Ψιλικατζηδες

13906594_866711370131693_8392370774517210904_n

Εχει πλακα που ασχολουμαστε ακομη με τους ΨΕΥΤΕΣ και δεν εξαιρω τους δεξιους αλλα αυτοι εδω το εχουν τερματισει κυριολεκτικα. Ειμαστε η ΜΟΝΗ χωρα σε μνημονιο μιας και για τον Ελληνα το μνημονιο δεν ειναι κατι εκτακτο αλλα μια παγιωμενη κατασταση που πλεον ειναι στον ΕΒΔΟΜΟ (7) χρονο και εχουμε ακομη τουλαχιστον αλλα 2. Χωρες που μπηκαν μετα απο εμας οχι μονο βγηκαν, αλλα πλεον ειτε δειχνουν αναπτυξη (πραγματικη οχι ΘΑ-ΡΙΣΤΕΡΗ) οπως η Ιρλανδια, ειτε μειωνουν φορους οπως ο ΕΝΦΙΑ στη Κυπρο κατα 75% φετος και καταργηση του χρονου!

Εμεις εδω απο οτι διαβαζω παμε για ΕΝΦΙΑ (αυτον που δεν πληρωνω και θα καταργουσα..) ΚΑΙ το 2017- φυσικα αυξημενο αριστερα ομως- και εχει ο μεγαλοδυναμος. Λογικο βεβαια αν σκεφτουμε οτι με ολη αυτη τη φοροκαταιγιδα με το ΦΠΑ στο 24% παντου και νεες αυξησεις σε καυσιμα ποτα καπνα κλπ τι εκανε ο Αλιεξης? ΑΥΞΗΣΕ (σωστα διαβαζετε) τα εξοδα του κρατους κατα 1,5% το 2016! Απιστευτος? Ειναι πραγματικο κατορθωμα την ωρα που η καταναλωση εχει πιασει πατο, τα ληξιπροθεσμα εχουν παει στα 90 ΔΙΣ και πλεον οι πολιτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να πληρωσουν αλλο, η πρωτη φορα φασιστερα να ΑΥΞΑΝΕΙ τα εξοδα του δημοσιου μιας και 738,000 ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΔΥ μας κοστιζουν 15ΔΙΣ ευρω το χρονο, δηλαδη το 12% του ΑΕΠ! Μονο αυτοι χωρις τις συνταξεις μεσα. Η συντηρουμε το πελατειακο κρατος η παιζουμε..

Καθε φορα ο στοχος ειναι να κοροιδεψουμε (ετσι νομιζουμε) τους κακους ξενους με το ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ minimum των ‘προαπαιτουμενων’ για να παρουμε τη δοση μας να συτηρουμε τα λαμογια: ΕΝΑ (1) εκκατομυριο ευρω π.χ μας κοστιζει η προεδρια της δημοκρατιας για να βγαζει ο Πακης φωτο στις παρελασεις, για να φερουμε ενα ασημαντο παραδειγμα. 1 εκκ στο Πακη και τη κουστοδια του ετησια..

Φυσικα τα capital controls εγιναν επισης μονιμη κατασταση μιας και ΟΥΔΕΙΣ πλεον ουτε καν ψελλιζει ποτε θα αρθουν. Περσυ μας ελεγαν για Ιανουαριο του 2016, μετα βγηκε η Κατσελη (τεραστιο κεφαλι..) και μας ειπε για το Πασχα και πλεον δεν ακουγεται κουβεντα. Αντε ρε που θελετε και προσβαση στα λεφτα σας. Σας καναμε τα 420 την εβδομαδα 840 στις 15. Αντε να τα παμε και 1260 στις 21 μερες. Η 1680 στο μηνα. Τι αλλο θελετε? Δεν ακουσατε το μικρο ΤΣΕ-ΨΕΥΤΑΡΑ προχθσες τι απαντησε στην αλλη? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!! Και πολυ καλα της ειπε. Οταν θελατε επανασταση, Βενεζουελα και στηριζατε (ο Κοντομηνας το ειπε οχι εγω) τον ΤΣΥΡΙΖΑ με τους Λαλακηδες ΑΥΤΟ δε θελατε? Τωρα τι φωναζεις?

