Three-Loss

 

Steven-Gerrard

 

 

Ξερεις τι ειναι να εισαι Liverpool απο μηδεν χρονων, να εχεις διπλα σου παρεα ΦΟΛΑ Arsenal και να υποστηριζεις τον Gay της Αγγλιας? ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ. Βεβαια μπροστα στο μεγαλειο του καταστροφεα του ποδοσφαιρου ολα επιτρεπωνται- οποτε κατσαμε να δουμε το ματσακι χτες οπως πρεπει να βλεπεις τα παιχνιδια:
Σε PUB με μπυρες, crispies και καζουρα. Το μονο που ‘παραξενευε’ τη παρεα ηταν πως ενας Ελληνας και δη Liverpool υποστηριζε ΦΑΝΑΤΙΚΑ το σιχαμα που λεγεται Man U.

Οι ιδιοι οι Αγγλοι δεν το περιμεναν βεβαια να δουν αυτο που ειδαν. Τους εχουμε ριξει το τριμπαλο το Σαββατο με τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αρχηγο-Steven Gerrard-  να κανει οργια και ειναι σα κοτοπουλα με σφαγμενο το λαιμο. Εκει που λες παει τελειωσαν γινεται? Το θαυμα: Ερχεται ο (σχεδον) αηητητος, η αρμαδα, ο πολυπρωταθλητης του Αυγουστου, η φανελλα με τα 4 αστερια και τις ατελειωτες κουπες, ο προπονηταρας και φυσικα ο αρχηγος!! Μανιατης να παρουν με 2-0 ηδη τη προκριση. Που σε καταντησαν ρε Θρυνε να εχεις αρχηγο τον… Μανιατη…(προφανως για τη καταπληκτικη αποκρουση με το χερι περσυ στο τελικο κυπελλου πανω στη γραμμη)

Εχουν βρωμισει απο προχτες εδω τα νεα οτι ο τσιχλας  τα εχει παρει και επεσε συρμα να παιξει ο Γκικγς στα χαφ πισω απο τον επιθετικο και να περναει καθετες στον Ολλανδο και στο Γουελμπεκ. Ο Γκιγκς στα 40 ετη (και 3,5 μηνες) λοιπον παει και αραζει στα χαφ και αρχιζει το παρε βαλε.

Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ-ΜΟΝΤΕΛΛΟ (οπως τον ειπε στον πιο ΕΥΣΤΟΧΟ χαρακτηρισμο που ακουσα φετος ο Βαις) οχι μονο δεν εχει παρει γραμμη οτι θα παιξει ο Γκιγκς (με το Ρουνει στα 5 μετρα μπροστα του να μαζευει τις μπαλλες) αλλα και οταν ξεκιναει το ματσακι και κανει ΜΠΑΜ τον αφηνει  ΜΟΝΟ ΤΟΥ να κανει 20αρες και 30αρες. Οποιος εχει δει Premier τα τελευταια 20 χρονια ξερει τι ειναι το αριστερο ποδι του Γκιγκς. Πως λεμε Ιμπαγασα? Καμμια σχεση..

Ξεκιναει το ματσακι και με το καλημερα βλεπουμε γιατι ο Πεπ δεν κρατιεται να δωσει το χρεος της Ελλαδας + 832,000,000 ευρω + τον Μιλλερ τον Ρομπεν και τον Λαμ μαζι με τα εσοδα 4 ετων απο το Allianz  για να σκεφτει ο Κωστακης να σηκωσει το τηλεφωνο: Ψευτοτσαμπουκαλιδικο μαρκαρισμα στυλ Super League με τα παραρτηματα (που παιζει μεχρι να παρει και ο αντιπαλος καρτα για …θεατρο) και κιτρινη στο 5’.

Κανει ο Ρουνει το δοκαρι και ακουμε τον speaker καθε φορα που αλλαζει δευτερη πασα (απο το συστημα ΦΤΟΥ ΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ που επαιζε ο Ισπανος μαγος) η καθε φορα που περναει η σεντρα, να ουρλιαζει λες και χαθηκε το τετ-α-τετ του Μεσι κοντρα στο Καραγκιολιδη (εχω βαλει hands-free με internet radio στο κινητο-δεν χανωνται αυτες οι μεταδοσεις με το ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΜΑ)! Φυσικα οταν ο Ρομπερτο βγαζει τη κεφαλια (παλι του Ρουνει) στο παραθυρακι δεν ειναι καν αξιο σχολιασμου και φυσιολογικο. Οταν ο Ντε Χεα δεν κουνηθηκε καν μιας και εδιωχνε με τα ποδια τα σουτ που πηγαιναν ΠΑΝΩ ΤΟΥ ειναι ευκαιρια και ο THREE-LOS ατυχος. Οχι ανικανος! Ατυχος.

