεσει κατω απο 8,000 διαρκειας και 10,000 μεσο ορο στα ματς. ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ θα προσθεσω μιας και οι ανανεωσεις ηταν κατω απο 4,000 φετος- οι μισοι κατοχοι περσυ ΔΕΝ αγορασαν διαρκειας φετος. Καμμια καμπανια δεν εγινε, μεταγραφες ΔΕΝ εγιναν και αυτες που εγιναν περασαν στο ντουκου. Η ομαδα εχει δωσει ευρωπαικα ματς, εχει φτασει 24 Αυγουστου και η επικοινωνια ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΛΑΣ!!! Αφηστε το για τα Χριστουγεννα με το δωρο, μη ξεβολευουμε και την Αγγελικουλα τωρα μεσα στη ζεστη…

Is this a success story or what?

Στο θεμα μας ομως,  ο οικονομικος αποκλεισμος δεν ειναι μονο στο gay που ετσι κ αλλιως εχει ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ προβληματα να λυσει και γι αυτο και το πακεταρισμα σιγα σιγα. Εκει που πραγματικα ειναι θεμα επιβιωσης η οχι γιατι ακομη και στα ΕΙΚΟΝΙΚΑ κατι πρεπει να δειχνουμε, ειναι στα παραρτηματα τυπου Νιονιου.

Ερωτηση: Ο νιονιος αποκλειστηκε απο την Ευρωπη γιατι δεν ηταν ΟΚ στα οικονομικα που η τρυπα ειναι σα το φαραγγι της Σαμαριας. Στην Ελλαδα ο νιονιος ΕΙΝΑΙ ΟΚ να συμμετεχει στο πρωταθλημα και αν ναι απο που βρηκε λεφτα? Αφου τα βρηκε, λογικα θα μπορει να μας τα παρουσιασει κιολας, σωστα?

ΛΑΘΟΣ. ΦΡΑΓΚΟ δεν βρηκε ο νιονιος με το Δαρρα προεδρο (οσο ειναι ο αλλος δημαρχος) και πονταρει στα εσοδα απο τη NOVA. Ελα ομως που η NOVA τα γυρισε:

Η Nova μετά το προχθεσινό εξώδικο προς τη Super League, με το οποίο καθιστούσε υπεύθυνες της αναβολής του πρωταθλήματος τις ΠΑΕ κι όχι τον υφυπουργό Αθλητισμού (διότι την προκάλεσαν με δηλώσεις και ανακοινώσεις και δεν έκαναν κάτι να την αποτρέψουν), απέστειλε και νέο με το οποίο ζητά να μην τροποποιηθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα και όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, αυτό να συμβεί από την αγωνιστική που θα διεξαγόταν εκείνο το Σαββατοκύριακο.

Δηλαδή, εάν το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, η αγωνιστική που θα παιχθεί θα είναι η 3η, με την 1η και τη 2η να γίνονται εμβόλιμες σε άλλες ημερομηνίες.

Η συνδρομητική πλατφόρμα τονίζει πως εάν η πρότασή της αυτή γίνει αποδεκτή, τότε θα αξιώσει μικρότερη ρήτρα για την αναβολή της έναρξης. Συγκεκριμένα, υπενθυμίζει ότι κάθε ματς που δεν διεξάγεται κοστολογείται 175.000, οπότε για κάθε αγωνιστική που δεν διεξάγεται, βάσει προγράμματος, ζητά 1,4 εκατ.

Εάν δεν γίνει αποδεκτή η πρότασή της, τότε οι χρηματικές της αξιώσεις είναι 350.000 ευρώ για κάθε ματς, επειδή πλέον θεωρείται ότι «αναβάλλεται» κι όχι «δεν διεξάγεται»! Ητοι, 2,8 εκατ. ανά αγωνιστική ημέρα και ήδη δεν έχουν διεξαχθεί δύο.