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη «δεν έδωσε το δικαίωμα υποβολής ερώτησης στο Βήμα, στο Πρώτο Θέμα, στον Ελεύθερο Τύπο, στη Δημοκρατία και προφανώς σε όσους δημοσιογράφους εκπροσωπούν Μέσα Ενημέρωσης τα οποία θεωρούνται μη ελεγχόμενα από την κυρία Γεροβασίλη». ΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ? Στην ΕΣΣΔ δηλαδη οποιος ηθελε μιλαγε? Η μηπως στη DDR? Η μηπως στη Β.Κορεα? Η μηπως στη Κουβα?

Λουκετο ΚΑΙ ο Ελευθερουδακης σημερα. Ενα μαγαζι 100+ χρονων το κλεισαμε κ αυτο. Αλλωστε τι να κανουμε τα βιβλιοπωλεια οταν εχουμε Φιλη που καταργει προσευχες-θρησκευτικα-αρχαια και οτι αλλο νομιζει? Απο τη στιγμη που η καριερα ειναι χολερα και η αριστεια κατακριτεα δεν χρειαζωμαστε κατι περιεργους να πουλανε γνωση μπας και ξεστραβωθει κανενας ανθρωπος. 130 υπαλληλους ειχε το μαγαζι και θα μεινουν λεει 4, ισα ισα για το αμορε. Οι αλλοι 126 ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ- κατα Αλιεξη και Πολλακη. Αλλωστε στη Σοβιετια ετσι το κανανε και προκοψαν. Το ιδιο και στη Βενεζουελα του συντροφου Μαδουρο..

Εχει πολλα να πουμε (μπολικα post) αλλα θα κλεισω με αυτο που μου εστειλαν:

Ο Φιντέλ Κάστρο προέρχεται απο εύπορη οικογένεια. Ο ίδιος παντρεύτηκε πολύ πλουσια γυναίκα. Kαι απέκτησε PhD στην Νομική, στα 50ς, όταν ακόμα το 80% της υφηλίου δεν γνώριζε ανάγνωση. Ο πατέρας του Fidel, παρότι ξεκίνησε φτωχός, εξελίχθηκε, τόσο επι διακυβέρνησης Machado, όσο και επι Batista, σε έναν απο τους πιό πλούσιους γαιοκτήμονες της Κούβας.(σ.σ Σας θυμιζει κατι? Μηπως κατι δουλιτσες που εκλεινε ο μπαμπας του Αλιεξη με τη ΧΟΥΝΤΑ ως μεγαλοεργολαβος?)  Βγάλτε το συμπέρασμα σας πως.

Ο Che, και οι δύο του γονείς προέρχονταν απο ισπανικής καταγωγής αριστοκρατικές οικογένειες με τεράστια οικονομική επιφάνεια στην Αργεντινή.

Πως αλλιώς θα έβρισκε χρήματα να κάνει joyride με μηχανή την μισή αμερικάνικη ήπειρο, πρίν ξεκινήσει καν τις σπουδές του για γιατρός…

Μιλάμε για χορτάτους ανθρώπους που δεν μεγαλώσαν σε κομουνιστικές ουτοπίες. Ήταν όμως χορτάτοι. Και κυριολεκτικά και χρηματικά.

Και είχαν κάποιο (μεγάλο) επίπεδο καλλιέργειας και μόρφωσης.

Σταματήστε πια να παραμετροποιήτε με βάση αυτές τις πλασματικές σας εικονίτσες περί μανιχαιστικών προτύπων και της όποιας faux ηθικής ανωτερότητας που σου προσδίδει  τάχα μου η πείνα και η το concept της “μη κατοχής υλικού πλούτου”. Με πόσο εύκολα την πατάει ο κόσμος με αυτά….

