The Empire strikes back

36be3216860383e0d440f35996db9c73_93584

 

Βεβαια στην εξαλογια στο τελος χανει αλλα ποιος τον μαμει τον Spielberg? Λογικα σκεπτωμενος ειναι σωστη η κινηση Μανωλα που εχει και ενα διπλωμα UEFAPRO, σε σχεση με καποιον αλλο που εχει διπλωμα οδηγησης. Φυσικα η Κ-20 ειναι ψηστηρι. Απο την αλλη ο Βδελλας πρεπει να αρχισει να ειναι λιγο ανησυχος. Δεν ειναι και το καλυτερο να ξερεις οτι ο αντικαταστατης σου στη πρωτη στραβη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ και για μενα ΗΔΗ εχει γινει, ειναι ηδη στην εταιρεια. Βεβαια αν ειχες κακαλα θα ειχες ΗΔΗ φυγει μονος σου μετα την ξεφτιλα να εισαι υπο αμφισβητηση εδω και ενα εξαμηνο. Απο την αλλη μιλαμε για τον πεστε κατω, οποτε κακαλα και ευθιξια ειναι δυο εννοιες ασυμβιβαστες..

Εχει κανει διαφορα ο Στελιος και ειναι γνωστα τοσα χρονια. Απο την αλλη δεν ειδα να κανει κατι παραλογο, ΟΥΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ τη παραιτηση του. Ειναι περιεργος οξυθυμος και δυσκολος. Δεν τον θελουμε για να τον πιασουμε γκομενο. Προπονητη θελουμε. Απο το να εχω τον Βδελλα να μου κανει τον γκιοζη σε καθε γκελα τον προτιμω να τα χωνει. Απο το να ακουω σαχλαμαρες και κλαψες στις συνεντευξεις οτι η πειθαρχια δεν μαθαινεται, 100 φορες να πεφτει και κανα καντηλι. Μαγαζι εχεις να τρεξεις οχι παιδαγωγικη σχολη.

Ξεφωρτωθηκαμε και το ρουφιανακο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Το μαλακα που ηθελε να μας φορτωσει το Κατσουρ στα 35 του να μας κανει παλι μπουρδελο τα αποδυτηρια και να αρχισουμε παλι τα παιδια και τα αποπαιδια. Το μαλακα που μιλαγε στο ονομα της ΑΕΚ και επαιρνε διοριες απο καποιον παπαδοπουλο στα 33 του, αντι να του κοψει το βηχα με το καλημερα. Ακου εκει διορια ο υπαλληλος στο εργοδοτη!!! Και ποιος υπαλληλος? Ο 33-34αρης Παπ που ηθελε και τριετες! Ωπα ρε μεγαλε μη σου κανουμε και πενταετες και χασουμε το νιατο. Εχεις κακαλα μεγαλε? Ζητα μονος σου ΜΟΝΟΕΤΕΣ με οψιον ανανεωσης απο την ΑΕΚ για αλλο ενα χρονο. Παιξε μπαλλα να το παρεις. Νισαφι με τους Γκερειρο τους Φερερ και τους Δωνηδες που καθονταν στα συμβολαια τοσα χρονια.

Δε με χαλαει ουτε ο βασιλακης. ΕΝΑ παικτη εχει η ομαδα τον Ισπανο και τον εφερε αυτος. Και στο βαζελο πηγε τον Ισπανο ΔΩΡΕΑΝ και τους βγηκε λιρα 100. Εχει και 5 κονε μιλαει και 2 γλωσσες εστω με προφορα Ναουσσας (γιατι ειναι αγγραματος)  αλλα ο αλλος μου εκανε scouting τον παπαδοπουλο στα 34 το κατσουρ στα 35 και τον …κοντοε. Scouting δηλαδη που παιδακι 15 χρονων κανει απο το pc του στο you tube σε ενα πρωινο, πηρε στο ρουφιανακο ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ για να τους βρει και να τους κανει προταση!!! να ερθουν στην ΑΕΚ που χτιζει ομαδα… Οσο για μπαλα, οποιος νομιζει οτι ο ρουφιανος ηξερε εστω το 1/10 της μπαλλας που ξερει, καλο βραδυ και να αλλαζετε πλευρο. Ηδη η ομαδα δουλευει με τον Ιβιτς, νομιζω οτι για τη κατηγορια και τα φραγκα του budget ειναι δυο λυσεις που εχουν βασεις να δουλεψουν μια χαρα.

Ξαναλεω δεν με ενδιαφερει ουτε αν ειναι περιεργος ουτε αν ειναι ομορφος αν ειναι σνομπ ουτε τιποτε. Δεν ψαχνω να βγω ραντεβου με τον υπαλληλο μου, ουτε να τον κανω παρεα στις διακοπες μου. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και του πηρε του κοντου το 1,2εκκ που χρωσταγε τοτε η ΑΕΚ βαση συμβολαιου και ας ειχε κλειστει μεσα στο locker οταν τα καλοπαιδα του ΔΧ ΕΔΕΡΝΑΝ τον κασαπακο. Για να μη ξεχνιωμαστε. Οπως καλα εκανε και ο αλλος και πηγε τον ΑΜΠΑΛΟ ανιψιο απο τα ΜΙΛΗΤΑ 150,000 του Σταυρου στα δε ξερω ποσα (νομιζω γυρω στα 350-400) του Βαγγελα. Εσεις δηλαδη αν δουλευατε σε ενα φαλημεντο μαγαζι που σας πεθαιναν στη μουφα για 150 που ΘΑ τα παιρνατε (οσο τα επαιρναν και οι διπλανοι σας) δε θα πηγαινατε στο απεναντι μαγαζι με τα διπλα και τα τριπλα ΝΤΟΥΚΟΥ? Πλακα κανουμε? Ρεφενε σουβλακια ετρωγαν στα σπατα επι σταυρου, σιγα μην καθωτανε να περιμενει το λαμογιο και το αλλο αρχιλαμογιο το αφεντικο του σταυρου…

Πρωτιμουσα Τιμουρ αλλα οκ δε με χαλαει αυτο που δειχνει να στηνεται. Το Σερβο δεν το γλυτωνουμε δυστυχως οποτε παμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε με τους αλλους. Προσοχη μονο γιατι οπως εχω ξαναπει: Μανωλαδες ειναι ευφλεκτα υλικα, αν τα προσεχεις ειναι μια χαρα, αν οχι μπορει να σκασουν

ΥΓ Περασαν 90 περασαν 100 καβατζαραμε τις 200. Και η μονη μπουλντοζα που ειδα ηταν αυτη που εψαχνε αν ειναι καλο το χωμα να φυτεψουμε μαρουλια και κρεμμυδια.

ΥΓ2 Οσονουπω προβλεπω ρεπορταζ για τους επενδυτας του ναου. Στερευει το Λαζοβιτς και μεχρι να κανουμε και το ενα μπαμ – να πουλησουμε καμμια καρτα- δεν βλεπω αλλο τιποτε ενδιαφερον να παρουμε κανα κλικ. Ετοιμαστειτε για τον Οκονσκι τον Βιερα τον Σαντμπεργκ και τον Ραμπεσατρατανα. Ο Εστερχαζυ δηλαδη ειναι καλυτερος η πιο ομορφος?

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.