Τι σημαινει για τους Νιονιους αυτο? Οτι στη καλυτερη το παρεακι εχασε 350 και στη χειροτερη 700. Παρεακι λογιζεται ο νιονιος και το αφεντικο του. Εκτος αν υπαρχει ΕΝΑΣ που να πιστευει οτι στην ομαδα που μεχρι και το προπονητη πληρωναν μισο μισο απο το Gay , κουμαντο κανει ο ….Δαρρας! Η οτι ο Δαρρας πληρωνει τα εξοδα της ΠΑΕ απο τους 300 ‘πανθηρες΄και αλλους 300 γραφικους της ‘πλατειας’ που πανε στα εντος εδρας. 19.407 ΟΛΗ τη σαιζον και Μ.Ο 1.386 εκοψε ο Ουζουνιδης με το Δαρρα περσυ. Με 20 ευρω Μ.Ο το κομματι ΟΥΤΕ 400,000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ δε μαζεψε το 2015-16 ο νιονιος που το παιζει και ανεξαρτητος…

Με ενα 400αρι δια 12 μηνες ειναι χονδρικα 30,000 ευρω ΜΕΙΚΤΑ. Χωρις ΦΠΑ δηλαδη. ΖΕΙ ΠΑΕ με 30κ μεικτα το μηνα? Εδω με το τηλεοπτικο με την ΕΠΟ και με το Βαγγελα να εχει δωσει δανεικα απο παικτες προπονητες μεχρι και τα τασακια στο νιονιο και παλι αδεια ΔΕΝ βγαζουν. ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ και που να πληρωσουν και ροστερ-υπαλληλους-προπονητες/team-γηπεδο-δημο-εφοριες-εισφορες κλπ κλπ. Με τι λεφτα? Με τα 400 απο τα εισητηρια? Πλακα κανουμε?

Γι αυτο αλλωστε εχει πεσει γραμμη και οπως εχω ξαναπει ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ 5/9 – οπως εχει αποφασιστει μεχρι και σημερα- αρχιζει το πρωταθλημα.

Ξερεις τι ειναι να εχεις τις σκοτουρες σου, να εχεις χασει απο κατι ΑΣΧΕΤΟΥΣ 35 εκκ,  να πρεπει να παρουσιασεις ενα τυπο που 3 χρονια στη Τσελσυ επαιξε 143′ στην Premier League, ειχε 4 δανεισμούς και εβαλε (ολοκληρο) 1 γκολ σαν το νεο Αζαρ (ειναι σαν τον Ντιντακ και αυτος που μας ελεγε ο Δηματος οτι επαιζε στη Μιλαν: ΕΝΑ (1) ματς κυπελλου επαιξε ολο και ολο στη Μιλαν ο ερμος)  και να σου εχουν κανει και ΔΩΔΕΚΑ απορριπτικες για τα κακουργηματα και να πηγαινεις ΦΟΥΛ σε δικη ΟΧΙ οπως θες εσυ?

Και να εχεις και το καθε Δαρρα να τρεχει για λεφτα? Δραμα η κατασταση.. ασε που εχεις και το Σαββα που ειναι ετοιμος να σκασει- εχει να μιλησει σχεδον ενα μηνα. Κοκκινος εχει γινει απο το κακο του.

ΥΓ ΤΡΕΛΛΗ ΚΟΝΤΡΑ για τους δυο. Ειδικα με τη σταση που κραταει το πουλεν του Βοσνιου και δεν αδειαζει θεση. Ειναι μεχρι να τον φωναξουν στο πανω οροφο να του εξηγησουν τι και πως..

ΥΓ2 Αληθεια ειναι οτι η μανα και αυτος που ειναι large ξεκινησε τα ΦΕΣΙΑ? Επειδη ΕΙΝΑΙ και αργησε λεω εγω…

ΥΓ3 Εχω γραψει εδω και εδω πριν 2 χρονια για τους Μανωλαδες. Δε καταλαβαινω που ειναι η εκπληξη. Δεν τους ξερεις? Αυτο βεβαια που καταλαβαινω ειναι πως ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ενα φοροφυγα και δεν τον εχεις ΠΑΥΣΕΙ ΧΤΕΣ. Εκτος αν το να οργανωσει και να βγαλει 300,000 ευρω υπαλληλος της ΠΑΕ ΑΕΚ  για να μη φανουν στην εφορια ειναι στο κωδικα δεοντολογιας της εταιρειας..