Νηστικός επαναστάτης ποτέ δεν έφτασε πολύ μακριά.

Εσείς και νηστικοί είστε, και επαναστάτες δεν είστε.

Μα πόση ζημιά έχει κάνει τέλος πάντων ο ανθρωπότυπος του Βασιλάκη-Καίλα/Γκιωνάκη στον έλληνα?

 

ΥΓ1 Σήμερα αναμένεται η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να απορρίπτει τις κυβερνητικές επιλογές για το ηγετικό δίδυμο Ρουμελιώτη-Σαπουτζόγλου στην Attica Bank. Εχει ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ η τραπεζα των νεων Κοσκοταδων του ΤΣΥΡΙΖΑ και θα τους πιασουμε ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην ωρα τους.

 

ΥΓ2 Αφιερωμενο σε διαφορους:

Δεν χωράει ο ωκεανός σε ένα μπουκάλι. Μην ερμηνεύετε το σύμπαν με βάση την περιορισμένη σας αντίληψη ειδικα αμα δε ξερετε που παν τα τεσσερα.

 

 

 

Post By The Snitch (631 Posts)

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to Ψιλικατζηδες

  1. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all
    Ο Καλογρίτσας έδωσε 5000 στρέμματα ΔΑΝΕΙΚΑ βοσκοτόπια ως εγγύηση!
    Ενας ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ, του έδωσε τα βοσκοτόπια και ο κνιτης τα έβαλε εγγύηση για να πάρει κανάλι…
    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΟΣΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ;

    Ο Βαγγέλας λεει στην alter ego δεν είχε καν τραπεζικό λογαριασμο!

    Ο ΤΣΕ ΨΕΥΤΑΡΑ δηλαδή θα μοιράσει βοσκοτόπια του Καλογρίτσα αντί για εκκ που μας έλεγε πριν λιγες μέρες..

    Μιλάμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΩΤΟ..

    107 εκκ οι ακάλυπτες περσυ στο 8μηνο
    610 εκκ φέτος.
    ΜΙΣΟ ΔΙΣ+ 110 ΕΚΚ ΕΥΡΩ , ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    Το ….ΕΚΑΣ στα γεροντακια κοπηκε για 46 εκκ ευρω! την ωρα που τα ‘χαρτακια’ στην αγορα – και οι τραπεζες που τα μοιραζουν κανουν παρτυ κανονικο. Κατα τα αλλα εχουμε λεει ΥΠ.ΟΙΚ το Τσακαλωτο (που διαδεχθηκε το Μπαρουφακι).

    ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

  2. Ο/Η kalogritsas λέει:

    “Δεν χωράει ο ωκεανός σε ένα μπουκάλι. Μην ερμηνεύετε το σύμπαν με βάση την περιορισμένη σας αντίληψη ειδικα αμα δε ξερετε που παν τα τεσσερα.”

    το ίδιο ακριβώς ισχύει και για σένα φίλτατε, κρίνοντας από το επίπεδο της κριτικής σου

  3. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ kalogritsas
    Αν εχεις κατι να μου πεις πανω στα στοιχεία που γράφω ακούω. Αλλιώς αμα χαλιεσαι υπαρχει η ΑΥΓΗ, παντα κανει καλο το σανό.
    Δεν ήξερα να κρατάω και επίπεδο με γαλλικά και πιάνο στα αγράμματα κουμουνια.
    Που μας εχουν πεθάνει στο υψηλό επίπεδο αποφοίτων δημοτικού και λυκείου στη καλύτερη με το φίλη το Πολλάκη και το καρανικα.

    ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ σε one off mail 10 λεπτων (και καλα) λες και δε βλεπουμε..
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ γιατι κρύβεσαι. Ειναι στάνταρ τακτική σου..