Φυσικα και το πεναλτυ ειναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ μιας και αυτος ο ΒΛΑΚΑΣ ο Holebas (και οχι Χολεβας ο ανθρωπος Γερμανος ειναι και δεν μιλαει καν ελληνικα) πηγε απο πισω και ανετρεψε με τα χερια τον Van Persi. Πεναλταρα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ σαν αυτα που εχει παρει ο Three-Loss με το τσουβαλι καθε χρονο. Εδω θυμιζω ενα ενδιαφερον στατιστικο: Στην Ελλαδα η υπερομαδαρα εχει να δεχτει πεναλτυ απο το μακρινο 2011! ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο THREE-LOSS! Αλλα 2,5 χρονια! ειχε να αποβληθει παικτης του. Στην Ευρωπη ΦΕΤΟΣ μονο εχει κανει ΕΝΝΕΑ (9) πεναλτυ σε 8 ματς. Καταλαβαμε ολοι τι λεω ετσι? 9 σε 8 ματς στην Ευρωπη ΦΕΤΟΣ, και ΚΑΝΕΝΑ σε σχεδον τρια χρονια (κοντα 80-90) ματς στην Ελλαδα….Ευτυχως που δεν επαιξε και αυτη η παικτουρα ο Σαμαρης χτες- που μας εχουν ζαλισει ποσο παικταρας Η ΠΑΛΤΑΔΟΥΡΑ ΟΛΚΗΣ, Ο ΜΑΚΟΣ ΝΟ2 -και δεν ειχαμε το στανταρ πεναλτακι-καρτα-γκολ επιπλεον.

Στο δευτερο γκολ το κραμα Πικε-Μπεκεμπαουερ-Γκαμαρα απλα ελειπε… Ειχε κανει το γνωστο ανεβασμα – που τοσες φορες εχω γραψει- και ΦΥΣΙΚΑ μετα απο το πουλημα της μπαλλας με απλο τροπο εγινε το 2-0. Φυσικα και ΔΕΝ φταει ο Σαλινο μιας και ειναι δεξι μπακ. Στη θεση του σεντερ μπηκε το γκολ. Μαλλον θα καλουσε ο Πεπ στο κινητο και ηταν απασχολημενος ο Κωστακης..

Ο οποιος κωστακης στο τριτο γκολ πραγματικα μας εδειξε ολα τα προσοντα του μαζεμενα. ΖΕΜΠΕΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΦ (κλασσικο πλεον), χανουμε τη μπαλλα, τρωμε τη τριπλα (κλασσικα) και κανουμε και το φαουλ να δεσει το γλυκο! Van Persi και ρομπερτο-ορθιος το τρωει. Θυμισε Αντωνακη στις ενδοξες Σκοκο-στιγμες του. Και ειμαστε στο 51’. Τωρα γιατι εκαναν πισω μετα το 70-75 δεν καταλαβα. Πετα μεσα Φελαινι-Γιανουζαι ΡΕ ΚΟΙΜΗΣΗ να τους κανεις να θελουν κομπιουτερακι να μετρανε. Δε βλεπεις με ποιους παιζεις? Με το Μανιατη το Κωστακη και το Σαλινο. Και εβαλε και αυτον τον Βαλντεζ μεσα που μου θυμιζει εντονα τον αλλο μεγαλο σκορερ που ειχαμε εμεις και πεταγαμε αλλαγη τον Μπλανκο των 72 γκολ – τον Μπαχα ντε.. Πλακα μας κανετε?

Για την ΑΛΗΤΕΙΑ του Κωστακη στο 90’ να ριξει ΓΟΝΑΤΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ στον Ολλανδο δεν θα μιλησω καν. Αμα περιμενεις ΜΠΕΣΑ απο Μανωλαδες ειναι σαν να περιμενεις fair play απο τον Μαρινακη. Απλα  ΑΛΗΤΗΣ.

Ενας παικτης υπηρχε χτες ο Τσορι. Που στα 31 του και ετρεχε και κουβαλαγε μπαλλα και μοιραζε. Και πιστεψτε με το να το κανεις αυτο απεναντι σε Αγγλικη ομαδα που σου βγαζουν τα συκωτια στο physical θελει να το εχεις. Ο Αργεντινος το εχει και δε μασησε. Αν ειδατε χτες πως καταπινε ο Γουελμπεκ  και ο Ρουνει τα γαβρακια θα καταλαβετε τι λεω.