Βεβαια μιλαμε για τη ΠΑΕ ΑΕΚ που εχει ΚΥΡΙΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ την εταιρεια GLOBO, δηλαδη ανθρωπους που παραδεχθησαν οικονομικες ΑΠΑΤΕΣ και ερευνουνται τοσο απο τους Αμερικανους οσο και απο την Αρχή Οικονομικής Συμμόρφωσης του Ηνωμένου Βασιλείου οπως εχουμε πει εδω και εδω απατεωνες που εξαφανισαν πανω απο 110εκκ ευρω και εμεις τους προβαλουμε- αρα προτρεπουμε το κοσμο να κανει συνεργασια μαζι τους!

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΚΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ και αφου εχει γινει θεμα σε ολο το κοσμο, αυτοι σφυρανε αδιαφορα ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.

Εχει και αλλους γιους-ξαδελφους-ανιψιους-θειους δευτερο ξαδελφια κλπ στο σοι? Ρωταω για να δω  ποσους Μανωλαδες ειναι υποχρεωμενη η ΑΕΚ να αποκαταστησει επαγγελματικα μεχρι να θεωρησει η Ναξος οτι ξεχρεωσε.

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

4 Responses to Οι ρητρες

  1. Ο/Η ΑΕΚ-LFC λέει:

    Λιγο αγαπη γι α αυτή την ομαδα δεν υπαρχει?Ανιδιοτελης εννοω και όχι αγαπη συμφεροντολογικης λογικης και προσέγγισης.Κριμα μονο.Αυτο για ολους διαχρονικα τους ΑΕΚΑΡΕΣ,εχω τοσα να πω αλλα καλυτερα ας σιωπησω,σαν να είμαι παρον σε μια κηδεια.

  2. Ο/Η The Snitch λέει:

    @all
    Μόλις ειδα τις φάσεις απο το ρομα πόρτο:
    Οποίος θέλει ειναι εδω
    ολα τα λεφτα ο κύριος 965εκκ ευρω Κωστάκης -ΤΣΑΦ- Μανωλάς στο τρίτο γκολ.

    Πιςω πεταλιές, ζαλάδες, δε ξερω που βρίσκομαι και τι κανω και στο τελος μαζεύω και τη σακούλα.
    Γκολ εσείς, σεντρα εμεις. Να δείτε παλιόπαιδα. Οπως τοτε με τον Φαν Περσυ τη μαγική βραδύα στο Μάντσεστερ..

    Πολλα εκκ παίκτης λέμε. Μαγεία

  3. Ο/Η conpater λέει:

    Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η . . .το 0-1 στην κανονικη διαρκεια. Που επρεπε να ηταν 0-4 και να γελαγε ολος ο πλανητης μαζι με κανα-δυο γειτονικους. Πανηγυριζαν την προκριση σαν γυφτικα σκερπανια οι τρισαθλιοι. Τον ΑΟ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ της Πορτογαλιας αποκλεισαν και χαιρονται οι ελεεινοι…..

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ conpater
    Γιατι δεν ακουγες τη ΓΙΟΥΧΑ χτες απο το 70 και μετα. Ειδικα μετα το γκολ που μονο κλαρινα δεν εβαλαν στα μεγαφωνα στη διαπασων για να μην ακουγεται ο κοσμος που ΕΚΡΑΖΕ οτι εβρισκε.
    Αλλα μπροστα στο κραξιμο που θα πεσει στην ΑΕΚ με την Ελλας Βερονα και τους τελειωμενους που κουβαλανε αυτα ειναι πταισματα. Ολα τα ΠΤΩΜΑΤΑ κουβαλησε ο Βοσνιος ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ παλι το μαγαζι…
    Θα κανουμε post για τους Λαζαρους και τους τιποτες που μαζευουμε οπως και για το τι ζητησε ο αλλος και ειναι στο αμην ΗΔΗ