  4. Ο/Η kalogritsas λέει:

    εχμ απαγορεύεται η ανωνυμία? αν ναι δεν ξανασχολιάζω κανένα πρόβλημα

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απο τη στιγμη που μιλας για επίπεδα, εχε τουλάχιστον το θάρρος να μη κρύβεσαι πίσω απο δεκάλεπτα email- που δε σε κρύβουν οσο καλα νομίζεις.
    Όπως αναλογα δε σε κρύβει και το γράψιμο σου απο τη προηγούμενη φορα.
    Κατα τα αλλα ΑΡΚΕΤΟΙ γνωρίζοντας οτι, οτι και να πείτε ειναι σχεδόν σίγουρο οτι θα δημοσιευτεί, μιλάτε εκ του ασφαλούς βάζοντας ΑΝΩΝΥΜΑ χέρι σε εμάς που γράφουμε ΕΠΩΝΥΝΑ.
    Έξ ου και ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ: μια ζωη το παίζει έξυπνος απο απόσταση χωρίς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Τζαμπατζής φωνακλάς

    Με απειλείς οτι δε ξανά σχολιάζεις; Ουτε η αναγνωσιμοτητα μου λειπει ουτε οι σχολιαστες που ειναι ελαχιστοι-σχεδον μηδενικοι σε αριθμο- μπροστα σε αυτους που διαβαζουν. Μια χαρα παει το blog (γιατι τετοιο ειναι) απο μεριας μου οπως μια χαρα εχει μονιμα ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ, οπως μια χαρα βλεπουμε και κρινουμε τι διαβαζεται και τι οχι.

    Λες και γραφω για τα σχολια! Ειχα μια φαγούρα…χορτατος ειμαι τη πλακα μου κανω. Το πενταλεπτο του Ζαχου Χατζηφωτιου με bonus πεντε (και αμα) πραγματακια που ξερουμε και γινεται να γραφτουν δημοσια απο τα 1000 που μαθαινουμε και τα εκκ που παιζουν.

    Ασε μας ρε μεγάλε που δε θα ξανασχολιασεις και θα κλαψω..

  6. Ο/Η Savvi λέει:

    Έχω παίξει αρκετά ηλεκτρονικά παιχνίδια τόσο single player όσο και multiplayer. Αυτό που παρατήρησα κατά κύριο λόγο στο online gaming είναι ότι στην πλειοψηφία τους προωθούν τον ανταγωνισμό(competitive gaming). Πρέπει να κερδίσεις για να ανεβάσεις του πόντους δεξιότητας(skill points) για να μπορέσεις να παίξεις με καλύτερους παίκτες. Παρατήρησα ότι οι Έλληνες παίκτες είναι στην πλειοψηφία τους κακοί, αρκετοί μέτριοι και λίγοι καλοί κορυφαίους παίκτες δεν έχω γνωρίσει ούτε έχω δει να παίζουν σε κορυφαίο επίπεδο. Αν όχι στο σύνολο τους η πλειοψηφία όταν χάνει βρίζει μάνες γιατί πολύ απλά δεν το αντέχουν. Δεν έχουν το σθένος να αναγνωρίσουν την ανωτερότητα του αντιπάλου γιατί αυτοί τα ξέρουν όλα. Τους φταίει ο αντίπαλο, η κακή σύνδεση…κτλ, είναι hacker χαχαχαχα. Αντί να ψάξουν να δουν τι φταίει και χάνουν, αυτοί εκεί, μάνες. Μην τολμήσεις να απαντήσεις στις προσβολές τους γίνονται ακόμα ποιο επιθετικοί και μην ξεχνάμε το τελευταίο σχόλιο πρέπει να το πουν αυτοί γιατί αποτελεί ηθική δικαίωση. Μπορεί να έχασα αλλά στο chat τους γάμησα. Ακριβώς το ίδιο ισχύει σε όλα τα chat πολιτικά, αθλητικά κτλ. Αυτό μας δίνει μια εικόνα από την κουλτούρα μας.