Παρασταση χτες ο Μοντελος. Μπερδεψε τον Πανθρακα τον Εργοτελη και τη Καλλονη και γενικα τα φιλικα που δινει εδω με κανονικο αγωνα. Ελευθερος τελειως ο Γκιγκς και ο Κωστακης (θεωρητικα γιατι πρακτικα ελλειπε) στον Ολλανδο. Τρομερη και η εμπνευση να βγαλει τον Περες και να βαλει το χοντρουλη. Οπως φυσικα και τρομερος ολος ο σχεδιασμος να αφησεις αδηλωτο τον Ιμπαγασα να πας ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ να παιξεις στους 16 (εδω και 2 μηνες) με τον Ολαιτιαν και τον μπαρμπα-Σαβιολα.

Τωρα θα μου πεις ρε Snitch εσυ με 15 δεν εδινες τον Μητρογλα που εκανε 4 μηνες καριερα? Αν τον εδινα λεει? Με κορδελα και δωρο τον Αβρααμ (που ακομη αναρωνει λεει απο τον τραυματισμο του ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ στο μουντιαλ…).

Οπως φυσικα ΑΝ δωσει τη ρητρα η City δινω για 200 το Μεσι και δωρο τον Τσαβι! Πλακα κανουμε? Τρελλα λεφτα ειναι αυτα που δεν θα τα δεις ποτε σου…

Με λιγα λογια ο Three-Loss μια χαρα επαιξε το παιχνιδακι του αφεντικου του φετος που ΚΟΝΟΜΗΣΕ ενα 55αρι (25 uefa+15 Μητρογλας+ 5,3 Βαις +4 ο Φετφα + 4,5 ο Φεισα) και τους εχει γεμισει στους δανεικους και αγυριστους. Και εχει και το μαγαζι στο -65 επισημα στον ισολογισμο.

Το λαδακι στο καντηλακι του ΜΟΝΤΕΛΛΟΥ τελειωσε  με την Μπενφικα και την Αντερλεχτ (ποοοοσο πια να ξεκωλωθεις?) και οπως λενε και οι gay: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Ρουφα και 3 απο το Βαζελο!!! Με τον κλωναριδη και τον Κουτρουμπη, ρουφα και 2 απο τον Τζαβελα!!! και παρε το ‘πρωταθλημα’ να κανεις ‘φιεστα’ στα κοροιδα.

 

ΥΓ ΟΜΟΡΦΕ αν (λεμε τωρα) χασεις το κυπελλο και δεις ανακοινωση στηριξης κοιτα λιγο το timetable της Iberia καλου κακου.

ΥΓ2 Ουτε καν ενα βρισιδι ενα σπρωξιδι στον διατητη δεν ειδα χτες απο τους ‘αδικημενους’. Τι εγινε ωρε παλουκαρια? Δεν μας παιρνει?

ΥΓ3 Κυρ Σαββα ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗ δεν θα βγαλεις καμμια ανακοινωση για τη διατησια? Ουτε καν στη φυσουνα στο ημιχρονο δεν σε ειδα οσο και αν εψαξα. Βαγγελα γιατι δεν κατεβηκες να διδαξεις ηθος με κανα screw you στον Van Persi?  TΟΣΟ ΚΟΤΕΣ???

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to Three-Loss

  1. Ο/Η J.PATIKAS λέει:

    Ήμουν στην κουζίνα, άκουσα τον speaker να φωνάζει και έτρεξα να μη χάσω το γκόλ του οσφπ. Και βλέπω τον σαλίνο με την μπάλα πίσω απο το κέντρο!?
    Ένα απο τα πολλά καλά του speaker εχθές. “Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό φαίνεται και απο την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του”.
    Και στη συνέχεια βγαίνει στην οθόνη η ενδεκάδα του ολυμπιακού με κανέναν απο τις ακαδημίες του και μάλιστα με δυο μόνο έλληνες.
    Αυτά είναι τα νέα φυντάνια νέας ΔΤ.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Ρε συ, απολαυστικότατος είσαι. Τα ίδια λέγαμε και στο σπίτι κι ειδικά όταν μετά από τρία replay στη Nova, επέμενε ο Σωτηρακόπουλος οτι ακούμπησε την μπάλα ο Ρομπέρτο στην φάση του δοκαριού. Τα ίδια για τον Γκίγκς, τα ίδια για τον Μανωλά. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.
    Υγ. Ο Μουρίνιο που φτειάχνει ομάδα; χαχαχα