    Η εισαγόμενη κουλτούρα που μας προφέρεται απλόχερα κατά πρώτο λόγο από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και κατά δεύτερο από την Ευρώπη(σε πιο ήπιους ρυθμούς) έχει κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Στο σημείο αυτό δεν την κρίνω στο βαθμό αν είναι «καλή» η «κακή»(το γεγονός αυτό αποτελεί μέρος άλλης συζήτησης). Παρατήρησα πως όλες μα όλες οι ταινίες όπως και οι σειρές(τα τελευταία χρόνια έχουμε μαζική παραγωγή) προωθούν αξίες και θεσμούς όπως είναι η οικογένεια, η συντροφικότητα, η παρέα, η φιλία, η αυτοθυσία, ο ανταγωνισμός. Αυτό το προμοτάρισμα δεν είναι τυχαίο είναι στοχευμένο για να μπορέσουν να διασφαλίσουν έμμεσα την κοινωνική ειρήνη μέσα στην Αμερικάνικη κοινωνία των τόσων αντιθέσεων(φτωχών, πλουσίων, μεταναστών κτλ). Ακριβώς το ίδιο πράττουν και μέσω της παιδείας(όπως είναι και η αθλητική) για να επιλέξουν στην συνέχεια τους αρίστους για να συνεχίσουν. Στην αντίθετη περίπτωση εμείς με την κατάργηση των αριστείων ποιος ήταν ο στόχος μας; Εξισώσαμε τους πάντες και τα πάντα με το πρόσχημα της ισότητας; Δηλαδή με λίγα λόγια δώσαμε αντικίνητρα στα παιδία μας, στο μέλλον μας και την κοινωνία μας. Άρα είμαστε κατά της αριστοκρατίας για να διαιωνίζεται το σύστημα και να μπορούν τύποι σαν τους συγκεκριμένους και ΟΧΙ ΜΟΝΟ να επιβιώνουν. Να το πάω όμως πιο πέρα και να πω ότι κάποιους η συγκεκριμένη κατάσταση τους συμφέρει τόσο εγχώρια και πόσο μάλλον στην αλλοδαπή η οποία έχει την δική της ατζέντα. Δεν μπορώ να τους κατηγορήσω σε αυτό γιατί είναι «θύματα» όπως και εμείς.

    Όλα είναι θέμα Π Α Ι Δ Ε Ι Α Σ. Όταν έχεις ισχυρή παιδεία βάζεις τα θεμέλια και δημιουργείς προοπτικές. Εγώ προσωπικά δεν θυμάμαι τα τελευταία 25 χρόνια έναν υπουργό παιδείας να έχει κάνει κάτι δεν ξέρω εσύ αν θυμάσαι. Θα σου πω και το άλλο εδώ όταν κάποιος επιτηρητής στο πανεπιστήμιο έπιανε κάποιον με σκονάκια λένε ε το μαλάκα δεν άφησε το παιδί να πάρει την παγκόσμια φοιτητική σταθερά ( το 5) τι τον ταλαιπωρεί. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση όταν κάποιος δίνει τον άλλο ε το ρουφιάνο…θες να το πεις κουλτούρα, παιδεία…κτλ το αποτέλεσμα θα είναι πάντα το ίδιο.

    Τέλος για να κλείσω θεωρώ ότι οι επενδύσεις που πρέπει να γίνουν στη χώρα είναι πρώτα από όλα στην παιδεία αν θέλουμε να δούμε άσπρη μέρα μετά από 20-30 χρόνια. Αυτό αποτελεί αδήριτη αναγκαιότητα για όλες τις πολιτικές παρατάξεις από Αριστερά, Κέντρο Αριστερά, Κέντρο, Κέντρο Δεξιά, Δεξιά. Πρέπει να καταλάβουν όλοι οι πολιτικοί φορείς της χώρας ότι η Εξωτερική Πολιτική και Παιδεία δεν μπορούν να αποτελούν στίβο αντιπαραθέσεων. Αυτοί οι δύο πυλώνες κατά τη γνώμη μου μπορούν να διασφαλίσουν κοινωνική ειρήνη η οποία είναι απαραίτητη για να κυβερνηθεί η χώρα ομαλά είτε με κυβερνήσεις πλειοψηφίας είτε με κυβερνήσεις συνεργασίας.

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Savvi
    Συμφωνω σε πολλα- αν οχι σε ολα. Αυτο που λεω δηλαδη οτι αμα εισαι αμορφωτος και απαιδευτος το μονο που κανεις ειναι να εχεις αποψη για ολα κυριως φωναζωντας κατηγορωντας και βριζωντας μονιμα. ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΤΑ, με τις τσεπες των αλλων που για καποιο λογο τις εχουμε- ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ- κοινες…

    ΕΚΕΙ ακριβως βασιστηκε και η σημερινη κυβερνηση πιανωντας τον μεσο ΕΛΛΗΝΑΡΑ που ειναι μαγκας-μπαταχτης και ξερολας εχωντας τελειωσει??? ενα γενικο λυκειο. Σαν τον υπουργο μας..

    Οταν το 1981 ο Ραλλης (και μιλαω ΜΟΝΟ για αυτο το παραδειγμα) ειπε δε θελω ου εγινε ανεκδοτο απο ολους. Αντι δηλαδη οι πασοκοι – οι σημερινοι τσυριζαιοι- οι ΚΚΕ και οι λοιποι ‘προοδευτικοι’ να κανουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο τον κοροιδευαν ολοι (πλην Κυρκου αν θυμαμαι τοτε μιας και μικρος ειμουν και εχουν περασει και 35 χρονια)
    Πως αλλιως θα επικρατουσαν οι Κουτσογιωργες, οι Κατσιφαρες, οι Κουλουρηδες και ολη αυτη η φαρα των αμορφωτων-βλαχαδερων που ηξεραν μονο να βριζουν και να κουνανε το δαχτυλο?
    Πως αλλιως θα εβγαινε σημερα ο Πολλακης, ο Κυριτσης, ο Κατρουγκαλος, ο Βουτσης και ολο αυτο το σιχαμα αν δεν τον εξεφραζε μεγαλο μερος του πληθυσμου?

    Οταν ακους αντιπροεδρο της κυβερνησης να λεει: εσεις δε δικαιουστε να ομιλειτε!! με υψωμενο το δαχτυλο, καταλαβαινεις με τι εχεις να κανεις.

    Δεν εχει η ΝΔ τετοιους? Αν εχει λεει? Ο αμορφωτος δεν εχει πατριδα. Η βλακεια ειναι ανικητη. Απλα εκει δεν ηταν τοσο προκλητικα ρεβανσιστικη-κομπλεξικη απεναντι σε οποιον δεν ειναι μαζι μας.
    Τι να θυμηθουμε? Τον Γιακουματο μηπως (καλα αυτος ειναι και ακινδυνος βλακας- οσο ακινδυνος μπορει να ειναι καποιος που εχει δημοσια θεση). Το Πολυδωρα με το στρατηγο ανεμο? Το Πακη τη προεδραρα που απο τη μια διοριζε και απο την αλλη ειχε παραδωσει την Αθηνα στους ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ η τον αλλο το ΒΛΑΧΟ τον Αρη? Τον Ρουσοπουλο μηπως το αρχιλαμογιο?

    Απλα τοτε οι διαφορες ειναι 2 βασικες:
    Πρωτον εχεις να κανεις με χορτατους και ακομπλεξαριστους. ΒΑΣΙΚΟ αυτο να μην ψαχνουν να βγαλουν τη ΠΕΙΝΑ τους μεσω της καρεκλας. Πρωτη κινηση του ΤΣΕ ΨΕΥΤΑΡΑ ηταν να παει να ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ τραγουδωντας ΕΑΜ. ΟΛΗ η πρωτη φορα ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ στο εμεις και αυτοι.
    Δευτερον σε καποιες θεσεις ειχες και 5 σοβαρους ανθρωπους. Μπορουσες δηλαδη να κρατας καποιες βασικες συνισταμενες στη κοινωνια σε καλη κατασταση- η οσο τελος παντων γινεται.
    Εκραζαν τον Δενδια τα 2 τελαυταια χρονια π.χ Ποτε η Αθηνα -απο πλευρας ασφαλειας- ηταν καλυτερα? Οταν ειχε μαζευτει ολο αυτο το πραγμα με τους μεταναστες, οταν καθαρισε ολη η Ομονοια, οταν ακομη και στα Εξαρχεια ειχε μπει μια ΣΧΕΤΙΚΗ ταξη, οταν ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ ολο αυτο (οσο εγινε) με τους μπαχαλακηδες στα πανεπιστημια?
    Η σημερα που δε τολμας μολις νυχτωσει να περασεις απο το κατω μερος της πλατειας Συνταγματος, οταν εχουν φθασει να ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΛΕΙ για να μη τα καινε οι ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΙ, οταν ο καθε βρωμιαρης ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΣ κανει καταληψη οπου θελει και καταστρεφει το ΑΠΘ π.χ?

    Τι να πρωτοπουμε? Οτι αυτο το ορθιο διποδο που ΜΟΝΟ θρασος εχει ο Πολλακης εχει ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ οτι κρατουσε μαυρα ταμεια στο Δημο και ο αλλος τον εκανε Υπουργο? Οτι ΔΙΩΚΕΤΑΙ για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ (ΚΕΕΛΠΝΟ) και βγαινει καθημερινα και βριζει οποιον βρει μπροστα του?

    Μετα απορουνε λεει γιατι ανεβαινει η ΧΑ τριτο κομμα! ΕΚΕΙ εφτασαν το κοσμο να εκλεγει τα iq-ραδικιου Κασιδιαρηδες..

    Αστο εχει σεντονια να πουμε…

    ΥΓ Μιας και το θυμηθηκα: Στη κουβεντα που καναμε πριν κανα 6-8 μηνο, εγινε αυτο που ελεγα μετα απο ψησιμο 4-5-6 μηνων: παραδοση βεβαια Απριλιο-Μαιο 2017- to be confirmed.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ all

    Το ελληνικό δημόσιο έλαβε το 2015 το χάλκινο… “μετάλλιο” αναφορικά με το ύψος των ετήσιων δαπανών του σύμφωνα με έκθεση που παρουσιάστηκε στο Eurogroup της 9ης Σεπτεμβρίου. Η έκθεση, που παρουσιάστηκε στην υπουργική σύνοδο αμέσως μετά το θέμα “Ελλάδα”, κάνει λόγο για δαπάνες στο 55% του ΑΕΠ περίπου, δαπάνες που είναι χαμηλότερες μόνο από της Γαλλίας και της Φινλανδίας.
    Η έκθεση παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της “επισκόπησης δαπανών” που έχουν κάνει πολλά κράτη μέλη και επιχειρεί πλέον να διενεργήσει και το ΥΠΟΙΚ με στόχο να τις περιορίσει όπως το ίδιο δηλώνει κατά 10% μέσα στην επόμενη 2ετία.

    Ωστόσο, η έκθεση είναι ενδεικτική του πως ασκεί την πολιτική η κυβέρνηση, επιλέγοντας την συνεχή επιβολή νέων φόρων αντί για εξοικονόμηση δαπανών.

    Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από στοιχεία του ΥΠΟΙΚ και του υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Συγκρότησης, ο μέσος μισθός των μονίμων δημοσίων υπαλλήλων αυξήθηκε κατά 2,1 % στο 12μηνο Ιουνίου 2015 -Ιουνίου 2016.

    Και αυτό γιατί οι δαπάνες της κεντρικής κυβέρνησης αυξήθηκαν (ποσοστιαία) περισσότερο από ό,τι μειώθηκε το πλήθος των αμειβομένων από αυτήν. Συγκεκριμένα, οι μισθολογικές δαπάνες του Δημοσίου αυξήθηκαν κατά 1,5% σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ενώ οι αμειβόμενοι μειώθηκαν κατά 0,8%.

    OK TO ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?